IISUS 16

  

Preaiubitul Iisus, discursul 16.

  Dragii mei a luminii, vă salut în numele libertății și luminii lumii! Această lumină de la care vine totul, la care totul trebuie să se întoarcă, și în care locuiesc toți cei care mă iubesc.
Ve-am iubit. Am iubit toată omenirea timp de multe secole. De fiecare dată când vin la tine, aduc cu dragostea mea, un val al substanței luminoasa a lui Octavian al meu. De la finalizarea ascensiunii mele, am creat această forță vie. Creste cu ora si cand atentia oamenilor se concentreaza pe mine, acest imi da oportunitatea si bucuria de a turna pe pamant, in, prin si in jurul fiecarui curent al vietii care se gandeste la mine, un raza de lumina al meu octavian care contine o flacara din inima mea.
Este privilegiul meu cosmic de a îmbrăca toți oamenii cu flacăra iubirii inimii mele-vreau să spun: o flacără tangibilă, atunci când mă iubesc!
Răspund instantaneu la cei care mă numesc!
Vreau să te simți, profund, mai profund decât ai făcut vreodată, că nu suntem despărțiți mai mult decât gândul și sentimentul au decis. Distanța care pare să ne despartă depinde în întregime de tine.
În secolele trecute, am venit foarte des la cei care au acceptat realitatea mea cu dragoste, devotament și supunere. Pot veni la orice ființă umană de pe pământ la fel de liber ca orice persoană!
Nu este ciudat că numai AYAM studenți mă invita să vină și să vorbească cu ei în corpul meu tangibil, poate nu încă vizibile pentru tine, dar tangibil de sentimentul meu pentru tine? Nicăieri, mi se cere să vin și să-mi exprim dragostea pentru ființe. Mulți mă invocă și accept realitatea mea, dar nimeni nu-mi cere să vin să vorbesc cu el. Și totuși cuvintele mele sunt cupe prin care pot turna lumina lui Octavian al meu.
Vreau să simți că ți s-a acordat deja un privilegiu formidale. Aceasta este cunoașterea prezenței mele luminoasă, și prezența mea flamboaiant.
Imaginea prezenței mele este înregistrată în marea tăcere. Când vizualizați prezența mea luminoasă, sau prezența mea flamboaianta care emite culoarea de care aveți nevoie, un fulgerul mă atinge instantaneu. Când aveți ideea de a vizualiza prezența mea, și țineți această imagine în mod clar, îmi oferiți direct o gaură de vierme prin care mă pot răspândi imediat și continuu, în conformitate cu Decretul dumneavoastră, puterea, lumina și focul de octavian al meu, precum și decât substanța de ceea ce ai nevoie.
Ai fi surprins dacă ți-aș spune că dacă vizualizezi o imagine a asemănării mele pe fruntea unei persoane, îmi permite să imprim asemănarea mea pe fiecare atom al structurii atomice a acelei fiinte; și, în imaginea mea, marea lege cosmică apoi îmi permite să torn tot ceea ce este necesar pentru a ajuta viața manifesta această perfecțiune că AYAM – Eu Sunt.
Am spus „marea lege cosmică îmi permite”, dar cu siguranță știți că toți stăpânii Ascensionați și toate ființele cosmice se supun aceleiași legi infinite cosmice a creației. Nu există nici o dorință pentru noi de a acționa altfel, pentru noi suntem legea, suntem „unul” cu ea, și, prin urmare, acționăm în acord perfect cu toate că eliberează cele mai mari puteri ale legii.
Cand vizualizari prezenței mele, gândiți-vă la mine, pentru că AYAM – Eu Sunt în această asemănare.
Din statul meu de înălțare, pot proiecta o rază de lumină pentru a înveli orice corp fizic de pe pământ; În acest Ray de lumină, pot trimite o flacără de dragoste și binecuvântarea inimii mele fără a interfera vreodată cu libertatea oricărei părți a vieții.
Din moment ce Eu Sunt „Prințul păcii”, și pacea este legea universului, AYAM – Eu Sunt pacea pentru pământ.
Repetând cuvintele pe care le-am rostit cândva, puteți primi binecuvântarea lor. Adresându-se valurilor, am spus, „pace! Calmează-te!”, și pacea a fost înregistrată în fiecare atom al acestei ape. Ai privilegiul de a putea da același ordin, dacă dorești, întregii lumi!
Dacă doriți să dați acest ordin cu mine, putem, de acord cu puternicul Elohim al păcii, să creăm o forță vie a puterii cosmice, putem vorbi la energia întregii omeniri și a atmosferei și să spunem: „Pace! Calmează-te! În numele și prin puterea luminii!”
Aveți posibilitatea de a face servicii de mare atunci când apel pacea mea în lumea exterioară; și mai presus de toate, când dai porunca „păcii!”, amintește-ți de mine și vizualizează prezența mea luminoasă, asemănarea mea oriunde vrei să vezi domnia păcii.
Eu voi fi prezentă în această imagine, căci nu există limite pentru dragoste și puterile luminii pe care le pot direcționa instantaneu către orice punct al pământului sau atmosfera sa.
Vreau să te gândești mereu la mine ca la prezența principală a păcii și la toate puterile luminii.
Eu nu sunt și nu au fost niciodată un om de durere. Vreau ca acest concept să fie consumat. AYAM – Eu Sunt pacea puterii cosmice a luminii pentru pământ, și dacă oamenii doresc prezența mea suficient, pacea mea va recâștiga suveranitatea și domnia cu supremația sa pe pământ și în atmosfera sa.
Viața așteaptă ca cei care doresc pacea să folosească autoritatea cursului lor de viață pentru a comanda în numele meu că pacea domnește! Am spus odată: „Întreabă-l pe tatăl de ce ai nevoie, în numele meu, și ți-l voi da”. Tatăl la care m-am referit, a fost puternica mea prezență AYAM și marele soare central.
În numele meu, la fel ca în numele de fiecare fiinte ascensionati, a rezonează acțiunea vibratorie a conștiinței al curentului corespondent al vieții, așadar a conștiinței de maestru ascensionat și puterea cosmică realizat de această ființă.
Mă întreb dacă știi exact ce faci când vizualizezi prezența mea luminoasă. Ținând această imagine pe fruntea unei persoane, tu numești perfecțiunea mea, autoritatea mea și balanța mea de lumină în acțiune, pentru a ajuta acest curent al vieții să atingă perfecțiunea care este destinată lui. În cazul în care există impulsuri distructive, lumina penetrant începe prin a le calma și apoi dizolvarea lor. Prezența mea luminoasă este una dintre acțiunile al „Cupa de cristal” de viață!
Ai apelat adesea la puterile Cupei de cristal pentru a inunda ființa ta, lumea ta și cei dragi. Marea cupă cosmică de cristal conține totalitatea puterilor vieții și a secretelor sale, care sunt o binecuvântare eternă pentru toată viața. Prezența mea lumina este una dintre acțiunile de lumina mișcării vieții mele acționează prin această cupa de cristal, care face parte din planul de creație cosmică. Fiecare dintre voi poate avea o cupa de lumină individuală de cristal, dacă el doresțe.
Simt devotamentul și recunoștința fiecăruia dintre inimile voastre, și repet: „Gândiți-vă la mine de multe ori!”, căci aici este o perioadă cosmică unde pot acționa cu o intensitate și putere mult mai mare decât de obicei, cu excepția momentului ascensiunii mele.
Ciclurile cosmice s-au urmărit unul pe altul și, de fiecare dată, mă străduiesc să slujesc în cooperare cu ciclurile. Noua expansiune a luminii cosmice va amplifica lumina pe care o torn pe pamant.
Consumăm cât mai mult posibil în atmosfera Pământului, a acestei substanțe descalificate care îi împiedică pe cei care doresc cu adevărat lumina mea, să accepte realitatea prezenței mele. Ai fi foarte surprinsă dacă ai vedea cum funcționează mintea și sentimentele oamenilor. Când sunt în primejdie, vor ajutorul meu, dar nu sunt siguri că exist cu adevărat. Ei ar dori să cred că eu sunt reale și de multe ori sentimentele lor sunt convinși că eu sunt reale, dar acest intelect uman! De îndată ce sentimentele sunt suficient de armonizate, intelectul impune din nou dictatura fără sens și încearcă să nege posibilitatea prezenței mele corporale în această lume fizică.
Pentru tine care au acceptat cu adevărat prezența mea, eu spun: „persista în apelurile tale!”
Legea cosmică impune ca o anumită cantitate de apeluri să vină de la ființe nu ascensionati, înainte ca demonstrațiile, de obicei posibile în lumea exterioară, să apară ca începutul mai multor demonstrații care vor veni în runda noua; și va fi apoi la fel de natural ca respirație.
Nu lasa pe nimeni sa te devia departe de vizualizare a prezenței mele luminoase; a maestrilor ascensionati și a ființelor cosmice, precum și a activităților focului sacru, al luminii lui Dumnezeu care nu a eșuat niciodată, marea lumină cosmică!
Tu ar fi bine să umplem atmopshère acestei planete cu substanța luminii cosmice până la punctul de saturație. Știi că atunci când un burete este umple cu apă, este ușor să-l exprime unde în care este necesar. Asa cum este atmosfera Pamantului. Dacă efectuați apeluri către marele soare central și marile ființe care guvernează activitățile atmosferei, zeul aerului și iubit Ariès, astfel încât să dea toată lumina cosmică necesară pentru a satula atmosfera, atunci această lumină cosmică poate contracara în mod mai rapid acțione al forțelor distructive care folosesc condiții atmosferice pentru a executa unele dintre planurile lor distructive, cum ar fi testele de bomba.
Întotdeauna mă bucur când te faci muzică sau cânți în onoarea mea sau în onoarea Maestrilor Ascensionați.
Fie să ajungeți la o asemenea măreție din muzica ta că puterea și lumina lui sunt ca un soare mare, desenând automat toate ființele umane în inima lui și oferindu-le tot ceea ce este necesar pentru pacea lor și pentru Victoria luminii!
În Dispensațiile pe care le-am obținut, o nouă acțiune a luminii cosmice va acționa pe pământ. Va fi o putere stabilită de permanență, care va menține echilibrul cosmic al expansiunii luminii cosmice în jurul acelora care vor rămâne pe pământ în viitor.
Acest lucru va da o intensificare progresului natural al tuturor, iar această lumină cosmică va oferi ajutor cosmic care va facilita toate lucrurile pentru toți cei care sunt constructivi.
Dacă doriți, puteți folosi prezența mea lumină și să mă întrebați că raza meu personal și flacăra mea cosmică să fie ancorate în anumite localități, în anumite orașe, sau în anumite locuri al aceste orașe. Sunt foarte fericit și recunoscător pentru aceste apeluri, și voi stabili în mod permanent o sursă de radiații mea întotdeauna în creștere în aceste comunități.
Nu este încă posibil pentru tine pentru a vedea cât puterea este mare, acest puterea care ne putem concentra în imaginea noastră, atunci când tu vizualiza-l mental în și în jurul celor pe care le iubesc, sau oriunde, unde doriti ca el este.
Aceasta constituie o conexiune conștientă făcută de la octavă ta de viață cu a noastră, printr-o acțiune a puterii tale de viziune, realizat în mod liber. Prin urmare, este o aspirație a octavă fizice spre octavian al Maestrilor Ascensionați. Este ca și m-ai fi înmânat, în octavian meu, o cupă pe care aș umple-o cu nectarul vieții, lumina lichidă a lui Octavian al meu, și pe care m-aș întoarce la tine. Singura diferență este că prezența mea luminoasă devine o fântână stabilit la punctul în care este vizualizat, și că am turna acolo, pentru totdeauna, lumina mea, substanța mea, flacăra mea și dragostea mea; și acțiunea focului sacru pe care îl conduc poate intra în acțiune aproape instantaneu prin prezența mea luminoasă.
Există activități puternice de foc sacru și lumină pe care oamenii ar putea utiliza în prezent cu rezultate remarcabile. Ei ar produce rezultate care toate curenții de viață doresc, dar intelectul ignoră, pentru acest apel vine de la sentimentul de inima. Inima fiecărei ființe umane aspiră să aceste manifestări magnifice ale libertății, puterii vieții și perfecțiunii luminii care sunt desfășurate în, și provin din octavian noastra al existenței.
Fiecare curentul vieții știe că noi existăm, că Octavian al luminii este adevărat și reale. Când discordie în jurul indivizilor este suficient de pacificat, aspirația flăcării iubirii inimii se fac simti, pentru inima știe că casa lui ar trebui să fie împărăția fericirii și luminii.
Prezența mea luminoasă a apărut la milioane de oameni. Ea a vindecat, a eliberat și a produs nenumărate miracole. Este trist să spun, dar mulți dintre cei pe care ea a ajutat s-au deviat din nou și nu dau seama încă că legea vieții necesită acum lor conștient de colaborare pentru propria lor ascensiune. Ei ar trebui să ceară pentru altceva decât doar vindecarea corpului sau rezolvarea unor probleme!
Sunt atât de fericit și recunoscător pentru a putea ajuta. Nu refuz niciodată să ajut. Nici un maestru ascensionati refuză vreodată să răspundă la orice apel. Vrem foarte mult să-i vedem pe toți oamenii eliberându-se.
Dacă m-am deranjat să creez înregistrarea eterică a ascensiunii mele, este pentru că este necesar să se concentreze atenția ființelor umane pe scopul încorporării lor fizice. Dacă vor să câștige Victoria, atenția lor trebuie să se concentreze asupra Înălțării!
Acest obiectiv trebuie să fie pe deplin acceptat, atât prin minte, cât și prin sentimente, și apoi trebuie depuse eforturi conștiente pentru a o realiza.
Toate marile ființe și eu, așteptăm – voi spune: cu nerăbdare – ora când vom fi capabili să ne arătăm în forma vizibilă și tangibilă, când vălul ignoranței umane, îndoielile și teama vor fi consumate pentru totdeauna.
Între timp, expansiunea luminii continuă la fel de repede oamenii pot asimilat creșterea puterii pe care o numesc.
Când vine momentul când va trebui să ne facem apariția pe pământ, atunci legea cosmică va consuma automat ceea ce va rămâne din vălul uman, creat acum timp de secole.
Individual, doar pentru că ființele umane sunt aici, în corpurile fizice, făcând experiențe din această lume, nu înseamnă neapărat că acestea trebuie să fie lipsite de vizite noastre. Ei ar fi putut să ne primească în mod conștient, cum asa se vizitau reciproc, și le-am fi putut arăta ce se află în spatele planului de experiențe fizice și i-am asistat în progresul lor. Dar acțiunea vibrațională foarte scăzută a sentimentelor de masă a umanității nu a permis o emisie suficientă de lumină pentru această experiență.
Este necesar să se aștepte până când structura atomică este ajustată, astfel încât să poată rezista la o anumită intensitate a luminii, și că corpurile scapă de unele dintre presiunea îngrozitoare a discordiei umane. Numai atunci sufletul are șansa să captureze o reflecție a vieții în avioanele mai înalte ale existenței. Este atunci că dorința de a realiza o perfecțiune similară trezește în sentimente.
Multe instrucțiuni sunt date în planurile interioare, iar pământul primește o mare asistență din partea celor care au reușit să facă ascensiunea în compensație al faptul că au fost privați de corpurile lor fizice prin efectele războiului.
Când o ființă este catapultată în afară de corpul său, este nevoie de un timp pentru a adapta din nou conștiința lui; Dar, de îndată ce acest lucru este făcut și puterile sunt date, le aduce înapoi în activitatea lumii exterioare. Este un lucru minunat pentru a vedea o curent de viață după un alt curent de viață care se trezi în octavian nostru, care captura puterea cosmică a universului, pune-l în acțiune și da direct la pământ tot ceea ce va ajuta-l în cele din urmă să se elibereze de toate război.
Cei care au obținut Victoria prin condițiile îngrozitoare de război acum se simt liberi pentru totdeauna, și lucrează cu hotărâre neclintită pentru a elibera pământul de aceste dezastre ale războaielor. Oricât de mare ar fi determinarea ta, este puțin în comparație cu cea a victimelor războiului de îndată ce aceste ființe sunt ajustate la folosirea puterilor vieții în corpul ascensionati. Bucuria lor este nelimitată, și în întreaga istorie a acestei planete, nu au fost niciodată indivizi mai hotărâți să ajute.
Pentru înțelegerea ta, vreau să-ți explic ce se întâmplă când o ființă pierde corpul fizic prin război.
Caracterului neașteptat șocului nu permite finalizarea ascensiunii imediat. Conștiința iese din corpul fizic, si întra în corpul eteric și întregul proces de înălțare este realizat din acel trup. Substanța luminoasă este atrasă treptat în corpul mental superior, cu ajutorul anumitor maeștri ascensionați. De îndată ce corpul mental superior a absorbit în sine toată substanța luminoasă, toate înregistrările eterice distructive trebuie consumate. Pentru cei care au un mare curent de viață sau a căror armonie a fost în mod natural mare înainte de a merge la război, victoria de înălțare este relativ mai repede decât pentru cei care nu au o forță vie mare, al energie în mod armonios calificat.
Vreau să înțelegeți că în dragostea pe care o radiez pe pământ, există doar dorința de a da. Vreau să spun că nu am nici o dorință de a judeca, și dacă eu sunt obligat să examineze ființe, este doar pentru a inteleg intensitatea luminii și a iubirii pe care eu pot da pentru a le ajuta cât mai puternic posibil, pentru a atinge expansiunea lor luminii, si pentru a le proteja până când acestea pot menține echilibrul prin aplicarea lor conștientă a legii.
Acesta este motivul pentru care majoritatea ființelor trebuie să facă apeluri la maestrii Ascensionați.
În cazul în care masa de ființe umane face apel pentru problemele lor de a fi rezolvate sau de primejdie lor eliminate, de la punctul de vedere interior există întotdeauna un val de lumină care se ridică din curentul de viață pentru a noastră octavian, și acest lucru constituie un proces Ascensiune. Dacă este un fapt că răspundem cu bucurie la orice apel constructiv, adevărul rămâne că ființele trebuie să dobândească înțelegerea conștientă a legii vieții.
Este absolut esențial pentru tine de a dobândi înțelegerea conștientă a legii vieții de propria ființă, pentru că este singurul lucru care poate da maestrie. Este imposibil să ai măiestrie, daca nu înțelegi legea propriei tale existențe și a relației sale cu restul lumii și cu universul înconjurător, ca o maestru ascensionati înțelege el.
Prin lumina am turnat și binecuvântările care au fost acceptate de oameni, am fost capabili de a face o ancora care a continuat de secole, până când Saint-Germain a fost capabil de a aduce prezentele AYAM instrucțiuni.
Pentru încurajarea dumneavoastră și o mai mare asistență pentru cei mai mulți dintre voi, pot să vă rog să utilizați mai frecvent afirmarea mea „AYAM – Eu Sunt învierea și viața” de tot ce vrei să construiască? Repetând cuvintele mele, în această afirmatitate, îmi dați oportunitatea de a încărca, în ea, puterea care a apărut în dimineața învierii mele. Cu alte cuvinte, pot folosi acțiunea corpului meu mental superior care, în acel moment, a avut suveranitatea completă asupra tuturor limitărilor experienței fizice externe.
De fapt, nu am fost restricționat când am permis anumite lucruri să se întâmple. Am vrut să dau exemplul acestei acțiuni a legii cosmice, în timp ce am circulat printre bărbați în corpul meu mental superior. În timpul 40 zile înainte de Înălțarea mea, a fost posibil pentru mine de a inunda cu o imensa expansiune a luminii toate cele cu care am fost în contact. Prin urmare, eu am ancorat, în, în jurul și prin aceste ființe, substanța luminoasă care ar fi puterea și protecția care îi va ține pe cale în anii următori. Aceasta a fost finalizarea asociației noastre glorioase pentru această perioadă.
Când ascensiunea mea a fost completă, corpul mental superior a fost absorbit în corpul electronic și a devenit acțiunea totală a flăcării elementului de foc. Este cum așa că acum eu rămân în octavă a luminii Maestrilor Ascensionați.
Există un punct, un moment, pe calea realizării, în cazul în care fiecare curent de viață poate da un serviciu similar. Când structura fizică atomică este suficient de purificată, iar controlul sentimentelor este complet, este posibil să se elibereze aproape în întregime de toate calificările umane și, cu toate acestea, să rămână în corpul a cărui structură atomică se ridică de la oră la oră în perfecțiunea completă a corpului mental superior.
Dacă doriți să servească în acest fel, mulți dintre voi va fi capabil să facă această experiență. Acest este corpul mental superior care decide, de fapt, dacă dorește să facă un astfel de serviciu. Dar fără a fi ascensionati, poți purifica și perfecționa corpurile pe care le folosești, până la punctul în care aproape toate puterile tale al corpului mental superior sunt eliberate sub îndrumarea ta externă.
Aceasta este ceea ce ve va realiza în viitor – dacă nu în imediată viitor, cel puțin suficient de aproape.
Este o activitate prin care, tu care cunoști legea și care au decis să servească lumina la maxim în planul fizic, puteți obține mai multe și mai multe manifestări în timpul perioadei de tranziție. Acesta va fi ca în cazul în care copacii noi sunt plantate într-o grădină pentru începutul epocii de aur.
Unii dintre voi vă vor apela în mod conștient această lumină a corpului vostru mental superior și vor produce aceste manifestări permanente, care vor fi o binecuvântare și o putere a ascensiunea pentru toți curenții vieții care îi vor urma. Vă putem ajuta în acest lucru: va fi pentru voi o sursă de mare bucurie și libertate; înainte de momentul Înălțării voastre veți avea o forță foarte mare-trăind prin energia acumulată acestui octavian care se va transforma în puterea cosmică când veți finaliza Victoria.
De îndată ce amenințările de război au dispărut de pe pământ, lumina, luând suveranitatea sa în lumea exterioară, va produce foarte repede de la sine multe manifestări minunate. Toate acestea nu a fost permis, din sfârșitul celei de-a doua ere de aur acum două milioane și jumătate de ani.
Aceia dintre voi care au ales să rămână pe planetă pot ajuta la producerea acestor manifestări, dacă vă purifică suficient corpurile lor și dacă controlează corpurile mentale și emoționale până la punctul de a fi stăpânii absoluți ai lumii lor emoționale. Aceste manifestări trebuie să fie numite în vizibilitate de către ființe nu ascensionati care cunosc legea și care sunt suficient de ascultător pentru a merita protecția care trebuie să fie menținut până când înţelegere se dezvoltă în masa umanității.
Dacă scapăm complet pământ de război și distrugere, nu ar însemna că impulsurile ar fi complet transmutite în toate ființele și că toate omul vor fi înlocuite de divin. Legea cosmică cere ca fiecare curent vieții să facă eforturi conștiente, și atunci când acest va fi așa, atunci, vom putea oferi această mare asistență care va permite acestor puteri cosmice să inunde pământul și să fie acceptată în actele zilnice ale ciclului care începe.
Va nu ar trebui să se facă numai vizualizarea prezenței mele Flamboyant pe și în jurul organismelor fizice ale ființelor umane: puteți, de asemenea, să o stabiliți ca sursă de radiații permanente pentru puterile naturii și pentru anumite activități ale ființe ale patru elementelor.
Acest lucru îmi va permite să-mi dau binecuvântarea prin elemente într-un mod care, în general, nu este cunoscut bărbaților.
Ființele elementelor sunt în mod natural supuse întotdeauna Maestrilor Ascensionați, dar ca răspuns la chemarea ființelor nu ascensionati, pot oferi asistență specială pentru un anumit scop. Este Domnul Mahachohan, care este autoritatea cu privire la manifestările naturii în întreaga lume, si este marea fiinta Virgo fiind care conduce toată activitatea structurii Pământului în sine, dar maestrii ascensionați poate, în unele locuri, apel dragostea și binecuvântările curenților lor de viață personal în acțiune, pentru a crește viteza cu care perfecțiunea forțelor naturii poate fi realizat.
Ca răspuns la apelurile dvs., orice maestru ascensionati poate oferi ajutor permanent pentru culturile dumneavoastră. Este întotdeauna printr-o expansiune a iubirii că toate binecuvântările și toate puterea acționează pentru a coopera în schimbarea condițiilor distructive care afectează ființele de elemente. Fiintele elementelor vor raspunde chiar mai repede decat barbatii la aceasta radiatie de dragoste, pentru ca ei au fost in mod natural ascultatori pana cand barbatii impun discordie asupra lor. Când am spus la valurile, „pace! Nu-ți face griji! „Le-am dat dragostea mea, care este pace și care va rămâne pentru totdeauna.
Înțelegeți că, în a spune la orice activitate de energie: „pace! Nu-ți face griji!”, puteți opri orice rată de vibrații distructive cu care această energie a fost încărcată.
În cazul în care o rată de vibrații distructive este pus în mișcare, acționează non-stop până când cineva îi spune: „pace! Nu-ți face griji!”, și îl obligă-l să înceteze. Și prin oprirea acțiunii sale, veți preveni rezultate distructive de la întâmplă.
Aceasta este ceea ce dragostea noastră realizează în orice situație distructivă.
Cu toată bucuria inimii mele și dragostea pe care vreau să ți-o dau, vreau să tipăresc în sentimentele tale înțelegerea puterii care vibrează în cuvintele mele care sunt conștiința mea și puterea mea a maestrului ascensionati și care vor fi adăugate la puterea propriului corpul mental superior pentru a opri tot ce este distructiv. Mai presus de toate niciodată loc nimeni mai presus de propria dumneavoastră prezență puternică AYAM! Acesta trebuie să aibă primul loc. Dar dacă utilizați cuvintele al afirmatii ve-am dat, atunci tu-mi dai posibilitatea de a adăuga puterea mea cu cel care vine de la prezența dumneavoastră pentru a produce manifestările dorite externe.
Fie ca întotdeauna să folosiți cuvintele mele pentru a vorbi cu ceva care perturbe gandurile si sentimentele tale! Viața mea și puterea mea ar fi stabilite în tine de cuvintele mele!
Realizați autoritatea prezenței voastre și comandați la orice discordie ca prezența voastră ar și spune: „Pace! Odihnește-te în pace!”, și apoi întoarce-ți gândurile și sentimentele la mine și te voi inunda cu dragostea inimii mele, care posedă toată autoritatea mea asupra tuturor energiei. Puteți fi prezența păcii în orice circumstanță, dacă doriți să faceți acest apel.
Trebuie să fiți cu toții capabili să stăpâniți forțele elementelor în structura voastră atomică, în mintea voastră, în sentimentele voastre și chiar în corpul vostru eteric. Puteți comanda ca înregistrările distructive să fie dizolvate și înlocuite de pacea mea, pentru că am nenumărate legiuni de pace care merg dincolo de descriere și sunt sub ordinele mele!
Ca orice maestru ascensionati, am legiuni nelimitate de îngeri ai păcii sub comanda mea.
Mărețul Elohim al păcii, eu și alți maeștri ascensionați au așteptat secole pentru ca tu să faci apelul pentru această calitate și acțiune specială, permițându-ne să eliberăm pentru tine putere de pace în conformitate cu acțiunea legii cosmice.
Toți aveți o dorință foarte mare de pace în sentimentele voastre, pentru că atâta timp cât pacea lipsește, vă este incomod. Dar mai întâi trebuie să te purifice pentru că puritatea și pacea sunt ca cele două tăvi de o balanță. Ele sunt inseparabile, iar puritatea este indispensabilă pentru stabilirea păcii la fel libertatea este necesară pentru domnia justiției.
Vreau să te fac să te simți profund puterea de energie a păcii și a păcii mele! Sună-i în acțiune, folosește cuvintele mele!
Știi că nimic nu ne separă, doar gândurile și sentimentele tale, și dacă pacea ta este tulburat, atunci ai nevoie de pacea mea și dragostea mea, care este pacea mea.
Când exprimați dragostea divină adevărată și pură, dragostea Maestrilor ascensionati, atunci sunteți în pace. Atunci te simți confortabil. Când te simți prost, cheama pacea mea. Acesta va stabili echilibrul în corpul dumneavoastră emoțional și să producă Perfection.
O, copii prețioși și preaiubiți ai luminii, dacă ați putea vedea corurile angelice, îngerii păcii! Ele sunt de o frumusete de nedescris! Puterea păcii și a radiațiilor lor vă va aduce bucurie de nedescris. Legiunile lor imense așteaptă ora când vor putea să inunda pământul cu o astfel de dragoste încât fiecare atom va fi ținut pentru totdeauna în pace!
Puternicul Elohim al păcii are sub ordinele sale de ființe cosmice magnifice pe care nici o ființă umană nu le-a avut vreodată în vedere. Aceste ființe transcendent și binecuvântate așteaptă ca oamenii să se întoarcă la ei pentru a turna pe pământ acele activități care vor ridica omenirea deasupra creația umană și discordie.
Când ești tulburat, întoarce-ți capul și uită-te la aceste mari ființe, legiunile nelimitate ale păcii, și ei îți vor da pacea și dragostea pe care nimic fizic nu le poate oferi.
În comportamentul dumneavoastră extern, să fie atât de distins și pașnic că organismul mental superior poate guverna întotdeauna activitățile voastră externe. Întotdeauna face ceea ce trebuie în mod natural pentru a fi gata pentru a fi eliberat instantaneu de către marile ființe. Dragostea lor trebuie să fie în măsură să vă inundații și să vă dau și cei din jurul tău, un ajutor instant care poate trece chiar neobservate.
Când experimentezi acest sentiment pașnic de măiestrie și auto-control, radiația ta este suficientă pentru a fi o mare binecuvântare pentru forțele naturii oriunde ai călători.
Ai înțeles vreodată că nu poți avea pace fără auto-control? Dacă nu te poți controla, atunci nu poți controla valurile! Dacă nu puteți controla valurile de acțiune vibrațională în propriul corp emoțional, care sunt doar o parte din energia corpului atomic, atunci nu puteți controla valurile unui ocean sau lac care reprezintă o cantitate mai mare energie.
Dacă doriți să repetați cuvintele mele de multe ori, atunci am putea intra în tine și să vă dau dragostea de inima mea și pacea mea! De aceea le-am spus celor cărora spre le-am venit: „vă las pacea mea! Eu vă dau pacea mea! Și nu-ți dau, ca lumea ți dă!” Iubitii luminii, când îți dau pacea mea, îți dau flacăra iubirii inimii mele, care este autoritatea și stăpânirea tuturor energiei. Dragostea mea este pacea mea, și atunci când utilizați cuvintele mele, ele sunt flacăra iubirii inimii mele.
Comanda de multe ori: „pace! Nu-ți face griji!”, și așa va fi, căci peste tot care cuvintele mele sunt vorbite, AYAM – Eu Sunt în flacără-în-acțiune. AYAM – Eu Sunt pacea pentru lume! AYAM – Eu Sunt învierea și viața a tot ceea ce este pace, perfecțiune și lumină!
Știți ce puteți face unul pentru celălalt, pentru cei pe care îi iubiți și pentru cei care par a fi bolnavi?
Prin utilizarea împreună cele două afirmatii „AYAM – Eu Sunt învierea și viața de această pace care transcende fiecare concept uman în această ființă iubită” și „AYAM – Eu Spun la tot ceea ce caută să-l deranjeze: pace! Nu-ți face griji!”, tu deschideți poarta care permite pacea mea să intre și să elibereze toate cele pentru care vă dau aceste afirmatii.
Dacă utilizați aceste cuvinte în mod constant, voi fi cu tine pentru totdeauna!
AYAM – Eu Sunt întotdeauna cu tine atunci când utilizați cuvintele mele, atunci când atenția dumneavoastră este fixat pe mine, și AYAM – Eu Sunt cu tine în corpul vizibil și tangibil atunci când atmosfera este suficient de purificată și legea cosmică spune: „apar!”
Acest data vine! Lucru este absolut sigur, la fel de sigur ca soarele straluceste pe cer. Timpul va suna atunci când Maestri Ascensionați va trebui să reapară în lumea exterioară.
Le spun tuturor celor care s-au confruntat cu lumina: să știți că în lumina este autoritatea mea!
Prin ascultarea la lumină, veți primi de la lumina tot ce ai nevoie. În lumină e tot ce-ți dorești. Și veți găsi că este în lumină că maestrii ascensionați sunt în corpul lor vizibil și tangibil. Ei vin în lumină! Ei vin pentru a face expansiunea luminii și ele sunt întotdeauna calea luminii.
Tu, iubitii luminii, sunteți dragi! În radiația foarte puternic care te învăluie, există, de asemenea, o foarte mare dragoste: este acțiunea puterilor cosmice de dragoste și pace care pătrunde în tine și va rămâne acolo pentru totdeauna.
Persista în apelurile tale de puritate pentru că ei transpira o pace inexprimabilă. Când mă vei suna, îți voi da mereu pacea și dragostea mea.
Dragii mei frați Saint-Germain și Godfré sunt întotdeauna cu mine, nu există nici o separare în octavian nostru. Nici nu ar trebui să existe între a ta și a noastră, și nu va fi nici mai mult atunci când tu ai devenit obișnuiți să comande la toate lucrurile umane și spunându-i cu autoritatea de prezența dumneavoastră: „Pace! Nu-ți face griji! AY AM – Eu Sunt învierea și viața de această lumină și dragoste, care sunt pacea totală!”
Presiunea cosmică a acestei pacea că AYAM – Eu Sunt și pace că mărețul Elohim de pace se răspândește în atmosfera Pământului poate respinge toate discordie că umanitatea a generat. De îndată ce acțiunea legii cosmice va comandat dizolvarea și desăvârșirea egoismului uman pe planetă, pacea mea, cea a legiilor puternice de pace, pacea inimii fiecărui maestru ascensionati și fiecare ființă cosmică a luminii, pacea celor șapte Puternic Elohim vor inunda pamantul si ramane acolo pentru totdeauna.
Nu vrei să folosești pacea pe care ți-o dau?
Nu vrei să simți că dragostea mea este pacea de care are nevoie toată lumea? Pot eu sugera că problemele umane vin și pleacă, că umanitatea vine și pleacă, dar că pacea mea rămâne pentru totdeauna?
Nu vrei să fii pacea mea unul pentru celălalt?
Nu vrei să-mi împrăștii pacea, pe toată viața?
Nu doriți să utilizați cuvintele mele cu autoritatea de curentul meu vieții, și a comanda pentru orice discordie pretutindeni să fie în pace, și apoi să rămână tăcut până când acesta este dizolvat și consumate în întreaga univers?
Dacă doriți să utilizați prezența mea luminoasa si comanda mea de pace, veți manifesta ceea ce afirmatii mele spun „AYAM – Eu Sunt învierea și viața!”, „AYAM – Eu Sunt lumina, calea și adevărul!”, și „AYAM – Eu Sunt ușa deschisă că nimeni nu poate închide!”
Și acum vă dau a patra declarație: „AYAM – Eu Sunt pace care transcende fiecare concept uman!”
Deschide-mă când lovesc și ca iubirea inimii mele dorește să-ți dea pacea mea eternă. Poate fi al tău acum în această lume fizică dacă vrei să mă deschizi când lovesc. Îți voi aduce pacea mea, și dragostea mea va scăpa calea ta de tot ce nu este pacea mea.
Acum vă dau tot ceea ce Marele soare central și marile ființe se toarnă, și tot ceea ce viața a dat la curentul meu vieții. Fii pacea mea și răspândirea-l până când toate devin lumina care este veșnică pace.
Îți dau tot ce am primit! I am pace și dragoste manifestă pentru tine! Permiteți-mi să ancoreze în ființa voastră și în lumea voastră, substanța lui Octavian mea și flacăra inimii mele pentru a vă face asemănătoare cu perfecțiunea pe care inimile voastre o doresc. Acest ce viața ta cere până în ziua când vei fi lângă mine prin victoria ascensiunii tale.
Fie că am venit în corpul meu tangibil acum sau mai târziu, în timp ce esti încă în stare nu ascensiune, pentru a vă aduce următorul val de asistență, sau fie ca tu vii repede la Octavian a Maestrilor Ascensionați, Eu spun acest lucru la tine: eu vin la tine numai de către autoritatea de gândire și de sentimentul tău! De asemenea, stii că puteți veni la mine cu gândire și sentimentul tau, în fiecare moment!
AYAM – Eu Sunt întotdeauna cu tine, iubitii mei, și binecuvântat de pace, dragoste și veșnică lumina!
Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *