SAINT-GERMAIN 23

Iubițul Saint-Germain, Discursul nr. 23.

Shasta spring, California
3 octombrie 1967: aniversarea
dictării primului AYAM în 1932.

  Iubiți din inima mea! Sper că veți dori să acceptați Puterea Focului Sacru pe care ne concentrăm în voi și în jurul vostru cu toată intensitatea pe care o puteți suporta zi de zi.
  Este necesar să se facă acest lucru pentru a vă menține deconectat de la presiunea discordiei lumii exterioare, care devine mai mare până când legea cosmică îndepărtează de pe pământ anumite curenți ai vieții, care sunt acțiunea concentrată a forței sinistru. Nu trebuie să vă faceți griji despre asta; este legea cosmică care exercită controlul asupra acestui lucru.
Când credeți că aveți nevoie de tărie pentru a realiza nimic în planul fizic, în conformitate cu planul divin, să ia timp pentru a trimite dragostea ta la puternica Prezență AY AM și Maestrii Ascensionați, și cereți ajutorul lor pentru a face acest lucru care este necesar. Mai presus de toate, asigurați-vă că pentru a cere dumneavoastră iubit puternic Prezența AY AM și Maestrii Ascensionați să vă umple și în jurul vostru cu toată Puterea Focului Sacru pe care le știu este necesar pentru protecția dumneavoastră. Nu numai că veți avea mijloacele necesare pentru a face ceea ce este necesar din punct de vedere fizic, dar veți avea protecție pentru ceea ce veți realiza.
Puterea adevărată este concentrarea Forței Electronice a Marelui Soare Central. Pentru lumea exterioară, puterea este forța, energia electronică. Ce vrem să spunem prin Puterea Inimii de Mare Tăcere este
concentrarea iubirii, înțelepciunii și puterea focului sacru. Puterea noastră este dragoste, înțelepciune și putere în echilibru perfect! Acest lucru este divin justiție pentru întregul univers, pentru că este echilibrul perfect de tot ceea ce este necesar pentru a produce, de sprijin, de a proteja și de a extinde Perfection.
Când te gândești la Putere, nu te gândi doar la energie. Firește, e energie. Dar Puterea la care facem aludă și pe care am vorbit tot timpul, este în Marea Tăcere. Este Puterea Focului Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central.
Deci, dacă aveți nevoie de energie, putere de realizare sau de protecție din circumstanțele lumii exterioare, încercați să realizați că cea mai Puternică Putere din univers este Focul Sacru Flacarii al Inimii Marelui Soare Central. Apoi, flacăra propriei inimi poate fi intensificată și încărcată cu puterea expansiunii luminii care permite Prezența voastră puternică AY AM pentru a vă oferi tot ce este necesar mai rapid și mai puternic. Acest lucru vă va permite să faceți multe lucruri în lumea fizică pe care nu le-ați putea face niciodată, dar care sunt posibile dacă doriți să trage foc sacru etern în rezerva noastră de putere al iubirii divine; Pentru că este prin acest Foc Sacru că universul în sine este creat, că e există, și că se extinde continuu binecuvântările sale asupra vieții.
Când vă gândiți la Libertatea Mea, știți că este mai mult decât a scăpa de discordie sau de limitări. Iubiți, este mai mult decât atât. Este Concentrarea Focului Sacru Flacării al Inimii Marelui Soare Central; Eliberarea cu flacără violet a tuturor discordiei; eliberarea oricărei limitări și a oricărei probleme; eliberarea întregii creații umane din această lume. Vă asigur că dacă acceptați Libertatea ca Puterea Focului Sacru al Marelui Soare Central, este eliberarea totală de orice discordie. Recunoașteți-o ca libertatea focului sacru al flăcării inimii marelui soare central, și așa încât oriunde s-ar duce, ea va aduce eliberarea eternă a tuturor creației umane pentru că ea consumă totul. Nimic uman nu poate penetra acest foc sacru.
Este Puterea Supremă a Iubirii, Înțelepciunii și Puterii în Echilibru Perfect. Este Dragostea atotputernică a creației din flacăra inimii marelui Soare Central care perfecționează totul.
Dacă doriți să utilizați această activitate, experiențele dumneavoastră vă va oferi dovada a ceea ce spun eu, fără o umbră de îndoială. Din momentul în care te trezești, cere-ți iubitul tău Prezență puternică AY AM, și noi, corul întreg al Maestrilor Ascensionați, să te umple cu Puterea Focului Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central și să-l atragă în corpul tău de carne. Acoperiți-vă corpul de carne cu această flacără, pentru ca tu să devii Prezența atotputernică a acestei flăcări, Prezența ei victorioasă în inima ta. Acest lucru va permite dumneavoastră iubit puternic Prezența AY AM să toarne prin tine tot ceea ce ea dorește să purifice și să salveze națiunii și pentru a ajuta la protejarea libertății de pe pamant prin foc sacru. Aceasta este ceea ce vrem să spunem prin „Flacăra Onoarei Marii-marii Tăcerii” de „Focul Sacru Iubirii al Inimii Creației”.
Ei bine iubit, este Puterea! Nelimitat de putere! Dacă, în relațiile dumneavoastră cu circumstanțele lumii exterioare, simțiți că aveți nevoie de mai multă putere pentru a realiza ceea ce este necesar sau pentru a menține activități constructive, sunați fără teamă toată Puterea Focului Sacru al Flăcării Inima Marelui Soare Central, pentru că nimeni nu poate abuza de această Putere. Mulți oameni în diferite activități se tem de utilizarea de putere. Unii studenți care sunt sub radiația noastră, uneori, cred că ei atrag prea multă putere și că acestea nu mai sunt maestrii. E o greseala. Este imposibil de a avea prea mult Sacru Foc de Dragoste de Perfectiune a Marii Soare Central! Acest Foc are Control, nu tu. Sinele vostru fizic nu este controlul acestui Foc! Dacă te vei umple de acest Foc, vei afla că El controlează circumstanțele exterioare pe care nu le poți controla.
Este Puterea al Octavian a Maestrilor Ascensionați care controleaza puterile naturii si fortele elementelor. Ea deține în acțiune echilibrată fiecare bucată de energie peste tot. Dacă energia calificată distructivă este proiectată pe tine, în momentul în care se apropie de tine, această Putere a Focului Sacru consumă toată distrugerea pe care o conține.
E o Protecție Invincibilă. Este unul dintre cele mai frumoase miracole. Este Miracolul Suprem al Vieții Marelui Soare Central oriunde manifestării.
Utilizați-l fără frică. Veți avea dovada realității Sale prin senzația de măiestrie pe care o veți avea, dacă vă veți umple de Prezența Lui Glorificatoare. Nu există niciodată eșec când este angajat.
Indiferent de ceea ce trebuie să depășească în octavă fizice, fie în tine sau în jurul tău, veți stăpâni prin înțelegerea și chemarea această Putere a Focului Sacru al Flacara a Inimii Marelui Soare Central, care conține Violet Flacără Consumatoare, Flacăra Spontană, Fulgerul Albastru de Puritate, și orice Activitate a Focului Sacru și a Substanței Luminii Cosmice care este necesară pentru a produce Purété, Echilibru, Protecția și Expansiunea Perfecțiunii în orice circumstanțe.
Vă dau această Explicație pentru ca voi să înțelegeți ce Putere Nelimită este a voastră. Ai privilegiul utilizați-l pentru a repara tot ceea ce este dezechilibrat în voi sau în lumea ta, fără nici un pericol pentru nimeni. Le-ar da Securitate Eternă dacă oamenii vor să o folosească. În secolele trecute, Expresia – și Puterea – „Inimii Sacre” a fost raportată omenirii. Acum știi ce este, și nu se aplică doar la Flacara Inimii Învățătorului Preaiubit Isus sau orice alt Maestru Ascensionat. A fost Flacăra Inimii Marelui Soare Central care a creat acest Sistem al Lumilor. A fost Prezența solară a acestei planete care a creat Sistemul Lumilor. Mai mult decât atât: este Inima care a creat Sistemul de Sori la care aparține Sistemul nostru de Lumi. Nimic nu poate fi periculos în Puterea acestei Dragoste, care este de o astfel de mare și magnific Perfecțiune a Vieții. Este Dragostea de Soare Central Mare, care creează și menține în Perfecțiune completă aceste Sisteme de Sori și Sistemele lor de Lumi. Cei din octava fizică care vor să folosească această Iubire nu pot suferi prin El.
Vei avea succes nelimitat! Este Prezența Miraculoasă a Vieții care se manifestă pretutindeni, deoarece este Perfecțiunea Vieții. ASTA nu conține nici o parte a creației umane, ci consumă toată creația umană.
Deci, de acum încolo, încărcați cu această Flacără. Adresați-vă dumneavoastră Puternica Prezență AY AM și Maestrii Ascensionați să vă umple cu Puterea Focului Sacru al Inimii Marelui Soare Central.
Veți cunoaște Sentimentul nostru de a Maestrie circumstanțele fizice, oprindu dezordinea și distrugerea și ordonând Perfecțiunea să-și ia locul și să îndeplinească Marele Plan Divin. Dacă folosiți acest decret cu atâta forță și cât de des posibil, nu veți regreta niciodată. Acest lucru ne va permite să facem ceea ce este necesar pentru a împiedica anumite forțe distructive care continuă să distrugă în țară și în Europa. Dacă doriți să o utilizați pentru a purifica Națiunile, veți fi automat binecuvântați de Victoria Lui.
Apelați această Putere pentru a inunda Națiunile și toate popoarele, pentru că va consuma toată creația umană peste tot.
Familiarizează-te cu această Putere. Deveniți Binecuvântarea el este pentru Viață și veți fi Binecuvântați de Miracole el va produce în tine și în jurul tău și în sfera ta de acțiune. El vă va aduce Abundența de toate lucrurile bune, și sper că ve va folosi!
Concentrează-te pe ASTA, și în seara, înainte de a adormi, adresați-vă Iubita Puternic Prezența AYAM să te satura cu această Putere. Dă-i primul tău gând atunci când te trezești și înainte de a face ceva, spune: „puternic Prezența AY AM și Corul Mare de Masterat Ascensionați, mă umpleți cu Puterea Focului Sacru al Flacara din Inima Marelui Soare Central!” Atunci dă-i drumul și fă trebuie.
Acest Foc Sacru constituie o Protecție Invincibilă, Iubitii Mei, nu numai împotriva discordiei și presiunii în atmosfera înconjurătoare, ci și o Protecție împotriva propriilor obiceiuri tale și tendințe care nu s-au schimbat încă.
De aceea îți dau această explicație.
Dacă doriți să scăpați de anumite obiceiuri, dați acest decret și omul din voi va fi consumat instantaneu. Fie că este vorba de primejdie, limitări, înregistrări eterice distructive sau orice altceva care nu este Etern, Puritatea Indestructibilă și Armonia Iubirii Divine, totul va fi consumat.
El este un Sceptru al Puterii Supreme și El va produce toate Miracolele pe care le puteți dori dacă îl folosiți sistematic și cu fiecare respirație.
Când vă gândiți să stăpâniți o situație distructivă în lumea fizică, completați-vă mai întâi cu această Putere, apoi efectuați Apelurile necesare pentru a controla aceste circumstanțe sau pentru a dizolva eroarea și pentru a o înlocui cu Perfecţiune. Întotdeauna apelați această Putere a Focului Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central pentru a înlocui ceea ce este rău. Veți descoperi că forțele sinistre nu se vor mai apropia de voi, pentru că ei știu foarte bine că Focul Sacru înseamnă sfârșitul pentru ei.
Sper că veți avea Bucurie în utilizarea acestor decrete. Ei nu vor produce tensiuni în tine, nici discordie în jurul tău. Este Suprema, Eterna Prezență a Maestrului care iubește lumea atât de mult încât o purifică și o eliberează.
Astfel, Iubitii Mei, dacă ai fi trăit numai pentru acest Moment și pentru acest Instrucțiuni, acest ar fi meritat să avem sute și mii de încorporări în lumea fizică pentru a ajunge la punctul în care vă putem da această Putere. Nu am fost posibil să vă dăm până nu ați ajuns la un anumit grad de Purificare prin apelurile voastre. Când această lucrare de Purificare este realizată, Ne Am Privilege, sub Acțiunea Legii Cosmice, vă dau mai multă Putere. A venit ziua asta! Este de importanță capitală. Multe lucruri de care are nevoie lumea, iar tu ești Ușa Deschisă prin care le putem da. Apreciem mai mult decât puteți înțelege Iubirea voastră pentru această Lumină! Acum Lumina, prin acest Foc Sacru al Iubirii în Flacără al Inima Marelui Soare Central vine la tine și este gata să binecuvânteze vă răsplătească bunăvoința cu care ajuta la purificarea tale și elibera Pământul.
Când insistați în acest decret pentru a purifica Națiunea și Pământul, cereți Flacăra Iubirii Inimii Sale să vă penetreze complet. Vreau să faci această experiență. Vei avea dovada interioară a Realității Sale. În acest fel, obiceiurile pe care le-ați luptat împotriva și care părea imposibil de controlat va dispărea. Vor fi conduși de propria lor greutate și vor dispărea ca și nu ar fi existat niciodată. Veți cunoaște Pacea pentru că Flacăra este Sursa Supremă.
Când te decizi să pui capăt obiceiurilor umane, sentimentelor umane, conștiinței umane, « întreabă-ți Prezența Iubită AY AM, și Noi, să te umplem cu toate Focul Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central pe care îl cunoaștem necesare pentru a vă oferi Victoria ta. »
Acest apel este infailibil.
Discordie nu te va mai afecta dacă te umpli de Puterea Focului Sacru. După ce ai umplut-te, înfășoară-te în el. Acceptați Victoria Sa și Perfecțiunea în voi. Acceptați că sunteți „Victoria și Maestrie asupra oricărei manifestări existente a Iubirii Focului Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central”. Eu vă Dau această Cunoaștere, pentru că face Parte din Libertatea Mea. Dacă îl utilizați în circumstanțe externe, acesta vă va elibera automat. Veți găsi că unele „Ingeri de Foc Sacru”, care nu au fost niciodată umane, va veni și plimbare Garda pentru tine în multe circumstanțe în lumea fizică pe care doriți să o controlați. Odată ce le-ați purificat și a cerut Focului Sacru pentru a intra și de a produce Perfecțiunea Veșnică, Ființe de Foc Sacru va monta Garda pe această manifestare. Aceste Ființe trăiesc doar ca să producă Perfecțiunea, să o protejeze, să o răspândească, să aducă Pacea și Dragostea la Viață pentru totdeauna. Pacea asta e Invincibila! Pacea asta e Indestructibilă!
De acum încolo, când te gândești la Putere, gândește-te la „Puterea Focului Sacru al Iubirii Flăcării Inimii Marelui Soare Central” și folosește această Putere!
Fă tot ce fac. V-am spus întotdeauna că vă voi învăța doar „Legea Verificabilă”; că nu ți-aș da niciodată indicații pe care nu le poți verifica! Aici este o parte din dovada că trebuie să devii tu însuți. Umplându-te de tine, donându-te cu această Putere; făcându-l să apară prin ființa ta și în lumea ta, el se va face în mod automat cunoscut pentru tine. Atunci nu veți mai simți la mila circumstanțelor externe care păreau să impună limitări, descurajare, și rezistență insurmontabile.
Aceasta este ceea ce este „Stăpânirea”, „Maestrie de Maestru Ascensionat”, provenind din Dragostea Inimii de Creație și care este Veșnică. Este Puterea Inimii Vieții care sprijină, controlează și creează Sisteme de Lumi.
De acum încolo, pentru că acest Foc Sacru al Flăcării Inimii Marelui Soare Central va începe să-și extindă Puterea prin Activitatea AY AM ta, sperăm să aducem în manifestare externă multe Lucruri Constructive aparținând Perfecțiunii destinate Pământului pentru începutul acestei Vârste de Aur Permanente. Vrem ca Puterea acestui Foc Sacru să intre în tine mai întâi, astfel încât să poți fi Prezența care aduce în planul fizic Dovada vizibilă și tangibilă a Existenței Noastre și a Planului Nostru Divin Realizat. Prin Iluminarea Sa, oamenii vor fi educați în Modul Corect de Viață și Ușa va fi închisă pentru toate suferințele.
ASTA este Maestru-Prezență mai presus de toate bolile. Este Prezența Maestrului care poate îndepărta de pe Pământ toată creația umană. De acum încolo, rămâneți în această Prezență; Foloseste-l! Foloseste-l! Folositi-l in tot ceea ce contactati! Înfășurați copacii din pădurile magnifice cu această Prezență, și dă-te Dovada Adevărului Cuvintelor Mele!
ASTA este Flacăra Inimii Vieții și Iubirii care constituie existența unei Planete; care înglobează Puterile Naturii, care le susține și le permite să producă alimentele și binecuvântările care permit Ființelor să se integreze pe această Planetă.
ASTA este Tomoara Supremă a Universului! Umplându-te cu această Flacără a Inimii, devii Puterea Tăcerii Mari-mari! Deseori nu veți avea nimic altceva de făcut decât să completați circumstanțele cu această Perfecțiune, și înainte de a intelege, Ea va transmuta lucrurile într-o Realizare a Marelui Planul Divin; pentru că acesta este Planul Divin al Maestrilor Ascensionați care își extinde Veșnic Perfectiunea si Protectia Indestructibila. Te las la propriile tale mijloace și te învelesc în acest Strat de Dragoste al Focului Sacru pe care Eu Am privilegiul să-l am. Este Puterea Focului Sacru al Inimii Marelui Soare Central, iar Pământul are nevoie de ea mai mult decât orice altceva în manifestare.
Dacă vă putem da și dacă doriți să-l utilizați, acesta se va răspândi în condițiile din lumea exterioară pentru a proteja și de a sprijini tot ceea ce este constructiv. Acesta va dizolvă și consuma tortura pe care umanitatea a generat și impuse pe Viață, și care se răzbună pentru oamenii săraci care l-au creat.
Ai dat apeluri, acum îți dăm contrapartea. Nu există nimic mai Mare în Spațiul Infinit decât Flacăra Inimii Iubirii care este Puterea Vieții și al Manifestarea Perfectă în Soare Centrală Mare și Tot ce există în Spațiul Infinit!
Dragi, apelați la Conștiința Iluminantă și apelați la Înțelegerea Maestrului Ascensionat a ceea ce înseamnă Puterea Focului Sacru al Inimii Marelui Soare Central pentru voi. Apoi, pune-l în Acțiune și Puterea eliberată se va extinde și va ajuta la perfectarea circumstanțelor prin Acțiunea Legii Cosmice!
Aceasta este o Parte a Legii Cosmice care trebuie să intre în Acțiune pe Pământ prin Utilizarea Arbitru Liber al oamenilor înșiși; prin dorinta lor și apelurile lor, precum și prin angajare conștientă a Verbului Creator AY AM. Dacă acceptați ASTA, dacă cu El completați, dacă ve trăiesc în Ea, ve stai în Ea și să-L utilizați oriunde vă aflați, nu veți mai experimenta eșec! Nu veți mai experimenta nicio tristețe rămânând în această Dragoste care este Fericirea Eternă.
Deci, să fie înfășurat în Flacăra Libertății Inimii Mele; Liberi de toate că nu este această Dragoste și Puterea lui, și Atotputernicul său de Control al tuturor existenței pentru totdeauna! Să mergem mai departe, și dezvălui Următorul Val de Lumină care, prin această Activitate AY AM, va aduce la Pământ invincibil, infinit, Binecuvântările eterne, care va ridica toată Viața în Perfecțiunea al Octavian a Maestrilor Ascensionați, pentru totdeauna!
Vă ofer Darul neprețuit pe care numai Dragostea îl poate da! Este o Protecție Totală și Eliberare a tuturor primejdie și limitarea dacă Îl utilizați și daca devii Binecuvântarea Sa pentru lumea înconjurătoare, pentru totdeauna! Este Libertatea Mea, Dragostea Mea și Darul Meu pentru Viață, pentru ca Pământul si tot ceea ce conține- sa fie ridicat, pentru totdeauna, în Octavian a Maestrilor Ascensionați.
Vă încredințez Marea Fericire a Prezenței Sale; la Maestrie și Bucuria Angajării Sale: invincibil, infinit, victorios și etern! Mergeți mai departe și să trăiască în Lumea Noastră; în Lumea Inimii și Puterea Flăcării Inimii Marelui Soare Central și intră în Posesia a ceea ce poate da Lumea Noastră. ASTA, de care lumea are nevoie și care purifică totul în jurul tău.
Fie ca tu să trăiești în Lumea Noastră și în această Prezență care este victorios, atotputernica și care controlează totul pentru totdeauna. Oferim ASTA în mod liber și cu bucurie. Vă vom ghida, Mână în Mână, la Porțile Libertății și la Victoria Luminii Eterne!
Vă mulțumim pentru Atenția Susținută și pentru Dragostea ta, pentru totdeauna!
Saint-Germain.
Apel:
Puternica Prezență AYAM și Corul Mare al Maestrilor Ascensionați! Încărcați -mă cu Puterea Focului Sacru al Iubirii al Flăcării Inimii Marelui Soare Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *