SAINT-GERMAIN 12

Preaiubitul Saint-Germain, Discursul 12.

  Invocare.
  O, Puternică, prezență infinită infinită!
O, Inteligența care inter-penetrează totul!
Dragostea, Înțelepciunea Ta și puterea Ta guvernează totul!
Dreptatea Ta divină este întotdeauna activă în viața și anturajul celor care vă adresează cu determinare inflexibilă.
Mulțumiri și laudă să vă fie pentru că sunteți Puterea care rezolvă totul și Inteligența care guvernează totul.
Te lăudăm și Te mulțumim pentru că ești Puterea invincibilă care ne menține sfera de acțiune.
Mulțumesc ție, pentru că Dumnezeu vine întotdeauna în ajutorul celor care Îl invocă din toată inima.
Discurs.
Când misterele aparente, și experiențele impuse de Viață sunt înțelese în mod corect, ele se dezvăluie ca binecuvântări voalate: pentru că fiecare experiență care ne obligă să ne apelăm mai ferm Prezența unica activa AY AM, Dumnezeu în acțiune, este ajutor și o binecuvântare pentru noi.
Situația dureroasă în care se găsesc majoritatea oamenilor provine din faptul că se îndreaptă în mod constant către surse exterioare, pentru găsirea mijlocele de trai, și directivele inteligente și dragostea care sunt Prezența și Puterea supremă a Univers: merg să caute totul în lumea exteriora.
Oricare ar fi condițiile în care ne regăsim, niciodată nu trebuie să pierdem din vedere și nici să nu ne lăsăm să uităm de marele Adevăr că Iubirea este centrul în jurul căruia se învârte întregul Univers.
Aceasta nu înseamnă că trebuie să iubim inarmonia, discordia sau ceea ce nu provine de la Hristos, dar este întotdeauna posibil să iubim pe Dumnezeu în acțiune, Prezența AYAM prezentă pretutindeni.
Fiecare ființă umană este o Putere și trebuie să fie Principiul care își guvernează propria viață și propria sa Sferă de Acțiune. Cine știe și acceptă că în fiecare ființă umană, Prezența AY AM, Dumnezeu, este întotdeauna activ, trebuie să înțeleagă că deține în propriile sale mâini Sceptrul Suveranității, și că trebuie să folosească Determinarea lui Conștientă pentru a-și menține că activitatea inteligentă Dumnezeului și Prezența Sa Invincibilă să îi guverneze în permanență lumea acțiunii și afacerile sale. În acest fel, atenția este împiedicată să se concentreze pe aparențele externe care nu sunt nici adevărate, nici reale, atât timp cât nu sunt luminate de Prezența AY AM.
Indiferent care este problema care trebuie rezolvată în viața individului, există mereu doar o singură Putere, o singură Inteligență care să o poată rezolva. Individul trebuie să accepte Prezența Atotputernică a lui Dumnezeu, care exclude orice ingerință externă, cu excepția cazului în care atenția este deturnată în mod conștient sau inconștient de la Faptul Central, că Dumnezeu este Puterea Supremă.
Principiul vieții, mereu activ, tinde în mod constant la propria exprimare; producând astfel Perfecțiunea Sa naturală. Dar ființele umane, prin utilizarea liberului său arbitru, în mod conștient sau inconștient, impun Lui tot felul de denaturari sau descalificări. Cel care își menține ferm atenția fixat pe prezența AY AM, pe Dumnezeu și care locuiește cu Dumnezeu, devine o Putere Invincibilă și nimic din manifestarea umană externă nu are putere asupra lui.
Spunând: „AY AM, Eu sunt aici și AY AM, sunt acolo”, dacă este necesar, Prietenii vor veni la salvare, pentru că „AY AM, Eu sunt acești prieteni care se prezintă unde și când este necesar”.
Individul nu se poate elibera de orice influență și interferență externă, doar daca acceptă Prezența Unică AYAM, Dumnezeu în acțiune în viața sa și în anturajul său.
În general, la început, asta nevoie de o hotărâre puternică pentru a se lipi exclusiv de această Prezență, mai ales atunci când aparențele par să devină amenințătoare. Dar, în realitate, nu au niciodată mâna superioară. Proverbul care spune că un individ nu este niciodată bătut până când capitulează este adevărat, deoarece atâta timp cât recunoaște, cu hotărâre deplină, că Dumnezeu în el este Inteligență care guvernează totul, nicio activitate uman nu poate crea interferențe pentru o lungă perioadă de timp.
Puternica extindere a luminii care învelește fiecare ființă, atunci când este recunoscută și vizualizată în mod conștient, poate fi făcută ca Invincibilă și chiar mai Impenetrabilă decât un perete de oțel.
Timp de secole, majoritatea oamenilor, acordând toată atenția asupra aparențelor exterioare, au atras în experiența lor tot felul de discordii și suferințe, dar astăzi, prin miile, ființele încep să înțeleagă că Prezența lui Dumnezeu în ele este absolut Invincibil. Așa că ei se ridică repede deasupra nedreptății, a discordiei și a dizarmoniei lumii exterioare.
Atâta timp cât indivizii nu își concentrează atenția cu suficientă determinare și suficient de mult pe Prezența AY AM, Dumnezeu în ei, ei vor rămâne înconjurați de circumstanțe nedorite; cu toate acestea, prin prezența AY AM, toată lumea are puterea de a se ridica deasupra discordanței și a problemelor creației externe.
Luând în mod conștient o atitudine dinamică și menținând atenția fixată pe Prezența interioară a lui Dumnezeu, un fulger apare în mijlocul norilor și disipează furtuna amenințătoare.
Pe măsură ce progresează, studentul simte că devine din ce în ce mai invulnerabil la această creație umană externă, care este cauza atâtor suferințe.
Afirmația lui Isus: „Aflați Adevărul și Adevărul vă va elibera” este probabil unul dintre cele mai simple și mai mari Adevăruri care s-au spus.
Primul fapt fundamental pentru a ajunge la marele Adevăr la care El a făcut aluzie este acela de a ști că aveți în voi Prezența Invincibilă a lui Dumnezeu. Trebuie să știți că aveți această Prezență divină în voi și vreau să spun prin aceasta că Convingerea voastră trebuie să fie ancorată în voi, încât să rămâneți neclintită, în fața oricărui lucru. Atunci ai înțeles acest Adevăr și ești Invincibil. Primul pas este făcut.
Următorul pas este făcut afirmând: „AY AM, Eu sunt prezența care iluminează și dezvăluie totul; Eu nu pot lipsi de nicio informație indispensabilă cu privire la acțiunea externă, pentru că AY AM, Eu Sunt Înțelepciunea; AY AM, I Urmărește Perfecțiunea și Puterea de dezvăluire, care îmi permite să știu și să înțeleg tot ce este necesar pentru a acționa cu bună știință”.
Este atât de ușor să îți dai seama că ai Sceptrul în mâini; trebuie doar să înțelegeți asta: „AY AM, Eu Sunt unică Inteligența și Prezența în acțiune”. Prin această prezență AY AM, puteți comanda ca tot ce trebuie să știți să vă fie dezvăluit. Și vă asigur că, în acest fel, nu veți intra în niciun fel în conflict cu exercitarea liberului arbitru altcuiva.
Este timpul ca Copiii lui Dumnezeu, care se confruntă cu Lumina, să se trezească în Suveranitatea lor. Nu este nimic greșit, sau eroare în a întreba, și ferm, ceea ce îți aparține, și asta nu privește pe nimeni în afară de tine.
Se întâmplă ca, prin acțiunea lor externă, anumite persoane să încerce să te dezbrace de ceea ce îți aparține. Aveți atunci dreptul să comandați în numele Prezenței AYAM, să se facă o ajustare a întregului set și puteți comanda restituirea a ceea ce vă aparține.
Apoi, aveți grijă, când Justiția divină începe să acționeze, pentru a nu întrerupe, printr-un sentimentalism sau o simpatie necorespunzătoare, Acțiunea Legii divine pe care ați pus-o în mișcare.
Bărbații, care sunt în întregime dominați de sinele exterior și care nu au nicio atenție pentru Puterea divină care este Viața lor, sunt înclinați cu ușurință să comită tot felul de nedreptăți; dar asta nu înseamnă că trebuie să tolerezi că îți fac asta. Cu siguranță că nu, din moment ce știi că Atotputernicia divină se află în interiorul tău, permițându-ți să poruncești, pentru a cere ca Legea și Dreptatea să fie respectate peste tot.
Vreau să vă ofer un caz. Unul dintre elevii mei a trecut printr-o experiență foarte dureroasă, iar natura ei fiind puternic spiritualizată, am sfătuit-o să ceară dreptate și drept divin. Ea a urmat sfaturile mele și în curând cei care doreau să o facă rău au început să fie victime ale manevrelor lor nedrepte. Din bunătate, elevul meu a regretat că a cerut dreptatea divină. A venit la Mine să mă întrebe ce să fac. I-am spus fără ezitare: „Mențineți decretul pe care l-ați dat. Nu sunteți responsabil pentru lecțiile pe care acești oameni le primesc și de care au nevoie; primesc reacția la acțiunea lor și acest lucru îi va învăța să nu mai vrea să rău aproapele lor. Fii în pace! ”
Cei care comit răul pun în acțiune Legea universală sau cosmică a retribuirii și este la fel de imposibil pentru ei să scape de această Retribuția care, într-o zi, îi va lovi undeva, ca și să oprească mișcarea sistemului planetar. Pentru victima nevinovată, această Retribuție poate părea lentă; dar cu cât șocul de întoarcere durează mai mult, cu atât forța sa este mai mare. Nici o ființă umană nu poate scăpa de această Lege.
Adesea studenții sau alte persoane cred că li se poate forțat ceva. Dar vă asigur că nu este așa. Singura modalitate de a vă face vulnerabil la gândurile rele este să alimentați sentimente de ură sau condamnare și, făcând acest lucru, vă provocați răul la care vă gândiți.
Studentul care cunoaște puterea divină inerentă în sine nu are niciodată de ce să se teamă de nimeni. Fiecare poate experimenta Plinitatea activității divine în viața și în lumea sa. Este doar o chestiune de alegere.
Dacă doriți pace și armonie spuneți: „AY AM, Eu Sunt puterea care le produce”.
Dacă doriți schimbări în afacerea dvs. și în lumea dvs., spuneți: „AY AM, Eu sunt Puternica Inteligență și Puterea care efectuează această schimbare și nicio activitate din exterior nu poate crea interferențe”.
În mijlocul misterelor aparente ale activității neîntrerupte a vieții, rămâne Prezența Iluminantă a Puterii Interne AYAM întotdeauna gata să vă toarne Binecuvântările Sale de nedescris, de neînchipuit, dacă îi oferiți ocazia.
Cum să fac pentru vă bucurați de ea?
Acceptați cu bucurie că aveți această Prezență puternică și acest Putere în voi. Nu ezitați să-L apelați în toate detaliile activității voastre, oricât de mici, pentru că în întregul Univers nu există altă energie decât cea a lui Dumnezeu care să poată acționa, prin conștiința voastră, în minte, corpul și lumea ta.
Spuneți frecvent: „AY AM, Eu Sunt Prezența” în orice doriți. Aceasta permite Puterii divine să acționeze și să vă facă dreptate.
Nu aveți simpatie pentru sinele exterior care, în ignoranța sa, face răul; indiferent dacă în tine sau în alții. Stai calm și senin, recunoscând că: „Dumnezeu este Singura Inteligență și Putere care acționează în lumea mea și în afacerile mele”.
„AY AM, Eu Sunt în tine” este Forța și Sănătatea care sunt permanente prin natură în tine, în mintea ta și în corpul tău. Vă mențineți astfel acordarea cu Divinul. Stai fața lui Dumnezeu și Energia divină vor apărea continuu pentru a controla toate circumstanțele. Cei care înțeleg această lege nu mai sunt victimele nedreptăților și ale condițiilor pe care eul extern al altora încearcă să le impună.
Reamintiți asta adesea în mintea exterioară. Fii întotdeauna intim convins că doar Prezența și Puterea lui Dumnezeu pot acționa în tine și în treburile tale. Utilizați întotdeauna Afirmația: „Nu este nimic ascuns care să nu-mi fie dezvăluit”.
Este necesar să faceți acest lucru. Cu toate acestea, indiferent de ce încercați să faceți, protecția dvs. este mereu să turnați Iubirea lui Dumnezeu asupra tuturor.
Fiecare are același privilegiu ca tine să te refugiezi în Dumnezeu, ca și tine. Dar dacă nu vor să o facă, nu este treaba ta. Dumnezeu este Prezența care știe totul și Puterea care poate face totul. Puteți spune pentru alții:
„O, Maestru interior puternic, AY AM Prezență în această ființă, vino cu puterea ta conștientă, cu penetrarea ta puternică și viziune divină ta, cu înțelepciunea ta și inteligența ta călăuzitoare, și vezi că toate lucrurile să fie stabilite pentru el, și dă-i Pace și calmul indispensabile. AY AM, Eu Sunt Prezență care conduce și poruncește că asta să fie făcută, și se face acum.
„Ridicați-i conștiința în Lumina Radiantă Plină, unde poate vedea și cunoaște rest, calmul, și frumusețea care este a lui prin creația proprie și serviciul său.”
Este o greșeală să te lași atras, din simpatie, în circumstanțe foarte distructive. Mai degrabă, afirmați: „AY AM, Eu Sunt singura Prezență în acțiune aici”.
Pentru a ajuta așa-numiții morți, poți spune: „AY AM, Eu Sunt Prezența păstrând această ființă în sfera din care aparține, educând-o și iluminând-o”.
Un student care înțelege corect că trebuie să-i ofere dragostei la Sinele său divin va fi complet liber de orice discordie.
Pentru a produce Perfecțiune în anumite circumstanțe, poți spune: „AY AM, Eu sunt prezența care guvernează și corectează aceste circumstanțe”.
Pauză.
Partea a doua.
Umanitatea în general, și medicii în special, au denaturat jalnic Adevărul despre toate lucrurile.
Cine dorește să ajungă la Prezența divină și să trăiască în această conștiință nu își poate permite să-și piardă energia nici în sentimentalism, nici în sexualitate.
Energia irosită în orice satisfacție a simțurilor este tocmai și, exact, Forța și Curajul care sunt necesare pentru a se ancora în Prezența divină și a rămâne acolo permanent.
Sinele extern a folosit Energia Vieții timp de secole pentru a crea condiții de existență complet false, care epuizează individul și nu-i mai permit să-și fixeze conștiința pe Realitatea sa divină.
Medicii, încurajând oamenii să mulțumească apetitul sexual, sunt responsabili de această pierdere cumplită de energie vitală.
Aceasta este cauza, în 90% din cazuri, a îmbătrânirii, a afectării vederii, a auzului și a memoriei. Aceste facultăți încetează să funcționeze normal atunci când nu mai există suficientă energie care circulă în structura cerebrală.
Fără continență este absolut imposibil să obținem măiestria, deoarece nu există suficientă energie pentru a persista în concentrarea pe Prezența divină.
Din păcate, cei care nu au primit deja câțiva necazuri serioase aproape reducându-le la disperare în fata propria lor creație umană, sunt reticenți să asculte și să admită cele de mai sus.
Voința de perfecțiune, fără controlul energiei vieții, este ineficientă.
Există un singur mod de a îndrepta ceea ce a fost creat și condus într-o direcție greșită. Este cu atenția ta ca se menține utilizarea sau expresia greșită: Prin urmare, este suficient să îndrepți atenția și gândurile către Sinele divin.
Unii cred că pot controla Energia Vitală (în special sexuală) printr-un simplu efort de voință, prin forță. Este imposibil să faceți acest lucru deoarece fluxul energiei este oprit, dar ea se acumulează undeva, dar se acumulează undeva, și va exploda într-o altă direcție.
Singura modalitate de a asigura rezultate permanente este să fixați atenția în altă parte și să transcendeți prostul obicei. Folosește afirmația: „AY AM, Eu Sunt Prezența care guvernează această energie și singura Putere care o poate îndrepta. AY AM, Eu Sunt Prezența care o ridică și o resuscită, și această acțiune este pentru totdeauna auto-susținută”.
Fiți conștienți de faptul că: „Prezența AY AM guvernează operațiunea și, prin urmare, se face acum, deoarece activitatea divină este întotdeauna instantanee”.
(notă: acest subiect a fost deja discutat în discursul nr. 2, despre decretul: Ayam Eu Sunt învierea și viața!)
În orice activitate eronată, primul lucru de făcut este să apelezi la Legea iertării. Amintiți-vă că atunci când ceva a fost pus în mișcare sau energizat, acesta continuă să acționeze, atât timp cât cauza care a pus-o în mișcare nu este dizolvată și consumată.
Corpul fizic este vehiculul adecvat pentru contactul cu lumea sensibilă. Trebuie să utilizăm în continuare vehiculul fizic pentru a face servicii fizice obișnuite, chiar dacă ne apropiem de punctul în care „precipitațiile” devin posibile.
Există sferele interioare, lumea mentală și lumea fizică. Corpul fizic a fost creat pentru a acționa cu viteza vibratorie mai mică; el este vehiculul natural al acestei sfere de manifestare brut. Pentru a direcționa și manipula obiectele fizice numai prin forța mentală, este necesar să existe o acumulare de forță electronică în cercul electronic individual; această acumulare de energie în Cercul Electronic, care înconjoară toate ființele într-un grad diferit, este utilizată în starea ne-ascensionati pentru a produce fenomene. Energia generată în mod conștient într-o încarnarea poate fi utilizată într-o altă încarnare și acest lucru permite ca unele persoane să pară că au energie nelimitată.
Unul dintre lucrurile mai dezastruoase este așa-numitul drept legal pe care unii îl folosesc pentru a-și menține soții legați în activitatea sexuală, chiar dacă vor să se îndepărteze de ea.
Deși au o minte externă ignorantă, există ființe care au un grad puternic de dezvoltare a Activității Iubirii. Iubirea divină pură nu trece sub nivelul inimii. Iubirea Adevărată nu necesită niciun contact sexual de niciun fel. Cei care vor să ducă o viață a dragostei pure vor fi întotdeauna ajutați de Corul Maeștrilor Ascensiți. Este suficient să îi chemi cu gândul pentru a primi întotdeauna ajutorul lor.
Aveți o putere invulnerabilă cunoscând Prezența AY AM.
Legea iertării este Ușa deschisă pentru a atinge Inima divină. Este Tonicul Fundamental și ax pe care se învârte Universul.
Binecuvântare.
O, Tu, Prezență puternică și infinită a lui Dumnezeu, te dăm Lăudarea și dăruim har pentru Ministerul tău neîncetat. Numim binecuvântările tale, înțelepciunea ta și inteligența ta în acțiune în toate ființele; oferindu-le Pacea sufletului și a trupului și Bucuria inimii; permițându-le să avanseze ca Prezența care reglează și guvernează totul în mod victorios. Dăruim Lăudarea și Recunoștința, deoarece Prezența Puternică AY AM, Dumnezeul în Acțiune, guvernează în toate poziții oficiale, făcând Perfecțiunea să acționeze permanent în Numele Tău și prin Prezența Ta.
Saint-Germain.
Plinătatea Prezenței vărsă asupra noastră Iubirea Sa indispensabilă.
Plinătatea Prezenței ne oferă toate lucrurile de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *