LANTO

  

Discursul al Iubit Lanto.

  Dragi copii ai luminii!
  Vă salut în numele Frăției al Royal Teton, dorind să ancorați în sentimentele voastre vibrațiile iubirii, armoniei și perfecțiunii activității acestui centru spiritual.
  Acest pare la tine că e departe de tine?
  Ti se pare greu de crezut ca o astfel de casa puternica a luminii este infiintata in America?
  Există ființe nefericite care nu cred în aceste realități! Nu fi ca ei. Dacă te lași învins de îndoieli cu privire la realitatea a ceea ce sunt predate, vei fi lipsită de un bun imens.
  Îți putem spune doar că totul este real și adevărat.
  Pentru cei dintre voi care sunt cu adevărat interesați, vrem să se dizolve în sentimentele tale toate îndoielile cu privire la realitatea acestor instrucțiuni de bază, și a crea în tine o receptivitate speciala.
  Vă adresez următoarea întrebare: „o ființă care este nu ascensionati poate el să vă învețe și să vă facă să înțelegeți, în ceea ce privește Prezența AY AM, tot ceea ce un maestru ascensionati vă poate învăța?”
  Răspunde la această întrebare și să fie pe garda ta!
  Nu lăsați pe nimeni să vă spună că el sau ea este în măsură să vă învețe mai mult sau mai bine decât Saint-Germain poate face!
  Pentru a crede că ar fi o mare greșeală. V-ar lipsi de slava și binecuvântările pe care puternic prezența voastra AYAM vă poate a da.
  La urma urmei, nu fiecare dintre voi înțelege acum că este puternica prezență AY AM că este singur maestru și profesor pentru tine?
  Saint-Germain a cartografiat calea într-un mod frumos simplu și clar. Dacă vrei să urmezi această cale, vei ajunge rapid lansat.
  Nu există o persoană ne-ascensionati care să-ți dea asta. Nu permiteți ființelor ne-ascensionati, sau entităților astrale, să vă distragă atenția de la prezența dumneavoastră puternică AY AM și aceste directive magnifice ale Saint-Germain.
  Dacă va ar cedat acestor sugestii, ceea ce ai pierde ar fi enorm. Dar dacă sunteți credincioși Saint-Germain, veți vedea într-o zi splendoarea a ceea ce a fost realizat de el și prin puterea radiațiilor Maestrilor Ascensionati.
  Există un punct pe care vreau să-l clarificați definitiv: orice student, oriunde în lume, care abandonați radiații din Saint-Germain, nu mai poate primi nici o radiație de la oricare dintre Maestrii Ascensionați. Eu spun acest lucru nu pentru a critica pe nimeni, ci pentru protecția studenților.
  Din moment ce Saint-Germain a dovedit adevărul a ceea ce el a avansat și a pus în activitate, toate Maestrii Ascensionați sa alăturat el pentru împlinirea dorită, și activitatea lor nu cunoaște diviziune.
  Daca indivizii, aici și acolo și acolo și în întreaga lume, au fost permise pentru a circula explicații contradictorii cu privire la Legea Vieții, aceasta ar însemna că studenții și umanitatea ar fi din nou cufundat în confuzie și haos. De aceea vă spun că oricine va renunța prezentul mare râu de lumină nu va primi radiații sau asistența de orice maestru ascensionati.
  Toți sunteți liberi! Dar repet că cei care părăsesc această lumină vor găsi într-o zi că greșeala lor este mare!
  Într-o zi vei cunoaște măreția casei prezenței puternice AYAM, singura casă adevărată pe care o poți avea în univers.
  Aveți posibilitatea să proprii apartamente, case sau castele la nivel fizic, puteți avea moșii sau averi, dar nu există decât o singură casă: casa de prezența dumneavoastră puternic AYAM care conține toate casele, toate adăpost, pentru toate formele de viață care există în univers.
  Când vei fi perfect reglate cu puternica prezență AY AM, acesta vă va oferi cu casele, circumstanțele și mijloacele și tot ceea ce este necesar în planul fizic pentru fericirea ta și confort.
  Aceasta este legea ființei tale, iubitii mei.
  Întrebarea nu este: va veni sau este posibil? Nu, este legea vieții! Acest este abundența de toate lucrurile bune, pentru a face o uz corect de ea, pentru nimic nu poate fi dat la tine, cu excepția pentru a face uz bun de ea.
  Treptat, oamenii au început să înțeleagă această lege. Nimeni nu ar trebui să acumuleze mai mult decât poate folosi, iar cel care se acumulează, care capitalizează, creează o povară teribilă.
  Acest lucru nu înseamnă că nu puteți avea case frumoase și o mulțime de bani pentru a le menține.
  Punctul important este sentimentul aveți în privește lucrurile externe, și motivul în conștiința ta. Şi detașamentul tău despre în privește toate aceste lucruri.
  Este esențial, în experiența dumneavoastră de viață, să vorbească numai pentru a vă puternic prezență AY AM pentru a obține toate aceste lucruri.
  Corpul tău mental superior fiind inteligența ta selectivă, discriminatorie, știe, cu mult înainte de a fi conștient de ea în exterior, tot ceea ce este necesar pentru tine.
  Uneori crezi că ai nevoie de asta sau de asta. Apoi, mai târziu, veți găsi că nu a fost, că ai nevoie, dimpotrivă, altceva.
  De îndată ce începe apelarea prezența în acțiune, calitățile discriminării și selecția corpului tău mental superior intră în acțiune în corpul tău fizic. Astfel, primiți nu numai directivele Inteligenței de prezență, dar, de asemenea, activitatea sa și wrap conștient, care va produce perfecțiunea în tot ceea ce este necesar în viața de fiecare zi.
  Reaminti în fiecare zi mintea ta exterioară la ordinea prin a spune: „prezență puternică AY AM, face ca eu nu fac nici o greseala de azi! Pun toată puterea planului fizică înapoi în mâinile tale. Fie ca inteligența ta călăuzitoare să stabilească o activitate perfectă aici. Eu nu mai accept faptul că sinele uman (sinele uman meu), încă mai are puterea de a face greșeli!”
  În acest fel, ve eliminați din sinele vostru exterior, al vostru și cel al celorlalți, puterea pe care le-ați dat-o pentru a face greșeli. Vezi tu, iubitii mei, sinele tău exterior nu ar putea face aceste greșeli dacă nu i-ai da puterea, dacă nu i-ai da viața prezenței tale pentru a face acest lucru.
  Vreau să vă explic anumite puncte, iar acest lucru vă va face să acceptați atât de ferm, și atât de inflexibil, încât este prezența voastră care este singura inteligenta care ruleaza totul, că sinele vostru uman nu va mai îndrăzni să se afirme sau chiar să încerce să facă greșeli.
  Urmați-mă cu atenție, și voi ancora această convingere atât de ferm în sentimentele tale că vei fi alertat ori de câte ori omul din tine încearcă să se impună.
  Veți spune apoi foarte calm: „o clipă, vă rog! Nu mai sunt greșeli în lumea mea! Atenţia! Prezență puternică AY AM, preia comanda aici și vezi că eu nu fac nici o greșeală! Știu că, în a face acest apel la puternica mea prezență AY AM, facultățile discriminatorii si selectiv ale mele fiind acționează cu putere deplină: prin urmare, greșelile nu mai sunt posibile!”
  Dacă faci acest lucru în serios, veți vedea că foarte repede elementele de tulburare va dispărea din lumea ta.
  Vezi nu, iubitii mei, că trebuie doar să te ocupi de perfecționarea propriei tale lumi?
  Prin asta vreau să spun că ești responsabil doar pentru tine. Tu nu sunt responsabile pentru oricine din lume, altele decât tine, chiar dacă, în general, oamenii se ocupă mai des cu treburile altora decât pentru ceea ce se întâmplă în propria lor viață: este o greșeală foarte mare, care vă împiedică să lucrați pe propria perfecționare care este singurul lucru important.
  Dacă ești perfect, radiațiile din lumea ta vor forța perfecțiunea să se manifeste în toți cei care vin în contact cu tine.
  Astfel, responsabilitatea ta de a ajuta, ca puternica poti, toti cei care cauta sa perfecționeze lumea lor, este onorat.
  Am încercat atât de mult timp pentru a face copiii Pământului să înțeleagă această cunoaștere fundamentală și să le dea convingerea profundă.
  Suntem obligați să ne întoarcem mereu la aceleași lucruri, până când sentimentul și înțelegerea lor au pătruns adânc în tine.
  Nu vom înceta să facem asta, chiar dacă te deranjează, și dragostea noastră pentru tine este suficient de mare pentru a ne face să riscăm să te nemulțumim.
  Te iubim atât de mult încât vrem să te vedem libere!
  Eliberarea ta se apropie, te asigur!
  Ea vine repede.
  Spun asta pentru încurajarea ta și pentru liniștea ta. Nu permiteți nimănui sau ceva care să vă facă să aveți îndoieli: libertatea dumneavoastră este asigurată!
  Este cu regret că vom vedea unii dintre studenții noștri iubit, uneori, se confruntă cu lucruri aproape tragice.
  Aceste lucruri nu fi fost provocate intentionat, ci prin șoc în schimbul cauzelor create într-un trecut foarte îndepărtat.
  Acești studenți nu au dat seama destul de profund nevoia absolută de a apela în acțiune, în mod foarte dinamic, violet flacără consumatoare.
  TOATĂ acumularea și discordia umană a trecutului trebuie dizolvată și consumată de flacăra violet.
  De îndată ce puterea atenției tale, care este atât de mare, se transformă la prezența ta, tot ceea ce este acumulat în lumea ta încearcă să graba înainte pentru a găsi o expresie. Dacă nu comandați în mod dinamic la puternic prezența voastra AYAM pentru a încărca violet flacără consumatoare în toate acest ea, este posibil ca, de departe în fluxul voastra a vietii, lucruri foarte nedorite încerca să se manifeste în viața de zi cu zi.
  Nu este întotdeauna posibil pentru noi să ia fiecare dintre voi în special și să arate-l ceea ce nu este de dorit în viața lui curentul. Dar noi întotdeauna vă dau îndemnuri în timp util, și dacă ascultați sfaturile noastre și stai de pază, acest nu va întâmpla cu tine.
  Permiteți-mi să vă avertizez pe fiecare dintre voi: Dacă primiți o intuitie premoniala, nu acceptați că lucru trebuie să se manifeste în experiența dumneavoastră fizică!
  Nu este pentru că corpul tău superior mentale sau un maestru Ascensionați ar fi atras atenția asupra posibilității de ceva, că acest înseamnă că trebuie să-l accepte să se întâmple în viața ta!
  Ai grijă cu asta!
  Dimpotrivă, este de a vă încuraja să facă apeluri dinamice la prezența dumneavoastră, astfel încât să se dizolvă acest lucru care nu va apărea atunci în experiența voastră.
  Firește, devii mai sensibil zi de zi. Acest nu poate fi altfel și nu este de temut. Dimpotrivă, vă puteți bucura.
  Deseori da afirmare: „prezență puternică AYAM, dă-mi înapoi și ține-mă infinit și exclusiv receptivi la tine și perfecțiunea ta, și absolut închis la toate creația umană.”
  Această afirmare este foarte puternic, și este vital pentru tine să-l repete cel puțin o dată la fiecare oră de veghe.
  Am privit studenți peste tot, și cei care nu au crezut în cuvintele noastre, sau care au crezut că acest lucru nu se referă la lor curentul individuale de viață, și că nu este esențial pentru ei de a utiliza consumatoare de violet Flame dinamic, au avut experiențe neplăcute.
  Eu nu spun că întotdeauna se întâmplă la toată lumea… Dar cine știe ce se poate întâmpla cu el?
  Ascultă cu atenție ce-ți voi spune încă, iubitii mei. Nu cred că veți face ascensiune, sau de a ajunge la eliberare, pur și simplu pentru că ați auzit de prezența ta AYAM, pentru că ați contactat-o, sau pentru că aveți o înțelegere mentală și teoretică a acesteia.
  Dragii mei, este nevoie de mult mai mult decât atât!
  Nu fi leneș! Fiind leneș înseamnă: nu a folosi suficient.
  Este absolut adevărat că, dacă nu pune suficient cunoștințe de prezența voastră în practică, chiar până la cele mai mici lucruri, atunci experiențele neplăcute se întâmplă. Și asta nu e necesar.
  Știi destule acum ca să fii ferm și să nu dai în lumea aparențelor.
  Aceste apariții au putere doar dacă le acordați atenție și, în acest fel, le hrăniți pe propria viață voastra.
  Acesta este un punct vital de importanță pentru tine.
  Nu a existat niciodată o instrucțiune mai ușor convenabil decât aceasta!
  Aceasta este explicația a legea vieții.
  Este tot-puternic și va produce rezultate, nu există nici o îndoială despre asta!
  Dragii mei, nu vedeți, nu înțelegeți, că nu există ființă umană, nici creație umană, nici grup de ființe umane, care au cea mai mică putere înainte de Expansiunea Luminii Prezenței, a Maestrilor Ascensionati, și a Marii Ființe Cosmice care răspunde la apelul voastra?
  În fața acestei substanțe unice în acțiune, nu există nici o rezistență posibilă.
  Nimic nu poate sta între tine și prezență.
  La chemarea ta, lumina izvorăște, dizolvă și consumă tot ce nu este ca el: străduiești-te să vezi acest lucru și simte-l profund.
  Prezența ta, care îți face inima să bată, este atotputernică și reală. Este suveran în totul despre viața ta și treburile tale individuale.
  Aveți dreptul și toată puterea de a apela prezența voastră în acțiune, pentru a stabili, a regla și impună Justiție divină în toate activitățile din lumea ta și viața ta. 
  Fiți convinși de asta!
  Amintiți-vă ca ești victorios.
  Cum și de ce? Doar, pentru că vă concentrați atenția asupra prezenței voastră și pentru că ea este guvernatorul universului!
  În acest moment, nu mai aveți îndoieli cu privire la realitatea și puterea prezenței dumneavoastră, dar vă îndoiți de capacitatea dumneavoastră de a-l chema în acțiune.
  Poți să-l vezi?
  Ne străduim să vă facem să depășiți această îndoială, și Marele Director Divin este cel care v-a oferit cel mai magnific ajutor imaginabil; Nu există cuvinte pentru a descrie tot ceea ce el a realizat pentru toți studenții.
   Dragi studenți, acum știți, din experiență, că activitățile luminii care sunt puse în acțiune în serviciile dumneavoastră nu sunt lucruri iluzorii.
  Ele sunt puteri formidabile care se răspândesc pe termen nelimitat prin efectuarea lucrărilor care nu au fost niciodata văzute pe această planetă.
  Oamenii săraci care își imaginează că se pot opune acestor puteri sunt pur și simplu amăzitoare: nimic nu poate opri aceste emisiele de lumină!
  Saint-Germain știa ce făcea când el a creat acestei activități.
  Acest lucru dovedește că el este cu succes face tot ceea ce el face.
  Poți avansa fără teamă și fără să trebuiască să te lupți cu nimeni.
  Asta e admirabil!
  Doar apel prezența în acțiune și urmați calea ta cu seninătate.
  Dacă nu vă acordați atenție discordiei umane, nu are cea mai mică putere de a interveni în lumea voastră.
  Este un adevăr pe care vreau să ancoreze în conștiința voastră și în sentimentul voastră, chiar dacă eu trebuie să vă ia în propriile mâini, fiecare separat, pentru a face acest lucru, pentru că este o legea puternica.
  Libertatea ta depinde de asta.
  Nu mai da putere lucrurilor din afară. Ele sunt incapabile de a vă afecta, deoarece, dacă nu le acordați atenția voastră, ei nu pot interfera în experiența voastră.
  Nu e posibil!
  Dacă vă concentrați pe ceva, veți face contact cu ea și apoi acest acționează ca o limitare în experiența voastră. Dacă nu vă mai acordați atenție de la orice persoană sau lucru discordante, atunci ai tăiat contactul.
  Dacă te concentrezi pe Prezență ta, stabilești contactul cu ea, și astfel activitatea ei nelimitată și puterea pot acționa în tine și în afacerea ta.
  Asta e un punct critic nu esti destul de sigur despre!
  Există un alt punct care trebuie să fie luate în considerare: este sentimentele tale, corpul tau emotional.
  Dacă încetați să vă concentrați atenția asupra lumea aparențelor, si să vă concentrați  asupra prezenței, dar ca sentimentele rămân fixate pe Apariții, este sentimentele care va triumfa, pentru că corpul emoțional este rezervorul tau de putere.
  Deci trebuie să deviați simultan și atenția și sentimentele voastre din lumea aparențelor. Veți avea apoi o acțiune completă și sunteți în stare să facă asta!
  Poți retrage sentimentele și atenția de la orice nu vrei.
  Atâta timp cât atenția și sentimentele sunt atașate aparențelor, le permiți să acționeze în lumea ta. Acest lucru este extrem de important, și este din acest motiv că nu ar trebui să discute cu alții, sau meditezi cu gandurile tale de lucruri discordante, pentru ca tine apoi aduce, în sentimentele tale, descalificări al atenția voastră și a discuțiile voastre.
  După aceea, sunteți surprins să aibă probleme în lumea ta…
  Acest lucru este ceva care se întâmplă tot timpul în fiecare dintre voi.
  Nimeni nu scapă de acțiunea acestui act.
  Asta nu conteaza ca esti profund înrădăcinată în prezența și armonioasă, dacă vă permiteți să ascultați sau să discutați lucruri discordante cu privire la indivizi sau națiuni, ve invitați o parte din acest discordie pentru a intra în sentimentele tale, și a act în ei.
  Așa că trebuie să fii în gardă în viața ta cotidiană.
  Poți să-ți încarci corpul emoțional cu puterea prezenței tale care va respinge orice lucru discordante.
  Vreau să-ți dau această condamnare!
  Există o formă de repulsie care se aplică numai pentru lucruri discordante, și nu se aplică celor care sunt bune pentru utilizarea voastră.
  Doar califică-ți sentimentele în acest sens.
  Vei deveni capabil să vezi un discordie, dar fără să-l accepți.  Vei puteți, dacă este necesar, să ascultați conversații discordante sau discuții, dar fără a le permite să se înregistreze în sentimentele tale.
  De îndată ce aceste puncte foarte importante sunt ferm înrădăcinate în conștiința dumneavoastră, nu veți avea absolut nici o dificultate în guvernarea persoana ta și lumea ta.
  Atâta timp cât acceptați discuții discordante, acceptați apariții discordante restrictive, și aceste calități nedorite trebuie să se manifeste în experiența voastră, deoarece, prin atenția voastră la ea, le-ați deschis ușa pentru a le ființa ta și a lumea ta.
  Suntem hotărâți să scăpăm de conștiința voastră de aceste greșeli și să vă facem să simțiți flotele luminii prezenței voastre. Veți fi apoi în măsură să examineze, dacă este necesar, circumstanțe discordante pentru a face față cu ei, dar fără a le da realitate și fără a le lăsa să acționeze în tine.
  Să presupunem că ați fost martori la coliziunea a două mașini.
  Dacă sunteți în control instantaneu, și faci un apel calm la prezența ta, cerându-l să preia controlul aici, pentru a produce perfecțiunea, nu ai putea face un serviciu foarte mare?
  Acum, să presupunem că veți vedea că o coliziune se va întâmpla și că puteți spune instantaneu: „puternic prezență AY AM, extindeți-vă protecția aici!”, masinile nu se va atinge chiar reciproc!
  Nu veți fi făcut un serviciu înca mai mare?
  Prezența are puterea de a controla astfel de situații, pentru că oamenii care sunt în mașinile toate au, de asemenea, o ancoră de o prezență AY AM în ele. Prin urmare, prezența poate acționa acolo la apelul tau!
În ziua în care ai convingerea în sentimentele tale că prezența poate guverna instantaneu toate lucrurile mecanice ale lumii exterioare, ei te vor asculta!
  Cum și de ce?
  Deoarece, la apelul tau, prezența proiectează o substanță inteligentă și auto-luminoasă care surprinde și deține inactiv orice forță distructivă.
  Această acțiune este instantaneu ca fulgerul, și depășește viteza de lucruri mecanice.
  Puteți face același lucru în grupurile dumneavoastră.
  Când apare o manifestare a discordiei, spuneți: „prezență puternică AY AM, Confiscați acest lucru, opriți-l și împiedicați-l să creeze o imperfecțiune.”
  Trebuie să fii vigilenți, iubitii mei, în tot ce privește lumea exterioară a umanității. Nu pierdeți niciodată o oportunitate de a practica prezența!
  Cu cât folosești mai mult prezența pentru a ajuta ființele și circumstanțele, cu atât forța-vie ta va fi marea să producă perfecțiunea în lumea ta.
  Deci, repet: nu fi leneș în practica al prezență ta!
  Suntem atât de fericiți când câștigi o victorie!
  Sunteți ca caii într-o cursă cu obstacole: Dacă vă pas înapoi în fața aparențe, sunteți ca calul care refuză să sară un obstacol!
  Și asta a fost, poate, ultimul obstacol înainte de victorie final…
  Deci, niciodată înapoi în jos, dar merge mai departe pentru că, prin cunoașterea prezenței dumneavoastră, Victoria este sigura.
  Prezența este infailibilă.
  La toate aparentele discordante sau înfricoșător, spune: „Ești fără putere! Prezența puternică AY AM este autoritate singura, putere singur și de activitate singura în lumea mea. Dispari-ți!”
  Dragii mei, asta vei face și vei triumfa.
  Sunt considerat un tată bun, și mă face fericit să mă gândesc la voi ca la copiii mei.
  Mă uit cu atenție la tine și sper că, într-un moment dificil, te vei gândi la mine și că voi avea bucuria de a proiecta un curent al energiei mele printr-o rază de lumină în corpurile și sentimentele tale emoționale; te va ajuta să recuperezi, să recâștigi curajul și să mergi mai departe.
  Nu există nici un faliment în lumea de prezență AY AM!
  Niciodată, niciodată!
  Nu crediti asta!
  Mă bucur cu tine în această dragoste care se răspândește în și în jurul ființei tale.
  Perseverați în folosirea puterii care poate veni numai din prezența voastră.
  Sun-o în acțiune și, într-o zi, puterea ei va fi ca un puls puternic, care va inunda în mod regulat lumea ta. Sentimentele tale vor fi atât de complet îmbiate cu perfecțiunea prezenței încât orice impuls discordante extern va fi imediat măturat de puterea naturală a prezenței.
  Acest lucru poate veni doar printr-o armonie permanentă și apeluri constante la prezența voastră.
  Am fost în stare să vorbesc cu tine direct si eu multumesc la tine.
  În proiectarea acestui discurs în scrisori de foc în fa ța Iubit Godfré, nici un concept uman ar putea interfera.
  În corpul tău mental superior, în timpul nopții, de multe ori vii să mă vizitezi la Royal Teton.
  Cu bucurie, te-am învăluit în dragostea tuturor celor pe care îi întâlnești acolo: maestrii ascensionati, legiunile luminii, marile ființe cosmice și îngerii fulgerului albastru, și îngerii al sabia de albastră flacără, care da serviciile gigantic la lumii, în răspuns la recursul elevilor.
  Nu se opri niciodată să-ți suni prezența în acțiune.
  Acesta vă va oferi doar bucurie, fericire, armonie, libertate și perfecțiune.
  Fă-l clar ceea ce vrei.
  Chiar dacă aveți nevoie de bani, adresați-vă la prezența voastra, deoarece guvernează toate canalele de distribuție care acționează pentru bune voastră.
  Vrem libertatea ta!
  La revedere, vă mulţumesc!
  Lanto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *