SAINT-GERMAIN 14

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 14.

  Credință – Speranță – Caritate.

Invocarea.
  AY AM, Eu Sunt Bucurie, Curaj, Încredere care pătrunde pe întregul Pământ; care umple Inimile tuturor oamenilor; care consuma în mintea oamenilor orice gând de depresie sau privare; și tot ce a fost creat din lipsă de încredere va fi șters de pe Pământ.
  AY AM, Eu Sunt Prezența, Activitatea desăvârșită a lui Hristos, în sufletul tuturor ființelor umane; Prezența care îndeplinește tuturor funcțiilor oficiale, care sprijiane toți oficialii în căutarea Sursei Ființei lor, Viața Perfectă care se manifestă în toată expresia externă.
  AY AM, Eu Sunt Prezența care proclamă activitatea conștientă a divinității în manifestare.
  Va fi așa pentru că: AY AM, Eu Sunt Prezența supremă cuceritoare. AY AM, Eu Sunt aici și AY AM, Eu Sunt acolo. Peste tot Eu Ating creierul oamenilor, ca un fulger, nu pentru a-i consuma, dar așa cum AY AM Prezența care nu mai vrea să fie ignorată!

Discurs.

  Îți Eu Aduc Salutațiile, Bucuria și Iubirea celor Mari Fiinte. Pacea și calmul sufletelor tale sunt admirabile. Nu au preț; sper să le mențineți. Nimic nu merită să le compromiteţi.
Marea Bucurie a Prezenței Cuceritoare avansează să binecuvânteze casa ta și activitățile tale prin Prezența Sa Glorificantă, prin Opulența Sa, care îi va inunda pe toți cei care se vor face vrednici de aceasta prin Pacea și Armonia sufletului lor.
Vreau să vă atrag atenția asupra Prezenței active a Credinței, a Speranței și a Carității. Acceptăm Credința ca Puterea Immanenta, Cuceritoare; AcceptămSperanța ca fiind, prin văl, Ușa Deschisă către Prezența activă; Caritatea ca determinarea de a nu se gândi la rău, si nu a vedea, nici a auzi, nici a spune rău, nici a simți răul.
Studenții trebuie să vegheze întotdeauna asupra activității interioare a minții exterioare și să nu se lase rătăciți de acțiunea acesteia din urmă. Pare un paradox, dar nu este, și este mai important decât pare la prima vedere. Dacă în partea de jos a conștiinței, rămâne cea mai mică senzație de rezistență când ceva nu se încântă, rupeți-o de rădăcină. Trebuie să-ți dai seama că provine de la sine extern și că este un obstacol în calea Realizării tale, care va fi pusă la îndoială atâta timp cât nu ai desființat această tendință.
Mentinerea linistii si o echanimitate blanda in fata tuturor si totul este calea sigura spre autocontrol, si maestrie absolut. Acest lucru este mult mai important decât îți poți imagina pentru împlinirea tuturor dorințelor tale.
Există Maeștri cosmici, numiți Credință, Speranță și Caritate. Atrăgându-ți atenția asupra acestor principii care sunt întotdeauna active în viața umanității, Eu Vreau să vă asigur că acestea nu sunt doar calități nominale, ci că există bine Ființe Mari de Lumină care poartă aceste nume, de Credință, Speranță și Caritate. Toți cei care depun eforturi conștiente pentru cultivarea acestor calități și care le răspândesc în sfera lor de acțiune vor primi mare ajutor din partea acestor Ființe Conștiente și Puternice ale căror Nume generează Calitățile corespunzătoare în individualizare.
Acțiunea specială a acestor Ființe Cosmice inteligente și conștiente este de a-și răspândi Calitățile în umanitate.
Elevii ar trebui să înțeleagă că asta este lucruri mai importante decât numele sau expresiile din Scripturi. Dată fiind nevoia ca inima și sufletul ființelor umane să aibă Credință, Speranță și Caritate, aceste Mari Ființe au apărut din Tăcerea Cosmică. Forța sinistră care a încercat să spargă încrederea, speranța și caritatea în inimile oamenilor, a eșuat mizerabil. Chiar și cei care și-au permis să ia partea cu adversarii Libertății Divine și ai Justiției simt șocul în schimbul gândurilor lor necontrolate, și regretă lipsa Înțelepciunii acțiunii lor. Astfel, cel mai mare Bun iese din răul aparent.
Forța hipnotică care a controlat masa este disipată. Umanitatea se trezește și se întreabă de ce s-au făcut anumite lucruri. Forța generată de această rebeliune va permite efectuarea corecțiilor necesare. Dumnezeu care este Progresul nu experimentează niciodată înfrângere în nimic. Amintiți-vă întotdeauna ceea ce vă va ajuta să păstrați liniștea și ponderare, care sunt absolut indispensabile.
Maiestuosul Ființă numit Caritate are o forță consumatoare natural, care dizolvă și anihilează ura, critica și condamnarea. Folosește razele cosmice ca forță care echilibrează eterul pe care îl inspiră ființele umane și din care își derivă vitalitatea. Deci, chiar și fără cunoștința lor, ei absorb Focul acestor radiații. Umanitatea inspiră această Prezență consumatoare, un pic ca o persoană care își pierde cunoștința, la care facem să respire o sticlă de săruri de amoniac.
Aș dori să profitez de această ocazie pentru a face o remarcă aici.Vreau să subliniez că există multe mijloace de asistență de care un student sincer și serios chiar beneficiază fără cunoștințele sale.
Este când respingând toate lucrurile externe, păstrând, cu o determinarea bucurie, atenția concentrată asupra Prezentei Puternica AY AM, că Eu Sunt, că elevul câștigă victoria după victorie. Nici un de eforturile depus în Numele și de Puterea Prezenței puternice AY AM, că Eu Sunt, nu poate da greș și, mergând de la succes la alta succes, se ajungem la Sceptrul Suveranității depline.
Vreau să vă încurajez și să vă întăresc în Conștiința Legei Iertării. Modul corect de a o pune în acțiune este să spunem: „AY AM, Eu Sunt Legea cosmică miraculoasă a iertării și flacăra violetă care consumă toată acțiunea inarmonică și tot conceptul uman”. Această afirmație declanșează Acțiunea completă.
Când mă uit la studenți, mi se pare că este necesar să se întoarcă întotdeauna la Prezența AYAM, deoarece ea este deja face lucruri remarcabile pentru ei. Ființa mea este plină de bucurie când văd câțiva studenți a căror atenție este păstrată cu determinare asupra Prezenței lor AY AM, devenind magneți puternici pentru Lumina care se grăbește spre ei, învăluindu-i cu dragostea unei mame tandre.
Dacă ai putea vedea și înţelege acest lucru pentru câteva momente, determinarea ta ar apărea ca o flacără cuceritoare care întotdeauna merge crescendo.
Astăzi am trimite fiecare student o Sferă conștientă de Lumină învăluire inima și creierul lor, astfel încât acestea să poată primi mai continuu Binecuvântarea conștientă a Prezenței lor puternic AY AM. Indiferent dacă simțiți sau nu această Activitate, nimic nu poate împiedica Acțiunea Sa.
Pentru tine, Preaiubitii mei, care uneori întâmpinaţi dificultăți în lumea voastra, vă sugerez să folosiți și să simțiți profund afirmația: „AY AM, Eu Sunt Prezența cuceritoare care aduce pace, dragoste și armonie în familia mea și împrejurimile mele”.
Prin utilizarea persistentă a acestei afirmații, toti pot crea o atmosferă armonioasă în casa lor. Unii vor avea rezultate imediate, alții vor trebui să creeze o Forță-vive înainte de a avea o armonie permanentă. Trăind în conștiința acestei afirmații, AY AM devine Prezența care domnește efectiv în casă, pentru că, desigur, AY AM domnește peste tot.
Pentru cei care au dificultăți în păstrarea controlul pe sentimentele lor, îi sfătuiesc să stea în liniște timp de cinci minute și afirma cu un sentiment profund: „AY AM Eu Sunt Caritate iubitoare”, și ei vor experimenta o degajare complet.
Pentru cei care au tendința de a leșina, este suficient să înțeleagă că AYAM nu știe nimic similar, asta există doar pentru sinele exterior. Afirma: „AY AM, Eu Sunt Prezența suverană, care interzice acestor prostii, și am menține pentru totdeauna controlul minții și corpului meu.”
La cel mai mic avertisment, să fie conștienți de: „AY AM, Eu Sunt Prezența suverană, și Eu mențin conștiința mea aici.”
În Fiinta Pură, Infinit sau Finite, atunci când nu există nici o imperfecțiune, centrul cerebral și cea a inimii forma o activitate unică, pentru ca motivul pentru tot este „Dragostea Inimii”. În Ființa Pură, dragostea și inteligența sunt sinonime, pentru că Dragostea Divină este: „Dragoste, înțelepciune și putere”.
Energia infinită este întotdeauna disponibilă pentru acțiune, dar intră în funcțiune doar în viața individualizării printr-o ordine conștientă. Deci, nu vine un timp în experiența individuală în cazul în care acțiunea este instantanee și pare automată, care, în realitate, nu este niciodată cazul.
Există absolut doar o singură modalitate spre Maestrie, prin conștiința de sine: este Direcția Conștientă a Energiei Eterne spre realizarea a ceea ce vă doriți! Și asta mă aduce la o altă întrebare esențială.
Dorința este o acțiune indirectă de atenție; dar dorința hrănită de o atenție hotărâtă se transformă în mod invincibil într-o manifestare. Acest lucru vă spune, într-o anumită măsură, importanța de a atașa o direcție conștientă de atenție la dorința. Ocuparea forței de muncă conștientă a Prezenței AY AM, sau Direcția conștientă de energie veșnică spre o realizare determinată trebuie să fie doar un efort bucurie. Acest lucru nu este nimic ca o muncă și nu necesită tensiune. Prin a spune: „AY AM, Eu Sunt Prezența și Inteligența direcționarea energiei spre această realizare,” ai pus Legea în acțiune într-un mod perfect ușor și calm. Procesul nu este forțat, dimpotrivă, este calm și senin determinat.

Un gând despre „SAINT-GERMAIN 14”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *