rose de lumina


   EXTRASE DIN DISCURSURI
DE PREAIUBITA ROSE DE LUMINA.

  1. În numele puternicei mele prezențe AY AM, în numele Corpului meu mental superior și în numele al Iubita Rose de Lumină!
  Eu binecuvântez fiecare celulă a Corpului meu cu Iluminare Cosmică. Văd această Flacără trecând prin corpul meu fără întrerupere, până când fiecare celulă a corpului meu va reflecta Frumusețea și Perfecțiunea Corpului Mental Superior. (x3)

  2. Flacăra Miraculoasă a Iubirii Cosmice din Inima mea!
  Binecuvântează fiecare atom al structurii mele atomice, fără întrerupere, cu Marea Fericire și Iluminare Cosmică a Iubirii Miraculoase. (x3).

  3. Flacăra Miraculoasă a Iubirii Cosmice !
  Binecuvântează toată substanța cu Puritate, Fericire și Expansiune de Lumină. (x3)

  4. În Numele Puternicei mele Prezențe AY AM, în Numele Corpului meu Mental Superior și în Numele al Iubita Rose de Lumină !
  Poruncesc fiecărui Punct de Lumină din structura mea atomică să își desfășoare Frumusețea prin carne, așa cum trandafirul își desfășoară petalele. (x3)
  Visualizarea:
  Vizualizează fiecare Punct de Lumină din structura ta atomică întinzându-și Frumusețea și Lumina din ce în ce mai mult. Această Lumină conține Fericirea. Intensificați această Lumină, lăsați-o să se răspândească în tot corpul vostru până când formează un Trandafir Scânteietor de Lumină. Vedeți-vă în centrul acestui minunat Trandafir Alb cu Petale de Foc Alb.

  5. Iubita Rose de Lumină!
  Înfășoară-mă în Flacăra Miraculoasă a Iluminării și Iubirii Inimii Tale. Fă-mă să simt Iubirea Ta, să cunosc Iluminarea prin Inimă, să locuiesc pentru totdeauna în Fericire și să acționez cu Înțelepciune și Iubire (x3).

  6. AY AM – Eu Sunt Flacăra Miraculoasă a tuturor Minunilor Cosmice în acțiune, Iluminarea lor, Iubirea lor Miraculoasă, Fericirea lor cea mai mare, care înlătură orice sentiment de depresie de la cei cu care intru în contact. (x3)

  7. AY AM – Eu Sunt Prezența care produce Miracolele care ne eliberează instantaneu de tot ceea ce nu este Bucuria Maeștrilor Ascensionați. (x10)

  8. AY AM – Eu Sunt Prezența care produce Miracolele care ne eliberează instantaneu de tot ceea ce nu este Bucuria a Iubita Angela. (x10)

  9. AY AM – EU SUNT Victoria Cosmică și Protecția de Lumină a Rose de Lumină care acționează…

  RECUNOAȘTEREA:
  Iubita Rose de Lumină și Iubita Angela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *