saint-germain 1.

CARTEA DE AUR A FRATIEI.


SAINT-GERMAIN, Discurs 1.

  Invocarea.
  Ô, Tu, Puternică Prezenţă Infinită, ô, Tu, Principiul Vieţii, ai penetrat totul! Vă lăudăm şi vă mulţumim pentru Activitatea Admirabilă prin orice prezenţă exterioară! Esenta Ta Puternica este Sursa a tot ceea ce este!
  Fie ca omenirea să înţeleagă.
Eşti, peste tot şi mereu, Neschimbat!
Ô Puternic și Activ Principiul al Vieţii, apărut în activitatea exterioară a omenirii şi manifestă Supremaţia Neprihănirii Tale, acum, peste tot.
Prezenţa puternică a Luminii, Dumnezeu în Acţiune! Guvernează sufletele oamenilor, le stabilesc în Adevăr şi Justiţie.
Ca toate pârghiile de control să fie plasate în mâinile reprezentanţilor dumneavoastră. Exclus toate conceptele umane şi sentimentele, astfel încât nimeni nu este pierdut sau inselat.
Prezenţa puternică a lui Dumnezeu în Acţiune, apărea în inima şi sufletul tuturor pentru că ea este Prezenţa Cucerire.
Te salut în Numele Stăpânilor Perfecţi, al cărui Minister vigilent se extinde la toate.
Discurs.
Viață, ale cărei activități se manifestă peste tot, este Dumnezeu în Acțiune. Esența pură a vieții, prin izbucnirea sa spontană, va produce peste tot și întotdeauna perfecțiunea; dar oamenii continuă să întrerupă desfășurarea acestei perfecțiunii prin ignoranța lor în ceea ce privește controlul gândurilor și sentimentelor.
Tendițele naturale ale vieții sunt Iubirea, Pacea, Frumusețea, Armonia, Opulența, pentru că viața este indiferentă față de cel care o folosește și ea apare în manifestări care sunt mereu perfecte și supuse mișcării ascensionale inerente Vieții.
AY AM este Activitatea acestei Vieți.
Este ciudat că studenții sincer interesați nu par să înțeleagă adevăratul sens al acestor cuvinte. Prin pronunțarea cu un sentiment profund “AYAM – EU SUNT”, eliberați revărsarea neîntreruptă a Vieții. Cu alte cuvinte, deschideți ușă și curățați calea pentru fluxul Vieții. Spunând “AYAM – eu nu sunt”, oprești cursul acestei energii puternice.
AYAM este Activitatea Plenară a lui Dumnezeu.
Este necesar să se contemple frecvent Adevărul cu privire la Activitatea Divină, și să înțelegem cum este exprimată în modul individual.
Prima expresie a fiecărei ființe individuale, peste tot în Univers, este Afirmarea Divinității sale proprii și cuceritoare prin sunetul “AYAM – EU SUNT”, rostite prin vorbire sau prin gândirea tăcută sau prin senzație.
Cine vrea să înțeleagă și să aplice aceste legi simple dar puternice, care guvernează folosirea Cuvântului, gândului, sentimentului, gesturilor sau actelor creatoare, trebuie să urmărească cu strictețe modul în care se exprimă el însuși, fie în gândire, cuvânt sau faptă. Pentru că de fiecare dată când gândești sau spui “AYAM – EU NU SUNT, nu am, nu pot sau nu știu”, opriți conștient sau inconștient fluxul acestei mari prezențe în voi.
Efectul este la fel de tangibil ca și cum ați pune mâinile în jurul gâtului cuiva, cu diferența că puteți elibera instantaneu presiunea mâinilor care se supun gândirii, în timp ce atunci când faceți o declarație cu sunetele “AYAM – NO SUNT”, ați pus în mișcare această energie puternică nelimitată care continuă să acționeze atât timp cât nu este amintită și imperfecțiunea impusă asupra ei nu este consumată și transmutată.
Aceasta vă arată că puterea voastră de a califica energia puternică a lui Dumnezeu este enormă. Așa că vă spun, Dragi Studenți, că dinamita care ar exploda starea ta de fitness este mai puțin periculoasă decât obiceiul rău de a gândi și de a vorbi ca ignorant, fara a controla eul, pentru că in acest fel vă obligați pe termen nelimitat pe roata reincorporărilor.
Gândiți-vă la ce să vă așteptați atunci când folosiți expresii negative fără să gândească – acestea sunt blasfemii, deoarece folosiți Principiul Divin al Activității Universale, Sunetul sau Verbul creativ: “AYAM – EU SUNT”.
Nu mă înţelege greşit în legătură cu semnificaţia cuvintelor mele. Acesta nu este un mod inactiv, străin sau oriental de a exprima sine, ci este Afirmaţia de cel mai înalt Principiu de Viaţă.
Acest Principiu al Vieţii, şi expresia sa prin sunet „Ay am – eu sunt”, sunt Cauza care a produs toate civilizaţiile. Fiecare ființă vie într-o stare formală exprimă sentimentul de conştiinţa proprie de viaţă de către sunet „Ay am – eu sunt”. Şi, ulterior, contactul extern cu activităţi slab calificate face accepta de către fiinţele statelor inferioare la „Ay am – eu sunt”.
Timp de nenumărate secole, prin neînţelegerile sale deliberate, omenirea a saturat atmosfera înconjurătoare de nerealitate şi eroare. Este clar că, prin a spune „Ay am-sunt bolnav „, vă calomnia într-un mod josnic propria Divinitate care nu poate fi bolnav.
Dragi Studenţi, nu vedeţi că, cu o astfel de afirmaţie, sunteţi în contradicţie cu Principiul Vieţii care, prin natura sa, este Perfecţiune Totală. Ignoranţa ta voită încearcă să se aplice Principiului Vieţii o afirmaţie care nu-i aparţine, şi care nu o poate afecta.
Ţi se pare greu de auzit?
Gândeşte-te profund la asta, şi vei descoperi că cuvintele mele conţin o Binecuvântare şi o Putere Eliberatoare pentru tine.
În numele lui Dumnezeu, vă rog să încetaţi utilizarea acestor expresii eronate cu privire la prezenţa voastră divină, pentru că acestea sunt adevărate blasfemii, şi este imposibil pentru tine să te eliberezi de limitări atâta timp cât le foloseşti.
Opreşte-te!
Îţi spun, nu mai da putere în circumstanţe exterioare, oamenilor, lucrurilor, locurilor.
Când te prinzi spunând „Ay am – sunt bolnav – nu mă simt bine – nu am mijloacele – etc”, întoarce instantaneu această situaţie fatală în avantajul tău şi în tăcere afirma, cu toate intensitatea de a fi dvs.: „Ay am – eu sunt!”, adică de Sănătate, Opulenta, Perfectiune, Fericire, Pace şi Capacitatea deplină de a discerne Perfecţiunea în tine şi oriunde altundeva.
Eu nu pot să vă spun prea mult că, prin înțelegerea cu adevărat și acceptarea că Prezența puternică a lui Dumnezeu este în tine, există într-adevăr nici circumstanțe opuse.
Când gândirea ta este fixat pe expresia  „Ay am – eu sunt”, trebuie să ştiţi că Dumnezeu este în Acţiune în viaţa ta. Nu mai trebuie să permiteţi expresii eronate să va domine şi să vă limitaţi.
Străduiţi-vă continuu să se gândească:  „eu trăiesc, eu sunt cufundat cu toată fiinţa mea şi exprimarea mea exterioară, în Opulenta divină completa care se manifestă în fiecare moment.
Dacă trăieşti constant în conştiinţa acestei prezenţe invincibile şi neînfricată, îi dai oportunitatea de a manifesta perfecţiunea esenţei sale pure şi inteligenţa sa incomparabilă.
Iubitul meu, oriunde ai fi, ascultă-mă şi încetează să mai foloseşti expresiile astea restrictive şi periculoase.
Nu imaginaţi că, într-un fel sau altul, veţi putea scăpa de consecinţele lor fatale pentru că lucrul este absolut imposibil!
Dorinţa mea de a ancora în tine acceptarea şi utilizarea constantă a acestei glorioase, Prezenţă puternică a lui Dumnezeu, care sunteţi, este atât de mare încât aş dori să fie în măsură să imprimaţi cuvintele  „Ay am – eu sunt” în conştiinţa ta.
Fie ca toţi cei care aud sau citesc cele de mai sus să fie atinşi de puterea convingătoare care iese din adevăr, care va intra în acţiune oriunde ea este exprimată!
La cel mai mic aspect de imperfecţiune care încearcă să pătrundă experienţa dumneavoastră, afirme vehement: „acest lucru nu este real – accept doar Dumnezeu şi Perfecţiunea divină, manifestând în toate lucrurile din Viaţa mea.”
Atâta timp cât recunoşti aparenţele false ca fiind adevărate, ele vor fi introduse în viaţa şi experienţele tale.
  Aceste adevăruri pe care ţi le explic sunt Legea.
Secole lungi de experienţă au dovedit-o, nu este o credinţă. Fie că credeţi în lege sau nu, este în acţiune şi este pentru libertatea dumneavoastră că am să vă explic.
Realizeaza ca prin gândurile tale și prin sentimentele tale trecute, ai provocat – creat – lipsa de armone vieții tale curente.
Deci, acum, ridicați-vă, eu spun, ridicați-vă și umblați cu Tatăl, Presența AYAM și eliberați-vă de limitări. Nimic din univers nu are puterea de a vă limita dacă nu acceptaţi aparenţele exterioare în locul Prezenţei puternice şi active a lui Dumnezeu în voi.
  În Occident, oamenii îşi menţin iluzia că nu acceptă, la fel ca în Orient şi în vechile generaţii, existenţa vrăjitoriei – sau cu alte cuvinte, folosirea abuzivă a puterilor spirituale.
  Cu toate acestea, cel mai rău fel de vrăjitorie este frecvent utilizat în domeniul politic. Niciodată în istoria omenirii nu a existat o perioadă în care utilizarea de putere mentală pentru scopuri egoiste a fost împins până la punctul în care este astăzi.
  Dacă cineva a manipulat această forţă mentală formidabilă în direcţia opusă, cu următoarea afirmaţie: „există doar Dumnezeu în Acţiune în fiecare individ de umplere un loc de muncă oficial”, un fiind care ar fi post de acest adevăr ar provoca eliberarea lui în timp ce face libertate şi justiţie domniei în lumea politică.
  Am putea trăi atunci într-o lume  „natural „- o lume în care Dumnezeu ar fi în Acţiune şi Prezente peste tot.
  Este astăzi cum a fost în Egipt în trecut. Din păcate, cei care abuzează de puterea mentală se condamnă la inarmonie, şi ei se ataşează la roata de necesitate încarnare după încarnare.
  În ceea ce pentru tine, ia determinarea:  „nu accept condiţiile de nimic şi de nimeni  – cu excepţia lui Dumnezeu – bun – şi Ay am – eu sunt întotdeauna divin ghidat.” 
  
  De asemenea, să ia obiceiul de a sta jos de trei sau patru ori în timpul zilei şi de a te calma.
  Trebuie să înveţi să controlezi energia corpului tău. Dacă doriţi să fie la odihnă – stai calm, dacă doriţi ca energia să fie activ – act!
  Trebuie să te ocupi de circumstanţe şi să le domini. Nu există altă atitudine posibilă.
  Fiecare student trebuie să facă un inventar al obiceiurilor lor şi rupe legăturile lor. El nu trebuie să aştepte ca alţii să-i spună sau că presiunea circumstanţelor îl obligă să facă acest lucru.
  Este de până la fiecare pentru a scăpa de viaţa lui de ceea ce nu este perfecţiunea. Este singura cale de a obţine libertatea.
  Ataşamentul faţă de vechile obiceiuri este comparabil cu a fi acoperit în zdrenţe. Este de până la tine pentru a pune ordinea în tine şi în anturajul dumneavoastră. Nimeni nu poate sau ar trebui să o facă pentru tine.
  Când veniţi în acest tip de radiaţii, orice imperfecţiune latentă în individ este adus la suprafaţă înainte de a fi consumat: ca urmare, feriţi-vă de a nu permite atenţia dumneavoastră să staţi fixat pe această imperfecţiune!
  Este complet ridicol, într-adevăr, pentru a rehash eşecuri trecut. Acum, prin controlul atenţia dumneavoastră şi cu corecţie de tine, vă puteţi elibera de la aceste limitări pe care le-aţi acumulat timp de secole! Nu e minunat? Acest nu merită toate eforturile tale?
  Nu este necesar pentru a exagera importanţa lucrurilor şi un anumit simţ al umorului, uneori, permite să se elibereze mai repede. Energia este eliberată cu umor şi bucurie bună, şi Energia eliberată produce lucruri minunate.
  Asiguraţi-o ardezie curat – utilizarea Legea de Iertare – consuma toate creatiile trecut în Flacără Consumatoare Violet şi gratuit-te! Fiţi conştienţi de faptul că Flacăra Violet este Prezenţa Activă a lui Dumnezeu care consumă şi că Libertatea Divină este în Acţiune în acest.
  Dacă sunt induse de a face un lucru constructiv, du-te mai departe, persevera şi sa păstreze decizia împotriva totul şi împotriva tuturor. În ceea ce priveşte  cum şi  când  eveniment va avea loc, aceste întrebări nu ar trebui să intre în conştiinţa ta.
  De îndată ce un Student are o idee, chiar intelectual, a ceea ce Activitatea de „Ayam” poate realiza pentru el, el trebuie să se abţină strict de la amintirea circumstanţelor adverse. E uimitor că oamenii nu vor să renunţe la acest obicei dezastruos. Nimeni nu ar trebui să spere la victorie atâta timp cât vorbeşte despre lucrurile negative de care vrea să scape.
  Punctul dificil pentru cel care dă de instruire este de a găsi o explicaţie care permite Studentului să înţeleagă faptul de „accepta „.
  Prin atenţia dumneavoastră fixăt pe o anumită situaţie, sunteţi de acord cu ea, pentru că tot ceea ce ia în considerare cu atenţie vă aduce în aceeaşi vibraţie. De îndată ce se face acest acord, accepţi. Prin aceasta, vă vigoare acest lucru să se manifeste în experienţa dumneavoastră.
  Există doar două moduri de acțiune a Vieții: dacă nu doriți să lăsați Interiorul să guverneze în conformitate cu Planul Divin, atunci acesta este exteriorul și discordia sa care guvernează.
  Atunci când o viziune constructivă este proiectat în mintea ta, este o realitate! Dacă păstrezi imaginea mentală, realitatea se va manifesta singură.
  Uniunea cu Prezenţa Divină AYAM poate deveni atât de conştient că este posibil pentru a vedea şi simţi Radiaţii de această Prezenţă în fiecare moment.
  Pentru lucruri nedorite, sinele exterior este încrezător până la credulitate. Dar este în Atotputernicia Divină că Studentul trebuie să aibă aceeaşi Încredere totală.
  Studentul trebuie să aibă încredere în sine şi se întrebe cum să aplice liniile directoare care sunt date.
 
Invocarea.
Ô Puteri de Perfecţiune, pune-ne în Cercul Tău Magic de Protecţie!
Ô Prezenţa Puternică – Master Interiorul – wrap noi.
Vă acceptăm Puterea şi Opulenta manifestându-se în experienţa noastră şi în utilizarea noastră externă.
Noi va laudă şi vă mulţumesc pentru că ne dai puterea de a accepta doar activitatea de prezenţa ta puternic pentru totdeauna, şi de să refuze acceptarea de nimic care nu este similar cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *