ray-ô-layteDECREȚELE DE IUBITUL RAY-O-LAYTE.

  Vizualizare:
  Vizualizează Flacăra Iubirii Miraculoase și a Neînfricării Absolute ca un Soare Scânteietor în jurul tău la 15 metri distanță, în toate direcțiile. Inima Flăcării este Roz, înconjurată de o Radiație de Aur mărginită de Albastru.

  1. AYAM – Eu Sunt în Inima Flăcării Iubirii Miraculoase și a Neînfricării Absolute a Iubitului Ray-O-Layte, și o fac să apară în ființa, în împrejurimile și în afacerile tuturor celor care se află sub această Radiație și în întreaga umanitate și pe Pământ.
  O, Atotputernicule AYAM (x3).
  Prin Mâna Divină (x3)…

  2. AYAM – Eu Sunt Flacăra Iubirii Miraculoase și a Neînfricarii Absolute a Iubitului Ray-O-Layte care lucrează prin noi toți,
 – care ne înalță pe toți….

  3. AYAM – Am intrat în Inima Iubitului Ray-O-Layte și rămân în Inima Flăcării Sale de Iubire Cosmică și Neînfricare Absolută.
  – O, măreț AYAM (x3).
  – Prin Mâna Divină …

  4. În Numele și prin Iubirea Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM și a Forței Cosmice a Flăcării Iubirii Miraculoase și a Neînfricării Absolute a Iubitei Ray-O-Layte, Eu Ordon dizolvarea și consumarea oricărei substanțe din corpurile mele care nu constituie Perfecțiunea pentru mine.
  – O, Atotputernicule AYAM (x3),
  – Prin Mâna Divină…

  5. AYAM – Poruncesc ca Flacăra Iubirii Miraculoase și a Neînfricării Absolute a Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, însărcinată de Autoritatea Iubitei Ray-O-Layte, să se reverse în mine și, prin mine, în tot ceea ce intru în contact cu mine.
  O, Atotputernicule AYAM (x3),
  Prin Mâna Divină…

  6. În numele și prin Autoritatea Iubitului Ray-O-Layte, și prin Flacăra Sa de Iubire Miraculoasă și de Neînfricare Absolută, Eu Poruncesc să simt Eliberarea mea de orice frică, de orice îndoială și de orice presiune a tuturor discordiei umane, în mine și în jurul meu.
  O, Atotputernicule AYAM (x3),
  Prin Mâna Divină…

  (Făcând acest Apel, creați o Forță Vie și manifestările vor urma).
   7. În Numele Iubitei mele Prezențe Puternice AYAM și în Numele Autorității Iubitei Ray-O-Layte, Eu Poruncesc ca Flacăra Iubirii Miraculoase și a Neînfricării Absolute să mă învăluie și să controleze totul în ființa mea și în lumea mea.
  – O, Atotputernicule AYAM (x3),
  – Prin Mâna Divină…
 Vizualizați această Mantie de Flacără Vie ca un Soare în jurul vostru. Forțele sinistre vă vor evita!

  8. Iubită Prezență Atotputernică AYAM și Iubită Raza-O-Layte!
  Sigilează-mă (x3) – pe mine în Soarele Flăcării Tale Miraculoase de Iubire și de Intrepiditate Absolută, și Eu Refuz în mine și în jurul meu orice sentiment care nu este Perfecțiunea Invincibilă a Iubirii Miraculoase.
  – O, Atotputernicule AYAM (x3).
  – Prin mâna divină…
 (aceeasi vizualizare ca si pentru nr 7.)

  9. În numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei Prezenței mele Puternica AYAM și al Flăcării Iubirii Miraculoase și a Neînfricarii Absolute a Iubitului Ray-O-Layte!
  Eu Cer să cunosc Fericirea pe care o procură Intrepiditatea Absolută și Iubirea Miraculoasă.
  – O, Atotputernicule AYAM (x3),
  – Prin Mâna Divină…

  (Făcând acest Apel, nimeni nu va putea să vă impună umbrele nenorocirii!)
  10. Iubita Prezență Puternică AYAM și Iubitul Maestru Cosmic Ray-O-Layte!
  În Numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei tuturor Ființelor Cosmice și Maeștrilor Ascensionați ai Universului!
  Eu Poruncesc ca lumea să fie eliberată de frică!
  Fie ca orice substanță calificată drept frică să fie purificată și reîncărcată de Iubirea Miraculoasă a Creației.
  – O, Atotputernicule AYAM (x3),
  – Prin Mâna Divină…

  GRAȚIERII:
  Iubite Ray-O-Layte și Mari Ființe Cosmice,
  Va multumesc, va iubesc si va binecuvantez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *