SAINT-GERMAIN 3

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 3.

  Invocarea.
  Ô tu, prezență infinită, Inter-penetrant totul !
  Prin puterea radiației voastre care apare în atmosfera Pământului, vă lăudăm și mulțumim, deoarece dragostea, înțelepciunea și puterea lui Hristos care curge asupra umanității ridica cu autoritate conștiința ființelor deasupra egoismului sordid al activității de lui sinele extern !
  Vă lăudăm și vă mulțumim pentru că ne-ați dat conștiința puternicului vostru prezență activă în orice moment.
  Când acceptam conștient realitățea ta, ne încarci sufletul și trupul cu prezența ta pură, pentru totdeauna !

  Discurs.
  Este de la radiatia de centura electronica pe care AYAM – Eu proiect această instrucțiune. În inima orașului de aur, razele gemene pe care lumina și sunetul sunt îndreptate, au punctul lor de plecare.
  A venit timpul atunci când toate trebuie să devină conștienți de mare centuri electronice sau cercuri electronice care înconjoară toate producțiile de la divinitatea la individ. Centura electronică care înconjoară orașele de aur este mult mai impenetrabilă decât un zid de oțel de mai multe metri grosime.

  O persoană care are o înțelegere suficientă a principiului activ al sinelui divin, poate, deși într-o măsură mai mică, să se înconjoare cu o centură sau cerc electronic pe care îl poate califica așa consideră că este potrivit; Dar vai de cel care l-ar califica în mod distructiv. Ar fi o nebunie să facă acest lucru, pentru acest cerc de forță electronică s-ar închide pe forma exterioară și-l consuma. Pe de altă parte, cei care cu înțelepciune vor forma acest cerc calificându-l cu puterea și dragostea lui Dumnezeu va fi capabil să se deplaseze în întreaga lume, fără a fi atins de ignoranța umanității. Și acum este perioada cosmică când toți cei care au ajuns la un anumit grad de înțelegere trebuie să creeze și să folosească acest minunat cerc electronic. De fapt, orice creație, care este o acțiune a ființei autoconștiente, este înconjurată în mod natural de un cerc de forțe electronice pure, dar de cele mai multe ori, această forță nu este controlată și apoi se disipă.
  Prin crearea conștient acest inel puternic de forță electronică pură, unul poate opri orice pierdere în regenerarea esența nelimitată, și acumulează-l pentru un loc de muncă cu direcție conștientă. După ce a practicat timp de câteva luni această activitate creativă de-l și în cercul electronic, ne trebuie să elibereze sau direct această forță numai de către divin dragoste.
  La începutul individualizării sale, ființa umană a fost înfășurată în mod natural în acest tub magic, dar prin căderea treptată a conștiinței, fisuri au avut loc, forța electronică disipat și cercul are aproape complet dispărut. A fost un cerc constituit de individ nu conștient. Era învelit în mod natural. Acum este esențial ca studenții de lumină, forma din nou în jurul lor, conștient, această centură electronice, vizualizarea acestui tub perfect, fără întrerupere sau fisuri. În acest fel, este posibil să se intre în mod conștient cercul electronic al divinității, să atragă de la înțelepciune, dragoste, și nelimitat de lumină și de a învăța aplicarea legilor simple care guvernează toate puterea creator.

  Dacă, pe de o parte, se recomandă ca studentul să se adreseze întotdeauna, și să nu-și uite propriul sinele divin, care este autorul individualizării sale, este cert, pe de altă parte, că nici o realizare nu a fost făcută niciodată fără ajutorul celor care sunt mai avansați. Deoarece există doar un singur Dumnezeu și o prezență activă și atotputernică, cea care este mai avansată reprezintă doar o parte mai mare a Sinelui Divin în acțiune. Acest lucru fiind bine admise, este ușor să se simtă: „AY AM – Eu Sunt aici și AY AM – Eu Sunt acolo!”, deoarece există doar un singur divin de sine peste tot. Dacă studentul a înțeles o dată pentru totdeauna că corul Maestrilor Ascensionați este doar parte „realizată” a propriei sale conștiință de sine divină, el va câștiga sentimentul de magnitudine și certitudine a tuturor posibilităților disponibile pentru el. Fie că el vorbește direct la dumnezeiască, sau la unul dintre stăpânii ascensionați ai luminii, sau la sinele său divin, practic nu face nici o diferență, pentru toți sunt „Unul”. Dar până în ziua în care această stare de conștiință a unității este atinsă, există o diferență, deoarece este aproape sigur că individul va simți o diviziune a singur sinele, care este posibilă numai în ignoranța de activitate mentală externă. Studentul trebuie să fie în mod constant atenți să nu împartă, în conștiința lui și în sentimentul lui, singur putere a lui Dumnezeu, centrat în inima lui și el trebuie să știe că toate expresiile externe este, de fapt, doar activitatea externă al singura Inteligenta.

  Le reamintesc elevilor că puterea divină nelimitată nu-și poate manifesta puterile minunate în utilizarea ta externă fără solicitarea ta. Este doar un sentiment de profundă devotament și arderea dragoste care poate ajunge la inima a Dumnezeu și pune puterile sale la dispoziția ta.
  Când cercul sau centura electronică este formată în jurul tău, numai puterea iubirii divine o poate penetra. De asemenea, doar conștiința voastră de iubire divină poate intra în centura interioară spumant a divinității. Deci, și observați acest lucru, este prin intermediul lui trimișii săi că Divinatatea te inunda cu expansiunea lui de dragoste. Acești mesageri sunt ființe care transcend fiecare concept uman și nu există cuvinte pentru a exprima maiestatea iubirii, înțelepciunii și puterii acestor mari ființe.
  Permiteți-mi să vă reamintesc că studentul care va îndrăzni să rămână tăcut și să acționeze se va simți ridicat la radiații transcendent din această sferă cea mai interioară; apoi prin experiența sa și prin ceea ce a văzut, el va înțelege despre ce vorbesc. Sufletul cutezător, care va purta armura lui divină de dragoste pentru a avansa, nu va întâmpina obstacole pentru că nu există nici o barieră pentru dragostea divină între starea ta prezentă de conștiință și această sferă interioară puternică și transcendentă. Este doar prin contactul cu acest cerc interior că te va fi capabil să realizeze cât de imperfect expresia actuală a iubirii divine este. De îndată ce cineva a devenit conștient de existența acestor sfere înalte, la care el poate accesa, el pătrunde, cu intepiditate, tot mai profundă în radiația acestui puternic butucul inteligent al universului, din care toate lumile și toate creația veni.

  Printre elevi există suflete puternice, mândre și neînfricate care își comandă propria binecuvântare și pe cea a celorlalți. Unii vor vedea și înțelege că prezența care face inima bate este Dumnezeu-în-acțiune; că activitatea de circulație în corpurile lor este Dumnezeu-în-acțiune; că esența care apare pentru a vitaliza forma exterioară este Dumnezeu-în-acțiune. Deci, dragi studenți, să fie treaz și să accepte acest lucru acum.
  Este o mare greșeală să se îndoaie sub ignoranța de sine externe, senzație de durere, primejdie și necazuri care sunt toate produse de ignoranță și agitație a minții exterioare. Câteva momente de contemplare serioasă te vor face să realizezi că există doar o singură prezență, o inteligență, o putere, care poate acționa în mintea și trupul tău și că este Dumnezeu! Puteți vedea cu cât de simplu, și totuși cu ce putere mare, această conștiință în tine poate elibera acceptarea deplină a lui Dumnezeu mare și pură activitate în mintea și corpul; asa cum acest minunat, transcendent esență poate umple și preaplin din fiecare dintre celulele tale.
  Mi se pare, dragi studenți, că este imposibil să nu înțelegeți simplitatea activității adevăratei voastre sinele divine în voi. Întotdeauna vorbesc cu el, prin felicita-l și iubitoare; Cerându-l și poruncindu-l să apară în fiecare celulă a corpului tău; în tot ceea ce este necesar în activitatea extern, acasă și în afaceri… Când dorința ta este expusă, îmbrăcată cu prezență, putere și inteligență divină, împlinirea sa este infailibilă. Recursul conține propria realizare; pentru dorință este doar o etapă inferioară a decretului. Decretul este, sau ar trebui să fie, o acceptare al împlinire a dorinței. 
  Dragi studenți, renunțați pentru totdeauna la teama de a folosi puterea divină. Evident dacă o abuzați, veți suferi. Dar dacă îl utilizați în mod constructiv, astfel de binecuvântări vor fi ale voastre, pe care veți exprima doar laude și mulțumiri pentru ziua în care vei veți avea înțeles că, de fapt, toate divinitatea nelimitate te așteaptă pretutindeni și întotdeauna să o condui conștient.
  Individul care a spus că nu se poate schimba dimensiunea ta cu gândire a pus un obstacol pe activitatea individuală și progres, pentru ca gândire și senzație sunt puterea creator de Dumnezeu-in-acțiune în tine.
  Este prin lipsa de control și lipsa de disciplină în gânduri, sentimente, cuvinte și fapte că toate tipurile de discordie, boală și primejdie au fost produse. Puțini oameni sunt convinși de acest lucru și ei persistă în producerea de dezastru în viața lor, prin lipsa lor de control și disciplina mentală și emoțională. Cu toate acestea, ei ar putea transforma cu ușurință în jurul și de a folosi, prin intermediul iubirii divine, puterea de gândire și de sentiment constructiv, și de a crea, în mai puțin de doi ani, un paradis perfect. Chiar, experimentele în știință au arătat că corpul sau forma externă se reînnoiește complet în câteva luni. Prin urmare, este evident că, fiind conștienți și aplicând legile ființei voastre, este ușor pentru dumneavoastră să manifestați perfecțiunea pe tot corpul și să aduceți fiecare organ la activitatea sa perfectă și normală. Este nevoie de foarte puțin timp pentru a exclude orice posibilitate de inarmonie în mintea și corpul tău.
  Ô copiii care caută lumina! Ai privilegiul de a avea în fața ta „Ușa deschisă lui Dumnezeu, că nimeni nu se poate închide, în afară de tine!” nimeni nu se poate opune sau interveni între tine și Dumnezeit. Fii neînfricat și de a folosi suveranitatea divină ta, și să fie liber! Este doar prin aplicarea cunoștințelor dobândite conștient pe care le puteți atinge și menține perfecțiunea.
  Acum vă voi da o indicație; Dacă bine înțelese îi va ajuta pe cei care sunt furioși și discordante să scape de aceste defecte, chiar și pentru auto-interes. Oamenii predispuși la mânia și condamnarea altora, care emit gânduri distructive, sentimente sau cuvinte împotriva acelora care sunt centrați în puterea lor divină, suferă reacția distrugerii pe care au emis-o, în timp ce cea care rămâne calm poate absorbi și de a folosi energia emisă împotriva lui, si care ia în mod automat calitatea propriilor sentimente sale. Este clar că cel care creează discordie prin furie și critică distruge nu numai pe el însuși, ci sfera sa de acțiune și afacerile sale.
  Acesta este un punct vital pe care studenții trebuie să-l înțeleagă. Cel care intră conștient în cercul electronic al lui Dumnezeu își transformă activitatea externă și expresie într-un canal prin care esența pură a divinității se răspândește continuu. În timp ce trăiesc în tăcere completă în exterior, existența sa constituie unul dintre cele mai mari servicii pentru umanitate, dar puțini ființe ne-ascensionati realizează valoarea acestui serviciu; prin simpla sa prezență printre umanitate, o ființă care are contact conștient cu cercul electronic interior al divinității, este o binecuvântare extraordinară prin radiația sa.
  Astfel, Aeon după Aeon, mesageri puri și dezinteresați au rămas în mijlocul umanității ignoranți pentru a binecuvânta-l și a înălța-l prin expansiunea prezenței divine și a energiei care apare prin ele. Dacă una sau mai multe ființe care pot fi folosite pentru expansiunea prezenței puternice sunt undeva, ele sunt ca o infiltrare care curge prin crăpătura unui diguri. Dacă conștiința rămâne ferm concentrată, crăpătura a lărgește până la toate fluxurile de energie divină acumulate, luând departe orice obstacol în calea sa. Dar, spre deosebire de apa care apare și îi risipeste puterea pentru că nu este îndreptată, puterea divină eliberată merge direct la calea cea mai receptivă conștientă; acolo, se acumulează și așteaptă oportunitatea de o extindere în continuare. Astfel, un student, indiferent de răspândirea explicația adevărului, devine ca o fântână arteziană care lasă să apare, din adâncimea sa, esența puternică a lui Dumnezeu.
  Studenții trebuie să-și amintească constant că greșelile lor din trecut sunt neimportantă deoarece Dumnezeu nu critică sau condamnă pe nimeni; Dimpotrivă, cu fiecare cădere, glasul dulce al iubirii șoptește: „Ridică-te, copila mea. Încercați din nou și persistă în eforturile dumneavoastră până în ziua în care veți câștiga adevărata victorie a libertății divine și suveranitate!”
  Când unul este conștient de a fi făcut o greșeală, primul lucru de făcut este de a cere iertare (flacără violet) și apoi cere pentru înțelepciune și tărie să nu repete aceeași greșeală (flacără de aur). Dumnezeu este tot dragoste și, prin urmare, răbdarea lui este infinit.
  Oricât de multe greșeli ai face, poți oricând să te ridici și să te întorci la tatăl tău. Este în astfel de dragoste și libertate că copiii lui Dumnezeu au privilegiul de a acționa.
  Unic, puternic, invincibil procesul evolutiv este de a genera conștient puterea iubirii divine. Dragostea fiind butuc de toate Life, în timp ca unul intră și îl folosește în mod conștient, ea face apariția acestei mari puteri ale lui Dumnezeu mai ușor și mai repede. El este ca o rezervă de forță de așteptare pentru o deschidere în conștiința noastră de a proiecta el însuși în ea.
  În prezent, proiectoarele, sau razele, din orașul de aur peste Deșertul Sahara sunt puse înapoi în activitate pentru pământ. Acest lucru nu sa întâmplat de mai multe secole. Unele persoane, deși nu știu despre ce este, pot vedea aceste raze.
  Barbatii nu ar trebui să-și imagineze că unii oameni vor fi capabili să continue să creeze forțe distructive și să supraviețuiască lor șoc-in-întoarcere pentru o lungă perioadă de timp. Studenții care sunt capabili de a utiliza cunoștințele al cercul electronic nu ar trebui să se priveze de beneficiile pe care el poate oferi. Și ele au dreptul să le explice celorlalți.
  Utilizați afirmația: „AY AM – Eu Sunt realizarea perfectă și puterea care menține toate dorințele mele constructive.” Utilizați această afirmație într-un mod general, pentru că puterea care menține este inerent în tot ceea ce.
  Prin afirmarea „AY AM – Eu Sunt aici și AY AM – Eu Sunt acolo”, în tot ceea ce doriți să realizeze, aveți un mod splendid de a vă oferi sentimentul că utilizați activitate unică pentru a ridica conștiința dumneavoastră mai presus de sentimentul de separaivitate.
Binecuvântare:
  Ô Puterile orașului de aur! Suntem glorificati de radiatia voastra minunata! Avem privilegiul de a folosi razele tale puternice!
  Acceptarea conștientă a prezenței voastre puternice este binecuvântarea noastră. Înfășoară-ne pentru totdeauna în lumina transcendentă voastra!
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *