mahachohan

APELURILE lui MAHACHOHAN.

  1. Puternică Prezență AYAM, Iubiți Trimiși ai Stelei Secrete a Iubirii, Puternică Ciclopea și Iubit Mahachohan!
 Sigilați-mă(x3)în Substanța Înflăcărată a Stelei Secrete a Iubirii și faceți ceea ce este necesar pentru a-mi purifica mintea, sentimentele, corpul, ființa, mediul înconjurător și sfera mea de acțiune.
 Purificați în special ochii, urechile și gâturile tuturor celor aflați sub această Radiație, eliberați afacerile noastre de orice discordie, egoism și limitări umane.
 Lasă deoparte tot ceea ce este uman și îmbracă-mă instantaneu cu Puterea Ta victorioasă a Focului Sacru.
 Lasă deoparte tot ce este uman și îmbracă-mă acum și pentru totdeauna cu Puterea Ta Victorioasă a Precipitării și Vindecării instantanee.
 Lasă deoparte tot ceea ce este uman și îmbracă-mă cu Puterea Ta Victorioasă a Muzicii Miraculoase AY AM din Sferele Maeștrilor Ascensionați, acum și pentru totdeauna!
 O, Atotputernicule AYAM (x3)!

  2. Puternică Prezență AYAM și Marele Cor al Maeștrilor Înălțați, îmbracă-mă cu toată Puterea (x3), Puterile (x3) și Victoria (x3) Focului Sacru.
Pune-mă în poziția de a ajuta Saint Germain să dea Libertate Sa Europei și umanității.
 În fiecare zi, eu merg înainte, învăluit în Sferele și Flăcările Focului Sacru al Christului Cosmic Victorios, și AYAM – Eu Sunt Libertatea lui Saint-Germain, pentru totdeauna!
 O, măreț AYAM (x3)!

  3. În Numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, cer, poruncesc, insist și EU SUNT această Puternică Prezență AYAM care ordonă (x3) și menține pentru totdeauna că AYAM – EU SUNT îmbrăcat cu Mantia de Substanță Arzătoare a Stelei Iubirii Secrete.
 Lăsați-Mă să o simt ca pe o Flacără Vie care distribuie Confort Perfect – Sănătate și Forță Nelimitată – Ușurință, Pace, Protecție și Perfecțiune Supraabundente – Exercitarea tuturor lucrurilor bune fără nici o impunere pentru totdeauna și Victoria Invincibilă a Flacării Focului Sacru al lui Hristos Cosmic.
 O Atotputernic AYAM (x3) !

  4. În Numele Iubirii, Înțelepciunii, Puterii, Autorității și Victoriei Invincibile a Puternicei Prezențe AYAM și a întregului Foc Sacru al lui Hristos Cosmic, interzic ca tot ceea ce este uman să încerce să-mi capteze atenția sau să intervină în Sfera mea de Foc Sacru al lui Hristos Cosmic.
 Poruncesc ca toată Puterea Focului Sacru al lui Hristos Cosmic să se ridice în ființa mea și în mediul meu înconjurător, spulberând tot ceea ce leagă și amorțește și să-mi dea Victoria pe care o cer acum și pentru totdeauna!
 O, Atotputernicule AYAM (x3)!

  5. Puternica Prezență AYAM și Iubitul Mahachohan! Înfășoară-mă în Flacăra celor Cinci Raze ale Tale, în Mantia Iubirii Tale, în Armura Puterii Tale și a Protecției Tale Invincibile, îmbracă-mă și sigilează-mă în Atotputernicia și Perfecțiunea Octavei Tale de Viață,
fă-mă Prezența Maestrului al Hristos Cosmic,
 eliberează prin mine Focul sacru al Hristosului Cosmic în Victoria și Puterea Sa Invincibilă și Transcendentă, și fă ca această Radiație să pătrundă în toată Viața de pretutindeni, acum și pentru totdeauna!
 O, Atotputernicule AYAM (x3)!

  6. Puternica Prezență AYAM și Iubita Iubire Sacră a Focului Sacru!
 Ridicați-vă în Activitatea Planetară și stabiliți Perfecțiunea Divină – intrați în manifestarea exterioară și dezvăluiți ceea ce va ajuta la Eliberarea întregii Vieți – ridicați-vă și răsturnați tot ceea ce a cauzat suferință umană – arătați tuturor Perfecțiunea pe care Viața vrea să o manifeste,
 acum și pentru totdeauna!
 O, puternic AYAM (x3)!

  7. AYAM – EU SUNT Victoria și Opulența Cosmică a Luminii MahaChohan care lucrează prin noi toți,
 care ne înalță pe toți,
 eliberându-ne pe toți.
 și așa mai departe….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *