SAINT-GERMAIN 2

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 2.

  Invocarea.
  Ô, prezență infinită care pătrunde a tot, tu! Maestru puternic în fiecare formă umană! Recunoaștem și acceptăm plinătatea prezenței voastre în formele noastre și în forma umană a tuturor ființei individualizate emanând de la Dumnezeu. Vă lăudăm și vă mulțumim pentru că ne-ați făcut conștienți de prezența voastră puternică care putem folosi, și care manifestă plinătatea activității divine, „AY AM” în toate.

  Discurs.

  Salutări tuturor!
  Când Isus a spus, „AYAM – Eu Sunt învierea și viața,” el a exprimat una dintre cele mai puternice afirmatii care pot fi spuse.
  Când el a spus, „AYAM”, el nu vorbea despre sinele exterior, dar el a fost referindu-se la puternica prezență maestru, divinitatea interioară, pentru ca el repetate de mai multe ori: „de la mine nu pot face nimic, acest este tatăl care este în mine, AYAM – Eu Sunt, care efectuează toate lucrările.”
  Spunând: „AY AM – Eu Sunt calea, viața și adevărul”, Isus a afirmat activitatea lui Dumnezeu, Unul și Unic, în el.
  Isus a spus, de asemenea, „AY AM – Eu Sunt lumina care luminează toate ființele care vin în lume.” El a preconfruntat fiecare dintre afirmatii sale vitale cu cuvântul „AY AM – Eu Sunt”.
  „AYAM – Eu Sunt ușa deschisă că nici o creație umană poate închide” este o altă afirmare puternică a lui Isus, probabil, una dintre cele mai puternice care pot fi făcute în expresie externă.

  Prin reconsiderarea acestor afirmatii puternice cu noua intelegere a Verbul Creativ „AYAM – Eu Sunt”, importanța lor vitală nu poate eșua să apară clar la tine.

  Una dintre cele mai puternice modalități de a elibera și de a pune în acțiune în experiența exterioară, puterea, dragostea, înțelepciunea și adevărul de divinitatea interioară este să ia în considerare „AY AM – Eu Sunt” ca motor, absolut în tot ceea ce doreștam să fie, efectuarea și exprimarea.
  Cel mai important pas spre eliberarea ta este de a lua în considerare pe deplin și să accepte „AY AM – Eu Sunt”, ca prezența puternică a lui Dumnezeu în acțiune în tine.

  Observați că, dacă vă puteți da seama cu adevărat, în expresia adevărului că „AY AM – Eu Sunt ușa deschisă că nimeni nu poate închide”, aveți cheia care vă permite să traverseze vălul cărnii, luând într-o stare de conștiință mai mare toate substanță descalificată, care ați generat și acumulată prin concepte, sentimente, cuvinte sau fapte imperfecte; în starea de perfecțiune în cazul în care conștiința ta este apoi, puteți transmute, prin ridicarea vibrațiilor, orice substanță descalificată.
Este imposibil să se supraestimeze importanța frecvent acordând o atenție la luarea în considerare a AYAM – Eu Sunt, prezența puternică a lui Dumnezeu în acțiune în tine, în casa ta, în împrejurimile dumneavoastră și în treburile tale.
AYAM este Dumnezeu în acțiune în conștiința individuală.
Fiecare respirație pe care o luați este Dumnezeu în acțiune în tine. Abilitatea ta de a exprima gânduri și sentimente este Dumnezeu-în-acțiune în tine, dar din cauza voinței tale libere, este la tine singur pentru a da la energia divină a vieții, prin gândurile și sentimentele tale, calitatea dorită, și determina cum energia trebue să funcționeze pentru tine.
Nimeni nu poate spune „cum voi califica energia?”, pentru că toți știți diferența dintre concepte, sentimente și acte constructive sau distructive.
Studenții care vin la instrucțiune trebuie să analizeze în mod constant motivele care îi fac să pună întrebări, să studieze dacă nu există un sentiment de mândrie intelectuală, aroganță sau încăpățânarea stupidă în mintea exterioară sau în organism care îi încurajează să facă un argument.
Dacă acesta este cazul și studentul vrea să dovedească faptul că instrucțiunile este defect, mai degrabă decât acceptarea cu încredere de prezentare a adevărului spiritual și influența și radiații care sunt oferite, atunci persoana în cauză a închis inconștient poarta, și pentru moment nu este în măsură să accepte bun oferit să-l.
Le reamintesc studenților că, indiferent de opiniile lor personale despre ceea ce este sau nu este adevărul, din multe secole dovada a fost făcută al eficiența instrucțiunilor condensat vă dau.
Cel care va asculta, fără prejudecăți, și cu convingerea conștientă că „AY AM – Eu Sunt -Dumnezeu în acțiune” în el, îl face capabil să primească, să accepte și să aplice fără restricții instrucțiunea dată cu o radiații corespunzătoare, acest unul va primi cei mai mare binecuvântare, și el va câștige o înțelegere care va asigura eliberarea sa totală și absolută.
În ziua de azi, unii studenți sunt capabili, datorită radiațiilor pe care le primesc, pentru a înțelege aceste afirmatii simple, dar puternice ale adevărului, care va face să câștige fericirea și eliberare.
Timp de secole, a fost repetată la omenirea : „nu poți sluji doi stăpâni.” De ce asta? Pentru că, în cele din urmă, există doar un singur Intelligence, o putere, o prezență care poate acționa, și că este prezența lui Dumnezeu în acțiune în tine.
Este doar prin abuzul de energie lui Dumnezeu Mighty că umanitatea a dat o apariție a existenței la viața lumii…
Deci, atunci când se ocupă în mod constant de această viață externă, și ca vă dau putere la toate aceste manifestări și apariții ale lumii, sunteți încercarea de a servi un maestru fals, un uzlupator.
Numai energia divină vă permite să ridicați mâna, iar viața divină care circulă în sistemul nervos al formei dumneavoastră este Dumnezeu-în-acțiune în corpul și mintea ta.
Dragi studenți, pentru va aminti constant de Dumnezeu în acțiune în voi, folosiți acest mijloc simplu: Înainte de a începe mersul pe jos, gândiți-vă pentru un moment că „acest este inteligența și puterea lui Dumnezeu care îmi permit să merge, și este mulțumită inteligenței sale că Știu cum să dirijez me!”
Acest lucru vă va face să înțelegeți că fiecare dintre gesturile dumneavoastră este „Dumnezeu în acțiune” în tine. Este prin energie divină în mintea ta că ești capabil să gândească.
Acest fapt fiind bine stabilit, de ce nu cult această prezență puternică a lui Dumnezeu în acțiune în tine, dă-i încredere deplină, au credință și speranță în ea, și să-l accepte, în loc de permițându-vă să fie înșelați de aparițiile lumii exterioare, care este doar unul travestit de realitate, produs de concepte umane și sentimente în care nici un loc este dat la o prezență puternică a lui Dumnezeu-în-acțiune.
Viața într-o formă, și expresiile sale diverse și multiple, produse de utilizarea liberă a divine Energy, sunt doar o serie de experiențe care permit individului să realizeze din experiența personală ceea ce este adevărata sursă a ființei sale, să dobândească conștiința al „Sinele”, și să-l fac întoarcă la perfecțiunea originală.
Experiențele de viață exterioară sunt doar desfășurarea neîntreruptă a unui film creat de mintea inferioara care se imagineaza sa fie singurul și adevăratul actor. Atenția ființelor este atât de capturată de această fantasmagorie încât copiii lui Dumnezeu și-au uitat complet propria parentage divină la care trebuie să se întoarcă.
Dumnezeu este donatorul, darul și destinatarul.
Inteligența, substanța, energia și opulența întregului univers, aparțin la doar el.
În cazul în care copiii lui Dumnezeu învățau să dea pentru bucuria de a da, fie dragoste, serviciu, obiecte, sau orice altceva, ei ar deschide ușa la astfel de opulență că ar deveni imposibil de a lipsa nimic în expresia externă de viață.
Este ideea nefericită de a dori să se cuvine darurile divine care a provocat această egoism josnic și această forță critică, și aceasta condamnarea a vecin care s-a dezvoltat în umanitate.
Și totuși există o singură dragoste, o inteligență, o putere și o substanță, și că este Dumnezeu-în-acțiune în fiecare ființă individuală.
Toți studenții trebuie să fie informați cu privire la pericolul mare pentru sinele exterior, de a dori să preia puterea.
Dacă în fiecare act al personalității externe, tot creditul a fost atribuit lui Dumnezeu singur, transformările incredibile ar avea loc pentru cel care ar da de credit și de putere numai la cel îi aparțin.
În ceea ce privește legea care permite obține bucurie a divine abundenta, acesta a fost foarte rar înțelese.
De fapt, abundența este omniprezent, dar trebuie să fie solicitată înainte de a putea bucura de ea, si să-l folosească în viața exterioară.
Individul trebuie să facă uz de voința sa liberă și, în deplină conștientizare și determinare, să face apel pentru abundenta.
Indiferent de forma a abundunta solicitat, ea nu poate să nu se manifeste, atâta timp cât nu există nici o ezitare și îndoială în conștiința individului.
Afirmația simplă: „AY AM – Eu Sunt opulența nelimitată a lui Dumnezeu, vizibil în utilizarea mea acum și fără întrerupere”, va atrage la cel care dă această afirmă, toate că va fi posibil să se utilizeze.
Limitările pe care atât de mulți studenți par să experiență stem de la îndoială și teama că vibra în sentimentele lor.
Ei încep prin declararea adevărului, ca de exemplu, dând afirm anterioare, „AYAM – Eu Sunt opulența nelimitată a lui Dumnezeu, vizibil în utilizarea mea acum și pentru totdeauna,” dar dacă după câteva ore, ele analizau în mod loial lor sentimente, ei ar găsi că sunt consumate de îndoială și teamă și că, în adâncul, ei nu au nici o credință în afirmatii lor.
Desigur, aceste vibrații neutralizează în mare măsură forța constructivă care ar duce la împlinirea dorinței sau a cererii.
De îndată ce un student devine pe deplin conștient de faptul că toată dorința profundă este nimeni altul decât „Dumnezeu-în-acțiune” stabilirea energiei sale în mișcare pentru o împlinire dată, și că această activitate divină este permanentă, el își dă seama că o dragoste, o putere, și o inteligență nelimitate sunt la dispoziția sa pentru îndeplinirea oricărui scop constructiv.
Înțelegerea celor de mai sus pentru totdeauna interzice noțiunea de eșec al conștiinței cuiva și a experienței, pentru că vede în mod clar că poate manipula o putere infailibilă și o inteligență.
Acesta este modul în care fiecare student și individ poate lua posesia tuturor suveranității sale ca Dumnezeu dorește.
Tatăl, care este infinit înțelept și toată dragostea, nu intenționa niciodată să-i priveze pe copiii săi de cel mai puțin bun. Este prin atenția lor axat exclusiv pe lumea exterioară a aparențelor, care este similar cu Nisipurile mișcătoare ale deșertului, care ele au fost privați, în mod conștient sau inconștient, prin ei înșiși, într-un grad mare, de infinit divin opulență și inteligență.
Oricine va vrea să se bazeze din nou pe AY AM – Eu Sunt, principiul activ al lui Dumnezeu pentru totdeauna în individ, și singură sursă de viață activă, de inteligență și opulență, va fi capabil să se bucure de Marea opulență divină care le aparține, prin dreptul al naștere.
În viața practică, și în toate vârstele trecute, cei care doresc să atingă un anumit grad de împlinire spirituală au trebuit să urmeze anumite reguli de conduită.
Acest lucru este în special despre controlul forței vitale a energiei sexuale. Studenții care au folosit energia sexuală fără a avea vreodată cea mai mică idee de a o controla nu pot spune brusc că vor practica continența completă. Ar fi ca încercarea de a opri un râu care a fost curge în direcția greșită pentru o lungă perioadă de timp. Primul lucru de făcut este să dobândim atitudinea corectă a conștiinței.
Orice student care dorește să obțină controlul asupra energiei sexuale va găsi o modalitate eficientă în utilizarea și înțelegerea afirmei lui Isus: „AY AM – Eu Sunt învierea și viața”. Repetarea acestei afirmare puternic aplicat la vital energie, afirmând că „AYAM Eu Sunt învierea și viața al mea vitală energie”, va guverna în mod normal și natural curentul de această energie vitală și aduceți-l înapoi în canalul său naturale.
Această afirmare nu numai purifică gândurile și sentimentele, dar este forța cea mai puternică care cauzează recuperarea, învierea și reabilitarea energiei sexuale a căror utilizare incorectă este bariera cea mai impasabila la realizarea de înălțimi spirituale.
Oricine primește impulsul interior invitându-l pentru a corecta situația poate, prin utilizarea acestei afirmări în mod sincer și continuu, ridica acest curent minunat de energie și aduceți-l înapoi la centrul superior al creierului care a fost destinația sa originii.
El va primi un potop de idei minunate însoțite de un sentiment de putere și convingerea că acestea sunt realizabile și pot fi folosite pentru binele întregii omeniri.
Solicit tuturor studenților să exerseze următoarele și să observe rezultatele obținute în mințile și corpurile lor. Repetați de trei ori în tăcere sau cu glas tare, cu un sentiment foarte profund, afirmarea a lui Isus: „AY AM AM Eu Sunt învierea și viața.”
Vedeți că o elevație are loc în conștiința ta !
Unii vor trebui să repete experiența de mai multe ori înainte de a vedea această elevatie de conștiință, alții vor experimenta-l aproape instantaneu. Acest lucru vă va oferi dovada a ceea ce poate fi realizat printr-o utilizare continuă a acestei afirmare.
Când știți care este situația, sau care este obstacolul care trebuie depășit, există o singură modalitate de a realiza acest lucru, și este ca trebui să vă distrați complet atenția externă de aceasta situatia, și a fixa-l ferm pe afirmația dată.
Poate provoca schimbarea oricărei situații, precum și schimbarea orientării unui curent de energie regizat greșit.
Prin utilizarea acestei afirmarii unice pentru un an, una dintre studenții mei a realizat o transformare minunat în aspectul ei exterior.
Este aproape incredibil că atât de puține ființe înțeleagă sensul real și puternic al cuvintelor admirabile ale înțelepciunii pe care Isus a rostit-o.
Cuvinte păstrate în scris sunt doar o mică parte din adevărata lui învățătură. Nimeni nu a dat cât mai multe afirmatii puternice ca Isus în timpul ministerului său de pe pământ.
Fiecare dintre aceste afirmatii, atunci când repetate în mod conștiincios, conține radiația divină și conștiința pe care Isus a obținut. Când le practici, veți beneficia cu ei nu numai de la puterea inerentă în AY AM, dar de asemenea, primiți asistența personală a lui Isus.
Toată lumea ar trebui să mediteze și contempla de multe ori adevăratul sens al afirmatii Mighty că Isus a dat.
Dacă ați înțeles că gândurile voastre, sentimentele tale, și utilizarea cuvântului Creator AY AM – Eu Sunt, pus puterea lui Dumnezeu-în-tu în acțiune, fără limite, atunci veți ști că puteți realiza împlinirea tuturor dorințelor dumneavoastră constructive.
Nu este dificil pentru toți studenții să vadă și să înțeleagă că toate aparențele lumii exterioare sunt doar creații umane produse de mintea inferioară care pretinde ca lumea exterior este o sursă de putere, pentru că un pic de meditație este suficiente să realizăm că numai Dumnezeu este dragostea, inteligența și puterea care pot acționa.
Ființei umane, cu defecte inerente și erori, nu afectează în nici un fel perfecțiunea lui Dumnezeu, omniprezent, pentru toate imperfecțiunea este produsă de concepte externe și ignoranța de oameni.
Cel care se va întoarce la puternicul AY AM – Eu Sunt Interior, acceptând că Dumnezeu este perfecțiunea și că aparițiile externe au fost create de abuzul puterii divine, cel care meditează cu sinceritate și acceptă singura realitatea perfecțiunii divine, aceasta va vedea, în curând, că această perfecțiune puternic se manifestă în viața și experiența sa.
Există o singură modalitate de a produce această perfecțiune în sufletul tău, corpul și experiența externă, asta este de a recunoaște și de a accepta prezența puternică a lui Dumnezeu în acțiune în tine.
Certitudinea și acceptarea deplină a acestui lucru vor declanșa puterea interioară care va forța perfecțiunea lui Dumnezeu să se manifeste în experiența dumneavoastră vizibilă și tangibilă.
Le spun studenților: afirmatii adevărului pe care vi-l dau sunt infailibil și va produce rezultate dacă acestea sunt utilizate în mod persistent și ferm deținute în conștiință.
Dar nu este suficient pentru a declara un adevăr pentru o zi, apoi uitați-l și acționează ca în cazul în care nu a existat pentru restul timpului pentru a crede atunci că nu funcționează.
„Dorința” de a găsi lumina și adevărul este deja prezența lui Dumnezeu în acțiune. Pentru a atinge iluminarea, spuneți: „AYAM Eu Sunt înțelegerea deplină și iluminarea tuturor pe care doresc să le cunosc și să le înțeleg”.
Oricine nu adoptă atitudinea că „AYAM am capacitatea de a realiza acest lucru sau că” nu va fi niciodată în măsură să facă acest lucru.
Când exersezi cu tot sufletul și cu toată inima acest afirmare: „AY AM – Eu Sunt învierea și viața”, imediat toată energia ființei tale este ridicată în centrul creierului, care este sursa ființei tale. Este imposibil să supraestimăm puterea acestei afirmați. Nu există nici o limită pentru ceea ce ea poate realiza. Aceasta este afirm că Isus utilizate mereu în timpul încercărilor cele mai dificile.
Întotdeauna să fie conștienți de faptul că, atunci când Decretul ceva constructiv, este Dumnezeu-in-acțiune în tine, care vă încurajează să facă acest lucru.
Cea mai tâmpită întrebare pe care o poți întreba este: ai experimentat aceste lucruri, poți să le dovedești? Toată lumea trebuie să dovedească acest lucru prin propria lor experiență, pentru că dovada a altora este lipsită de valoare.
În cele din urmă, este doar experiența personală produsă de utilizarea propriei energii, care este convingătoare.
Sentimentul profund de ceva dă o anumită viziune. Este posibil să se simtă ceva atât de clar că unul dobândește viziunea interioară acestui lucru.
În ziua în care vederea ta interioară va fi deschisă și va contactezi unele dintre aceste minunate ființe ascensionati, bucuria ta va fi atât de mare încât va dura pentru totdeauna.
În starea de ascensiune, ideea, sentimentul, viziunea și culoarea se manifestă simultan.
Sunetul armonios este pașnic.
Efectul de o muzică minunată este liniștitor, în timp ce muzica răsunător produce efectul opus.
Binecuvântare.
Puternic, maiestuos, cuceritor prezență AY AM – Eu Sunt, vă lăudăm și vă mulțumim pentru că ne dați înțelegerea prezenței voastre ca Dumnezeu în acțiune în noi. Prin puterea și radiația voastră, realizăm importanța acestui adevăr și prezența voastră puternică.
Vă contempla și vă cerem să ne inundați cu conștiința voastră, înțelegerea și puterea voastră de a aplica perfect afirmatile puternice ale adevărului pe care ni le-ați dat.
Te lăudăm și te binecuvântăm pentru măreața ta perfecțiune și cerem ca adevărul tău să se răspândește pe toți cei care se concentrează exclusiv asupra ta.
Plinătatea prezenței toarnă dragostea lui indispensabilă asupra noastră.
Plinătatea prezenței ne dă toate lucrurile care este de dorit.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *