SAINT-GERMAIN 22

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 22.

  (Fragment din discursul pe Astrologie)

  Unul dintre cele mai triste lucruri pe care trebuie să vă spun este că mulți dintre cei care încearcă să facă horoscopule, ei se scufundă, fără să știe, în stratul psihic (astral) și sunt influențați și exprimă condițiile adverse care există doar în acest Sfera. (nota: planul astral este planul emotional, aceste doua cuvinte – astral si emotional – sunt sinonime)
  Aceasta este una dintre cele mai regretabile activități, pentru că aceste ființe sunt complet ignorante că au deschis Poarta, și că au devenit atât de împotmolite în astral încât nici argumentele, nici raționamentul nu le vor zdruncina credința în astrologie.
În ultimii douăzeci de ani, astrologia a fost folosită, mult mai mult decât alte mijloace, pentru a păcălească ființele, pentru ca ei se piardă în astral. Adesea gânduri, radiația acestui strat psihic, prezice că anumite circumstanțe sau condiții vor apărea și că persoana în cauză nu le poate evita. Dacă acest lucru nu este exprimat atât de clar în cuvinte, acest sentiment, sau senzație, este dat de radiații.
Acesta este unul dintre principalele motive care au cauzat deja cataclismul Atlantidei, și care a făcut ca oamenii din Atlantida să refuze să accepte înțelepciunea maeștrilor, care puteau prezice perfect, din cauze reale, că Atlantida era amenințată cu Distrugere.
Înțeleg pe deplin, studenții dragi, că aceia dintre voi care sunt atât de interesați de horoscopul lor cred ca Eu Sunt sever. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul, și este Dragostea mea pentru tine, care este destul de mare pentru a încuraja-Mă să vă explice Adevărul pentru tine fără menajamente. Dacă nu este posibil pentru tine să recunosc acest Adevăr pe care îl exprim, atunci va trebui să urmeze calea ta, pentru că sunteți ființe individualizate care posedă Liber-Arbitrul pentru care Eu nu doresc să creeze interferențe. Cu toate acestea, am privilegiul de a sublinia Calea Adevărată.
Cei care vor sta cu tenacitate atârnați la puternic AY AM Prezența nu va avea nimic să se teamă, în orice moment, în orice loc, de orice dintre aceste șocuri în schimb, pentru Prezența puternică AY AM le va corecta și țineți studenții ferm pe Calea lor de lumină, permițându-le să urce marșurile de aur, înălțându-le cu o precizie sigura în suveranitatea și perfecțiunea lor completă.
Vă asigur, dragi elevi, că toată dragostea inimii mele se îndreaptă către ființele a căror atenție este fixată pe astrologie, pentru că nu sunt conștienți că drumul pe care s-au îmbarcat este plin de spini care le vor străpunge picioarele și îi vor face să plângă în agonie. Numai atunci, când agonia va deveni destul de puternică, vor striga cu toată ființa lor: « O, Doamne, arată-mi calea! »
Dragi elevi care caută cu sinceritate Lumina, știți că Singura Prezență este Protecția Voastră Invincibilă și că este Marea Prezență AY AM – Dumnezeu în voi. Nu vă lăsați niciodată atenția să se concentreze asupra numeroaselor manifestări externe – astrologia, puterea numerelor, spiritismul sau oricare dintre acele multe lucruri care vă distrag atenția de la Puternic Prezența AY AM, care este sinele tău real.
Dacă vă vorbesți-l întotdeauna, această Prezență vă va conduce pe Calea Luminii, care este mărginită de Florile Rare al căror parfum vă va învălui și vă va oferi Forța, „această Pace care transcende tot conceptul uman”, și acea tăcere exterioară care vă va permite să intrați în Cea mai mare Tăcere unde veți contacta cea mai mare activitate a lui Dumnezeu – puternica Prezență AY AM.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *