IISUS 17

  

Preaiubitul Iisus, discursul 17.

  Bine dragi copii ai luminii, vă mulțumesc fiecăruia dintre voi în special pentru decrete pe care le oferiți pentru acest oraș, pentru Côte d’Azur, și Franța. Bucuria noastră este mare pentru a vedea bunăvoința voastra în acest serviciu.
  În cea mai mare măsură că studenții percep în mod clar și să răspundă cu bucurie și instantaneu la minunat interne orientări de prezența lor puternic AYAM, Octave divin se poate stabili mai repede în lume, și haos produse de concepte umane poate dispărea astfel.
  Privilegiul dumneavoastră este mare pentru a putea rămâne în această radiație puternică pe care o stabilim aici pentru a realiza ceea ce trebuie făcut pentru regiunea dumneavoastră. Această radiație este doar puțin mai mică decât cea stabilită în marile centre spirituale. Umanitatea nu știe nimic despre aceste centre. Fiecare dintre ele este un puternic punct de lumină, dragoste și înțelepciune, care a fost stabilit pe pamant de mii de ani. Acestea includ Royal Teton în Statele Unite, Mount Rose și Mont Blanc în Europa. Există multe centre în India, și am vizitat un număr de ele înainte de a începe Ministerul meu în Iudeea. La acel moment, nu a fost ușor pentru a ajunge la aceste centre, deoarece mijloacele de transport minunat care le-ați azi, a fost necunoscut la momentul respectiv.
  Mintea exterioară are doar o idee slabă a puterii disponibile pentru puternica prezență AYAM, puterea lui Dumnezeu care acționează prin inima, care va începe să se manifeste în răspuns la apelurile dumneavoastră. Prin apelarea prezența dumneavoastră în acțiune, astfel încât armonia sa, perfecțiunea și înțelepciunea poate stabili în tine și în împrejurimile dumneavoastră, veți stabili un punct de contact cu această lumină mare, care trebuie să o zi inundații ființa ta. Lumina care vă oferă viața este cu adevărat ancorată în inima ta umană și în această lumină sunt conținute toate posibilitățile de perfecțiune.
  Dacă păstrați armonia în sentimentele tale, și, cu atenție, evitați a descalifica energia ta vitală, veți găsi că perfecțiunea se va stabili rapid în mintea ta, în corpul tău și împrejurimile. Lumina și energia, păstrate în toată puritatea și perfecțiunea lor, sunt toate puternice pentru a acționa în tine și în sfera ta de acțiune. Plinătatea și Gloria luminii sunt prezența cuceritoare a universului vostru individual.
  Vă cer tuturor să vă întoarceți cu calm și serenitate în prezența voastră, și să persistați în a-l chema în acțiune până când întregul volum al puterii sale este eliberat pentru a produce perfecțiunea sa în voi și pentru voi.
  Opiniile lumii exterioare sunt irelevante, iar sentimentele tale trebuie să rămână pure și încrezătoare. Printr-o acumulare care a fost construită de-a lungul milenii, îndoiala și teama care sunt în acțiune în conștiința umanității au devenit foarte mari. Dar într-un timp relativ scurt, doar câțiva ani, cea mai uimitoare schimbare pe care omenirea va avea experimentat în istoria sa a avut loc prin acțiunea de activitate AYAM: fratele nostru iubit Saint-Germain oferă o instrucțiune, simplă, eliberare, veșnică și nepieritoare, cu privire la prezența magică, și la primul contact cu această instrucțiune, mii de ființe i-au dat un acordul complet fără ezitare.
  Declar tuturor umanității: „Voi care spuneți că mă iubiți atât de mult, amintiți-vă acum că este imposibil pentru mine să mă întorc la voi fără Saint-Germain și ceilalți maeștri înălțat.” Ele sunt una, în Eternal perfecțiunea. Ei au câștigat victoria lor, așa cum vă străduiți să faceți. Ei au câștigat această victorie, în mod conștient de asteptare în acțiune lumina lumii, puterea divinității lor, puternica prezență AYAM! Ei au dizolvat și consumate de către violet Flame toate discordie au creat în lumile lor respective, organisme și împrejurimi-sau care au fost generat de o lipsă de înțelegere. Au înlocuit-o cu puterea, puritatea și perfecțiunea prezenței vii.
  Puternica ta prezență AYAM este prezența vieții care conține toate perfecțiunea pe care o poți dori. Nimic nu poate sta în calea luminii când îl chemi în acțiune.
  Din momentul în care lumina este pusă în acțiune de către apelul dvs., acesta continuă să acționeze. Și este armonia de sentimentele tale, care determină cât repede sau lentoarea pe care prezența dumneavoastră va fi capabil de a efectua serviciul său de perfecțiune.
  Iubitii mei, tu singur ești responsabil pentru modul în care accepți și folosești energia intensificată pe care o ceri de la prezența tale.
  Puritatea în gândurile și sentimentele tale este esențială. Dacă doriți să fiți eliberați rapid, este absolut necesar să vă mențineți armonia în sentimentele voastre. Confruntă-te cu prezența ta și cere-l să șteargă din sufletul tău toată dorința umană și să-și stabilească suveranitatea în tine, pentru totdeauna! Prin aceste practici pozitive și sigure, puteți fi eliberați rapid.
  Nu credi că puteți fi liber, fără a cere în mod constant de la prezența dumneavoastră la te elibera mereu mai mult de la discordie externe, și fără a chema intensificarea luminii sale și a energiei sale, care dau viata corpului tau. Niciodată nu cred sau vreodată simt-dacă este posibil să fi crezut acest lucru-că puteți fi deconectat de la propria prezență divină și să continue să trăiască sau chiar pur și simplu menține corpul fizic.
  Este pentru a vă ajuta să mențină și perfect corpul tau ca acest minunat explicație a vieții este dat la tine. Nu vrei să-ți simți întreaga responsabilitate față de viață și față de cei din jurul tău?
  Amintiți-vă: este printr-o lipsă de cunoaștere pe care le-ați umplut lumea ta cu imperfecțiune. Doar tu ai decretat și ai creat tot ce te înconjoară. Acum, prin cunoașterea prezenței voastre, aveți autoritatea și puterea de a elimina toate erorile care vă înconjoară.
  La Ministerul meu, pentru a ajuta omenirea, atunci când am spus „păcatele tale sunt îndepărtate la tine”, am șters înregistrarea de această imperfecțiune pentru acea persoană. Înțelegeți că a fost o lege permanentă pe care eu am stabilit-o pentru toți cei cărora le-am spus aceste cuvinte!
  Același lucru este adevărat acum: dacă vă apel dumneavoastră iubit puternic prezența AYAM în acțiune, ea devine o lege înființată în mod permanent pentru tine și pentru sfera ta de acțiune.
  Ceea ce tocmai am spus este despre activitatea ta externă, dar scopul victoriei tale este Înălțarea.
  Nu permiteți îndoielilor să vă priveze de libertate. Saint-Germain și sute de alții au finalizat Înălțarea și ignoranța lumii occidentale nu schimbă acest adevăr. Acum adevărul este explicat umanității. Știți cu toții această afirmație vechi: „veți ști adevărul și adevărul vă va elibera!”
  Ce este adevarul?
  Este adevărata cunoaștere a vieții.
  Dacă nu știți și nu înțeleg ce prezența dumneavoastră este, nu aveți nici o modalitate de a cunoaște adevărul! Fragmentele pe care le ai sunt insuficiente.
  Prin cunoașterea completă a adevărului, veți câștiga într-o zi victoria voastră. Acest adevăr total este în viața ta, puternic prezența AYAM!
  Ei bine iubit, nu vrei să profite de ceea ce Saint-Germain are pus la dispoziția dumneavoastră?
  Totul este explicat, până la cel mai mic detaliu. Este clar declarat să-l pună în practică și totul este explicat într-un mod simplu și ușor de înțeles. Nu mai ești la mila unor informații dubioase sau a unei direcții greșite, care te-ar putea pierde la un moment dat. Este imposibil de a face greșeli în această metodă, în cazul în care intenția este sinceră.
  Dacă motivul tău nu este pur, atunci propria ta energie va fi descalificată de sentimentele tale negative și va produce în experiența ta răul pe care l-ați dorit, pentru că prin natură, energia este neutră și nu discriminează!
  Este corpul tău mental superior care acționează pentru tine, ca inteligență selectivă și discriminatorie, atunci când efectuați apeluri către prezența dumneavoastră. Puteți solicita ca puterea complet de prezență ta să vă ghideze, să vă îndrume și să vă corectează tot timpul.
  Încearcă să realizezi importanța cuvintelor mele!
  De îndată ce sunteți suficient de ancorați în puterea propriei voastre prezențe, explicațiile Transcendentale despre marile activități ale legilor vieții vă vor fi date. Ar fi de nici un folos pentru a vă oferi aceste explicații până când esti, suficient, ancorate în acceptarea prezenței voastră, pentru că înțelegerea dumneavoastră nu ar acționa și nu ar face nici un bine la tine!
  Saint-Germain a demonstrat marea sa înțelepciune, ținându-vă ferm atașat de cunoașterea fundamentală a prezenței voastre divine și de modul de a pune această instrucțiune în practică. De îndată ce această înțelegere va fi ferm ancorată în tine, putem începe să vă oferim mai multe informații despre Legea vietii tale.
  Înțelegeți că există o singură lege care guvernează totul în univers și că este legea vieții voastre? Această lege acționează pe termen nelimitat și este permanentă, deoarece nu există nici o limită la ceea ce puteți înțelege, chiar și în ceea ce privește marile activități cosmice ale vieții.
  Gandeste-te la asta: esti doar obtinerea început! Tocmai ați intrat în curentul vieții, care este nelimitat! Străduiește-te să gândești și să simți acest lucru cu atâta bucurie încât se extinde lumina în tine. Prin expansiunea luminii tale, înțelegerea ta va crește. Apoi, prezența ta puternică, în valuri succesive, va proiecta activitatea sa revelatoare puternică în conștiința și sentimentele tale.
  Prezența dumneavoastră care vă face inima bate și vă oferă viața este divin înțelept: se poate atrage, din orice punct din univers, la voință, orice informații dorite.
  Începi să-ți faci o idee despre minunata activitate a atenției tale? Contempla realitatea ta și cred despre acest lucru: din momentul în care atenția voastră este fixat pe sursa vietii tale, AYAM prezență Eu Sunt, din acel moment ascensiunea ta este început!
  Orice moment de atenție sinceră pe care le dau apoi la prezența voastră crește și intensifică ascensiunea voastră față de acest obiectiv, pentru Înălțarea este scopul și termenul de încorporările tale.
  Preaiubitul Godfré, cu răbdare infinită, v-a explicat ferm și clar toate că i s-a permis să observe despre Înălțarea în America, așa cum eu am lăsat exemplul din Est.
  Amintiți-vă ce eu spun acum lumii: „O, voi toți care m-ați iubit, știți că Saint-Germain vă comunică acum continuarea a ceea ce eu am început cu 2000 de ani în urmă. Ai din nou, în America, un exemplu de înălțare! Dacă sunteți suficient de pacient, vă vom da un pic mai târziu acest același exemplu de ascensiune în întreaga lume!
  Înălțarea este reală și practică. Un număr mare de oameni pot realiza ascensiunea lor în acest moment al vieții și vreau să spun prin aceasta: în această încorporare!
  Prin extinderea înțelegerii prezenței puternice AYAM și a volumului tot mai mare al apelurilor dvs., prezența dumneavoastră va dezlănțui puterea, energia și activitatea sporită care vor produce evenimente mai importante.
  De aceea vă încurajăm să faceți apeluri sincere și constante și să oferiți aceste decrete puternice care vor pune în acțiune legea vieții pentru a produce rezultatele corespunzătoare.
  Înțelegeți că decretele voastră nu sunt cuvinte goale! Proporțional cu intensitatea cu care dai aceste decrete, pui în acțiune cea mai mare lege a universului pentru a produce libertate, armonie și perfecțiune : tu pui în acțiune, în octavă umană, inteligența care este puterea care conduce universul!
  De aceea, responsabilitatea ta este atât de mare!
  Ați devenit parte integrantă a activității marii lumini cosmice și responsabilitatea dumneavoastră față de vecinul dumneavoastră este foarte mare! Să nu uiți niciodată!
  Lumea are ochii fixate pe cei care pretind a fi AYAM studenți. De aceea, dacă sunteți discordante, necinstit sau plin de imperfecțiune, tu discreditați lumina pe care doriți să o reprezentați. Este mult mai bine să nu pretind a fi un student de lumină, de la AYAM, daca unul nu este capabil să păstreze Imperiul pe sinele.
  Este mai bine să practice legea în primul rând, deoarece nimeni nu poate reprezenta ceea ce el nu este! Dar toată lumea poate, prin apelul la prezență, menține armonia în sentimente și controlul de sine extern. Acolo se află responsabilitatea ta față de ceilalți.
  În cazul în care studenții menține armonie în relațiile lor cu fiecare alte, lucruri mari vor fi realizate în regiunea dumneavoastră în termen de doi ani!
  Amintiți-vă că nu există dictatori în această activitate AYAM… Este necesar să se lucreze într-un spirit de cooperare iubitoare. Un student nu ar trebui să încerce să se impună, sau la un alt student. Să toată lumea pune abilitățile lor în serviciul de lucru comun, și prin menținerea dragoste în inimile voastre, să lumina mare de o prezență puternică AYAM răspândit și de a realiza lucrarea sa perfectă.
  Fie ca înțelepciunea divină să conducă, nu dorințele umane! Atunci vei împlini legea. Veți fi umplut cu fericirea și tot ce ai nevoie va fi dat la tine pentru uz. Gloria prezenței voastre îi va încânta pe toți cei pe care îi veți contacta. Aici e calea!
  Acum, că ați primit cunoașterea prezenței voastre, ar fi într-adevăr o mare greșeală să persistați în vechile dorințe umane.
  Legea vieții, a tuturor vieții, este Armonie.
  Dacă armonia este menținută suficient de mult, legea vieții, lumina, intră automat în acțiune, mai întâi în persoana dumneavoastră, apoi în împrejurimi.
  În apelurile dumneavoastră către Marea lumină cosmică, fiți întotdeauna conștienți de faptul că această lumină este Atotputernicul deoarece este umple de înțelepciunea grupului de maeștri ascensionati care o proiectează conștient pentru binecuvântarea al întregii omeniri.
  Declar acum pentru Europa marele decret cosmic care a fost deja dat pentru America: „dacă este necesar, lumina de la 10000 sori vor coborî pe pământ pentru a dizolva toate discordia umană și egoismul de pe planetă!”
  Repetând acest decret măreț, îi vei provoca împlinirea pentru binecuvântarea umanității.
  Amintiți-vă: singura modalitate de a ancora în tine o activitate mai intensă a iubirii de lumină divină, si înțelepciune și putere, este prin recunoașterea, si acceptarea lui Dumnezeu, prezența ta puternic AY AM!
  Gândiți-vă la asta pentru totdeauna și veți găsi că veți câștiga rapid stăpânirea pe împrejurimi, pe substanță și pe energie, și veți vedea îndoieli și temerile dispar în curând din conștiința ta.
  Amintiți-vă, ô dragi copii ai luminii, că radiația noastră este întotdeauna îndreptată spre tine!
  Permiteți-mi să vă reamintesc că, atunci când efectuați un apel, sau trimite dragoste la unul sau alt maestru ascensionați, după ce a făcut anterior un apel la prezența dumneavoastră, aceste masterat proiect pe a vă un raza de lumină sau prezența lor luminoasa, pentru a vă ajuta, sau pentru a stabili în jurul tău calitățile lor de masterat Ascensionați.
  Nu există nici o limită la ceea ce un maestru ascensionat poate face pentru tine.
  Prin toate mijloacele posibile, vă oferim curajul și încrederea care vă vor ajuta în apelurile dumneavoastră sincere și dorința dumneavoastră de a vă elibera de limitările umane. Sunteți sprijinit și protejat de ființe complet libere, care au trecut prin exact aceeași cale pe care trebuie să urmați acum pentru a ajunge la libertatea ta.
  Fiecare maestru ascensionat a pus în practică aceeași tehnică care a fost dat la tine de Saint-Germain. Prin apeluri și o determinare fermă, fiecare dintre noi a câștigat eliberarea sa de la toate limitarea umană și a realizat Înălțarea!
  Legea vă este explicat: aplicați-o!
  Nu fi influențat de opiniile umane contradictorii! Dacă ai face-o, ai face o greșeală, și te-ai condamna să rămâi în limitele pentru o mai lungă perioadă de timp.
  Legea este atotputernicul! Ea este supremă, ea este simplu de înțeles, toate puternic și maiestuos în acțiunea sa!
  Aplică-l! Exersează-l! Fii legea și să fie liber!
  Vă binecuvântez și vă mulțumesc.
  Iisus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *