SAINT-GERMAIN 16

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 16.

  Invocarea.
  Ô Tu, Prezență puternică minunat! Vă lăudăm și vă mulțumim pentru Prezența lui Isus Hristos astăzi. Ne bucurăm, în plenitudinea activității lui Hristos, Prezența activă a lui Dumnezeu.
  Din plinătatea acestei Prezențe se răspândește asupra noastră energia iluminismului ca un torent puternic țâșnind din munți. Acest mare și puternic curent al vieții, cu toate atributele sale de perfecțiune, care ţâșnește în inima ființelor umane, ancore, în fiecare, pace, dragoste, armonie, credință și caritate pentru toți.
  Ô Tu, Prezență puternică, Infinit Love, învăluind toată omenirea! Aveți grijă deosebită de acești studenți sinceri și fervenți, care au venit sub această radiație. Acordă toată asistența permisă. Dă le puterea de a sta ferm în Lumină și se confruntă cu Adevărul în voința triumfătoare de a smulge toate lucrurile nedorite din viața lor, gândurile și sentimentele.
  Pune în toate posturile oficiale, mesageri puternice de lumină! Susțineți-le prin Legiunile Voastre Puternice al Fiintelor Ascensionati, astfel încât să poată fi suficient de puternice pentru a sprijini ferm și cu succes atacul forței sinistre.
  Vă lăudăm și vă mulțumim pentru această Zi și pentru Înălțarea pe care ne-o aduce. Fie ca momentul să vină în curând când fiecare zi este o acțiune care învăluie întotdeauna toți cei care doresc să ea.

  Discurs.

  Vă aduc salutările al Corului Maeștrilor Ascensionați și ale lui Isus Însuși.
  Primul principiu al divinității este proiecția sau precipitarea. Prin urmare, Natura Sa este de se proiecta ea însăși, sau să se precipita.
  Prima activitate constă în proiecția de raze separate, care se individualizează, și produce manifestărea vizibila. Când vorbesc de expresia individualizată sau vizibilă, folosesc acest termen în raport cu activitatea fizică, deoarece Asta este întotdeauna vizibil, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna cazul pentru ființele prinse în simțurile lor fizice. Deci, va trebui să conceapă adevărata natură a ființa ta ca raze de lumină, și ceea ce esti ca calitatea naturală a Vieții pe care le doresc cel mai mult chiar acum.
Ziua se apropie cu repeziciune atunci când mulți studenți vor începe să facă uz de razele de lumină, din care ei fac parte, în special Raza vederii și sunet. Chiar și în lumea ta fizică de astăzi, ai descoperit modalități de a produce și de a face uz de aceste raze. Acestea sunt activități ciudate, cand sunt percepute ca activități vizibile, dar întotdeauna naturale pentru Prezența interioară. Modul de utilizare a acestor raze este încă puțin cunoscut, acum este adevărat, dar este nevoie doar de un pas mai mult pentru a trece în urma voal.
Puterea „Prezenței AY AM” și cunoștințele sale despre utilizarea acestor raze, sunt infinit mai puternice decât toate mijloacele mecanice inventate pentru a le folosi. Cu toate acestea, pentru student, care nu este încă în măsură să utilizeze aceste raze, experimente științifice va fi o încurajare minunat să recunoască Adevărul Amazing a Facultății posedat de individuale fiind, pentru utilizare a acestuia.
Este deosebit de important să știm că acestea sunt razele naturale care pătrund prin centura eterică în atmosfera Pământului. Când spun „Natural”, înseamnă: razele proiectate de divinităţii, sau Mare Central Soare, care, în ultimii ani, au fost făcute permanente.
Există, de asemenea, razele care sunt create și proiectate de legiuni le fiinte care au făcut Înălțați lor. Ele sunt cele mai puternice dintre toate Razele, deoarece acestea sunt manipulate conștient.
Razele cu care oamenii de știință intră în contact sunt, prin urmare, raze naturale, având o anumită putere naturală.
Cea mai mare nevoie în acest moment este pregătirea elevilor serioși, care pot fi ascensionați și la cărora le putem învăța să folosească razele Noastre. Există unii dintre voi care pot face acest lucru, și dacă sunt foarte hotărâți să servească Lumina, Legea privind utilizarea acestor forțe puternice le va fi dezvăluită din ce în ce mai mult.
Simt o mare bucurie când văd posibilitățile care se deschid în fața acestor studenți. Cred că pot găsi în ei înșiși Forța și determinarea de a persista în acceptarea muncii externe și interioare care se face pentru ei. Lasă-i să păstreze un sentiment de încredere plină de bucurie în puterile nelimitate care aparțin Adevăratei Libertăți!
Am încercat ocazional să le dea un cuvânt de încurajare, și prin aceasta să le înfășurați în Radiație de Forta, care le deține Intrepid și indomitable în lumină, și de Liniștea bucur și magnetica în atitudinea de expectare care trebuie să fie menţinut.
Am spus înainte de ceva care a fost doar parțial înţeles, și voi repeta din nou:
Oricine, și în special Studentul care a experimentat inarmonie sau limitare în mintea sa, în mediul înconjurător sau în sfera sa de acțiune, poate, printr-un efort persistent și calm, ținând cu determinare la următoarea declarație, să-și păstreze anturajul net de tuturor lucrurilor nedorite: „AY AM, Eu Sunt Prezența Directorareă, care guvernează în Perfectă Ordine Divină, producând Armonie, Fericire și Prezența Opulenței Divine în mintea mea, casa mea și sfera mea de acțiune!”
Când spun: „AY AM, Eu Sunt Prezența Directorarea”, Eu Sunt pe deplin conștient de faptul că am pus în mișcare toate divin Putere și Inteligență, producătoare de condițiile dorite, și că acestea sunt, prin urmare, permanente.
Mi se pare că acest lucru nu a fost înțeles în mod clar că, atunci când utilizați Expresia: „AY AM, Eu Sunt Prezența în mintea mea, casa mea și sfera mea de acțiune”, nu numai voi comandaţi la Prezența cuceritoare a acestei activități să acționeze în propria ta conștiință, dar și că numiți asistența „AY AM” – sau Prezența Divină – a tuturor celor cu care intrați în contact.
Este extrem de important ca elevii să înțeleagă acum acest lucru. Nu te lăsa descurajat dacă nu vezi manifestări imediate ale Armoniei pe care ți-o dorești, dar mergi mai departe și simte ca „AYAM Eu Sunt Prezența cuceritoare”. Nu vezi că în această stare de conștiință nici o altă prezență nu poate acționa, cu excepția celei de care sunteți conștienți? Orice altă activitate exteriora, care este nedorită este doar o uzurpare a acestei energii puternice.
Prin urmare, când spui: „AY AM, Eu Sunt Prezența cuceritoare, și poruncesc ca această Prezență AY AM să guverneze perfect mintea mea, cașul meu, afacerile mele și Sfera mea de acțiune”, ați rostit cel mai mare decret care poate fi dat; și tot ce trebuie să faceți este să simțiți Puterea care Îl susține împotriva tuturor aparențelor, până când Perfecțiunea se manifestă în mintea voastră, în casa voastră și în Sfera voastră de acțiune.
Aș dori ca cursanții să recitească acest lucru în fiecare zi pentru a-și aminti adevărul puternic care stă la baza acestor declarații.
Acum ajungem la un punct crucial, adică Raza Personală, sau Razele, care sunt trimise direct de Isus. Mulți vor întreba: de ce mai ales Isus? Eu răspund: „Pentru că ființele umane au învățat să se întoarcă în special la Prezența lui Isus, Hristos, si foarte puțin au cea mai mică cunoaștere a Legiunii de maeștri ascensionati, care deține puteri nelimitate pentru a ajuta umanitatea.”
În timpul celor șapte săptămâni sacre care vin acum, studenții de AY AM va fi sub Raza personală a lui Isus, Hristos. Cei care pot respinge orice gânduri de alte personalități și care, cu brațele deschise (vorbind într-un mod pictorial), pot primi aceste Raze în mintea lor, casa lor și în sfera lor de acțiune, va găsi că nu există nimic imposibil.
Vă asigur, la toți, că ideea acestor raze personale ale lui Isus Hristos, nu este un lucru imaginar. Și tu, Mesagerul nostru Iubit (notă: aceasta este Godfré Ray King), va primi mulțumirile personale ale lui Isus Hristos pentru atitudinea ta neînfricat și pentru utilizarea Prezenței lui Isus Hristos Ascensionați!
Așa cum Vestitorul oferă Bogății de înțelepciune și adevăr, în același mod, studenții ar trebui, în sinceritatea lor iubitoare pentru persoana care îi instruiește, prin AY AM, să lucreze pentru sănătatea și prosperitatea Vestitorului. Acest lucru ar deschide pentru studenții ușile care ei nu vor putea deschide altfel.
Există indicii că în timpul celor șapte săptămâni sacre, unii dintre voi vor avea revelații despre o anumită utilizare a luminii fluide. Sper că atenția elevilor va fi fixată pe acest lucru, astfel încât cei care sunt gata să o poată primi.
Aici, permiteți-mi să vă spun că atitudinea corectă a unui Cursant este să se bucure întotdeauna de progresul fratelui sau surorii sale, deoarece fiecare individ primește ceea ce are nevoie cel mai mult în acest moment, iar dacă primește un lucru, altul poate primi un altul lucru. Astfel, Studentul nu trebuie să se gândească niciodată că ar trebui să primească același lucru ca altcineva (mă refer ca revelație). Deoarece nu există doi studenți ca acesta sau la același nivel de avansare, puteți înțelege nu pot primi toți același lucru în același timp.
Prin urmare, cea mai bună atitudine a cursantului este, prin urmare, să binecuvânteze și să se bucure continuu, pentru fiecare Revelație fiind dată colegilor. În acest fel, el ține Poarta tot timpul în mare măsură deschisă acestei Prezențe interioare glorioase.
Pentru încurajarea celor interesați de transportul aerian, vreau să vă spun că se apropie momentul în care vor exista avioane care vor fi în siguranță în fața accidentelor. Acest lucru va face transportul rapid, sigur și ușor pentru orice locație.
Atitudinea mentală de obstrucționare a celor interesați de navigație aeriană, care s-a opus publicării acestor cunoștințe aeriene, dacă este necesar, este ruptă. În curând un potop de idei minunate și îmbunătățiri vor apărea în lumea exterioară și aceste idei vor fi folosite în acest mijloc minunat de transport.
Mulți dintre voi nu va avea nevoie de ea, pentru că propriul echipament aerian de interior va depăși întotdeauna cu mult orice mijloace în aer liber, și Superior Mental Corps este cel mai minunat vehicul airlift există. Unii dintre prietenii mei discutarea poate sugera că acest vehicul nu poate transporta o mulțime de bagaje, dar eu le spun: puteți judeca, atâta timp cât nu sunteți în măsură să utilizeze acest mijloace?
Este foarte amuzant să monitorizeze activitatea de așa-numitele minți practice, care nu găsesc nimic real, cu excepția a ceea ce pot simți și atinge; dar până când ființa nu crede în Puterile Nelimitate și în legile inteligenței lui Dumnezeu individualizat, cu greu poate beneficia de această Prezență interioară puternică.
Mințile practice, care se îndoiesc de ceea ce nu pot încă vedea, au multe de făcut. Ca unul taie ramura nedorite ale unui copac, această creștere a îndoielii trebuie să fie tăiate. Și crede-mă, odată tăiat, cel mai bun lucru de făcut este să-l consume în Flacara Violet Consumatoare, astfel încât să el nu crească înapoi.
Cât de greu pare pentru elev să realizeze puterea extraordinară a conștiinței acestei Prezențe consumatoare! Pentru unii este dificil de a respinge gândul că toate acestea sunt imaginare, dar dacă ai putea uita-te la Ea din punct de vedere interior, v-ar vedea că această Prezență puternică și că această Putere sunt foarte reale.
Vreau să simți vreo două minute, această rază orbitoare de lumină pătrunzând fiecare atom al ființei tale.
Splendide realizări vor avea loc în timpul celor șapte săptămâni sacre. Pe măsură ce timpul Crăciunului se apropie, Expectative ridică conștiința umanității și, împreună cu creșterea forței asemănătoare lui Hristos, Ea permite noi realizări.
Unele activități trebuie să fie contactate de Prezența interioară, înainte de atenția de sinele exterior pot fi atrase de ele. Acest lucru este greu de înțeles pentru Studentul, pentru Studentii. Studentul trebuie să fie mai întâi în Speranta, în Așteptare, și el poate fi așteptat doar de Prezența sa interioară.
Un lucru simplu, dar cu adevărat minunat, pentru toată lumea, este de a da Laude, în fiecare seară și în fiecare dimineață la această Prezență magnifică a vieții, care animă mintea și corpul. Este ceva foarte puternic să se simtă foarte profund aceasta Recunoștința pentru Prezența Vieții, care deține în sine toate lucrurile.
Fii recunoscător pentru Viață, pentru tot ceea care Ea conține. Prin Prezența Vieții, suntem capabili să îndeplinim ceea ce suntem conștienți, și ceea ce dorim să producem, pentru că nici măcar nu putem gândi fără ea.
Dacă ați vrut să rămânem la această declarație: „AY AM, Eu Sunt Prezența care gândește prin această minte și corp”, idei foarte remarcabile ar fi adus la lumină în conștiința ta.
Creierul este primul punct în care obstrucțiile încep să se înregistreze, deoarece este punctul de contact cu concepțiigreșite. Concepțiile greșite sunt tipărite foarte rapid și intens în structura creierului, deoarece acesta este domeniul activității atomice.
Cu toate acestea, prin atenția ferm păzită la Prezența AY AM, Puterea Perfecțiunii care este în electronul din centrul fiecărui atom este eliberată până la punctul de dizolvare a concepțiilor greșite și a obstrucțiilor pe lumina care pur și simplu dispar.
De acum până la trei săptămâni după anul nou, începe o perioadă de mare bucurie în Orașul de Aur, deoarece este momentul în care oportunitatea este dat la Maestrii Ascensionati pentru a transmite radiația lor puternic în lumea fizică, prin raze de lumină și sunet.
Dacă umanitatea ar putea înțelege și aprecia acest fapt, lucruri remarcabile ar putea avea loc, dar acest eșec al umanității nu trebuie să împiedice ființele care pot profita de la primirea beneficiilor extraordinare. Un lucru foarte simplu, daca studenții ar putea doar înțelege și să aplice aceasta, este de a matura departe de mintea orice concept de personalitate, și a recunoaște numai: „AY AM, Eu Sunt Prezența singura în acțiune aici”. Asta ar deschide Ușile în mod larg.
Impulsii iubirii și aspirației la o maestru ascensionati fiind îi permite să-și toarne radiația într-un mod mai intens.
Nimeni nu poate împiedica pentru o lungă perioadă de timp progresul de creștere a altora, pentru că în cazul în care cel care intervine nu slăbi strânsoarea lui pe celălalt care este gata să urce mai mare, el va fi respins prin propria sa acțiune. Dacă o ființă continuă să se atașeze ferm și sincer de Lumină, personalități nedorite vor fi vânate sau armonioase eliminate din sfera sa de acțiune.
La punctul de creștere, sau mai de degrabă de extindere a luminii unde vă aflați, este necesar să se afirme: „AY AM, Eu Sunt Prezența activă a tuturor cailor de distribuire a tuturor lucrurilor care acționează pentru binele meu”.
Când gândul vine la tine: „Aceasta este tot ce am”, sufocă-l în germenul și spune: „AY AM, Eu Sunt Opulență Divină vizibil și tangibile în mâinile mele pentru utilizarea mea de azi”. E timpul să imprima asta în gândurile și sentimentele tale.
Fie ca această cunoaștere să fie gravată în tăcerea sacră a inimii fiecărei ființe. Păstrați-l cu devotament pentru utilizarea dumneavoastră.
Când extrageți Substanța din Sinele Vostru Divin, este imposibil să eliminați ceva ce aparține altei persoane. Dai decret pentru sfera ta de acțiune, și așa nu puteți lua nimic de la nimeni, pentru că știi Sinele tău: „AY AM, Eu Sunt Prezența acţionând pretutindeni”. Nu există nici o posibilitate de divizare Prezența.
Dacă aveți nevoie de bani spune: „AY AM, Eu Sunt Prezența activă aducând acești bani în mâinile mele și pentru utilizarea mea instant”.
Este foarte important să scape de bântuie de bani. E doar un mijloc de schimb. Nu-i da putere. Dați toată puterea înapoi lui Dumnezeu și apoi, când porunciți, indiferent de ceea ce aveți nevoie, veți avea imediat Puterea în mână pentru a aduce împlinirea decretelor voastre.
Vibrația din fiecare Element este întotdeauna Suflarea lui Dumnezeu veșnic permanentă. Fiecare puls este Suflarea lui Dumnezeu. Conștientizare simpla că: „AY AM, Eu Sunt Prezența sănătății perfecte” este această suflare a lui Dumnezeu în acțiune.
„AY AM, Eu Sunt Prezența de Iertare în mintea și inima fiecăruia dintre copiii lui Dumnezeu” lansează o foarte mare speciale vibratory de acțiune.
Păstrați, cu intensitate, următorul decret: „AY AM, Eu Sunt Mintea Pura Divină”.
La revedere, mulțumesc!
Binecuvântare.
O Tu puternic personale și infinit prezența lui Isus Hristos! Te Laudam si Te Mulțumim pentru radiatiile tale, pentru razele inteligente, pentru Prezenta ta.
Te lăudăm și Te mulțumim pentru că ne-ați făcut conștienți de această radiație specială în acest moment și pentru că ați putut prin ușa deschisă a conștiinței noastre iubitoare să participe la Prezența Sa puternică.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *