PREZENȚA MAGICA

  Dedicație.
  Această serie de cărți este dedicată, în semn de cea mai profundă Iubire și de cea mai profundă Recunoștință, iubiților noștri Maeștri: Saint-Germain, Iisus, Marele Director Divin, Marea Frăție Albă, Frăția Titonului Regal, Frăția de pe Muntele Shasta, Marile Ființe de pe Venus și tuturor celorlalți Maeștri Ascensionați a căror Iubire s-a manifestat pentru mine printr-un Ajutor direct și nelimitat.

  Prefață.
  Ajungem la un moment ciclic în care omenirea trebuie să ia cunoștință de Activitatea celor Marile ființe, a Maeștrilor Ascendenți și a Corurilor Angelice care își oferă în permanență Asistența omenirii prin emisiile constante de Lumină transcendentă. Trebuie să realizăm o cooperare conștientă mai mare între viața fizică exterioară a omenirii și cei Marile Ființe, care sunt Protectori și Învățătorii rasei.
  Există un grup special dintre acești Ființe care lucrează acum în America pentru a o stabiliza și proteja. Printre aceștia, Ființele Ascensiunati Saint-Germain, Iisus, Nada, Cha Ara, Lanto, Elohim Cyclopea și Arcturus, Marele Maestru Victoria lui Venus, Domnii Flăcării lui Venus și o Mare Ființă cunoscută sub numele de Marele Director Divin , care sunt angajați în lucrări foarte specifice pentru a stabili Stâlpi de Lumină și Raze de Lumină foarte puternice în America. De asemenea, centrează Marile Coloane de Lumină în alte puncte adecvate de pe planetă.
  Ei revarsă razele de lumină prin conștiința ființelor individuale care sunt dispuse să le recunoască, să-și armonizeze sentimentele și să-și îndrepte atenția către Puternica Prezența AY AM Eu Sunt. Dacă ființele individuale sunt dispuse să recunoască acest Mare Cor al Ființelor Perfecte și să-și cheme Conștiința Maeștrilor Ascendenți în acțiune în inimile și mințile ființelor umane, aceste Ființe Mari pot oferi Ajutor și Asistență nelimitată celor care o fac acest apelul. Și prin ele, Ei ajunge la restul omenirii.
  Numai Conștiința Maestră Ascendentă – care este Prezența Puternica AY AM – poate restabili vreodată ordinea și securitatea pe Pământ. Numai această Flacără Consumatoare a Iubirii Divine poate dizolva frica în sentimentele umanității. Numai atunci când ființele individuale își îndreaptă atenția către acești Mari Maeștri Ascendenți și își cer afluența asupra restului omenirii, se face legătura și ușa este deschisă: ușa deschisă prin care ajutorul acestor Marele Ființe poate reuși să-și revărseze Perfecțiunea asupra umanității și a planetei în sine.
  Cele două puncte principale asupra cărora Marii Maeștri Ascensionați ne atrag atenția sunt, în primul rând, că individul trebuie să se îndrepte spre propria sa divinitate, Prezența Atotputernică AY AM, pentru a-I oferi Lui primul loc în inima lui, și cea mai profundă dragoste, pentru aștepta tot binele pe care dorește să-l vadă manifestat în viața sa, în al doilea rând, că trebuie să-și armonizeze sentimentele binecuvântând toate ființele vii cu o revărsare constantă a Iubirii Divine.
  Cei Marele Ființe vor acorda Asistența lor nelimitată tuturor celor care vor să respecte aceste prescripții, pentru că lucrează întotdeauna și numai prin Sinele Divin al ființelor individuale.
  Iubitul Maestru Ascendent Saint-Germain este emisarul Marii Frății Albe și El este acum, prin propria Sa Voință și Marea Sa Dragoste, angajat într-un Serviciu specific pentru Protecția și Iluminarea Americii, pe care El îl numește deseori „Bijuteria Inima mea pentru care am lucrat secole ”. Iisus, care a oferit ajutorul său special lui Saint-Germain, ne spune: „Aceste raze de lumină pe care le emitem sunt fluxuri de energie foarte reale și tangibile prin care toate binecuvântările și lucrurile pe care le doriți pot fi aduse în manifestare. Acest este direct legat de capacitatea ta de acceptare.„

  La fel ca în vremurile străvechi și în toate epocile de aur, acele Ființe Mari Perfecte, care și-au atins victoria prin încorporarea umană, vor merge din nou printre ființe umane și vor vorbi cu ele față în față. Ei vor explica din nou Viața Divină în conformitate cu Planul ei original, pentru a clarifica conceptele umane și a dezvălui Adevărul Etern.
  Această carte transmite Radiația Specială a Maeștrilor Ascendenți care lucrează acum pentru America și este încărcată de Conștiința – Stăpânului Ascendent – al Libertății și al Victoriei, de Lumina lui Saint-Germain.
  Frica și limitările umane trebuie lăsate deoparte, Ordinea Divină trebuie restabilită pe Pământ și „Lumina nesfârșită a lui Dumnezeu” trebuie să revarsă și să învelească întreaga planetă.

  Cuvânt înainte.
  Această carte relatează al doilea grup de experiențe prin care am avut privilegiul să trec, grație Iubirii și Asistenței lui Iubit Saint-Germain.
  În prima carte, „Misterele Dezvăluite”, El mi-a dezvăluit multe lucruri care fuseseră ținute secrete de mai multe secole. În „Prezența Magică”, experiențele mele sunt rezultatul cunoștințelor care mi-au fost dezvăluite anterior.
  În diferitele centre ale Marii Frății Albe pe care le-am vizitat, mi s-a arătat lucrarea prodigioasă care este făcută pentru omenire de aceste Ființe Mari, prin intermediul Mesagerilor pe care ei îi trimit în lumea exterioară. Nici un cuvânt nu poate exprima binele pe care îl fac pentru această planetă și omenirea ei. Tot ceea ce realizează ei este făcut de Puterea Iubirii Divine, pentru că nu folosesc niciodată forța distructivă și niciodată nu împiedică exercitarea liberului arbitru individual. Toți cei care lucrează în numele lor oferă totul ca un dar gratuit al iubirii și nu dau greș niciodată.

  Scopul acestei cărți este de a dezvălui individului tot ceea ce privește Sinele său Divin, Atotputernicul AY AM – Eu Sunt Prezență, astfel încât toți cei care o doresc să se poată întoarce la Sursa lor, să primească Moștenirea Eternă și să simtă din nou Divinul Respect de sine.
  Dacă elevul sau cititorul acestei cărți, dorește să încerce să facă aceste experiențe proprii și să le simtă ca și cum s-ar întâmpla cu ei înșiși, cerându-le Maeștrilor Ascendenți să le lumineze conștiința cu Lumina Hristosului Cosmic, el va face primiți această revărsare a Iubirii care este ușa deschisă către tot binele și calea spre eliberare.

  Mai mult decât orice altă parte a lumii, America este privilegiată și trebuie să emită o mare Lumină. Ea este „Cupa” în care Marea Frăție Albă trebuie să revarsă Marea Dragoste Divină a Universului pentru a da libertate umanității. Din acest motiv, Frații Luminii acordă o mare importanță lucrării pentru America și, dacă a fost necesară pentru protecția ei, „Lumina celor 10.000 de Sori va coborî pentru a consuma tot egoismul Pământului”.
  Adevărul și explicația Legii, precum și experiențele mele care sunt consemnate în această carte, sunt reale, adevărate și veșnice. Centrele, precum și instrumentele pe care le-am văzut, au fost manipulate în timp ce eram în compania Maeștrilor Ascendenți, există de fapt și fizic, iar Ființele cu care am tratat sunt Ființe tangibile vii. Nimic din toate acestea nu trebuie considerat imaginar sau simbolic sau interpretat alegoric.
  Cu toate acestea, rămâne la alegerea liberă a cititorului să accepte sau să respingă Adevărul a ceea ce este menționat aici. Dacă el nu o poate accepta, nu va schimba realitatea și nici activitatea sa în univers. Dar dacă poate primi în Inima Sa Adevărul a ceea ce i se oferă, va primi mari binecuvântări de la ea, iar viața lui, și ceea ce face țesătura de ea, vor fi complet transformate.
  Dacă studentul sau cititorul poate simți aceste Mari Raze de Lumină și Iubire emise de Maeștrii Ascendenți și dacă poate trăi în Închinarea constantă a puternica Prezența AY AM Eu Sunt, el își va câștiga eliberarea eternă de toate limitările acestei lumi, și Perfecțiunea se va manifesta.

  Fie ca Marea Iubire, Lumina și Fericirea Maeștrilor Ascendenți să inunde pe toți cei care au citit această carte! Fie ca un soare de aur aprins, și radiația sa să lumineze calea lor cu pace, prosperitate și libertate, până când fiecare devine un centru de lumină și perfecțiune în continuă creștere, pentru a obține victoria completă a ascensiunii!

  În Serviciul Etern al Luminii lui Dumnezeu care nu dă greș niciodată,
  AY AM – Eu Sunt, Godfré Ray King.

  

Capitolul UN: UN EVENIMENT STRAN.

  Dragă cititor, la sfârșitul „Misterelor dezvăluite” te-am părăsit când Marele Maestru Ascensiunat Lanto, al Centrului Regal Titon, își dădea binecuvântarea Americii și întregii omeniri. În acest volum voi descrie o altă serie de experiențe importante și minunate care au fost ale mele în ultimele câteva luni în care am avut privilegiul de a primi Asistența Preaiubitului Maestr Ascendent Saint-Germain.

  Într-o dimineață, am găsit un mesaj de la El, cu o notă introductivă pentru un Daniel Rayborn, la hotelul Brown Palace din Denver. M-am dus acolo a doua zi și când am intrat în hotel, să întreb despre prezența acestui domn, am întâlnit un vechi prieten, domnul Gaylord, pe care îl cunoșteam deja de mulți ani. El era în compania unui bărbat mai în vârstă decât el, pe care mi l-a prezentat imediat și care, oh surpriză, a fost însuși domnul Rayborn. I-am dat scrisoarea de prezentare. Am schimbat câteva cuvinte amabile și am acceptat să ne întâlnim la cină.

A doua zi, noi trei am plecat spre Diamond Ranch din Wyoming, una dintre proprietățile miniere ale domnului Rayborn. De aici au început aventurile descrise în această carte.

În acea zi, eram departe de a-mi imagina ce ar putea însemna asocierea mea cu acest domn și la ce mă va conduce. Astfel de evenimente m-au făcut să înțeleg cât de perfectă este această Inteligență Mare și Înțeleaptă care ne îndreaptă, fără erori, către oamenii, locurile și situațiile în care prezența noastră este cea mai necesară.
Încă de la început, Rayborn mi-a făcut o impresie plăcută, întrucât atitudinea lui era armonia și prietenia, ce care făcea aluzie la un caracter ferm și un puternic simț al onoarei. Capul lui era bine proporționat: trăsături clasice, păr gri de oțel, ochi gri-albastru și piercing. Încă stătea foarte drept, și avea o înălțime bună de due metri.
 Avea un fiu de optsprezece ani și o fetiță de șaisprezece ani care, când am ajuns, ne-au întâmpinat la gară. Se întorceau de la școala lor din est. Ne-am urcat în mașina lui Rayborn, care ne-a condus la fermă, la aproximativ treizeci de kilometri distanță.

Rex era un tânăr înalt, frumos în aparență, cu aceleași trăsături clasice ca și tatăl său, cu care arăta foarte mult. Un metru optzeci și cinci, păr ondulat brun deschis, și ochi albastru-violet. Nada, fata, ne-a lovit cu frumusețea ei, cu demnitatea ei grațioasă, cu atitudinea ei de mare nobilime care a devenit rară printre tinerele fete moderne din noua noastră lume, 1.70 metri înălțime, subțire, părul abundent, aceeași nuanță ca cea a fratelui său, ochii albaștri, adânci ca un ocean.

Din cei trei membri ai acestei familii Rayborn a emanat un farmec cert și clar perceptibil.

Locația minunată a casei, frumusețea ei și a împrejurimilor ne-au încântat. Casa stătea la intrarea într-o vale îngustă care se întindea spre vest spre Munții Stâncoși. La nord se afla un vârf care depășea 2.600 de metri. Casa, orientată spre sud, a fost construită din granit gri-albăstrui: ne-a amintit de castelele cu turnuri din Europa medievală sau de vechile reședințe din est. Dependențele care o înconjoară erau perfect adecvate stilului și erau bine întreținute. Clădirea principală, foarte înaltă, era dreptunghiulară, cu câte o turelă la fiecare colț; cel din colțul de sud-vest era orientat spre munți și adăpostea o cameră circulară mare la etajul al treilea, în timp ce restul clădirii, care este de altfel foarte veche, avea doar două etaje.
La vârsta de douăzeci de ani, Daniel Rayborn moștenise această proprietate de la un unchi, un mare călător, care trăise mulți ani în India și Arabia, unde era interesat să cerceteze vechile tradiții ale acestor țări.
Am intrat în casă. Rex m-a condus la un apartament la etajul al doilea, la colțul sud-estic al clădirii. Cina a fost anunțată în curând și, adunați în jurul mesei pregătite cu gust, ne-am bucurat de o masă delicioasă. La cină am început să discutăm despre planurile noastre.
Rayborn ne-a spus că așteaptă sosirea superintendentului minelor sale, domnul John Gray, care urma să sosească seara. De îndată ce și-a spus numele, a fost anunțată sosirea superintendentului. A intrat în cameră, a salutat familia cu amabilitate, și am fost prezentat la el.
În timp ce-i strângeam mâna, corpul meu tremura, de rece, și simțeam o ciudată repulsie. Era un bărbat frumos, în vreo patruzeci de ani, înălțime de șase picioare, avea ochii negri, bâjbâind și pătrunzător. Am observat că privirea lui o urmărea foarte des pe fată, cu o expresie ciudată pe care ceilalți nu păreau să o vadă. Domnul Rayborn s-a scuzat și a intrat în bibliotecă împreună cu superintendentul. Copiii, Gaylord și cu mine am intrat într-o cameră rezervată muzicii și, timp de două ore, ne-am bucurat de un concert minunat, pentru că cei doi copii aveau voci remarcabile. În timpul conversației, care a pornit asupra studiilor lor muzicale, o umbră de tristețe a acoperit fața lui Nada; ea a spus: „De la mama noastră ne primim vocile. Cânta la Operă când a întâlnit pe tatăl nostru pentru prima dată. Vorbind despre această întâlnire, mama a spus întotdeauna că au simțit imediat un sentiment foarte adânc unul în celălalt, de parcă ele s-ar fi căutat unul pe celălalt de-a lungul secolelor nesfârșite, iar acest sentiment nu a încetat niciodată să crească în timp. Au aflat mai târziu că sunt Raze Gemeli, ceea ce explică toate lucrurile care li s-au întâmplat. Desigur, a existat întotdeauna un mare dragoste și o mare înțelegere între ei „.
„Tatăl mamei noastre era englez, iar mama ei, care a crescut în Anglia, era fiica unui șeic arab.
    În urmă cu doi ani, Mama nostra îmbolnăvit și a murit în câteva săptămâni, deși tot ceea ce era posibil a fost făcut pentru a o salva. Ultima lună din viața ei, a primit explicații transcendente care ne-au făcut să înțelegem multe lucruri.
„Nu a trecut mult timp după ce m-am născut, Iubitul nostru Maestru Saint-Germain i s-a manifestat pentru prima dată. El i-a explicat că are de făcut o treabă la cele mai înalte niveluri ale vieții și că„ El va păstra întotdeauna noi, Rex și cu mine, sub protecția Sa Iubitoare, și avem grijă de noi. El este atât de minunat și atât de plin de Iubire pentru noi încât am dori să împărtășim această bucurie cu întreaga lume. Orientul și Îndepărtatul Orient, adică India, China, Arabia, Egiptul și Persia știu mai bine și înțeleg ce fac Marii Maeștri Ascendenți pentru omenire și tot ceea ce omenirea datorează Iubirii lor transcendente și Îngrijirii providențiale.
„El ne-a explicat foarte clar cum cei mari fiinte au reușit să ridice și să lumineze corpul fizic, purificându-l prin utilizarea Flăcării Consumatoare a propriei lor Divinități, pe care El o numește„ Puternica Prezența AYAM Eu Sunt ”. Spune că acest lucru poate fi realizat numai prin închinarea dată acestei prezențe, și prin ascultarea completă al sinelui exterior față de toate directivele sale. El mai spune că secretul este păstrarea conștiinței exterioare într-o părtășie profundă și constantă cu prezența, astfel încât protecția care emană continuu de la poate ajunge la noi fără a fi distorsionată de propria noastră armonie și de cea a lumii fizice din jurul nostru.
„În acest fel, ne-a explicat Saint-Germain,„ Maeștrii Ascendenți au atins Suveranitatea completă asupra oricărei manifestări și că au finalizat într-un corp uman lucrarea pe care, într-o zi sau alta, fiecare ființă umană trebuie să o îndeplinească în rândul său, așa cum a afirmat-o Iesus. Ei manifestă întotdeauna Stăpânirea completă asupra tuturor condițiilor acestei lumi fizice, asupra întregii substanțe și a tuturor energiilor, iar Puterile Naturii, precum și Ființele Elementelor, respectă porunca lor pentru că au devenit Perfecta Exprimarea Plinătății al Iubirii Divine. Toată slujba lor față de omenire este de a-i conduce pe toți cei care sunt gata la aceeași Stăpânire, dar nu toată lumea o poate atinge numai prin efortul său personal și prin aptitudinea sa de a emite suficientă Iubire.
„Mama a avut niște experiențe ciudate în copilăria ei, iar bunica mea i-a povestit despre alte experiențe și mai ciudate, pentru că bunicul meu a văzut multe dintre lucrurile remarcabile pe care le pot face cei mari fiinte. Uno dintre acestea, pe care el cunoștea foarte bine pentru că era din aceeași țară cu bunica mea din Arabia, era adorat de toți cei care îl frecventau, pentru că întreaga sa viață era dedicată slujirii umanității și era o binecuvântare constantă pentru toți.
„Saint-Germain s-a manifestat pentru prima dată mamei mele la începutul carierei sale în Marea Operă. Începuse să cânte doar de câteva luni când, într-o seară, a fost cuprinsă de atâta nervozitate încât era aproape lipsită de voce. Ea a fost în cutia sa, chiar înainte de spectacol, când o frică de panică a apucat-o, făcând-o să uite tot scorul ei. Saint-Germain a apărut, în Corpul Său palpabil, s-a prezentat, apoi a atins fruntea mamei mele.cu degetele mâinii sale drepte. Imediat i-a părăsit toată nervozitatea, i-a revenit memoria, și-a recăpătat toată calmul și a putut să se prezinte în largul ei pe scenă. În acea seară succesul ei a fost memorabil și a continuat să crească dincolo de orice ar fi putut să viseze.
„I-a spus că ea a câștigat dreptul la protecție prezenței maeștrilor ascendenți și că, din acel moment, acea protecție va fi permanentă. El i-a descris bărbatul cu care se va căsători, și fiul și fiica că ea ar avea.
Apoi el s-a întors la intervale regulate și a învățat-o Legile interioare ale vieții, pe care ea le-a putut înțelege și aplica cu rezultate uimitoare, uimitoare cel puțin pentru cei care nu știu cum să pună în practică aplicarea acestor legi superioare , dar întotdeauna perfect natural pentru cei care înțeleg și știu să aplice aceste Legi prin Iubire.
„Potrivit lui Saint-Germain, tatăl nostru nu era încă suficient de treaz pentru a putea vorbi cu el despre aceste activități până acum un an când, din cauza unui pericol care îl amenința, Saint-Germain a venit la el în trupul său vizibil și tangibil, și i-a explicat că va ajunge aproape de moarte, din mâinile unui om pe care îl consideră totuși prieten, dar el ar putea continua să aibă încredere la viata pentru că Maeștrii Ascensionați îi pot oferi Protecția necesară. „”
Cu toții am fost atât de profund captivați de interesul acestor cuvinte, încât am fost aproape dezamăgit când dl Rayborn și superintendentul ni s-au alăturat. După ce i-am ascultat pe Rex și Nada cântând o altă melodie arabă de dragoste pentru tatăl lor, ne-am despărțit pentru noapte și ne-am îndreptat către camerele noastre.
Eram atât de încântat de tot ce ne spusese Nada că nu voiam să dorm. Am început să simt că există un motiv profund pentru venirea mea în această casă, de care nu eram încă conștient în exterior. M-am așezat într-un scaun confortabil și m-am dedicat contemplației Maeștrilor Ascendenți, exprimându-le profundă recunoștință pentru bunul venit pe care mi l-a acordat această binecuvântată familie.
Probabil că am adormit pentru că m-am trezit brusc cu un sentiment de parcă aș fi fost chemat. Am simțit o nevoie atât de mare de a mă ridica și de a ieși în aer curat, încât nu puteam rezista. Eram treaz și aveam senzația de așteptare: avea să se întâmple ceva, dar ce? Nu știam.
Eu am coborât scările, am ieșit din casă și am urmat o mică cărare lângă un hambar. Deodată ceva s-a mișcat în umbră și, ascultând de un impuls brusc, m-am ascuns în spatele unui copac. În același moment, un bărbat a ieșit din hambar.
Eu am observat o altă mișcare printre copaci. Privind mai atent, am putut distinge, abia vizibil în noapte, un bărbat în picioare, cu un pușcă pe umarul. În timp ce țintea spre bărbatul care ieșea din hambar, am vrut să sun, dar nu mi-a ieșit niciun sunet din gură. Mai repede decât am crezut, un fulger orbitor l-a lovit pe om cu pușca, dezvăluindu-i trăsăturile când a căzut cu fața în jos, parcă ar fi fost lovit de un fulger. Cu toate acestea, cerul era limpede ca cristalul.
Încă nu am putut să mă mișc din poziția mea când bărbatul care ieșea liniștit din hambar a trecut liniștit pe lângă mine, total neștiind de pericolul pe care tocmai l-a scăpat. L-am recunoscut pe domnul Rayborn, dar nu m-a văzut. Așa că am rămas în locul meu până când a intrat în casă. M-am repezit la locul unde îl văzusem pe agresor, dar acesta a plecat. M-am uitat de jur împrejur și la o anumită distanță și, fără a găsi nicio urmă, m-am hotărât să mă întorc. M-am întors în apartamentul meu: era aproape una dimineața.
M-am dus repede la culcare și, cu un efort de voință, am reușit să adorm.
Când am coborât la micul dejun a doua zi dimineață, am găsit pe toată lumea strălucind, cu excepția lui Grey, superintendentul, care părea palid și nervos. Rayborns, Gaylord și cu mine am așteptat cu nerăbdare o zi bună și am vorbit despre planuri pentru programele zilei noastre. În cele din urmă, m-am alăturat planului copiilor pentru o excursie la Table Mountain, unul dintre locurile lor preferate din Munții Stâncoși din Wyoming.
Gray rămase tăcut, privind moros, evitându-ne ochii. Și-a terminat prânzul, și-a luat concediu și a plecat spre gară. Când a plecat, m-am gândit mai întâi să-i povestesc lui Rayborn ceea ce văzusem cu o seară înainte, dar, gândindu-mă bine, am crezut că este mai bine să aștept până îl găsesc singur. Așa că mi-am cerut scuze și m-am dus să mă pregătesc pentru excursia noastră.
Când am coborât, un flăcău ne aducea caii. Unul dintre ei a fost un arab frumos, bej deschis, de rasă pură, cu coamă albă și coadă, cel mai frumos animal pe care l-am văzut vreodată. A venit direct la Nada, căruia îi aparținea și, cu o privire aproape umană, s-a oprit cu mândrie în fața ei, așteptând bucățile de zahăr pe care i le oferea. Îl iubea și el știa asta. – Acesta este Pegas, spuse ea, dându-i o mângâiere afectuoasă. A făcut un pas înainte, și-a așezat botul pe fața mea, apoi s-a întors spre Rex și s-a întors la Nada, ca și când și-ar exprima satisfacția că sunt în joc.
„El te acceptă și te admite ca un prieten de încredere”, a confirmat Nada după ce și-a urmărit o clipă expresia. „Acest lucru este extrem de excepțional pentru el, deoarece el nu și-a dat niciodată încrederea nimănui în afară de Rex, flăcăul și eu.
„Cum a intrat în posesia ta?”, Am întrebat.
„I-a fost oferită mamei mele”, a răspuns Nada, „de către un dirijor arab, ca semn al admirației sale, când a susținut un concert la Cairo. Întorcându-se din ultimul său turneu, a fost surprinsă să-l găsească aici, la fermă, unde fusese trimis. A fost cu adevărat ultimul concert din cariera sa, iar succesul său a fost fără precedent. Bătrânul șeic, care iubea muzica, trebuie să se fi bucurat în special de acest concert. Nu este el frumos? „A continuat ea, mângâind gâtul fiarei. Nu se putea greși accentul Nadei plin de mândrie afectuoasă: îi plăcea foarte mult acest magnific animal, și acest lucru era destul de justificat.
Ne-am urcat în șa, am fluturat un salut spre Rayborn, am galopat peste vale și am luat o cărare montană care tăia  prin păduri frumoase. Ajunsi la o poiana, ne-am oprit monturi noastre pentru a contempla peisajul splendid. Ne am urmat apoi un mic pârâu pe o distanță destul de lungă. Cântecul păsărilor, parfumul florilor și murmurul pârâului, precum și aerul pur al înălțimilor ne-au oferit o impresie exaltantă de forță care ne-a făcut să gustăm pe deplin bucuria de a trăi.
Ne-am oprit în vârful muntelui în jurul prânzului și acolo am găsit un platou de cel puțin opt hectare, suspendat în mijlocul vârfurilor gigantice. Acolo fusese construită o colibă ​​de piatră plăcută și o gaură de udare pentru cai. Am gustat frumusețea peisajului mult timp, apoi ne-am așezat să luăm prânzul pe iarbă.  – Știi, mi-a spus Rex, că simt că ne cunoaștem de secole?Și eu și Nada am fost de această părere și am împărtășit acest sentiment.
„Ce zici să mergem la Peștera Simbolurilor, prin acest alt calea, de îndată ce am terminat prânzul?”, el a propus apoi. Ne am acceptat.
Pe cealaltă parte a muntelui, ne am găsit o cărare bună care cobora în mijlocul unui peisaj mai dur și mai sălbatic. În unele locuri, stâncile păreau vopsite în verde, albastru, negru, schimbând jocul de lumină și umbră, iar acest lucru a produs efectele peisajelor fantastice. Am coborât vreo treisprezece sute de metri, apoi poteca s-a întors brusc, ducând spre versantul estic al muntelui. Cu mii de ani în urmă, o parte a muntelui trebuie să fi fost spălată și ne confruntam cu un zid de piatra de cel puțin trei sute de metri.
Calea pe care o urmam a înconjurat fața sudică, s-a întors spre peretele estic și a fugit de-a lungul unui fel de cornișă care ne-a condus să ieșim chiar la intrarea în peșteră. Traseul a fost tăiat de bolovani mari, ceea ce a făcut-o dificilă de accesat. O secțiune de stâncă ascundea intrarea, de parcă natura, geloasă, ar vrea să-și ascundă secretele de ochii curioși. Am lăsat caii în siguranță, am legat în apropiere și Rex a scos trei lanterne puternice din ghiozdan.
„Pregătește-te pentru o surpriză!” a exclamat el, s-a întors spre mine și ne-a precedat spre peșteră. Ne am intrat, la cincisprezece metri de deschidere, într-o peșteră de dimensiuni medii. De îndată ce ochii mei s-au obișnuit cu schimbarea luminii, am văzut că întregul tavan era acoperit cu o substanță cristalină albă și roz. Ne am traversat această peșteră și, la aproximativ zece metri mai departe, am trecut sub o arcadă care ducea la o uriașă peșteră boltită, de aproximativ șaizeci și cinci de metri lățime.
Tavanul era acoperit cu stalactite de cele mai uimitoare forme și toate culorile curcubeului. Au existat cruci, cercuri, cruci inscripționate în cercuri, triunghiuri și multe alte simboluri oculte utilizate pe acest Pământ de la începutul timpului. Se părea că aceste simboluri au fost suspendate de tavan încă din epocile trecute și că natura le acoperise cu o formație de carbonat de var foarte colorat, decorându-le artistic cu pigmenții săi. Frumusețea spectacolului m-a lăsat fără suflare, tăcut, în uimire și mirare. Aveam impresia că ochii ne priveau din toate părțile.
Rex ne-a sunat de la capătul peșterii unde se afla. Am traversat spațiul care ne despărțea de el și ne-am găsit în fața unui zid pe care se aflau trei arcade distante la aproximativ șase metri și cincizeci unul de altul. În interiorul fiecăruia dintre ei era o suprafață lustruită. Primul la stânga mea a fost roșu chinezesc, al doilea a fost alb strălucitor, iar al treilea a fost albastru cobalt. Imediat am simțit că are o semnificație pentru America. Senzația chiar a devenit atât de puternică încât abia am putut să o sustine:
„Aceasta este opera unei puternice inteligențe de veacuri trecute”, am spus, „și simt că aceste arcade închid intrarea în alte pasaje sau alte peșteri de pe cealaltă parte”.Nada și Rex se holbau la mine, iar fețele lor deveniseră foarte palide sub intensitatea emoției produse de ceea ce vedeau.
„Atunci ce este, am întrebat?
– Nu o vezi, nu o simți, m-au întrebat la rândul lor?
– Ce atunci, am răspuns, uimit? „
Au realizat că habar nu aveam despre ce vorbesc și mi-au explicat. „Evident”, a spus Nada, „ești împachetatt de o formă eterică care probabil era a ta acum câteva secole, pentru că hainele nu par nimic cunoscut astăzi. Corpul are o înălțime de cel puțin doi metri, părul este gros.” Auriu și aproape coboară până la umeri, iar tenul este clar și luminos. Sunt sigură că amintirea lucrurilor pe care le-ai cunoscut încearcă să treacă în conștiința ta exterioară. Hai să-i spunem ce s-a întâmplat cu noi prima dată când am venit aici ”, i-a sugerat ea lui Rex.
„Cu doar un an în urmă”, a explicat Rex, „am ajuns la această peșteră. Stăteam în fața arcului albastru și am fost atât de fascinat de ceea ce am văzut încât am întins mâna să ating suprafața,
pentru a mă asigura că nu am visat,
când o voce care ieșea direct din atmosferă striga: „STOP!”
„Vocea nu avea accentul furiei, ci mai degrabă cel al autorității supreme. Am părăsit peștera imediat și nu ne-am mai întors până astăzi.
– Dragi prieteni, simt că, înainte de plecarea mea, ni se vor da explicații uimitoare despre toate acestea, am răspuns.
Ne-am întors la caii noștri pentru a găsi Pegas într-o stare de mare frământare, cu siguranță sensibilă la influența spirituală concentrată a acestor munți. Nada nu l-a putut liniști și împiedica să se grăbească nebunește spre casă, doar prin multe mângâieri și multă bunătate. Ea ne spune că nu păreau să existe limite la viteza lui când era entuziasmat.
Ne am fost curând la fermă. La cină, am povestit aventurile noastre, iar Rex i-a spus tatălui său despre forma care atârna deasupra mea când eram în peșteră. După ce a terminat de vorbit, tatăl său, fără alte explicații, ne-a spus că vrea să ne vorbească și ne-a sugerat să ne întâlnim în jurul orei opt în bibliotecă.
Între timp, ne am intrat în sala de muzică, iar Nada a mers în camera mamei sale pentru a căuta un instrument muzical arab care să semene cu o chitară hawaiană și care i-a fost dat de Saint-Germain. De asemenea, Maestrul îl învățase să cânte o anumită melodie înainte de meditația sa.
Capitolul II: REVELAȚII.
Nada și Rex au cântat. Fiecare la rândul său îl însoțea pe celălalt pe instrumentul muzical care era cel mai minunat acompaniament pentru voce, pentru că exista o calitate în tonul său care o făcea să sune ca un lucru viu și să pătrundă chiar în centrul existenței.
La ora opt, am intrat în bibliotecă și am constatat că Daniel Rayborn ne precedase acolo. El a venit direct la subiect. „Astăzi la ora două”, a început el, „am fost avertizat că bărbații au găsit o venă bogată la mina din Colorado și l-am trimis pe Gray să meargă înaintea mea. Poimâine, trebuie să mă alatur lui. Aș vrea voi toți să veniți cu mine. Nada ar sta la tabăra din bungalou, care este destul de confortabilă, iar voi doi ați veni cu mine în mină.
„Am și altceva de spus, ceva serios și ciudat. În această dimineață, la ora patru, am fost trezit de o prezență în camera mea și, după un timp, complet treaz, am putut să-mi dau seama că era iubit nostru Saint-Germain. A vorbit cu mine cel puțin două ore și, printre altele, mi-a spus că Gray a încercat să mă omoare aseară. Saint-Germain a văzut intenția și exact în momentul în care Gray era pe cale să foc, l-a lovit cu un fulgerul de forță electronica care l-a lăsat inconștient pentru o clipă. Superintendentului i s-a avertizat că, dacă își repetă atacul, ne am permite o reacție imediată să-i urmeze acțiunea, ceea ce i-ar aduce propria sa distrugere. „
Le-am povestit apoi ce mi s-a întâmplat în noaptea aceea și cum am asistat la întreaga aventură. Rayborn era profund emoționat. Ridicându-se și întinzându-mi mâna, mi-a spus: „Cu siguranță ești unul dintre noi și sunt foarte recunoscător pentru asta. Saint-Germain a spus că ai fost adus la noi pentru că ne am mare nevoie, și că de acum înainte vei acționa ca frate mai mare pentru Nada și Rex. Se pare că ne-am cunoscut în multe încorporări anterioare. Mi-a mai spus că niciunul dintre noi nu are de ce să ne temem, indiferent de ce pericol, pentru că am trăit vieți pure și ne străduim mereu pentru mari idealuri. Aceasta, din punctul de vedere al Maeștrilor Ascendenți, pare să facă posibilă direcționarea unei forțe puternice pentru protecția tuturor.
„Saint-Germain m-a instruit și despre alte lucruri importante: mi-a explicat ce se întâmplă cu individul când a făcut Înălțarea Domnului. Iisus a dat publicului Exemplu și a căutat să explice semnificația la umanității, arătând că acesta este scopul pe care fiecare ființa individuală trebuie să realizeze. În scurt timp trebuie să intru în această stare de mare libertate. Iubitul nostru Maestru mi-a spus clar că se poate realiza acest lucru în momentele care preced imediat sau urma imediat după schimbarea numită moarte, dar că toată lumea trebuie să o realizeze pe latura fizică a vieții. Dacă cordonul de argint, care leagă corpul de sursa sa, a fost rupt, devine imposibil să lumineze și să ridice corpul, iar aspirantul este obligat să se reincorporeze din nou pentru a obține libertatea finală de partea fizică a experiența umană.
„Ascensiunea trebuie făcută în deplină conștiință, deoarece această împlinire este biruință completă asupra tuturor experiențelor exterioare prin conștiință personală. Vă voi citi propriile sale cuvinte, pe care le-am scris sub îndrumarea Lui.”
Luând un caiet de pe birou, îl deschise și citi: „Așa-numita moarte este doar o oportunitate dată pentru odihnă și pentru reajustarea facultăților conștiinței personale. Le eliberează de tulburarea și discordia Pământului de mult suficient pentru a primi un fluxul de lumină și forță, ceea ce face ca activitatea minții exterioare să fie capabilă să-și asume din nou munca experienței fizice. Scopul încorporării fizice este să pregătești, să perfecționezi și să ilumini un corp astfel încât acțiunea sa vibratorie să poată fi ridicată până când se contopesc cu Corpul puternicului AY AM Prezență pe care o numim PREZENȚA MAGICĂ. La ea se referea Isus când vorbea despre rochia fără sudură.
„În corpul al electronic pur substanței, individualitatea este liberă de limitare. Prin devoțiune intensă față de prezența puternică AY AM, orice ființă umană își poate elibera puterea până la punctul în care poate vedea acest corp de substanță în flăcări, al unei lumini atât de intense încât nu o poate contempla mai mult de o secundă fără a fi orbit. Printr-o astfel de devotament, ființa începe să-și manifeste din ce în ce mai mult propria suveranitate conștientă asupra întregii manifestări. Acest este dreptul etern de naștere al fiecărei ființe umane, și motivul pentru care a decis să înfrunte experiență de încorporare.
„Când cel care se străduiește pentru această libertate a ajuns la punctul în care poate, prin porunca sa conștientă, să elibereze instantaneu toată Lumina pe care o dorește din Corpul său Electronic, atunci poate controla orice manifestare, indiferent sferă în care a ales să se exprime.
„Trebuie doar să privim în jur pentru a vedea ce a făcut discordia în gândire și simțire cu acele corpuri frumoase pe care natura le-a furnizat pentru experiența noastră în lumea fizică. In copilărie și adolescență, structura fizică este frumoasă, puternică și eficientă, dar ca, prin vicisitudinile vieții, gândurile și sentimentele discordante au voie să se exprime prin sinele personal, corpul devine depășit și templul cade în ruine, deoarece conștiința exterioară nu respectă „Legea unică a vieții”, Iubirea – Armonia – Pace.
„Spune acest ca ce vrei, Adevărul Etern rămâne că discordia este sinonimă cu dezintegrarea și moartea. Când ființa umană învață să aplice în viața sa Legea Unică și Eternă a Iubirii, se va găsi eliberat, prin această Ascultare, a roată a nașterilor și renașterilor, și astfel toate problemele existenței umane vor fi dispărut. În locul lor va veni Bucuria răspândirii Perfecțiunii care curge întotdeauna din Iubire. Viața se va manifesta prin creații mereu noi, pentru că este o Mișcarea perpetuă: niciodată nu doarme sau dormita, dar este un curent din ce în ce mai mare de bucurie, extaz și perfecțiune care se hrănește de sine. Această activitate perfectă și această bucurie a vieții curg, pentru individ, de la ascultare la „Legea iubirii”. .
„Moartea, ultimul dușman, va dispărea de pe Pământ, pentru că este doar un mijloc, de a elibera individul de un vehicul care nu are nimic mai valabil de oferit ca mijloc de manifestare a Perfecțiunii Vieții. Când corpul fizic a devenit atât de invalid încât personalitatea care o ocupă nu mai poate face eforturi conștiente pentru a manifesta Perfecțiunea, atunci însăși Natura intervine pentru a dizolva limitarea, astfel încât individul să aibă o nouă șansă de a face un efort fructuos.
„Durerea pentru moartea cuiva drag este egoismul și întârzie doar timpul în care cel pe care îl plângem s-ar putea bucura de o mai mare fericire. Sentimentul care vine din pierderea unei persoane dragi este, în realitate, o rebeliune împotriva acțiunii a legei care profită de momentul oportun pentru a oferi acestei ființe o nouă șansă de creștere, deoarece, indiferent de aparențe, nu ne putem întoarce, și totul în Univers este continuu în marș către fericire și perfecțiune tot mai crescute. Conștiința divină nu se poate întrista, iar omul conștiința trebuie să știe că, din moment ce nimeni nu poate ieși din acest Univers, cel care a „dispărut” trebuie să se afle într-un loc care nu poate fi decât mai bun decât cel pe care l-a lăsat. Un adevărat sentiment al iubirii divine nu poate înceta să existe: trebuie să, într-o zi sau alta, în această lume sau în alta, ne atrage către cei pe care îi iubim. În adevărata Iubire Divină nu există separare, iar ceea ce ne face să simțim un sentiment de separare este doar o eroare personală a ego-ului, din cauza lipsei de înțelegere a naturii conștiinței. Acolo unde conștiința sa este centrată, acolo locuiește individul, deoarece individul este conștiința.
„Când ne gândim la o persoană dragă care a trecut la cealaltă parte a vălului, doar în momentul în care conștiința noastră este aproape de el, suntem de fapt cu el în corpul nostru mental superior. Dacă Occidentul ar putea înțelege acest adevăr, el ar rupe lanțurile care-i provoacă atât de multă suferință inutilă. Toată această durere se datorează faptului că personalitatea – în special în corpul său emoțional – ia corpul ca fiind real, când ar trebui să știe că corpul este doar o haină.
Peste el, personalitatea trebuie să aibă cea mai completă și eternă suveranitate, și de la el trebuie să ceară cea mai perfectă și continuă ascultare.
„Dacă iubim cu adevărat pe cineva, vrem ca acea ființă să fie fericită și în pace. Dacă, prin așa-numita moarte, el acceptă o șansă mai bună de exprimare viitoare – dacă există chiar și cea mai mică bucată de dragoste în noi – trebuie nu să avem tristețe sau dorința de a-l menține într-o stare de neputință, când își poate continua drumul către o mai mare libertate.
„Necunoașterea acestui adevăr este cea care permite unui asemenea egoism să mențină umanitatea în lanțurile pe care și le-a forjat. Acest tip de ignoranță împiedică exprimarea Vieții în întreaga rasă umană, și este un refuz încăpățânat de a înțelege Viața. În fiecare an, atrage mii de ființe umane în abisuri de disperare cu totul inutile și evitabile – atunci când ar putea și ar trebui să trăiască fericiți – realizând astfel dorința pentru Prezența Mighty AY AM.
„Această atitudine față de Viață nu numai că împiedică realizarea a tot ceea ce este constructiv, dar care, de asemenea, face ca individul să fie neajutorat și plin de milă de sine, acest care este unul dintre cele mai subtile și mai insidioase mijloace prin care forța sinistră își rupe rezistența și face de el o ființa negativă. Individul trebuie să rămână pozitiv dacă dorește să obțină victoria și să manifeste stăpânirea. Forța sinistră, pe care umanitatea pământească a generat-o, folosește această metodă de prevenire a ființelor minunate înzestrate să-și cucerească libertatea și să se bucure de puterea deplină al Divinității, care le-a fost putere lor de la început – Darul Tatălui pentru Copiii Săi.
„Dintre toate erorile făcute de omenire, autocompătimirea este culmea egoismului uman. Prin autocompătimire, atenția conștiinței personale, sau a sinelui exterior, este absorbită în întregime de nenorocitele., Nesemnificative și inutile dorințe umane ale corpul fizic, în timp ce Lumina Mare, Glorioasă, Adorabilă, Înțeleaptă și Atotputernică a Prezenței – care rămâne întotdeauna deasupra corpului fizic – este complet ignorată, in timp ce e Energia sa care este folosită în acest scop distructiv.
„Omenirea nu poate experimenta nimic mai bun decât ceea ce experimenta astăzi, și asta va fi până când se va îndepărta de săracul uman mic eu, și se va întoarce cu privirea către Dumnezeu, căutând să cunoască și să simtă Prezența Sa, Prezența Atotputernică AY AM, Sursa oricărei vieți individuale și a oricărei manifestări perfecte.
„Durerea este egoism, nu Iubire. Discordia este egoism, nu Iubire nici Viață. Aceste sentimente țin umanitatea în robie, pentru că rup rezistența individului irosind Energia Vieții care ar trebui folosită pentru a manifesta Frumusețea, Iubirea și Perfecțiunea. Acest lucru sclavia continuă deoarece activitatea exterioară a conștiinței personale nu depune efortul necesar și hotărât pentru a se elibera.dominația lumii fizice.
„Planul psihic conține doar acele reacții umane generate de gândurile, cuvintele și sentimentele discordante ale activității externe sau ale conștiinței personale – ceea ce înseamnă: activitățile zilnice ale minții și ale corpului, prin care personalitatea continuă să utilizeze în mod greșit puterea creatoare a vieții. Întreaga rasă se găsește atât de înlănțuită de propria sa discordie încât Marii, Glorioși și Maestrii Transcendenți Ascendenți, din pură compasiune în fața încetinirii creșterii umanității și a groazei degradării sale, s-au oferit să anihileze iluzii psihice și oferă omenirii posibilitatea unui nou început.
„Indivizii sunt amuzați, fascinați și hipnotizați de diferitele condiții ale lumii psihice, dar vă spun – și știu atât activitățile exterioare, cât și activitățile interioare ale Vieții din punctul de vedere al Maeștrilor Ascensionați – că nu există nimic bun sau permanent în lumea psihică. Este la fel de periculos ca nisipuri mișcătoare și la fel de nesigur. Planul psihic și activitatea exterioară a lumii emoționale și mentale – atâta timp cât nu vă aduc Perfecțiunea – sunt exact la fel. Este doar crearea conștientizării senzoriale și acumularea formelor de gândire umane energizate de sentimentele umane. Nu conține nimic din Hristos, nimic din Lumina Cosmică.
„Dorința și fascinația fenomenelor psihice sunt sentimente – sentimente foarte subtile – care împiedică atenția personalității să se îndrepte spre recunoaștere, închinare constantă, părtășie continuă și acceptarea permanentă a Prezenței Puternica Individualizata AYAM. Prin atenția la activitățile plan psihic, sinele personal este golit de energia și puterea necesare pentru a ajunge la Sursa Divină și a-și lua ancorajul permanent acolo.
„Vă spun un Adevăr Etern când vă repet că nimic din Hristos nu vine din tărâmul psihic, în ciuda tuturor aparențelor, chiar evidente, din contră, pentru că lumea psihică, sau activitatea externă a minții, schimbă continuu calități, în timp ce Hristos – care este Lumina eternă – este calitatea nepieritoare, unică, supremă și neschimbătoare a perfecțiunii mereu în creștere.
„Din cauza fascinației planului psihic și a atenției pe care umanitatea o acordă, ființele umane de astăzi sunt ca niște copii care au nevoie de ajutor și de Înțelepciunea Maeștrilor Ascendenți pentru a-i ridica la noi spre Înțelegerea Luminii care este singura modalitate de a elibera omenirea de întunericul haosului în care este cufundat Pământul.
„Mântuitorii au venit la intervale regulate în secolele trecute pentru a aduce această ușurare pe Pământ, de la sfârșitul celei de-a doua Epoci de Aur. După această perioadă, omenirea a fost fascinată de lumea formei și de crearea lucrurilor materiale.
Atenție individuală a fost îndreptată de cele mai multe ori către activități exterioare și a fost uitată recunoașterea conștientă a propriului Eu Divin. Ca urmare, Prezența Puternică AY AM, care se află în Corpul Electronic, a fost complet ignorată și, astfel, ea nu putea decât să manifeste o parte din Planul ei de viață. „”
Rayborn s-a întors spre mine și mi-a spus: „Saint-Germain îți cere ca tu, fratele meu, când ești la mină, să-ți urmărești foarte atent impresiile și sentimentele, pentru că acum este momentul sau vreodată să faci o treabă. El vrea să folosească o activitate cosmică care se va manifesta în curând, din motive pe care nu mi le-a comunicat. El a spus că se va întoarce în curând pentru a vorbi cu noi toți. Apoi va încerca pentru a ne oferi mai multe explicații despre Peștera Simbolurilor pe care ați vizitat-o ​​recent, și unde care vom merge cu El în următoarea Sa vizită. Gray va părăsi în curând lumea fizică din cauza unei cauze naturale. Și nu trebuie să-l las să suspecteze că știu ceva despre atacul său asupra vieții mele „.
„Povestirile unei mii și una de nopți” nu sunt mai străine decât aventurile minunate care ni s-a întâmplat și Adevărurile care ne erau învățate. Am simțit că am intrat într-o lume în care activitatea mentală s-a manifestat imediat sub formă fizică. Saint-Germain ne arătase foarte clar că El știa fiecare incident și activitate din viața noastră, când voia, și că putea chiar să citească gândurile noastre cele mai intime și intențiile noastre cele mai intime. De asta am simțit o bucurie și o fericire de nedescris.
Nada și Rex au avut tendința de a fi tristi la început când și-au dat seama că despărțirea lor de tatăl lor avea să aibă loc în curând, dar am fost sigur că, atunci când va veni momentul, vor fi susținuți de Prezența Unică și Puternică AYAM. I-am întrebat, când ieșeau din bibliotecă, dacă doresc să cânte o piesă sau două pentru noul lor frate și au fost de acord, râzând. Au cântat „Lumina eternă a iubirii”, pe care Nada o compusese cu o poezie de Rex. Melodia și puterea acestui cântec păreau să se scufunde adânc în conștiința noastră și să o ridice la puternica AY AM Prezența – Marele Creator al tuturor lucrurilor. Când au terminat de cântat, mi-am pus brațele pe umerii tinerilor mei prieteni, i-am adus înapoi la tatăl lor, și ne am format un cerc în jurul lui.
„Iubit frate”, i-am spus, „te înconjurăm cu Iubirea noastră. Fie ca drumul nostru să fie acela al Fericirii Supreme prin Puterea Radiantă a Iubirii Divine din noi”. Le spun cum m-am simțit incapabil să-mi exprim bucuria și recunoștința pentru dragostea, prietenia și ospitalitatea lor.
„Fratele meu”, a răspuns Rayborn, „eu sunt cel care doresc să-mi exprim recunoștința față de Saint-Germain și ție, pentru prietenia ta și pentru privilegiul de a te avea însoțitor pentru copiii mei, când serviciul meu mă va chema în altă parte. Să ne bucurăm de fericirea pe care o putem oferi reciproc. Și acum cred că am face bine să luăm tot odihnă pe care îl putem, în seara asta și mâine, pentru că trebuie să plecăm foarte devreme a doua zi dimineață spre mină în Colorado . „
A doua zi dimineață, la micul dejun, după o noapte de odihnă excelentă, Daniel Rayborn ne-a întâmpinat anunțând că a găsit un mesaj de la Saint-Germain pe masă, când s-a trezit, cerându-ne să ne întâlnim pe toți patru, în aceeași seară , la ora opt, în camera turnului. Inutil să spun că această comunicare ne-a interesat rapid în punctul cel mai înalt și că am fost cu toții bucuroși la gândul acestei întâlniri.
La 19:40 seara aceea, Daniel Rayborn a declarat că este timpul să ne mergem la întâlnirea noastră. Când ne am ajuns la ușă, el s-a oprit în fața ei câteva clipe, ca în meditație: ușa s-a deschis încet fără ca nimeni să o atingă și ne am intrat. Mobilierul din cameră, bogat tapițat, era pur și simplu frumos. În centrul unui somptuos covor albastru fuseseră țesute simbolurile sacre și secretele vieții, pe care iubitul nostru Saint-Germain producea Flacăra vieții și flacăra consumatoare.
Pereții erau acoperiți cu o tapiserie albă strălucitoare, care semăna cu mătase mată. Scaunele diferă de orice model cunoscut. Erau făcute dintr-un fel de metal alb, asemănător cu argintul mat și acoperite cu o catifea de mătase, de același somptuos albastru ca și covorul. Forma lor a fost atât de perfect studiată, încât corpul persoanei așezate trebuia să fie în largul său și în echilibru perfect. La fiecare dintre cele patru colțuri cardinale era un scaun, care forma un pătrat în camera circulară. Cele două ferestre și ușa erau închise din interior.
Când toată lumea a fost pregătită, Rayborn ne-a rugat să închidem ochii și să rămânem perfect liniștiți și tăcuti până când Saint-Germain a apărut și ne-a vorbit. După câteva clipe, am auzit o voce caldă și profundă care ne spunea: „Studenți iubiți, salut”.
Am deschis ochii, eram în fața la Minunata și Binecuvântata Prezență a Iubitului nostru Maestru. Stătea în mijlocul camerei, înalt (1,85m), subțire, suplu, regal și foarte real. Părul ei, de nuanță maro închis, era ondulat și abundent. Trăsăturile sale manifestau frumusețe și tinerețe veșnice și de la el emană o măreție și o putere imposibil de descris. Ochii săi, din cel mai adânc purpuriu pe care îl poți imagina, exprimau Iubirea și Stăpânirea și vărsau pe lume Înțelepciunea Veacurilor.
Trecu prin cameră până unde stătea Nada, se înclină și îi atinse fruntea cu degetul mare al mâinii drepte, cu degetele întinse pe vârful capului ei. A făcut același lucru pentru Rex, pentru mine și pentru Daniel Rayborn. Acesta este modul în care un Maestru Ascensiunat dă Radiație care singură poate produce anumite efecte particulare asupra individului. Este un ajutor de neegalat, deoarece clarifică intelectul prin eliberarea activităților superioare ale corpurilor subtile ale studentului, în timp ce acesta se află în aura Maestrului.
„Dragi studenți”, a spus El, „am venit în această seară să vă explic anumite legi care vă vor permite să vă manifestați suveranitatea asupra limitărilor umane. Când veți cunoaște și înțelege pe deplin Principiul vieții care este în voi, atunci voi va ști și va simți cu adevărat că El este Înțelepciunea și Atotputernicia.
Când înțelegeți cu adevărat acest lucru, veți vedea că nu este doar natural și posibil, ci că este inevitabil să depășiți toate activitățile exterioare, legile lor și limitări lor.
Acestea au originea în ignoranță, și se manifestă în activități exterioare deoarece intelectul nu acționează sub iluminarea din Lumina Inimii.
Discordia și limitările sunt impuse activităților lumii de către uman, și numai de uman, pentru un Creator Suprem, care este Toată Înțelepciunea, toată puterea și toată protecția, nu creează, nu poate crea discordie și limitări.
„Conceptul că este posibil ca Perfecțiunea Supremă să creeze imperfecțiunea, sau orice altceva nu-asemănător cu sine însuși, este absurd, malefic și total contrar Adevărului. Creatorul Suprem dă spre a fi individualizat, care se bucură de liberul arbitru, prerogativă de a folosi aceleași atribute divine ca acelea cu care poate face o muncă creativă din punctul de vedere particular al Universului în care este plasat.
Individul este înzestrat cu capacitatea de a-și forma opinii numai prin utilizarea intelectului. Dar acestea sunt doar rezultatul informațiilor fragmentare, deoarece individul folosește doar o parte din puterile creatoare cu care este înzestrat.
Concluzii extrase din informații parțiale și incomplete nu pot da rezultate satisfăcătoare.
„Liberul arbitru este necesar pentru ființa individualizată, pentru că fără ea nu poate fi creator. Dacă alege să experimenteze cu o parte în loc să experimenteze cu totalitatea facultăților sale, nimeni nu poate împiedică-l să se confrunte cu rezultatele. Roata sa de manifestare nu poate fi și nu este completă până când el recunoaște Prezența Sa Puternica AYAM, pentru că Prezența Sa este singura Sursă care știe tot ce este necesar pentru a realiza arhetipurile de manifestare care constituie Perfecțiunea sa individuală.
„Toate arhetipurile perfecțiunii sunt închise în Omniscience, Insondabila, Incomensurabila și Orbitoare Inteligența al puternice AYAM Prezenței, și doar se pot manifesta în ​​lumea fizică umană atunci când activitatea exterioară a minții, care este conștiința intelectuală, este iluminată de Raza de Lumină de Aur a Inimii. Această Rază provine întotdeauna și numai din Corpul Electronic al Ființei Individualizate, care este Prezența Magică – AYAM.
„Această Puternica AYAM Prezență a ființelor umane nu cunoaște, și nu poate crea niciodată, labirintul confuziei, haosul și distrugerii care există în lumea exterioară a omenirii, exact și nici Soarele nu creează un nor.
Este dreptul de naștere și privilegiul fiecărui individ de a exprima Plinătatea acestei Prezențe interioare glorioase și puterea Sa de perfecțiune. Dar dacă eul personal nu poate numi, prin corpul său mental superior, puterea prezenței interioare în acțiune, în fiecare moment al activităților exterioare, atunci toate experiența exterioară rămâne în întregime în câmpul de acțiune în continuă schimbare, și în grupul rezidual de gânduri și sentimente ale altor ființe umane din jurul ei.
„Prezența Puternica AY AM rezidă în Corpul Electronic al fiecărei ființe individualizate, la patru până la cinci metri deasupra corpului fizic și este ocupată doar în crearea, răspândirea și revărsarea Perfecțiunii Sale întotdeauna. Trăiește în propriul Său Regat, creând la niveluri cosmice.
„Doar în activitatea exterioară a personalității umane, care este doar o parte fragmentară a fiecărei individualități, poate fi generată și experimentată imperfecțiunea. Prin Corpul Mental Superior acționează Inteligența Selectivă și Discriminatorie. În acest corp, individualizata inteligența poate privi discordia creației umane și poate observa condițiile în care este înconjurată personalitatea, dar nu le admite în conștiința sa sau în lumea sa. Ea vede ceea ce este necesar pentru a produce perfecțiunea în experiența fizică și poate ajunge la corpul electronic – Prezența puternică individualizată AY AM – și derivă din ea ceea ce produce Perfecțiunea în activitatea exterioară.
„Trecând peste toate legile pământești, ne doar proclamăm autoritatea noastră divină ca fiind copii ai lui Dumnezeu, având dreptul de a trăi și de a acționa în acord perfect cu Prezența Puternică AYAM în om și în univers. Această Prezență este o perfecțiune eternă și neschimbătoare, și totuși întotdeauna în creștere a expansiunii prin individ. După cum vedeți, vin la voi într-o cameră închisă cu pereți de piatră solidă. Acești pereți impenetrabili nu sunt, totuși, bariere pentru Prezența Puternica AY AM, și nici nu ar fi pentru o electricitate curentul. Această Prezență este Marele Maestru Interior, Sinele Divin al fiecărui individ. Când ființa umană recunoaște, acceptă, înțelege și simte această Prezență AY Puternică AM, Puterile Sale nelimitate îi sunt la dispoziție.
„Această casă, și mai ales această cameră, au fost dedicate Maeștrilor Ascendenți ai Înțelepciunii, Iubirii și Luminii în timpul construcției acestui turn, și vor rămâne Centrul Activităților lor atâta timp cât vor să o folosească.
„Când cochilia creată de discordia umană a sinelui personal este dizolvată, nu prin schimbarea numită moarte, ci prin înălțarea conștientă a iluminării corpului și a activităților sale de către Lumina Prezenței Puternice AY AM, atunci Puterea Sa este revărsat în lumea exterioară de către individ și el manifestă Maestrie completă și Suveranitatea care i-au fost date de Tată de la Început.
„Fiecare ființă umană poate revărsa prin conștiința sa Puterea nelimitată a Prezenței Atotputernice AY AM. Când individul își disciplinează facultățile exterioare și le face ascultătoare de comanda sa conștientă a Perfecțiunii, el este apoi capabil să lase să treacă această Puterea Fantastică să-l prin neobstrucționat și să-l folosească în mod constructiv.
„Această Putere Atotputernică pe care o folosesc este, de asemenea, în fiecare dintre voi. Puteți să o folosiți ca pe Mine atunci când recunoașteți, acceptați și admiteți non-stop că Prezența Puternica AY AM este întotdeauna în Acțiune, deoarece este Hristosul Cosmic, și singura Conștiința din Univers care poate spune: „AY AM – Eu Sunt”!
„Flacăra puternică a lui Dumnezeu este singura activitate a vieții în orice manifestare care își poate recunoaște propria sa individualizare, se poate folosi de Cuvântul Creator și îl poate proiecta în Univers pentru a produce manifestare. Singur, Fiul lui Dumnezeu, adică individul înzestrat cu liberul arbitru, poate decreta așa cum decretează Dumnezeu și spune: „AYAM – EU SUNT”. Orice calitate care urmează acestei Afirmații se manifestă în lumea substanței și, în consecință, ia o formă.
Pronunțănd ” AY AM – Eu Sunt ”, individul folosește Cuvântul Creator al Divinității, proclamând creația în punctul din Univers în care vibrează acest sunet. Acțiunea vibratorie a acestui cuvânt „ AYAM ”, atât în ​​vorbire, cât și în gândirea, este descărcarea a Puterii al Creației, și orice calitate care urmează acestei Afirmații este impusă instantaneu Substanței electronice în eteri.
Aceasta fiind singura substanță-energie care există, și natura sa fiind de a fi calificată, trebuie să manifeste planurile exprimate prin afirmații și decrete. Dacă afirmațiile sunt exprimate întotdeauna în scopul manifestării Perfecțiunii, atunci experiențele din sfera de acțiune a individului exprimă Plinătatea Planului Divin al Vieții; dar dacă ființa întrupată nu pronunță aceste Decrete, este imposibil ca această Perfecțiune să se manifeste în experiența sa, până când Afirmarea va fi emisă în eterele în care trăiește.
„Fiecare individ poate concepe perfecțiunea și se poate gândi la ea continuu; este suficient să o dorești și nu este nevoie de mai multă substanță și energie pentru a-ți imagina forme și evenimente frumoase și perfecte decât pentru a le imagina pe cele imperfecte. Dar dacă individul dorește ca această perfecțiune să se manifeste în sfera sa de acțiune, el trebuie să-și folosească propria energie pentru a proclama Decretele care vor face ca această Perfecțiune să se manifeste prin el. Aceasta este Legea ființei sale și nimic nu o poate schimba.
„Viața este Prezența Unică, Inteligența și Puterea care pot acționa și care au acționat vreodată. Aceste trei activități ale vieții coexistă pretutindeni. Lumina electronică pură care umple Universul infinit este substanța strălucitoare și inteligentă a atotputernicului AYAM Prezență care există în toate punctele universului, și din care sunt formate toate formele. Discordia și limitările pot crea un fel de film, ca să spunem așa, în jurul acestei substanțe, interceptând până la un anumit punct Radiația luminii sale, dar nu un fel de imperfecțiune poate pătrunde vreodată în Însuși Substanță Electronică.
„Discordia și limitările pe care le trăiește umanitatea se datorează faptului că mintea și emoțiile guvernează activitățile individului care nu a fost instruit pentru a contempla Planul Divin de Perfecțiune Individuală a propriei sale Prezențe, potrivit căruia fiecare trebuie stăpânește-i viața. Acest plan perfect nu există nicăieri decât în ​​Prezența Puternica AY AM. Când mintea și emoțiile sunt purificate și iluminate de Lumina acestei Mari Prezențe, atunci Ideile și Activitățile Perfecte care se află în El pot trece în personalitate fără a fi distorsionat de informațiile fragmentare datorate activității externe a conștiinței. Rapoartele conștiinței senzoriale sunt pur și simplu activități neiluminate, pentru că atunci când Lumina este direcționată asupra lor prin Prezența Puternica AY AM , ele se dizolvă instantaneu în fața Gloriosului Său Perfecţiune.
„Iubirea, pacea, echilibrul, ordinea și activitatea perfectă, adică coordonarea tuturor activităților exterioare cu modelele de perfecțiune ale Prezenței pot fi aduse în manifestare doar de Marea Lumină a Prezenței unice AY AM. Acolo, și numai acolo, există Arhetipuri de perfecțiune pentru totdeauna. Dacă elevul sau individul dorește să-și fixeze atenția cu hotărâre și perseverență asupra Prezenței Puternice AY AM, el poate aduce Extinderea unei astfel de Iubiri Divine, a unei astfel de Lumină, a unei astfel de Înțelepciuni, a unei astfel de Puteri și de o astfel de activitate, încât acum nu poate avea idee.
„Iubirea divină conține activitatea perfectă a fiecărui atribut al divinității. Când individul intră pe calea stăpânirii conștiente, el trebuie să înțeleagă pe deplin și să-și dea seama că, de acum înainte, este obligat să realizeze tot ceea ce face prin puterea iubirii divine al proprie sa Prezenței Ayam.
Trebuie să știe, fără posibilitate de eroare, și să-și amintească continuu că Iubirea Divină conține în Sine Înțelepciunea Completă și Putere Atotputernică a Prezenței Puternice AY AM.
„Când o ființă generează suficientă Iubire Divină și o varsă în tot ceea ce face, el poate comanda orice vrea în Numele Prezenței sale Puternice AY AM și orice ar decreta se manifestă în sfera sa de acțiune. Poate merge printre fiarele sălbatice ale junglei fără să i se poată întâmpla vreun rău. Iubirea divină, generată conștient de individ, este o armură de protecție invizibilă, invincibilă și invulnerabilă împotriva tuturor celor care pot provoca rău, discordie, tulburări. Numai suficientă Iubire divină poate face ca Perfecțiunea să se manifeste în Univers. Prin urmare, iubiți-vă propria Prezență Puternica AY AM – intens – și nimic din altele nu vă pot pătrunde ființa ta sau sfera ta de acțiune.
Pe toți, Dragi copii mei, ați ajuns la punctul în care Prezența AY AM comandă Asistența Maeștrilor Ascendenți, și va fi marea mea plăcere să vă ofer tot ajutorul de care aveți nevoie. Înainte de a continua, vreau să trimit pentru voi toată Dragostea și Binecuvântările al Mamei voastre și Însoție tale iubite. În curând veți avea bucuria de a-i vedea fața în față și de a o săruta, și nu veți mai fi niciodată tulburat de gândul schimbării numită moarte.
Este o bucurie pentru Eu să văd Minunata Armonie care domnește în mintea ta și în corpul tău emoțional.
„Dragă frate”, mi-a spus întorcându-se către mine, „te urez bun venit și te binecuvântez pentru nobilimea ta sufletească, puritatea inimii tale și o astfel de mare dragoste. În curând vei realiza o lucrare grozavă care te așteaptă pe lângă lucrează ca scriitor. „
Și, întorcându-se la Nada și Rex, El le-a spus: „Dragii mei copii, simt că Eu Sunt atât Tatăl vostru, cât și Mama voastră – deși nu vreau să iau locul tatălui vostru pământesc care este atât de nobil și atât de bun, și al cărui pelerinaj pământesc se apropie de sfârșit. El poate, în ciuda tuturor, să rămână cu voi încă câteva luni. Vă rugăm să uitați complet ceea ce considerați a fi o separare, și să intrați fără ezitare în Noua Viață care se deschide în fața voastră.
„Sunt mai mult decât mulțumit”, a continuat El, întorcându-se din nou spre mine, pentru a vedea că sunteți gata din toată inima să serviți acolo unde este nevoie. Acest dispoziție va atrage multă Lumină pentru voi. ”
Apoi vorbind tuturor, El a spus: „Când vă veți întoarce de la mină, voi da fiecăruia dintre voi anumite directive private care vă vor ajuta foarte mult și care vor grăbi Trezirea anumitor facultăți a căror utilizare va deveni în curând necesară și care va permite-mi să comunic mai ușor cu dvs. Acest vă va oferi o claritate care va elimina orice îndoială.
„Superintendentul minei va păstra folosirea corpului său fizic până când îți va spune la voi câteva cuvinte de rămas bun”, i-a spus lui Rayborn. La nord de tunel, unde s-a făcut ultima descoperire, considerată foarte bună, există un depozit ceea ce este și mai bogat. Îl voi indica când treceți în fața, în galeria. Veți lua notă de lucru, a spus el privindu-mă. Nu ar fi înțelept să deschideți o galerie spre aceast depozit, din cauza celor conectați cu Grey, atâta timp cât nu este dincolo de îndemâna lor. În viitor, nu va fi necesar să se dea nicio veste cu privire la descoperirile făcute în minele. Depozitul de aur care vi se va arăta conține peste douăzeci de milioane de dolari în aur, net de toate costurile de exploatare.
„Oamenii care au nevoie nu își dau seama cât de ușor și rapid și-ar câștiga libertatea financiară dacă ar apela la Prezența Puternica AY AM și își vor concentra atenția pe Ea cu tenacitate și hotărâre. Recompensa lor pentru acest efort ar fi imensă.
„Voi fi prezent cât timp ești în mină, dar nu vizibil pentru simțurile tale exterioare. Aici ne am preluat minunata asociere de odinioară, dar vei realiza frumusețea transcendentă a ei doar atunci când vei deveni conștient de puterea minunată al Puternica AY AM Prezența care este în interiorul și deasupra voastră. Veți manipula și utiliza această Putere Atotputernică fără limite. „
El le-a dat tuturor o strângere de mână cordială, ne-a cerut să luăm aceleași locuri ca înainte de sosirea Sa și a promis că ne vom întâlni din nou în curând. Când am deschis din nou ochii, după câteva clipe, El a plecat, la fel de repede pe cât venise.
Nada și Rex au declarat că a fost cea mai glorioasă experiență din viața lor, și că nu au avut niciodată două ore mai fericite.
Este posibilă comunicarea doar unei părți foarte mici a acestor activități transcendente celor care nu au nici cea mai mică experiență a acestor lucruri, dar toți cei care sunt suficient de sinceri, serioși, umili și dezinteresați în dorința lor de Lumină, și care iubesc Prezența lor Puternica AY AM, au ocazia de a avea astfel de experiențe.
A fost remarcabil și ne-a dat un sentiment real de înălțare pentru a vedea camera luminată strălucit de Prezența Radiantă din Saint-Germain: am avut dovezi că Prezența este luminată de ea însăși. Fiecare a simțit o pace și o dragoste pe care nu le bănuise niciodată. Ne-a fost imposibil să nu ne sărutăm și lacrimi de bucurie au crescut în toți ochii, atât de mare a fost recunoștința noastră pentru acest privilegiu divin. Ne-am spus noapte bună și ne-am întors în camerele noastre, pentru că a doua zi trebuia să plecăm foarte devreme spre mină.
Am parcurs aproximativ cinci sute de mile pe un drum principal excelent. Ziua a fost calmă și însorită, delicioasă, iar peisajul splendid. Ne-am întors la volan unul dupa altul și nimeni nu a simțit nici cea mai mică oboseală. La ora șapte exact seara, am ajuns la tabără. Am constatat că există o mare activitate și o anumită neliniște acolo.
De îndată ce am fost văzuți, unul dintre bărbați a alergat spre mașină și ne-a spus entuziasmat: „Grey a fost grav rănit în mină. Lucrul s-a întâmplat în momentul schimbării turei”.
Daniel Rayborn a plecat repede, în timp ce Rex și cu mine am condus-o pe Nada la bungalou. Bărbații au avut grijă de bagaje noastre, iar noi am plecat către camera superintendentului unde fusese transportat Grey. Când am ajuns, toată lumea a părăsit camera, deoarece Grey a vrut să vorbească în privat cu Rayborn. Ne am intrat, l-am salutat și, după câteva cuvinte de încurajare, i-am lăsat în pace. După o jumătate de oră, Rayborn a părăsit camera profund emoționată deoarece, așa cum ne-a spus mai târziu, bărbatul a mărturisit totul și a cerut iertare înainte de a respira ultima. Mai târziu, vorbind despre această problemă, Saint-Germain ne spune: „Sufletul și-a părăsit Templul de carne când și-a dat seama că egoul uman nu putea rezista tentației”.
Rayborn a explicat: „Echipa zilei, în timp ce forea tunelul, a făcut să se rupă o bucată de piatră care a căzut pe capul lui Grey în timp ce inspecta lucrarea. S-a prăbușit, inconștient și un al doilea bloc a căzut pe piept, zdrobindu-l în un mod în care nu exista nicio speranță de a-l salva. A rămas inconștient până în momentul în care am ajuns lângă el. Acolo și-a recăpătat cunoștința și, știind că urma să moară, a mărturisit că a încercat să mă omoare. Voluntar și fără regret, L-am iertat ca să poată pleca liber. Sufletul său are astfel o posibilitate mai mare de dezvoltare. El a fost extrem de recunoscător, că a putut să-și elibereze conștiința și să fie iertat. A murit în mare pace. „
Cu toții am fost uimiți de bruscă și de precizie cu care au fost realizate cuvintele lui Saint-Germain.
A doua zi la ora unsprezece, a avut loc o slujbă de înmormântare în lagăr. Cadavrul a fost apoi transportat la gară, iar Bob Singleton l-a însoțit la San Francisco, unde locuiau tatăl și mama lui Grey. Domnul Rayborn le-a scris un cec de douăzeci și cinci de mii de dolari și a plătit toate cheltuielile.
În toate experiențele mele miniere, nu am văzut niciodată o tabără atât de bine organizată ca cea a lui Rayborn. S-a făcut tot posibilul pentru a oferi confort și facilități bărbaților. Băuturile alcoolice erau strict interzise. Tabăra a fost situată într-o vale adâncă între munții sălbatici, iar totul a fost făcut pentru a aduce o armonie perfectă.
Cu Nada și Rex, am cunoscut această tabără și am putut vedea că tuturor bărbaților îi plăcea foarte mult Rayborn. A existat o atmosferă de cooperare armonioasă și o absență completă a elementelor grosolane sau nedorite.
Rayborn obișnuia să acorde fiecărui lucrător câte un dolar pe zi, atâta timp cât lucrau pe o venă bogată. El i-a încredințat postul de superintendent lui Bob Singleton, care era un băiat cinstit, nobil, drept, rafinat și extrem de capabil. Seara, la cină, Daniel Rayborn, vorbind despre Bob Singleton, a spus: „De mult am vrut să îi dau funcția de superintendent lui Bob Singleton, pentru că simt că este un om de încredere. Cel mai bine este să aștepți până când se întoarce din San Francisco înainte să mergem la mină. Probabil va fi aici în trei zile. Până atunci vom putea vizita facilitățile și operațiunea de suprafață. „
„Vă puteți familiariza cu granițele și cu toate departamentele minei. Deși deținem această mină de doisprezece ani, veți descoperi că am exploatat doar o mică parte din aceasta, dar ne-a oferit deja milioane dolari. „
În după-amiaza celei de-a patra zile, Singleton s-a întors și s-a luat în considerare planul de operare atentă a galeriilor subterane. În această seară, am avut impresia că sunt încărcat de un formidabil curent electric. Nada adusese instrumentul muzical arab. Rex și ea ne-au oferit o sesiune muzicală uimitoare.
La ora nouă a doua zi dimineață, ne-am dus la lift și l-am întâlnit pe Singleton acolo, gata să ne ducă în mină. Am coborât la o sută douăzeci de metri, am mers prin diferite galerii. Când am trecut printr-un tunel orientat spre sud-vest, m-am simțit ca un șoc electric. M-am oprit și i-am spus lui Singleton: „Ce este în depozitul minier nordic în acest moment?
„Există doar pietre între aceste două vene, a răspuns el. Sunt separate aproximativ de o sută treizeci de metri pe suprafață. „
Ne-am continuat drumul, dar, fără să știu ceilalți, eu am făcut un semn cu cretă în acest loc. Am coborât apoi la două sute de metri, examinând unele galerii. Ne am ajuns într-o galerie care se îndrepta spre sud-vest, și era aproape sub locul unde simțisem curentul, la șaptezeci de metri deasupra. Din nou, eu am simțit-o și mai puternică decât înainte. M-am uitat în dreapta și am văzut o lumină albastră intensă cu un centru de aur lichid. Era pe peretele galeriei, clar vizibil și strălucitor. Am desenat un semn, și am constatat că viziunea mea interioară era foarte accentuată. Prin stânci, am văzut o cavitate mare între cele două vene principale care erau la cel puțin șaptezeci de metri distanță; deschiderea avea aproximativ înălțimea și circumferința egale. O crăpătură în formațiune s-a încheiat la vârf, chiar la nivelul unei sute treizeci de metri.
În timpul unei vechi perioade de activitate vulcanică, minereul de aur a fost condus înapoi în aceste puncte, formând venele foarte bogate acolo, iar această crăpătură i-a permis să curgă și să umple cavitatea. Este unul dintre acele fenomene ciudate care apar, deși rar, în natură.
Totul a fost proiectat în conștiința mea într-o clipă, ca orice proiecție cosmică are loc întotdeauna. Eu am făcut un semn aici, și am urmat pe ceilalți pentru a examina noua descoperire. Era incredibil de interesantă. Cei doi pereți ai venei s-au despărțit brusc și tocmai în aceasta locație a avut loc marea acumulare de aur: totuși era doar aproximativ o zecime din grosimea a ceea ce aveam vazut.
În acest moment, Bob Singleton a fost chemat de unul dintre lucrătorii săi. Am avut ocazia să-i explic lui Rex și tatălui său ce mi-a arătat Saint-Germain. Am fost sigur că El a fost cel care, prin puterea Sa, mi-a permis să văd printre stânci și să marchez formarea.
Rayborn a decis imediat să foreze o galerie transversală de unde am făcut un semn. La întoarcerea lui Singleton, i-a ordonat să înceapă lucrarea. Superintendentul l-a privit uimit, dar deoarece nici el, nici vreunul dintre muncitori nu au pus la îndoială sugestiile șefului, s-au făcut imediat aranjamente pentru executarea acestui ordin. Rayborn i-a dat o mică explicație: „Bob! Știu că nu înțelegi de ce fac asta, dar te anunț de îndată ce s-a terminat treaba.”
„Domnule Rayborn, spuse Singleton cu o umilă și desăvârșită demnitate, întotdeauna îți voi îndeplini cu bucurie ordinele fără să mă cert.
„Mi-ar plăcea”, a spus Rayborn, „dacă încredințați această lucrare lucrătorilor cei mai rapizi și de încredere”. Angajați trei schimburi și lucrați cât mai repede posibil. „
L-am întrebat pe superintendent câți metri pot fi forați în douăzeci și patru de ore. „Trei metri și cincizeci, aproximativ, sau mai mult, este în funcție de duritatea stâncii”, a răspuns el.
Mi s-a părut că, în acest ritm, ar putea ajunge la depozit în aproximativ zece zile. Mi-aș fi dorit să da frau liber bucuriei mele, pentru că nu aveam nicio îndoială cu privire la ce vor găsi ei când vor ajunge la ea.
Rex și cu mine l-am iubit foarte mult pe Bob Singleton, care părea a fi un om cu un caracter puternic, totuși era foarte tânăr pentru a-și asuma slujba care era acum a lui. De îndată ce am părăsit mina, el ne-a părăsit, pentru că un transport mare de aur urma să fie expediat după-amiaza.
„Am telegrafiat către administratorul de fermă”, a explicat Rayborn, „dacă nu este absolut necesar, nu vom fi acasă timp de două săptămâni. Vreau să fiu aici și să urmez progresul noii lucrări”.
Zilele au trecut repede și lucrarea a progresat constant. Timpul nostru liber a fost ocupate cu scrierea, turneele și ascultarea muzicii pe care Nada și Rex o produceau pe instrumentul arab. Bob Singleton ni s-a alăturat de mai multe ori la cină. În cinci zile, tunelarea progresase la șaisprezece metri. Fiecare lucrător a primit un bonus pe zi și un dolar pe treime de metru, iar Singleton a primit cincizeci de dolari pentru munca bună făcută. Bob îi a 2întrebat pe Nada și Rex dacă ar fi de acord să susțină o seară muzicală la tabără. Au fost de acord și, pentru a surprinde pe toată lumea, Nada a telegrafiat la Denver pentru a primi costume arabe.
Muncitorii au fost încântați de performanța lor. La sfârșitul programului, unul dintre bărbați a întrebat dacă poate da mâna cu copiii, mulțumind pentru această seară minunată. Copiii au fost de acord și au declarat că nu au avut niciodată atât de multă inspirație și putere în vocea lor. Simțiseră prezența maestrului Saint-Germain, care profitase de această ocazie pentru a răspândi radiația Sa asupra lucrătorilor, sporind astfel înțelegerea și loialitatea lor. A fost modul Său de a neutraliza influența rea care ​​a încercat să se strecoare prin Gray, dar a eșuat în planul său nefast.
În ziua a unsprezecea la prânz, eram la biroul cu Singleton, când un muncitor a venit în fugă, foarte încântat, spunând că au găsit un depozitul foarte bogat în noua trecere. Superintendentul se uită la mine, mut, surprins. M-a făcut să înțeleg că nu se așteptase niciodată să găsească aur în această nouă galerie. Simpla observare geologică nu ar fi permis niciodată descoperirea acestui zăcământ, deoarece geologii nu iau în general în considerare capriciile naturii; ei nu cred că uneori ea face lucruri extraordinare. Fără puterea supraomenească a iubitului nostru Maestru, depozitul nu ar fi fost descoperit niciodată.
Singleton m-a rugat să-i găsesc pe Rex și pe tatăl său și să le dau vestea. M-am dus la sediul lagărului unde i-am găsit gata pentru prânz și după ce le-am spus ce se întâmplă, toți am mulțumit în tăcere Prezenței Puternice AY AM și Preafericitului nostru Maestru pentru această descoperire extrem de bogată. Rayborn avertizează pe Bob că vom fi gata să-l însoțim pentru a examina noua descoperire la unu și jumătate. Nada a decis să aștepte întoarcerea noastră.
Ajuns la fața locului, am văzut că ultima explozie a făcut să pătrundă tunel în depozit complet, deoarece toți pereții erau aurii. „Bob”, a spus Daniel Rayborn, „ia un eșantion de minereu și termină acest munca cât mai repede posibil, astfel încât să putem vedea importanța zăcământului
„O să îl fac eu, a spus Bob. Este mult mai ușor să găuriți în minereu de aur decât în ​​rocă. „
Când ne am ieșit la suprafață, el nu a mai rezistat și a exclamat: „Domnule Rayborn, acesta este cel mai uimitor lucru pe care l-am văzut sau am auzit vreodată în viața mea. De unde ați știut că a fost aur aici? Nu era un semn exterior care să-l indice! „Bob, băiete, a spus Rayborn, fii răbdător. În curând veți ști totul. Ne vom prelungi șederea cu zece zile și, dacă nu mă înșel, lucrătorii vor avansa de două ori mai repede în depozitul decât pentru a ajunge acolo. Păstrați acest aur complet separat de restul minei. Vă explic mai târziu. „
În acea seară, Rayborn ne-a rugat pe Rex, pe Nada și cu mine să-l întâlnim la ora opt. De îndată ce am fost cu toții adunați, el a spus: „Propun să-l iau pe Bob Singleton ca partener, pentru a-i conferi funcția de director general al întregii mine, inclusiv ceea ce, în viitor, va fi numit Descoperirea Maestrului. Mi se pare că trebuie să aleagă un asistent pe care să-l vom putea accepta cu toții. Am sentimentul că putem avea încredere în el ca în unul dintre noi. Avem dovezi că tot ceea ce a spus Iubitul nostru Saint-Germain despre depozit este fizic adevărat. Cu toate acestea, să nu vorbim cu Bob despre toate acestea până când descoperirea completă nu este completă. „
A existat multă activitate în zilele următoare, iar interesul a crescut proporțional cu progresul lucrării. Aproape în fiecare seară Bob a fost invitat la cină și ne-am cunoscut mai bine. În douăzeci de zile, progresie tunelului până la capătul opus a fost finalizată, o distanță totală de șaptezeci de metri. Rayborn era încântat că așteptase până la sfârșitul forajului pentru a cunoaște amploarea depozitului.
Când galeria a fost terminată, Rayborn i-a anunțat lui Bob că va fi asociat ca partener și, din moment ce „The Master’s Discovery” aparținea de fapt lui Rex și Nada, ei au vrut ca el să beneficieze, pe lângă salariul său, de o parte în raportul al mina. I-au explicat cum a fost descoperit depozitul. Rayborn a povestit repede cum el și familia sa fuseseră protejați de Iubitul Maestru Saint-Germain, că a avut loc un atac asupra vieții sale și cum a scăpat de ea.
Lacrimi de bucurie și recunoștință curgeau pe chipul lui Bob în timp ce făcea eforturile să exprime cât de mult aprecia tot ce i se oferea. „Adâncimea sentimentelor tale îmi oferă dovada incontestabilă a sincerității tale”, a spus Rayborn. „Bob, cu toții te iubim foarte mult și eu sunt sigur că putem avea încredere în tine ca în noi înșine.”
„Vă mulțumesc fiecăruia dintre voi, a spus Bob cu sinceritate și voi face tot posibilul pentru a respecta încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru marea voastră bunătate. „
Atunci ne am aflat că Bob avea o soră, Perle, pe care o iubea foarte mult și care era singura sa rudă vie, cu excepția mătușii cu care locuia. „Aștept ca Perle să sosească aici mâine, întrucât va veni o vreme în vizită.”
El a vorbit despre ea cu entuziasm și ne-a arătat o fotografie pe care o purta cu el. Trebuie să fi avut optsprezece ani, era remarcabil de drăguță, emană o mare putere de caracter și părea în mod natural foarte echilibrată și capabilă de autoritate. El i-a explicat lui Rayborn că intenționase întotdeauna să-i plătească o educație universitară și că, cu norocul pe care îl reprezenta participarea sa la mină, devenea realizabil.
A doua zi, Nada, Rex, Bob și cu mine am mers cu mașina la gară pentru a ne întâlni cu Perle. Când trenul s-a oprit și în timp ce pasagerii coborau, ne am văzut pe cineva aruncându-se în brațele lui Bob. Ne-a făcut să înțelegem cât de mult se iubeau.
În timpul serii, Bob i-a explicat lui Perle noua sa poziție la mină și norocul pe care tocmai îl avusese. Mai târziu, când l-a cunoscut pe Daniel Rayborn, și-a pus brațele în jurul lui și i-a dat un sărut de recunoștință pentru bunătatea lui față de Bob. A încercat să-i mulțumească, dar el a spus: „Copilă mea, este și mai mare fericire pentru mine să știu că vei împărtăși bucuria lui Bob, pe care l-iubim cu toții”.
Ne am petrecut seara ascultând cântece de la Nada și Rex și cred că Perle a fost mâna jos cea mai recunoscătoare persoană pe care am văzut-o vreodată.
A doua zi a sosit un mesaj de la fermă care spunea că este nevoie de prezența lui Rayborn. Așa că ne-am pregătit să plecăm a doua zi.
Asistentul ales de Bob urma să ajungă în tabără aproximativ zece zile mai târziu. Nada l-a convins pe Bob să o lase să o ducă pe Pearl la fermă până când într-o zi a avut timp să aibă grijă de ea. Rayborn intenționa să rămână la fermă doar două-trei săptămâni și apoi să se întoarcă la mină. În ziua plecării, la șase dimineața, toți muncitorii care erau liberi la acea vreme au venit să ne ia rămas bun și, în timp ce Bob îi săruta sora, i-a spus cât el era fericit că ea găsit o prietenă atât de minunat că Nada. Eu și Rex conduceam pe rând, permițându-i lui Daniel Rayborn să cunoască mai bine noul prieten al lui Nada.
Ne am observat că Perle avea un puternic simț al observației și că aprecia foarte mult frumusețea peisajelor prin care treceam.
Timpul zboară când totul este bucurie și armonie, este una dintre marile legi ale vieții. Dacă omenirea ar înțelege nevoia copleșitoare pentru aceasta în viața lor și este vital să o stabilim conștient în experiența umană, am putea trăi într-o lume minunată mai repede decât ne putem imagina.
La întoarcere, am făcut un mare ocol, dar am ajuns totuși la opt seara, înfometați de splendida cină care ne aștepta.
Toată lumea, cu excepția lui Perle, era puțin obosită de această lungă excursie. Frumusețea peisajului îi păstrase interesul în alertă și părea să simtă doar marea fericire a acestei noi experiențe.
Ne-am despărțit foarte devreme, profund recunoscători Prezenței Puternice AY AM, pentru Binecuvântările Minunate cu care ne-a umplut.
Capitolul 3: MINUNILE SUBTERANE.
A doua zi, Nada, Perle, Rex și cu mine am plecat într-o excursie la muntele nostru preferat și lacul său. Perle ne părăsise pentru o scurtă plimbare, lăsându-ne așezați și pașnici pe un terasament ierbos și eram acolo aproape o oră când cel mai ciudat sentiment m-a cuprins, de parcă Perle ar fi în pericol. Eu am sunat pe Rex, i-am explicat presimțirea mea, și ne am repezit pe traseu. Curând l-am văzut pe Perle, în picioare și nemișcat. Fără să o sunăm, din fericire, ne-am apropiat de ea repede, pentru a descoperi un uriaș șarpe cu clopoței, înfășurat pe sine și care aștepta doar o ocazie de declanșa.
Rex purta întotdeauna o frânghie în jurul taliei. Fără un cuvânt, și mai repede decât este nevoie pentru a-l spune, a făcut un lasso și, cu o mișcare rapidă și o îndemânare surprinzătoare, l-a trimis înainte, luând șarpele chiar sub cap. L-a ucis pe net și s-a întors spre Perle, probabil crezând că o va găsi complet devastată. Dar s-a întors spre noi, relaxată și senină, zâmbindu-ne curioasă. „Am dat peste acest șarpe din senin”, a spus ea, „dar știam că nu mă va face rău atâta timp cât mă uitam în ochii lui. Și știam că, oricum, veți veni.”
Ne am explicat incidentul lui Nada care tocmai ni se alăturase. „Dragă soră”, a spus ea, adresându-se lui Perle, „aveți aici un echilibru și un curaj uimitori!”
Perle o privi cu o expresie ciudată pe care încă nu-l cunoșteam. „Nada, draga mea”, a răspuns ea, „știi foarte bine că Marele Maestru nu ar permite ca niciun rău să se facă la niciunui dintre noi”.
În cele din urmă, mi-am găsit vocea și l-am întrebat: „Care Stăpân?” Ea s-a uitat fix la mine o clipă și mi-a spus: „Ce întrebare ridicolă! Maestrul pe care îl cunoaște fiecare dintre noi, desigur!”
Nada și-a pus apoi brațele în jurul gâtului lui Pearl și a exclamat: „Dumnezeu să te binecuvânteze, draga mea, tu vorbești despre iubitul nostru Saint-Germain. Cum l-ai cunoscut atunci.
În jurul vârstei de zece ani, foarte puțin după moartea mamei, mi-a răspuns ea, mi-a apărut o Mare Ființă care s-a dovedit mai târziu a fi Maestrul Saint-Germain. După această primă întâlnire, El a continuat să mă viziteze și să mă educe, dar eu nu trebuia să-l dezvăluie nimănui, nici măcar fratelui meu, până când nu mi-a fost permis să fac asta.
„Mi-a spus să vin aici, vizitându-l pe Bob, și am observat un ochi neobișnuit în El, când mi-a spus el. Nu înțelegeam sensul sau de ce părea așa amuzat, dar acum totul este clar. Nu aveam idee că Urma să întâlnesc ființe care-mi cunoșteau Îngerul și Maestrul Iubit, așa cum L-am numit întotdeauna”.
Din acel moment ni s-a părut că Perle era o soră de mult pierdută, pe care o găsim acum. În acea seară i-am dezvăluit lui Daniel Rayborn ceea ce fusese o mare surpriză pentru noi și a fost foarte fericit să afle că Pearl a fost, de asemenea, un student al iubitului nostru Maestru.
A doua zi dimineață, o altă surpriză ne-a așteptat pe toți la micul dejun, deoarece Daniel Rayborn a primit, când s-a trezit, un mesaj de la Maestrul nostru, cerându-ne pe toți să mergem la „Peștera Simbolurilor”, în munte, la ora opt dimineața a treia zi următoare, care urma să fie o joi. Perle a fost foarte nerăbdătoare să știe ce este această „Peșteră a simbolurilor” și a declarat, după descrierea care i-a fost dată: „Veți găsi că o mare revelație cu privire la acest loc este pe cale să se întâmple”.
La ora șase din dimineața zilei menționate, ne-am prezentat la micul dejun îmbrăcat în excursie, clocotind cu bucuria anticipată de a-l revedea pe iubitul nostru Saint-Germain, pentru că am simțit cu toții că se vor întâmpla lucruri extraordinare pentru noi.
Am condus cu mașina cât de mult a putut ea să urmeze traseul marcat, lăsându-ne aproximativ două mile de mers pe jos. Ziua a fost splendidă. Aerul era încărcat cu mirosuri dulci și magice, de o energie spirituală puternică, dar foarte măsurată. Călătoria cu mașina a fost minunată. Ne am găsit un loc retras și sigur pentru a parca mașina, am apucat reflectoare-lanterne cu baterii reîncărcate și am ajuns la intrarea în peșteră la zece la opt ascuțite.
Am intrat în prima cameră și am fost imediat conștienți de o vibrație puternică, comparabilă cu cea a vuietului unei mașini puternice. Când ne-am apropiat de intrarea arcuită în marea sală interioară, ne am văzut pe iubitul nostru Maestru Saint-Germain care ne aștepta. Era îmbrăcat într-un alb foarte pur, care contrastează singular cu ținutele noastre pentru excursioniști. Luându-i pe fiecare dintre noi în Îmbrățișarea Sa Divină, El a spus: „Preaiubiților mei, Salută-te în Numele Prezenței atotputernice AY AM! Aceasta Prezența care este in voi va fi în curând atât de familiară ca sunteti deja unul față de celălalt. Văd că este de prisos să vă prezint elevul meu credincios Pearl, al cărui nume simbolizează marea curăție a sufletului său.
„Sunt încântat să văd că mi-a fost posibil să reunesc în expresia fizică a unor suflete la fel de frumoase ca ale voastre. Este un lucru foarte rar, vă asigur, și veți realiza mai târziu. Dacă mă veți urma, ne vom începe vizita. „
Se îndreptă spre bolta albă, opri o metru de la intrare și întinse mâna: o lumină albă scânteietoare, comparabilă cu aburi foarte dens, înconjura locul și tunelul se deschise, de asemenea, umplut cu o lumină albă moale.
Noi urmarăm pe Saint-Germain pe o distanță de câteva sute de picioare, și ajunserăm astfel în fața unei alte uși pe care apăreau, în relief, Simbolurile antice ale vieții. Instantaneu, ușa s-a deschis și intrarăm într-o cameră de o formă și o frumusețe remarcabile. Avea douăsprezece laturi, toate de dimensiuni egale și o cupolă splendidă ca tavan. Fiecare parte a fost compusă dintr-o substanță de o calitate diferită: patru dintre aceste panouri erau orbitor de alb, totuși fiecare era diferită, aruncând o lumină strălucitoare de la distanță care desenează un pătrat în fiecare dintre cele douăsprezece modele de relief. Celelalte erau de culori diferite, variind în tonuri foarte delicate și în nuanțe foarte frumoase. Camera avea un diametru de aproximativ șaptezeci de metri, iar în partea sa de est se afla un instrument, într-o carcasă transparentă, care părea a fi un radio, din câte îmi dădeam seama. De fiecare parte a acestui caz, la aproximativ un metru de perete și formând un cerc în jurul întregii camere, erau așezate doisprezece scaune, din același metal cu cel al carcasei transparente, unul în fața fiecărui panou. Saint-Germain ne-a cerut să ne așezăm și s-a dus la instrument.
„Studenți iubiți”, a început El, „conjecturile voastre sunt corecte. În această cutie este cel mai remarcabil dispozitiv radio produs până acum pe Pământ. Cazul, după cum vedeți, este perfect transparent și, cu toate acestea, materialul, cu substanța căruia este făcut, este la fel de dur și puternic ca oțelul, atât de tare încât nu poți lăsa amprenta pe el nici cu un ciocan. Inventatorul acestui mare radio va fi aici în seara asta, și o vei întâlni.
„Vreau să fii oaspeții mei aici timp de trei zile. Voi aranja ca un mesaj scris să fie trimis acasă în seara asta și, de asemenea, să fie păzită mașina ta. Dacă ai vrea să mă urmărești, vom continua vizita noastră, pentru că avem multe de făcut de aici diseară „.
Merse spre partea opusă a camerei și puse mâna pe perete. Un panou a alunecat în jos și a dezvăluit o deschidere pe o cameră mare alungită. „Acesta este un laborator de chimie”, a explicat el, „în care Marii Maeștri Chimiști au lucrat în ultimii cincizeci de ani, perfecționându-și formulele, pentru protecția Americii în următoarea și ultima criză a experienței sale. După această criză, oamenii săi vor fi învățați utilizarea energiei universale în ceea ce privește lumina, căldura și puterea. Acest lucru va fi realizat într-un grad de perfecțiune atins până acum în nici una din epocile anterioare. „
Ne-am îndreptat spre fundul laboratorului și am ajuns într-o altă cameră, de trei ori mai mare decât cea precedentă, unde se desfășurau experimente electrice. Întreaga cameră era acoperită cu aceeași țesătură transparent ca și cutia radio.
„Multe descoperiri și invenții”, a continuat Saint-Germain, „sunt produse aici prin trezirea memoriei trecutului la cei care fac munca experimentală. Prin chemarea în activitatea exterioară a minții a ceea ce a fost obținut în viețile anterioare, și adăugând la această realizare cea mai mare și simplă Perfecțiune a viitorului, cei care fac această lucrare pregătesc Minuni și Binecuvântări de neimaginat pentru America și pentru oamenii ei și, prin ea, pentru întreaga lume. America și poporul ei o vor găsi greu de recunoscut înseși atunci când se întorc în trecut, în următorii șaptezeci de ani, atât de limitate ei vor consideră activitățile care există astăzi.
„Aceste ființe extraordinare, care au devenit atât de clar conștiente de prezența lor Puternică AY AM, perfecționează și pregătesc, pentru uz prezent, multe lucruri minunate, pentru o mai mare binecuvântare și iluminare a umanității, pe măsură ce oamenii se ridică în înțelegerea conștientă care le va permite să accepte și să folosească astfel de lucruri. Multe dintre aceste formule, dintre aceste invenții, au fost sau sunt îndepărtate din orașele în care au fost sigilate ermetic, în aceste orașe scufundate la fundul Oceanului Atlantic în momentul ultimul cataclism care a distrus și a scufundat Atlantida.
„Acești Marele Fiinte au atras la ei înșiși și au adus la lumină unele dintre aceste formule provenind din orașele sigilate și le testează, le experimentează, adăugând o nouă contribuție la ele. Așa se manifestă Marea Perfecțiune pentru utilizare și înaltarea racei umane din viitoarea Epocă de Aur. Ființele Mari Ascensionați stau de pază, supraveghează și dirijează această lucrare. Studenții lor, care au învățat să plece și să reintră conștient și după bunul plac în corpurile lor fizice, sunt cei din laborator care efectuați toate aceste experimente.
„Maeștrii Ascendenți sunt Păzitorii umanității. Au lucrat, de-a lungul secolelor, atât în ​​invizibil, cât și în fizic, pentru a trezi, binecuvânta, lumina și ridica omenirea din degradarea sa creată de sine și egoismul său. Noi au învins, au cucerit moartea prin Suveranitate Eternă și Completă asupra substanței atomice a corpului fizic și a lumii. Toate lucrurile ascultă Ordinele și poruncile noastre. Legile Naturii și Universul sunt slujitorii noștri mulțumiți și ascultători. În aceste minunate camere secrete al Naturii, lucrarea continuă în liniște, fără ca nici măcar lumea exterioară să o suspecteze.
Oriunde s-ar afla, unde individul caută Lumina, atunci cu adevărat, toate lucrurile sunt date în plus. „
Saint-Germain ne-a atras atenția asupra diferitelor lucruri care fuseseră deja perfecționate și asupra altora care erau în curs de elaborare. Nu voi putea niciodată să exprim sentimentul de bucurie și plăcere pe care toate acestea ni l-au dat fiecăruia dintre noi. Un lucru în special ne-a atras atenția tuturor și ne-am întrebat pentru ce este. „Este un proces mecanic pentru a activa vibrația atomică a corpului uman”, a răspuns el, „și pentru a permite ca acesta să fie ridicat în corpul electronic pur, la care Isus a denumit„ rochia fără sudură ”sau„ haina de nuntă Spiritului. ” Este compus din Lumină Electronică Pură și pe ea și în ea nu poate fi înregistrată nici o imperfecțiune.
„Lumina, vedeți”, a declarat El cu emfază, „este Substanță, Energie și Luminozitate, cele trei într-una. Această Lumină Electronică Pură, din care este compus Corpul Etern, este condensată de Prezența voastră puternică AY AM, într-un Substanță sineluminoasă, care este propriul tău sprijin nemuritor, forma ta și rezervorul tău nemuritor, întotdeauna mai în expansiune, întotdeauna mai perfect, al iubirii divine, luminii divine, înțelepciunii și puterii divine, care provin din adâncurile inimii lui Dumnezeu. Este Templul tău al vieții, etern individualizat, și este centrul inimii al formei tale manifestate în această lume. Uneori este denumit Corpul Focului Alb, datorită Luminii Albe Orbitoare care el proiectează, și care este atât de intensă și puternica că, pentru ochiul uman, arată ca un foc alb. O persoană obișnuită nu se poate uita la el mai mult de o fracțiune de secundă. „
„În acest Trup Iisus și-a făcut Înălțarea și, pe măsură ce Lumina a progresat în El până la cea mai înaltă Octavă a Vieții, manifestând o acțiune vibratorie din ce în ce mai rapidă, El a devenit invizibil pentru mulțimea care venea până El să L-închine și să asiste la această Înălțare. Ochiul uman înregistrează doar în anumite octave de vibrații, dar, pentru umane, prin auto-purificare, viteza vibratorie crește, Lumina în fiecare electron al corpului fizic se intensifică și răspândește radiația sa, într-o asemenea măsură încât forma fizică devine mai întâi Auto-luminos, transcende apoi puterea de atracție a Pământului, permițând astfel dorințelor divine să fie exprimate conștient și după bunul plac în orice Octave de vibrații. El poate astfel veni și pleca liber peste tot, în infinit, deoarece Lumina electronică pură există peste tot în creație. De îndată ce structura atomică a oricărui corp fizic devine toată Lumina, el intră în Etern Un Elementul – în Marea Mare Strălucitoare de Lumină Albă în care Dumnezeu a creat toate formele. Acolo și numai acolo, în această Condiție a Vieții, se află Libertatea completă, Maestrie și Puterea de a atinge toate lucrurile. Aceasta este Realitatea Ultimă a existenței umane. Apoi, uman este înălțat, ridicat, până când el este divinitate, adică întotdeauna mai liber, omniprezent, atotputernic, atotștiutor, mergând peste tot și făcând tot ce dorește, deși se recunoaște mereu, ca un individ conștient de sine, și ca un Centru de activitatea în puternică Prezența AYAM.
„În aproape toate societățile care pretind că sunt constructive, cu alte cuvinte:„ care recunosc Lumina ca Sursa a tot binele ”, termenul „Înalt” este întotdeauna folosit în inițierile lor. Această Înălțare, în mod literal, figurativ, etern și fizic, este adevărat, pentru că acțiunea vibrațională a atomului fizic este de a ridica, de a RIDICA, până când devine esența electronică pură auto-expansivă (sau Duhul) – substanța pură a lui Dumnezeu. „LUMINĂ – LUMINĂ – LUMINĂ” .
„Prin urmare, numim această invenție un ACCELERATOR ATOMIC și va fi folosit frecvent în viitor, pentru a asista, pentru a ajuta, să activeze Înălțarea atomului de carne în Divinitatea, Puritatea și Structura sa – care este Corpul Electronic.
„Acest Corp Perfect rămâne întotdeauna veșnic Tânăr, Frumos, Puternic, Perfect și Eliberat de toate limitările imaginabile. În acest Corp, indivizii pot și ar trebui să funcționeze oriunde, unde aleg să se afle în Univers, deoarece, în EL, nici barierele timpul și nici barierele spațiului, locului sau condițiilor există.
„Dorința pentru această condiție perfectă a existenței este o idee înnăscută, și un ideal înnăscut în rasa umană și, asta a fost în toate timpurile de la început. În legende, mituri, basme ale fiecărei rase și din fiecare națiune, acest lucru întotdeauna a existat pe tot pământul. Acestea sunt, în cele din urmă, povești despre ființe perfecte, nemuritori, toată înțelepciunea, veșnic tinere și frumoase și într-un mod transcendent. Aceste povești au o cauză, o idee originală, din care ele sunt proiectate, și ele sunt acest Adevăr Etern al Ființei care sunt transmite din Veac în Veac, astfel încât acest Ideal să poată fi întotdeauna menținut în fața minții umanității. Aceasta este principala înregistrarea pe care umanitatea a fost modelat la început, DUPĂ IMAGINEA ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU, PREZENȚĂ PUTERNICĂ AY AM.
„Dacă cineva vrea să fie un adevărat student al luminii și al vieții, va aprofunda gândurile și sentimentele acelor Ființe care exprimă condiții supraumane, calități transcendente și idealuri, condiții pe care personalitatea obișnuită le consideră imposibile, din cauza Puterea imensă necesară pentru a-i aduce în manifestare exterioară. Efortul indispensabil care trebuie făcut pentru a atinge și exprima aceste CALITĂȚI DIVINE depășește cu mult ceea ce o persoană obișnuită ar fi dispusă să facă în acest sens. Efortul pe care acest tip de Realizare îl necesită este un disciplină strictă și sinceră în sensul conștiinței umane, până când învață Ascultarea față de Patron, Modelul, Arhetipul perfecțiunii, față de locuri și locurile propriilor fantezii și pofte temporare, care sunt mereu absolut egoiste în natură.
„Adevăratul Studenț al Vieții știe în sine că, oricare ar fi Calitatea lui Dumnezeu pe care conștiința sa individuală își concentrează gândul, el îi poate da Viață, o poate aduce în existență prin propria sa putere creatoare și sentimentul său de Iubire Divină.
„Gândurile divine, Sentimente divine, Calități divine, Idealele divine pot fi găsite numai cu o gândire fixată pe Divinitate, pentru că nu există, și nu rămân, în altă parte decât în ​​Divinitate. Amintiți-vă întotdeauna că un lucru produce același lucru, prin Infinit, la fel produs la fel, la nesfârșit. Divinitatea este Lumină și Perfecțiune Vieții, și produs Lumină și Perfecțiune, la nesfârșit.
„Veți vedea acest Accelerator Atomic funcționând în timpul șederii dvs. aici, pentru Instrucțiunea și Iluminarea voastră. Maeștrii Ascensionați au permis să iasă din Secret, astfel încât omenirea să poată cunoaște această posibilitate și să o poată face, singură, efortul necesar pentru avansarea și împlinirea ei, pentru perioada actuală. Maeștrii Ascensionați sunt Maeștri ai Iubirii, Luminii și Înțelepciunii. Numai prin ei umanitatea înțelege Viața, avansează și atinge tot ceea ce este Înalt. Ei știu totul. Ei au parcurs fiecare pas pe Calea pe care o parcurge acum orice ființă umană, și știu fiecare pas care trebuie facut pe calea. Acesta este tocmai motivul pentru care Ei pot arăta, și Ei arăta fiecare capcană elevului atent, dacă acesta din urmă dorește să le asculte și să fie protejat de Ei. Dar niciodată, în niciun caz, nu interferează cu liberul arbitru individual, pentru acest liber arbitru este Droi-ul Divin fiecarelui prin naștere și ei îl respectă. „”
Saint-Germain se îndreptă spre intrarea unei puței, în care se afla o cușcă metalică, un fel de lift. Ne am intrat și a început coborârea. Am coborât aproximativ treizeci de metri, iar cușca s-a oprit în centrul unei camere circulare. Avea aproximativ o suta treizeci de metri în diametru, și în fața noastră era o ușă de piatră. El a eliberat o pârghie în dreapta intrării. Ușa masivă se rasuci și s-a deschis larg, descoperind o încăpere uriașă care conținea un set complet minunat de echipamente, destinate fabricării oricărui tip de material utilizat în construcția diferitelor invenții în desfășurare în laboratoare – atât în ​​chimie, cât și în electricitate. În această încăpere vastă, existau, de asemenea, cuptoare electrice mari și cilindri imensi și laminare pentru a transforma diferitele metale în lame și foi; au funcționat electric.
„Acesta este locul”, a remarcat Saint-Germain, „din care ați auzit vuietul din interiorul muntelui, când ați intrat în peșteră. Aceste mașini funcționează rar în timpul zilei. Neobișnuit azi, era necesar ca ei să lucreze pentru ca noi să ar fi gata pentru munca pe care trebuie să o facem în această seară și pentru care ați fost invitat aici.
„Fiecare tip sau calitate de material sau substanță pe care dorim să o folosim este produsă aici în această cameră. Desigur, nu este nevoie să producem cantități mari din ea pentru munca experimentală pe care o facem, dar acea muncă va conduce, în viitorul, spre un confort mai mare pentru omenire, datorită geniului și idealurilor minunate de fiinte foarte luminate, care se trezesc în prezent la recunoașterea conștientă a Prezenței puternice AY AM și a folosirii înțelepciunii și puterii Sale nelimitate.
„Doresc să explic totul într-un limbaj cât mai simplu posibil, astfel încât esența și principiul cuvintelor folosite să poată fi ușor înțelese și asimilate permanent.
Este nevoie, în epoca actuală, de a simplifica terminologia tehnică astfel încât un individul mediu va fi capabilă să înțeleagă aceste adevăruri ușor și rapid. A sosit momentul în care o mare parte a umanității se va trezi la Adevăr și își va da seama că fiecare ființă are în interior un Maestru Divin – Prezența magică a Atotputernicului AYAM. Mulți, din o perspectivă interioară, sunt deja bine avansate pe Calea către Iluminare, iar acesta este rezultatul eforturilor pe care le-au depus în viețile lor trecute. Și totuși, în această încorporare prezentă, sunt destul de ignoranți, în exterior, de această realizare. Nici nu au pregătirea academică necesară. Trebuie făcut ceva pentru a oferi astfel de suflete libertatea de care au un impuls nevoie urgentă și că sunt gata să primească. Aceste ființe trebuie ajutate și lucrăm aici pentru acesta. „”
Saint-Germain s-a întors spre Nada și Perle și a spus: „Sunteți obosiți, copiii mei? Acest tip de observații sunt, în general, considerate a fi domeniul bărbaților, și aceste se întâmplă deja pentru dvs. de ore întregi.”
L-au liniștit imediat. Erau perfect în formă și, judecând după strălucirea intensă și vioiciunea privirii lor, nimeni nu s-ar fi putut îndoi de asta. „Nu am fost niciodată atât de interesat de ceva în viața mea”, a răspuns Perle.
„Îmi faci o mare onoare”, a răspuns Saint-Germain, „prin interesul susținut pe care îl ai pentru aceste lucruri și îmi dă o bucurie reală să știu că aceasta este reciprocă. Acum, dacă îmi vei onora umilul meu domeniu cu Prezență noastre , vom merge să ne reîmprospătăm; ne întoarcem la laboratorul electric. „
Ne am luat din nou liftul și, traversând camera, Saint-Germain s-a oprit în fața ușii care ducea spre inima muntelui. S-a deschis la atingerea Lui și am intrat într-un fel de sală de recepție, alungită, cu un tavan bombat. Pereții și tavanul erau de cea mai delicată și splendidă culoare lăptoasă. Podeaua era acoperită cu o țesătură moale și pufoasă de culoare crem, cu aspect înalt de lână, cu o grosime de cel puțin patru centimetri. Acolo erau cinci scaune, dintr-o substanță semi-opacă, de asemenea, de nuanță cremă, acoperite cu aceeași țesătură pufoasă de un albastru pal care acoperea scaunele turn de la Rayborn. Patru dintre aceste scaune erau identice, dar al cincilea avea un spate mult mai înalt și rotunjit. Fiecare a fost plasat lângă o ușă și al cincilea, cel mai mare, în centrul camerei.
Saint-Germain i-a condus pe Nada și Perle către prima ușă din stânga. El i-a implorat să intre în posesia locului, să se scalde și să îmbrace hainele pe care le-ar găsi pregătite pentru ei. Apoi, pentru să se întoarcă în această cameră unde cineva i-ar lua la cină. Apoi, întorcându-se spre Rex și către mine, El ne-a condus către ușa îndepărtată, spre dreapta, cu aceleași recomandări de a fi pregătiți pentru cină. Am intrat în camera pe care El ne-a indicat-o și am tăcut amândoi, deoarece surpriza noastră a fost grozavă. Întregul era cu adevărat somptuos și demn de un palat regal sau domnesc. Camera era circulară, tavanul bombat era împodobit cu alb și auriu și era mobilat cu două straturi splendide separate de un scaun. O oglindă lungă teșită era fixată în peretele dintre cele două paturi. Exista, de asemenea, o comodă curioasă, încorporată în perete, astfel încât să nu poată fi deosebită decât de perete prin mânere. Scaunele și cadrele pe care se sprijineau scutecele erau încă aceeași substanță semi-opacă cu aspect metalic.
Rex s-a îndreptat spre o mică deschidere din stânga noastră și mi-a făcut semn să vin și să arunc o privire. L-am urmat pentru a descoperi cea mai extraordinară dintre băile romane, de asemenea circulare. Era umplut cu apă care scânteia și se mișca fără încetare, ca și când ar fi încărcat cu Esența vieții. Nu am putut găsi nicio urmă a vreunui proces sau mijloc de ventilație și totuși, în fiecare cameră pe care am vizitat-o, aerul era ușor, curat, proaspăt, pur, revigorant și încărcat de parfumul trandafirilor.
Ne-am făcut baie și corpurile noastre au simțit brusc o căldură și o strălucire de sănătate niciodată atinse până acum. Pe paturile noastre erau rochiile pe care trebuia să le îmbrăcăm. Nu aveau cusături și niciodată nu auzisem de un astfel de proces de fabricație. Țesătura era un fel de mătase groasă, bogată, somptuoasă, totuși foarte suplă și extrem de ușoară. Rochia lui Rex era albastru safir frumos brodat cu aur, broderia formând o centură în jurul taliei și benzi largi în jurul gâtului, și în jurul mânecilor care erau ample și la marginea de jos rochiei. Al meu era alb și brodat și cu aur. Sandale potrivite frumoase, exact dimensiunile noastre, ne-au așteptat.
Când am fost gata, ne-am întors în sala de recepție. Câteva clipe mai târziu, ni s-au alăturat tinerele fete, îmbrăcate în rochii asemănătoare cu ale noastre. Au fost cu adevărat o viziune a tinereții și frumuseții. Rochiile lui Perle și Rex erau identice, iar cea ale lui Nada era ca ale mele. Camera lor era evident o replică a noastră, dar era decorată în nuanțe de roz pal. Ne eram foarte ocupați să ne comparăm remarcile când suna cel mai ceresc sunet. Pe loc ușa din mijloc se deschise singură. Ne am intrat și am fost cu toții surprinși de același fior fericit de frumusețea a ceea ce ni s-a oferit.
Din nou, piesa era o compoziție moale de alb lăptos și auriu. Cupola de pe tavan era colorată cu albastrul cerului și existau nori care făceau să pară cerul real. O draperie din cea mai somptuoasă lame de aur și argint acoperea pereții, părea a fi praf de diamant, de parcă o radiație de nedescris emană din această fabricație. Această sală de judecată trebuie să fi avut șaisprezece pe opt metri, în mijloc era o masă mare de aur cu un blat de cristal.
La celălalt capăt al camerei, o altă masă similară, dar a cărei dimensiuni trebuie să fi fost o treime din cea precedentă, era înconjurată de scaune pentru șase persoane. Într-un colț al camerei se afla o orgă superbă și în colțul opus un pian, al cărui corp era format din aceeași substanță cu aspect metalic ca și restul mobilierului. Eram cu toții atât de absorbiți de contemplația noastră admirativă asupra locului, iar bucuria noastră în fața acestei frumuseți era atât de mare, încât ne nu am observat intrarea lui Saint-Germain și a lui Daniel Rayborn, până în momentul în care i-am simțit în spatele nostru .
Preaiubitul nostru Maestru a condus calea și ne-a luat la masa mică unde l-a așezat pe Rayborn la un capăt, El însuși prezidându-l pe celălalt, Perl în dreapta Lui și Rex urmând, Nada în stânga Lui și pe mine următorul. Când am fost cu toții așezați, El a spus: „Pot să am plăcerea de a comanda meniul pentru fiecare dintre voi? Știți că instalația mea obișnuită este în Invizibil pentru voi, deși este foarte reală și tangibilă pentru Mine.”
Am acceptat cu bucurie și El a continuat: „Să ne plecăm capul în închinare și laudă la Prezența puternică AY AM în cadrul fiecăruia dintre noi”.
Imediat după aceea și fără să mai fie rostite alte cuvinte, a apărut în dreapta tuturor un pahar de cristal umplut cu un lichid auriu sclipitor. „La Iluminism și Întoarceți-vă aici, pentru fiecare dintre voi și toată omenirea”, a spus El ridicându-și paharul. Când ne am băut acest minunat nectar, am simțit că Puterea acceleratoare a esenței Sale a Vieții pătrunde în corpurile noastre.
A apărut un fel de mâncare, care a fost pregătit ca o pâine de legume, cu o prăjitură de miere ușor dulce. Aceste feluri de mâncare erau cu adevărat delicioase și ne am declarat în unanimitate că este cel mai delicios lucru pe care l-am mâncat vreodată. A urmat o salată de fructe sau cel puțin ceea ce semăna foarte mult, iar Saint-Germain ne-a spus că este foarte hrănitoare. La desert, am mâncat ceva care arăta ca o înghețată, răcit până la obiect, dar nimic asemănător cu răceala înghețatei. Pentru a o însoți, ni s-a servit un fel de tort numit „mâncarea îngerilor” mult mai gustos decât orice am gustat mai bine în lumea exterioară. La sfârșitul mesei au apărut din nou paharele de cristal, de data aceasta umplute cu un lichid cremos. Pe măsură ce am băut, o forță s-a răspândit prin corpurile noastre asemănătoare cu cea a Luminii Vii.
Pe măsură ce mâncarea erau terminate, serviciul pur și simplu dispărea. Niciunul dintre noi nu a participat vreodată la ceva comparabil, atât de delicios, hrănitor și satisfăcător decât această cină minunată pe care Iubitul nostru Maestru Saint-Germain o precipitase pentru bucuria noastră, direct din Omniprezentul și Substanța Universală. Când ne am terminat, Rayborn i-a vorbit și i-a spus: „Această experiență care este pentru noi atât de surprinzătoare, atât de minunată, este fără îndoială pentru tine destul de naturală și normală. Simțim că nu am fost niciodată atât de onorați și la fel de fericiți în viața noastră ca diseară. „
„Iubitele mele”, a răspuns Saint-Germain, „fiecare dintre voi are aceeași Prezență AY AM Puternica în el, acest Sin Divin și această Putere a Dumnezeului Atotputernic pentru a realiza aceleași lucruri. Puteți produce, precipita orice vreți, direct de la Universalul. Am dobândit Înțelegerea de a folosi această Putere Puternică și de a dirija Energia Sa nelimitată pentru a produce ceea ce doresc. Dacă vreți și voi, veți putea veni la rândul vostru și în curând, a dirijâ această Energie Puternică – care este Energia lui Dumnezeu – pentru a efectua ceea ce voi numiți acum mari minuni. Toată omenirea ar putea învățați să faceți acest lucru, dacă ar vrea doar.
„NU ESTE NIMIC ÎN UNIVERS care să-ți opună dorința, atâta timp cât nu este dăunător altui copil al lui Dumnezeu.
„Când conștientizați acest lucru, veți descoperi că este infinit mai ușor să produceți orice doriți pentru utilizarea dvs., direct din substanța universală pură, decât să o obțineți prin procesul naturii, care este mult mai lent
și care constă să producă si să crească ceea ce vreți.
„Vrei tu”, a spus El întorcându-se către Nada și Rex, „Îmi faci onoarea de a cânta două dintre poveștile din compoziția ta, care ne vor oferi o mare plăcere?
-Cu bucurie! „, Au răspuns ei. Nada s-a așezat la pian, iar degetele ei au schițat una dintre frazele melodiei pe care urmau să o cânte. S-a oprit, surprinsă de timbrul excepțional al instrumentului care nu avea nimic în comun cu orice se produce pe Pământ. Au cântat „Cântecul iubirii arabe.” Vocile lor și rezonanța acestui minunat pian au produs un efect de o frumusețe de nedescris. Când au terminat, Saint-Germain, cu toată harul și prin amabilitatea unui curtez, înclinat adânc în fața lor, în recunoaștere pentru Puternică AY AM Prezență care a permis o asemenea externalizare perfectă prin intermediul lor.
„Mă plec înaintea Tronului Tău atât
de grațios al Cântător”, a spus El. De asemenea, i-a complimentat pe Nada și pe Rex, spunând că El nu auzise niciodată nimic mai divin. „Acum”, a continuat El, „hai să mergem în sala de radio, prietenii ne așteaptă acolo”.
De îndată ce am ajuns, ni s-au prezentat trei doamne și trei domni care erau îmbrăcați în rochii similare cu ale noastre, dar în culori diferite. Printre ei se afla un bărbat mai în vârstă decât ceilalți, cu părul și barba albe, care părea foarte slăbit. Una dintre cele trei Doamne, pe care o vom numi Leonora, s-a dus la radio și a spus: „Acest dispozitiv radio perfect este rezultatul muncii mele în timpul a șapte încorporări diferite. În patru dintre ele aveam un corp masculin. Am adus cu mine memoria acestei lucrări în fiecare încorporare și, în cele din urmă, a atins perfecțiunea dorită.
„Acest dispozitiv are trei câmpuri de acțiune, pe care le numesc” ridicat „,” mediu „și” scăzut „. În numele și funcția de”ridicat”, ajunge pe alte planete din sistemul nostru solar.”Mediu” ajunge la orice punct pe planeta Pământ, inclusiv centurile sale eterice. „Scăzut” ajunge până în centrul Pământului.
Să ne conectăm, în primul rând, cu unele dintre marile tale orașe „.
Ne am auzit rapid un raport, o conferință radio transmisă de unul dintre cele mai importante posturi din New York. Apoi s-a ramificat în Londra, Paris, Viena, Cairo, Calcutta, Hong Kong, Melbourne și Tokyo. Distanța nu a fost relevantă și nu a afectat în niciun caz recepția clară a emisiunilor și nici nu a existat niciun indiciu de perturbare sau întrerupere în orice moment.
„Acum să mergem la prima centură eterică din jurul Pământului”, a spus ea. Ne am auzit imediat cea mai maiestuoasă și mai vibrantă Muzică a Sufletului și o voce minunată care spunea: „Ți se transmite din Orașul aurului eteric, deasupra deșertului Sahara. Știm întotdeauna când se face o legătură cu Pământul, dar avem și mijloace de comunicare și mai mari. Cu ajutorul funcționării razei sunetului, cuvântul este difuzat și prin raza luminii este posibil să capturăm lumina și să vedem în spațiu când aceste două operații sunt combinate, apare cea mai înaltă formă de televiziune. În câțiva ani (scris în 1934), televiziunea mecanică va atinge un stadiu foarte înalt de perfecțiune și va deveni la fel de proeminent și popular în lumea exterioară ca și telefonul dvs. de astăzi. Sa fie ca majoritatea omenirii să se ridice în conștiință și ca mai multe ființe umane să fie acordate suficient de sus încât să poată folosi aceste raze minunate!
„Vedeți că Prezența Mighty AY AM, Prezentă în fiecare dintre noi, nu recunoaște timpul, locul, spațiul sau orice condiție. Numai în activitatea exterioară sau în conștiința umană pot apărea astfel de concepții ale limitărilor.”
Leonora a pornit radioul „ridicat”, și ne am auzit instantaneu o voce care spunea „Leonora, aici Venus! Vă recunoaștem pentru că dispozitivul dvs. este singurul instrument mecanic care ajunge la noi, pe care îl ridicăm de pe Pământ. Comunicația dvs. obișnuită cu noi este în general realizat pe razele de lumină și sunet. Concluzionăm că acest lucru este pentru alții decât dvs. Instrumentele noastre, aici, pe Venus, indică planeta cu care suntem conectați, prin sunetul și culoarea vibrației pe care o preluăm. Vine rapid ziua în care televiziunea mecanică va ajunge și la noi. Cu toate acestea, cercetătorii dvs. nu vor obține acest succes până când nu vor înțelege că există raze eterice. Ei trebuie să devină conștienți de existența acestor raze și să învețe cum să le folosească. Acest face ca toate comunicațiile interplanetare din spațiul cosmic să fie simple și ușor de realizat și va fi, de asemenea, o oportunitate constantă de a rămâne in comunicare cu noi.
„În următorii zece ani (deci între 1934 și 1944) și poate chiar, să spunem, în următorii douăzeci de ani, și toate acestea vor depinde de armonia menținută între locuitorii Pământului – unele dintre marile noastre invenții vor fi transmise celor dintre voi cărora li se va acorda să le primească. Acest lucru va fi de un mare beneficiu pentru umanitatea voastră, la fel ca minunatul Accelerator Atomic care se află aproape de tine. Acest instrument va fi Binecuvântarea Imensă pentru poporul vostru, într-o zi. Sunați-ne oricând, pentru că vă putem ajuta. Iubirea, Lumina și Puterea noastră vă înconjoară pe voi și pe întregul Pământ. „
Leonora a schimbat sfera operațiunilor de la „sus” la „jos” și, aproximativ trei minute mai târziu, a apărut o voce profundă care a spus: „Îți recunosc apelul și îi răspund personal. Aici Pelleur. Este interesant și încurajator să știm că cei care trăiesc la suprafața Pământului cred, în cele din urmă, că este posibil, și că există Ființe Divine chiar în inima Pământului. Credem că avem mult mai puțin de luptat decât voi, pentru că nu avem temperaturi extreme, anotimpuri calde și reci. Ne bucurăm de o lumină albă eternă, care este moale și liniștitoare. Clima noastră este delicioasă, comparabilă cu ceea ce numiți semi-tropical pe suprafața Pământului. America voastră va experimenta într-o zi un climat similar, cu ușoare schimbări de anotimpuri. Va fi infinit mai temperat decât cel pe care îl cunoașteți acum. În ceea ce ne privește, avem ceea ce am numi „Soarele etern de presiune egală”. Acest lucru se întâmplă și menține o atmosferă a cărei presiune este întotdeauna egală și armonioasă pentru tot ceea ce trăiește în Ea.
„Prezența Puternică AY AM oferă fiecărei faze a Expresiei Sale condiții perfecte. Dacă lumea ar realiza și ar înțelege acest lucru, teribilul agonie creat de frică ar dispărea de pe fața globului și a omenirii. Știu, vedeți, o mulțime de condiții ale pământului, în afară de propria mea activitate aici, pentru că atunci când, la fel ca tine, ajungem la Duhul lui Dumnezeu, toate cunoștințele ne pot fi date, dacă motivul este pur și altruist. „
Leonora a spus: „Nu putem continua aceste observații pentru că, în acest moment, alte lucruri urgente necesită atenția și serviciul nostru”.
Saint-Germain a văzut și a simțit în mintea noastră întrebările pe care puneam în tăcere, cum ar fi: de ce există locuitori în centrul Pământului, ce fel de indivizi sunt? Această idee ne-a șocat, la fel cum trebuie să șocheze cititorii. El ne-a privit o clipă pe toți și a spus: „Da, îți voi spune faptele chiar acum, pentru că în fiecare dintre voi există o mare dorință de a cunoaște Adevărul cu privire la aceste chestiuni. Voi, ca studenții pe Calea, care dorește sincer și cu adevărat să înțeleagă viața de pretutindeni în Univers, trebuie să vă amintiți și să țineți minte că nu există niciun loc în Univers în care să existe indivizi conștienți, și prin asta mă refer la cei care se cunosc și sunt conștienți de ei înșiși ca creatorii înzestrați cu liber arbitru, care nu pot merge și explora pentru a înțelege toate activitățile cosmice. Nu există, spun Eu, locuri în care ei nu pot merge sau condiții pe care nu le pot face față, cu scopul de a explora și înțelege procesul a tot ceea ce este care se întâmplă în orice parte a Universului – dacă ei aleg acest lucru.
„Ideea că centrul Pământului este o masă de foc este complet greșită. În interiorul scoarței terestre și la o anumită adâncime, există condiții ale Elementului de Foc în Acțiune, dar în centrul Pământului, chiar în Inima Pământului, există Ființe Individualizate, extrem de conștiente de ele însele și care, prin multe cicluri de muncă și efort personal, au controlat și stăpânit anumite forțe cu care încă lucrează pentru Îndeplinirea Planului Divin, cu privire la această parte a Pământului.
„Există și Ființe care se străduiesc să realizeze același ideal pe suprafața Pământului, dar lucrează numai în și cu condițiile date de Natură.
„Trebuie să înțelegeți și să vă amintiți întotdeauna că Maeștrii Ascendenți îi ajută pe Studenți de pretutindeni și în toate gradele experiențelor vieții exterioare, în toate condițiile care se manifestă întra Pamantul și pe suprafața Pământului, precum și în toate condițiile a planetelor din acest Sistemul Mondial. De ce nu ar fi o condiție perfect naturală și normală ca unele dintre aceste Ființe să fie Profesorii celor care lucrează din greu în centru, precum și pe suprafața planetelor?
„Această revelație nu este nici anormală, nici inconsistentă, nici contrară Marelui Plan Infinit. Condiția inconsecventă și anormală a umanității este ignoranța, îngustimea, răutatea, întunericul a conceptului uman care închide ușa către Prodigios Măreția minunilor sublime ale acestui univers glorios, și spune: „Nu cred, acest este imposibil!”
„Este doar cu ignoranță și întunericul acestui concept, că omenirea este necredincioasă și că toate lucrurile devin imposibile. Studenții Luminii, care cunosc Sursa Atotputernică a Creației și care o acceptă – și ce este, te rog, mintea raționamentului care s-ar putea îndoia de ea atunci când pretutindeni se studiază minunile atomului, precum și cele ale soarelui cosmic? – acești studenți, prin urmare, cunosc minunile creației la care ne confruntăm peste tot, în toate zonele de pe planeta noastră.
 Aceste fapte sunt adevărate. Există multe feluri de ființe care își aruncă Lumina pe planetele acestui sistem și faptul că „un anumit tip de ființă nu este încă conștient de existență, și cunoașterea altora nu demonstrează că nu există.
„Oamenii vor trebui să învețe, într-o zi sau alta, ceva mai mult despre acest Univers care îi înconjoară și din care fac parte. Această Instrucțiune pe care ți-o dau conține o parte din această nouă Cunoaștere. ESTE ADEVĂRAT. Cuvântul este corect, iar ignoranța umană, nu mai mult decât îndoială, nu poate schimba acest Adevăr și care este manifestarea sa în Univers. Norii pot ascunde razele Soarelui pentru o vreme, dar nu vor putea niciodată să suprime existența Soarelui în sine. Așa se întâmplă și cu opiniile umane și ignoranța prezentului și a trecutului, va veni o zi în care Lumina își va face drum prin toți acești nori. E ACUM!
„Lasă Lumina Adevărului să strălucească și să strălucească clar prin ideile și opiniile preconcepute ale oamenilor. Se vor dezvălui fapte care vor forța orice ignoranță să dispară în Marea Mare a Uitării: iar această ignoranță va fi înlocuită de Cunoașterea Lumina Prezenței puternice AY AM.
„Să continuăm acum cealaltă lucrare nostre. A sosit ceasul pentru Înălțarea acestui bun Frate”, a spus El, arătând spre bătrânul cu părul alb, pe care îl vom numi David. Datorită cunoștințelor sale, dobândite în trecutul său încorporări, el și-a acordat atât de mult curentul său de viață încât a putut, de acum înainte, să intre într-un val mai larg de expresie cosmică. În această activitate mai mare, el va fi capabil să exprime mai bine faze mai transcendente ale vieții individuale decât în această existență prezentă. Prin realizările sale anterioare, evoluția și efortul său personal și conștient în această viață, este posibil să-i oferim Ascensiunea necesară. Să mergem acum la laboratorul electric. „
Când ușa laboratorului s-a deschis, ne am văzut că camera a fost inundată de Lumina Albă Strălucitoare. Ne-am îndreptat către Acceleratorul Atomic care, de data aceasta, a fost încărcat cu Esența Pură a Vieții. Nu avem voie să oferim o descriere detaliată a acestui instrument în acest moment. Scaunul pe care stătea bărbatul care urma să urce părea să fie făcut din aur pur, dar Saint-Germain ne spune că era de fapt o combinație de aur cu diverse alte substanțe necunoscute lumii exterioare.
Saint-Germain l-a implorat pe David să se așeze și unele Pârâuri de Lumină au început să strălucească în interiorul scaunului. David s-a instalat, cu
corpul sau perfect în largul, complet relaxat, cu brațele sprijinite confortabil pe brațele scaunului. Nu exista niciun mecanism aparent în jurul scaunului și nici urmă de mecanism interior. A dat o minunată senzație de confort. Întregul dispozitiv ne-a dat în mod pozitiv fiecăruia dintre noi cea mai divină senzație extatică existentă.
Când totul a fost gata, toți au tăcut, un Maestrul Ascensionat al Gloriei și Puterii Extraordinare a apărut brusc direct din atmosferă. El i-a așezat pe cei prezenți în locul potrivit pentru fiecare radiație și le-a cerut să-și unească mâinile pentru a forma un cerc complet în jurul scaunului, Însuși Maestrul Puternic însuși în fața lui David. Oamenii care erau de ambele părți ale Maestrului și-au făcut legătura cu El așezându-și mâinile în spatele Lui, vizavi de plexul solar, iar Saint-Germain stătea în fața Lui, în spatele scaunului unde era așezat David. Stăpânul Puternic a dat apoi indicațiile necesare.
„Fie ca fiecare dintre voi”, a spus El, „să închidă ochii și să vă concentrați atenția cu toată forța sa asupra Puterii Atotputernice a Atotputernicului AY AM Prezența din interiorul fiecăruia. Să dăm cu bucurie laudă și recunoștința că acum corpul lui David este ridicat în Perfecțiunea Sa Divină și că el acceptă și primește Plinătatea Darurilor Divine: Libertate, Suveranitate și Maestrie.
Apoi mi-a vorbit și mi-a cerut să observ cu atenție procesul. Am deschis ochii și, la început, abia am putut vedea forma lui David, pe măsură ce intensitatea Luminii crește. La un moment dat, Ea a devenit atât de clară încât mi s-a părut că m-am ridicat cu ea într-un anumit grad și apoi am văzut un lucru care m-a surprins foarte mult: părul lui David revenise la culoarea inițială, maro închis, ridurile de pe fața lui dispăruseră, carnea căpătase tenul roz al unei sănătăți perfecte și barba dispăruse.
Eu nu mai putui urmări procesul, deoarece Lumina a devenit atât de intensă și nu mai eram conștientă de nimic. Cea mai concentrată parte a acelei Lumini era în jurul corpului ei, dar în curând ne-a învăluit pe toți în cea mai sclipitoare radiație. Contururile corpului ei dispărură complet și, involuntar, eu închisei ochii. Cât a durat toate acestea, nu am știut niciodată.
Iubitul nostru Maestru Saint-Germain ne-a adresat tuturor și ne-a spus: „Corpul lui David a fost ridicat în perfecțiunea sa electronică și Maestrul puternic, fratele meu al luminii, l-a luat pentru o vreme într-un plan de lumină pentru care a avut a fost pregătit de Perfecțiunea corpului său etern de lumină. Mai târziu se va întoarce sub forma unui Maestru Ascensionat pentru a ajuta omenirea să progreseze în Direcția Divină.
„Dragi copii mei, vom recâștiga domeniul meu privat, vino!”
El ne-a condus și am intrat în magnifica „cameră de cristal”, așa cum îmi plăcea să o numesc, unde luaserăm minunata noastră masă precipitată. Acolo ne am găsit numărul necesar de scaune, plasate în jurul mesei mari de aur acoperită cu cristal. Era o adevărată sală de judecată, deși El o-folosea în unele ocazii ca o sală de mese privată pentru oaspeții speciali. Luă scaunul din vârful mesei și îl rugă pe Daniel Rayborn să stea la celălalt capăt. Apoi El începu unul dintre discursurile Sale uimitoare și orbitoare.
„Mâine seară tu, frate”, a spus el, adresându-se lui Rayborn, „vei avea același privilegiu ca David astăzi. În cazul tău, totuși, procesul nu va fi finalizat, totuși el va începe să crească rata vibratorie al structurii tale atomice astfel încât, atunci când este momentul potrivit și oricare ar fi circumstanțele în care are loc trecerea ta prin schimbarea numită „moarte”, poți avea Asistența necesară pentru a vă ridica forma exterioară, în loc să o dizolvați, în perfecta Structura electronica.
„Eu Promit”, a spus el, întorcându-se spre Nada și Rex, „că nu va fi nici o întristare când tatăl vostru va pleca. Acum poteți înțelege de ce. Acesta este modul care folosim noi înșine, pentru ne a scoate din ghearele secerătorului numită „moarte”. Astfel, ne intrăm în mod conștient în acea Viață Perfectă, care este Lumina Divină și Moștenirea Eternă a fiecărui Copil al lui Dumnezeu. Mulți au ales să ia cea mai lungă cale pentru a ajunge la acel punct, dar toată lumea trebuie să înceapă, la un moment dat, să o facă și, în cele din urmă, toată lumea trebuie să o facă.
„La această parte a experienței, omenirea abia a răspuns, nici nu a înțeles sau chiar a considerat o posibilă împlinire până de curând. Cu toate acestea, Maestrul Puternic Isus a dat Exemplul Cel mai Perfect și Absolut de Acest lucru și Explicația, aproape două mii cu ani în urmă. El a dat omenirii dovada strălucitoare, minunată și concludentă și a adăugat: „Lucrările pe care le fac, le veți face și voi, și și mai mari”.
„Această afirmație va rămâne că o obligație perpetuă pentru omenire până când va îndeplini aceste lucrări. Deocamdată, omenirea s-a schimbat ușor peste semnificația sa reală și a luat poziția că este imposibil. Cu toate că nu toți simt nevoia să realizeze ascensiunea cum așa El a facut, totuși fiecare ființă umană trebuie, la un moment dat, să-și ridice structura atomică în Corpul electronic nepieritor, unde nu există imperfecțiune.
„Un număr mare de indivizi aflați acum într-un corp fizic sunt capabil, sau vor putea face acest lucru chiar în această viață, cu puțină asistență necesară, de la noi, dar este privilegiul nostru, marele nostru privilegiu să dăm-o. Acceleratorul atomic a fost perfecționat pentru a ajuta la acordarea acestei asistențe și nu există invenții sau descoperiri care să fie de o mai mare binecuvântare pentru omenire. Rezultatele la care ai fost martor pe corpul lui David sunt permanent, real și tangibil. Această mașină fizică uimitoare și reală este, în același timp, un puternic agent de vindecare în același mod în care ridică corpul fizic. De asemenea, poate stabili rapid un echilibru perfect în structura creierului și, prin echilibrul transmis minții și activităților emoționale sau afective ale ființei umane, necinstea și crimele tuturor pot fi evitate. Această mașină era folosită printre atlanti, la Atlantis, deși mult mai puțin sofisticată. „”
Capitolul IV: IDILUL DIVIN.
(Prima parte).
„Voi vorbi acum despre lucruri sacre și personale”, spuse Saint-Germain, adresându-se lui Nada, Perle, Rex și Bob Singleton. Nu aș vrea să simțiți că mă strecor in problemele private și sacre, și nici că profitez de voi datorită puterii pe care o am și o folosesc, dar există unele probleme despre care trebuie să vă dau explicații precise.
„Rex și Perl sunt raze gemene. Ele provin din aceeași Flacără Divină. Flacăra provine din Inima lui Dumnezeu, Marea Conștiință de Viață a Universului – Marele Soare Central. Când tu, Prezența Puternică AY AM, vrei să intri într-o Focus Individualizată a Suveranității Conștiente și folosește Cuvântul Creator AY AM, prima ta activitate individuală este formarea unei Flăcări. Apoi tu, Focus Individualizată a Prezenței Puternice AY AM, începi expresia ta dinamică a Vieții. Această activitate, ceea ce numim Conștiință de Sine sau Conștiință Individuală, înseamnă că individul este conștient de Sursa sa și de Perfecțiunea Vieții care este exprimată prin el. Numai un individ conștient de sine posedă TOATE Atributele și Puterea Creativă a Atotputernicului AY AM Prezență.
Singur, el poate ști CINE și CE el este și poate exprima Plinătatea Puterii Creatoare a lui Dumnezeu ori de câte ori folosește cuvintele „AY AM”.
„Partea umană exterioară a acestei activități este ceea ce numim „sinele”. Este doar vehiculul prin care Perfecțiunea ar trebui să fie exprimată și manifestată în substanța exterioară a Universului.
„În Flacăra pură a lui Dumnezeu exista o respirație animată cu o pulsație constantă. Această MARE RESPIRARE DE FOC este o revărsare ritmică a Iubirii Divine. Cele trei atribute ale sale sunt Iubirea, Înțelepciunea și Puterea în Acțiune. Aceste atribute se revarsă, în mod constant, în Oceanul infinit al luminii electronice pure. Această lumină este SUBSTANȚA UNIVERSALĂ, SAU SPIRITUL, din care sunt compuse toate formele de viață. Această substanță universală este inteligentă – observați acest lucru bine – pentru că se supune Legii sub porunca individului care spune, sau este conștient de „AY AM.” Aceste două cuvinte, AY AM, sunt acceptarea, recunoașterea și eliberarea puterii de a crea și de a manifesta, în lumea exterioară, fiecare calitate care urmează acestei recunoașteri. Pentru ca inteligența să acționeze, trebuie să existe o substanță pe care ea să poată act. Substanța universală este comparabilă cu un film fotografic: înregistrează toate calitățile, oricare ar fi acestea, pe care individu impune pe ea prin gândire, simțire și prin verb sau discurs.
Cuvintele „AY AM”, fie simțit, vorbit sau gândit, eliberează instantaneu Puterea Creației. Nu vă înșelați. Inteligența este omniprezentă: este în Lumina electronică.
„Primul Fiat al creației care a fost rostit în Infinit este:„ Să fie Lumină! ”Și creația a avut loc, deoarece tocmai din această Lumină Primordială provin toate formele manifestate. Lumina este punctul central al Vieții sau Energiei în fiecare Atomul care constituie substanța din care provine orice manifestare fizică. Eu vorbesc despre atom, deoarece cea mai mică rată de vibrație care formează manifestarea fizică pe care o considerăm este structura atomică.
„Când înveliți și țineți în mod conștient o persoană, un loc, o stare sau un lucru în Lumina Albă Strălucitoare, veți interpătrunde și treceți prin structura atomică până la Electronică unde nu există imperfecțiune. Lumina trece prin structura imperfecțiunii și ceea ce se concentrează asupra atenției este apoi adus în stare perfectă, nu numai așa cum o vede Tatăl, ci pentru că ESTE însăși Perfecțiunea Tatălui care este exprimată. Tu, ca FIUL, ai capacitatea de a dirija Energia, care este Activitatea Luminii, către un scop. Este imperativ să păstrezi gandea conștientă – atenția concentrată – asupra a ceea ce trebuie să fie realizat pentru a da direcția dorită Activității acestei Forțe Puternica pe care o ai dreptul și privilegiul de a folosi.
„Când utilizați Lumina Albă Stalucitoare, voi
acceptați structura electronică care este prezentă în manifestarea, deoarece acționați pe planul de acțiune sau de manifestarea perfectă”.
„Când dorința ta este fixată și ferm ținută, ea devine gândirea conștientă direcționată, pentru că nu poți avea o dorință fără gândirea conștientă a acelei dorințe.
S-au făcut pași mari în cincisprezece ani în cea mai mare utilizare a Luminii pe planurile interioare. Aderența ta mare și conștientă la Lumină indică faptul că sunteți gata pentru cea mai înaltă utilizare a acestuia. Dacă, în momentul punerii Luminii în acțiune dinamică, sunteți convins că Perfecțiunea a ceea ce doriți este deja manifestată, mintea dvs. va fi limpede de orice incertitudine; veți avea asigurarea că lucrul dorit se va manifesta pentru folosirea dvs. fizică. Prin îmbrăcarea sau vizualizarea unei persoane, a unui loc, a unui lucru sau a unui set de circumstanțe în Prezența luminoasă a lui Iisus Hristos sau a altui Maestru Ascensionat, real eliminați în acest lucru acoperirea atomică care ați traversat, doar pentru a vedea, recunoaște și accepta numai Perfecțiunea care acum vreți. De fapt, ați eliminat orice imperfecțiune din acțiune.
„Elevul ar trebui să-și imagineze și să-și simtă propriul corp ca și când ar fi fost compus din Flacără albă pură, emițând raze lungi de lumină. Flacăra este ființa ta reală – Prezența puternică AY AM – Plinătatea perfecțiunii lui Hristos. Razele proiectate sunt divine Inteligența, Iubirea în acțiune. Aceste raze îți urmează liniile directoare conștiente, transmitându-ți gândul și produc rezultate magice atunci când sunt direcționate în mod conștient, ferm, neclintit, de atenția ta conștientă.
Această lumină pe care o vizualizezi astfel este Substanța electronică pe care hindușii o numesc „PRANA”.
„Această Lumină este întotdeauna condusă de gândire și este imperativ ca toți să învețe să o controleze și să o direcționeze în mod conștient. Prin acest proces de Control și Direcție Conștientă, Maeștrii Ascensionați efectuează ceea ce voi numiți miracole. Iubirea Divină este o Prezență, o Inteligență, un principiu, o activitate, o lumină și o substanță. Când comandăm Iubirea Divină să apară și să realizeze orice dorim, o punem în Acțiune cea mai înaltă formă de activitate – Forța cea mai puternică.
„Nu este nevoie de un efort extraordinar. De fapt, este nevoie doar de invers. Este nevoie de cunoaștere calmă, fermă, hotărâtă, conștientă. Când acest lucru este ancorat bun în conștiință ca o certitudine absolută, răspunsurile la porunci devin mai rapide și mai rapid, aproape instantaneu.
„Ordonați fără teamă orice, care este de ordin universal – principial. Fii absolut sigur că Lumina, substanța electronică universală este acolo pentru a fi folosită de tine, că este la comanda ta.
Prezența ta puternică AY AM este una fiind conștient de sine, de prin care conștiința ta exterioară este doar o parte. Deci, poți vorbi cu Tatăl tău Interior Puternic, cum așa cu un tată iubitor, care posedă Lumină, Iubire, Bogăție, Putere, Sănătate, Fericire – sau orice dorești – ceea ce este nelimitat. Și cu cât te întorci mai mult la aceasta Puternica Prezența AY AM, cu atât mai repede îți va răspunde.
„Iubirea Divină poate controla orice manifestare. Dacă, în utilizarea Dvs. a Iubirii Divine, sunteți conștienți că această Iubire ESTE toată Iubirea, toată Înțelepciunea și toată Puterea acestei Prezențe AY AM, calificați acest Principiu la care vă dați poruncile voastre ca având toate calitățile. Suveranitatea asupra tuturor lucrurilor din aer, pământ, în foc și în apă vi se dă prin porunca acestui Puternic Principiu Universal, care este întotdeauna la dispoziția dvs., fiind acolo pentru utilizarea ta conștientă.
„Iubirea, Inteligența divină și prana sunt une în statică, sau tăcere. Prin acțiune conștientă individului,
iubirea divină regizată in mod conștient devine: Iubirea, Înțelepciunea și Puterea în Acțiune. Acesta este motivul pentru care Iubirea divină regizată în mod conștient pentru a face ceva produce rezultate atât de minunate. Devine instant și tot puternic de îndată ce conștiință exterioară înceta-o limitarea.
„Acum înapoi la explicația al gemene raze.
„Flacăra Atotputernică a lui Dumnezeu, respirând în sine, proiectează două Raze în Marea Luminii Pure Electronice. Această Substanță-Lumină inteligentă devine ca acoperirea acestor Raze ale Prezenței Puternice AY AM. Fiecare Rază posedă toate Atributele Divinitatea și nici o imperfecțiune nu pot intra sau se pot înregistra în ea.
Flacăra Divină Individualizată proiectează în fiecare Rază o Focalizare, sau Scânteie, formând Centrul sau Inima, pe care se condensează Substanța Electronică Pură, creând Corpul Electronic. În jurul acestui Corp, Flacără proiecte Raze de intensitate mai mică care formează un Aura sau câmp de forță. Acest câmp de forță este uneori numit corp cauzal și el conține rezultatele tuturor eforturilor constructive care au fost făcute în timpul încorporărilor și între încorporări. Tot substanța electronică utilizată în mod constructiv de către experiența fizică a sinelui exterior este, de asemenea, depusă în acest rezervor care este Corpul cauzal. Acest lucru permite Flăcării Divine să radieze o cantitate mai mare din Valul Său propria de Viață. Prin încorporarele sinelui exterior și a experiențelor sale fizice, Corpul cauzal devine un Soare mereu creșcand, și o revărsare permanentă și nelimitată de Idei, Iubire, Înțelepciune și Putere, prin intermediul Razelor Iubirii îndreptate spre restul Universului.
„Acest Soare este, în realitate, un Rezervor de Energie și Substanță folosite în mod constructiv de experiența umană, și crescute pentru a deveni Gloria Flăcării Divine care, atenție bun la tine, nu își pierde niciodată Identitatea Sa Individuală în Univers. Așa este ca Frumoasa și Perfectă Activitatea, veselă și nelimitată a vieții și a creației își desfășoară perfecțiunea în continuă creștere. Substanța și energia universale pe care sinele exterior le folosește în mod discordant se acumulează în atmosfera din jurul corpului fizic al sinelui exterior și, simultan, în atmosfera Pământului. Periodic, se creează vârtejuri distructive, care nu pot fi purificate și a căror energie nu poate fi returnată în Marea Mare de Lumină Universală doar prin Activitatea Elementului de Foc.
„Procesul de purificare de către Elementul Focului care apare în carnea corpului uman pentru a consuma calități proaste acolo, dacă este înțeles greșit de sinele exterior, produce o senzație de durere. Dacă, pe de altă parte, Elementul Focului acționează în carnea corpului uman pentru a-l vivifica și energiza, apoi produce o senzație de pace, bucurie exuberantă și extaz.
„Dacă funcționează în atmosfera Pământului și în Natură pentru a le purifica, produce erupții vulcanice și cataclisme. Când acționează pentru a vivifica și energiza Natura, produce o creștere exuberantă și aer curat și rarefiat care vitalizează totul.
„Sinele exterior al fiecărui individ posedă puterea de a alege ce să gândească, să simtă, să creeze și să experimenteze. Dacă cineva folosește în mod constructiv toată substanța și energia ființei sale, atunci pacea, bucuria, expansiunea, opulența și gloria sunt stabilite în viața noastră printr-un flux de întoarcere care revarsă aceste Cadouri. Dacă cineva preferă să creeze altfel, mizeria și distrugerea create de sine revin asupra individului și îl distrug pe el și pe corpul său. Sinele exterior este doar un păstrător al Vieții, Ideilor și Luminii- Substanță – substanță electronică pură. Simplul fapt de a exista ca ființă umană este o dovadă, pentru toți cei care sunt capabili să citească Cartea Vieții, că au hotărât să intre în existența individuală și că au acceptat în mod liber să ia Responsabilitatea de a fi un Creator.
„Fiecare trebuie să poarte responsabilitatea lumii sale. Dacă cineva a creat, sub influența apetitelor simțurilor corpului fizic, lucruri și circumstanțe nedorite, are tot timpul liber pentru a le purifica și a le dizolva prin Utilizare corect elementului de foc, din care Iubirea divină este cel mai înalt și cel mai puternic activitate eternă.
„Dacă cineva dorește să își pună sinele personal și lumea sa în ordine, și să se bucure de pace prin crearea unei lumi de bucurie și perfecțiune și glorie, trebuie să se adreseze corpului electronic pentru a cunoaște planul de perfecțiune divin, care nu poate fi niciodată găsit în altă parte. Numai acolo, și acolo numai, eul exterior va găsi securitate, odihnă, satisfacție, bucurie și împlinirea oricărei dorințe constructive, pentru că este în plinătatea Prezenței ca exista tot ce este de dorit.
„Acest corp electronic perfect și etern se află la patru până la șaisprezece metri deasupra corpului fizic al oricărui individ – cu excepția cazului în care sunt persoane foarte ticăloase sau distructive, caz în care se retrage și mai mult. Este Fiul, sau Soarele lui Dumnezeu, pentru că Corpul electronic al oricărei flăcări individualizate este o lumină scânteietoare, aprinsă, de o asemenea intensitate, încât ochii umani nu pot să o privească decât o fracțiune de secundă.
Prin închinarea flăcării divine și prin purificarea instrumentului Său – sinele exterior – activitatea exterioară a minții iar corpul fizic sunt ridicate prin reglare vibrațională, ceea ce permite corpului electronic să fie văzut clar în Lumina Spumante a Câmpului de Forță care îl înconjoară. Corpul fizic, sau structura atomică reală a cărnii, este atât forma cea mai densă, cât și înregistrarea sau exteriorizarea activității exterioare a minții inferioare.
„În unele explicații religioase referitoare la Corpul Electronic, Acesta a fost adesea menționat ca Îngerul Păzitor. El este cu adevărat și chiar mai mult atunci când El este înțeles corect. Ego-ului trebuie să se adreseze la acest corp pentru obținerea tuturor lucrurilor bune, pe măsură ce un copil se îndreaptă spre mama lui. Tot ce este conținat în Flacăra Divină se răspândește în Corpul Mental Superior, unde Puterea Transcendentă și Intensitatea Luminii Puternicului AY AM Prezența este redusă în măsura în care pot acționa în octava vibratoare a lumii fizice.
„Din centrul, sau inima, corpului electronic, un flux de esență de viață, sau lumină lichidă, intră în corpul fizic prin glanda pineală și umple canalele nervilor. Acest foc lichid alb curge de-a lungul nervilor, așa cum sângele curge în vene. Face inima să bată, mușchii se mișcă, permițând toată mișcarea. Este, de asemenea, Lumina energizantă în celulele creierului.
„Curentul de viață al corpului este adesea denumit Cordul de Argint. Acest lucru este corect, deoarece curentul de lumină albă acționează prin pulsatie continuă prin corpul cărnii în tot sistemul nervos. La așa-numita moarte, Prezența Divină retrage fluxul de lumină și carnea se dezintegrează.
Este prin irosirea acestei Lumini Electronice, în excese emoționale (pentru că astfel nu este păstrată în creier și în corpul fizic pentru a reconstrui structura celulară și a furniza putere motorie întregului corp) pe măsură ce rasa uman continuă de a experimenta așa-numita moarte.
„Oamenilor nu le place să audă acest Adevăr, dar irosirea Energiei Vieții în sentimente necontrolate este cauza dezintegrării tuturor corpurilor fizice – cu excepția violenței. Dacă, cu vederea interioară, se observă fluxul de viață al unui copil sănătos, vom vedea că nervii corpului sunt umpluți cu lumină lichidă albă spumantă. Dacă, atunci, observăm corpul aceluiași copil când este bolnav sau obosit, vom vedea că Lumina este mult mai mică. În corp îmbătrânit există și mai puțină Lumină și, dacă se poate observa sufletul care iese din corp în momentul așa-numitei morți, se va vedea că acest flux al vieții este complet retras în vârful capului, pana el devine un fir subțire de Lumină care se rupe în cele din urmă; în acel moment inima încetează să mai bată.
„Să ne întoarcem din nou la explicația razelor gemene.
„Nada și Bob Singleton sunt două raze ale unei flăcări divine individualizate. Depinde pur și simplu de dvs. să acceptați acest fapt minunat. Nu fac nicio sugestie, dar dezvăluiesc acest lucru, cunoscând sentimentele secrete ale inimilor voastre. Și asta da explicația niște sentimente pe care nu le-ați înțeles.
„Sincer, sper că voi toți patru veți putea să vă faceți ascensiunea corpurilor voastre în această Viață, păstrând atenția exterioară îndreptată în mod constant către acest punct. Cu ajutorul pe care îl putem oferi la momentul potrivit, veți putea atinge Finalul Împlinire. Îți simt recunoștința și îți mulțumesc pentru ea. Ca răspuns la întrebarea ta, „de ce ni se dă acest privilegiu glorios?”, Eu Vreau să știți că este din cauza unei creșteri anterioare.
Este propria voastra Puternică Prezență interioară AYAM care o comandă pentru protecția și iluminarea voastra.
„Vă voi da acum Explicația Legii care vă va permite să luminați și să urcați corpul fizic și să exprimați Suveranitatea completă, victoria și libertatea maestrilor ascensionați.
„Sămânța la bărbat și femeie este destinată doar funcției sacre de a crea un corp care să permită unui alt suflet să intre în încorporare fizică. În afară de actul procreației, Lumina Glorioasă din corp trebuie ridicată până sus a capului și trebuie să fie angajat în exprimarea Închinării către Prezența Puternică AY AM. Apoi, prin ridicarea gândurilor și sentimentelor, se poate face o muncă creativă la nivel mental prin idei glorioase, ideal artistic, muzică, descoperiri , cercetare, crearea frumuseții și armoniei de tot felul, oferind un serviciu care binecuvântează omenirea și, în consecință, individul care o face.

    „În loc să fie irosit în senzații sexuale și alte excese care fac corpul decrepit, prăbușit, schilodit, cu fața ridată, ochi plictisitori, creier inactiv, vedere și auz defect, și memorie eșuată, Minunata Esență a vieții, dată de Dumnezeu, Lichidă Lumină Minunată ar trebui folosită în mod corespunzător, în activitatea creativă ideală și admirabilă. Prin astfel de realizări și într-o stare de conștiință atât de constructivă, corpul fizic ar rămâne veșnic tânăr și frumos, creierul și facultățile sale vii, alerte și active, și toată expresia fizică ar deveni Imaginea și Asemănarea Dumnezeului Viu – Adevăratul Templu al Celui Preaînalt.

    „Corpurile tale strigă acum pentru odihna habituală. Dormitoarele sunt gata. Dormi până te trezești. Te lăsăm în brațele prezenței tale glorioase și puternice AY AM. Fii în pace.”

    Ne-am întors în frumoasele noastre dormitoare unde totul era gata. Cel mai delicios parfum de trandafiri a pătruns în tot și probabil nu am dormit niciodată în paturi mai confortabile și nici nu ne-am bucurat de o odihnă mai divină. Rex s-a bucurat să știe că Pearl era raza gemenă a propriei sale Flăcări Divine și, vorbind despre ea după acest discurs de Saint-Germain, a spus: „De la prima noastră întâlnire am simțit o atracție ciudată față de Perle și, în prezența sa, sîmt întotdeauna o mulțumire pașnică. Fericitul nostru Saint-Germain a explicat totul cât mai frumos posibil și Eu Sunt profund recunoscător. „
  Eu răspunsei: „Când a dat această explicație în urmă cu câteva luni, a declarat că Dragostea minunată a unei raze pentru gemenul sau este infinit mai înălțătoare, mai veselă și mai nobilă decât pasiunea produsă de flux în jos de la curentul de foc lichid, Curentul de Viață al Universului.
Această forță electronică, sau esența de viața, puternic concentrată, este o lumină lichidă care curge acolo unde se îndreaptă atenția. Atenția mentală este aruncată în jurul stânga și dreapta de gânduri, sentimente, vedere, auz – într-adevăr, de tensiune a tuturor simțurilor fizice.
Este imposibil să supraestimezi Adevărata Înțelegere a Puterii Puternice care se află sub Comanda ta când ai controlul complet al atenției tale. Esența electronică lichidă este această energie puternică și energizează totul acolo unde atența este concentrată.

     „Atunci când efectuați o muncă mentală intensă, Lumina lichidă rămâne în creier și se răspândește prin centrul frunții, între ochi, ca o rază de lumină: dacă vederea internă este deschisă, poate fi văzută cu ușurință. Când cineva vorbește, Energia puternică pură se răspândește prin centrul gâtului și dă sunetul. Dacă cineva exprimă dragostea divină, această lumină lichidă se răspândește prin centrul inimii. Când emite sentimente intense, este exprimată, se difuzează prin plexul solar, unde funcția sa este în mod normal digestia alimentelor.

     „Prin viziunea interioară, se poate vedea un flux de lumină revărsându-se prin orice centru în care este folosită energia. Această lumină lichidă pură este colorată cu calitatea impusă de sinele exterior prin gândire, simțire și vorbire. Este aici ca e localizata responsabilitatea a fiecăruia, în calitate de creator, și ca se găsesc mijloacele prin care se poate corecta sau purifica greșelile care au fost făcute.
    „Dacă această Esență a Vieții este direcționată către Centrul creativ pentru bucurie sexuală în loc să fie folosită pentru a crea o posibilitate de încorporare pentru un alt suflet, procesul de dezintegrare a corpului fizic a început, am intrat pe cale autodizolvare corpului. Opiniile umane care contrazic acest lucru nu au nicio valoare: este legea inevitabilă, inexorabilă, care guvernează încorporarea fizică și nimeni din Univers nu o poate schimba. Acesta este, pentru rasă în general, principalul motiv pentru ceea ce se numește „schimbarea numita moarte „. Cel care nu este de acord cu acest Adevăr să compare starea unui corp în care această Lumină Lichidă a fost păstrată de câțiva ani și cea a unui corp în care a fost irosit pentru aceeași perioadă de timp: ea nu va mai avea nevoie de nicio dovadă suplimentară. Conservarea acestei Lumini Lichide Electronice și ridicarea ei conștientă, prin Închinarea Prezenței Puternice AY AM și prin puterea mentală controlul atenției, asta este calea către perfecțiune. Este sigur, sănătos și rezonabil. Poate avea ca rezultat doar armonie și efecte constructive pentru mintea, corpul și lumea individului.

      „Nu este vorba de stabilirea unui sistem de represiune prin puterea voinței umane, care este și va rămâne întotdeauna dezastruos. Prin crearea unei bariere pentru această Energie extrem de concentrată, în timp ce o împingem înapoi asupra un punct pe care gândurile, sentimentul și sugestia sunt atent în secret, cream neapărat o explozie undeva. Aceasta nu este metoda despre care vorbesc: nu a fost niciodată aplicarea învățăturii spirituale originale a oricui știe și înțelege cu adevărat Adevărul și Legea în cauză.

      „Oamenii nu au înțeles – sau doar foarte parțial – acest Adevăr, altfel mii dintre ei ar fi devenit Maeștri Ascensionați cu foarte mult timp în urmă. Pentru a ridica masa din degradare, mizerie, sărăcie și dezastrul în care a fost în prezent, persoana trebuie să dobândească o înțelegere clară a acestei legi în activitatea minții sale exterioare. Prin această înțelegere conștientă și controlul emoțiilor, el închide ușa către cele mai periculoase și cele mai subtile sugestii ale fizicii planul. Asta care tocmai a fost exprimat este cel mai puțin recunoscut dușman și cea mai vicioasă activitate a forței sinistre a acestei lumi.
     „Natura emoțională a umanilor este un depozit de energie și este imposibil ca gândurile să se realizeze dacă nu sunt proiectate, prin simțire, în„ Marea substanței electronice ”.”

       Când ne-am culcat, Lumina Glorioasă a dormitorului nostru a dispărut și, rapid, am adormit profund. Am gustat odihnă cerească și trebuie să fi dormit o duzină de ore când sunetul armonios al unui clopot a răsunat în cameră, în același timp cu iluminarea scânteietoare a fost restabilită treptat.

       După ce ne-am scăldat și ne-am îmbrăcat halatele, am luat prânzul delicios care ne aștepta pe masa rafinată cu deasupra cristalului, și pe care nu-l observasem încă. Mâncărurile, complet necunoscute, erau mai delicate și gustoase decât cele pregătite pentru noi de artiștii culinari ai lumii. Plăcile urmau să fie din sidef, cu margini largi aurite, iar tacâmurile din metal semitransparent, cu mânere din sidef.

       Când s-a terminat prânzul, în timp ce vorbeam despre toate minunile pe care le-am experimentat, masa și serviciul său minunat au dispărut din ochii noștri. Din nou, același sunet de clopot a sunat în dormitor. Ne-am dus la sala de recepție, unde deja ne așteptau Nada și Perle. Erau strălucitori de frumoși. Tinerii mereu răspund minunat la acțiunea prezenței magice puternice, dar în acest caz, pentru amândoi, a avut loc o transformare neobișnuită: emiteau radiații ca niciodată. În ambele, s-a dezvăluise trezirea unei Mari Iubiri. Se bucuraseră de o odihnă la fel de minunată ca a noastră, dar schimbarea pe care o suferiseră a fost mai remarcabilă. Ne schimbasem doar câteva cuvinte atunci când ușile mari ale camerei de cristal s-au deschis. Ne am intrat și am găsit prezenți doisprezece Maeștri Ascensionați, pe care nu i-am mai văzut până acum, crescând astfel numărul lor la douăzeci și patru împreună cu cei pe care i-am întâlnit deja în timpul șederii noastre în acest refugiu. Saint-Germain a făcut introducerile și am observat un bărbat și o femeie care erau înconjurați de o radiație de lumină mai sclipitoare decât cea a celorlalți: merseră spre Nada și Rex și le întâmpinara cu har de nedescris.

„Fratele și Sora Iubiți”, a spus Doamna, „venim direct din sfera în care locuiește Mama voastra Preaiubită. Aceasta nu este casa ei, dar ea urmează un anumit antrenament acolo. Nu stiați la acel moment, dar dacă ați fi deschis sicriul înainte Mama voastra a fost așezată, aparent, în mormânt, nu i-ați fi găsit corpul fizic. Suntem doi dintre cei doisprezece care au fost prezenți cu Puternic Maestru Saint-Germain când s-a dat ajutor care i-a permis Mamei voastre să face ascensiunea în corpul ei electronic. Ea dorește să știți acest lucru acum că ați devenit conștienți și ați acceptat Calea de Viață a Marilor Maeștri Ascensionați.

„Fericiții noștri Frați Ascenți au descoperit că este posibil să vă oferim asistența necesară pentru a vă înălța trupurile, așa cum a făcut-o ea, când va sosi timpul uman pentru a finaliza pelerinajul vostru pământesc. În trei nopți, ea va veni aici așa cum facem noi acum. Și în această seară, Nada și tatăl ei vor avea o surpriză foarte fericită. „

Din nou, sună clopotul, iar Saint-Germain anunță că toată lumea trebuii să intre în laboratorul electric. În cameră, ne am găsit Acceleratorul Atomic iradiat de Marile Fluxuri de Lumină. Saint-Germain ceru lui Daniel Rayborn să se așeze pe scaun. Douăzeci și unu de maeștri, inclusiv Saint-Germain, făcură un cerc în jurul său. Cei doi Maeștri Radianți se plasară în cerc, unul în față și celălalt în spatele lui Rayborn. Saint-Germain mi-a cerut din nou să observ cu atenție procesul.

După un moment, Lumina din corpul lui Rayborn a început să crească, iar fața lui a exprimat o mare bucurie. În Lumina care îl înconjura, particulele de substanță se ridicară continuu pe măsură ce impuritățile corpului său fizic au fost respinse și consumate. A durat aproximativ zece minute. Am văzut apoi părul revenind la culoarea sa naturală, care era maro închis, iar fața ei a devenit din nou tânără și strălucitoare. Lumina de pe scaun a dispărut treptat, iar laboratorul a revenit ca habitual.

Saint-Germain îi întinse mâna la Rayborn, și acest coborî ușor de pe scaun, de parcă nu ar mai fi conștient de gravitație. Timp de peste o oră, radiația din jurul feței și Lumina strălucitoare din ochii lui rămâseră foarte vizibile.

„Nu voi putea niciodată să exprim în cuvinte Minunile pe care le-am trăit”, a spus el adresându-ne nouă. Pentru prima dată în viața mea, AY AM – Eu Sunt capabil să înțeleg adevăratul sens al vieții.
În starea nu-ascensionat nu ne dăm seama că ne însușim și folosim doar o mică parte din Principiul Puternic al Vieții, în experiența noastră despre lumea obișnuită.

– Fiecare dintre voi, adăugă Saint-Germain, a fost ridicat într-un mod extraordinar de Radiația Mighty a acestui Minunat Accelerator Atomic. „

Ne-am întors în camera de cristal pentru a observa că douăzeci și patru de scaune înconjurau masa mare cu cristal de sus. Cei doi Maeștri Radianți și-au luat locul la fiecare capăt, Iubitul nostru Maestru în mijloc și Nada în fața Lui. „Concentrează-ți atenția asupra lui Bob Singleton”, l-a întrebat pe Nada, „și poruncește-i să vină la noi”.

Imediat o lumină moale Rosy, însoțită de un parfum delicios de trandafiri, a învăluit totul. Câteva clipe mai târziu, în jurul cercului roz a apărut un albastru foarte frumos. A fost urmată de o radiație aurie, care a înconjurat albastrul. Atunci ne am auzit ca un foșnet de aripi și Bob Singleton, într-un corp vizibil și tangibil, a apărut în fața noastră, pe masă, înconjurat de cei Doi Maeștri Radianți care erau anterior la cele două capete ale mesei. Nu observasem că plecaseră până nu s-au întors cu Bob. În timp ce stătea acolo, i-am văzut forma crescând din ce în ce mai dens până când corpul lui a fost la fel de tangibil ca al meu. Saint-Germain se ridică și întinse mâna către el, în timp ce el sărea ușor de pe masă.

Se ridicară cu toții. Nada s-a uitat fix la el câteva clipe în timp ce îl înconjuram pentru a-l saluta. Bob a luat-o pe Nada în brațe și a strâns-o la inimă. „Dragostea mea prețioasă”, a spus el, „te-am văzut întotdeauna în visele mele. Când ai venit la mină, te cunoșteam, dar păreai atât de departe de mine încât nici nu îndrăzneam să sper … și acum, sa te țin în brațe mele este cel mai divin lucru existent. Aflându-mă în Libertatea Glorioasă a acestui corp subtil, văd Lumina Iubirii Divine care există între binecuvântatul tău frate și sora mea dragă. Recunoștința mea este nemărginită „.

  Daniel Rayborn a pășit înainte cu mâinile întinse și data binecuvântarea sa acestei Mari Iubiri Divine și apoi, întorcându-se către Pearl și Rex, i-a binecuvântat și pe ei, spunând că în acea stare înaltă de vibrație în care se afla, i se părea totul mai clar.

  „Îmi va fi posibil să-mi amintesc asta când mă întorc la corpul meu fizic?”, L-a întrebat Bob pe Saint-Germain.
Saint-Germain a răspuns: „Vei putea dacă vrei. Privilegiul care ți-a fost acordat în acest moment este un lucru rar, pentru că ești îmbrăcat cu un corp temporar. Cu toate acestea, este la fel de tangibil ca corpul tău fizic și ca și corpurile fizice ale celor prezent aici. „

  Toată lumea avansă pentru a felicita logodnicii fericiți. Maeștrii Ascensionați formară un lanț, prin care ajutorul va putea fi dat mai târziu, dacă este necesar. Doar în acea perioadă, ne am aflat că cei doi Maeștri Radianți erau, de asemenea, Gemene Raze.

  Maeștrii Ascensionați l-au cunoscut pe Bob din contactul lor cu el în Sferele Superioare, dar Bob nu și-a amintit aceste contacte. Când Saint-Germain s-a prezentat, Bob a fost tentat să îngenuncheze înaintea Lui, dar Maestrul ridică mâna în semn de protest și a spus: „Nu, Bob, propria ta prezență interioară AY AM este la fel de mare ca cea a Maeștrilor care au găsit calea dinaintea voastră către Stăpânirea și Libertatea completă. Este la această Prezență Iubirea, ca Recunoașterea și Adorația voastră se întorc mai presus de toate, întotdeauna, nu o uitați.
   „AY AM – Eu Sunt fratele tău mai bătrân, asta este tot, și privilegiul meu este să te pot ajuta să te îndrepți spre aceeași libertate. Este prin ordinul propriei tale puternice prezențe AY AM ca poți fi aici în această seară, în acest fel. Este întotdeauna o bucurie să vă ofer ajutorul pe care Legea Mare Ființei voastre îl permite. Vreau să vă întoarceți mâine în același mod pentru a vă întâlni cu mama logodnicei voastre, căci ea va fi aici. Se realizează multe lucruri pe care nu le înțelegeți acum, dar Marea Dragoste și Încrederea voastră deschid larg Porțile pentru Binecuvântări care sunt dincolo de toate visele voastre. Cu toate acestea, înțelegerea deplină va veni, pe măsură ce mergeți progresul dvs. Aranjați-vă munca la mina, astfel încât să vă retrageți în jurul orei 21.00 . Acum trebuie să vă întoarceți la corpul vostru fizic. „

   Saint-Germain ne-ceru să formăm un cerc în jurul lui Bob. În câteva momente, cercul Radiant de Lumină Roz, Albastră și Aurie ne-a învăluit încă o dată. Cei doi maeștri se plasa pe locurile lor lângă Bob, iar în clipa următoare cei trei dispăruseră.

   Am mers înainte și înapoi în camera de cristal și, aproximativ douăzeci de minute mai târziu, cei doi Maeștri Radianți au fost din nou cu noi. Niciodată nu experimentasem o Bucurie atât de intensă și o Dragoste Divină atât de inexprimabilă precum aceea pe care toate Ființele prezente au iradiat-o. Pentru acea seară, munca noastră a fost terminată. Cei Doisprezece Maeștri Ascensionați care sosiseră ultimul au format un cerc și au dispărut repede. După ce ne-au binecuvântat, au dispărut și ceilalți. Ne-am adunat în preajma iubitului nostru Saint-Germain, debordând de Recunoștință pentru toate aceste minuni pe care le-am văzut și le-am trăit și pentru Binecuvântarea Imensă pe care am primit-o.

   „Dragii mei studenți”, a explicat Saint-Germain, „vedeți cât este de ușor, de vesel, să vă ridicați deasupra tuturor limitelor pământești umane și să produceți ceea ce aveți nevoie, direct din substanța universală, care este rezervația naturală peste tot prezenta pentru orice vrei. Fiecare dintre voi, invitați aici, puteți învăța să faceți acest lucru, mai repede decât îndrăzniți să vă imaginați în mintea exterioară. Timpul necesar pentru a învăța această Maestrie este foarte scurtat atunci când individul înțelege că corpul său fizic este Templul al Puternice AY AM Prezenție, Dumnezeul Universului și că aceeași Energie Vitală, care permite corpului său să te miști, este Cel mai înalt Dumnezeu viu. Este Hristos, Fiul unic al lui Dumnezeu – Dumnezeu în Acțiune. Există mulți studenți care obțin rezultate extraordinare acceptând că este Maestrul Interior Ascensionat, sau Prezența Puternica AY AM, cu care ei pot vorbi.

    „Această Prezență, acest Maestru, este o Lumină Glorioasă și Spumantă. Puteți vedea Lumina Lui în mintea voastră și în corpul vostru exterior, Prezența în sine, Vizibilă și Tangibilă aflându-se la o distanță scurtă deasupra corpului vostru fizic. Puteți vorbi cu Ea, și primi Răspunsurile Sale direct, îndrumarea Sa perfectă și revelațiile sale minunate.
Astfel, puteți fi întotdeauna direcționat divin, dacă veți păstra suficient contact strâns și frecvent cu această Prezență Puternica AY AM. Minunata Sa Înțelepciune, Inteligență și Lumina Lichidă vor curge fără oprire în tot ceea ce doriți să realizați, dacă doriți să vă concentrați ferm, mai întâi asupra Prezenței Puternice AY AM, apoi asupra a ceea ce doriți să realizați. Trebuie să persistați, cu hotărâre fermă și perseverentă. Această Putere Atotputernică și Inteligentă este absolut Invincibilă și nu dă greș niciodată. Îndolaia și frică, care sunt sentimente subtile, vă poate împiedica să acceptați această Prezență Puternică AY AM și Perfecțiunea ei, dacă o permiteți, dar Prezența nu poate și niciodată nu poate eșua. Este o formulă simplă, care oferă rezultate rapide și sigure. Nu vă puteți face o idee despre progresul enorm care este posibil într-un timp foarte scurt, dacă l-doriți – pentru că puteți – acceptând în mod conștient, continuu și complet Iubirea Enormă, Inteligența Minunată și Puterea Prezenței Puternice, a cărei Energie curge și acționează prin sufletul și corpul tău în fiecare moment al celor douăzeci și patru de ore ale zilei și ale nopții.
„Un punct pe care adevărații Studenți și cei care aspiră la Realizare ar trebui să-l înțeleagă fără greșeală este cel al dorinței. Nimeni nu va atinge vreodată Maestrie asupra creației umane și a Înălțării cu o atitudine lipsită de dorință: fără dorința pentru realizare, realizarea nu esteposibilă! Amintește-ți întotdeauna că toată Dorința Constructivă ESTE Dumnezeu în Acțiune în tine, pentru că dacă dorința nu ar fi în Principiul Divin, manifestarea nu ar fi avut loc niciodată. Doar când Divinitată dori Manifestarea ca a avut loc Manifestarea.

     „Activitatea de a dori este mișcarea propulsor, motorul Vieții Înseși și nimeni nu se poate lipsi de ea. Și Viața este Mișcarea Perpetuă și Activitatea care menține orice dorință constructivă.

     „Cu toate acestea, fii atent și diferențiază dorința și apetitul uman, deoarece acestea sunt la fel de diferite pe cât este Lumina de Întuneric. Apetitul este doar o acumulare de energie calificată prin simțire uman, și formând un obicei în organismul senzorial. Nu are absolut nimic de faceți cu dorința inerentă vieții divine pentru tot ceea ce conține viața, care este pur, perfect și constructiv. DORINȚA CONSTRUCTIVĂ este perpetual inerentă vieții. Este imposibil să progresăm sau să exprimăm viața fără o formă de dorință.
Este puterea elevului să fie atent și de gardă, descoperind și analizând întotdeauna motivul acțiunii sale. El trebuie să fie aici scrupulos onest cu sine însuși și să-și respecte sentimentele cu privire la natura motivului său de acțiune, deoarece foarte des activitatea externă a minții încearcă să facă credem că acționăm într-un mod rezonabil, în timp ce noi acționăm doar pentru a satisface un sentiment.

     „În acest moment, majoritatea rasei umane este alcătuită doar din creaturi de tip emoțional. Emoții le controlează cel puțin 90% din timp – cu excluderea rațiunii. Sunt creaturi guvernate în primul rând de apetitele fizice, în loc să fie stăpâni ai circumstanțe, care posedă suveranitate pentru că sunt dirijate divin.
      „Atâta timp cât un student nu își ia corpul emoțional în mână pentru a-l controla definitiv prin Iubire, Înțelepciune și Puterea Atotputernicului AY AM Prezență, el nu este și nu va fi niciodată de încredere și nu va fi capabil să facă permanent progresul către libertate. Prezența Puternica AY AM își stochează forța în corpul emoțional, și deci, Ea depinde de această Energie pentru a realiza Planul Divin Perfect de Viață.

      „Toată lumea știe diferența dintre o idee constructivă și o idee distructivă și diferența dintre sentimentul Iubirii, Păcii și Calmului și sentimentul discordiei.
Deci, cea mai simplă minte, chiar și cea a unui copil, cunoaște în mod înnăscut diferența dintre Calea divină de viață, Dorința Divină, și apetitele umane care caută satisfacții egoiste. Suntem obligați să alegem Calea vieții divine și, dacă nu le forțăm apetitele simțurilor să respecte această poruncă, suntem obligați să suferim și să trăim în haos și distrugere până când ne punem lumea noastră în ordine, să i- pune în acord cu ordinea și armonia a mișcării universale.

      „Când vrem să cedăm propriului nostru sentiment de rezistență, mai degrabă decât să tăcem acest sentiment și să-l înlocuim cu Pacea, ne distrugem pe noi înșine, precum și mintea, corpul și lumea noastră. Legea face ca tot gândul și sentimentul discordant emise de o ființă umană trebuie să vibreze mai întâi în creierul și corpul emițătorului înainte de a ajunge în restul Universului. Apoi, după ce a atins limitele expansiunii sale, energia revine la cel care a emis-o și se aglomerează cu tot ceea ce îi este similar, formând astfel o acumulare care constituie lumea acestui individ. Este Legea, este imuabilă.

      „Când Marea Energie de Viață a corpului fizic este folosită în mod constructiv, ea produce întotdeauna mai multă Bucurie, Fericire și Succes, nu numai pentru noi înșine, ci și pentru fiecare persoană, loc, condiție și lucru pe care îl controlăm. Este așa ca manifestă Prezența Puternica AY AM, prin vehiculul sinelui exterior, Iubirea Divină pus în acțiune. Cu cât atenția este mai fermă și concentrată, cu atât acțiunea va fi mai puternică și rezultatele minunate.

       „Mergeți cu toții, acum, la binemeritatul vostru odihnă. Fie ca Lumina Atotputernică și Pacea Infinită a Celui Preaînalt Dumnezeu să fie cu voi, pentru că voi avea multe de spus la dvs. când lucrarea noastră de mâine s-a terminat.

       „Rămâneți cel puțin cincisprezece minute în baie, el va fi special pregătită. Apoi vă va aștepta o gustare.

       „Te învăluiesc cu Pacea Mea, Forța Mea și Dragostea Mea și te încredințez Prezenței tale Puternice AY AM. Noapte bună!”

     IDIL DIVIN, PARTEA A DOUA.

       Ne-am întors în camerele noastre respective. Totul acolo a strălucit cu viața înviorătoare a prezenței puternice AY AM. Întreaga atmosferă a fost încărcată cu energie electronică pură. Fui încântat să-mi găsesc baia revigorată de prezența vie a apei. Era ca o mângâiere magică de la Mama vieții. Fiecare atom al corpului meu era activat și simțea această pace care transcende orice concept uman. Când, pregătiți pentru masă, ne-am privit în oglindă, am avut dificultăți în a ne recunoaște, ne-am uitat și ne-am simțit strălucitori. Masa a fost cerească și imediat ce s-a terminat, ne-am retras.
La ora 5 p.m. în după-amiaza următoare, am fost treziți de sunetele frumoase ale unui clopot electric care suna în camerele noastre și am constatat că radiația de lumină prezentă în jurul nostru era mult mai strălucitoare decât de obicei. A fost atât de intensificată în corpurile noastre încât radiația a emanat vizibil din degetele noastre. Mâncarea servită era de cea mai rară calitate: era ca o esență concentrată.
Mai întâi a fost un lichid auriu și cremos care era ca Liquid Light. În timp ce beam, i-am spus lui Rex: „Cred că se întrevede un experiment puternic și excepțional! Cred că obținem acest lichid astfel încât corpurile noastre să nu fie aglomerate cu substanțe inutile. » De îndată ce am terminat masa, o ceașcă mică de cristal de mărimea unui pahar de vin a apărut pe masa din fața fiecăruia dintre noi cu un mic bilet care spunea: „Bea fără frică!”
Ceea ce conțineau aceste cupe arăta ca energie electronică pură. Mi-am golit paharul dintr-o dată. La început am avut impresia că ființa mea nu va înceta niciodată să se extindă, apoi am avut senzația că mă ridic la înălțimi sublime. Am crezut că o să-mi pierd cunoștința, dar nu a fost așa.
Rapid, a fost făcută o reglare. M-am uitat la Rex și am văzut că era înconjurat de lumina strălucitoare a unei flăcări. Ochii îi erau închiși și corpul se legăna, gata să cadă. M-am îndreptat spre el, dar în acel moment cuvintele „nu te teme” au fost aruncate înaintea mea. Ochii i s-au deschis apoi și, când s-a uitat la mine, au ieșit două raze de lumină.
A fost o experiență uimitoare și a fost fericit, într-adevăr, că nu ne-a fost frică.
Curând după aceea, clopotul a sunat, chemându-ne în camera de cristal. Când am ajuns, ușile s-au deschis ușor și am fost întâmpinați de cea mai răpitoare muzică. La orgă era o Prezență Maestră, cea mai frumoasă pe care am văzut-o vreodată. Un altul, Son Jumeau, era la pian. Este imposibil să exprimi efectul produs de aceste armonii care au pătruns în adâncul sufletului!
Nu am simțit nicio altă prezență în sală până când muzica nu a încetat. Apoi am văzut că erau zece Maeștri Ascensionați acolo. În spatele lor, Nada și Pearl erau învăluite într-o lumină strălucitoare care se întindea până la un metru distanță în jurul lor.
Din nou, muzica s-a auzit și, dintr-o dată, ne-am întors cu toții spre ușă. Preaiubitul nostru Saint-Germain și Daniel Rayborn au intrat și au fost însoțiți de o doamnă. Muzica s-a oprit. Nada și Rex au strigat: „Mamă!” și în clipa următoare erau amândoi în brațele ei. Rex a venit apoi la mine și, înfășurându-și brațele în jurul meu, m-a tras la mama lui, spunând: „Acesta este acest mare prieten pe care l-am întâlnit acum câteva săptămâni. O iubim infinit. »
„Dragul meu Fiu”, a spus mama, întorcându-se spre mine, „am avut cunoștință despre multe dintre cele întâmplate și sunt la fel de recunoscătoare ca și tine să știu că preaiubiții mei copii au un prieten adevărat. Te iubesc la fel de mult ca și ei și văd că aceste sentimente sunt reciproce. Fie ca cele mai excelente binecuvântări ale lui Dumnezeu, dragostea și iluminarea Sa să vă învăluie întotdeauna. »
Toți au făcut un pas înainte și au schimbat salutări, așa cum poate face o familie frumoasă și fericită. Dintr-o dată, am simțit o vibrație intensă. Apoi l-am văzut, plutind lângă tavan, pe Maestrul care cântase la orgă. Ne-a făcut să ne simțim ca și cum am fi fost în sfere eterice, mai degrabă decât în inima munților Pământului. Prezența a coborât până la pământ, aproape de noi; ea ne-a fost prezentată ca Daphne, Copilul Luminii. Tovarășul său, Arion, era încă lângă pian și Saint-Germain ne-a spus că Ei aparțineau celei de-a Șaptea Sfere, realizând Ascensiunea de foarte mult timp, și că acum își încheiau călătoria cu o experiență umană.
Daphne și Arion s-au apropiat de Nada și Rex, de care erau foarte apropiați înăuntru. Ei au întrebat dacă copiii ar dori să cânte acompaniați de orgă și pian. Când au răspuns afirmativ, Daphne a întrebat-o pe Nada ce melodie vor cânta. „Lumina eternă a iubirii”, a răspuns ea, „pe care Rex și cu mine am scris-o”.
Daphne atinse fruntea Nadei pentru o clipă. „Am înțeles”, a spus ea, apoi s-a îndreptat spre instrumentul ei și a început să cânte. Vocile copiilor au fost întotdeauna minunate, dar de data aceasta au câștigat o putere și o frumusețe cu adevărat admirabile. Chiar și Maeștrii Ascensionați și-au exprimat admirația. Unii au implorat-o pe mama Nadei să cânte. Ea a fost de acord și de la primele note, Joy a făcut ca fiecare inimă să tremure în timp ce și-a revărsat Marea Iubire pentru a binecuvânta pe toată lumea cu acest cântec. A fost ca și cum Gloria Cerului s-a revărsat pe Pământ într-o ploaie de fericire.
Atunci Saint-Germain ne-a cerut să mergem la laboratorul electric. Când ne-am adunat în jurul acceleratorului atomic, El i-a rugat pe toți cei care nu au urcat pe corp să se așeze pe rând pe scaun, în următoarea ordine: Daniel, Rayborn, Perle, Rex, Nada și cu mine. „Puternica Prezență AY AM din fiecare dintre voi vă va face să părăsiți scaunul la momentul potrivit”, a explicat El, „pentru că niciun cuvânt nu trebuie rostit în timpul procesului Ascensiunii.”
Daphne stătea în fața scaunului, iar Saint-Germain chiar în spate. Rayborn s-a așezat și o Lumină strălucitoare a zburat albastru, la fel de limpede ca cristalul. După aproximativ zece minute, carnea lui devenise complet transparentă. Încet, un curent albastru strălucitor s-a ridicat pe șira spinării și a întâlnit curenții combinați ai glandei pineale, corpului hipofizar și glandelor de la baza creierului fuzionând într-o lumină aurie strălucitoare, înconjurată de cel mai strălucitor albastru pe care l-am văzut vreodată. Apoi, prin puterea inerentă a propriei sale Lumini, Rayborn s-a ridicat și a părăsit scaunul; Părea să plutească mai degrabă decât să meargă. Perla i-a luat locul la rândul său și, în mai puțin de cinci minute, forma sa a dispărut complet, atât de orbitoare a fost Lumina Albă. A durat aproximativ zece minute până când a ieșit, iar când a părăsit scaunul, Lumina a urmat-o ca și cum ar fi vrut să o mângâie.
Era rândul lui Rex. La început, am putut vedea o glorie roz pal de lumină, care s-a schimbat treptat în auriu, albastru și apoi alb intens, în timp ce a rămas o nuanță albăstruie glorioasă. Forma lui nu a dispărut complet din vederea mea și, după aproximativ zece minute, a părăsit scaunul, cu ochii strălucind de Lumina Prezenței Puternice AY AM. Nada i-a succedat. Instantaneu, Lumina a devenit ca un Soare strălucitor, iar forma sa a dispărut complet într-o Slavă minunată. Părea să plutească și dădea aceeași impresie de ușurință când părăsea scaunul, raze de lumină intensă continuând, pentru o lungă perioadă de timp, să izvorască din partea superioară a corpului ei.
În cele din urmă, mi-am luat locul. Am simțit un milion de puncte de Lumină străpungându-mi carnea atunci când Marea Forță a Electronilor a fost eliberată prin structura mea atomică. La început, am simțit că vreau să sar din corpul meu și să revendic Libertatea Completă a Prezenței mele Puternice AY AM, dar în curând am fost acordat la situație și un sentiment de exaltare extrem de veselă mă umple complet – un sentiment imposibil de descris.
Eu am inundat întreaga omenire cu o Iubire Puternică, cerând ca toți să primească o iluminare similară și glorioasă, pentru că nimeni nu poate părăsi Lumina odată ce a intrat în ea în acest fel. În această stare de exaltare extraordinară, am proiectat Puterea Măreață a Iubirii Divine cu o forță mult mai mare decât aș fi putut crede că este posibil pentru a binecuvânta și lumina întreaga omenire. Dacă trei sferturi din omenire ar putea înțelege, ar fi crescută în această stare minunată și ar proiecta în mod conștient Marea Putere a Iubirii Divine pentru o singură săptămână, Pământul și toți locuitorii săi ar fi transformați pentru totdeauna: nu ar mai exista niciodată egoism și, prin urmare, nu ar mai exista lupte. Te rog lui Dumnezeu că vine ziua!
Maestrul nostru iubit ne-a invitat să ne întoarcem în camera de cristal. Acolo am găsit numărul de scaune potrivite pentru cei prezenți și au fost așezate cu fața spre peretele estic al acestei camere minunate. Saint-Germain s-a îndreptat spre o frânghie care atârna de-a lungul peretelui și i-a dat o lovitură. Acoperirea peretelui sa răspândit și a dezvăluit o suprafață lustruită de aproximativ patru metri pe șase metri și jumătate. „Aceasta”, a explicat El, „este o oglindă cosmică. Având viziunea Planului Divin pentru Viața sa Viitoare, persoana înțelege cum trebuie să colaboreze cu Marele Impuls al Înălțării și astfel își poate crește foarte mult capacitățile de Serviciu și Utilitate prin Expansiunea Conștientă a Iubirii, Înțelepciunii și Puterii Puternicei Prezențe AY AM prin intermediul acesteia. »
Cinci dintre scaune fuseseră așezate direct în fața centrului Oglinzii. Saint-Germain ne-a invitat pe Rayborn, Perle, Rex, Nada și pe mine să luăm loc în această ordine. „Vă cer tuturor să țineți ochii închiși”, a spus El, „cu excepția, desigur, a celui pe care îl voi ruga să facă observația și vă cer ca nimeni să nu-și permită niciodată să vorbească. Vă voi spune numele pe rând.
Te implor, a spus El, adresându-se mie, să urmărești orice apare pe ecran, pentru că ești aici să observi și să înțelegi tot ceea ce se întâmplă, astfel încât să dai această cunoaștere lumii. Ceilalți sunt aici pentru creșterea lor individuală. »
Desigur, nu am permisiunea de a relata informațiile personale care au fost dezvăluite în acea zi și voi spune doar ceea ce servește informațiilor impersonale.
Maestrul a dat următoarea explicație: „Cel al cărui nume va fi rostit trebuie să proiecteze Lumina Sufletului său pe Oglindă, să o țină acolo și să observe calm rezultatele, indiferent de ceea ce apare. Daniel Rayborn.”
Imediat, un punct albastru de lumină a apărut pe suprafața alb-lăptoasă a oglinzii. A crescut rapid și a devenit limpede. Saint-Germain a explicat: „Viețile se succed pe ecran. Unele apar până la cel mai mic detaliu. Altele arată lupta terifiantă pe care sinele exterior o duce împotriva progresului și expansiunii Marii Lumini Interioare. Pot exista întârzieri, dar Lumina ajunge întotdeauna la Victoria Finală și la Dominația Eternă a formei. Atunci când, obosit de nenorocirile existenței, de irealitatea lucrurilor, sinele exterior se întoarce serios și bucuros către Prezența Puternică AY AM, atunci toate barierele dispar și Marea Lumină Interioară reușește să-și exprime Perfecțiunea tot mai mult. În cele din urmă, se obține Măiestria deplină. »
Oglinda a dezvăluit experiențele lui Rayborn, inclusiv cele din viața sa actuală și contactele noastre recente. „După cum vedeți”, a spus Saint-Germain, „acestui bun frate i-a fost acordată o prelungire a vieții pentru a-i permite să termine anumite lucrări și până când copiii își vor termina studiile. Aceste extensii sunt acordate numai atunci când este posibilă ascensiunea structurii corpului fizic în Corpul Electronic. Când se va întâmpla acest lucru, el se va reuni cu frumoasa sa Rază Geamănă, Mama lui Rex și Nada. Apoi, adevăratul lor Serviciu va fi dezvăluit de Prezența Magică Puternică a AY AM, într-o Radiație mereu din ce în ce mai mare. La un moment dat, Ei se vor întoarce cu autoritatea lor de Maeștri Ascensionați și vor servi în Corpurile Vizibile și Tangibile ale acestor Maeștri. Ei vor fi Mari Învățători ai Luminii, deținând înalte funcții guvernamentale, fiind trimiși direcți ai Marelui Dumnezeu cel Viu. »
Suprafața oglinzii a devenit din nou albă și Saint-Germain a spus: „Perlă!” Un punct purpuriu de lumină a apărut, a crescut și a acoperit întreaga oglindă cu o radiație minunată. Întreaga activitate a fost foarte diferită. Din multele vieți care au fost arătate, au fost doar trei în care sinele exterior s-a răzvrătit împotriva Luminii. Au fost dezvăluite încorporări masculine și feminine. Adesea, ea a fost o învățătoare a Adevărului printre oameni, a fost martoră la răstignirea lui Isus și a fost prezentă când Ioana d’Arc a fost arsă. Apoi a urmat întâlnirea sa cu Rex și iluminarea sa finală, Ascensiunea în corpurile lor și viitoarea lor Slujire pe Pământ. Ei puteau fi văzuți, mereu în contact cu părinții lor, ca și cu prietenii dragi, dar nu mai erau în relații de familie. Din nou, Lumina se estompează, Oglinda a devenit din nou albă, iar Saint-Germain a spus: „Rex!”
Un disc de lumină roz intensă a acoperit rapid oglinda și au fost descoperite o lungă serie de vieți. Încorporările au fost uneori masculine, alteori feminine. În trei dintre ele el a fost un mare Învățător al Adevărului. El a fost adesea un ofițer superior în armate. El a fost foarte activ la acea vreme, mai ales în momentul în care civilizația greacă a atins apogeul. A trăit în Franța și Anglia în timpul Revoluției Americane.
Maestrul ne-a atras aici atenția asupra unui fapt neobișnuit: „Creșterea lui Rex a fost atât de rapidă încât el nu a experimentat niciodată vreo luptă în nici una din încorporările sale. Acesta este un lucru rar dacă luăm în considerare faptul că un suflet trece prin sute, dacă nu mii, de încorporări pentru a atinge Victoria și Suveranitatea Eternă. În trei vieți consecutive, el a fost un savant de mare renume și a făcut descoperiri remarcabile care au fost binecuvântări pentru întreaga omenire. Iată viața sa actuală care tocmai a început bine. Studiile sale s-au terminat și a întâlnit-o pe Pearl – amândoi sunt chemați să-l viziteze pe Maestrul din Himalaya și pe Maestrul din Orientul Îndepărtat. Le va lua doi ani. Observați descrierea vie a unor lucrări viitoare și rolul important pe care el va avea în guvernarea Americii. »
Dintr-o dată, totul a dispărut din Oglindă și Saint-Germain a spus: „Nada!” Aproape instantaneu, o Lumină ca un Soare a acoperit Oglinda și, în timp ce a devenit mai clar, Saint-Germain a continuat: „Aici este dezvoltarea remarcabilă a câtorva sute de vieți, de la încorporări la activități intense care arată întotdeauna o dorință dominantă pentru Lumină. În viața care este proiectată acum, vedem întâlnirea dintre Nada și Bob Singleton, care erau împreună pe Atlantida. Bob a fost nepotul unuia dintre Marii Maeștri Guvernanți. Mai târziu, Nada a devenit preoteasă în Egipt. Iat-o ca fiică a unui șeic arab și, timp de multe vieți, a fost sub conducerea Mea personală. În această viață, vedem întâlnirea sa și contactul nostru cu Bob. Ea va avea grijă de un anumit Serviciu Cosmic pe care Bob nu este încă capabil să-l îndeplinească. Observați Lumina Intensă care va izbucni atunci când el va fi pe deplin educat. Împreună, deci, ei vor fi Mari Învățători ai Înțelepciunii Divine. După cum puteți vedea, Bob va face Ascensiunea corpului fizic cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați. Serviciul lor viitor, amândoi în Starea Ascensionată, este cu adevărat foarte frumos.
Saint-Germain mi-a pronunțat apoi numele. Imediat am proiectat Lumina Sufletului meu pe Oglindă și o Lumină Învolburată, cu un fel de Diamant mare în centru, a acoperit rapid suprafața Oglinzii. În trecutul foarte îndepărtat, mi-am văzut Ființa Reală, Puternica Prezență AY SUNT, angajând corp după corp, într-o lungă serie de vieți. Două au avut loc pe Atlantida, una ca inginer minier, cealaltă în navigația aeriană. Când a apărut al doilea, Saint-Germain a explicat: „În această ultimă încorporare pe Atlantida, v-ați întâlnit pentru prima dată Raza ta Geamănă. În Egipt ai fost un Învățător Secret al Unicului Dumnezeu. La Roma ai fost sutaș în timpul vieții și slujirii lui Isus, completând acea încorporare în ceea ce este acum Marea Britanie. Din nou în Anglia, în secolul al XII-lea, apoi o încorporare feminină în Franța. Iată viața curenta, din nou în unire perfectă cu Raza ta Geamănă. Acest lucru va continua în viitorul îndepărtat. În Marea Familie a Maeștrilor Ascensionați, vă veți continua slujirea, oferindu-vă Iubirea Divină locuitorilor Pământului, ajutându-i în progresul lor către Înălțimi. Binecuvântarea Serviciului Divin este un Mare Privilegiu, dar amintiți-vă întotdeauna că Serviciul Primordial, Cel mai Mare Serviciu care există, este Cunoașterea Completa și Acceptarea Totală a Prezenței voastre Puternice AY AM – Lumina Puternică din interiorul și deasupra voastră. Vreau să vă amintiți, în special, ceea ce am să spun despre Service, pentru că este unul dintre subiectele cele mai greșit înțelese. Mulți oameni consideră lucruri a fi Serviciu care, în realitate, nu sunt deloc Serviciu, ci care sunt pur și simplu sclavie impusă de propriile creații sau de creația altora. Efectuarea de acte fizice, pentru a flata sau pentru a satisface limitările sinelui exterior, nu este și nu va fi niciodată de folos. Este sclavia sarcinilor ușoare zilnice impuse de limitările umane. Vă rog să eliberați complet mintea odată pentru totdeauna de această idee, care nu este un concept de Serviciu, pentru că vă repet, sincer și sincer, că nu este Serviciu.
„Una dintre Doamnele Maeștri Ascensionate a spus: „Primul serviciu pentru fiecare ființă umană este Lauda și Închinarea Sinelui Divin – Prezența lui Dumnezeu în inima fiecărui individ. Prin păstrarea constantă a atenției minții exterioare asupra Prezenței AY AM, Ea reușește să ridice înțelegerea umană în Acceptarea deplină a Puterii Supreme de Cucerire ancorată în forma umană, care, la urma urmei, este Divină.
„Dacă, în serviciul pe care vrem să-l facem aproapelui nostru, uităm să ne menținem atenția fixată pe Prezența noastră AY AM, Sursa Iubirii Divine, atunci ne-am pierdut în mare parte Energia. Dacă tot timpul nostru este ocupat pentru a satisface nevoile simțurilor și nu i se acordă atenție Sursei, Prezenței AY AM, care produce tot ceea ce avem nevoie, atunci am ratat scopul existenței.
„Singurul Serviciu Adevărat este de a menține atenția asupra Prezenței AY AM și de a o accepta atât de ferm încât mintea exterioară să vibreze la unison cu acea Prezență AY AM. În acel moment, actele vieții de zi cu zi devin în mod destul de firesc Serviciul Divin Perfect al Momentului Prezent.
„Astfel, Guru dinăuntru – Puternica Prezență AY AM – conduce activitatea exterioară și Planul Divin este îndeplinit. Înainte de a primi Iluminarea, sinele exterior dorește să-și etaleze capacitățile, dar toate aceste voințe umane sunt sortite eșecului și, sub șocul produs de prăbușirea acestor încercări deșarte, bietul sine uman se trezește și ajunge să se uite în sus, spre Sursa Puterii pe care o uitase sau o îndepărtase de bunăvoie.
„Liberul nostru arbitru ne obligă să alegem între încercarea și eroarea intelectului și Direcțiile divine ale Marii noastre prezențe AY AM. Prezența nu se impune niciodată: ea așteaptă să o invităm să ia în stăpânire Templul Său. Cu cât punem mai multă Bucurie în Acceptarea Prezenței noastre, cu atât mai rapide sunt Manifestările Puterii Sale. Acceptarea puterii Sale trebuie să fie fermă, atenția trebuie să fie fixată asupra Prezenței suficient de mult timp și cu suficientă intensitate pentru a elimina sinele exterior de toate pretențiile de Putere. Sinele exterior nu poate nega faptul că toată Energia pe care o folosește – de obicei pentru a-și crea propriile nenorociri – îi este dată de Prezența AY AM. Nu permiteți niciodată ca activitățile voastre seculare să vă priveze de timpul necesar pentru a comunica cu Divinitatea voastră, nedivizat și suficient de lung pentru a realiza că Prezența voastră vă va ghida către serviciul Adevărat și vă va face să faceți ceea ce este corect.
„Acesta adevarul este Adevărul cu privire la Legea Serviciului: NU VETI AVEA NU DUMNEZEU DECÂT MINE, PREZENȚA TA EU SUNT!
„Aceasta este Prima Poruncă și împlinirea Legii. Sinele exterior nu posedă nimic în sine, deoarece chiar vine într-o întruchipare fără haine și dacă corpul fizic nu este iluminat și înălțat, trece prin așa-numita moarte și trebuie să abandoneze corpul. Sinele exterior nu deține nimic! El nu poate nega faptul că tot ceea ce are i-a fost împrumutat de către Marele Maestru Prezență, care nu îi ține împotriva lui pentru folosirea greșită a Minunatelor Daruri ale Vieții. » »
*
*Notă: Această instrucțiune de serviciu a fost dată inițial de Doamna Înălțată Maestrul Nada. Ea a urcat corp acum 2700 de ani și Ea îndeplinește un Serviciu Transcendent pentru umanitatea pământească, precum și un Serviciu Mai Mare în sfere mult mai înalte. La cererea lui Saint-Germain, această Instrucțiune este reprodusă aici, în „Prezența Magică”, deoarece El dorește ca toți Studenții Săi să O cunoască și ca ei au, ca și orice cititor, să aibă Beneficiul Radiației Nadei în acelaşi timp cu Siena.
Saint-Germain a continuat:
„Ține-ți atenția asupra Înălțimilor, asupra Luminii și rezistența eului exterior va înceta rapid. Veți descoperi că vă înălțați treptat în Starea Glorioasă Ascensată, unde Bucuria Serviciului Divin transcende înțelegerea pământească până la punctul în care nu există cuvinte pentru aceasta.
„Creșterea individuală prin sute de vieți, întruchipări și experiențe pământești tocmai v-a fost dezvăluită. Este un privilegiu acordat rar Studenților să poată afla despre experiențele lor trecute. Acest lucru este permis numai atunci când o ființă individualizată a atins un anumit grad de realizare spirituală și forță interioară care îi permite să observe trecutul fără a fi sugerat sau influențat, chiar dacă acele experiențe au fost teribile. »
Ceea ce se spune aici este doar o mică parte din ceea ce a fost arătat în Oglinda Cosmică, deoarece relatarea experiențelor unei singure ființe, prin sute de întruchipări, ar necesita mai multe volume de la sine.
Saint-Germain a pus la loc vălul de pe Oglindă și, luându-și locul în fața Oaspeților Săi, El ne-a ținut un discurs minunat. Întrucât majoritatea erau doar instrucțiuni și informații private, destinate serviciului viitor al celor prezenți, transcriu aici doar o foarte mică parte.
„Îmi doresc, a spus el, adresându-se lui Pearl, Nada și Rex, ca Pearl să se întoarcă la școala ei cu Nada pentru a studia anumite materii pe care le voi indica. Când examenele vor fi promovate, voi fi foarte bucuros să va însoțesc în Est, unde vei petrece doi ani și unde vei avea contacte care sunt esențiale pentru tine. Bob va fi atunci gata să vi se alăture. Voi vedea că oamenii de încredere preiau conducerea minei și a fermei.
„Peste un an, pe 28 iulie 1931, ne vom întâlni cu toții în Peștera Simbolurilor. Daniel Rayborn va finaliza Ascensiunea în Corpul Electronic și va intra în starea de Libertate Perfectă, alături de iubitul său Raza-Geamana Nada, Copilul Cântecului. Cu toții veți primi periodic Instruire și Antrenament, după cum este necesar, pe Calea Eliberării. Toți știți că există o singură Sursă de la care puteți primi toate lucrurile, este Prezența voastră Puternică AY AM în voi și în jurul vostru, la care puteți recurge întotdeauna și care nu va eșua niciodată să vă răspundă. Îți va oferi Curaj, Forță, Protecție, Putere și Directive fără limite, permițându-ți să treci prin toate dificultățile pe care le poți întâmpina. Nu am observat nicio slăbiciune la voi toti sau nu ai fi aici. Va veti confrunta cu încercări neașteptate; vă veți aminti în mod firesc că un student sincer este mereu în garda lui. Lumina Interioară nu va eșua niciodată dacă nu vă întoarceți în mod deliberat de la ea – ceva ce niciunul dintre voi nu va face vreodată, sunt sigur.
„Vrei să fii alături de mine acum în jurul mesei de cristal? Mai avem un serviciu de oferit iubitului nostru frate Bob. »
Când ne-am așezat, El a rugat-o pe Nada să-l sune pe Bob cu Lumina Interioară. După vreo zece minute, s-a stat în fața noastră, pe masă. Rex i-a dat mâna și el a sărit ușor de la masă. A luat-o imediat pe Nada în brațe care l-a luat să-l prezinte mamei lui care se întorsese în sala de judecată cu Daniel Rayborn. Mama Nadei l-a examinat o clipă pe Bob, apoi, cu cel mai dulce zâmbet, Ea întinse brațele spre el și l-a îmbrățișat strâns. Lumina Sa a devenit atât de intensă încât ambele trupuri au devenit aproape invizibile.
„Fiul Meu Iubit, în care mi-am pus mulțumirea, a spus Ea, eliberându-și îmbrățișarea, vă felicit atât pentru întâlnirea voastră, cât și pentru Iubirea care învăluie Unirea voastră Divină. Vă binecuvântez pe amândoi cu toată Puterea pe care o am în Starea Ascensată. Amintiți-vă întotdeauna că Iubirea Pură și Dezinteresată, împreună cu Devotamentul, este Calea Deschisă către Starea Înălțată. »
Nada le-a rugat pe Daphne și pe Arion să se joace din nou. În timp ce Ei își luau locul la orgă și pian, o Lumină Sclipitoare plutea deasupra Ei, lângă tavan. Când au lovit primele acorduri ale unei melodii frumoase, în Lumină s-a auzit o Voce Glorioasă de Tenor. Controlul acestei Voci era perfect, iar raza ei părea nelimitată. Ne am auzit o Ființă Invizibilă care și dovedea în mod magnific Darurile Sale omenirii printr-o Voce. Prima melodie s-a terminat, orga, pianul și Vocea au cântat piesa „América”. Toate s-au ridicat pentru a aduce un omagiu Americii, dar și Marelui Maestru a cărui voce minunată ne-a atins atât de mult.
„America, spune Saint-Germain, reprezintă mult mai mult decât îndrăznesc să-și imagineze majoritatea locuitorilor săi. Ea este Inima progresului spiritual al planetei. În America, Cunoașterea lui Hristos Cosmic – Puternica Prezență AY AM – va deveni ancorată în inimile oamenilor. Această Lumină Mare și Atotputernică va crește și se va intensifica până când orice urmă de egoism sau intriga politică va dispărea și va fi uitată. Lucruri uimitoare se vor întâmpla în anii următori care îi vor face pe oameni să realizeze cu adevărat că timpul miracolelor nu a trecut, dar trăim în el acum. Se va înțelege că ele sunt consecința Ascultării față de Planul Divin al Vieții. Tocmai intrăm în acea Eră a (așa-numitelor) Miracole, care va dezvălui Gloriile pe care Prezența Magică le rezervă copiilor ei. America este Cupa (Graalul) acestui Pământ și poartă Lumina Hristosului Cosmic care va lumina planeta și îi va aduce Ordine Divină prin Puterea Puternicei Prezențe AY AM. »
Bob era infinit de fericit. El a întrebat dacă nu poate să-l întâlnească pe Preaiubitul nostru Maestru în corpul său fizic obișnuit înainte de începutul anului școlar. Saint-Germain a răspuns: „Dorința ta poate fi realizată mai devreme decât speri, pentru că prietenii tăi prețioși se vor întoarce curând la mină și mă voi întâlni cu toți acolo, să zicem pe 10 august”. Acum, Bob, trebuie să te întorci la corpul tău fizic. »
Imediat, cei Doi Maeștri Radianți au fost alături de el. Bob i-a cerut iubitei sale o noapte bună și tuturor celor prezenți și au dispărut imediat. Ne-am adunat în jurul Maicii Nadei, care i-a îmbrățișat pe fiecare dintre iubiții ei. „Este timpul să ve părăsim, a spus ea, dar de data aceasta o vom face în extaz vesel și nu în durere ca pentru despărțirea noastră anterioară. »
„Te rog să te întorci în camerele tale”, a spus Saint-Germain, „și vreau să te odihnești până la ora două după-amiaza. Te vei întoarce apoi acasă. Veți primi hrana adecvată când sunteți gata. Va fi privilegiul Meu să-l escortez pe Copilul Iubit al Cântecului, a spus El arătând spre Mama lui Rex și Nada, spre Sfera în care locuiește Ea. »
Ne le-am urmărit cu atenție și am văzut cele două forme ale lor devenind din ce în ce mai puțin distincte și, în aproximativ trei minute, dispărând complet. Aceasta este Puterea Maestrului Înălțat, care Îi permite să vină și să plece într-un corp tangibil și să-l facă vizibil sau invizibil după bunul plac.
Am urmărit cu mare interes dispariția Mamei Nadei și a Iubitului nostru Maestru și nu ne-am dat seama că toți Ceilalți Maeștri dispăruseră. Doar Daniel Rayborn, Perle, Nada, Rex și eu am rămas. Ne-am uitat unul la altul. Ochii noștri erau cu toții plini de lacrimi de Recunoștință și Bucurie cu care Inimile noastre ne debordau. Ne-am intors in camerele noastre unde ne astepta o cina apetisanta, formata dintr-un fel de rulada de nuci, o bautura foarte racoritoare de chihlimbar si o salata ruseasca care continea diverse ingrediente pe care nu le cunoteam. De îndată ce ne-am așezat în pat, lumina puternică din dormitoarele noastre s-a stins încet, lăsând doar o lumină albastru-albă moale, care era ca lumina lunii. Cel care nu a experimentat efectul produs de această Lumină cu siguranță nu își poate face o idee despre odihna și liniștea pe care aceasta le aduce.
A doua zi, la ora unu după-amiaza, ne-a trezit clopotul eteric. Ne-am îmbrăcat și ne-am așezat la o masă mică de cristal încărcată cu fructe de calitate: piersici și zmeură pe care nu le-am văzut niciodată în lumea exterioară. Mai era și o substanță, ca un fel de frișcă groasă, din care fiecare lingură trecea prin corp o sarcină electrică care dădea o senzație de nedescris de forță, curaj, putere și încredere. La sfârșitul mesei, o foaie de hârtie s-a oprit pe masă. Pe ea scria cererea de a merge direct în camera de cristal. Pe măsură ce ne apropiam de ea, ușile mari ale sălii s-au deschis și am fost întâmpinați de Saint-Germain și de Ceilalți, care deja ne așteptau acolo. „Lucrarea noastră aici este încheiată pentru moment”, a spus Saint-Germain. Ați făcut cu toții pași mari, și foarte repede, prin realizări din viețile voastre trecute de care nu erați deloc conștienți. Acum te vei întoarce la rutina și activitatea lumii exterioare, dar nu mai aparții acestei lumi. Vibrațiile sufletului tău și ale corpului tău nu vor mai coborî niciodată până la punctul în care erau înainte să intri în Peștera Simbolurilor în urmă cu trei zile. Prietenii tăi vor observa o schimbare, dar totuși vor fi împiedicați să-ți pună întrebări prea personale. Vă puteți îmbrăca hainele lumii exterioare, dar păstrați întotdeauna rochiile voastre pentru momentele voastre de meditație și comuniune cu Maeștrii Ascensionați.
„Am mijloace personale să păstrez legătura cu tine.
„Dacă vrei să te alături Mie, de îndată ce ești gata, te voi însoți până la ieșirea din Grotă, pentru că trebuie să fiu în Orientul Îndepărtat la ora 17:00. De acum înainte, nu ne vom mai despărți niciodată. »
Ne-am întors puțin mai târziu în hainele noastre de excursie și Saint-Germain ne-a condus la ieșire. Am încercat să-I exprimăm recunoștința față de El, dar ridicând mâna, El ne-a impus tăcerea și ne-a spus: „Pe viitor, să nu mai încercăm să exprimăm ceea ce este deja cunoscut de toată lumea. Suntem, sper, deasupra convențiilor umane. Cunosc Marea Dragoste și Recunoștință a Inimilor voastre. Dragostea Mea și Recunoștința Mea sunt la fel de grozave ca și ale voastre, pentru că ați găsit Calea către Lumina Eternă, Libertate și Perfecțiune. Faptul de a fi avut privilegiul de a te asista este, pentru Mine, o răsplată suficientă. Totul este la comanda Prezenței Magice în toate – Puternica Prezență AY AM a Universului. » »
Pe măsură ce El a încetat să vorbească, Trupul Său a devenit treptat mai puțin dens, mai încețoșat și în cele din urmă a dispărut complet din vederea noastră.
CAPITOLUL 5. MAREA PORUNCA.
Reconectarea cu lumea exterioară a simțit că te-ai întoarce de pe o altă planetă. Am urmat pista până unde parcase automobilul și o bucurie inexprimată a cântat în inimile noastre. La trei și jumătate am ajuns la ferma Rayborn. De mai multe ori nu m-am putut abține să întreb cum a fost posibil ca Rayborn să fie implicat în acest gen de lucruri, înmulțirea, și totuși să aibă privilegiul de a asista la experiențele minunate la care am fost martorii la Peștera Simbolurilor. Ca răspuns la această întrebare mentală, Saint-Germain a dat următoarea explicație:
„Deși este excepțional să găsești o persoană atât de aproape de Înălțarea sa angajată în activități atât de grosolane ale lumii exterioare, se poate întâmpla, de fapt, destul de rar, ca o ființă cu realizări înalte prin întruchipările sale anterioare să se găsească blocată în astfel de activități, din cauza necesității afacerii. În aceste cazuri excepționale, Maeștrii Ascensionați oferă ajutor explicând Utilizarea Flăcării Violete Consumatoare, care permite persoanei să consume o mare parte din creația umană produsa anterior. Totuși, ființa trebuie să folosească această Flacără prin propria sa hotărâre. În acest fel poate fi acordat ajutor și planul multor vieți poate fi realizat. Evident, nu ne sustinem acest gen de afaceri. Nu ar trebui să apară neînțelegeri cu privire la condițiile care sunt produse de partea umană, iar creșterea animalelor pentru sacrificare pentru consumul de carne este greșită de la început până la sfârșit. Se poate însă ca, în mod excepțional, un suflet de mare creștere să fie prins în astfel de activități, sub influența sugestiilor și a condițiilor generale ale lumii exterioare. Când se întâmplă acest lucru, Marea Lege a lui Dumnezeu, prin Înțelepciunea Maeștrilor Înălțați, oferă o modalitate de a ajuta pe cel care caută realizarea de sine, și care vrea să se elibereze. »
La 7 dimineata pe 9, urma sa ne intoarcem la mina. Ziua a fost excepțional de frumoasă, iar tatăl Nadei ne-a sugerat să mergem pe drumul trecatori înalte, de unde am avea una dintre cele mai bune priveliști ale Munților de Vest.
În Mare Nord-Vest, Royal Titon s-a ridicat într-o centură de o frumusețe sălbatică și de neegalat. La sud era Vârful Paikes, la sud-est era Vârful Lung și un lanț de vârfuri care se înălțau spre cer. Nu voi uita niciodată acest peisaj. Toată această traversare a munților ne-a permis să contemplăm o panoramă de o frumusețe rafinată.
La ora 19:00, ne am intrat în tabăra de mine, și nimeni nu s-a simțit obosit. Bob a venit imediat în fugă când a auzit claxonul nostru. De data aceasta părea că și-a uitat complet sora și s-a repezit spre Nada. La început ea a rămas nemișcată de parcă nu l-ar fi recunoscut, el s-a oprit și a devenit palid. Așa că ea și-a întins brațele spre el cu cel mai bun zâmbet al ei, dar el a tăcut încă câteva clipe. „Iubito”, a spus el în cele din urmă, „doar mi-ai dat un șoc groaznic: timp de câteva minute, am crezut că experiența mea în Peștera Simbolurilor a fost doar un vis. Din fericire, acum știu că nu este cazul.
„Nu, iubirea mea”, a răspuns Nada, „a fost, slavă Domnului, foarte real și sunt foarte recunoscător pentru asta. Amândoi vom fi veșnic recunoscători. »
În timp ce Bob se uită în jur, părea să-și dea seama că nu erau singuri. „Draga mea, iartă-mă, i-a spus lui Pearl, luând-o în brațe, știi că nu te voi neglija niciodată.
„Iubitul meu frate”, a răspuns ea, „înțeleg perfect. E în regulă, nu-ți fie frică. »
Bob ne-a dat tuturor cu degetul mare, chiar și Daniel Rayborn. — Bob, spuse Rayborn, mă bucură inima să te văd atât de iubitor și de natural. Vino să cinați cu noi în seara asta, acum faceți parte din familie și veți lua cina mereu cu noi în loc la tabără. »
În acea seară, la cină, Bob a povestit experiențele sale de la Peștera Simbolurilor, pentru că memorase toate detaliile. Fusese complet fascinat de mama Nadei. Era clar că se atinsese o mare acordare. Am discutat despre munca care se desfășoară în mină, „Descoperirea Stăpânului”. „Este extraordinar de bogată, a exclamat el, cu siguranță ne am extras deja peste trei sute de mii de dolari. »
Ne eram pe punctul de a părăsi masa când o foaie de hârtie a căzut în fața lui Daniel Rayborn. Ea a spus: „Aș putea avea privilegiul de a lua cina cu tine mâine seară?” Voi furniza mâncare direct din Substanța Universală. Îți sugerez să oferi slujitorilor tăi o seară de libertate. A fost semnat Saint-Germain.
Această idee era cu totul nouă pentru Bob și l-a nedumerit pentru o clipă. — Vrei să cred că Maestrul va avea cina adusă direct din Invizibil? el a intrebat. — Tocmai asta, răspunse Rayborn. Vei avea ocazia să observi tot ce se va întâmpla și o nouă lume se va deschide înaintea ta. »
Masa scoasă, am ținut o adevărată întâlnire de afaceri. „Domnule Rayborn, în toată viața mea”, începu Bob, „n-am văzut niciodată domnind o armonie atât de minunată între lucrătorii unei mine, nici o dragoste și respect atât de acordată de fiecare proprietarului său. Cred că trebuie să se datoreze maestrului. Dave Sutherland, noul asistent, a sosit și aș vrea să vi-l prezint mâine dimineață. Este un coleg de-al meu de la Colorado School of Mines, a absolvit acolo cu mare distincție la un an după mine.
– De ce nu-l aduci acum! spune Rayborn.
Bob l-a sunat la telefon, iar o jumătate de oră mai târziu, s-a prezentat un tânăr distins, bine făcut, de doi metri înălțime și al cărui caracter deschis a cucerit curând inimile tuturor. A fost, fără îndoială, un om de onoare, cu un mare ideal și care merita deplină încredere.
A doua zi, eu și Rex ne-am dus cu Bob la biroul unde era deja Dave. Părea foarte recunoscător și îi plăcea foarte mult să fie aici cu Bob și Rayborn. „Niciodată nu am visat să fiu atât de aproape de cer”, spune el entuziasmat.
„Dave”, a răspuns Bob, „probabil nu știi cât de aproape ești cu adevărat de ceea ce spui! »
La șase fără un sfert ne-am întâlnit în sufragerie. După un sfert de oră s-a auzit o bătaie ușoară în ușă și, când Rex a deschis-o, s-a trezit față în față cu Saint-Germain, care era îmbrăcat într-un costum alb de flanel, ca un om perfect de lume. „Am avut ideea să te surprind”, a spus El, întâmpinându-ne pe toți cu zâmbetul Lui plin de grație. Ei bine, Bob, de ce nu o faci ? »
Bob, pentru o clipă, a părut confuz, apoi a făcut un pas înainte, l-a îmbrățișat pe Stăpân și i-a dat un sărut mare. „Dragul meu frate”, a spus Saint-Germain, „primul pas către Perfecțiune este să fii natural, căci toate lucrurile sunt bune dacă motivul este divin. »
Bob a înțeles astfel că Saint-Germain își citea cele mai intime gânduri.
„Acum, dacă vrei să iei loc la masă, vom lua cina. Lenjeria de masa si toate serviciile folosite in aceasta seara vor fi permanente si oferite lui Perle si Rex cadou de la cineva care ii iubeste foarte mult. »
Daniel Rayorn l-a așezat pe Iubitul nostru Maestru în vârful mesei și s-a așezat vizavi de El, Nada și Rex la dreapta lui, Perle, Bob și eu la stânga lui. Ne-am plecat capetele în tăcere în timp ce Maestrul a adus Mulțumiri și Laudă pentru Abundența a tot ceea ce era necesar. Când ne-am uitat în sus, masa era acoperită cu o față de masă albă rafinată și șervețele asortate. În centru se afla o frumoasă vază sculptată de jad, plină de muguri de trandafir proaspăt înfloriți, al căror parfum minunat umplea camera. În fața fiecărui oaspete a apărut un pahar de cristal plin cu un lichid auriu. Saint-Germain a ridicat mâna și a rostit un toast la care s-au alăturat toți: „Spre Iluminare, spre Glorie, spre Perfecțiunea fiecărei și a întregii omeniri!”. »
Bob și-a golit paharul dintr-o înghițitură și expresia feței lui a dezvăluit o mare surpriză în timp ce Esența îi străbătea corpul cu viteza fulgerului.
Au venit apoi farfuriile, ceștile, farfuriile și alte feluri de mâncare, dintr-un porțelan rar pe care nu îl văzusem niciodată. Arăta ca o substanță ca o perlă, decorată cu frunze aurii cu desene minunate. Cuțitele, furculițele și lingurile erau făcute dintr-un metal rar, alb, iar mânerele erau din cristal tăiat.
Pe farfuria fiecăruia a apărut câte o paine de carne, dar ne am observat repede, când am gustat-o, că nu există carne. „Această pâine”, a explicat Saint-Germain, „conține un amestec de substanțe care sunt încă necunoscute pe Pământ. Vedeți, există un motiv foarte specific pentru care nu mâncăm niciodată carne și de ce nici ființele umane nu ar trebui să o mănânce: atomii de carne sunt condensarea în substanța acestei lumi de gânduri și sentimente aparținând trecutului oamenilor.
„Nu au existat animale pe această planetă în timpul primelor două Epoci de Aur. Nu au apărut până când oamenii au creat discordie, după aceste două perioade. Creația Originală, cea descrisă în Geneză, se referă la aceste Două Epoci de Aur și este numită „foarte bună”. Apoi s-a ivit o ceață și a avut loc așa-numita „cădere a omului”, asta pentru că atenția minții era fixată pe apetitul simțurilor și pe căutarea senzațiilor fizice. În acest fel, mintea exterioară a devenit din ce în ce mai blocată în lumea lucrurilor și a uitat Sursa, Centrul Puterilor Ființei sale, care este Puternica Prezență AY AM. Viziunea completă a Planului de viață al lui Dumnezeu trebuie să se fi pierdut și tot mai multă discordie a pătruns în sentimentele oamenilor de atunci.
„Atâta timp cât oamenii persistă în uciderea animalelor pentru hrană, ei nu vor reuși niciodată să rupă obiceiurile vicioase ale propriilor sentimente, deoarece acestea își distrug în mod constant propriul corp și împiedică intuițiile minții superioare să apară. Dragostea umanității pentru animalele domestice ridică și purifică o parte din această substanță discordantă din această creație umană a trecutului, eliberând acest Flux de viață și dându-i oportunitatea de a funcționa într-o fază mai armonioasă a existenței. Când omenirea devine mai armonioasă și mai pură, animalele vor dispărea de pe Pământ. Buruienile și dăunătorii plantelor vor dispărea, de asemenea, iar Pământul se va întoarce la acea stare de Puritate Originală denumită „Grădina Paradisului” sau „Eden”, Eden însemnând „Ascultarea de Înțelepciunea Divină”.
„Marele rău produs de consumul de carne vine din faptul că carnea animalului înregistrează teama pe care o simte animalul în momentul în care este pe cale de a fi sacrificat. Animalul are un corp emoțional: vibrația fricii resimțită înainte și în momentul morții este imprimată pe carne și este absorbită de corpul emoțional al celui care mănâncă această carne. Există, de asemenea, o substanță care se condensează în creier, care tocește intelectul, împiedicându-l să capteze impulsurile superioare care vin din Puternica Prezență AY AM. Nici măcar un Maestru Înălțat nu intervine pentru îndepărtarea acestei substanțe pentru că a fost absorbită voluntar. Astăzi, frica, în multele sale aspecte subtile, este sentimentul predominant la om. Este ușa deschisă care permite forței sinistre să controleze personalitatea și să-și facă munca distructivă. Este greșit să înveți că este necesar să mănânci carne și este absolut fals: elefantul, care este una dintre cele mai puternice ființe de pe Pământ, nu o mănâncă!
„Ideea că serurile care sunt luate de la animale pot da sănătate și perfecțiune sau protecție împotriva bolii corpului pur al unui copil sau chiar al unui adult este o altă activitate malefică, dirijată în mod conștient de o forță sinistră în această lume pentru a distruge sănătatea, și rezistența rasei și astfel să permită sentimentelor distructive să domine și să distrugă idealurile umanității. Sub masca științei, profesia medicală a devenit un instrument involuntar al acestei manevre distructive.
„Din cauza încăpățânării persistente a poftelor simțurilor, care creează sentimente în corpul uman, rasa continuă să-și folosească abilitățile mentale și Energia Pură și Minunată a Puternicei Prezențe AY AM pentru a crea tot mai multă distrugere.
„Când oamenii vor folosesc timp și energie pentru a studia Perfecțiunea și Admirabilele Miracole ale Creației, care se oferă pretutindeni vederii noastre, în loc sa le iroseasca în satisfacerea poftelor fizice și a capriciilor sinelui exterior, și ei va produce aceleași Miracole ca și Maeștrii Ascensionați. Probabil, peste cincizeci de ani, oamenii vor începe să privească consumul de carne cu aceeași groază pe care o simt astăzi când se uită la canibalism.
„Există multe produse care lasă o substanță în creier care trebuie îndepărtată înainte ca Perfecțiunea Completă a Puternicei Prezențe AY AM să poată fi eliberată prin conștiința exterioară. În ordinea importanței, acestea sunt narcoticele, alcoolul, carnea, tutunul, excesul de zahăr și sare și cafeaua tare.
„Acum ajungem la remediul care trebuie aplicat, pentru că nu vă voi îndrepta niciodată atenția asupra examinării unei imperfecțiuni fără să vă arăt și mijloacele de a o transcende și de a o înlocui armonios cu Perfecțiunea.
„Vreau să înțelegi că orice trebuie schimbat în experiența fizică va fi întotdeauna schimbat fără durere sau discordie de niciun fel dacă vei chema în acțiune Marea ta Prezență AY AM în mintea și în corpul tău.
„Calea Perfecțiunii, care este Activitatea Prezenței AY AM, nu cere niciodată nimic de la Sinele exterior, decât să renunțe la lanțurile sale, discordiile, limitările și suferințele sale, iar această schimbare este întotdeauna realizată armonios și de către Divinitate Dragoste.
„Dacă sunt introduse substanțe dăunătoare fără structura creierului și corpului, modalitatea de a scăpa de ele este să ceri Prezenței tale Puternice AY AM să reverse prin sufletul și corpul tău Flacăra Violetă Consumatoare, folosind următoarea Afirmație: PREZENȚA AYAM PUTERNĂ, SCOATE AFARA FLACĂRĂ VIOLETĂ TA DE IUBIRE DIVINĂ. SCAPA-MĂ DE ACEASTA DORINȚĂ, ANULUIȚI-I CAUZA ȘI EFECTUL, TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR, ȘI ÎNLOCUIȚI-O CU PLINĂȚA VOASTRĂ, SATISFACȚIA VOASTRA PERFECTĂ ȘI PĂSTRAȚI-VĂ AICI SUVERANITATEA COMPLETĂ pentru totdeauna.
„Această Afirmație poate fi folosită pentru alții cu același efect miraculos și permanent. Fă-ți timp, de cel puțin trei ori pe zi, să te vizualizezi stând într-un Stâlp de Flacără Violetă ridicându-te de la picioare până în vârful capului și extinzându-ți cel puțin cinci picioare în jurul corpului tău… Țineți această vizualizare atâta timp cât puteți, fără neplăceri, și simțiți Flacăra, care este Puterea Purificatoare a Iubirii Divine, care pătrunde în fiecare celulă a corpului vostru – aceasta dizolvă toate substanțele impure și inutile din celulele corpului și purifică și luminează la fel este și conștiința.
„Aceasta este o parte a Științei Focului Sacru, care a fost predată până acum doar în Centrele Secrete (inițiere) ale Marii Frații Albe, de-a lungul secolelor. Acesta este modul în care Maeștrii Ascensionați purifică, vindecă și armonizează umanitatea și Pământul însuși. Este Puterea prin care sunt săvârșite așa-numitele miracole. Nu pot exista niciodată male efecte în creier, corp sau afaceri, în afară de relaxare, confort, pace și bine permanent.
„În ceea ce privește creația animalelor din această lume, trebuie să vă subliniez că păsările au fost create inițial de către Maeștrii Ascensionați pentru a servi ca mesageri pentru omenire. Calitățile distructive pe care le au uneori se datorează radiațiilor de la oameni. În New Age, aceste calitățile vor dispărea. Natura, adică vegetația și regnul mineral al Vieții, au fost create și întreținute de Marii Maeștri Cosmici. Natura însăși este pentru totdeauna pură și dacă oamenii nu și-ar impune discordia asupra atmosferei în care cresc plantele, nu ar exista plante otrăvitoare. A fost o vreme când totul în Natură producea doar efecte armonioase asupra sufletului și corpului ființelor umane. Natura posedă o Activitate intrinsecă de Autopurificare și Autoprotecție care tolerează doar geniul distructiv al oamenilor pentru un anumit timp. Prin dezastre și catastrofe, Natura aruncă înapoi asupra oamenilor ceea ce i s-a impus în secolele trecute. Astfel, Viață după Viață, omul își găsește continuu propria creație negativă întorcându-se împotriva lui, până când își construiește lumea în conformitate cu Planul divin al Perfecțiunii, care este Adevărata Expresie a propriei Divinități.
„Natura, fiind Creația și Exprimarea directă a Maeștrilor Înălțați, este mai puternică decât orice adversar și aruncă continuu, veac după veac, asupra omului, prin cataclisme, toată nelegiuirea lui. Astfel, discordia oamenilor îi distruge și îngroapă, în timp ce Natura, în Puritatea ei primitivă, continuă să-și exprime Nemurirea. Dovada acestui lucru este dată de nenumăratele civilizații care au fost create pe Pământ și pe care Natura le-a șters atât de complet, încât urma efortului uman este doar vag relatată în Tradiții și Mituri.
„Omul care a atins Înțelepciunea – utilizarea constructivă a întregii Științe – poate avea cooperarea forțelor gigantice ale Naturii și, astfel, poate face Lucrare Nemuritoare.
„Trebuie să se încheie uriașul sacrificare a animalelor pentru hrană, precum și comerțul și creșterea pentru sacrificare. » »
La scurt timp după ce a început cina, un coc foarte mic a apărut în fața tuturor, cu acest lui Nada, Bob și Pearl sosind împreună. A urmat apoi o salată cu gust foarte neobișnuit, iar la desert, o salată delicioasă de fructe alcătuită din piersici, prune și alte fructe necunoscute tuturor; amestecat cu aceasta salata, un fel de frisca, spumante ca gerul si delicios de proaspata: o adevarata delicatesa necunoscuta.
„Acum, spune Saint-Germain, veți gusta ceva pe care cu siguranță îl veți prefera în locul cafelei”. În timp ce El vorbea, înaintea Lui a apărut un borcan minunat, plin cu un lichid chihlimbar, aburind. Una câte una, ceștile se ridicau de la masă spre ea. S-au întors la locul lor, plini, de parcă ar fi fost îndrumați de mâini invizibile. Când am fost serviți cu toții, El a spus: „Acesta nu are nevoie de cremă și, mai presus de toate, nu vă alarmați de senzația produsă de prima înghițitură. Nu conține alcool și este cea mai hrănitoare dintre toate băuturile. »
L-am sorbit încet și am simțit ca și cum un curent electric ca și cum Lumina Vie a răsuflat prin corpurile noastre. Mai delicios nu poate fi.
Imediat ce un vas a fost terminat, farfuriile și tacâmurile au dispărut și au fost înlocuite cu altele. La sfârșitul mesei, Bob nu a mai suportat și a exclamat: „Nu am fost niciodată atât de uimit și fericit în același timp în toată viața mea. Este aproape de necrezut că trăim continuu în mijlocul unor astfel de minuni și nu știm nimic despre ele. Că este posibil să ajungem la o astfel de înțelegere și să avem o utilizare nelimitată a Energiei și Substanței Divine pentru a produce tot ceea ce avem nevoie, așa cum tocmai am văzut făcut în această seară, m-complet electrizat. Vreau să înțeleg Folosirea acestei Legi mai mult decât orice. Sunt dispus să încerc să fac tot ce este necesar pentru ca asta să se întâmple. Mă vei ajuta, Preaiubit Maestru, în asta? întrebă Bob pe Saint-Germain, întorcându-se spre El.
– Dragul Meu Frate, a răspuns Saint-Germain, Marele Eu Interior este cel care ți-a inspirat cuvintele. Veți învăța să folosiți AY AM din voi, Marea Sa Înțelepciune și Marea Sa Putere, dacă acceptați Prezența Sa Magică. Atunci vei face cu ușurință ceea ce M-ai văzut făcând în seara asta. Observați, apropo, că Maeștrii Ascensionați nu lucrează niciodată în camere întunecate pentru a produce ceea ce Ei creează direct din Substanța Universală. Ceea ce nu susține Lumina nu vine de la Hristos și ar trebui respins imediat. Cei care slujesc Lumina nu ar trebui să încerce niciodată să producă fenomene în încăperi neluminate. Ceea ce este din Lumină lucrează întotdeauna în Lumină, iar ceea ce nu o susține cu siguranță nu servește Calea Constructivă sau Calea Perfecțiunii. Toate fenomenele care au loc în camerele întunecate aparțin planului psihic și îi vor capta, mai devreme sau mai târziu, pe cei care intră în contact cu el în plasa de mizerie și distrugere care există pe acest plan.
„Dacă urmați Instrucțiunile care vor fi date periodic, vă veți bucura de ele pe tot parcursul Eternității.
— Acum voi ține promisiunea pe care ți-am făcut-o, spuse el, întorcându-se către Pearl și Rex. În același moment, tot serviciul folosit în timpul cinei a reapărut pe masă, de parcă ar fi fost așezat acolo de mâini invizibile. „Curățăm totul”, a spus Saint-Germain, „folosind curenți energetici. Acesta este un mijloc care va fi folosit de un număr mare de oameni în Noua Eră în care tocmai am intrat. Acest porțelan fragil, și aceste cristale pe care ți le fac cadou, sunt indestructibile (un pahar și o farfurie au căzut la pământ fără să se rupă)! Fața de masă și șervețelele nu se vor murdari sau uzate niciodată, a continuat Saint-Germain, dar nu lăsați nimănui să se ocupe de întreținerea lor, în afară de dvs. Ascultă-Mă cu atenție încă o clipă. Doar pentru că este Unirea a două perechi de Raze Gemene, am autorizația de a produce ceea ce va apărea. »
Și-a întins mâinile. După puțin timp, în fiecare a apărut un disc de aur de mărimea unei monede de douăzeci de dolari. „Aurul va răspunde întotdeauna chemării voastre”, le-a spus El, „dacă înțelegeți Marea Lege care guvernează producerea Sa. Vreau să examinezi asta cu atenție”, a recomandat el, dând monedele în jurul mesei. Ne I-am dat înapoi Lui. El a continuat: „Uită-te din nou”. Imediat, un diamant alb-albastru perfect s-a format în fiecare palmă, iar El ni le-a dat să le examinăm. Apoi a luat o monedă de aur și un diamant în fiecare mână și le-a închis pentru câteva clipe. Când le-a deschis din nou, înăuntru era un inel frumos întins cu diamante. I-a dat unul lui Bob și celălalt lui Rex spunând: „Un semn al dragostei mele pentru voi doi. Purtați-le întotdeauna. Observați din nou, vă rog. » Și-a întins mâinile. Parcă suspendată în aer, deasupra mâinii ei stângi a apărut un colier de perle și deasupra mâinii drepte un colier de diamante. S-au odihnit cu blândețe în palmele Lui și El a continuat: „Au o valoare egală și, din punct de vedere comercial, valorează o avere. Le ofer Dragilor Mei Studenți Perle și Nada, cu un scop mai mare decât valoarea lor de piață. »
El i-a dat colierul de perle Perlei și colierul de diamante Nadei, cu binecuvântarea Sa: „Purtă-le mereu”, a spus El, „este un dar al iubirii mele. Acum conștiința voastră este ancorată, acest lucru Îmi va permite să vă dau „Marea Poruncă”. Cu El, poți comanda corpului să manifeste Perfecțiunea, să aibă Suveranitatea și Utilizarea anumitor Elemente, anumitor Curenți de Forță Electronică și Raze de Lumină. Prin urmare, vă puteți guverna Viața și afacerile în Ordine Divină Perfectă. Aceasta este o Instrucțiune strict privată, este comunicată aici, în Centrul Luminii, și nu este niciodata dat nimanui. Numai de Mine. »
El a început să explice uriașa Utilizare a Marii Porunci, a cărei Simplitate este atât de admirabilă și Puterea atât de extraordinară. El ne-a luat pe fiecare separat și ne-a rugat să dăm Porunca, și să înstiintez că este absolut imposibil ca din utilizare Lui să rezulte altceva decât cea mai mare Armonie și Binecuvântări pentru toți. Fiecare a avut rezultate instantanee și ne am rămas fără cuvinte de uimire în fața Imensității acestei Puteri. Ne-am jurat, înaintea Puternicului Sine Divin din fiecare, să-L folosim numai în Serviciul Iubirii Divine.
„Ați auzit cu toții spunând: „La Dumnezeu, toate lucrurile sunt posibile. Vă spun că vă puteți desăvârși atât de mult, astfel încât să vă ridicați Conștiința în Esența Pură a lui Dumnezeu, încât cu voi toate lucrurile vor fi posibile de îndată ce ați învățat să dirijați această Putere Gigantică, prin Iubirea și Înțelepciunea propriei voastre. Prezență puternică AY AM. Puternica Prezență Magică AY AM din voi este Supremă și Victorioasă asupra tuturor, în Cer și pe Pământ. Acordați-I întotdeauna primul loc și contemplați acest Adevăr Puternic ori de câte ori aveți un moment de liniște. »
Acum era ora 21.00. Afară era foarte întuneric, dar nimeni nu observase că Lumina dinăuntru crescuse pe măsură ce se diminuase afară. Nimeni nu se gândise să aprindă pentru că Saint-Germain luminase încăperea prin controlul său electronic al forței. „Îmi doresc,” a spus el, „ca fiecare dintre voi să se antreneze să nu fie niciodată surprins când apar eu. Pot veni oricând și oriunde, dacă este necesar să vă acord asistență.
„Nu, Bob”, a spus el privindu-l, „nu dăm niciodată unui Student ceva ce nu este pregătit să accepte. Vă asigur că Maeștrii Ascendenți nu greșesc niciodată. În ceea ce privește cei care sunt numiți uneori Maeștri, vreau să vă dau o explicație care este importantă pentru Studenții Luminii și Adevărului. În primul rând, sunt cei care se numesc Maeștri și care au atins un grad foarte înalt de Înțelepciune și care și-au menținut Viața în trupul fizic timp de aproximativ două secole, dar fără să fi urcat pe trup așa cum a făcut Isus. Sunt și cei care se numesc „Maeștri” fără să aibă cea mai mică idee ce este un adevărat Maestru.
„Există un lucru de care poți fi absolut și veșnic sigur și este că un adevărat Maestru nu va spune niciodată asta despre Sine, iar un Maestru Înălțat nu va accepta niciodată nicio plată pentru Ajutorul pe care „El îl dă. Pentru primul semn” a adevăratei Măiestrie este să faci totul ca o Dăruire Veselă și Gratuită a Serviciului Iubitor lumii.
„Maestrul Înălțat este încă absolut infailibil, pentru că El a ieșit din octava acțiunii vibraționale unde pot fi făcute greșeli și a devenit pe deplin Divin. Prin Înălțarea Corpului Său, întreaga structură atomică a fost transformată în Electronică. Viziunea Lui este Nelimitată și El știe totul pentru că folosește exclusiv Atotștiința Divină.
„Acei Maeștri care, prin urmare, au atins un grad foarte înalt de Înțelepciune, dar care nu au urcat încă cu corpul atomic, își pot colora și uneori învățătura cu propriile concepte personale, căci nimeni nu este infailibil până când nu lucrează în Corpul său Electronic sau Corp de Lumină Pură, în care nu poate exista nicio contaminare sau concept personal. Ești complet demn, Bob, de tot ceea ce ai Privilegiul să experimentezi. Străduiește-te mereu să devii și mai demn de Puternica Prezență AY AM, care îți face inima să bată și îți dă Folosirea tuturor lucrurilor bune.
„Sugerez ca Nada, Perle și Rex să se întoarcă la școală și ca acest frate bun (arătând spre mine) să rămână la fermă cu tatăl lor, până în ziua în care copiii au trecut examenele și tatăl lor a făcut Urcușul. După aceea, voi cinci mereu veți putea considera ferma „K. Diamant” ca casa familiei tale. Peste trei ani, Activitatea voastră va fi de așa natură încât veți putea considera întreaga lume drept casă, pentru că veți fi chemați să slujiți oriunde este nevoie de Ajutor. Într-un an, din 10 septembrie, vreau ca Nada, Perle, Rex și Bob să Mă însoțească în Orientul Îndepărtat, India și Arabia și să rămână acolo doi ani. Bob, în ​​acest timp vei face bine să-l pregătești pe Dave Sutherland să preia complet conducerea minei în timpul absenței tale. Nu suflați o vorbă nimănui despre planurile noastre. Ne vom întâlni din nou la fermă, chiar înainte ca Copiii să plece la facultate, și te rog, Bob, fă aranjamente să fii și tu acolo. Vă voi anunța data exactă mai târziu. Marea ta Iubire și sinceritatea ta naturală au deschis pe scară largă Poarta Iluminării. Fiți foarte credincioși Marii Lumini Interioare, Glorioasa Prezență AY AM. Cereți sfatul Ghidului vostru Interior și ascultați-L mereu. Orientările trebuie să vină clar, corect și definitiv. Este o bucurie pentru mine să fi fost invitatul unor prieteni atât de nobili și sinceri. Iubirea Mea și binecuvântările Mele sunt ale tale pentru totdeauna. Noapte bună! »
În timp ce El a spus aceste cuvinte, luminile din bungalou s-au stins. Rex traversă camera și porni curentul. Saint-Germain dispăruse. Ne-am întors în sufragerie și în fața noastră, pe masă, erau toate minunatele cristale, porțelan, lenjerie de masă și argintărie. Acești oameni, Prietenii mei, sunt încă în posesia acestor Daruri Magnifice!
„O, Gloria Nopții! a exclamat Bob cu entuziasmul lui natural, asta depășește orice am auzit sau chiar la care am visat, și totul este real și adevărat și fiecare dintre noi poate face același lucru. Sunt profund recunoscător că aceste două râuri de fericire au venit în Viața mea în același timp: Nada și această Mare Revelație a Perfecțiunii și Puterii. Este un miracol să fi putut găsi acest Dar cel mai înalt al Iubirii și Gloria Razei mele Gemene într-o Ființă care are această Înțelegere minunată și adevărată; Este ceva ce mi-am dorit mereu cu ardoare.
„Fericirea de a cunoaște Puternica Prezență AY AM din mine nu poate fi exprimată în cuvinte și când mă gândesc la ajutorul oferit de Iubitul nostru Saint-Germain și la independența mea financiară care a venit prin voi, Fericiții Mei Prieteni, Recunoștința mea este fără margini. Fără îndoială, Cupa Fericirii mele este plină până la debordare. Se pare că voi putea inunda lumea cu această Iubire Interioară Puternică care este, după cum văd foarte clar, Marea Soluție pentru toate lucrurile. »
A doua zi, primele cuvinte pe care le-am auzit de la Bob au fost: „O! Bucurie, o am! » Am întrebat: „Ce atunci?”
• Inelul meu! „, a răspuns el și, astfel, ziua a început fericit pentru toată lumea. Rex a împachetat cadourile magnifice de la Saint-Germain și, în dimineața zilei de 15, când eram gata să plecăm la fermă, le-a pus în mașină.
Lacrimi mari i-au umplut ochii lui Bob în timp ce ne strângea la inimă, debordând de recunoştinţă pentru toată fericirea lui. Pe măsură ce se apropia de Nada, puterea aproape că i-a căzut, dar și-a ridicat ochii și a văzut imaginea Iubitului nostru Maestru. S-a simțit imediat revigorat. Cu un zâmbet încântător, ne-a ajutat pe fiecare dintre noi să urcăm în mașină și și-a dat rămas bun cu mâna.
A doua zi ne am fost la fermă.
Sâmbătă dimineața, când Rayborn s-a trezit, a găsit un mesaj de la Saint-Germain, prin care ne cerea pe toți să ne alăturăm Lui la ora opt seara în Camera Turnului și ne informa că l-a invitat și pe Bob. La sapte patruzeci, ne-am îndreptat spre turn și ușa dormitorului s-a deschis de la sine. Saint-Germain era deja acolo, în Roba Sa Albă fără Cusături, și întreaga Sa Ființă exprima Majestatea și Suveranitatea Iubirii. Ne-avem îmbrăcat Veșmintele care ni s-au dat la Peștera Simbolurilor, cu excepția lui Bob, care încă nu o primise pe ale lui. Când am primit mântuirea Sa, Radiația lui Saint-Germain ne-a învăluit pe toți. „Văd că ești prompt și credincios în toate lucrurile”, a spus El și, mergând la Bob să-i dea haina, El a adăugat: „Acceptă asta cu binecuvântările Mele. »
Bob s-a strecurat și s-a întors câteva clipe mai târziu, arătând ca o ființă dintr-o altă lume, în timp ce iradia Grație și Putere. Ne-am luat locurile obișnuite.
„Lăsați fiecare dintre voi să-și concentreze Conștiința asupra Luminii Inimii care vine din Puternica Prezență AY AM. »
Când ne deschiseram ochii, am putut să vedem și să auzim simultan în Lumea Maeștrilor Ascensați, Conștiința noastră fiind ridicată în meditație. Toată lumea și-a putut vedea în mod clar propria Mighty AY AM Prezență zâmbindu-le senin. Acest lucru ne-a făcut să realizăm pe deplin ce am putea deveni dacă am persista să recunoaștem și să acceptăm Prezența Magică și Folosirea Înțelepciunii și Puterii Sale Nelimitate. Este Singura Prezență în întregul Univers care ne poate ridica partea umană și o poate absorbi în Sine. Astfel, prin Iubirea Sa, Lumina și Puterea Lui, devenim total perfecți. Faptul că putem fi ridicați deasupra tuturor limitărilor este cu siguranță cel mai puternic stimulent care va încuraja omenirea să tânjească cu toată puterea, cu hotărâre și devotament, către această Puternică Prezență AY AM.
Atunci vom trăi după Planul Original și vom presta Serviciu cu adevărat Divin.
Oportunitatea de a fi putut, chiar și pentru câteva momente, să ne uităm la propriul nostru Corp Electronic, este o Binecuvântare și un Privilegiu care nu poate fi exagerat. Ea dă Forță și Curaj și acționează ca un Magnet până când, în cele din urmă, intrăm în Sfânta Sfintelor și devenim Una cu Izvorul din care am venit. După câteva momente de contemplare a acestei Prezențe Puternice AY AM, Saint-Germain a coborât Acțiunea Vibratorie până la punctul în care cea mai mare parte a acestei Conștiințe Superioare a dispărut din vedere.
„Nu vedeți, dragii Mei”, a explicat El, „cât de ușor este să vă ridicați în mod conștient Conștiința până când se extinde și îmbrățișează tot ceea ce este posibil să doriți să cunoașteți? Aceasta este metoda pe care vreau să o utilizați pentru a deveni cu adevărat conștienți și pentru a avea o înțelegere eficientă a Marii Legi, a utilizării și a funcționării ei. Vezi cum poți folosi și direcționa această Energie Puternică, fără limite? Este adevărat că de data aceasta v-am ajutat, dar veți reuși să o faci foarte ușor și singure.
„V-am arătat fiecăruia dintre voi Prezența Sa Puternică Individualizată AY AM, astfel încât să înțelegeți ce fragment infinit al Suveranității voastre Divine îl folosiți în experiența voastră fizică. Această Prezență Glorioasă vă îndeamnă să vă ridicați în mod constant, să vă primiți Coroana Gloriei și să vă exercitați Suveranitatea Totală asupra Tărâmurilor Sale Vaste și să fiți eliberați – pentru totdeauna – de toate limitările.
„Această Prezență Transcendentă AY AM pe care tocmai ați văzut-o este Adevăratul vostru Stăpân, Sinele Pur Hristos. Ea este toată Majestatea și Măiestria, având Suveranitatea Completa și Eternă asupra tuturor lumilor și asupra tuturor lucrurilor create.
„Am câteva instrucțiuni să-ți dau înainte să te părăsesc în seara asta. Vreau ca Nada, Perle, Bob și Rex să ne întâlnească la Washington D.C. pentru sărbătorile dintre Crăciun și Anul Nou. Tatăl tău și acest frate bun (arătând spre mine) vor fi acolo cu câteva săptămâni înaintea ta, pentru o slujbă pe care o avem sa fac acolo.-jos. Alexander Gaylord, prietenul tatălui tău, te va vizita mâine. Amintește-ți că în contactul tău cu lumea exterioară, Unicul Adevărat Serviciu este să înțelegi și să folosești, în Ordine Divină Perfectă, Energia Puternică a lui Dumnezeu din interiorul și din jurul tău. Direcția Conștientă și Perfectă a acestei Energii este singura Activitate Importantă din Viețile voastre. Orice altceva este secundar.
„Din nou, te învăluiesc în Lumina Eternă a Iubirii, Păcii și Iluminării complete cu Binecuvântările Mele Sincere. »
Cu aceste cuvinte de rămas bun, Trupul Iubitului nostru Saint-Germain s-a ridicat treptat în Vibrația Octavei Superioare și a dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *