SAINT-GERMAIN 19

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 19.

  Dragii mei copii ai Luminii!
  Cât de mult noi vă iubim! Și cât de mult ne-ar dori să realizeze pentru tine și pentru țara dumneavoastră, chiar mai mult decât ne-am propus să realizeze la început!
  Ați dori să ne suntem printre voi, în Corpul Vizibil și Tangibil, dar nu putem face acest lucru atâta timp cât cea mai mică armonie persistă în sentimentele voastre. Cu toate acestea, de multe ori călătorim în orașele voastre în corpul vizibil și tangibil!
  Este imposibil pentru tine pentru a vedea ce se întâmplă printre voi, din punctul de vedere al vizibil, precum și invizibil. Forțe distructive foarte subtile sunt în permanență în căutarea de a vă penetra sentimentele și printre voi toți.
  Cea mai mică vibrație nearmonioasă din sentimentele voastre vă deschide acțiunea distructivă a acestor forțe subtile care copleșesc Pământul și sunt sigur că niciunuia dintre voi nu-i pasă să devină prada și jucăriea acestor influențe discordante, și că toti, voi stai de pază în scopul de a exclude din sentimentele tale nimic care nu vine direct de la prezența ta AY AM și de la noi. Nu cedează nici unei provocări, pentru că este extrem de periculoasă. Nu acuza oameni, locuri sau circumstanțe de a fi responsabil, dar să ia comanda de propriile sentimente.
  Persista pentru a păstra armonie completa, perfecta în tine, și să continue să cheme în acțiune puterea prezenței tale, și veți găsi că o Lume Nouă se deschide în fața ta. Vă veți întreba cum este posibil ca este posibil să fi continuat să dea atenția voastră asupra acestei mizerii externe, la toată această discordie care v-a lipsit de Fericire, de Bucurie, de Perfecțiunea pe care Lumina, Chemată în Acțiune, singura, ar putea-o da!

  Amintiți-vă întotdeauna că este prin puterea voastră de calificare, numai voastră, impuneți energiei vitale vibrațiile care vor acționa în sfera voastră de acțiune! Această puterea de calificare funcționează non-stop și cea mai mică vibrație discordantă în sentimentele tale este imprimată pe energia vitală! Chiar acum apelaţi acțiune curenți marele de energie provenind din prezența dumneavoastră. Această energie este pură și perfectă până când intră în forma ta umană în cazul în care, atunci, este nevoie de calitate, vibrația care domnește în sentimentele tale. Dacă sunteți discordant, această vibrație se va răspândi în împrejurimile dumneavoastră și va respinge orice lucru bun care se îndreaptă spre tine!

  Ești aici în fața unei legi, legea exacta vieții! Chiar și indiferent de Curenții Marele de Energie pe care îi apelați pentru regiunea voastră și națiunea voastră, nu vă puteți permite luxul de a păstra vibrații discordante în sentimentele voastre, deoarece acest lucru este extrem de periculos pentru dumneavoastră în mod individual: puteți fi conectat e prin forțele subtile sinistre care sparg din astral. Totuși, până în ziua Înălțării Voastre, veți fi forțați să circulați în mijlocul acestei discordie, căci este creația voastră: sunteți responsabili pentru aceasta și trebuie să o dizolviți!
Vă rugăm să aruncați o privire la ceea ce se întâmplă în lumea voastră cu mine! Pe de o parte, faci apeluri masive pentru corectarea condițiilor naționale și internaționale din Europa și România și Franța pentru Purificare, Justiție, pentru Abundență, iar pe de altă parte observi cu un ochi critic colegii tăi, tu vă permite să nu esti de acord la acest lucru sau că, îndrăznești să aibă o opinie personală pe una sau alta, sau acest lucru, și este discordie!
Dragi elevi, știți că lumea exterioară are ochii fixați pe voi? În cazul în care lumea simte că există diferențe între tine, dezbinare, nu este surprinzător faptul că oamenii spun: „Dacă aceasta este ceea ce AY AM Instrucțiunea produce, nu dorim să-l experiență, pentru că nu am vrea să fie ca ei!”
Realizați că există în prezent un număr mare de ființe armonioase și sensibile în mod natural în lume. Preaiubitii mei, ai tendința să crezi că doar ceea ce este fizic evident contează! Nu mă înțelege greșit! Sentimentele contează! Nimic din Univers nu e mai important! Poți primi o persoană cu un zâmbet, dar cu o dorință nebună să-l înjunghii pe la spate, crezi că acest fiind nu o va simţi? Cu sau fără Instrucțiunea AYAM, toți au devenit foarte sensibili și simt vibrațiile discordiei, la fel de bine ca tine!
Dacă, în practica lor zilnică, conducătorii și cursanții nu emit în permanență vibrațiile Armoniei și Binecuvântărilor îndreptate către toți fără deosebire, și fără a avea grijă de ceea ce spune sau face sinele uman, niciun grup nu va avea coeziune necesare pentru a deveni o centrul de atractie pentru Fundația AY AM! Deci, în interesul tău și în interesul general, păstrează-ți Armonia, nu te amesteca în treburile altora, nu ai nici o opinie, spune că totul este perfect, pentru toți, și peste tot, și Perfecțiunea se va manifesta!
Cum ai putut fi un magnet care atrage ființe, un stâlp al luminii, cu discordie între voi, și alte sentimente decât dragostea și inteligența pentru aproapele vostru?
Toată lumea este responsabil pentru ei înșiși și sfera lor de acțiune, și pentru nimeni sau orice altceva! Cu toate acestea, dacă provoca discordie în viața altora și să devină o cauza de a cădea, sunteți responsabil, și trebuie să ajute acest fiind de a recupera. Nu uita asta!
Amintiți-vă: există o substanță, o energie, o putere, o inteligență din care sunteți cu toții o parte! Reprezintă-te un Mare Focal de Lumină, deasupra acestei camere, de la care ar emerge curenții de energie, de lumină, ca această rază care te leagă de inima propriei tale prezențe, acest lucru ți-ar da o idee despre ce este un focal de lumină, de care esti o Parte. Dar de îndată ce această substanță unică, energie și lumină intră în contact cu forma ta umană, creierul tău și sentimentele tale, tu, prin liberul tău voință, îi impunăți calitatea, vibrațiile pe care ea va avea, și tu singur determini manifestarea că această Substanță și energie va produce în și în jurul tău, prin urmare, singura ta responsabilitate!
Dacă această Energie, provenind din Punct Focal al concentrării, prin prezența voastră, ar putea acționa liber, ar produce doar Perfecțiunea, dar tu ești cel care decretează ceea ce trebuie să producă în ceea ce te privește! Tu ești cel care determină coborâre energiei, și energie trebuie să treacă prin structură ta, înainte de a putea acționa pentru și în jurul tău. Să nu pierzi niciodată din vedere asta. Puteți apela Prezența voastră și Corpul tau Mental Superior în acțiune, dar tot ceea ce trebuie făcut pentru tine, trebuie să fie făcut prin corpul tau.
În acest scop, aveți acest corp aici, în planul fizic. Este o acțiune a luminii, care este total diferită de Mare, Universal Activitatea de lumină care te înconjoară! Ce face un Maestru Ascensionati pentru tine, face prin Corpul tău Mental Superior, El nu o face direct. Cred că vedeți acest lucru foarte clar și că, prin urmare, trebuie să se amestece numai în purificarea și perfecțiunea propriei persoane și sfera ta de acțiune, și apoi trimiterea, prin Prezența ta, dragoste și Binecuvântări pentru toți, fără discriminare!
Dragii mei, ni se pare foarte ciudat că oamenii persistă în repetarea acelorași greșeli, când au în fața lor dovezile că sentimentele distructive nu dau rezultate bune.
Eu Sunt cu adevărat foarte recunoscător că acum expansiunea Marii Lumini Cosmice este în punctul în care, într-o anumită măsură, distrugerea creată de anumite persoane poate fi întoarsă împotriva lor. În unele cazuri, singura modalitate de a opri proiectele distructive ale anumitor indivizi este de a anihila formele lor umane prin transformarea forțelor distructive pe care le emit împotriva lor.
Ți se pare ciudat să mă auzi vorbind așa? O să mă explic. Nu avem niciodată un gând distructiv sau un sentiment distructiv. Nu folosim niciodată cea mai mică forță distructivă, dar înconjurăm indivizi distructivi într-un Zid al Luminii și vibrațiile distructive emise de acești indivizi se întorc la transmițătorul lor și îl distrugem. Amintiți-vă acest lucru și sunteți liber să-l explice și răspândirea în jurul tău, astfel încât nimeni nu-l ignoră!
Maeștrii Ascensionați au spus întotdeauna că nu vor folosi niciodată forțe distructive, dar în ceea ce privește ființele care sunt hotărâte să creeze distrugere, cel mai mare serviciu de a face pentru ei este de a-i forța să părăsească corpul fizic, pentru îi tina să producă distrugeri pentru alții și să creeze înregistrări care să fi luat secole, dacă ar fi trebuit sa le stearga.
Nu se pune problema uciderii persoanei, toată lumea știe în prezent că nu există moarte, ci doar pentru a provoca o schimbare de formă. Aceste trupuri în care locuiți sunt doar un veșmânt pe care îl purtați temporar, și, desigur, prin purificare și ascensiunea, le-ați putea face permanente! Tu singur ești responsabil pentru modul în care folosești această formă umană. Nimic și nimeni din lume nu te poate obliga să acționezi împotriva voinței tale.
Toată lumea este responsabilă și responsabilă doar pentru propria lor prezență de lumină! Dragii mei, îți reamintesc că nu ai puterea de a-i guverna pe alții! Deci: nu judeca pe nimeni. Făcând asta, de multe ori creați o situație pentru tine similar cu cel pe care îl condamna. Excludeți vibrațiile ca acestei. Răspândiți dragostea și binecuvântările la tuturor. În acest fel, sunteți linisți și sigur veți da ascultare Legii, iar puritatea și perfecțiunea Prezenței vor pătrunde în voi și veți avea Fericirea și Abundența. Asta vrea toată lumea.
Toată lumea este responsabilă și responsabilă doar pentru propria lor prezență de lumină! Dragii mei, îți reamintesc că nu ai puterea de a-i guverna pe alții! Deci: nu judeca pe nimeni. Făcând asta, de multe ori creați o situație pentru tine similar cu cel pe care îl condamna. Excludeți vibrațiile ca acestei. Răspândiți dragostea și binecuvântările la tuturor. În acest fel, sunteți linisți și sigur veți da ascultare Legii, iar puritatea și perfecțiunea Prezenței vor pătrunde în voi și veți avea Fericirea și Abundența. Asta vrea toată lumea.
Lasă-mă să-ți fac o sugestie. Nu te uita pentru „lucruri”, dar uita-te pentru „Prezența”, și puterile sale vor acționa de tine pentru a produce toate lucrurile pe care doriți pentru utilizarea dumneavoastră. Apoi va veni Slava și Armonia Perfecțiunii Complete!
Doar Prezența ta produce tot ce ai nevoie. Dacă locuiți într-o Uniune suficientă cu Prezența voastră, aceasta va produce prin acțiunea voastră externă, tot ceea ce doriți pentru utilizarea voastră. Nu va fi apoi nici o reacție discordant, sau pierdere de orice fel, pentru că vezi în mod clar că ceea ce prezența dumneavoastră a dat nu poate fi luat de la tine.
Pentru că lumea ignoră acest lucru, și-a format obiceiuri de minciună și înșelăciune, în special în lumea comercială. Oamenii și-au imaginat că unul trebuie să fie mai deștept decât celălalt pentru a extrage bani de la el. De data, asta a trecut și asta nu se va mai întoarce! Toți vor dori ca frații lor să fie la fel de înzestrați cu tot ceea ce sunt ei înșiși! Sau chiar că au mai mult! Apoi, toți vor răspândi dragostea și binecuvântările pe alții și abundența va domni peste Planeta. Nimeni nu se va gândi la acumularea o mulțime de lucruri, pe care le apoi trebuie sa supraveghea, și care dezordine tine, ce care este o pierdere de timp și energie.
Cunoașterea Prezenței îi va face pe toți să înțeleagă că li se va oferi întotdeauna toate cele necesare, în funcție de nevoile lor; că nimic esențial nu va lipsi de la ei. Atunci oamenii vor fi fericiți! Toată lumea va trăi liber în casele lor, fără impozitare exorbitantă! Înainte de căderea întregii civilizații, această impozitare exorbitantă și nerezonabilă a apărut întotdeauna! Rata nu trebuie să depășească niciodată 10%.
Să sperăm că de data aceasta situația poate fi guvernată de Puterile Luminii! Și că o soluție permanentă va interveni!
Fie ca Legiunile Luminii, Soldații lui Hristos, să câștige această victorie și să asigure libertatea umanității prin puterea sabiei flăcării albastre!
Fie că nu se poate crea nici o înregistrare discordie! Dar fie ca plinătatea luminii și puterea Sa Infinită să le ia suveranitatea în tine și în lume!
Eu vă mulțumesc.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *