SAINT-GERMAIN 18

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 18.

  Dorință și liber voință.

  Încurajez fiecare elev, special acum, să folosească următorul decret: „AYAM AYAM AYAM – Știu că Eu Sunt – folosirea opulenței nelimitate a lui Dumnezeu.”
  Permiteți-mi să vă spun că atunci când un grup de cursanți este de acord să lucreze la principiul unității și toți folosesc acest decret, nu numai că aduc în lumea lor utilizarea acestei mari opulențe, dar, de asemenea, binecuvântează pe toți Elevii asociate cu această cauză, deoarece „AYAM – Eu Sunt Prezența în toată lumea.” Asta e toată puterea acțiunii colective.
  Cursanții care menţin binecuvântarea armonioasă între ei sunt cu adevărat susținuți de Aura puternicei Prezențe AYAM, iar când decretează Acțiunea Sa, ei ordonă aceeași acțiune pentru ei înșiși și pentru toți însoțitorii lor. Și atâta timp cât această atitudine corectă este menținută sincer în inimile tuturor, nici unul dintre persoanele din această comunitate nu va mai avea nevoi. Dacă, pe de altă parte, un cursant trimite un sentiment negativ altora, el se va izola de această Mare Splendoare și Binecuvântare.

  Să intrăm acum în explicația simplă a dorinței și a liberului voință.
Dorința lui Dumnezeu este abundența iubirii, a bunăvoinței și a binelui pentru toți copiii Săi.
  Când vă apropiați de Lumină prin folosirea sinceră a Puterii Puternicei Prezențe AYAM, nu puteți experimenta altceva decât voința lui Dumnezeu. Dar, ca Un Fiu al Luminii care posedă liberul voință, depinde de tine să decizi ce va funcționa în viața ta și în lumea ta. Căci, din moment ce ai liberul plac, Dumnezeu poate acționa în viața ta doar dacă Îl întrebi.
Ca o prezență AYAM, lucrați pentru fericirea tuturor în lumea ta, și liberul tău voință permit de a decide cum.
Dumnezeu este Principiul vieții și fiecare Fiu al lui Dumnezeu este o parte conștientă, activă și individualizată a acestui principiu al vieții, iubirii și puterii. Dumnezeu dă fiecărui Fiu sau Fiică a lui Dumnezeu custodia acestei conștiințe minunate, omniprezentă și veșnic elastică, astfel încât acesta să poată fi direcționat dintr-un punct central din care va învălui în cele din urmă Pământul în Flacăra Cosmică Triplă.
Conștiința este guvernată de liberul voința. Este o greșeală să credem că este voința lui Dumnezeu care acţionează în viețile fiecărei. Dumnezeu acționează numai la nivelul Spiritului Individualizării Sale, care este îmbrăcat cu personalitățile pe care le vedeți în jurul dumneavoastră. Aceste personalități, care sunt vehiculele și expresia individualității puternice ale căror componente sunt voința lui Dumnezeu și liberul voința, trăiesc prin folosirea conștientă a acestei voințe libere.
Repet adesea că fiecare funcție a corpurilor voastre este susținută de o acțiune conștientă, pentru că nu vă dați seama asta. Pe măsură ce aprofundați conștiința prezenței puternice AY AM, veți înțelege că este imposibil ca o acțiune externă să aibă loc fără acțiunea conștientă de sine a Prezenței. Puteți verifica foarte simplu: dacă doriți să mutați mâna, trebuie să aveți mai întâi ideea de a muta mâna înainte de a se mișcă!
Pur și simplu accepta această explicație și medita pe ea cât mai des posibil, în scopul de a scăpa mintea ta de orice obstrucție. Sunteți ființe conștiente de sine și aveți liberul voință și acest lucru este crucial.
Dragoste toate ființele, bărbați, femei sau copii, ca atare, ca ființe conștiente de sine cu liberul arbitru.
Prezența individualizată a lui Isus Hristos a fost reprezentată în două moduri diferite în învățături. Sub forma Pomul Vieții din care fiecare student este un Rameau, sau sub forma „Pilonului splendorii orbitoare” care conține forma sa personală vizibilă. Forma impersonală sau personală, prin urmare, și același lucru a fost valabil pentru ființele care alcătuiesc Armata Maestrilor: Cha Ara, Lanto, și Eu și toate celelalte.
Îi îmbrățișez în Aura Mea pe toți copiii binecuvântați de Trandafirul Luminii, ca să poată respira și folosi radiația ființei Mele. Ei au putere și libertate la îndemână în cazul în care știu să profite de aceste instrucțiuni și să le aplice.
Fie ca Studentii să știe că Fântâna Vieții care curge prin minte și trup, este întotdeauna pură și naturală, care conține toată puterea, curajul, energia și înțelepciunea și că acest lucru se datorează faptului că nu-și controlează gândurile și sentimentele, că ei recalifică această Esență Pură, fără să-și dea seama de cele mai multe ori, cu gânduri externe pe care ei concentrează atenția.
Luaţi în obiceiul de a rămâne conștienți de faptul că, dacă „AYAM – Eu Sunt singură Inteligență în acțiune!” este în mod constant prezent în tine,
El va apăra Fântâna minunat și puternic de viață împotriva orice colorare care ar putea o limita din cauza conceptelor eronate care se nasc non-stop în activitatea exterioară a minții. Acesta este Secretul Perfecțiunii.
Această Viață grandioasă vine la Noi Pure și Perfect, dar, pentru lipsa de înțelegere, mintea externă în mod constant o recalifică cu concepte discordant. Acesta este modul în care ființele umane schimb de acțiune lui perfectă cu ceea ce este exprimat în lumea exterioară, adică discordie și limitări.
Fie ca aceste cuvinte să lumineze activitatea conștientă și simplă pe care trebuie să o mențineți pentru a obţine că această viață minunată și perfectă curge fără întrerupere, nealterată, pură și parfumată, în mintea și în corpul vostru. Cei care urmează și să mențină în ele această idee va fi capabil de a verifica sensul acestor cuvinte, deoarece emanații ale corpurilor lor vor deveni mai fine decât cele de trandafir și iederă. Ei vor putea, de asemenea, pentru a vedea Constiinta de această perfecțiune și să-l utilizați pentru a obține sănătatea, frumusețea feței lor și forma până când radiațiile lor strălucește ca un Soare.
Toate acestea sunt simple și necesită puțin efort pentru a intra doar în această Fântână a Vieții și pentru a primi de ea plenitudinea și binecuvântare.
A existat o societate secretă, care a existat mai întâi în China și apoi în Est, și care a rămas glorios în Lumină până în ziua în care șef a început să creadă că fiica lui iubită a fost ucisă de un englez în timpul unei perioade de jefuirea în timpul Război. Acest lucru a dus la distrugerea Ordinului.
Chiar și astăzi, în lume, reprezentările „Fu Manchu” sunt un exemplu perfect de modul în care un edificiu de lumina poate fi distrus de cineva care hrănește gândurile de violență și răzbunare. Fu Manchu, la începutul activității sale, a fost un suflet frumos, dar ravagiile de război și lipsa de control al gândirii în acest individ a cauzat o denaturare în cursul său de viață.
Este în America de Sud ca a început această activitate AYAM. Și până când această Punct Focal a Radiațiilor a început să acționeze, posibilitatea de a stabili o punct focal identică în lumea agitată a Occidentului a fost pusă la îndoială de corul maeștrilor înălțați, cu excepția doamnei Nada și a mea. Imediat, pe propria răspundere, am spus că voi încerca. Astăzi am obținut Cooperarea Totală a Tuturor, maestrul Lanto și Maestrul lui Venus. Am spus: „A venit timpul ca cei care trăiesc în afara Centrelor Frăției să devină adevărați mesageri.” De tine, Eu Am dovedit ca asta a fost adevărat!
Acum, desigur, vă cer să continuați această muncă cu Mine. Dovedim că această Prezență activă AY AM puternică poate fi stabilită chiar și în mijlocul turbulențelor. Am menținut întotdeauna acest lucru și am fost singur cele mai multe ori, dar capacitatea de studenți să înțeleagă utilizarea Prezenței AY AM este în curs de a face posibile lucruri frumoase, și să vă încurajez, vă spun că, prin sprijinirea acest Minunat Condiție în voi, veți putea să simțiți rapid prezența ființelor ascensionati, să le vedeți în mijlocul vostru, în trupurile lor vizibile și tangibile și să vorbiți cu ele.
Acest lucru nu este legat doar de dorința elevilor, ci și de pregătirea lor. Cred că acest Bun Frate (Godfré) nu a bănuit până de curând, că timp de treizeci de ani el a fost pregătit să primească această învățătură. Cele mai multe ori, formarea sa a continuat în planurile superioare, și a fost o priveliște magnifică pentru cei care au fost capabili să-l observe.
A fost o mare bucurie să văd că în America, țara pentru care am muncit atât de mult, au fost oameni gata să primească ceea ce Godfré primeșc pentru a-l transmite la aceasta vremea. Maeștrii lui Venus au observat, de asemenea, acest lucru: în Sanat Kumara’s Field of Action, care diferă de acesta, observăm, de asemenea, această Realizare.
Nici o radiație nu părăsește Universul fără conștiință pentru a face proiecția. Apoi, radiațiile proiectate de stelele de pe Pământ nu pot intra în contact cu Pământul fără Direcția Conștientă a Ființei Cosmice, adică fără Prezența conștientă care conduce aceasta planeta. Această direcție conștientă este cea care regiza radiație din o altă planetă sau stea pentru a ajunge la destinație și, astfel regizat, aceasta nu provoacă efecte adverse pentru nimeni.
Legile cosmice și universale care guvernează Pământul, și care împing pentru creștere prin Legea experienței, elimină tot ceea ce nu dezvoltă rezistență. Fără rezistență, de fapt, individul nu poate face efortul conștient care l-permite să avansă în înțelegere și să ne întoarcem la Casa Tatălui de unde au plecat copiii pământului.
Rezistența nu are nimic de-a face cu discordia. Rezistența este o lege naturală, în timp ce discordia este o creație umană. Nu există nici o discordie în Univers, cu excepția ceea ce este creat de personalitate.
Fiți conștienți de faptul că „AYAM – Eu Sunt Prezența care guvernează acest lucru, sau asta”.
Primul lucru la care mintea se uită este dorința, dar dacă devii conștient de faptul că „AY AM – Eu Sunt Duhul Pur al lui Dumnezeu”, puteți consuma acest gând și să vă păstrați mintea complet liberă de dorință.
Dacă un lichid se grăbește în mâinile tale, numește-l instantaneu Lumină Lichidă, și se va manifesta astfel. Comandați întotdeauna această calitate înainte de a începe precipitații.
Nu trebuie să vă așteptați să vedeți același eveniment în toți elevii. Un elevul va face unul lucru, și alta elevul alta lucru. Toată lumea va vedea sau simți lucruri diferite.
Nu trece un moment în care să nu vizualizăm ceva pentru că Puterea Viziunii acționează tot timpul. Scoate-ți din minte orice nu se potrivește cu ceea ce vrei să creezi. Și nu lăsa atenția să fie prinsă în ceea ce crezi că e gol.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *