SAINT-GERMAIN 17

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 17.

  Când veți fi suficient de puternic pentru a sprijini aceasta, vă vom oferi o explicație narativ uimitor de utilizarea corectă sau incorectă a Prezenței puternice AY AM.
  Vorbesc despre o experiență care a avut loc în ceea ce este acum Munții Anzii din America de Sud. A fost cu mult timp în urmă, când copiii luminii au început să uite originea lor pentru prima dată și să pretindă energia puternică pe care o cunoșteau ca parte din ei înșiși, dar pierduseră.
Studenții, ca și rasa umană, au doar o idee foarte mică, nu numai a suferinței pe care o creează în prezent, ci și a modului în care forța a fost folosită în acel timp îndepărtat în scopuri egoiste. Niciodată până acum nu se fusese experimentat o astfel de situație. Mai există rămășițe ale orașului subteran unde s-au întâmplat toate astea și pe care vi le vom arăta mai târziu.
Fie ca Fiii lui Dumnezeu să se trezească la folosirea uimitoare a puterilor luminii care acționează pentru binele umanității atunci când atenția lor este concentrată sincer asupra acestei Lumini!
Dacă mulți cursanți ai Adevărului ar putea, astăzi, pe Pământ, să excludă ignoranța departe de mintea exterioară și să creadă în miracolele care s-au manifestat de tot timpul, învelișul sinelui exterior s-ar rupe și ar lăsa Lumina să intre. A crede în lucruri invizibile este cel mai bun mod de a deschide ușa activității conștiente de lumină a puternicei Prezențe AY AM.
La fel ca utilizați mașina sau avionul pentru a acoperi distanțe mai lungi mai repede, în același fel, Marea Prezență AY AM folosește corpul. Corpul reprezintă aeronava, iar mintea este motorul său puternic care Prezența AY AM propulsează.
Sunt sigur că elevii nu au înțeles formele subtile pe care le poate lua îndoiala. Întrebându-și mintea, conștient sau nu, din ce constă Toată puterea prezenței AY AM, este o formă subtilă de îndoială. Cei care încearcă să discute despre Realitatea Marelui Adevăr al Vieții, fie crezând în el, fie necrezând în ea, recunosc îndoiala din viața lor.
Nici o minte rațională și sinceră, care a deviat atenția sa de la lumea exterioară pentru stabilească-l ferm în Prezența puternica AY AM, poate discuta, întrebare sau îndoială cu privire la omniprezenţă acestei Prezențe.
Există o mare diferență între un raționament sincer pentru a cunoaște Adevărul, și această tendință a umanității de a vorbi întotdeauna în mod rau de aceeași Realitate la care vrea să creadă. Noi salutăm întotdeauna interogatoriul sincer al Adevărului, dar nu răspundem tendinței predominante de a critica Realitatea Vieții. Cu cât un individ recunoaște mai mult că vorbește despre adevăr în viața sa, mai mare este bariera pe care o construiește, și ca el va trebui să o depășească pentru a-l vedea.
Studenții care critică, condamnă și judecă, vor găsi în cele din urmă ei înșiși la un pas de o prăpastie, în care acestea pot cădea bine ca urmare a comportamentului lor.
Ciobul acestei Învățături de lumină este stabilit într-un scopul precis și sigur, și El va continua munca sa, fără griji cu privire la personalitățile existente. Spun acest lucru în mod deschis, astfel încât studenții care sunt sub această radiație să înțeleagă că au de-a face cu forțe puternice, la fel de reale ca Realitatea însăși. Cei care nu pot trece această examinare și să îndure acest ciob de lumină nu poate acuza pe nimeni, doar ei înșiși, pentru că ei posedă liberul testament și utilizarea puternic AY AM Prezența dat pentru a le menține absolut de auto control.
Dacă sunteți destul de nesăbuit pentru a încerca să discutați despre Adevărul Sacru, care v-a fost dat pentru propria libertate și pentru a folosi, cu cei care nu se pot apropia de Ea, vă veți scufunda în apele adânci ale îndoielii și întrebării.
În trecut, studenții care s-au retras în retragerile frăției pentru a primi instrucțiuni nu li s-a permis să discute adevărul între ei. Ei au aplicat doar în tăcere instrucțiunea dată de Maestru și, prin urmare, au fost siguri de rezultatul așteptat.
Ascultând criticile, judecățile și îndoielile altora, elevii sunt ca ucişi cu pietre în mijlocul străzii. Dacă doar ei să intre în Prezență, fiecare cerere, fiecare problemă ar dispărea pe măsură ce ceața dispare în fiecare dimineață înainte ca Lumina Soarelui să erupă înaintea ei.
Eu Sunt sigur că cursanții sunt suficient de puternici pentru a auzi acest Adevăr, și pentru a folosi acum Forța al Prezența AY AM pentru a guverna și controla lumea lor exterioară și pentru a primi Prezența completă și perfectă, dragostea Sa, înțelepciunea Sa și puterea și opulența Sa care îi fac capabili să gândească, să simtă și să trăiască Adevărul Luminii și care le-a dat dorința de a atinge acest Adevăr.
De asemenea, doresc să le clarific cursanților faptul că „Bagheta de foc” care le-a fost pusă în conștiința lor le-a fost dată de fratele sau sora lor, adică de mesagerii celor care au cunoscut, au experimentat, și au dat dovezi ale acestei Legi în timpul Secole. Aceste ființe mari în care vă fixați atenția nu sunt nici un mit, nici o producție de imaginație. Ei sunt ființe iubitoare, înțelepte, vii, care posedă o Putere pe care o pot folosi și direcționa la discreție, ceea ce este de neconceput pentru o minte limitată.
În trecut, cursanții au avut timp aproape nelimitat pentru a decide sau să acționeze în Lumină, sau să rătăcească în ignoranța Prezenței lor și a Puterii Sale Puternice. Ciclurile cosmice s-au schimbat de multe ori și a venit timpul când Fiii lui Dumnezeu trebuie să facă acum alegerea lor finală și să decidă pe cine vor să slujească.
Niciodată în istoria lumii nu li s-au oferit atât de multe ocazii și asistență fiilor pământului, pentru ca ei să poată considera „Splendoarea Soarelui Luminii Eterne a lui Dumnezeu”, și pentru ca ei să poată merge serios și fără frica în această Splendoare Radiant, gratuit pentru totdeauna de la toate limitările, care trăiesc în abundență această lumină care le învăluie în o haină de pace și odihnă.
Dacă o persoană nu poate simți, în inima sa, Adevărul acestor instrucțiuni adus la tine ca o fântână de aur, el nu ar trebui să descurajeze pe nimeni, care poate o primia, de apropia de această lumină.
Mai mult decât atât, în plinătatea Marii Iubiri a Ființei Mele, Eu Dau, pentru toti, Adevărul complet și întreg, astfel încât splendoarea Sa să fie cauza înțelegerii de „îndrăzniţi, faceți, și tăcăiţi” al tradiția veacurilor. Pentru că dacă cineva pune la îndoială pe altcineva despre Realitatea și autenticitatea sursei prezentei instrucțiuni, aceasta previne în același timp progresul acelei alte persoane, și întârzie, uneori, cu câteva luni sau ani, realizarea a ceea ce se poate face atât de ușor atunci când unul are o minte liberă și de pace.
Ca și Maestrul care te-a abordat, Eu Stiu și Eu Simt fiecare gând pe care ai. Este foarte ușor pentru un student să creadă uneori că acțiunile și gândurile sale pot rămâne ascunse. Dar pentru Armata Maestrilor Ascensionati, nu exista nici un act sau gandul care este ascuns, deoarece tot ceea ce gandesti sau simti este inregistrat in mod natural si automat in lumea eterica din jurul tau.
Prin urmare, ca nimeni să nu facă greșeala de a crede că el poate acționa sau cred că în secret. Poate, ați putea fi capabil de a ascunde ceva de la sinele ta exterior, dar nimic care se referă la Prezența AY AM scapă Armata Maestrilor Ascensionati. Acest lucru este spus, pentru a vă ajuta și pentru a vă pune în gardă, și nu voi vorbi despre asta din nou în viitor. Amintiți-vă întotdeauna că este de până la tine dacă sau nu doriți să mergeți mai departe.
O să-ți spun ceva foarte rar acum. Sapte persoane din acest grup de cursanți au fost martori la înălțărea lui Isus Hristos acum 2000 de ani. El i-a văzut și i-a recunoscut astăzi. Erau deja sub radiațiile lui în acel moment, și le oferă recunoașterea și ajutorul necesar.
În același mod în care această Splendoare vi se întâmplă, Dragi prieteni, ajunge la Inimile celor care pot primi Prezența. Datorită acestei radiații, mulți dintre cei care au o dragoste foarte profundă pentru Isus vor fi treziți la prezența lui Dumnezeu în ele.
Împreună, la momentul anului în care atenția este cel mai ușor de câștigat, Isus și armata Maestrilor Ascensionati implementa coata lor de dragoste, pace și lumină pe umanitate.
Poate părea incredibil pentru tine că maeștrii ascensionați au benzi de trafic pe Pământ pentru a merge peste tot și în toate direcțiile, ca tine au autostrăzi pentru a va conduce de la un loc la altul.
Dacă ai cunoaște structura atomică a Pământului și ai înțelege-o, n-ai găsi asta atât de incredibilă. Aceste Ființe Mari, care au fost martore la progresul umanității de la început, trebuie doar să folosească anumite raze pentru a se mișca prin Pământ, la fel de ușor ca și voi, înoți în apă.. O diferență, deși: Ei lasă o deschidere în spatele lor, când apa se închide în spatele tău și calea dispare.
Aceleași ființe mărețe fac ca căile spre Lumină să strălucească pentru umanitate. Aceste căi persistă, astfel încât copiii de lumină mai mică să-i găsească și să-i urmeze. În cazul în care se întâmplă să facă o greșeală și să se îndepărteze de calea, puternic AYAM Prezența le cheamă înapoi la puterea principală și le conduce din nou până când acestea devin purtători de lumină din nou și, la rândul său, ilumina calea pentru cei care urmaţi.
„AY AM – Eu Sunt Prezența puternică, care nu devine nerăbdător sau descurajat”, atunci când Fiii Pământului rândul său, spatele lor pe Lumina pentru perioade lungi de timp să se bucure de activitățile lor senzoriale, până în ziua unde aceste activități le par dezgustătoare, și unde într-un impuls final și cu curajul final, ei striga: „Dumnezeule! Salveaza-ma! »
Eu nu Pot decât să zâmbesc, când văd bărbați care cred că AY AM – Eu Sunt un tipul țâfnos, dar trebuie să spun adevărurile care există și de care poți beneficia. Când ajungi să cunoști mai bine această prezență, nu o vei considera niciodată bătrână sau furioasă!…
Făcând în mod constant cereri, voi împiedicați deschiderea completă a ușilor de instruire.
Razele naturale vor fi permanente pe Pământ și vor fi adunate în Centrul său când dorința umanității de a ajunge la Lumină va fi purificată, iar acest lucru va face permanentă aceasta activitatea de protecție luminii.
Globul este format din pământ, apă și aer. Razele sunt Focul Cosmic care penetrează cele trei elemente. Razele trec prin Pământ și se intersectează, se împletesc și se înmoaie pentru a forma Splendoarea Luminii care este creată atunci când lumina activa este astfel concentrată.
O rază mare intră în scoarța terestră la sud de centrul deșertului Gobi, un alt la vest de lacul Titicaca din Anzi. Este cel mai mare lac din America de Sud și acest loc a fost de mare importanță pentru Pământ în secolele trecute. Acestea sunt cele mai intense două puncte de lumină pentru Pământ. În timpul fiecărui ciclu cosmic, se declanșează o activitate cosmică împotriva căreia nimeni nu poate interveni. Marile Legi Cosmice sunt corecte până la cel mai mic detaliu. Eșecul sau accidentul nu au nimic de-a face cu ele.
Nu este nimic mai important în lume decât Marea Prezență AY AM. Fii atent să guverneze întotdeauna sentimentele tale, dacă nu doriți să aveți surprize neplăcute o zi. Voi care cunoaște Legea, dacă ți se întâmplă ceva care te descurajează, întoarce-te imediat la Prezența ta Atotputernică și întreabă-L ce ar trebui să faci. Dacă rămâi concentrat pe descurajare, chiar și un cutremur nu te va scoate!
Spune acest decret: „Această rezistență trebuie să cedeze, Vederea Perfectă și Ouie trebuie să se manifeste!”
Luaţi atitudinea fermă că „AYAM – Eu Sunt Prezență perfect meu vedere și perfect meu audiere”, pentru a vindeca. Toată lumea ar trebui să utilizeze de multe ori acest decret: „Eu Sunt Prezență al perfect vedere și audiere”.
Poveștile celor o mie și una de nopți au fost inspirate de maeștrii care le-au dat ca adevăr voalat umanității, iar cei care cred în ele vor primi manifestări minunate. Înainte ca aceste manifestări să apară, trebuie să păstrezi această credință, pentru a călări valul până când putem manifesta această Realitate, pentru că Credința este Puterea De Protecție care, menținută în Activitate, devine Realitate.
Când intrați pe deplin acțiunea Sa, experimentați întotdeauna două activități ale Legii: prima este condensare sau precipitații, apoi doua, transformarea în eter, eteralizare. Supuneți-vă Legii cu seninătate și nu dați nici o autoritatea la timpul, locul sau evenimentele.
Mintea exterioară trebuie să fie păstrată calmă, iar voința externă și interioară trebuie să fie una singură. Cu cât vă păstrați mai mult atenția asupra lor, cu atât mai mult mecanismele interioare ale acestor operațiuni vă vor fi dezvăluite, astfel încât să le puteți utiliza în mod conștient.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *