meta
  APELURI DE LA IUBITA META.

  I. Iubită Prezență Atotputernică AYAM și Iubită Meta!
  Prin Iubita Prezență Atotputernică AYAM pe care Eu Sunt!
  AYAM – Eu Sunt Atracția magnetică irezistibilă a Magnetului Marelui Soare Central, care atrage energia eului meu exterior, care îmi atrage atenția și energia în Tărâmul Perfecțiunii, în Sfera de Putere, de Substanță, de Activitate a Focului Sacru al Corpului meu Mental Superior care este Autoritatea Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, pretutindeni și pentru totdeauna!

  II. Prin Iubita Prezență Puternică AYAM pe care Eu Sunt, și prin Iubita Meta!
  Eu Cer, Eu Poruncesc ca Iubita mea Prezență Puternică AYAM să fie un Regat, o Flacără Individualizată, un Focar de Lumină, o Substanță, o Energie și Autoritatea fiecărei Calități manifestate în Univers care poate crea Perfecțiune!
  Casa mea se află în Inima Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM și Inima Prezenței mele se află în mine, deci Suntem UNA!
  Atunci când atrag în mine Iubita mea Puternică Prezență AYAM și îmi încarc Cercul Electronic cu această Flacără, atunci Prezența mea umple lumea mea până la refuz și trăiesc pentru totdeauna în Împărăția Perfecțiunii.

  III. Iubita Prezență Puternică AYAM și Iubita Meta!
  Eu Cer, Eu Poruncesc ca Autoritatea Flăcării Spontane din Inima mea să preia Comanda în structura mea atomică și să își extindă Activitatea de Foc Sacru în toată structura celulară a corpului meu!
  Aceasta este Autoritatea Iubirii Sacre a Focului Sacru, Autoritatea Împărăției Perfecțiunii, Autoritatea Flăcării Spontane a Victoriei lui Dumnezeu asupra oricărei forțe din această lume fizică, inclusiv asupra violenței fizice, acum și pentru totdeauna!

  IV. Iubita Prezență Atotputernică AYAM și Iubita Meta!
  Flacăra Spontană din Inima mea are Autoritatea asupra corpului meu! Ea are Autoritate asupra Vieții mele! Radiația acestei Flăcări este Puterea de Coeziune a celulelor corpului meu! Îi Eu Predau toată Autoritatea din lumea mea!
  Flacăra spontană din inima mea este UNA cu Flacăra spontană a Corpului meu mental superior, a Corpului meu electronic și a Marelui Soare Central: Autoritatea și Împărăția Perfecțiunii! Îi Eu Ordon acestei Flăcări Spontane să se extindă și să mă umple în totalitate!
  Îi Ordon să-mi umple corpul și toată atmosfera din jurul meu! Fie ca ea să se extindă în Cercul meu Electronic și să îl umple complet și pentru totdeauna!

  V.  AYAM – EU SUNT Victoria și Vindecarea Cosmică prin Lumina Iubitei Meta care acționează…

  RECUNOAȘTERE: Iubita Meta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *