SAINT-GERMAIN 20

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 20.

  Mulți sunt cei care observă această Realizare Glorioasă și care văd cu mare bucurie cursanții care intră în prezența puternică AY AM și constată că lucrurile care i-au deranjat s-au dizolvat, și au dispărut ca daca nici măcar nu ar fi existat.
  Dragi elevi, toți cei care au urmat calea de realizare la cea mai mare libertate și măiestrie pe toate limitările se bucură pentru a vă vedea intra în această Prezență care, dacă este menținută în acțiune, vă va aduce aceeași Libertate. Numai atunci când sinele exterior se întoarce spre Prezența cu suficientă supunere, dându-I toată puterea, el poate găsi paceși odihnă în această recunoaștere puternică.
În pace și odihnă curge un râu puternic de energie, ca un torent de munte care traversează văi fertile pline de flori și tot felul de vegetație. Veți experimenta din ce în ce mai mult această Pace care depășește orice înțelegere umană și veți găsi acest râu al energiei eterne, care curge în înteriora de Ființa voastră și pe care îl veți conduce pentru a produce manifestările pe care le doriți.
Este adevărat că canalul de primire este inteligența minții, dar este când simţind, cu sinceritate tot mai profundă, Adevărul Prezenței puternice AYAM că liniștea ta va crește, până în ziua în care veți vedea Poarta creativității larg deschis, și veți intra cu brațele deschise larg în această Mare Libertate, respirând parfumurile atmosferei pure a lumii eterice. Veți putea la acel moment pentru a modela această Substanță plastică universală, în creație perfectă.
Voi progresați rapid și minunat, așa că nu lăsați temerile să vă oprească sau să vă afectaţi, temându-vă de oameni, locuri, circumstanțe, pentru că Prezența AYAM este cu voi și vă invită să acceptați Îmbrățișarea Sa Iubitoare și să primiți Avere Sa nelimitată.
Dragi elevi, veți fi cu siguranță surprinși să auziți că ați fost împreună în trecut. Dar nu ar fi fost posibil să vă aducem la această Acțiune Puternică a Legii Interioare dacă nu ați fi trăit anterior într-o Asociație armonioasă și dacă nu ați fi primit o pregătire foarte intensă.
Într-adevăr, Instruirea pe care o primiți era dată numai după trei ani de dovezi acumulate în retragerile într-un templu înțelepciunii interioare.
Unii dintre voi au stocat deja Comorile de energie, create de activitate conștientă de AYAM Prezența. Alții posedă Comorile iubirii, Comorile Luminii, altele încă mai au aur sau bijuterii din abundență așteptând ca ele să fie folosite în această încorporare.
Mulți sunt pe cale să aducă aceste comori acumulate în planul fizic, într-un mod vizibil și tangibil. Nu crezi că m-am pierdut în vise fantastice! Eu Spun acest lucru, dimpotrivă, pentru a concentra atenția voastră pe ea, și este pentru binele tău.
Vreau să atrageți-vă atenția asupra Prezența ta AYAM, pentru câteva minute.
Păstraţi un moment de reculegere și spune-I: « Mare Prezență Stăpână AYAM, Te iubesc, te ador, mă întorc la tine, ô, Plinătatea tuturor Puterii Creatorului, toată Dragostea, toată Înțelepciunea, și vă dau toată puterea, astfel încât să faceți vizibilă, în mâinile mele și în utilizarea mea, realizarea de fiecare dorință a mea. Nu pretind că am nici o putere de când te solicit, singura Prezență cuceritoare, în casa mea, în viața mea, în lumea mea și în treburile și experiențele mele. Vă recunosc supremația completă și puterea asupra tuturor lucrurilor, și în timp ce conștiința mea este fixată pe o Realizare, Tu, Prezența invincibilă și tu, Inteligență Nelimitată, vă veți asuma porunca și veți aduce Manifestarea în experiența mea, cu viteza gândului. Te recunosc ca maestru al timpului, spațiului și circumstanțelor. Ai nevoie doar de „Acum”, pentru a ademeni în lumea vizibilă perfecțiunea ta manifestată. Eu stau ferm în acceptarea totală a acestui Acum-și-întotdeauna, și nu voi permite mintea mea să se separe de ea, deoarece suntem unul. »
Studentii Dragi, voi puteți adăuga la acest lucru ceea ce doriți și vă asigur că, dacă doriți să trăiți în aceste cuvinte, mă voi strădui să vă aduc Ajutorul Meu, și veți experimenta deschiderea vanelilor ale Marii Opulențe Divine.
Cel mai de dorit pentru un individ, și cel mai esențial pentru el, este facultate el trebuie să fixeze mintea lui pe Singura Necesitate Permanentă. Aceasta este ceea ce îi permite să avanseze până la adâncimea și fermitatea Prezenței puternice AYAM, și o dată acolo, să vadă toate Dragostea, toate Lumina, tot ceea ce este bun, și toate bogățiile care curge în viața și experiența sa, datorită această minunată putereă a precipitațiilor pe care nimeni nu le poate preveni.
Acesta este singurul si real scop de formare, și este singurul motiv care atrage studenții la Retragerele în temple atunci când acestea sunt suficient de avansate, deoarece, așa am spus înainte, poate fi relativ ușor de a rezolva o singură problemă, dar în mod rezonabil, Eu vă întreb: la ce bun puterea de a rezolva toate problemele, dacă nu cel care vă ridică suficient de sus pentru a zbura peste ele și a le lua în considerare pe toate în același timp?
Găsirea proprie sa Prezența AYAM, și se ancora în ea este singurul lucru care urmează să fie dorit și făcut. Toată lumea crede că, înainte de a ajunge la acel punct, este necesar să se rezolve problemele pe măsură ce apar. În realitate, singura atitudine corectă de a avea este de a intra ferm în Prezența și de a elibera acestui puternic de energie-in-acțiune, care rezolvă toate problemele înainte de a apărea chiar. Este cu siguranță mai rezonabil decât disperare în fiecare dimineață prin găsirea de probleme, și se uită la ele ca în cazul în care acestea au fost insurmontabile sau importante, atunci când acestea nu sunt. Ele par importante în ceea ce privește simțurile externe, dar ele nu sunt în nici un caz importante în realitate.
Prin supunerea față de singurul Principiu Divin al ființelor create, veți merge cu armura voastră de protecție până când intensitatea Luminii, în care ați intrat vă va face armura inutilă.
Numai acest lucru merită toate eforturile. Acest singur vă va permite să se miște în această libertate glorioasă și invincibilă și nu vă veți mai trezi în dimineața cu vizitatori nedorite. Rostind aceste cuvinte, vă țin fara știrea ta să știți în foaierul Viziunii Mele, astfel încât de fiecare dată când recitiți aceste propoziții, să simțiți aceeași convingere interioară.
Ori de câte ori te simți plictisit, atunci când o critică încearcă să intre în mintea ta, închide ușa imediat, și ordonati pentru ca aceste limitări dispar pentru totdeauna. Nu le da nici o oportunitate de a câștiga teren prin amintindu-și întotdeauna că aveți forța și puterea de protecție a Prezenței dumneavoastră puternic AY AM. Dacă aveți dificultăți în închiderea ușii, spuneți simplu prezenței că aveți nevoie de ajutor, dar asigurați-vă că închideți ușa acestui disconfort și închideți-o pentru totdeauna.
Vreau să fixezi în Conștiința ta că te poți vorbi prezenței tale AY AM, cum așa poți vorbi cu un vecin, un prieten, știind doar că ea are o putere nelimitată pe care prietenii tăi nu o au, și te asigur că-L poți întreba că Ea are grijă de fiecare condiție experienței ta, și că ea te ridică în libertatea și dominația de toate lucrurile, și te asigur că acestea nu sunt cuvinte în aer.
Pe măsură ce voi intrați în cunoașterea activității Substanței Universale, vă atrag atenția asupra unui fapt: această substanță invizibilă care vă înconjoară este foarte sensibilă la gândirea și sentimentul conștient și o puteți modela în funcție de dorința voastră. Acesta este modul în care substanța corpurilor voastre poate lua cele mai rafinate forme: ochii, părul, dinții și până la picioare pot fi de o frumusețe orbitoare. Acest lucru este foarte încurajator pentru doamne, și, de asemenea, pentru domni, chiar dacă nu doresc să recunoască acest lucru.
Dragi frați și surori, când vă uitați în oglindă, spuneți: „În virtutea frumuseții și inteligenței Prezenței puternice care AYAM Eu Sunt, poruncesc fiecărei celule din corpurile mele să-și asume această frumusețe perfectă care ascultă ordinele mele și care transformă fiecare cuvânt, gând, sentiment și formă în frumusețe radiantă. Eu Sunt frumusețea și focul ochilor tăi care aduc această energie radiantă la tot ceea ce mă uit la”.
În acest fel, veți obține perfecțiunea pentru aparenție voastră, ce vă va oferi curajul de care aveți nevoie să creadă că „AY AM – Eu Sunt întotdeauna prezența care guvernează totul.”
Dacă doriți ca formele voastre să devină mai simetrice, treceți mâinile peste tot pe corp, de la umeri la picioare, simțind perfecțiunea formei pe care o doriți. Prin mâinile curge energia și calitatea perfectă pe care vrei să le manifesti. Încercați, și vedeți rezultatele! Trimite energie în celulele corpului tău forțându-le să se supună Ordinului dat, și veți cunoaște cea mai bună cremă de slăbire care există, cea mai bună balsam antirid, pentru pielea ta, care va primi această perfecțiune devenind din nou fermă și elastică. Organele tale vor deveni tinere și sănătoase din nou, îți vei recăpăta energia și vitalitatea care păreau să-ți scape.
Vreau să-ți dai seama că ești stăpânii formelor tale, ai minții tale, ai lumii tale, și că poți injecta orice dorești în ea. Viața lui Dumnezeu pur și perfect curge prin tine în fiecare moment. De ce nu-l schimbi pe armăsarul vechi cu unul nou?
Nu vezi ce poate însemna dezvoltarea corpului? Pentru Prezența AYAM, un corp bolnav și nearmonios poate fi utilizate la ce? Mai ales că atunci când organismul devine suferință și diminuat, atenția se fixa mai ușor pe el, și foarte puțin rămășește pentru Prezența. Și este atât de simplu pentru a corecta aceste imperfecțiuni: doar încercați.
Dacă vă vorbesc cu o astfel de convingere, este pentru că văd progrese în aproape toată lumea, și că o atenție conștientă acordată la deosebit această problemă ar putea duce mai repede la perfecțiunea dorită.
Dacă aveți o problemă cu abdomenul, ridicați mâna stângă, palma în sus, și trece mâna dreaptă peste abdomen, rotindu-l ușor până când simti absoarbe stresul. Sarcina de energie care trece rapid prin mână, intră în celule, le micșorează și le aduce înapoi la dimensiunea lor normală.
Această instrucțiune nu este fantezist și nu va eșua să dea rezultate convingătoare în cazul în care este practicat cu adâncimea de sentimentul dorit, adică cu conștientizarea că energia care curge prin mâna dreaptă este Prezența Atotputernica și forța de absorbție care consumă toate celulele inutile și restabilește corpul la starea sa normală și perfectă. Acest lucru nu numai că va reglementa dimensiunea anormală a abdomenului, dar, prin penetrarea formei, energia Prezenței va îmbogăți activitatea intestinală printr-un proces de curățare și purificare care va fi un beneficiu de neprețuit: lenea intestinală va dispărea pur și simplu.
Acest tratament funcționează pe celulele de carnea, precum și celulele osoase. Mintea exterioară se îndoiește întotdeauna de puterea Sinelui Interior de a acționa într-o anumită parte a corpului. Dar dacă poți acționa pe o singură clasă de celule, trebuie să fii capabil să acționezi asupra altora.
Este foarte regretabil să vezi indivizi, care toți au în ele această prezență puternică a lui Dumnezeu, pentru a le vedea da toate puterea la lucrurile externe pentru a produce rezultate, în interiorul lor sau în afara lor, atunci când știm că agentul terapeutic acționează numai în cazul în care unul îi dă putere în mod conștient. Mintea trebuie să accepte acum Puterea Prezenței și să o lase să acționeze asupra tuturor lucrurilor.
Mintea externă a dat întotdeauna o putere enormă medicamentelor și agenților terapeutici, când singurul lucru care îi face să acționeze asupra corpului tău este puterea și autoritatea pe care le dai. Nu vreau să spun aici că toți oamenii trebuie să renunțe la toate tratamentele lor, cu atât mai puțin daca încă mai ignora puterea de Prezența lor AYAM, dar dacă încep prin fixarea ferm mintea lor pe afirmația că „tot lucru externe a doar puterea pe care i-o Eu Dau”, ei vor ieși treptat din limitările pe care le-au falsificat ei înșiși.
De cele mai multe ori, este fără să-și dea seama că oamenii dau putere lucrurilor din afară. Îndreptați-vă în mod conștient către această mare Prezență a lui Dumnezeu în voi, dați-I toată puterea de a face tot ceea ce este necesar și de a vă îndeplini toate dorințele, și pentru ca Ea să se manifeste mai sigur și mai rapid decât orice altceva, și în special că orice agent medicinal! Unii vor aplica acest decret foarte ferm, iar alții vor avea nevoie de mai mult timp și efort, dar într-adevăr, asta merită încercat.
Amintiți-vă că Prezența cunoaște toate lucrurile din toate timpurile și toata eternitatea, trecut, prezent și viitor. Gândiți-vă la această mare Prezență în tine, recunoaște că Ea este toată dragostea, toată înțelepciunea și toată Puterea. Când atenția ta este concentrat pe ceva pentru a realiza, știe că această prezență este Ușa Deschisă, că este Realizarea Atotputernic și că nu poate eșua.
Invocă Legea Iertării și direcționează energia Maestrului interior pentru a corecta erorile și a fi eliberat de reacția lor. O mulțime de putere este inutil acordat la lucruri externe, adică la lucruri care sunt de absolut nici un interes pentru Prezența AYAM – Eu Sunt. Greșelile făcute de sinele exterior nu-l interesează și dacă individul să întoarcă spatele tuturor acestor activități discordante pentru a da toată autoritatea și puterea la iubita AYAM Prezența pe care o posedă în el, să dizolve și să risipească condițiile neconforme, el ar putea nu mai simți reacția acestor activități discordante, la toate.
Când cineva persistă în a-i critica, condamna și judeca pe alții, asta nu numai că le face rău celorlalți, dar permite și, fără să știe, aceeași pacoste să intre în propria sa experiență. Este atunci când el înțelege acest lucru că individul încetează această activitate nedorită.
Să explicăm acest lucru diferit: atunci când atenția dumneavoastră conștientă este fixat pe ceva, acest lucru intră în domeniul experienței dumneavoastră, și acest lucru este dovada incontestabil că singura ta dorință trebuie să fie de a stabili atenția voastră, conștient, pe Prezența Iubirea divină, să-L cheme, iar această prezență a iubirii divine este iubire pură și altruistă.
Elevii, uneori, întreb de ce trebuie să se ocupe de atât de multe condiții nedorite în experiența lor, atunci când acestea devin mai mult și mai sensibile la AY AM Prezența. Este pur și simplu pentru că atunci când văd un lucru nedorit că au fost învățați să nu ia în considerare ca reale, ei încă lasa atentia lor se concentreze pe ea, invitându-l astfel, chiar forțându-l să vină în lumea lor. Apoi ei trebuie să pentru a lupta pentru a se elibera de ea. Acest fenomen poate fi eliminat instantaneu prin prevenirea atenției de la concentrându-se pe aspectul și pur și simplu spunând „AYAM – AYAM – Eu Știu că Eu Sunt liber de acest lucru pentru totdeauna!”
Toate acestea rezultă dintr-o lipsă de control a sinelui exterior sau un refuz de a controla sinele exterior de a guverna toate lucrurile. Există două atitudini clare în rândul elevilor. Pentru prima lucru, ei doresc să facă efortul necesar, dar, fara sa-si dea seama, ele permit atenția să se concentreze asupra lucrurilor nedorite. Pentru al doilea, ei nu doresc să facă efortul necesar, și asta este încăpățânare. Că nimeni, în orice moment, ar avea un gând critic față de un student, altfel el va atrage aceeași energie critică pentru el. Toată lumea trebuie să înțeleagă această idee și să o folosească pentru propria lor protecție. Pentru a fi tăcut prin luarea în considerare diferența în celălalt este ca o critică, și este chiar mai rău, deoarece permite forța distructivă să se acumuleze. Când o diferență atrage atenția dumneavoastră, rândul său la Prezența dumneavoastră și spune, „Prezența AYAM este în această persoană și nimic care este uman are legătură cu mine!” Nu contează dacă este o persoană sau un obiect neînsuflețit, pentru că a vedea imperfecțiunea oriunde, este a aduce-l în lumea ta. Această instrucțiune e atât de important că trebuie să te întorci la ea constant.
Prioritatea este pentru Sinele Vostru Divin. Iubește-l, iubește-l! Mereu! Acest lucru vă va oferi posibilitatea și puterea de va ridica și de a ajuta mult mai mulți oameni decât puteți acum. Nici o slujire prestată nu poate fi o binecuvântare permanentă până când cel care o face nu acceptă Puterea Sinelui Său asemănător lui Hristos, care este Singura Putere care poate califica slujirea permanentă. Acest lucru trebuie să fie clar pentru toți cei care doresc să servească Lumina, și a face bine în jurul lor.
Când elevii spun, „Dacă am avut bani, aș putea face mult mai mult bine”, ei adoptă atitudinea contrară a ceea ce ar trebui să aibă, pentru că este prin intrarea în Prezența AYAM că vor avea toți banii pe care doresc și nimic va fi capabil să-l păstrați departe.
Prin urmare, cu toți studenții, să ia poziția fermă că este doar Prezența AYAM care acționează în această persoană!
Orice experiență din afara este un memento de disciplină!
Pentru toți cei care intră în această activitate, exercițiile propuse sunt o experiență terminală pe care unii o consideră un pic puternică.
Întreaga Armată Ascensionața salută cu bucurie dragostea și recunoștința care le este trimisă și răspunde fără limitare.
AYAM este Prezența vizibilă și invizibilă! AYAM este prezent în vizibil și în invizibil!
Constiinta necesara va ajunge la tine daca medita pe acest Omni-Prezenta. Nu lăsa nimic să te deranjeze. Doar cred, calm și sigur în Ascensiunea, care va elimina orice tensiune. Nu e nimic mai puternic.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *