SAINT-GERMAIN 25

Iubițul Saint-Germain, Discursul nr. 25

Cadou de Aripile Violet Flacara.

  Preaiubitii din Inima Mea, accepta Dragostea Mea și Recunoștința Mea pentru Prezența dumneavoastră aici și eforturile dumneavoastră de a da atenția dumneavoastră la Prezența ta iubit puternic AY AM și aceste Activități ale Focului Sacru, care va elibera umanitatea, la fel de sigur ca Universul există.

  Intrați cu Mine în Utilizarea Flăcării Violete în Acțiunea Cosmică. Fie ca Ea să fie intensificată în octava fizică și să devină vizibilă pentru simțurile fizice ale umanității! Unele manifestări ale Focului Sacru trebuie să fie permanent stabilite în lumea fizică și să devină vizibile pentru vederea fizică pentru a dovedi omenirii Puterea Interioară și Autoritatea Focului Creator al Vieții. Este această lipsă a determinat ființele umane să nege Cauza Profundă a manifestării.
Pentru că vă aflați în Epoca Flăcării Violete, Epoca în care Acțiunea Cosmică a Flăcării Violet trebuie să conducă Pământul și să stabilească Suveranitatea Sa Eternă, ați traversat Portalul Focului Sacru.
Acest Foc Sacru va produce manifestări atât de puternice încât simțurile fizice ale oamenilor nu vor putea continua să nege Realitatea Sa, Autoritatea Sa sau Puterea și Stăpânirea Sa în toate lucrurile.
Bunul simț și rațiunea vă spun că toată această lume fizică și acest sistem de lumi sunt menținute de Elementul de Foc a Fizic Soare, pentru că fără El, Sistemul de Lumi nu ar exista.
Soarele este, prin urmare, Dovada de netăgăduit că Focul Sacru este Puterea care dă și menține Viața în manifestare, și dacă umanitatea admite sau nu, nu schimbă faptul.
Voi, care cunoașteți puternica voastră Prezență AY AM și Maeștrii Ascensionați, ați avut dovezi ale Realității Noastre și Activitățile și Binecuvântările Focului Sacru. A venit momentul în care Legea Cosmică îmi va permite Mie și Altor Maeștri să producem în jurul tău anumite fenomene legate de Flacăra Violetă, care va oferi lumii exterioare dovada incontestabilă a Realității Noastre, a Puterii Noastre și a Autoritatea Noastre.
Pentru a da bucurie Inimile voastre și cu speranța că o veți accepta și o veți folosi, vă ofer astăzi o Activitate Specială a Flăcării Violete Care va acționa în jurul corpului vostru fizic, al sentimentelor și al minții voastre. Este o putere foarte precisă de protecție, învăluind Fluxul tau de viață. Dacă ai putea vedea de la sferele interioare, asta ți ar părea a fi ca Două Aripi Violet Flacara pornind de la coloana vertebrală, și capabil să te împacheteze ori de câte ori vrei. Cu siguranță crezi că îți cresc aripi pentru a putea zbura, și s-ar putea să fie; ce știi de asta? Nici Eu nu neg asta.
V-am oferit unul dintre Îngerii mei al Flacara Violet, și mulți dintre voi ați acceptat-o. De fapt, cu toții ați primit binecuvântările Îngerilor Flăcării Violete, dar unii dintre voi ați trăit într-un mod mai constant în Compania Lor. Eu Sunt convins că veți simți Prezența lor, Puterea lor, Realitatea lor și Ajutorul lor, iar Darurile pe care vi le vor aduce vor fi dovada Realității Donatorilor. Ceea ce vă ofer astăzi este o Protecție directă a Curentului Vieții voastre, circulația vieții care de fapt se întinde în coloana vertebrală. Vă ofer pentru a stabili o Puritate mai mare în jurul formelor fizice, pentru a vă oferi mai multă Sănătate și Putere, și acest lucru vă va permite să traverseze cu mai mare ușurință dificultățile externe care, probabil, va copleși cele din lume exterior.
E Privilegiul Meu să-ți dau acest Dar, și îmi asum responsabilitatea pentru asta. Eu Ofer acest Cadou preaiubitei tale Prezențe puternice AY AM ca dovadă a Iubirii Mele față de Curentul Vieții care circulă în mintea și trupurile voastre.
Dacă doriți să vă deranjați pentru a vizualiza acest lucru frecvent, va exista o Atmosferă Luminoasă în jurul corpului, ușor tinged cu Violet și Rose, pe care cei din jurul tău va fi capabil să absoarbă într-un timp. Dacă acceptați acest lucru și comandați că această Putere controlează condițiile din împrejurimile voastre, intensitatea acestei Aura va deveni de așa natură încât poate fi ușor vizibilă pentru cele ale lumii exterioare. Uneori oamenii cred că văd lucruri, ei bine, în acest caz, ei de fapt le vor vedea, dar cu punctul de vedere corect!
Dacă vrei să-mi faci onoarea de a accepta Darul Meu, puternica ta Prezență AY AM, prin intermediarul Corpului tău Mental Superior, va intensifica puternic puterea sinelui tău exterior. Această cea mai mare Putere a Focului Sacru va păstra în jurul tău Puritatea esențială pentru a merge mai departe și a realiza ceea ce lumea exterioară numește „lucruri extraordinare”.
Există atât de multe puteri inerente la viață, Iubitii Mei! Sunt nelimitate. Pentru a le face să apară în planul fizic, tot ce ai nevoie este acceptarea ta veselă, puritatea ta și supunerea ta iubitoare față de Prezența ta AY AM. Apoi, Poarta se va deschide larg, și Prezența Divină va turna propriile Sale Puteri puternice ale Vieții, și să realizeze pentru tine ceea ce este posibil numai în acest fel.
La cererea Corpului vostru Mental Superior, Eu Am Privilegiul de a vă oferi această Asistență prin Darul acestor Aripi de Flacără Violete, a căror Dragoste va proteja pentru totdeauna Puritatea de care Viața cere înainte de a manifesta anumite Puteri în planul fizic pentru protecție voastra, și astfel încât să le veți putea utiliza pentru a proteja pe alții. Vă rugăm să simțiți cât de real este acest lucru. Nu vorbesc pentru plăcere. Am destule lucruri de rezolvat cu Planul Cosmic ca să fiu ocupat. Da, Eu Vin la tine cu Autoritatea pentru Libertate, libertatea pe care o manifest și de care Eu Sunt Gardianul pentru acest Pământ!
În prezent, există unele măsuri care trebuie luate în Europa. Unele Protecții ar trebui să fie dat la tot ceea ce este constructiv, și chiar și pentru cei care nu cunosc încă această Lege a Prezenței puternice AY AM.
Dacă acceptați ceea ce tocmai Eu v-Am oferit, asta ne va permite să intensificăm Puterea Flăcării Violete în și în jurul vostru, și să vă înconjurăm instantaneu corpul, mintea și sentimentele cu o Putere de Protecție care va fi pentru voi o Mare Binecuvântare, care va respinge forțele distructive și vă va scuti de experiențe nedorite.
Prin Expansiunea Iubirii Mele, care dă Libertate Pământului, Eu Am Privilegiul de a intensifica în jurul fiecăruia dintre voi acest Foc al lui Hristos Cosmic, ale cărui manifestări ulterioare vă vor oferi dovada că Cuvintele Mele sunt Realitate; veți avea la dispoziție, pentru a-L folosi în lumea exterioară, o Putere Eternă care va ajuta la Împlinirea Planului Divin.
Dacă vă identificați cu Legiunile Mele de Flacăra Mea Violet, Corurile Angelice vă va oferi cu bucurie astfel de Asistență în activitățile voastră extern că existența dumneavoastră va deveni o continuare a zilefermecat și că, treptat, orice tensiune și toate luptele se vor estompa în ceața trecutului. Umanitatea va descoperi că tu ești Împlinirea Legii. Aceasta este ceea ce Ne Am vrut să demonstreze pentru o foarte lungă perioadă de timp!
Vei fi penetrat cu o Bucurie încă necunoscută, și dacă ceri ca Puterile Divine ale Vieții să-ți fie puse la dispoziție acum, de către Direcția Focului Sacru, pentru Eliberarea Pământului, vei fi eliberat automat de o mare numărul de limitări în această lume. Veți deveni mai conștienți și veți începe să utilizați un număr de Puterile Vieții, care sunt gata de utilizare sub directia ta exterioara; dar de astăzi, trebuie să fie instruiți la utilizarea aceasta Flacara Violet Consumatoare, pe care Dragostea Mea vă oferă pentru protecția curenților de viață.
Poți realiza atât de multe, dacă îți amintești asta. Experiențele tale te vor umple de Bucurie, dacă vei accepta vreodată Realitatea a ceea ce îți dau acum. Rezultate excelente au fost obținute în ultimele șase luni pentru fiecare dintre voi. Eu Știu că unii dintre voi s-au luptat mult, dar amintiți-vă: că o mare recompensă urmează întotdeauna o luptă susținută vitejește. E încurajator, nu-i așa?
Cu cât eforturile pe care le-ați depus pentru a duce la Victoria într-o experiență dureroasă și chinuitoare, cu atât mai mare este Binecuvântările cu care Viața vă umple pentru că ați făcut aceste eforturi.
Pentru că Legea Cosmică Mi-a permis să-ți dau Darul pe care ți-l ofer astăzi, există un indiciu că în Serviciul tău de Viață, îți vor fi oferite oportunități de a construi în această lume, într-un mod permanent, ce care va fi un Minunat Binecuvântare pentru toți.
Nu uita niciodată Apel la Flacăra Violet Consumatoare pentru corectarea situațiilor discordante, și de energie din care 33% acționează în lumea exterioară și 66% în ființa dumneavoastră, în scopul de a produce Ascensiunea dumneavoastră. Deci, atunci când faci Apeluri pentru Ascensiunea tuturor Vieții, oriunde în lume, nu numai că primiți automat aceeași Binecuvântare, dar primiți cu 60% mai mult!
Activitatea Vieții este admirabilă în Extinderea Perfecțiunii Sale și oriunde o ființă animată răspândește Binecuvântările pe alte Vieți, el este automat și în același timp Binecuvântat și Înălțat. Din punct de vedere cosmic, Eu Sunt crescut în Puteri Cosmice Mari, pentru că, în această zi, vă ofer fiecare dintre voi această Activitate a Flăcării Violete a Iubirii Mele.
Acesta este cazul în Infinitul Creației. Și e important ca elevii să înțeleagă asta. De aceea un efort sincer și altruist nu este niciodată pierdut. Căci, chiar dacă binele pe care îl faci lumii exterioare pare să nu fie apreciat sau înțeles, ai beneficiat de pe urma lui, și dacă Acțiunea a fost cu adevărat bună, Meritul este Etern. Pentru că, deși Binecuvântările pe care le trimiteți nu își ating scopul, ei așteaptă în și în jurul obiectului lor momentul în care Armonia Temporară sau Permanentă le va permite să se manifeste în această parte a Vieții.
Apelând Flacăra Violetă, sau Focul Sacru al puternicei Prezențe AY AM, în Acțiunea Cosmică Victorioasă în toate circumstanțele lumii fizice, vei avea mereu succes! Și Puterea ta va crește în mod neașteptat. Prin încărcarea Victoria Cosmic al Focului Sacru în lumea fizică din jurul vostru, veți fi crescuți în Victoria Înflăcărată a Libertății Voastre.
Puterea ta în creștere vă va permite să câștigați Victorii din ce în ce mai mari, Lumina voastră se va intensifica și Fericirea voastră va deveni Permanentă și veți fi o Binecuvântare și un factor de Ascensiuneă pentru aproapele tău.
Dragi Iubitii Mei! Dacă veți accepta Darul Meu (Aripile Violet Flame), voi avea grijă serioasă de intensificarea acestor Flăcări de Dragostea Mea în jurul corpurilor tau fizice, de coloana vertebrală și Viața ta Curent în lumea exterioară.
Te-ai putea întreba de ce n-am mai făcut asta de mult timp? Asta pentru că a trebuit să aștept cererea Corpului tău Mental Superior. Eu Am primit acest apel recent, și răspund la această cerere, pentru ca puternic AY AM Prezența fiecărui Student se va extinde de tine o Putere de Foc Sacru, puternic intensificate, în scopul de a vă binecuvânta, vă întăresc și pune-vă în poziția de a oferi Asistență în creștere, în Purificarea Națiunii și, de asemenea, în scopul de a vă proteja în Împlinirea Ascensiunea dumneavoastră.
Sub Acțiunea Legii Cosmice, veți realiza mai multe cât de mari sunt Binecuvântările Focului Sacru și veți avea dorința de a trăi la poalele Altarului acestei Iubiri. Nimic de pe Pământ nu te va putea ispiti și te îndepărta de Sfântul Tabernacol.
Realitatea Iubirii Mele se va manifesta pentru tine într-o sănătate mai bună și mai multă energie, deoarece această Acțiune a Flăcării Violetdin jurul coloanei vertebrale se va intensifica. Mă aștept ca aceste Aripi să-ți permită într-o zi să zbori, asta ar putea deveni foarte convenabil.
Va fi o Bucurie pentru Mine să fi fost în măsură, prin Dragostea Mea, pentru a vă aduce la acest grad de Libertate. Eu vă va oferi tot ceea ce Dragostea îmi permite să dau, astfel încât să ajungă rapid la gradul de constiinta pe care voi toți trebuie să realizeze.
Nu vrem să vă forțăm Mâna, pentru că vă respectăm liber-arbitrul, ci așteptăm cu nerăbdare să vă vedem liberi și nu pierdem niciun moment pentru a vă acorda tot ceea ce vă poate ajuta să atingeți această Dorință.
Deci, mergeți mai departe și să ceară ca Victoria Focului Sacru să conducă Națiunea voastră, și veți vedea Puritatea și Dreptatea Divină înlocuiesc degradarea, putregaiul și distrugerea. Focul Sacru este Autoritatea peste tot. Flacăra Violet Consumatoare este o Activitate a acestui Foc Divin, Focul Creației!
În procesul de ajustare pentru Purificarea Pământului și a tuturor celor care trăiesc acolo, Mila Marii Legi Cosmice se extinde la toți cei care au luat decizia de a se separa de forțele distructive și de a înfrunta Scopul Etern: Măiestrie! Acest lucru este posibil numai prin Cunoașterea Conștientă a Prezenței puternice AY AM și prin Cooperarea Conștientă cu Maeștrii Ascensionați și Corul Angelic. Aceasta constituie o triplă acțiune a Focului Sacru care intensifică Activitatea Focului Sacru în jurul celui care intensifică Activitatea Focului Sacru și astfel progresează pe cărare.
Timp de secole, Eu Am sperat să pot face ceea ce v-am oferit și mărturisesc, ceea ce am făcut deja, cu acordul vostru, pentru majoritatea dintre voi. Fie ca Bucuria libertății mai mare decât veți regăsi vă va dovedi că v-am făcut acest Serviciu astăzi. Personal, Eu Sunt mai fericit decât îți poți imagina! Mai târziu, Maiestatea Libertății tale se va afirma prin Controlul tău Victorios asupra a tot ce se întâmplă în această lume!
Fie ca Binecuvântarea, pe care Legea Cosmică mi-a permis să ți-o dau, să crească, să răspândească și să apară în mîjlocul unui Mare Foc Cosmic al Flacarii Violet Consumatoare care elibera tot în calea lui! Dragostea depaseste orice concept si Binecuvantarile Sale nelimitate s-au raspandit asupra tuturor celor care vor sa-L accepte, sa-L foloseasca si sa devina Ingeri ai Prezentei Sale Divine pentru a elibera Viata si a indeplini Planul Divin.
În Templul Flăcării Violet, unde este Privilegiul Meu să rămân și să mă închin Focul Sacru, au existat Bucurii mari. Vă invit să veniți la acest Templu pentru a lua Conștiința Realității Sale și apoi să folosiți această Putere Nelimitată a Flăcării Violete consumatoare care iubește, iartă, vindecă și binecuvântează totul și peste tot în lumea fizică; Cerul se va manifesta pe Pământ și Binecuvântările Grădinii Edenului se vor răspândi peste masa umanității. Acest lucru este posibil numai prin Utilizarea Flăcării Violet Consumatoare.
Prin porunca voastră, cea a Prezenței voastre puternice AY AM, cea a Maeștrilor Ascensionați sau a Corurilor Angelice, Flacăra Violet trebuie să coboare și să fie folosită în lumea fizică. Trebuie să aibă suveranitate a suveranității fără întârziere și fără obstrucție, astfel încât Planul Divin al Vieții să se poată manifesta.
Fie ca Legiunile de Violet Flame Angels veghea asupra ta și dezvăluie Frumusețea lor și Veșnică de Tineret! Fie ca Ei să vă însoțească, să vă ajute, să vă precede, să vă protejeze și să vă vindece cu Dragostea lor Purificatoare; Fie ca ei să vă aducă în Victoria sclipitoare asupra tot în această lume și ca puternica voastră Prezență AY AM să vă îmbrace cu Slava Sa Eternă și cu Măiestria Sa Deplină, permițându-vă să vă îndepliniți Misiunea aici, pe Pământ.
În ziua Ascensiunii Voastre în Octave Noastra, veți traversa Podul în deplină Conștiință și, îmbrăcați în Flacăra Violetă Consumatoare, veți fi pe deplin treziți și conștienți de Dragostea și Binecuvântările de care vă-a umplut prețioasa Prezență AY AM, și la rândul tău, veți răspândi aceste Binecuvântări pentru totdeauna pe Întregul Univers.
În această zi, vă invit la această Experiență Glorioasă, la Eliberarea Națiunii voastre și la Purificarea Pământului.
Fie ca tot ceea ce Flacăra Violet vă dau să devină vizibile, tangibile și practice în utilizarea dumneavoastră externe, și lăsați sfera ta de acțiune să fie calea manifestare a Libertății Sale! Ai cucerit lumea și limitările ei! Începeți să exprimați în afacerile voastră extern această Măiestrie care a fost odată a voastră și de care puteți profita în mijlocul turbulențelor condițiilor distructive care vă înconjoară.
Dar nu mai ești din această lume, și nimic nu te va atinge dacă acceptați ceea ce îți ofer astăzi. Trăind în Lumea Focului Tangibil și Victorios, veți sluji lumii, așteptând ziua în care omenirea se va îndepărta de umbră. Atunci Victoria va lua Suveranitatea Sa pe Pământ și va închide permanent ușa discordiei umane. Fie ca Flacăra Inimii Mele să te învăluiască și să te sigileze în Pacea Sa eternă! Fie ca Dragostea Lui, Puritatea și Bucuria Lui să radieze prin voi Puterea lor vindecătoare altora și să distribuie ceea ce numai Focul Sacru Cosmic poate acorda. Fie ca Viața ta să curgă la poalele Altarului, în Foc de Dragostea lui spumante, și fie ca Sentimentul de Prezența Mea pătrunde în tine, pentru că Eu Sunt – AYAM -mai aproape de tine decât respirația ta, decât mâinile și picioarele tale! Să știți că suntem uniți mai îndeaproape ca niciodată, că voi sunteți Flacăra Inimii Mele care dă libertate Pământului!
Veți avea toată Victoria Vieții Mele pentru a vă întări până în ziua în care veți da Libertate și Victorie tuturor.
Gândiți-vă întotdeauna la Dragostea Glorioasă a Corurilor Angelice și la Flacăra Iubirii Inimii Mele, indiferent de circumstanțele externe, până în ziua Ascensiunii Voastre!
Eu vă mulțumesc pentru Prezența dumneavoastră aici și Dragostea Mea vă va dovedi Recunoștința Mea, pentru o zi Gloria Libertății Mele va domni pe Pământ și Pacea va fi Permanentă! La revedere, Dragostea Mea te va umple cu toate Darurile Sale, din această zi!
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *