maïtreya

  

Apeluri și decrete luate dintr-un discurs
al îndrăgitului Lord Maïtreya.

  Vizualizare: fiți pozitiv din punct de vedere dinamic, și înainte de a da porunca dvs., luați un moment pentru a vizualiza Flacăra Inimii Mele, Aurul și Roz, învăluindu-vă extern, apoi traversând corpul tău fizic, ca și cum aș fi în spatele tău și că Flacăra Mea treci prin tine.
  Înainte de a începe decretele, simțiți-vă întotdeauna unirea voastră cu Flacăra Inimii Mele și cu Inima Marelui Soare Central.

  1. AYAM, Eu Cer toată puterea focului sacru al Marelui Soare Central, care este necesară pentru a bloca orice concept uman!
  Pentru a opri sentimentele care produc haos într-o ființă: În Numele Preaiubite Puternice Prezență AY AM și al Iubitului Domn Maitreya și prin Flacăra Inimii Sale, ordon încetarea a tot ceea ce este uman!

  Fii alert și când observi un lucru discordant, dă următoarele comenzi:
  2. Iubita Puternica AY AM Prezență și Puternica AY AM Prezența a tot ce este în Europa și în Marele Soare Central!
  Eu comand anihilarea (x3) a tot ceea ce a produs distrugerea sau care ar produce-o în continuare, acum și pentru totdeauna!

  3. Preaiubita mea puternica Prezență AYAM, și iubita puternica Prezența AYAM a soarelui fizic!
  Declanșează toate puterile elementului de foc care sunt necesare pentru a anihila și a preveni orice distrugere îndreptată împotriva națiunii noastre și a Europei și împotriva a tot ceea ce este constructiv în lume.

  4. În numele Preaiubitei Puternice Prezențe AY AM, Eu Fac apel la Marele Soare Central, astfel încât toate lucrurile distructive să fie anihilate!

  5. Prin Prezența Invincibilă, Arzătoare și Victorioasă Puternică că AYAM Eu Sunt, prin Mâna Invincibilă și Arzătoare a lui Hristos Cosmic, și prin toată Dragostea curentului meu de viață, cer ca Ființele Flăcării, Purtătorii intensității puterii Domnului Maitreya, și a Iubirii Sale pentru Octava fizică, să intre în atmosfera Pământului și să binecuvânteze Europa iubită, și să menţină Perfecțiunea acolo, pentru totdeauna!

  6. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt, Eu Comand ca lumina Iubirii Miraculoase să apară și să forțeze dizolvarea și soluția permanentă a tuturor erorilor și a tuturor problemelor, trecutului și prezentului, imediat si pentru totdeauna!

  7. Prezență Puternică Iubită AY AM, și Marele Cor al Maeștrilor Ascendenți, Eu Comand că toată Puterea Cosmică a Iubirii Nemuritoare și al Luminii eterne a Maeștrilor Ascendenți ai Marelui Soare Central coboară în toate problemele, în obiceiurile, dorințe și circumstanțe discordante și le anihilează (x3) pe toate, și obligă Flacăra Maeștrilor Ascensi să le ia locul și să le stăpânească peste tot și pentru totdeauna!

  8. Iubită prezență puternică AY AM!
  Eu Poruncesc ca Flacăra Inimii Domnului Maitreya și Flăcarea Iubirii inimii Tale să se radieze prin mine și să se deschidă ca un evantai pe Neamul nostru și Europa, astfel încât să se țină în Iubirea Inimii noastre care va pătrunde Lumina cosmică, Iubirea nemuritoare și Lumina Prezenței puternice AY AM a Marelui Soare Central în toate problemele naționale, în sentimentele popurilor, intensificându-le Lumina, trezindu-le și arătându-le ceea ce trebuie sa face să oprească forțele sinistre care încearcă să distrugă totul în granițele noastre.

  9. În numele dragostei, înțelepciunii, puterii, autorității și victoriei Prezenței mele puternice iubite AY AM, Eu Comand ca intensificarea forței luminii cosmice la popoarele din Europa pentru a distruge egoismul care încearcă să distrugă Neamul nostru. Eu Ordon ca puterea luminii nemuritoare a Maeștrilor Ascensi, a Marelui Soare Central, să fie încărcată (x3) în Europa, și să forțeze (x3) dizolvarea întunericului care acoperă motivele celor care vor să ne distrugă poporul.

  10. Preacurată Prezență Puternică AY AM și Iubitul Domn Maitreya!
  Încărcați (x3) prin mine și toți cei care sunt sub această radiație, întreaga intensitate a luminii cosmice care este necesară pentru a distruge întunericul și egoismul, care sunt introduse în guvernul nostru și care încearcă să înlănțuiască poporul nostru!

  11. Iubita Prezența puternica AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
  Încărcați (x3) Puterea nemuritoare a Iubirii și luminii Maeștrilor Ascensiți în sentimentele popoarelor europene!
  Poate consolidează impulsurile lor constructive și inflamă hotărârea lor de a lupta pentru Protecția binecuvântărilor și a libertății care ramează.

  12. Preaiubită Prezență Puternică AY AM, Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți, toate Marile Ființe și Puterile Luminii!
  Eu Ordon ca un fulger de lumină să pătrundă în orice substanță calificată drept distrugere, producând un șoc care o dezintegrează și obligând (x3) popoarele să genereze presiunea necesară pentru a respinge toate aceste umbre!
  Cu apeluri noastre, fie ca acțiunea aceasta de lumină să fie declanșată cu viteza fulgerului, în toate activitățile acestei națiuni și să fie menținută acolo pentru totdeauna!

  13. Prin Prezența puternică AY AM – Omniprezent că Eu Sunt!
  Eu Ordon ca Puterea Iubirii Marelui Soare Central, a Maeștrilor Ascensi să spulbească, să se dezintegreze și să consume tot egoismul care întunecă țara noastră!
  Eu Stau în Flacăra Inimii Maeștrilor Ascensi și Eu Poruncesc Focului Sacru să consume tot egoismul peste tot și pentru totdeauna!

  14. Preaiubita Prezență puternică AY AM!
  Accept Lumina și Flacăra Iubirii din Inima Iubitului Domn Maitreya, că El revarsă din Marele Soare Central asupra mea și asupra tuturor celor care se află sub această Radiație, pentru ca El să ne deconecteze sinele nostru exterior de hoarde de întuneric încercând să ne lege în activitățile lor distructive!
  Preaiubita Prezență puternică AY AM! În virtutea acestei Inițieri și pentru că încep să înțeleg ce înseamnă să rămâi în Flacăra Inimii Domnului Maitreya, Eu Am devenit astfel o Extindere a acestei Flăcări în această Națiune! Eu Porunc ca Flacăra Inimii Sale să ofere Curajul Nelimitat tuturor celor care încearcă să protejeze această Națiune de egoismul întregii planete!

  15. În Numele și de către Autoritatea Prezenței Mea Puternica AY AM!
  Eu ordon ca tot egoismul să fie anihilat în mine și în toți cei pe care îi contactez! Eu Am interzic că umbrele sunt încă aruncate pe Curentul de Viata al Dragoste Divin!

  16. În Numele Prezenței Puternice AY AM, și în Numele Libertății Europei, Eu Ordon că toate Puterile Focului Sacru, esențiale pentru a distruge și anihila tot egoismul în cei care încearcă să se dezbrace Europa libertății sale, ar fi dezlănţuit acum și pentru totdeauna!

  17. Preaiubita Prezență puternică AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
  Pecetluiește-mă în Flacăra inimii tale, și în cea a inimii iubitului Lord Maitreya. Apelez la Marele Soare Central, astfel încât toată puterea de foc sacră necesară, să fie declanșată pentru a forța anihilarea a tot ceea ce nu are dreptul să existe!

  creați o forță-vie prin acest apel:
  18. AY AM – Eu Comand Coborârea puterii (x3) a Hristosului Învingător, într-o lumină atât de intensă, încât nimic uman nu poate subzista acolo!

  19. AY AM – Eu Sunt Legea focului sacru al Prezenței puternice AY AM care anihilează umanul înainte să poată acționa! Oriunde o văd!

  20. AY AM – Eu Sunt Legea Prezenței puternice AY AM care anihilează tot ceea ce este uman pentru totdeauna!

  21. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că sunt!
  Eu Comand autorității nemuritoare a Prezenței puternice AY AM din Marele Soare Central și Flacăra Domnului Maitreya, care este Legea, să apară și să forțeze anihilarea a tot ceea ce înfățișează lucruri distructive!

  22. Prin Prezența Puternică AYAM că Eu Sunt!
  Eu ordon ca popoarele Europei să fie încărcate (x3) cu conștiința stăpânilor ascendenți, cu autoritatea și puterea lor de la Marele Soare Central. Fie ca acestea să fie imbuiate de o astfel de putere a luminii, încât numai Iubirea le poate influența, a le face să acționeze și să ducă la îndeplinire Voința Iubirii – Voința divină și Puritatea!

  23. Preaiubită Prezență puternică AY AM!
  Încărcați-mă și pe toți cei care sunt sub această radiație cu Flacăra Inimii Domnului Maitreya! Cu puterea nelimitată de lumină a Marelui Soare Central, cu Conștiința și autoritatea Maeștrilor Ascendenți, care sunt atât de intense încât vederea fizică este orbit! Faceți aceste Flăcări, pătrundând în și în jurul nostru, să disipați instantaneu toate forțele distructive!

  24. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
  Eu Poruncesc ca toată obstinația din mine și în toți cei care se află sub această Radiație să fie anihilată instantaneu și pentru totdeauna!
  Interzic orice incapatinare sa ma opun actiunii vietii!
  Îi poruncesc Flacăra Inimii Domnului Maitreya să ne învăluie și să pună capăt a tot ceea ce este uman!

  25. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt!
  Eu numesc corurile îngerilor care sunt sub conducerea îndrăgitului Domn Maitreya! Fie ca ei să mă facă să simt Flacăra Iubirii Sale, care îmi permite să consum orice lucru distructiv pe care îl observ – și care face ca toate forțele distructive să cedeze până la dispariția lor completă!

  26. Prezența mea iubită Puternică AY AM și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
  Îți Eu Ordon să te ridici! Zdrobiți (x3) și anihilați (x3) toată distrugerea îndreptată împotriva acestui oraș și împotriva acestei regiuni, împotriva națiunii și împotriva Europei, înainte să poată acționa și să provoace toată viața să sufere!

  27. Eu Ordon Puterilor și Acțiunii Prezenței Puternice Iubite AY M din Marele Soare Central să toarne toată Lumina Focului Sacru necesară anihilării (x3) a tot ceea ce nu aparține Hristosului Cosmic Victorios aici !

  28. Prezență puternică iubită AY AM și Prezență puternică iubită AY AM a Marelui Soare Central!
  Vă mulțumesc că m-ați investit cu Autoritatea Ta asupra tuturor vietii, ceea ce îmi permite să vă atrag Puterea și Puterile voastre în planul fizic și să pun capăt experiențelor distructive ale umanității!

  29. AY AM – Eu Sunt Presiunea Cosmică a Iubirii Miraculoase a Iubitului Domn Maitreya care acționează …

  30. AY AM – Eu sunt Victoria Cosmică și Iubirea Luminii Domnului Maitreya care acționează …

  recunoaștere:
  Iubit Lord Maitreya,
  Iubit Marele Soare Central și Marile Ființe Cosmice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *