SAINT-GERMAIN 21

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 21.

  Draga mea familie de Libertate și de Flacără Violet Consumatoare, Eu Am venit să vă încurajez și Eu Sunt convins că acest sentiment de putere nu te va părăsi.
  Împreună vom pătrunde adânc în înțelegerea al propriei voastre vieți, și prin comanda voastră conștientă, vom exterioriza perfecțiunea acestei vieți și astfel vom produce eliberarea peste tot.

  Până acum, niciunul dintre voi nu a suspectat puterea acestei vieți care ne animă și vreau să vă fac să simțiți această putere de foc sacru pe care o conține curentul vostru de viață. Ea a devenit un obicei inveterat, perena de toată omenirea, pentru a limita viața în a formă fizică și de a folosi energia vitală pentru a satisface nevoile al sinele inferior, fără a încerca vreodată să contempla puterea formidabilă a vieții, care vă va ajuta să vă amintiți de Libertătea Divine în voi, de Viață care este Dumnezeu în voi.
Puterea flăcării vieții inimii tale este cu adevărat nelimitată, deoarece, dacă nu, cum ar putea oferi continuu nu numai energia necesară pentru menținerea procesului vital al corpului, ci și energia pe care o folosiți pentru a face totul orice dorești? Unul dintre voi care ar realiza cu adevărat puterea de energie a propriei sale vieți, s-ar simți în el o determinare neclintită de a manifesta Perfecțiunea.
Noi Am spus întotdeauna: „Fiecare apel conține propria realizare.” pentru că în chemarea făcută de viața voastră, există o abundență de energie care va produce Răspunsul la acel Apel dacă este făcut în conformitate cu împlinirea Planului Divin. Pentru a vă permite să dezlănțuiți puterea deplină a curentului vieții voastre, amintiți-vă în mod constant intelectului că puterea și energia propriei vieți sunt nelimitate.
Ce se întâmplă când o Maestru Ascensionați vine să vorbească cu tine și să-ți dea radiația Lui? În acel moment, vă învăluim cu o nouă flacără a iubirii noastre, care rămâne ancorată pentru totdeauna. Această Flacără consumă în mod constant vibrațiile de acceptăre limitărilor umane care au fost impuse Substanței. Dacă ființele umane ar înțelege puterea energiei vieții, ar fi aproape suficient să se extindă determinarea lor, pentru ei rup toate limitările; ei ar putea trăi în Perfecțiunea și Victoria Libertății Vieții, care sunt inerente în Flacăra Vieții de fiecare Inimă.
Ființele umane au acceptat limitările de aparitii pentru atât de mult timp, și ei au atât plăcut să se învăluiască acolo, că nu au folosit puterea propriei lor vieți pentru a sparge consecințele greșelilor lor din trecut. Nu acceptaniciodată că trebuie să înduri reacțiile discordante ale propriilor greșeli! Cheamă Legea Iertării în Acțiune și înfruntă aceste greșeli! (*) Apoi, prin folosirea flăcării noastre violete consumatoare și a fulgerului albastru al iubirii noastre, pentru ca toate acestea să fie anihiliate din Univers; si stați drept în sentimentul de libertate care aparține Ființelor Divine care sunteți!
Dacă aș fi în locul tău, aș solicita în fiecare zi la Puternica Prezență AY AM dimineața, la prânz și seara să anihileze toate aparițiile umane din Sfera mea de Acțiune! Vizualizați Mâna Ardent ă a Prezenței voastre puternice AY AM, care monteaza Garda și interzicând accesul la toate limitările care cântăresc atât de mult asupra umanității și care nu sunt altceva decât rate scăzute de vibrații impuse energiei și substanţie!
Dacă ați ști cât de mult de energie și de putere exista în orice dorință intensă de a face un lucru constructiv! Dacă vă place proiectul tau suficient pentru a încărca-l în mod constant cu energia ta, acesta va fi efectuat cu viteza surprinzatoare!
În cazul în care simțiți că vă lipsește determinarea necesară, încarcati-va cu determinărea victorioasa a maeștrilor Ascensionați, pentru determinarea noastră de a anihila toate aparențele umane, ale voastre și ale celor dragi și Națiune, este de neclintit.
Oameni, și chiar și elevii acestei școli nu au înțeles că lumea de aparențe și toate aceste sugestii discordant poate fi rupt ca o coajă de nuc! Toate astea nu sunt decât un fel de parazit la radio, care nu mai are nici o valoare sau importanță. Aparențele în lumea fizică se schimbă de la un moment la altul, una se mută fără tranziție de la un aspect discordant la altul. Deci, dacă totul se schimbă ca valurile mării, atunci s-ar putea la fel de bine să se schimbe de la uman la Divin! Poți opri uman! Puternica ta prezență AY AM te-a trimis aici pentru a manifesta perfecțiunea și împlinirea Planului Divin.
Dragii mei, nu știți cât de puternic suteți! Când, ca grup, ați decretat cu bucurie, cu un mare sentiment de bucurie, vă simțiți cu toții foarte bine, nu-i așa? Vă spun că puteți apuca în același mod orice aparență umana, sau să scuturăți vibrațiile umane și să le ordonați să vă livreze perfecțiunea inerentă în viață.
Punctul central din inima întregii vieți este perfecțiunea, veșnic întreținut. Dacă-mi permiți, îți voi da o ilustrație care poate fi un pic banală, dar una pe care ți-o poți aminti cu ușurință. Când e praf pe unul din covoarele tale, îl iei și-l scuturi în grădină. Bine! Nu vrei să faci asta cu aparențe umane? Scutură-te de acele rate vibrationale care sunt discordie, limitări și imperfecțiuni! Apoi, ordonă restului energia vitală să-va dea bucuria, libertatea și victoria Planului Divin, fără limite.
În ciuda aparențelor, Viața nu și-a pierdut niciodată perfecțiunea naturală. De aceea Noi Am spus mereu, „Există doar Dumnezeu în acțiune, peste tot.” Punctul Central din inima fiecărei particule de viață, fiecarei electron al fiecărui curent de substanță ușoară este Dumnezeu-în-acțiune, Perfecțiunea vieții!
Ziua în care luați Autoritatea Prezenței voastre pentru a vorbi la Energia Divină în orice lucru, si pentru a-I ordona să vă livreze perfecțiunea vieții Sale, când veți ordona la apariție umane cu determinare înflăcărată și fără răgaz, să dispară, atunci când veți comanda la mâna Prezenței dumneavoastră pentru a preveni erupția acestor apariții umane, veți începe să se simtă Stăpânirea ta peste toate lucrurile din această lume.
Asa, din această zi, nu mai tolerează limitările umane. Lumea al manifestarea grosist se schimbă constant! Este energia care merge, care vine, de aici, de acolo, peste tot! Cu toate acestea, punctul central din inima tuturor energiilor, minuscul punct de lumină al electronului, este Perfecțiunea.
Aceste puncte de lumină sunt în realitate de flăcări microscopice de dragoste din viața marelui Soare Central, și dacă doriți să vorbiți cu prezența divină a tuturor energiei în interiorul acestor flăcări, și l-comanda să vă livreze Victoria Libertății și Perfecțiunea, Ea te va asculta. Te ascultă când o descalifici. Deci, de ce nu te-ar asculta când, în conformitate cu Marea Lege Cosmică, îl ordoni să producă Perfecțiunea?
Saint-Germain.
(*)AY AM, AY AM, AY AM!
Prin toată dragostea lui Dumnezeu, știu că – AY AM – Eu Sunt Legea iertării maeștrilor Ascensionați și Flacăra violet consumatoare de toate acțiuni nearmonioase și toată conștiința umană!
Iert Pământul și ceea ce se manifestă în el, tot ceea ce nu a fost victoria iubirii Focului Sacru! Iert tot ce nu este dragostea al Octava de Maeștrii Ascensionați!
Ca rezultat, AY AM – Eu Sunt liber, liber, liber, pentru totdeauna liber de la orice reacții discordant de greșelile mele sau cele ale altora, trecut, prezent și viitor, oricând, oriunde, pentru totdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *