SAINT-GERMAIN 26

  

Iubitul Saint-Germain, Discursul nr. 26

  Fiecare student trebuie să știe că, în această Putere revigorant de Prezența AY AM în interiorul Ființa, răul poate acționa la fel de bun daca rămâne, în conștiința, rebeliune, resentimente sau o înclinație de a judeca. Toate acestea urcă la suprafață pentru a fi consumate, dar în cazul în care studentul nu consuma în mod conștient ceea ce vine la suprafață, este el care va fi consumat.
  Dacă observați, de exemplu, că vă lăsați purtați de furie, trebuie să reia frâu, și comandați la Prezența ta de a guverna armonios.
Permiteți-mi să vă reamintesc din nou că ceea ce este esențial pentru progresul dumneavoastră este auto-corecție, și că nu există nimeni, nici un loc, nici o condiție la care puteți reproșa pe această furie atunci când esti cel care persistă în hrănirea ei. Daca apar astfel de situații, aveți nevoie pentru a le clarifica și să le înțeleagă bine, altfel s-ar putea să se confrunte în curând cu situații pe care nu va mai fi capabil de a controla.
Fiți vigilenți! Ați făcut progrese în acceptarea completă a Marilor Legi ale Vieții, în determinarea de a vă corecta cu fermitate, și în propriul autocontrol, dar vreau să vă spun foarte sincer că propria mea experiență mi-a arătat ca această activitate exterior numit „uman” trebuie să fie legat, pentru a fi supus Ordinii Divine.
Ți-am spus despre folosirea flăcării și a razei prin mâini pentru că mintea unor oameni a fost uimită să simtă structura atomică a corpului fizic ridicându-se.
Trecerea mâinii peste corp menține activitatea oscilatoare revigorantă a Spiritului și ridică vibrația structurii atomice.
Eu Am o mulțime de plăcere în oferirea de asistență mea pentru studenți și fac acest lucru cu mare bunăvoință, dar eu nu pot trece anumite limite, deoarece Elevii trebuie să progreseze pe cont propriu pe calea conștiinței. Trebuie să vă avertizez, așa, că Prezența nu suportă o atenție împărțită. Mă gândesc, de exemplu, la experiențe externe ca spiritismul sau la ceea ce ar putea dezvolta puterea pentru a depăși comun.
Împărțirea atenția, este ca și cum ai fi comandat la un jet de energie să dea putere la lucruri externe și, prin urmare, negative, care apoi întârziere progrese.
Nu vreau să șochez pe nimeni, dar trebuie să vorbesc adevar! Dacă cursanții, care au ajuns în această etapă, nu sunt capabili să-și dedice întreaga atenție Prezenței AYAM și să se abțină de la orice altă formă de rugăciune sau invocare, ei vor închide ușa Asistenței noastre pentru o lungă perioadă de timp.
Dimpotrivă, vom fi mereu acolo pentru cei care urmează această Instrucțiune, și care apelează atenția lor de fiecare dată când ea pleacă, prin a spune, „Eu Dau toată Puterea de a Prezenței mele AYAM – Eu Sunt, și Eu refuz pentru totdeauna să accepte orice altceva!”
Pregătiți-vă acum pentru faptul că într-o zi nu veți mai avea Sprijinul Mesagerilor Noștri și că va trebui să vă folosiți propriile abilități pentru a lua cu o mână fermă Mâna Prezenței voastre pentru a primi Marea Sa Putere.
Unii cursanți fac greșeala inutilă, după luni de instrucțiuni, pentru a deprima anumite zile și a se îndoi de Puterea Interioară sau de capacitatea lor de a o aplica. Este o atitudine mentală infantilă care închide Ușa Adevărului până când este corectată.
Toată lumea trebuie să adopte atitudinea pozitivă corectă, de îndată ce orice discordie încearcă să pătrundă în mintea lui, și trebuie să-și afirme puterea prin declararea: „Eu Sunt AYAM-Prezența puternică care guvernează Viața mea și lumea mea și Eu Sunt Pace, Armonie și Curaj care mă conduce senin atunci când apare ceva.”
Când apar fenomene ciudate, Elevul trebuie să rămână calm, în seninătatea sufletului, și să nu fie impresionat sau să-și concentreze atenția asupra lor, pentru că nu va exista nici o lipsă de oameni care au generat energii în stările anterioare de conștiință, pentru a produce aceste fenomene, și în acest caz, trebuie să declaraţi: „Eu Sunt AYAM – Prezența care guvernează acest lucru și pe care am folosi pentru o expresie mai mare!”
Nu este necesar să doriți să trăiți experiențe supranaturale, deoarece progresul natural al Ființei voastre va produce multe cât mai curând posibil. Eu nu vorbesc aici despre aparițiile de masterat ascendente, care trebuie să fie stabilite în afară și care nu ar trebui să fie considerate fenomene paranormale. Este necesar să spui acum: „Prezență puternică AY AM! Ridică-te în mine acum, instruiește-mă și asigură-te că păstrez Instrucțiunile tale în memoria mea!”
Ca de obicei, această afirmare trebuie să dea naștere la practică regulată, dar nu trebuie să creeze tensiune sau anxietate prin intenția de a păstra în memorie ceea ce este util, pentru că este tensiune sau anxietate care închide ușa de realizare.
Eu Zâmbesc când Eu Văd că unii dintre voi sunt pe cale să experimenteze lucruri care i-ar putea surprinde și Eu Doresc ca ei să-și păstreze calmul știind că „AYAM – Eu Sunt Viața Unică și Veșnică în Acțiune!”, și că ei vor abandona ideea nebun că poate exista undeva în Univers un apel care a rămas o scrisoare moartă… Activitatea exterioară a minții și a lumii este Maya, care se mișcă și trece ca nisipurile deșertului, și care nu trebuie să provoace nici o teamă, deoarece „Eu Sunt Viața Veșnică, fără început sau sfârșit!”
Din Inima Marii Tăceri, un Curent al Vieții, de care fiecare este o parte individualizată, izvorăște continuu. Această Viață este Tu: Viața Veșnică, perfect, auto-protector. Hainele voastre sunt puţine lucruri în comparație cu cele pe care le va purta în Ziua de Recunoașterea Ta, și care sunt „Haina fără sudură”, de protecție, strălucitor de toate culorile spectrului.
Vă veți bucura apoi să purtați această Haină Eternă, Imubilă, întotdeauna Strălucitoare, care vă va izola de Roata Cauzei și Efectului, transformându-vă într-o Ființă numai a Cauzei. Această Cauză este Radiația Iubirii divine, permanentă, care va evolua în conștiința voastră echilibrată și stabilă, Centrul Divin Strălucitor, Inima Prezenței AYAM, care este Tinerețea, Frumusețea Eternă, Prezența de Stiință care îmbrățișează trecutul, prezentul și viitorul care, în ciuda a tot, doar un Etern Acum. Acesta este modul în care timpul și spațiul dispar pentru totdeauna. Veți descoperi că lumea voastră este populată de Ființe Perfecte, că casa voastră este încrustată cu bijuteriile pe care le-ați ales pe voi înșivă, și stând în centrul creației voastre, vă veți înțelege ca fiind „Perla din centrul Lotusului”, fiind în același timp Petalele sale care sunt Marile Căi ale Activității tale Perfecte.
Astfel este tabloul care stă în fața ta și te cheamă să intri în Casa ta Eternă și Perfectă și Radiația ta. Simțiți, urmăriți și experimentați această Radiație: atunci când veţi fi reușit să vă concentrați pe Prezența Iubirii Divine și să vă mențineți atenția aici, atunci veți experimenta experiențe minunate pentru că veți fi depășit toate interferențele de activitatea mentală externă.
De îndată ce individul ia atitudinea că „AYAM – Eu Sunt Prezența Vie a Iubirii Divine în fiecare moment!”, el face lucruri minunate, și utilizarea bine-simțit de această afirmație închide ușa, în orice alt moment, la orice activitate externă a minții.
Soluția la fiecare problemă este întotdeauna la îndemână, deoarece Prezența Eu Sunt conține toate lucrurile în ea. Pentru a aplica este de a împinge pentru ca aceasta să se manifeste. „AYAM – Eu Sunt” este Principiul Activ și Inteligent, care este în noi, care este Inima ființei noastre, Inima planetei ca de orice planetă, Inima sistemului solar. Nu mă pot abține să nu-ți spun din nou că de fiecare dată când spui „Eu Sunt”, eliberezi o materie primă atotputernică și o energie unică și inteligentă pe care ai pus-o în mișcare. Prin persistența în Calea acestor Cunoștințe veți intra într-o Condiția mai mare, apoi Supremă și Minunată.
Când te uiți la soarele fizic, te uiți de fapt la Marele Soare Central, Inima Prezenței AY AM. Trebuie să ia necondiționat determinarea că Prezența AYAM guvernează corpul fizic, și că Ea forţează-l de ascultare. Cu cât acordați mai multă atenție corpului fizic, cu atât el devine mai mult stăpânul și cu atât mai mult guvernează și cu atât mai multă atenție necesită.
Atunci când organismul fizic suferă de o boală cronică sau manifestă continuu tulburări, se dovedește pur și simplu că o atenție specială a fost acordată de mai mulți ani la oricare dintre aceste tulburări, și nimic se va aranja atâta timp cât o atitudine pozitivă nu va fi luată pentru a forța organismul să se supună. Puteți produce ceea ce doriți în organism concentrându-vă atenția asupra perfecțiunii sale, dar nu permi atenția ta să se concentreze pe imperfecțiunile sale.
Pentru Ascensiunea, spune: „Eu Sunt AYAM – Prezența care poruncește!” Repetați acest lucru de multe ori pentru a potoli activitatea din afara și introduceți Activitatea de Dragoste. Și dacă vezi sau simți discordie undeva, întoarce-te pe partea cealaltă. Aveți Sceptrul Puterii în conștiința voastră: folosiți-l.
Urmați Sfatul lui Isus: „Nu vă uitați la om în conformitate cu trupul său!” Acest lucru înseamnă exact că nu trebuie să recunoașteţi imperfecțiunea umană, nici în gândire, nici în sentiment, nici în cuvinte, nici în faptă. Dacă există o problemă, utilizați această afirmație foarte puternic: „Dumnezeu în Mine, Prezența puternică AYAM, manifesta Tu, guverna și de a rezolva această situație nearmonioasă!” Vei face miracole invocând Prezența AYAM și punând-O la treabă.
Isus a spus: „Cere și vei primi! Caută și vei găsi! Lovește și te deschidem!” În același cadru de spirit, spuneți Prezenței voastre divine: „Ascultați-mă, Dumnezeu! Vino aici și ocupă-te de asta!” Dumnezeu dorește și așteaptă ca tu să-L pui la treabă! În acest fel, deschideți porțile Energiei luminoasa, Fluxul divin de Inteligență și Substanță care va îndeplini Ordinul dat și primit.
Saint-Germain.
„Eu Dau toată Puterea de a Prezenței mele AYAM – Eu Sunt, și Eu refuz pentru totdeauna să accepte orice altceva!”
„Eu Sunt AYAM-Prezența puternică care guvernează Viața mea și lumea mea și Eu Sunt Pace, Armonie și Curaj care mă conduce senin atunci când apare ceva.”
„Eu Sunt AYAM – Prezența care guvernează acest lucru și pe care am folosi pentru o expresie mai mare!”
„Prezență puternică AY AM! Ridică-te în mine acum, instruiește-mă și asigură-te că păstrez Instrucțiunile tale în memoria mea!”
„AYAM – Eu Sunt Viața Unică și Veșnică în Acțiune!”
„Eu Sunt Viața Veșnică, fără început sau sfârșit!”
„AYAM – Eu Sunt Prezența Vie a Iubirii Divine în fiecare moment!”
„Eu Sunt AYAM – Prezența care poruncește!”
„Dumnezeu în Mine, Prezența puternică AYAM, manifesta Tu, guverna și de a rezolva această situație nearmonioasă!”
„Ascultați-mă, Dumnezeu! Vino aici și ocupă-te de asta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *