eliberarea elementelor

 APELURILE PENTRU ELIBERAREA FIINȚELOR DE ELEMENTE.

  1. În Numele și prin Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Iubitei Prezențe AY AM – a Iubitului Neptun (reluăm apoi cu: – a Iubitului Ariès – a Iubitei Virgo), a tuturor Marilor Ființe care dirijează Elementul APĂ (AER – PĂMÂNT) pe Pământ – și a Iubiților Elohim ai Purității!
   Eu Cer, Eu Poruncesc, Eu Insist și EU SUNT acea Prezență AY AM care poruncește și menține pentru totdeauna ca fiecare particulă a Elementului APĂ (AER – PĂMÂNT) din fiecare celulă a corpului meu – a corpurilor întregii umanități – a Pământului și a atmosferei sale – să devină instantaneu la fel de Pură ca Fulgerul Albastru al Elohimilor Purității, și la fel de Strălucitoare și Luminoasă ca Soarele în amiaza mare!
o, Puternic AY AM x3!

  Reluați la „Eu cer, Eu poruncesc, etc…” și încheiați cu cele șase propoziții, la fel cu Elementele AER și Pământ, apoi încheiați cu:

  luați acum în posesie – produceți Perfecțiunea – stați de pază pentru totdeauna – domniți ca Suveran Absolut – împliniți Planul Divin, Stabilit, Protejat, Susținut și Răspândit pentru toată Eternitatea,
cu o asemenea Rapiditate, Forță, Putere și Acțiune Herculeană – o asemenea Avalanșă irezistibilă de Iubire Miraculoasă și de Victorie Cristică Cosmică – și a tuturor Activităților Focului Sacru pe care nimic nu le poate opri și care nu eșuează și nu întârzie niciodată,
   AYAM – Eu Cer ca aceste Apeluri să se manifeste fizic, Eu Poruncesc ca ele să se manifeste fizic, EU SUNT Puterea care le face să apară în planul fizic, în toată Victoria, Lumina și Libertatea Iubitului nostru Maestru Isus Cristos Ascensionat, manifestată în acest moment și menținută permanent,
   O Atotputernic AY AM x3!

  2. În Numele și prin Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Iubitei Prezențe AY AM – a Iubitului Neptun (apoi repetați cu: – a Iubitului Ariès – a Iubitei Fecioare), a tuturor Marilor Ființe care dirijează Elementul APĂ (AER – TERRA) pe Pământ – și a Iubiților Elohim ai Purității!
   AYAM – Eu Cer și Poruncesc, descărcarea Forței Electronice a Elementului FOC de la Soarele fizic, în Elementul APĂ (AER – PĂMÂNT) din fiecare celulă a corpului meu – a corpurilor întregii umanități – a Pământului și a atmosferei sale, și îi poruncesc să devină Luminos și Pur ca Inima Puternicului Helios, și la fel de Vindecător ca Flacăra Miraculoasă a Inimii Sale!
  – O, Atotputernicule AY AM x3 etc.
  – și același final ca și înainte.

 3. În Numele și prin Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Iubitei Prezențe AY AM – a tuturor Marilor Ființe – a tuturor Puterilor și Legiunilor de Lumină – a Marii Legi Cosmice și a Iubitului Neptun! a Iubitei Ariès! a Iubitei Virgo! a Iubitei Helios! a Iubitei Vesta! a Iubitei Himalaya! a Iubitei Maestre Astrea!
   Eu Cer, Poruncesc, Eu Insist și Eu Sunt această Prezență AY AM care ordonă și menține pentru totdeauna:
  Fie ca fiecare electron al corpului meu să radieze pentru totdeauna Fulgerul Albastru Cosmic al Purității Cosmice și Flacăra Miraculoasă a Purității Cosmice din Inima Puternicului Elohim al Purității – fie ca ea să dizolve și să consume toată creația umană și discordia din jurul ei,
   – O Atotputernic AY AM x3,
   – prin Mâna Divină x3…

  4. AYAM x3! Prin toată Iubirea Divină, șu Stiu că Eu Sunt Strălucirea Cosmică a Fulgerului Albastru Cosmic, Flacăra, Substanța și Miracolele Purității Cosmice prin fiecare electron al minții mele, al corpului meu, al ființei mele, al mediului meu, al atmosferei mele și al atmosferei Pământului!
   – O Atotputernic AYAM x3,
   – și cu cele șase propoziții…

  5. AYAM x3! Prin toată Iubirea Divină, Eu Știu că EU SUNT Clipa Albastră a Purității Cosmice lui Marele Soare Central – Prezența Luminoasă a Iubitului Isus – Sabia Cosmică a Flăcării Albastre a celor Zece Mii de Sori – domnește suveran, acum, cu Puterile depline!
   AYAM, cer ca această manifestare să coboare acum în jurul meu, în mintea mea, casa mea, afacerele mele și sfera mea de acțiune (sau în umanitate și pământ, sau…)
   – coboară, coboară, coboară,
   – apără, apără, apără,
   – comanda, comanda, comanda,

   – AY AM – AY AM – AY AM – AY AM x3
   – control, control, control,
   – suport, suport, suport,
   – înconjoară, înconjoară, înconjoară,
   – Fii victorios, fii victorios, fii victorios,
   – răspândește-te, răspândește-te, răspândește-te,
   – eliberă, eliberă, eliberă,

   Eu Sunt în Tine, Eu Sunt în Tine, Eu Sunt în Tine,
   AYAM – AYAM – AYAM x3
  Eu Sunt Singura Prezență în acțiune!

  (se poate face acest Apel și cu Iubita Marie sau cu Iubitul Saint-Germain…)

 Recunoaștere:
   Iubite Helios, Iubiți Elohim ai Purității și Mari Ființe Cosmice,
  noi Te iubim,
  noi Te mulțumim,
   si Te binecuvântam !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *