SAINT-GERMAIN 13

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 13.

AY AM Învierea și Viața
AY AM Energia necesară pentru fiecare acțiune
AY AM Lumina care luminează fiecare celulă a ființei mele
AY AM Inteligența și Înțelepciunea care direcționează fiecare efort
AY AM Substanța omniprezentă și nelimitată
pe care le folosesc și le modelez
AY AM Forță infinită, Înțelegere perfectă
și Abilitatea de a le aplica constant
AY AM Adevărul care oferă Libertatea perfectă acum
AY AM Ușa Deschisă către Lumea lui Dumnezeu care nu dă greș niciodată
Dau Haruri și Intru complet în această Lumină,
folosind o Înțelegere perfectă
AY AM Vedere care vede toate lucrurile vizibile sau invizibile
AY AM Auzul perfect
care ascultă Clopotele Libertății pe care le Am acum
AY AM Puterea de a mirosi cele mai intoxicante parfumuri
AY AM Perfectiunea totala pe care Vreau sa o manifest
AY AM Înțelegere totală, Putere
și Folosirea tuturor acestei Perfecțiuni
AY AM Revelația totală
și Folosirea tuturor Puterilor ființei mele
AY AM Dragostea: Marea Putere, Motorul tuturor acțiunilor
Discurs.
Vreau să le ofer studenților care sunt sub această radiație avertismentele cele mai iubitoare: urmăriți-vă emoțiile și nu aveți nicio dorință sau gelozie pentru progresul celorlalți. Niciun elev nu depinde de un alt student și singurul lucru care trebuie să vă lege este cunoașterea că AY AM este Prezența lui Dumnezeu în Acțiune.
Un student care întreabă sau admiră progresul celuilalt întârzie evoluția sa. Depinde de toată lumea să se armonizeze și să-și purifice mintea și lumea sa. Când elevii înțeleg că singura cerere imperativă a Marii Legi a ființei lor este să creeze Armonie în mintea și sentimentele lor, atunci Perfecțiunea se manifestă rapid. Dacă acest lucru nu este obținut, acestea nu pot trece la următoarea etapă și nu pot progresa.
Cu cât studenții își dau seama mai repede de acest lucru și încep să folosească Prezența AY AM, ordonându-L să instaleze Tăcerea și Armonia în activitățile lor externe și cu atât mai repede pot vedea, simți și fi Perfecțiunea pe care o doresc.
Când Studenții sunt prieteni și simt o iubire sinceră și profundă unul pentru celălalt, această iubire este o mare binecuvântare și o putere foarte stimulantă. Toți îl poate folosi pentru a se examina constant și pentru a evalua Forța din interiorul lui.
Dacă unul dintre ei se simte critic, curios sau inarmonios față de o persoană, o afecțiune, un loc sau un lucru, este semnul sigur că este ego-ul extern care acționează și este necesar să corectăm acest lucru imediat. Toată lumea trebuie să înțeleagă, și mai ales Studenții Luminii, că singurul lucru de făcut este să simtă, să vadă și să fie Perfecțiune în propria lor lume.
Acest lucru este foarte important și acesta este motivul pentru care insist atât de mult. Când studenții încep să experimenteze manifestări neobișnuite, ei tind să creadă că pot folosi Legea mult mai bine decât oricine, iar aceasta, desigur, este o mare greșeală.
Este imposibil să folosiți Afirmația „AY AM” mult timp, chiar și intelectual, fără a simți o convingere din ce în ce mai profundă. Adesea gândiți-vă la ce înseamnă aceste cuvinte și adăugați întotdeauna: „Când spun AY AM, pun în mișcare puterea nelimitată a lui Dumnezeu”.
În expresia biblică „Înainte Avraam este, Eu sunt”, Avraam reprezintă expresia exterioară a Vieții, iar Eu Am reprezintă principiul Vieții de care Abraham a fost expresia. Perfecțiunea vieții există înainte ca orice manifestare să apară, și asta este Viața fără început sau sfârșit.
Dragi studenți, Inima Mea se bucură pentru că se apropie timpul, când un anumit număr dintre voi va avea o convingere mai mare că Puterile Prezenței AY AM sunt cu adevărat maiestuoase. Menține calmul în lumea ta, fii liniștit și închide ochii, dacă este necesar când vrei să vezi Perfecția peste tot. Veți primi din ce în ce mai multe dovezi despre Adevărul acestei minunate Prezențe. Ascultați, simțiți, vedeți și experimentați această Minunăție a Minunilor, fiți ca copiii și vor avea loc miracole.
Toate explicațiile referitoare la descriere și instrucțiunile de utilizare a Prezenței magice AYAM – vă Sunt oferite, pentru binele vostru mai mare. Înțelegând aceste Adevăruri, veți putea vedea, auzi și experimenta ceea ce numiți minuni, deoarece nu înțelegeți cum se întâmplă, dar când le veți inteleg, acestea nu vor fi altceva decât aplicații ale Legii.
Am cu Mine secole de experiență și totuși, pentru a te stimula, nu pot spune decât un lucru, este că Inima Mea se revarsă de Bucurie când te văd apropiindu-te de Sceptrul puterii. Hai cu curaj! Nu te rătăci! Prinde-ți Sceptrul și ridică-l, știind că „AYAM – Eu Sunt Sceptrul puterii, Flăcarea neextingătoare, Perfecțiunea, Lumina orbitoare!”
Vino! Lasă-mă să te protejez de brațele mele, deoarece „AYAM – Eu Sunt Savantul, Constructorul, Perfecțiunea exprimată acum!”
Întâlnesc tot timpul oameni care doresc să vadă asta sau acea problemă rezolvată. Există o singură Prezență în Univers care poate și va rezolva orice problemă și aceasta este Prezența AYAM – Eu Sunt, prezent peste tot, prezent oriunde doriți, omniprezent.
Permiteți-mi să vă spun cu toată afecțiunea Mea: Nu există viitor în a dori să rezolvați o singură problemă, pentru că acolo unde a fost una, vor apărea o duzină. Știind că atitudinea perfectă constă sa intri în Prezenței AYAM, care este soluția incontestabilă a fiecărei probleme și care le va face să dispară toate, trebuie să trăiești cu prezența AYAM constant, calm și cu suficientă determinare și în loc să ai multe probleme nerezolvate, veți intra într-o stare în care nu există nici un.
Eu ordon ca aceste Cuvinte să aibă Puterea să aducă, tuturor celor care le aud sau le citesc, adevărata convingere și înțelegere.
Pentru creier, spuneți: „AYAM – Eu Sunt Accelerarea celulelor structurii mele cerebrale, forțând expansiunea acesteia, astfel încât să primească Direcția inteligentă a Prezenței interioare puternice”.
Aveți puterea de a califica în mod conștient gândul așa cum doriți prin Prezența Eu Sunt. Nimeni nu vă poate spune ce să faceți pentru că sunteți ființe libere, cu liber arbitru.
Dacă ai putea fi conștient de fiecare gând care-ți trece prin minte timp de șase săptămâni, și le-ai menține calificate ca Perfecțiune, vei vedea rezultate foarte surprinzătoare.
Adesea spune: „AYAM – Eu Sunt Maestrul interior care conduce totul aici și controlează toate procesele gândirii mele în Perfecțiunea lui Hristos, pe deplin, așa cum îmi doresc să fie”.
Când ajuti pe cineva, să binecuvântăm și să îi sprijinim pe ceilalți în lumină înseamnă să cerem o dublă activitate a Luminii. Rezultatul automat este o anumită Protecție, dar gândirea, calitatea Luminii și binecuvântarea sunt înregistrate în principal în propria voastră conștiință, în același timp în care această calitate este înregistrată la persoana pentru care a fost solicitat, bine sigur.
Luați această poziție eternă: „AYAM – Eu Sunt ceea ce Vreau să fiu!” Ar trebui să folosești întotdeauna în mod conștient Prezența Ayam. În rândul studenților, sensul real al Prezenței AYAM este rareori înțeles pe deplin. Numai ocazional apare o adevărată înțelegere. Isus a fost primul care a oferit-o pe scară largă lumii exterioare, fără a lua în considerare elementul timp. Când cineva acordă suficientă libertate Prezenței, răspunsul vine instantaneu. Continuați, puneți-l în practică! și lăsați Prezența să aibă grijă de elementul timp.
Când dai un Decret al Adevărului și îl ții, trebuie să primești în mod necesar ceea ce ai solicitat. Exteriorul nu are putere de la sine. Trebuie doar să știți că AY AM Prezența este activă.
Din când în când, observăm că sinele extern așteaptă manifestarea, iar această așteptare întârzie-l.
Pot să vă asigur și să vă comunic această convingere și acest sentiment că atunci când ordonati în Numele Prezenței AYAM, Dumnezeul Atotputernic intră în acțiune. Amintiți-vă că atunci când lucrați cu personalități, lucrați cu creația umană exteioră și aveți dreptul și puterea de a ordona tăcerea și ascultarea față de sinele dvs. extern, precum și de cel al altora.
Dacă ai putea întotdeauna număra până la 10 înainte de a vorbi, ai reuși să controlezi orice impuls brusc, deoarece există o Lege Atotputernică care poate ajuta Studentul mult: în cazul unui impuls brusc, există eliberare și dezechilibru al energie acumulată. În caz de furie, de exemplu, această energie acumulată este transformată instantaneu în furie, care servește ca exemplu și devine distructivă. Dimpotrivă, când puterea autocontrolului spune: „că apar aici numai Perfecțiunea divină!”, aceasta permite să luăm înapoi în mânii impulsul și toată energia necontrolată cu care se luptă individul.
Când studentul lasă sa treaca ceva nedorit, el trebuie să îl consume imediat.
Utilizarea continuă a „Dumnezeu să binecuvânteze asta”, îndreptată spre lucruri neînsuflețite va aduce realizări uimitoare. Se poate vedea și simți cu ușurință Perfecțiunea, când se calificâ fiecare gând și simțire cu această perfecțiune. Ori de câte ori există un impuls de a face ceva, calificați-l instantaneu cu Perfecțiunea.
Ființa umană normală nu s-ar gândi o dată la zdrobirea copiilor pentru a-i ucide. Cu toate acestea, prin gândurile și cuvintele sale, eliberă energie slab calificată, care ucide impulsurile cele mai înalte ale celor dragi. Dacă personalitatea dvs. nu este nici controlată, nici guvernată, voi faceți exact același lucru în timp ce aveți cu voi această Prezență „AYAM”, care este acest Control perfect.
Nu este nimic mai tragic decât o persoană care exprimă un gând de limitare pe o altă persoană. O gândire la imperfecțiune îndreptată către o persoană sensibilă poate uneori să o limiteze ani de zile și de cele mai multe ori rezultatele sunt catastrofale. Trebuie să acordăm libertatea mentală tuturor. Dacă doriți libertate pentru dvs., asigurați-vă mai întâi că o acordați tuturor, și dacă doriți să ajutați pe cineva cu o afecțiune care pare să o limiteze, utilizați doar o frază de genul „AY AM – Eu sunt manifestarea perfectă aici!”
Energia și substanța sunt una, dar substanța absoarbe energia.
Inima, sau centrul de substanță, este acțiunea inteligentă.
Vibrația în starea sa naturală este întotdeauna pură.
Vibrație este energie în mișcare și trebuie să fie calificate.
Pulsia în Substanță, acest este „Curajul lui Dumnezeu în acțiune”.
Pentru respirația ta, gândește-te „AYAM – Eu Sunt Energia perfectă a fiecărei respirații, AY AM – Eu Sunt atmosfera pură a lumii mele!”
Obțineți obiceiul de a vă califica în mod constant lumea cu Perfecțiunea.
Vechiul obicei de a te gândi la imperfecțiuni ți-a umplut lumea cu ea. De acest fapt, acum este important să-l umpleți mereu cu Perfecțiune.
Primul lucru de făcut la trezire este să vă ridicați în picioare și să spuneți „AY AM – Eu sunt prezența care umple această zi cu toată Perfecțiunea necesară peste tot!”
Nu vă mai faceți griji pentru personalitățile voastre.
Asumând poziția de a spune „AY AM – Eu sunt Perfecțiunea care lucrează prin orice persoană”, spuneți „AY AM – Eu sunt puterea în acțiune aici!”
Dimineața, spuneți:
„Îmi calific întreaga ființă și lumea mea cu Perfecțiunea pentru că AYAM Eu Sunt Perfecțiunea!”
„Eu Calific această minte și corp cu perfecțiune absolută și Eu refuz să accept altceva!”
„Eu Sunt Miracolul Vieții și AYAM Eu Sunt Prezența care vindeca întreaga manifestare prin Dragoste, Înțelepciune și Putere în Echilibru perfect peste tot!”
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *