minerve

  

APELURI lui MINERVE.

(Raza Geamănă a lui Maha Chohan).

  1. Prin Puterea, Victoria, Autoritatea și Activitatea Plenară a Prezenței mele Puternice AYAM, eu apelez la Inima Creației – Marele Soare Central:
 ca Flacăra Spontană să coboare în Octava fizică a Pământului,
 ca Ea să se răspândească fără limite,
 ca Ea să realizeze ceea ce va elibera instantaneu Viața din umbrele suferinței umane!
  AYAM – Eu Sunt Prezența Victorioasă în Plină Activitate – poruncesc în numele tuturor celor care se află sub această Radiație – manifestată (x3) acum și pentru totdeauna,
  O, Atotputernicule AYAM (x3) !

  2. În Numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, Eu Cer, Eu Poruncesc, Eu Insist și EU SUNT acea Puternică Prezență AYAM care poruncește (x3) și menține pentru totdeauna că:
AYAM – Eu Sunt Folosirea nelimitată și invincibilă a Marii Iubiri din Inima Marelui Soare Central – Eu Atrag în mod constant această Iubire în Octava fizică pentru a produce acum ceea ce Doresc – Eu Ordon ca Victoriile și Manifestările Epocii de Aur Permanente să apară acum.
  Prin Puternica mea Prezență AYAM și prin Inima Marelui Soare Central, poruncesc ca aceste Manifestări să apară în mintea mea, în corpul meu, în ființa mea, în atmosfera mea, în împrejurimile mele și în afacerile tuturor celor care se află sub această Radiație, acum și pentru totdeauna,
  O, măreț AYAM (x3) !

  3. AYAM – EU SUNT Prezența care nu dă greș și nu greșește niciodată. Eu Poruncesc la Atotputernicei și Invincibilei Înțelepciuni a Invincibilei Iubiri Universale să facă să apară în mine Iubirea Invincibilă și Electrizantă a Prezenței Sale și să mențină Suveranitatea Corpului meu Mental Superior în toate afacerile mele exterioare.
  Eu Cer și Eu Poruncesc ca Înțelepciunea Invincibilă să intre în Acțiune în tot ceea ce Eu Fac. Eu Cer și Eu Poruncesc ca sentimentele mele să acorde supunere necondiționată Prezenței mele AYAM și Corpului meu Mental Superior, acum.
  Eu Progresez în fiecare zi, electrizat de Sentimentul de Stăpânire al Corpului meu Mental Superior asupra tuturor lucrurilor, acum și pentru totdeauna!
  O, măreț AYAM (x3)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *