SAINT-GERMAIN 15

  

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 15.

  Invocarea.
  Ô Tu, Prezentă Puternică Cuceritoare, Majestate Atotputernică AY AM!
  Vă oferim Lăudare și Recunoștință pentru că sunteți prezenți peste tot. Energia voastră și puterea voastră care interpenetrează totul sunt întotdeauna la dispoziția noastră, astfel încât să le folosim în mod conștient pentru a vă manifesta Perfecțiunea minunată.
Fiți lăudați și mulțumiți pentru totdeauna pentru Prezența voastră puternică!

  Discurs.

  Vă salut în numele Marelui Cor al Maeștrilor Ascensi, care sunt întotdeauna gata să vă ajute în manifestarea Perfecțiunii.
  Plinătatea glorioasă a luminii și substanței divine omniprezente produce întreaga manifestare.
Cel care este suficient de puternic, suficient de ferm ca să se bazeze exclusiv pe propria Sa Prezență Puternică AY AM, fără a împărți vreodată Prezența și Puterea lui Dumnezeu, se va ridica continuu în această Perfecțiune Puternică, eliberată pentru totdeauna de orice sens și de orice idee de limitare. Fericit cel care trăiește exclusiv în această Prezență puternică!
Fără a dori să influențeze liberul arbitru al nimănui, dar pentru a ajuta unii studenți, care sunt foarte sinceri, dar care, fără să-și dea seama, nu își mențin atenția exclusiv asupra Prezenței unice, voi relata anumite fapte : Am în posesia mea statistici care se întorc mai mult de un secol și care demonstrează relele comise de astrologia modernă.
Este imposibil pentru orice ființă vie să-și acorde atât atenția asupra studiului astrologiei, cât și să rămână în Conștiința „Prezenței AY AM”. Ascunsă în spatele utilizării moderne a astrologiei este dorința umană și oportunitatea de a justifica și satisface pasiunile sinelui exterior. Statisticile noastre indică faptul că, pentru totdeauna, nimic și niciun fel de studiu nu a provocat la fel de faliment în viața umană, sinucidere și omor colateral, ca înșelăciunea astrologiei moderne.
Singurul lucru de care au nevoie oamenii, și elevii mai mult decât oricine, este Conștiința Prezenței puternice AY AM; este un Roc ferm, unde ei pot rămâne liniștit, la adăpost de capcanele concoacțiilor externe.
Nu trebuie să atragem atenția ființelor asupra perspectivei morții probabile, nici asupra așa-numitelor forțe ale aspectelor proaste ale stelelor împotriva cărora trebuie să lupte. Nu! Atenția trebuie să fie fixată și menținută fără divizare asupra Prezenței Invincibile, Omniprezente AY AM, care este Sursa unică și totală a vieții.
Dacă, pe de o parte, nu există nicio limită la Înălțimile pe care un Student le poate atinge în timp ce își păstrează atenția asupra Prezenței AY AM, nu există, pe de altă parte, nici o limită la căderi care ‘el poate face când au grijă de astrologia, numerologia și numeroasele „isme” care conduc lumea (spiritualismul și spiritismul – opus al spiritualitate adevărat – neo-yogism, tradiționalism, de dowsing, magnetism, teozofism, ocultism … .).
Utilizarea actuală a astrologiei nu mai are nimic în comun cu știința tradițională și sacră a astrologiei care nu a conținut niciodată afirmații negative. Oamenii acceptă sugestiile negative mult mai mult decât își dau seama sau ar vrea sa recunoasca. Forțele sinistre create de umanitate profită de astrologie pentru a capta atenția, în special pe cea a Studenților care progresează, și pentru a-i atrage către adânci în loc să-i ridice spre Perfecțiunea lor.
Dacă este stabilit un horoscop, care prezice moartea cuiva, există întotdeauna câțiva oameni a căror atenție se concentrează asupra acestuia și, în acest fel, se comite o crimă reală. Această acțiune este atât de subtilă, încât oamenii care iau parte la ea ar fi șocați dacă i s-ar spune, dar, indiferent de surpriza lor, responsabilitatea lor rămâne nu mai puțin adevărată.
Dacă ar fi fost posibil ca cei care studiază astrologia să vadă, din Marele Punct de vedere interior, ce forță distructivă este generată și direcționată, prin utilizarea curentă a astrologiei, dacă numai în timpul într-o zi, ei s-ar întoarce de la aceasta forță distructivă ca de la un șarpe otrăvitor, care veghează pentru momentul potrivit pentru a-i izbi până la moarte.
De asemenea, dragii mei studenți, vă implor, în interesul luminii și al avansării voastre și al tuturor înaintării, nu vă îndepărtați de Prezența voastră puternică AY AM, și nu vă permiteți captarea și împărțirea atenției dvs. prin orice exterior, dacă doriți să evitați „roata de necesitate” care vă obligă să vă reincorporați la nesfârșit.
Cu marea iubire a inimii mele, care vede și cunoaște totul din punctul de vedere interior, care nu este încă posibil pentru tine, te încurajez să fugi de tot ceea ce este mai mult sau mai puțin negativ în expresie sau în împrejurările. Abia atunci, pe aripile Prezenței voastre puternice AY AM, vă veți ridica în libertatea eternă și fericirea perfectă a luminii eterne și infinite.
Așa cum am spus, nu vreau să cântăresc pe alegerea voastră liberă, dar dacă adăugați Credința la Adevărul pe care l-am declarat, veți vedea că Ușile Libertății Veșnice se vor deschide înaintea voastră; vei fi ajutat să intri în ea și să te bucuri de Fericirea cu care Lumina vrea să te învăluie.
Dacă există lucruri nedorite în viața ta, în casa ta sau în împrejurimile dvs., ordonați, în numele Prezenței voastre puternice AY AM, ca acestea să fie dizolvate și consumate de puterea luminii Sale.
Dragi studenți sub această radiație, poate prezența puternică AY AM în voi, să vă facă să înțelegeți Lumina și Adevărul a ceea ce tocmai am vorbit.
Am observat în tine Lumina Glorioasă care poate fi intensificată într-o Radiație Stralucitoare, permițându-ți să exprimi Perfecțiunea. Prin urmare, cu Propria Mea Voință, ofer asistența Mea umilă. Cu toate acestea, dacă sinele extern persistă în a lăsa atenția să rătăcească peste orice extern, în loc să fie fixat în mod inflexibil pe Prezența puternică AY AM, care este Prezența unică și atotputernică ascendentă și solventul de orice problemă, atunci Eforturile mele umile vor fi neapărat făcute în zadar.
Vă asigur, Preaiubitii mei, că sunteți în punctul în care trebuie să urcați sau să coborați. Păstrându-ți atenția pe, și dând în permanență toată Puterea la prezenței AY AM, nu există circumstanțe, nici o forță, nici o prezență pe Pământ sau în altă parte care să vă împiedice să ajungeți la Minunarea, Slavă Eliberare și Perfecțiune. Dar dacă nu aveți în interiorul vostru această mare dragoste divină care îmi permite să vă spun acest adevăr pentru protecția voastră, atunci va trebui să Eu aștept până în ziua în care această înțelegere se va impune asupra voastră.
Când un student, sau un individ, a primit Explicația și a apelat la Prezența puternică AY AM, și, apoi, permite atenției sale să fie încă captată de lucruri externe, în mod conștient sau inconștient, iar acest lucru nu nu face nicio diferență, el întoarce în mod deliberat spatele la Prezența care este Sursa Ființei sale și a vieții interioare care îi permite să-și mențină corpul în mișcare. Cu toată Dragostea Ființei Mele, declar că „AY AM, Eu Sunt Prezența care vă permite să vedeți și să simțiți acest Adevăr și să vă fac să trăiți în acest Adevăr pentru a putea ajunge la Eliberare”.
Cei care au încredere suficientă în această Prezență puternică vor avea o dovadă abundentă a inteligenței și puterii Sale nelimitate. Dragi studenți! Mulți Maeștri Ascensionați ajung să vă ajute cu condiția să vă păstrați atenția, fără împărțire, în Prezența activă a lui Dumnezeu în voi, și să rezistați ferm la aparițiile externe care încearcă să vă atragă.
Este o greșeală din partea studentului să experimentezi dezamăgire pentru că ceva asupra căruia se concentrează de ceva timp nu se manifestă încă. Acest lucru se datorează faptului că încă nu a generat și acumulat suficientă putere și activitate pentru a o produce instantaneu.
Atenția ar trebui să fie întotdeauna exclusiv pe AY AM. Să presupunem că fac afirmația: „AY AM Eu Sunt Puternica Prezență în acțiune!” și că o oră mai târziu, îmi permit atenția să fie fixată pe o stea care este într-un aspect presupus rău pentru mine sau într-o situație care mi se pare dezastruoasă. Nu vedeți ca, din asta mod, aș anula Afirmația pe care am făcut-o și care ar fi eliberat Puterea necesară pentru a mă elibera?
Isus a spus: „Nu puteți sluji doi Maeștri în același timp!” Aceasta înseamnă că nu puteți împărți atenția, deoarece trebuie să vă opriți, să urmăriți și să ascultați.
Repet, atâta timp cât veți da putere la orice altceva decât Prezența dvs. puternică AY AM, nu veți face prea multe progrese. Cazul nefericit al multor studenți este acela că ei nu persistă suficient de mult pentru a se lipi la Adevărul Puternic al propriei Ființe pentru a câștiga Forța și Endurația, care le-ar permite să reziste atracției din sugestii și apariții externe. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul că studenții care au fost conștienți de Prezenței Atotputernica AY AM, care este Dumnezeu în acțiune în ei și în jurul lor, și Principiul unic al vieții care ei posedă, nu reușesc să realizeze că împart energia între interior și exterior, și că, în acest fel, ei întârzie activitatea magnifică și realizările Prezenței puternice AYAM.
Dar avem o răbdare infinită, pentru că am trecut prin aceleași dificultăți. Prin urmare, așteptăm ca studenții iubiți să prindă Sceptrul Suveranității al Prezența puternică AY AM și să o păstreze.
V-aș putea oferi cazuri în care cele mai uimitoare lucruri sunt produse de sugestiile de astrologie. Infracțiunile sunt comise în fiecare săptămână a anului, prin sugestii astrologice. Căci sugestia pune în acțiune Legea care o îndeplinește. De îndată ce atenția ta este asupra a ceva, puterea ta intră imediat în acțiune pentru ao menține.
Există mai multe crime groaznice decât omor fizic. Nu există nici măcar o comparație posibilă între cei doi, deoarece aceste acte sunt săvârșite în mod deliberat de oameni care ar putea face mai bine.
Ceea ce este cert și infailibil este că Acțiunea Legii va obliga aceste ființe să plătească prețul pentru aceste acte, trecând printr-o experiență similară.
Pentru orice sugestie negativă venită din partea celorlalți, spuneți: „AY AM, Eu Sunt Prezența care anulează toate acestea, astfel încât nu poate afecta nici casa mea, nici mediul meu”. Acesta este cel mai ușor lucru din lume decât să disipezi în mod conștient ceea ce se face în prezența ta. Doar spune: „AY AM, Eu Sunt singura Prezență în Acțiune aici!”
Pentru orice nu mai doriți să vezi a continua, spuneți: „Prin Prezența AYAM care Eu Sunt, acest lucru trebuie să înceteze imediat și pentru totdeauna”. Puneți-vă în acțiune ca și cum ar fi să dărâmați un zid, pentru că atunci când simțiți și doriți ceva, provocați o eliberare de Putere care o realizează.
Gândiți-vă întotdeauna la puterea nelimitată care vă este disponibilă. În sentimentul există simultan vederea și auzul, pentru ca putem vedea și auzi fără a folosi organele simțului.
Această putere nelimitată este întotdeauna mai bună decât o izbucnire de furie prin care te expui în contact cu sfere de acumulare asemănătoare vibrațiilor de furie, iar aceste vibrații intră în tine.
Gelozia este ușa deschisă care permite intrarea tuturor celorlalte activități distructive.
Când faci ceva în mod conștient, are mult mai multă putere. Energia pusă în acțiune de către individ are tendința de a produce ceea ce s-a dorit, indiferent dacă a fost un rege sau o coșar care a propulsat energia.
Când sentimentele sunt tulburate sau emoționate, acestea sunt receptive. Este posibil să asculți conversații distructive fără a fi afectat de ele, atât timp cât păstrezi controlul asupra energiei și sentimentului tău în plexul solar. Nimic nu poate intra în tine sau în Sfera de acțiune fără autorizația ta.
Nimic bun nu iese din nicio formă de speculație sau jocuri de noroc. Jocul bursei sau al loteriei te va face să-ți pierzi Puterea și banii. Nu este mai bine să te bazezi pe prezența ta AY AM decât pe astfel de practici speculative?
Tot ceea ce îți captează atenția este o încercare subtilă din exterior de a te distanța de Eliberarea ta.
Pentru a vă obține libertatea financiară, spuneți pur și simplu, „AY AM Eu Sunt Bogăția lui Dumnezeu care curge în mâinile mele și în folosul meu și nimic nu o poate împiedica”.
Spuneți adesea: „AY AM Prezența guvernează toate modalitățile de manifestare. Acesta guvernează totul”.
Iată experiența unui Student. În timp ce corpul fizic dormea, văzuse și auzise o explozie de lumină. Dacă ar fi spus în mod conștient: „Absorb în sufletul meu și în trupul meu Forța acestei explozii a luminii”, ar fi beneficiat de ea. Această lumină a fost eliberarea anumitor puteri pentru utilizarea sa. În experiențe similare, importantul este să fii alert și să absoarbă întotdeauna Puterea care apare în timpul manifestării. Trebuie să ve bucurăti pentru că este Puterea Prezenței AYAM care intră în acțiune pentru a vă face să beneficiați de forța și puterea Sa.
Puteți comanda memoria externă să rețină și să aducă în conștiința externă orice doriți să știți. Folosind Prezența AY AM, ați pus Legea în acțiune și nu poate da greș.
Dumnezeu acționează numai prin conștiința individualizărilor, dacă nu ar fi fost așa, El nu le-ar fi manifestat aici. Prin individualizări, Dumnezeu acționează în lumea fizică, deoarece chiar și solul, plantele și toate elementele sunt guvernate de inteligenții individuale.
Când Prezența AY AM are în vedere o realizare determinată, are la dispoziție toată Forța și Energia pentru a face acest lucru. Cu această Prezență puternică AY AM, puteți dezlănțui Puterile de care nu aveți habar până acum.
În timpul războiului, când Mareșalul Foch a spus: „Nu vor trece!”, El a eliberat Puterea prin care a fost împlinit dorința acest Decret. El a fost în rugăciune de mai bine de o oră și a fost atât de încărcat cu Energia Divină în momentul în care a pronunțat Comanda, încât acest Ordin a devenit Prezența Guvernantă în condițiile atmosferice din jurul său și că Dumnezeu a intrat în acțiune. Cuvintele: „Nu vor trece!” constituie un Decret. Sunt dinamice, puternice, reale și pun în acțiune o Putere formidabilă.
Există o singură Putere care poate acționa. Dă-I Libertate deplină. Rămâneți în această putere, lăsați-o să acționeze. Va avansa cu viteza unei avalanse pe care nimic nu o poate opri. Veți câștiga o forță-vie irezistibilă și o putere infailibilă care vă va permite să realizați tot ce este bine. Este singura cale de a câștiga suveranitatea permanentă.
Pentru a avea curățenie în jurul tău, spune: „AY AM, Eu Sunt Prezența aici care îmi ține hainele și casa mea în stare imaculată”. După un timp de utilizare a acestei afirmații, forța repulsiei și a consumului devine atât de mare încât tot ceea ce este nedorit este respins.
Când spui: „AY AM, Eu Sunt Prezența care încarcă asta, sau asta cu o asemenea sau o asemenea calitate!”, Nu permiteți intelectului tău să se îndoiască de rezultatul comenzii tale. Când comandați, spuneți: „Știu că funcționează cu toată puterea!”
Spune: „Eu Comand asta și s-a realizat!”
Gândiți și înțelegeți ce înseamnă „AY AM”. Înțelegeți ce înseamnă „AY AM” pentru dvs. Înțelegeți ce „AY AM” poate face pentru dumneavoastră. Înțelegeți ce vă este dat și țineți-l cu o determinare de neclintit.
Dacă elevii vor să fie fideli Prezenței lor puternice AY AM, vor avea forța și puterea și toată asistența necesară pentru a avea succes.
Binecuvântare.
Tu, Inteligență puternică care întrepătrunde totul! Invocăm Înțelepciunea Ta care guvernează toată Activitatea externă. Invocăm Lumina Ta Puternică pentru a ne lumina pe toți cu Prezența Sa scânteietoare. Noi Invocăm Iubirea Ta Puternică, astfel încât El să ne învăluiește pe toți în mantaua Sa de pace.
Te invocăm pentru ca Iubirea, Înțelepciunea Ta și Puterea Ta să acționeze în Unitatea Perfectă pentru a produce Perfecțiunea manifestată în tot ceea ce se concentrează atenția noastră!
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *