SAINT-GERMAIN 24

  

Iubițul Saint-Germain, Discursul nr. 24

  Dragi elevi, cu mare bucurie îmi exprim imensa mea recunoștință față de voi pentru sinceritatea voastră, loialitatea voastră față de Lumină, față de puternica voastră Prezență AY AM și față de eforturile mele umile.
  Fructele eforturilor noastre secole apar. Până la această înțelegere a Prezenței puternice AY AM a fost dat, nu a fost posibil pentru a sprijini oamenii în împlinirea lor și să facă ca să fie permanent. Acum Eu Încarc, prin Cuvintele Mele, o Putere Eternă de Stabilizare în tine și în lumea voastră, să producă Perfecțiunea pe care inima voastră o dorește.

  Timpul este departe, departe, în cazul în care o loialitate și o radiație comparabile cu cele din jurul tău au fost emise prin forme umane.
Îți Eu Spun asta pentru încurajarea ta.
Când Eu Văd cursanți făcând sacrificii pentru a ajuta la extinderea acestei Instrucțiuni, Inima Mea este plină de bucurie și recunoștință care vă vor învălui întotdeauna; Puterile pe care le înțeleg și le am pentru folosul meu, vor fi la dispoziția dumneavoastră.
Marea Lumină Cosmică vă va învălui cu Activitatea Sa puternică. Niciodată în istoria omenirii nu a fost arătată o astfel de atenție sinceră, bunăvoință și interes față de Lumină. Acest lucru ne va permite să realizăm lucruri minunate.
Începi să înțelegi, Preaiubitii Mei, că această Activitate nu seamănă cu nimic altceva; că este o Activitate puternică, care este stabilit în mod constant și este întotdeauna în creștere.
Chiar și cei care se îndepărtează temporar de ea, în urma câtorva bârfe silly (silly !…), se vor întoarce și își vor recunoaște marea greșeală. Deci, stai în Radiația Prezenței tale, necontaminate de bârfă umane, știind că cel mai important lucru este de a accepta Prezența dumneavoastră, și să-l numesc în Acțiune pentru a produce tot ce dorești.
Ați auzit de multe ori de ideea de dragoste fraternă. Există o Dragoste mai mare? Prin oferirea o cooperare, financiare sau de altă altă cooperare pentru diseminarea cunoștințelor de prezență puternică AY AM, puteți face un serviciu de dragoste fraternă mai mare decât cea de a da decrete puternice al căror efect este încă incalculabile.
Eu vă Atrag atenția asupra acestui lucru, nu pentru a vă lăuda în mod uman, ci pentru a vă arăta Marea Realitate a Luminii din voi, care a fost la înălțimea necesității și ceea ce trebuie. Veți fi binecuvântați pentru generozitatea voastră, iar eu mă voi asigura că sunteți binecuvântați prin căi și mijloace pe care le ignorați.
Noi, cei care am câștigat Victoria noastră și rămânem în Octave de Maestrii Ascendent, Avem nevoie de cooperarea umanității pentru a pune în Acțiune aceste Mari Puteri pe care le cunosc și pot manipula. Numai Apelurile la Prezența dumneavoastră ne permit să eliberați suficientă Putere pentru a guverna circumstanțele care vă confruntăti în prezent.
Ceea ce se realizează acum este atât de mare încât, dacă imaginea să fi proiectată brusc în fața ta, nu ai putea uita niciodată. Vreau să știți că acesta nu este un lucru zadar, orice concept uman sau imaginația oricărei persoane, ci Activitatea puternică a Legii Vieții și Iubirii, care a intrat în Acțiune. Prin ascultarea voluntară de a da Apeluri, și din nou și din nou Apeluri, ați luat un rol foarte mare în această Acțiune.
Serviciul efectuat în lumea mentală și emoțională a umanității, prin volumul de inteligență, energie și substanță emis de decretele grupulelor, este de nedescris.
Permiteți-mi să vă reamintesc că, prin Decretele dumneavoastră către puternica Activitate a Prezenței și Maeștrilor Ascensionați, încărcați în lumea mentală și emoțională această Substanță puternică, autoluminoasă și inteligentă a Maeștrilor Ascensionați și a Marii Stele Dragoste. Acest lucru înseamnă că tot ce rămâne este această substanță pentru a purifica, pe care le-ați descalificat în trecut. Numai asta poate acționa în lumea ta.
Permiteți-mi să repet: nici o descalificare nu poate acționa mai mult în lumea voastră, cu excepția a ceea ce s-a acumulat în trecut. Acest lucru înseamnă că cauzele discordante ale trecutului nu vor mai avea o substanță nouă pentru a acționa în lumea voastră în viitor, pentru că ați apelat la Substanța al Octavian a Maeștrilor Ascensionați.
Nu uitați, de asemenea, că Marele Director Divin a făcut un Serviciu incomparabil. Acest lucru a fost posibil de Dragoste turnat de către sincer AYAM Studenți din întreaga lume.
Trebuie să înțelegeti că pentru noi nu există timp sau spațiu. Călătorim prin lume în Corpul Nostru de Maestru Ascensionat, care sunt la fel de tangibile ca ale tale. Ne putem muta, în trei sau patru minute, de la un capăt al Pământului la altul, și asta trebuie să știe oamenii acum. Ei trebuie să învețe că o astfel de Libertate este la îndemâna lor. Prin aprofundarea Conștiinței Mari puternice a Prezenței tale puternice AY AM, veți înțelege pe deplin și veți simți că o astfel de Libertate și suveranitate sunt ale tale.
Este uimitor ființele umane persistă în a crede că lucruri neobișnuite sunt imposibil de realizat, pur și simplu pentru că le-au ignorat existența, sau pentru că atenția lor nu a fost atrasă de ei. Veți găsi că, într-un timp scurt, veți face exact ceea ce credeți că este imposibil acum. Îți spun ca să-l poți constata când va veni timpul.
Eu Repet că acestea nu sunt vise zadarnici, ci o Mare Putere, Puterea ta, puternica ta Prezență AY AM care a intrat în Acțiune.
Noi, cei care Am câștigat Victoria, suntem întotdeauna gata să vă oferim încurajări, tărie și viața noastră, pentru a vă sprijini până la Victoria Înălțării Voastre.
Vă rog, dragi Cursanți care au lucrat în Lumină câțiva ani, nu permiteți sinelui vostru uman sau altora să vă pună la îndoială capacitatea de a face Ascensiunea în această încorporare. Te asigur că ceea ce numești tu vârstă nu intervine. Totul se întoarce la extinderea Luminii în tine, și de sine umane nu intervine în ea și, de fapt, el nu știe nimic despre asta! Nu te limita la ceea ce Prezența poate face pentru tine și prin tine. Nu mai da puterea la aparentele si limitari.
Ați introdus un Curent puternic de Lumină. Este Puternic, însă vă păstrați liberul voi. Aveți capacitatea de a utiliza Puterea de Calificare. Dacă nu vrei să te supui și să păstrezi Armonia în sentimentul tău, atunci amânaţi îndeplinirea, și va trebui să aștepți mai mult.
Vreau să vă spun acest lucru din nou: atunci când face un Angajament de Serviciu, este de a Prezenței dumneavoastră singur pe care le face acest lucru, și la nimic sau oricine altcineva. Voi nu înțelegeți ce presupune aceasta și ce este Acțiunea Legii, când sunteți neloiali propriei Voastre Lumini. Inima ta a fost întotdeauna de bună voință, a fost intelectul tău care nu a fost, dar acum intelectul tău a spus: Da, eu sunt gata să păstreze acest angajament. Amintiți-vă că vă aflați sub Legea Marii voastre Prezențe, Viziunea Totală a lui Dumnezeu, Prezența voastră puternică AY AM, la care nici un act și nici un motiv nu poate fi ascuns.
Nu face ceea ce în inima ta știi că nu trebuie să faci: ar fi o greșeală tragică. Știm totul despre tine, ce sunt gânduri, sentimentele tale, motivele tale, acțiunile tale; totul este înregistrat în atmosfera din jurul tău. Trebuie să știm asta ca să te ajutăm. Cunoașteți și nu uitați niciodată că Corpul vostru Mental Superior folosește Puterea Viziunii Totale Divine pentru a cunoaște tot ce se întâmplă în viața voastră, fiecare dintre gândurile voastre, toate sentimentele și motivele acțiunii. Nu încerca să-ți păcălești Prezența.
Eu vă Vorbesc cu toată Dragostea Inimii Mele pentru că vreau să vă ajut. Vreau să înțelegeți că este o greșeală să intrați în Activitate AY AM pur și simplu din motive umane, fără un motiv pur pentru Serviciul Divin.
Amintiți-vă că centrul inimii voastre, precum și acest Centru de Lumină (grup), trebuie să fie pur, loial și credincios Luminii, dacă doriți să rămâneți în Lumină.
Înșelătoria este un act de neiertat peste tot în lume, și mai ales pentru unul care știe Prezența sa puternică AY AM.
Daca ați făcut greșeli, însă, și în inima ta cu siguranță știi, nu încercați să-mi cer scuze. Timpul pentru autocompătimire și vanitate a trecut! Locul lor nu mai este în această activitate. Îți ofer Mâna Mea să te ajut să treci peste toate astea. Apelați imediat Legea Iertării în acțiune și rugați Prezența să șteargă, să dizolve și să consume erori: cauză, efect, înregistrare și amintire. Sunteți cu toții sub observație, și știm când nu sunteți sinceri.
Iubit, lasă-ne să te ajutăm. După ce a cerut Legea Iertării în Acțiune, se confruntă cu Lumina și, cu accent pe Prezență, apel Puterile Sale și Inteligența Sa în Acțiune pentru a vă oferi Controlul de tine, Inteligența, Discriminarea și Imperiul peste dorințele umane. Apoi, vă veți deplasa rapid spre Libertate Totală și Glorie, care sunt ale tale.
Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă spune despre inima la inima. Simt pulsul inimii tale în timp ce Eu Vorbesc cu tine, pentru că mă străduiesc să te eliberez prin toate mijloacele.
Marele Director Divin a făcut un Serviciu Transcendent pentru tine; Numai după Ascensiunea voastră o veți putea aprecia la adevărata Sa Valoare.
Gândește-te la asta, preaiubitii mei! În secolele trecute, oamenii au fost forțați, unul câte unul, să părăsească discordia lumii exterioare și să intre în Centrele Inițiere pentru a-și câștiga Victoria. Acum, Cunoașterea AYAM este dat în lumea exterioară. Marele Director Divin și Alte Ființe Mărețe au venit să ofere Asistența care permite Marii Lumini Cosmice să-și realizeze Lucrarea Perfectă pentru Umanitate. Acum este posibil ca oamenii să nu eșueze dacă vor să-și acorde atenția Prezenței, astfel cum s-a explicat.
Dizolvând cea mai mare parte a acumulării voastre distructive din propria Sa Autoritate, Marele Director Divin a făcut un Serviciu care nu a fost niciodată realizat pe Pământ.
Treptat, unele lucruri sunt făcute pentru tine. Toate acestea nu sunt imaginație, ci Realitatea Pură. Datorită volumului de energie care a fost donat de grupurile mari, acest lucru a fost făcut. Aceste decrete date în mod uniforme au pătruns în mintea și sentimentul umanității. Prin lucrul cu Ritualul, această masă a energiei, calificăta uniform cu Perfecțiunea, s-a constituit, la cererea Marelui Director Divin.
Preaiubitii mei, nu vrei să simți și să lași un mare, profund sentiment de Recunoștință, să vă umple inimile și lumea voastră pentru toate astea? Profitați de oportunitatea oferită și, întotdeauna cu mai multă concentrare, mai multă sinceritate și fermitate, apelați Energia Mare și Inteligentă a Prezenței voastre puternice AY AM în Acțiune, în dumneavoastră și în lumea voastră, și cu Viteza Fulgerului. Acest lucru este posibil în prezent dacă urmați Instrucțiunile Mele.
Mare este Slujirea celor care au pregătit Ritualul și Materialul pe care îl utilizați! Grand este Serviciul de lideri și studenți de pretutindeni! Loialitatea și Altruismul tău sunt ca farurile strălucitoare care arată lumii ce poate și ce ar trebui să fie Serviciul Luminii. Prin îmbunătățirile constante, înfrumusețările sufletului tău, ale trupului vostru, ale lumii voastre și ale creșterii mijloacelor tale financiare, sunteți o dovadă în fața lumii Realității acestui Mare Curent de Lumină.
Mare este privilegiul tau! Mare este Libertate al cărei portal este larg deschis în fața ta! Marea Prezență a respins flapsurile ușii îndoielii și fricii și, deasupra voastră, în Lumina de Aur strălucesc cuvintele:
Libertatea voastră!
Nu vrei să accepți? Cu determinare fermă, introduceți în Lumina Prezenței, și veți vedea că toate necazurile vor fi dizolvate și vor dispărea complet din lumea voastră.
Tu ești Maestrul acum, dacă vrei să accepți și să folosești Suveranitatea Prezenței tale. Nu pune la îndoială capacitatea ta, autoritatea ta și puterea ta de împlinire. Dumnezeu, puternic AY AM Prezența, a cărui Rază de lumină și energie face inima ta bate și să mențină viața ta, este încă Victoria ta Sigura. Gravaţi aceasta, care vă va da dovada infailibilității voastre, în Conștiința voastră, pentru utilizarea voastră constantă.Un copil care învață să meargă de multe ori cade, dar se oprește pentru acest motiv? Se ridică și încearcă din nou.
Deci, dacă ați făcut greșeli, nu fi descurajat, dar se ridice în picioare, și cu determinare fermă, spune: „Prezență puternică AY AM, asigurați-vă că Eu nu fac nici mai multe greșeli! Ia porunca acestui suflet și a acestui trup! Opriți această activitate umană eronată! Fie ca inteligența ta să conducă; Fie ca Lumina Voastră să mă protejeze și să mă facă invulnerabil la orice sugestie, sau la orice din lumea exterioară care m-ar priva de libertatea și victoria mea pentru mai mult timp!”
Libertatea și Victoria voastră sunt înscrise deasupra voastră, în Ușa Deschisă a Luminii Prezenței voastre. Mergeți mai departe fără să privim spre stânga sau spre dreapta. Nu răspunde celor care vin la tine cu povești discordante. Atunci lumea ta va rămâne perfect armonioasă, permițând Prezenței tale să elibereze Puterile Sale și să facă ceea ce este necesar.
Cel mai dificil lucru pentru ființele umane este de a opri continuu să repet lucruri discordant, cu prietenii sau cunoștințe …
Exclude toate acestea din viata ta și nici măcar nu-l menționează, dacă doriți să fie liber. Cei care critică lucrurile umane își opresc propriul progres. Singur, inima ta știe exact dacă ai făcut o greșeală.
Ce cred alții nu-ți poate face rău. Repet: mâinile puternicei voastre Prezențe AY AM au respins flapsurile ușii îndoielii și fricii; intra libertatea ta!
Pentru tine, Tineretul Prețios al Lumii, îți spun: Țineți-vă garda asupra lumii tale și a sentimentelor tale. Fugi de băuturi alcoolice, excese de toate felurile, ca șerpi veninoși. Cunoscându-ți Prezența, Ușa e deschisă pentru eliberarea ta rapidă, dacă îți controlezi sentimentele. Nu acceptasugestii date în școli și colegii de către forțele sinistre. Să știi că Puritatea Prezenței tale este singurul lucru pe care merită să-l cauți.
Astfel încât să puteți păstra Echilibrul, apel prezența dumneavoastră și umple lumea ta cu Perfecțiunea că Ea are în magazin pentru tine. Și vă veți risipi Energia dacă veți trece prin aceste sugestii tragice, atunci veți fi atrași în modul de viață al maselor, și veți suferi limitările lumii exterioare.
Aveți în mână o Cunoaștere, un Sceptr și, prin Numele Prezenței voastre puternice AY AM, vă puteți bucura de Perfecțiune. Te rog, supraveghează la lumea ta! Prezența ta va face acest lucru dacă îl suni în Acțiune. Amintiți-vă că vă puteți iubi prietenii mult mai puternic dacă nu le au în brațe: nu sunteți apoi expuse la pericolul de a ceda la dorințele umane, care pot face să faci lucruri pe care le-ar regreta toată viața ta.
Tinere fete dragi ! Băieți tineri dragi ! Eu Am observat ființe umane timp de secole și am văzut femei tinere remarcabile și tineri băieți cedând dorințelor umane și sugestiilor sinistre care îi fac să-și irosească energia vitală. Deci, în câțiva ani, ei îmbătrânesc, devin impotenti când ar fi putut păstra Tinerețea, Frumusețea și Perfecțiunea trupurilor lor, datorită conservării energiei lor sexuale.
O, tineri, și voi, oameni în vârstă care au făcut greșeli! Cheamă Legea Iertării în Acțiune; Ia hotărârea fermă de a rămâne credincios Prezenței dumneavoastră AY AM, și să-L ceară să păstreze Controlul asupra lumii tale, a scăpa de toate dorințele rele și să păstreze Suveranitatea Sa în tine pentru totdeauna!
Dragostea Mea te învăluie cu Plinătatea Puterii Sale pentru Fericirea ta, Libertatea ta și Ascensiunea ta! Eu Torn asupra voastră Marea Dragoste a Maeștrilor Ascensionați, a Marile Ființe Cosmice și Legiunile Luminii pentru a vă glorifica, înveli și ține în puternica Sa Radiație până la Victoria Voastră Eternă. Fie ca Slava Puterii lui Dumnezeu, puternica Prezență AY AM, să te înconjoare cu Protecția Sa Invincibilă, să te conducă cu Inteligența Sa puternică, să te îmbrace cu Puternica Sa Lumină pentru totdeauna!
Eu vă Mulțumesc.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *