steaua iubirii

TRIMIȘII DE LA STEAUA IUBIRII SECRETE.

  1. În Numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, Eu Cer, Eu Poruncesc, Eu Insist și EU SUNT acea Puternică Prezență AYAM care poruncește (x3) și menține pentru totdeauna ca toți indivizii din Europa și din întreaga lume care refuză să slujească Lumina și Viața Constructivă să fie întemnițați în Substanța Arzătoare a Stelei Secrete a Iubirii – ca această Substanță să fie solidificată în jurul lor până când se vor pocăi și vor da Supunere și Perfecțiune Vieții,
  Eu Poruncesc acest lucru în special pentru toți cei care participă la guvernele din România, din Europa și din lume, pentru toți cei care ocupă poziții de încredere, de autoritate și de influență, în toate activitățile financiare, economice și comerciale, în domeniul politic, religios, educațional și al sănătății, pentru tot ceea ce îi privește pe cei care se află sub această Radiație, bunurile și proprietățile lor, peste tot în România, în Europa și în lume.
  Ô Atotputernic AYAM (x3) !

  2. Prezența măreață AYAM !
  Încarcă-mă (x3) cu Puterea Invincibilă a Marii Mari Tăceri și cu Flacăra Stelei Iubirii Secrete!
  Eu Cer și Eu Poruncesc ca Perfecțiunea și Iubirea Revelatoare a Stelei Iubirii Secrete să fie intensificate în mine și în jurul meu: ca Revelația Planului Divin să fie mărită, intensificată și răspândită de o mie de ori în fiecare oră, în ființa mea, în anturajul meu și în toți cei care se află sub această Radiație, în această localitate și peste tot pe unde circul, manifestată (x3) acum și pentru totdeauna!
  O, măreț AYAM (x3) !

  3. AYAM (x3)! Prin toată Iubirea Divină, știu că sunt izolat în Marele Stâlp Invincibil, învârtitor de Substanță Arzătoare a Stelei Secrete a Iubirii.
  Eu Cer și Eu Poruncesc ca toată energia și esența distructivă din mine și din jurul meu să fie absorbită în acest Stâlp, purificată și returnată în Ființa mea, producând acolo un Poftaj Invincibil, Pace și Liniște oriunde aș fi.
  Încarcă (x3) această Putere Nelimitată, Invincibilă și mereu Activă, în mine și în jurul meu, taie liniile de forță care încearcă să-mi controleze atenția, sau care încearcă să acționeze asupra minții și sentimentelor mele, sau să producă iritare, discordie sau suferință,
manifestată (x3) acum și pentru totdeauna,
  O, Atotputernicule AYAM (x3)!

  4. AYAM – EU SUNT Victoria Cosmică și Substanța Arzătoare a Stelei Secrete a Iubirii care lucrează prin noi toți,
  care ne înalță pe toți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *