GODFRÉ 1 – 2 – 3

  

Godfré, discurs nr1.

  Iubitii inimii mele! Cu mare bucurie am venit să petrec câteva clipe cu tine.
În scopul de a facilita Serviciul care trebuie să fie prestate în zilele care urmează, te implor să simți că de la o oră la oră, eu mă aduce mai aproape de tine în lumea exterioară. Venim cu puterea noastră, și trebuie să fie așa ca răspuns la apelurile dumneavoastră.
Trebuie să te simți cu fiecare fibră a ființei tale că iubitul tău puternic prezență AYAM așteaptă cea mai mică șansă pe care i-o oferi pentru a răspunde la apelurile tale. Și dacă, uneori, sinele exterior spune, „Ei bine! De ce nu am răspunsuri mai rapide?”, spui felul următor : „Taci, pentru răspunsul va veni cu viteza de fulger, atunci când vei înceta înfundarea calea!”
Apoi, dragii mei, raiul se va deschide, pentru că numai oscilațiile continuale în gândurile și sentimentele voastre întrerup Fluxul constant și expansiunea energiei perfecte care v-ar elibera.
Pentru a te ajuta să te relaxezi mai mult și să aduci pacea în sinele exterior, îți voi atrage atenția asupra unui exercițiu pe care Bien-Aimé Saint-Germain ni l-a dat la începutul începerii acestei activități.
Într-o zi, atunci ca el a început procesul de aliniere (reglaj), el ne-a cerut tuturor să practice următorul exercițiu: « De mai multe ori pe zi, în fiecare zi, vizualizați o sferă mare de lumină albă strălucitoare, ușor colorată cu Violet, ridicându-se din picioare prin corp și ieșind prin partea de sus a capului. Repetați această vizualizare de mai multe ori. »
Este un proces care echilibrează, relaxează și ridică vibrațiile minunat. Va fi o mare binecuvântare pentru voi toți. Dacă nu poți să-l vizualizezi, așadar simte-l, nu contează pentru că această activitate va acționa până se întâmplă perfecțiunea.
Vă atrag atenția asupra acestui exercițiu, deoarece Bien Aimé Saint-Germain ni l-a dat pentru a produce calm și relaxare în sentimente și în corpul emoțional. Veți fi calmi și perfect la usurinta, și veți obține un sentiment de măiestrie, o putere de dominare asupra lucrurilor externe, care va radia de la tine și impresiona pe toți cei care se apropie de tine. Ei vor avea încredere în tine și să accepte instrucțiunile pe care le vei putea da pentru a le ajuta.
Vreau să te fac să te simți din ce în ce mai profund că gândul tău are puterea de a deschide această poartă pentru a da, lui prezența ta, libertății de a acționa în felul său în treburile tale zilnice. Vă spun, în adevăr, că atunci când sunteți hotărâți să puneți tot ce este uman la gunoi, veți putea să-l faceți să înțeleagă că voi sunteți Maestrul templului.
Ești cu adevărat stăpâna-flacăra în templul celui mai mare-zeu-viu! Trupurile voastre sunt acest templu! Conștiința ta supramentală e Astea!
Corpul tău de dorință ar trebui să fie acea cupă de cristal de puritate absolută care strălucește în acest templu.
Când invocați victoria lui Hristos cosmic din 10000 sori pentru a vă penetra și straluci prin tine suveranitatea sa asupra lumii exterioare, trebuie ca ceea ce este omenesc retrage și sa supună până când este consumat!
Iubitii mei, tu ești stăpânii acestor trupuri.
Niciodată să nu cobori pavilionul autorității și suveranității tale înainte de circumstanțele lumii fizice, nici măcar pentru un moment! Persistă în afirm al stăpânirea interioară ta, în ciuda și împotriva aparențelor! Insistați sa afirma că flacăra inimii de prezența ta AYAM acum locuiește în tine, că ea este autoritatea stăpâna și puterea creator care arunca forța sa în circumstanțe externe pentru a le controla.
Vrem să simțiți autoritatea flăcării divine care este viața voastră, căci voi sunteți prezența interioară suverană.
Ordonați uman să facă un pas înapoi pentru ca prezența voastră să-și afirme libertatea necondiționată prin sinele exterior, în orice moment, pentru că prezența voastră știe ce trebuie să se realizeze pentru voi acum, și mintea voastră o ignoră complet.
Poruncești că iluminarea Christului cosmic victorios al celor 10000 sori îți va penetra mintea și sentimentele, și vei avea cunoștințele despre ceea ce trebuie să faci. Veți fi îndrumat la momentul potrivit la locul dorit unde veți realiza planul divin victorios și cu mare bucurie.
Vrem să știi bucuria pe care o dă controlul interior.
De multe ori aveți sentimentul de a fi zdrobit sau legat de corpul. Bine! Când această sugestie încearcă să pătrundă în tine și de control-te, rândul său, cu dragoste pentru a vă AYAM prezența și spune:
„Nu, corpul nu mă va domina niciodată. Bine-iubit prezență AY AM, tu ești flacăra existenței mele! Tu ești autoritatea suverană a universului! Flacăra ta îmi va guverna propria mea suveranã.
„Înapoi, tot ce este uman, înapoi! Toate acestea să fie consumate în flacăra violet!
„Ô, inima divină, fie ca dorințele voastre să fie împlinite de mine!”
Dacă ați știai tot ca ceea ce vă adorabil prezența AYAM vrea să fac pentru tine și prin tine! Tu ar intra la această prezență cu un astfel elan de iubire, supunere și recunoștință, pe care l-ar deschide Vannes ceresc, și că veți avea utilizarea nelimitată a celor mai mari puteri ale vieții voastre, pe care le binecuvântăm pentru totdeauna!
Corpul tau mental superior poate folosi toate puterile de prezența voastră puternic AY AM. Toate aceste puteri trebuie folosite acum prin sinele extern. Le-ați folosit deja în fiecare epoca de aur a trecut!
Ai puterea de a materializa, a dematerializa, levita, și să producă iluminarea atmosferei! Aceste puteri au fost puse la somn, pentru că te-ai distrat cu jucăriile din lumea exterioară. Nu vrei să scoți puterile astea din naftalină acum? La figurat vorbind, desigur!
De îndată ce corpul dorinței, sentimentele tale vor fi purificate și potoliți, aceste puteri care sunt inerente corpului tău cauzal și corpului mental superior, se vor manifesta instantaneu. În Puritate, Iubire și Acceptarea Adorabilei tale Puteri Prezențe AY AM, în comuniunea glorioasă a iubirii Lui arzătoare, vei simți că Focul său Radiant apare în tine.
Vei fi uimit și confiscat cu Bucuria când vei realiza că această Prezență poate comanda circumstanțe externe. Apoi, veți considera ca fiind nul tot ce v-a chinuit, enervat, limitat și nu veți mai fi niciodată preocupați de asta pentru că veți trăi în sentimentul Focului Glorios al propriei tai Adorabile Prezențe.
În ziua în care îți vei spune la Prezența ta AY AM:
„Îndeplinește-mi dorințele inimii Tale! Vino la mine! Condu-mă! Manifestă-ți ceea ce dorești, căci mă înclin cu adâncă Recunoștință în fața Ta, și te rog să accepți colaborarea mea iubitoare!”, Prezența te va lua pe cuvânt și va intra în acțiune victorioasă!
Iubitii mei, Puterile vieții sunt atât de minunate și sunt la dispoziția ta! Ele produc o asemenea Perfecțiune, o asemenea Frumusețe, o astfel de Bucurie! Ei îți oferă o astfel de libertate pentru a-i ajuta pe alții!
Ușa este larg deschisă pentru tine, din momentul în care îți pui lumea emoțională în ordine și îi spui: „Niciodată nu vei mai arunca o umbră peste Lumina Flăcării Inimii mele. Niciodată!”
Îți vei continua călătoria calmă și senină în mijlocul haosului, fără a fi afectat de distrugerea lui. Rămânând în locul puterii în Univers, vei putea atrage Puterea către tine însuți pentru a-i ajuta pe ceilalți, rămânând deasupra agitației lumii exterioare. Vei înțelege apoi sensul cuvintelor lui Isus când El spune: „Ia inimă, am biruit lumea!”.
El a stăpânit toate situațiile care au apărut și trebuie să faceți la fel. Dar Calea Ta poate fi atât de veselă, atât de glorioasă, în comparație cu Experiențele Sale!
Toate victoriile pe care le-a câștigat, El v-a pus la dispoziție prin Folosirea Prezenței Sale Luminoase, așa cum El însuși v-a spus în Ultimele sale discursuri. Recunoscând și simțind Iubirea Sa conștient, veți forța condițiile externe să vă înclinați în fața Autorității Sale, deoarece El v-a oferit victoria Sa asupra forțelor distructive.
Trebuie doar să reziști, și să refuzați tot ceea ce nu este Victoria lui Iisus Hristos Înălțat și, dacă luați o poziție fermă, veți avea această Victorie.
Dacă pare dificilă la tine să se supună, întreabă-mă Calitatea mea de ascultare. L-am dat lui Iubitul Saint-Germain când, zi de zi, El mi-a dat această Instrucțiune.
Am experimentat cea mai mare bucurie dând ascultare prin care aș putea primi înțelegerea Lui. Dragostea Mea și Recunoștința Mea pentru El nu vor înceta niciodată și vor sărbători întotdeauna Slava Sa.
Această mare putere a vieții, iubitii mei, care se găsește în Hristosul Cosmic, este la fel de reală ca Universul în sine, și nu o cred intangibilă deoarece nu o poți vedea! Cum ar fi?
De îndată ce îți trimiți Iubirea către Maestrul Iubit Iisus, în același moment primești, în Răspunsul, Curentul său Electronic. Nu este un răspuns al Prezenței și Conștiinței Sale la chemarea ta? Toți ai experimentat asta de sute de ori.
Când vii la Mine prin gândurile sau sentimentele tale, Radiația Mea îți vine instantaneu și trebuie să-ți ofer ceea ce este mai necesar pentru tine. Este la fel pentru toți ceilalți Maeștri Ascensionați.
Aș dori să vă simțiți mai aproape de noi, Dragii mei copii. Ne bucurăm să vă vedem cum acționați, apelurile tale depășesc orice pot face restul lumii. Aș dori ca tot ceea ce ne separă în continuare să fie desființat. Vrem să fii în Minunata acțiune vibratorie a Victoriosului Hristos Cosmic a cărei Lumină dezvăluie tot și a cărei flăcări conștiente constituie o protecție invincibilă în jurul tău și pentru tot ceea ce vrei să protejezi, atât timp cât închizi ușa către discordie.
Stai ferm, și la cel mai mic semn de perturbare în sentimentele tale, stai în fața Prezenței tale iubite AY AM și invocă Legea Iertării. Cereți ca flacăra violet consumatoare să vă pătrundă și să ordonați ca toate discordiile să fie alungate din lumea voastră emoțională pentru totdeauna.
Știi că dacă cineva intră în casa ta, îi poți arunca afara și, dacă intră din nou, îi poți arunca inca. Poate că nu vă dați seama cât de persistentă a fost forța sinistră. Nu ți-a dat niciodată o pauză. Ea nu a pierdut niciodată o ocazie de a introduce discordia pentru perioada următoare, pentru a-ți fura energia. Sunt hotărât să vă ofer în continuare Asistența și avertismentele mele, pentru că suntem la fel de persistenți ca forța sinistră. În plus, Noi suntem veșnici, ceea ce ea nu este. Asa, Vom avea Victorie, la fel și voi.
Vreau să vă simțiți încurajați astăzi, și vă umplu cu Determinarea să vă amintiți de asta: dacă ceva vă deranjează, treceți această sfera a Flăcării de lumină sclipitoare prin corpul vostru și începeți din nou de câte ori va fi necesar. Acest exercițiu va produce acțiunea Sa de echilibrare și calmare. Flacăra Violet, apoi, Răspândind în și în jurul tău, va tăia liniile de forță care te conectează la lumea exterioară, astfel încât să nu mai poată impune discordie asupra ta.
Vă asigur că orice limitare va dispărea, cu o viteză care vă va surprinde, și veți fi surprins și încântat să faceți lucruri la care nu vă așteptați.
Vreau să intri în această libertate, iubitii mei. Prezența ta este gata să vă elibereze și nu vrea să vă limiteze. Mă voi asigura de asta. Da, Prețiosii mei copii, vrem să vă conducem la Eliberarea voastră. Aceasta este o necesitate pentru tine și pentru țara ta.
Din acest motiv, vă rugăm să vă adresați Prezenței voastre puternice AY AM și să solicitați ca aceasta să vă pună la dispoziție toate Marile Puteri ale curentului vostru de viață pentru eliberarea tuturor ființelor.
Dacă efectuați apelul pentru a utiliza aceste puteri în același mod ca și Maestrii Ascensionați, nu veți putea să le folosiți greșit. Asa nu veţi supune niciunui risc.
Când ceri utilizarea nelimitată a tuturor puterilor ființei tale în lumea fizică, pentru a le folosi așa cum fac Maeștrii Ascensionați pentru Eliberarea tuturor ființelor, nici o Ființă a Luminii nu te va refuza Asistența Lui.
Când, în primele zile ale acestei activități, Bien-Aimé Saint-Germain ne-a oferit acest exercițiu (* „De câteva ori pe zi, în fiecare zi, vizualizați o mare sferă de lumină albă scânteietoare, ușor colorată cu Violet, ridicându-se din picioare prin corp și ieșind prin partea de sus a capului. Repetați această vizualizare de mai multe ori.
Este un proces care echilibrează, relaxează și ridică minunat vibrațiile. Va fi o mare binecuvântare pentru toți. Dacă nu îl puteți vizualiza, simți-l, nu contează pentru că această activitate va acționa până când apare Perfecțiunea.), nu am putut aprecia ce binecuvântare a reprezentat pentru noi. Privind în urmă, îmi dau seama cât de multă greutate El a luat de la noi împotriva căreia am fi trebuit să luptăm.
În acest moment tu ești în același punct, și suntem hotărâți să eliminăm o parte din ceea ce cântărește asupra ta.
Dacă doriți să practicați acest lucru și cereți ca Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soari să-și încarce Flacăra Lui în voi, în jurul vostru și să o încarcați oriunde mergeți, bine! dragii mei prieteni, toată această povară umană va fi pusă deoparte, la fel de sigur pe măsură ce respirați.
Luati decizia de a face ceea ce vă recomand și vedeți rezultatele! Încercați! Vedeți dacă nu experimentați victoria pentru care efectuați apelul. Vedeți dacă aceste Mari Puteri nu vă vor fi puse la dispoziție, chiar dacă nu ați făcut încă Înălțarea!
Ai grijă să nu te gândești: „Ei bine, voi folosi aceste Mari Puteri când mă să fiu ascensionați. Marea mea Lucrare acum este să fac această Înălțare!”
Da, este corect. Dar cu cât folosești mai mult aceste Mari Puteri pentru Purificarea Neamului tău, cu atât vei ajunge mai repede la Înălțarea ta. Nu puteți acorda o mare asistență pentru Eliberarea țării voastre fără a vă ridică tu însuți la o mai marele Libertate. Și dacă doriți să vă salvați Neamul, automat, șaizeci la sută din dorința voastra pentru Națiune va reveni la voi.
Deci, atunci când începi să chemi această Victorie a Hristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soare în tine și în Neamul tău, Victoria lui Dumnezeu, Puritatea eternă și Pacea acestui Puternic Sacru Foc îți umple țara și preia controlul asupra ei. Apoi, automat, El îți umple și Ființa și sfera de acțiune, iar noi suntem Garda de asta.
Noi am făcut deja acest lucru de mai multe ori pentru tine, fără ca tu să-l știi, dar astăzi ai ocazia să te simți mai în siguranță în Puterea noastră a Focului Sacru. Cheamă-L în jurul tău și mergi mai departe cu un singur scop în minte: Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soare, pentru ca Lumina Lui să se manifeste, cu un Lustru mereu în creștere și pentru ca umbrele de anti-Hristos să fie consumat de Victoria Focului Sacru al Hristosului Cosmic.
Te sun astăzi la această libertate și aș dori să dai această ascultare care îți va permite să ajungi la ea, astfel încât să poți avea în lumea exterioară acele lucruri pe care dorim să le ai, aceste lucruri care îți aparțin de drept, și ca sinistra forta te impiedica sa ai, până când faci ceea ce noi îți cerem.
O, iubiți, mergeți mai departe cu Bucuria în inimă! Știți că, până la urmă, sunteți în siguranță în Iubirea noastră și în grija pe care o luăm de la dvs., până ce Ora Libertății se lovește de Pământ. Simțiți acest lucru și știți că Iubirea noastră vă păstrează la fel de sigur, ca daca ați întreba-l.
Iubirea noastră este dobândită pentru tine fără ca tu să fii nevoie să o ceri, dar Protecția noastră, trebuie să o suni prin comandă conștientă.
Iubitii mei, pe măsură ce mergeți, încercați să simți că toate Puterile pe care vi le-am oferit, toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi, vin la voi să vă aducă Fericirea și să te ridice mai sus din luptă, te protejează, te face fericit, îți dă Abundență și te face să experimentezi Puterile vieții libere! Și pe măsură ce aceste lucruri se vor manifesta în lumea exterioară, restul umanității își va da seama că reprezinți împlinirea Legii.
Deci, toți cei care vă văd vor dori să urmeze Calea pentru a obține o astfel de măiestrie.
Sunt hotărât să vă ajut să câștigați cât mai multă măiestrie înainte de Înălțarea voastră, astfel încât, de astăzi, cel mai mare serviciu pentru țara dvs. să poată aduce mai multă Bucurie și o ușurință mai mare în sentimentul dvs. .
Fie ca plinătatea tuturor lucrurilor bune pe care viața le poate oferi să fie voastre pentru totdeauna!
Vă asigur că Iubirea pe care mi-ați dat-o, trebuie să vă-o înapoiez de o sută de ori, până când această Lumină scânteie peste tot și se răspândește atât de mult, încât umbrele nu vor mai apărea niciodată pe acest Pământ.
Cât de mare este privilegiul tău, Dragi Copii! Serviciul tău pentru lumină a fost minunat, iar acum Lumina este gata, la rândul Să, să te servească. Nu vrei să intri în Victoria Inimii Sale și să fii veșnic liber?
Nu lăsa presiunea lumii exterioare să te facă să crezi că ceea ce contează cel mai mult sunt obligațiile vieții tale de zi cu zi și te fac să uiți că este Lumina care este adevărata ta existență. Cere mai întâi Lumina și toate lucrurile din lumea exterioară vor veni la locul lor potrivit în Ordinea divină perfectă. Atunci Planul divin va fi realizat chiar și în manifestarea Sa cea mai exterioară. Așa, amintiți-vă că ați slujit Lumina și că acum Lumina se întoarce la voi pentru a vă sluji, pentru a vă face fericit și pentru a vă binecuvânta cu Victoria Sa Eternă.
Eu fac parte din această Lumină, și Marii Fiinte care te-au supravegheat timp de secole sunt acum pregătiți să o aducă-l prin tine peste tot în neam, până când toată țara ta se va ridica și va respinge totul ceea ce nu este divin.
Vă încredințez astăzi la Inima acestei biruințe pentru care ați decretat: Victoria Cristosului Cosmic al luminii celor Zece Mii de Soare. Fie ca tu să devină atât de radiant în tine încât să nu mai poți experimenta niciodată durere, suferință, primejdie, luptă sau limitări.
Vă asigur că prin această Lumină vă pot oferi TOTUL. Acceptați-l acum, când este timpul, și ridicați-vă la acea Putere care vă va da măiestrie asupra tuturor condițiilor lumii exterioare, indiferent de aparențe.
Această lume a aparițiilor se schimbă în fiecare oră. Nimic nu este sigur în această lume a schimbării, mai ales dacă este discordant. Mai bine să apelezi la Lumina care aduce cele mai mari binecuvântări, cea mai mare putere și cea mai mare perfecțiune. Vă atrag astăzi în Inima Lui și vă rog să simțiți asta la toate orele zilei și să vă amintiți că aceasta este Locuința voastră. Este de la aici ca vă vine tot Ajutorul până când Prezența voastră iubită se poate bucura de libertatea necondiționată prin sinele exterior.
Faceți doar apelul și Lumina vă va răspunde. Dacă aveți nevoie de asistență, Ea Ne va suna și Noi vom face tot ce este necesar, în timp ce Ea își va ancora Suveranitatea în ființa voastră. Apoi, vei avea și vei simți că adevăratul tău stat este măiestria și libertatea. Această libertate este destinul tău și dorim ca tu să o realizezi acum, în mijlocul condițiilor lumii exterioare, și astfel veţi putea purta lanterna acestei lumini pentru a-i proteja pe ceilalți până când, la rândul lor, pot intra în Lumină și folosește-l.
Vă încredințez astăzi la Slava acestei Victorii Veșnice, și poate Lumina să vă arate toate comorile Inimii Sale! Fie ca Lumina să vină în tine și să te facă cel mai liber, cel mai triumfător, cel mai victorios ființe din lume!
Amintiți-vă: Lumina lui Dumnezeu nu eșuează niciodată, deoarece aceasta este chemarea la Marea Frăție Albă pentru mai multă putere!
Când chemați Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soari pentru a proiecta Lumina Sa eternă în întregul neam, Lumina vine la Chemarea voastră pentru a vă sluji. Când spui: „Lumina lui Dumnezeu nu eșuează niciodată!”, Cerurile se deschid pentru a lăsa această Lumină să treacă, și este această Lumină ca va elibera Țara ta.
Pot avea privilegiul de a-l răspândi în jurul și în jurul tău până când nu se poate apropia nici o umbră?
Mizăm pe tine pentru a proiecta și intensifica această lumină în orașul tău și în țara ta, astfel încât să putem corecta rapid anumite condiții, ceea ce îți va facilita activitățile din lumea exterioară. Fie ca această Lumină să se răspândească în lumea exterioară, până când exteriorul devine interior, iar până când Lumina lui Dumnezeu, care nu eșuează niciodată, ridică toate ființele în Perfecțiunea Maeștrilor Ascendenți și în Libertatea al Puternica Prezență AY AM, care este Puterea Glorioasă a Vieții peste tot și întotdeauna.
Astăzi, te chem în Inima Iubirii acestei Lumini Fraterne și o umplu în tine!
Dacă uneori îți este greu să răspândești Iubirea necesară pentru a aduce această Lumină în manifestare, te voi ajuta. Nu pot iubi ființele pentru tine, dar le pot iubi cu tine. Atunci când Lumina Iubirii mele te învelește, nu vei mai găsi dificil să apelezi la Lumina și Dragostea Prezenței tale AY AM, pentru eî să facă tot ce este necesar pentru tine.
Spre victoria Sa, vă încredințez! Vă pot ridica la măiestria Sa! Fie ca plinătatea perfecțiunii Sale invincibile și arzătoare să fie backup-ul tău! Fie ca Ea să pună resursele nelimitate la dispoziție, și ca Ea să fie calea în fața ta, pentru a-ți atinge toate dorințele constructive cu Victorie și Libertate Nelimitate.
Vă încredințez astăzi acestei Victorii Puternice și poate Legiunile Victorie Puternice să vă ajute, să vă înalțe și să vă binecuvânteze. Atunci Ascultarea care vi s-a părut atât de dificilă va deveni o Bucurie, iar Libertatea eternă a Inimii Saint-Germain vă va binecuvânta pentru totdeauna cu Perfecțiunea Sa.
Fie ca Europa să apeleze la această Lumină și voi, care sunteți în avangardă, arătați Calea către alții! Fie ca Lumina voastră să strălucească atât de tare, încât nu mai știți niciodată umbrele!
Vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut deja, și de azi, că Bucuria voastră să fie nelimitată, veșnică, că victoria voastră să fie mereu în creștere!
Vă mulțumim, Copii Prețioși ai Europei, Vă mulțumim pentru dragostea dvs., pentru serviciul dvs. și pentru dedicarea voastră! Fie ca Ea să se întoarcă întotdeauna la tine cu Iubirea Mea, pentru a-ți face Calea Perfecțiunii și Victoria Înălțării tale.
Te binecuvântez și îți mulțumesc din toată inima.
Godfre.

GODFRÉ 2
IUNIE 11, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Godfré, discurs nr2
Dragi inimi de lumină, aș dori să vă ajut să realizați ce există dincolo de această ușă despre care vorbește Maestrul Isus – Numele Lui să fie binecuvântat pentru totdeauna! Folosind afirmația: „AY AM – Eu Sunt Ușa Deschisă pe care nicio creație umană nu o poate închide!”, puteți traversa această ușă în orice moment.
Dă-Mi mâinile tale și intră cu Mine în Conștiința Mea, în această Iubire cu care te învăluiesc și, în timp ce îți vorbesc, te voi ajuta să treci Ușa și să realizezi, de unul singur, Puterea lui Stăpânirea prin Lumina Puterii Focului Sacru.
Vreau să-ți dai seama în timpul zilei că ai traversat deja Poarta.
De îndată ce exersezi această afirmație, vizualizând ușa încă deschisă, dar în spatele tău, vei simți că ai intrat în Regatul Luminii și al activităților de Foc Sacru, acui măiestriă și puterea poți folosi.
Este prin afirmarea că ești Ușa Deschisă a Vieții, care dă acces la Perfecțiunea Prezenței puternice AY AM și Octave a Maeștrilor Ascensionați, că vei trăi permanent în Lumea Creației Divine.
Trebuie să traversați vălul și să intrați în sfera de concentrare a Puterii Focului Sacru și a Luminii Cosmice. Prin menținerea atenției dvs. ferm concentrată asupra afirmării anterioare, veți putea să vă folosiți din nou Puterile.
(pe exemplu: AY AM – Eu am intra în octavă de lumină a Maestrilor Ascensionați, și am atrage lumină-substanță de dragoste a Maestrilor Ascensionați și eu încarc de ea (x3) în aer pe care am inspira, în ființa mea și în lumea mea, afacerea mea și în treburile tuturor celor care sunt sub această radiație, acum și pentru totdeauna!)
Am dori să vă oferim Dovada a ceea ce înseamnă aceste Cuvinte prin producerea de minuni și să vă facem să experimentați Puterea acestei afirmații care v-a fost oferită de mult timp. Trebuie să înțelegeți că este doar creația umană care a țesut un văl sau a creat o barieră între conștiința voastră și facultățile dvs. externe și Prezența vizibilă a AY AM, sau a Maeștrilor Ascensi, sau a Marea Octavian a Luminii.
Prin urmare, de partea ta, Ușa trebuie să fie deschisă și menținută ca atare permanent, deoarece este deja deschisă din partea noastră. Depinde de tine să realizezi, prin afirmarea continuă și exactă a acestor Cuvinte, că poți traversa această ușă.
Știți că aveți liberul arbitru, adică aveți puterea de a alege Puterile vieții pe care le veți folosi în Octava fizică. Prin urmare, este evident că trebuie să folosiți această libertate pentru a alege și să folosiți Marele Cuvânt Creator AY AM, pentru a indica vieții care sunt alegerile și dorințele voastre.
Dacă nu faci, nimic din lume nu îți poate da folosirea acestor puteri sau le poate pune în acțiune pentru tine. Repetând afirmația: „AY AM – Eu sunt dincolo de Ușa Deschisă ca nicio creație umană nu se poate închide”, toate barierele umane vor cădea, cu condiția să păstrăm Armonia, folosiți Flacăra violet și efectuați apelurile.
Fie ca inimile voastre să fie binecuvântate pentru toate decretele pe care le dați, și aveți nici o idee despre forța care vă este disponibilă în sferele interioare.
Aceasta este Puterea, substanța și energia pe care o vom folosi pentru a produce, în tine și în jurul tău, ceea ce se cere în experiențele viitoare.
Iubiți mei, ascultă cu atenție ceea ce am să-ți spun și simt cu Mine Marea Putere de echilibrare a Vieții. Este bine să faceți multe Apeluri, dar există angajare înțelept, și cu efort fizic și cu apelurile: este necesar să le combinăm pe cele două pentru a menține echilibrul în manifestările externe ale activităților acestei lumi.
Dacă utilizați energia Vitală numai în activități fizice fără să efectuați apeluri, veți fi exact în aceeași poziție ca lumea exterioară din jurul vostru. Și dacă decretezi doar, fără să faci activitate fizică, va trebui să aștepți mult timp înainte de a vedea manifestarea Decretelor tale.
Dacă le combinați pe cele două în echilibru perfect, oferind o parte din energia dvs. la decrete în fiecare zi înainte de a începe activitatea fizică, atunci rezultate bune se vor manifesta rapid. Va fi cam ca și cum ai avea o mașină care să te duci mai repede pentru tot restul zilei.
Vă rog să realizați că activitatea fizică, că efort fizic – este la fel de esențială ca efortul de a decreta. Trebuie să începeți ziua cu Decretele pentru a avea senzația de Bucurie și Fericire care întotdeauna atrage mai multă energie în voi. Această abundență de energie vă va permite să faceți toată munca fizică fără să experimentați cea mai mică oboseală și să vă păstrați mintea perfect alertă.
Dacă doriți să luam timp să intrați în Octava de Lumină și în Activitățile Focului Sacru, vă voi dovedi fiecăruia dintre voi în special, în lumea mentală și în sentimentele voastre, în corpurile voastre fizice și în afacerile voastre externe, ce este Perfecțiunea care se află în Focul Sacru și Substanța Luminii Cosmice.
Vreau să vă dați seama că aveți un Sceptru al puterii dacă practicati chiar dacă doar această afirmație, deoarece este sigur că niciunul dintre voi nu are cea mai mică idee despre Marea Putere care este a voastră dacă înțelegeți ce înseamnă această propoziție: „AY AM – Eu sunt dincolo de Ușa Deschisă ca nicio creație umană nu se poate închide”.
De-a lungul secolelor, oamenii au avut intuiția că Divinul este deasupra și că omul este mai jos, dar nu părea să existe posibilitatea de a comunica în mod conștient și în voie cu Corul Ființelor Ascensionati de către prin intermediul vederii și auzului fizic. Este un fapt că această barieră a fost formată din cauza discordiei în gândurile și sentimentele oamenilor. Acum, dacă doriți să treceți de această discordie, este esențial să vă afirmați Autoritatea și Puterea dvs. pentru a renunța la această creație umană; să-l stăpânești și să-l faci să cedeze, pentru a-ți permite – la tu care ești autoritatea Focului Sacru – să circuli în Octavă de Lumină și să atragi din ea ceea ce este necesar pentru a controla mai rapid circumstanțele care surround.
Acceptând și recunoscând mereu din ce în ce mai mult Puterile Focului Sacru, toate obstacolele se vor dizolva și vor dispărea, cu condiția voi să păstraţi întotdeauna a unei Armonii Perfecte.
Cel mai mic sentiment discordant este suficient pentru a crea din nou umbre în structura cerebrală, voalul este reformat și exclude Puterile și Gloria la care erai gata să ajungi. Copii prețioși, din această zi, vreau să te ajut să trăiești în această Lumină și în acest Foc Sacru, care se află în spatele Ușii. Vă amintiți cuvintele lui Saint-Germain care au spus: „Puteți traversa această ușă în orice moment, luând cu voi nefericita voastră creație umană și acolo o puteți consuma. Si când vă întoarceți în lumea exterioară pentru a oferi serviciul către Viață, vei face acest lucru fără împiedicare sau limitare!”
Pentru a vă oferi conceptul clar al acestui lucru, vă rog să folosiți Afirmația și să vă dați seama că ați traversat ușa.
Isus a spus: „AY AM – Eu Sunt Ușa Deschisă pe care nimeni nu o poate închide!” Luați această afirmație și spuneți: „AY AM – Eu Sunt dincolo de această Ușă Deschisă acum și locuiesc în Regatul Focului Sacru al tuturor Calităților și al tuturor Puterilor Maestrului Ascensionat. Eu Răspândesc aceste puteri pentru a elibera aproapele meu, pentru a elibera toată Viața. Eu Folosesc Puterile și măiestrie propriului meu curent de viață pentru a produce Perfecțiunea permanentă pe care Mi-o Doresc.”
Dacă Oferta ți erai făcută pentru a intra într-o cameră revărsată de comori și prevederi de tot felul de lucruri de dorit, și pentru a alege acolo tot ce este convenabil pentru tine pentru a produce Perfecțiune și pentru a-l ajuta pe aproapele tău, nu cred ca Aș avea nevoie să vă presez mult pentru a vă intra. Dimpotrivă, cred că ai intra cu Bucurie. Ei bine, dragii mei, vă asigur că Activitățile Luminii Christice, Lumina Cosmică, Activitățile Focului Sacru, fie a propriei dumneavoastră prezențe AY AM, fie a Octavei noastre, conțin posibilități de perfecțiune, cadouri și Puteri ale Vieții, care pot fi făcute tangibile în lumea fizică și pe care nu le puteți imagina!
Dacă reușesc să vă fac să creați obiceiul de a afirma că ați trecut de Ușă și că acum puneți în acțiune Puterile Controlului Focului Sacru, în timp ce sunteți încă în aceste forme fizice și în circumstanțele fizice din Viața ta de zi cu zi, atunci va fi posibil pentru noi să aducem Cerul pe Pământ! Nu vor mai fi întârzieri sau obstacole!
Dacă aveți nevoie de iluminare pentru a vă ghida, veți intra prin această ușă și veți cere să fiți taxat de iluminarea totală a conștiinței maeștrilor înălțați, veți comanda ca această lumină să vă guverneze împrejurimile și când coborâți în planul fizic, veți fi surprinși de cât de ușor vor decurge lucrurile!
Viața are Puteri nelimitate!
Puteți conștientiza aceste Atribute nelimitate, iar Corpul vostru Superior Mental așteaptă să vă decideți să le utilizați în activitățile voastre zilnice pentru a elibera aceste Puteri din Curentul vostru de Viață.
Dacă doriți să folosiți una sau alta putere a curentului tau de viață pentru a vă ușura drumul sau pentru a realiza lucruri mai frumoase, atunci trebuie să vă luați propria autoritate divină și, pronunțând Verbul Creator, indicați la Viață ai decis să folosești această Putere Divină aici în planul fizic!
Este la fel de simplu și mecanic ca mutarea unei piese de mobilier dintr-o cameră din casa ta în alta. Nu te îndoiești că ai facultatea să o faci, ești sigur de asta în sentimentul tău. Trebuie doar să aduci în ideea și sentimentele tale convingerea că poți folosi aceste Puteri Divine atât de ușor ACUM, fără să aștepți mai târziu.
Puterea de Vindecare trebuie folosită ACUM, nu? Dacă aveți nevoie de anumite lucruri, aveți nevoie de ele imediat, nu? Dacă aveți nevoie de Puterea de Purificare, aveți nevoie acum, nu?
Vrem să vă ajutăm să transcendeți conceptul de spațiu și timp și să vă permitem să realizați mult mai repede ceea ce inimii voastre dorește.
Iubitii mei, nu doriți cu toții să începeți să vă schimbați casa, hainele, afacerea, afacerea, cu Puritatea Invincibilă și cu Ordinea Maeștrilor Ascensionați în ființa voastră și în sfera voastra de acțiune?
Faceți acest lucru, nu o dată pe zi, dar ori de câte ori o apariție a imperfecțiunii vă atrage atenția. Faceți ca un obicei să măturați și să încărcați totul cu Focul Sacru, apoi vizualizați imediat Lucru Perfect pe care îl doriți.
Iată motivul pentru care vă spun acest lucru: aveți toate oportunitatea minunată de a crea o forță-vie care, într-un timp, va fi o acțiune consacrată care va produce, oriunde vă aflați fizic, curățenie și ordine Impecabil, și acest lucru va fi atât de frumos pentru voi! Vrem să modelați această rutină zilnică pentru a crea un câmp de forță în jurul vostru. Acest lucru este posibil deoarece câștigi Putere prin apelurile pe care le dai Națiunilor, iar acest lucru ne va permite să ușurăm Viața voastra, individual.
Nu uitați, totuși, că trebuie să folosiți Autoritatea voastra și să dați Comanda care specifică Vieții ce doriți să utilizați, sau ce darurile doriți să primiți și să eliberați de la Camera de comori a prezenței voastre AY AM și din Octava Maeștrilor Ascensi.
Vi s-a spus de nenumărate ori că nu știți încă ce reprezintă Conștiința Maestrii Ascensionați.
Când Vă invităm să faceți apel la Conștiința noastră a Maestrii Ascensi, vă oferim comoara noastră și nu ne-ați vizitat încă și nici nu a cerut să vă puteți extrage din comoara noastră.
Folosești conștiința maestrii ascensionati în cuvinte, dar ignori ceea ce conține. Dacă doriți să faceți apelul pentru Opulența Octavei noastre, pe care vi-l oferim, pur și simplu persistați în aceste Apeluri și veți vedea Opulența noastră manifestându-se în Octava fizică pentru împlinirea Planului nostru Divin, în ciuda apariții din lumea exterioară.
Credeți că vă putem refuza ceea ce cereți? Nu! Este imposibil!
Voi faceți parte din Viața noastră, deoarece Viața este UNUI. De îndată ce Vă oferim Atributele Vieții noastre, Puterile Focului nostru Sacru, nu este nevoie decât de o Comandă continuă, persistentă și hotărâtă din partea voastră, comandând Acțiunea acestor Puteri în octava fizică acum, pentru a se rupe bariera și declanșează Activitatea lor pentru Serviciul tău, așa cum dorim.
Este vorba despre crearea unui Forță-Vie prin acumularea de decrete. Săptămânile sau lunile pot trece fără să apară nici cea mai mică manifestare, dar într-o zi va fi doar un ultim Decret de dat și rezultatul va fi obținut! Deci, în ciuda aparențelor, persistă!
Dacă există îndoieli în intelectul tău, în sentimentul tău sau în oamenii din jurul tău, spune: „Tăcere! Prezența mea va produce o manifestare atunci când voi întoarce suficientă energie a Lui. Aceasta este ceea ce sunt în a face, iar restul nu mă preocupă! ”
Astfel vei elimina îndoielile sau incertitudinile din mințile celor din jurul tău. Fii statornic. Și când voi aveţi să cuceriţi aceste Puteri, cei care încercau să vă deranjeze vor fi primii care vor spune: „Oh! Dar am crezut întotdeauna că sunteți capabili de asta!”
Am dori să vă punem în situația de a concentra atât de multă Putere și de a produce o astfel de Perfecțiune, încât lumea exterioară este fără suflare.
Oamenii trebuie să fie șocați și surprinși de ceva și este la fel de bun ca asta să fie facut printr-o Manifestare a Perfecțiunii. Acest lucru îi poate trezi pentru totdeauna din somnul inerției lor.
Iubiți mei, aș dori să vă arăt din punctul nostru de vedere ce înseamnă Eliberarea acestor Puteri Magnifice ale Vieții pentru dvs., pentru noi și pentru toată Viața, de pretutindeni și ce asistență putem oferi atunci.
Când sunteți reuniți și decretați cu bucurie, emiteți mari licăriri de lumină pe care le putem direcționa instantaneu acolo unde este necesar pentru națiune. Este posibil ca, individual, să nu fiți conștienți de acest lucru, dar vă asigur că în planurile superioare, există o mare concentrare de Fulgere Albastre în jurul vostru. Se datorează faptului că ve puneti la dispoziția noastră că putem preveni acțiunea multor forțe distructive și că putem îndeplini dorințele dvs. personale.
În primele discursuri despre AY AM, Bien-Aimé Saint-Germain a spus că unii dintre voi aveți comori de lumină; altele au comori de energie; alții din comorile de aur și bijuterii; sau Comori ale puterii; și că a venit vremea când toate acestea vor fi eliberate pentru binecuvântarea ta tuturor.
Aceste cuvinte nu sunt întotdeauna clar înțelese și înseamnă că unii pot presta servicii foarte mari într-un registru, iar alții într-un alt registru. Unii au darul de a desena, alții cel de a vindeca sau de a face muzică. Unul poate avea, de asemenea, multă energie fizică și, prin urmare, să poată lucra pentru satisfacerea nevoilor zilnice. Unii au bogăție, alții lumini grozave.
Toate aceste daruri și puteri sunt Activități ale Focului Sacru.
Avem nevoie de toți pentru a face acest lucru. Trebuie să folosim Forța Vie a tuturor curentelor constructive ale Vieții, pentru a construi Protecția Națiunilor și pentru a crea Fundația care va susține viitoarele Activități ale Națiunilor.
Uita-te la el! Nu are rost, încercând să-i faci pe ceilalți să facă ceea ce faci. Trebuie să aveți puncte de vedere largi, să fiți toleranți și înțelegători, pentru că dacă sunteți priceput într-o zonă, vecinul este desigur într-un altul și orice sentiment de critică, condamnare sau mustrare vă va închide această ușă care vă oferă acces la comorile că sunteți pe cale să puteți utiliza.
Să fi foarte recunoscător daca ai multe talente, dar nu-l subestima pe cel care este mai puțin norocos. Trebuie să fiți flexibil și generos, pentru a face posibilă o cooperare care să ne permită să producem și să protejăm această Perfecțiune care trebuie să se manifeste.
Corpul mental superior al fiecărui flux de viață, ascultând propriul său tip de perfecțiune, s-a dezvoltat prin utilizarea fizică, în timpul unei serii de încorporari, anumite calități. Acestea, care au în prezent o anumită Forță-Vivă, constituie Darurile sau Talentele tale. Acestea sunt Puteri pe care le-ai dezvoltat liber și care aparțin Flăcării Curentului tău de Viață.
Care este apoi funcția Maeștrilor? Trebuie să folosim toate aceste Donații în serviciul națiunii. Avem nevoie de fiecare dintre voi și de fiecare dintre calitățile dvs. și sunteți cu toții la fel de esențiali.
Fiecare are o specialitate pe care numai el, în întregul Univers, o poate îndeplini, pentru că el este cel care a dezvoltat această Calitate în Curentul său de Viață, iar tu ai Calitățile pe care le-ai dezvoltat, și nimeni nu le poate atrage pentru tine o Calitate a Corpului tău Mental Superior.
Voi deveniți un expert într-o anumită ordine, doar, utilizând propria energie aplicată în acest domeniu.
…L’Energie devient du Pouvoir par l’usage.
Energy becomes power through use.
Energia devine Putere prin utilizare…
Este necesar să creeze calitățile pe care cineva dorește să le posede, și să constituie o forță-Vive prin utilizarea repetată. Cu simpla dorință de ceva, fără punerea în aplicare a Energiei, nu veți obține.
Avem nevoie de ființe care au stabilit un echilibru perfect între interior și exterior. Din acest motiv, este esențial să avem cunoștința Prezenței AY AM, ce este, unde este și cum poate fi numită în acțiune în sinele exterior sau în condițiile lumii.
Aceasta fiind cunoscută, ea trebuie pusă în practică și, astfel, să obțină Puterea, să constituie Forța-Vie, care să permită Puterea Prezenței să acționeze cu Controlul deplin prin forma fizică.
Este imposibil să faci acest lucru pentru alții. Se pot face apeluri pentru a stabili Armonie în și în jurul unui individ pentru a-l ajuta și proteja, dar fiecare individ trebuie să manifeste Atributele Curentului său de Viață prin propriul său Apel Conștient.
Prin urmare, este esențial să faceți apeluri pentru eliberarea Puterilor Secrete ale Curentului vostru de Viață, pentru a vă permite să utilizați aceste Daruri cu un Echilibru Perfect în activitatea extern.
Trebuie să poți face multe lucruri perfect.
Unul dintre aspectele stăpânirii constă în a putea intra în orice ansamblu de circumstanțe, a-l domina, a face ca Ordinea și Armonia să domnească în ea, pentru a profita la maximum.
Făcând asta, trebuie să poți schimba imediat activitatea și, într-un context nou, să realizezi în continuare Perfecțiunea. Această adaptabilitate, această flexibilitate în exercitarea facultăților dvs. sunt un bun indiciu al măiestriei.
Nu prin trucuri psihologice și nici prin forța unei voințe impuse din exterior altora, că obținem rezultate fizice rapide și de durată. Nu! Este necesar să recurgem la Prezența AY AM și să-L rugăm să producă Manifestările Perfecțiunii fizice prin utilizarea puterilor secrete ale Curentului tău de Viață, și a celui al asociați tale.
Acest lucru este corect să faci dacă vrei să mergi pe Calea Luminii cu noi și să devii Constructorii Perfecțiunii Luminii.
Unii dintre voi pot fi chemați să creeze toate acestea vor produce Frumusețea, Puritatea, Perfecțiunea și Protecția în tot ce este esențial pentru Bucuria de a trăi în societățile viitoare.
Problema care trebuie rezolvată este aceea de a ajuta masa să scoată din discordia îngrozitoare în care este împotmolită și este în acest scop că trebuie să apelați Prezența Divină în Acțiune și să solicitați utilizarea tuturor Puterilor Secrete a Curenților tăi de Viață.
Aducând Perfecția Vieții în lumea din jurul tău, vei construi Perfecțiunea propriei Sănătăți, a Fericirii tale personale, deoarece șaizeci la sută din Perfecțiunea pe care o ceri pentru altora este stabilită în propria ta structură atomică.
Știm deja Bucuria și Fericirea Inexpresibile care vor fi ale voastre în utilizarea acestor Puteri, dar v-a fost dificil pentru tine, chiar imposibil, să-i numiți în acțiune înainte de a vă stabili o Armonie permanentă în voi înșivă.
Pe acest subiect, vreau să vă atrag atenția asupra unui punct foarte important. Adesea, ai decretat foarte bine, iar apoi, în mod neașteptat, apare o dificultate și îți pierzi oarecum controlul complet, și atunci ești surprins să nu ai manifestarea Apelurilor tale.
Pentru a evita acest lucru, este necesar ca în fiecare dimineață, la trezire, să luați Autoritatea deplină și Puterea Curentului vostru de Viață, apoi să dați ordinea interzicerii la tot ceea ce este uman, în voi și în jurul vostru, să apară în domeniul vostru de experiență.
(Apel nr 9.
Când te ridici în fiecare dimineață, spune: „AYAM – Eu Ordon ca ziua aceasta să fie ziua mea a Iubirii Nemuritoare Victorioase!”
Apel nr 19.
Ridicați-vă dimineața dând această ordine foarte ferm: „AYAM – Eu Sunt si Eu Ordon, ca nimic să nu vină în lumea mea de azi, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare!”
Aceasta pune în acțiune o anumită activitate a Focului Sacru, care va continua să crească. Când veți simți puterea înălțătoare, revigorantă care menține controlul în timpul zilei, veți începe să înțelegeți ce oportunități sunt ale voastre din oră în oră.
Apel nr 20.
„AYAM – Eu sunt Legea cosmică a prevenției nemuritoare, care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Eterne a Iubirii lui Hristos Cosmic!” …)
Dacă nu luați Autoritatea dvs. pentru a exclude tot ce este umane, acest uman rămâne pândită în pragul conștiinței voastre și profită de un moment de neatenție pentru a izbucni în Viața voastră. Cred că veți fi de acord cu Mine că este mai bine să păstrați vizitatorii nedoriti în afara casei, decât să vă luptați pentru a-i evacua după ce vor intra.
Dacă, în ciuda acestei Ordini date imediat după ce te-ai trezit, a existat cea mai mică apariție de probleme, dați un nou Apel și fixați-vă ceea ce doriți ca Energia divină să producă pentru voi. În aceste condiții, Inteligența Selectivă a Corpului vostru Mental Superior va guverna Energia, pentru a exclude tot ceea ce nu este folosit pentru îndeplinirea Planului vostru divin.
(21.
În fața oricărei aparențe a discordiei, nu uitați de Comandă:
„Iubirea nemuritoare victorioasă a prezenței puternice AY AM este acum lumea mea, iar Legea cosmică a prevenției, care împiedică orice altceva să acționeze în mine, prin mine și în jurul meu, a fost pusă în acțiune pentru a fi Garda mea ”.
Atunci, dacă discordia persistă, spuneți, în fața de această apariție umană:
„Foarte bine! Am nevoie de mai mult de această Flamură nemuritoare a Iubirii Victorioase și a acțiunii Legii cosmice care împiedică orice altceva se apropie. ”
Apoi, unul sau mai mulți dintre Îngeri vor proiecta Flacăra în tine și în jurul tău și în treburile tale – precum o bătăi de inimă care se va intensifica prin folosire și care va deveni Absolut Invincibilă pentru ura, lipsa și limitările din lumea exterioară.)
În prezent, nimic nu este mai important decât să păstrezi în tine sentimentul unui calm puternic, realizând Măiestria și Puterea propriei tale Prezențe și a Maeștrilor Ascensionați care te ajută.
Puteți atinge cu ușurință acest sentiment de stăpânire calmă, fără o atitudine dictatorială externă, făcând apelul la Prezențe, împiedicând orice imperfecțiune să intre sau să existe în sfera dvs. de acțiune; prin amintirea constantă că Flacăra Spontană a Vieții tale face totul, perfect, pentru tine și prin tine.
Este esențial să forțezi mintea externă să recunoască mereu că este Focul Sacru al Vieții care face toate lucrurile perfecte și nu forma fizică.
În general, în ciuda a ceea ce spui pe asta, în sentimentul tău, nu accepți că într-adevăr Sinele divin, Maestrul interior este cel care acționează. Faci apel la prezență, dar în inima ta, îți imaginezi că este sinele extern care acționează! De câte ori Iubitul Maestru Isus le-a reamintit discipolilor că: „Nu pot face nimic din însumi! Tatăl din mine este cel care face lucrările!”
Este Flacăra Spontană, care vă face inima să bată, care realizează orice Lucrare Perfectă! Îți poți antrena intelectul pentru a-l admite și a-l aminti. Atâția alții au făcut-o înaintea voastră! Arata-i intelectului tau ca Flacara Spontana care iese prin mainile tale este cea care iti face munca. Dacă continuați să practicați această vizualizare, veți vedea o Scânteie de Flăcări Albastre care se scurge din mâinile voastre. La început, poate avea doar un sau doi centimetri, dar printr-o utilizare prelungită, veți vedea această scânteie să crească și să se dezvolte în Puterea deplină a focului sacru!
Văzând că unii dintre voi pot aduce cu ușurință aceste Puteri latente din Curentele voastre de viață, vă ofer aceste îndrumări importante pentru a vă încuraja. Trebuie să fiți hotărât să folosiți aceste Puteri. Trebuie să îi chemați în Acțiune, și să vă țineți atenția asupra lor pentru a-i face să acționeze în lumea extern.
Iubiti, folosirea acestor puteri va face bucuria vieții tale, iar luptele vor dispărea din existența ta. Dacă sunteți încă lipsit de el, este numai pentru că intelectul și sentimentele, de-a lungul secolelor îndelungate, nu au acceptat că Dumnezeu este cel care este autorul tuturor lucrurilor perfecte; că Flacăra lui Dumnezeu care acționează prin trup, este unicul actor!
Pătrundeți-vă complet cu Libertatea deplină și Măiestria Puterii Focului Sacru deoarece, prin apelul la Focul Sacru, veți obține manifestări mai rapide.
Nu există opoziție la foc. Își arde calea prin tot. Făcând chemarea la stăpânirea tuturor Puterilor tuturor Maeștrilor Ascensi pentru acțiunea lor în lumea exterioară, vei vedea că lucrurile se schimbă atât de repede încât vei fi încântat. Indiferent cum arată complicațiile în circumstanțele lumii exterioare. Vreau să fii ferm și de neclintit în apelurile tale. Persistați în a cere ca toate Puterile Focului Sacru să intre în Acțiune Externă prin intermediul vostru, și ca Ele să îndeplinească ceea ce, Ele Numai, pot realiza.
Fii fericit în ciuda a ceea ce rămâne de făcut.
Cu cât ești mai fericit, cu atât dispariția discordiei este mai rapidă și, mai ales, ignorează părerea celorlalți!
Forțele distructive sunt în galop spre distrugerea lor.
Le face uneori un pic mai agresive, dar orice! În curând, vor fi eliminați cu toții și insistăm ca studenții să își țină atenția ferm și exclusiv asupra Puterii Focului Sacru!
Vrem să vă vedem fericiți și bucuroși, și vă împachetăm în haine noastre de Foc Sacru și în toată Dragostea Inimilor noastre.
Mergeti inainte! Folosind Activitățile Focului Sacru, toate aceste Puteri se vor dezvălui pentru tine și vor aduce Iluminarea intelectului tău.
Cu toată dragostea pe care o Eu Am, vă voi intensifica apelurile, iar dacă Extinderea Focului Sacru din și în jurul vostru produce uneori o senzație de căldură fizică, calificați-o cu un sentiment de confort perfect! Focul sacru care acționează prin forma ta fizică este întotdeauna favorabil și perfect condiționat!
Într-o zi, veți vedea Acțiunea acestui Foc Sacru cu vederea voastra fizică – este posibil – este o parte a vieții.
Folosind Cuvântul creator AY AM – Puternic Numele Divin – puteți comanda Focului Sacru să intre în acțiune și să producă Perfecțiune.
Crede ce îți spun. Te voi ajuta și vei ști că ești dincolo de Ușa Deschisă și că toate voale care erau între noi sunt consumate.
Te iubesc și te binecuvântez, dar fii în paza ta împotriva a tot ceea ce este uman!
Godfre.

GODFRÉ 3, SI APELURI
IUNIE 11, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Preaiubit Godfré,
discursul nr. 3
Prin apelurile lor la prezență, studenții devin foarte sensibili și detectează imediat natura vibrațiilor emise de ființe, la primul lor contact.
Este aici ca forța sinistră stabilește pentru ei o capcană foarte subtilă, pentru că studenții își spun singuri: „Această persoană este așa sau asta, are o astfel de calitate sau un astfel de defect”, și asta este exact ce nu trebuie făcut niciodată … În loc să acordăm atenție acestor lucruri discordante și să le facem să cântărească asupra acestei ființe, trebuie să aplicăm Legea și să spunem:
„Prezenta puternică AY AM! Există ceva în neregulă aici. Și acest sentiment nu vine de la Tine.
„Dacă această vibrație este în mine, anihilați-o, cauza, efectul, înregistrarea și memoria și înlocuiți-o cu Substanță-Lumina a Octavei voastre și Sentimentul Maeștrilor Ascensionați. Păstrați-mi sentimentele în inima voastră!
„Dacă situația vine din afară și situația trebuie corectată, atunci încărcați Flacăra Violetă din jurul meu, protejați-mă și distrugeți cauza!”
Dacă acest este o altă ființă care prezintă aparențe de discordie, veți vorbi la Prezența puternică AY AM a acestui individ spunând: „Prezență puternică AY AM! Încărcați-o cu Sentimentul și Substanță-Lumina a Maeștrilor Ascensionați. Dați el Forța necesară pentru a-și câștiga Victoria.
Scoate de la mine până la amintirea acestei imperfecțiuni și umpleți-mă cu Lumina-Substanță a Maeștrilor Ascensiți și cu Flacăra Iubirii Inimii voastre!”
În acest fel, îți ancorezi mai întâi atenția în Prezență, și apoi continui spunând: „Apel Legea Iertării în Acțiune. Că cauza acestei discordii interioare sau exterioare să fie anihilată și înlocuită de Sentiment și Lumina-Substanță a Maeștrilor Ascendenți. Prezență puternică AY AM! Fie ca atenția mea să rămână fixă asupra Ta și să-ți mențin pacea Ta în mine!”
Iubitii mei, acum aveți Cunoașterea și Utilizarea Flăcării Spontane și trebuie să vă aflați în perfectă Armonie și să dați ascultare de cele de mai sus, atunci veți avea Protecție.
Dacă refuzați, nu fiți surprinși dacă nu obțineți rezultate și poate chiar vi se vor întâmpla accidente până când dați ascultare de Lege.
Studenții care știu că au Autoritatea și Puterea Flăcării Spontane și a Focului Sacru pentru a corecta situațiile și care, în loc să le folosească, își lasă atenția lor se concentreze asupra acestei discordii, nu sunt adăpost de accidente, iar unii chiar au plătit această greșeală cu viața lor. Cei care doresc să rămână sub această radiație nu trebuie să mai facă o astfel de greșeală. Indiferent ce observați, si care este rău într-o ființă, nu ar trebui să o accentuați și să reveniți la ea, ci trebuie acordați-l asistență făcând apeluri așa cum v-am indicat.
Mai presus de toate, nu mai aveți, apoi, nicio opinie cu privire la situație. Imediat ce ai cea mai mică perturbare în sentimentele tale, ar trebui să știi că este un avertisment și că este timpul să te refugiezi în brațele Prezenței tale și să Îl rogi să te inunde cu Iubirea Sa și Perfecțiunea Sa.
Când ați observat un lucru greșit, este clar că trebuie să fie tratat, de tine singur sau în grup, pentru ca cel care greșește să primească Forța și Lumina pentru a se corecta. Dacă vă rugați pentru cel care apare, aparent, ca și inamicul sau adversarul vostru, Legea cosmică și Marile ființe sunt obligate să vă ofere ajutorul lor și să vă protejeze, pentru că ați solicitat eliberarea așa-numitului vostru „inamic“.
Respectând aceste orientări, veți fi întotdeauna în siguranță, indiferent de situație.
Godfre.
Addendum:
Despre responsabilitățile familiei.
Observați termenii unuia dintre apelurile noastre: „Purificați pe cei care ne sunt dragi și pe cei dragi!”
Acest lucru nu se aplică în mod necesar persoanelor cu care ne am avut legături de carne și sânge.
Cuvintele lui Isus: „Cei care îndeplinesc Voința Tatălui, aceștia sunt Frații Mei și Surorile Mele”, sunt foarte explicite. La fel ca răspunsul său către Marie în timpul nunții de la Cana: „Femeie, ce există în comun între tine și mine?”
De ce este așa?
1. Pentru că tăiem legăturile cu creațiile noastre umane, folosind Sabia Flăcării Albastru.
2. 2. Deoarece, ca răspuns la apelurile noastre, Maeștrii ne-au accelerat încorporarele, experiențele noastre, care au devenit „inițiatie”, adică făcute și acceptate în mod conștient pentru a ne permite să învățăm și să ne aplicăm Cunoașterea Legile Vieții. De asemenea, pentru a ne permite să îndeplinim Planul divin al propriei noastre Prezențe AY AM și Planul divin pentru planetă.
Singura legătură care persistă pentru un student serios AY AM este cea de la Prezenței la Prezență, și aceasta în mod independent de orice legătură umană.
Dacă această legătură poate fi stabilită cu caracterele anturajului, atunci nu se pune întrebarea.
Datoria față de copii constă în învățarea lor a Adevărului, în a-i ajuta să-și pună Viața în Armonie și în Regulă cu acest Adevăr, și în a le permite să trăiască această Armonie în sfera lor de acțiune.
Apeluri de bine iubit Godfré.
1. Prin Preaiubita Prezența Puternică care Eu Sunt, întotdeauna victorios!
Îi porunc ca Corul Îngerulor să intre din ce în ce mai mult în contactul zilnic cu noi, punând la dispoziția noastră Puterea Iubirii lor pentru a ne ajuta să realizăm aici, în lumea fizică, ceea ce ne va oferi cea mai mare bucurie și victorie pentru eternitate.
2. Preaiubita puternică Prezență AY AM, accept în mod conștient că Îngerii sunt întotdeauna alături de Mine.
Înainte de a începe ceva, efectuați următorul apel:
3. 3. Prezență Puternică Iubită AY AM, cu ajutorul Tău și cu cel al Îngerilor, această Iubire va manifesta Victorie Nemuritoare!
Poruncesc ca aceste Activități Focului Sacru, care sunt darurile iubirii, și măiestrie acelei iubiri nemuritoare care forțează victoria să se manifeste, să intre în acțiune externă. Simt această Putere, în interiorul și în afara mea, în orice moment. Îi poruncesc ca El să preia stăpânirea circumstanțelor externe, pentru eu a putea primi ajutor mai repede oriunde merg pentru îndeplinirea Planului divin și pentru a mă face victorios pretutindeni în toate lucrurile constructive.
4. AY AM – Eu Sunt – Legea imortală a prevenției, împiedicând orice discordie să-mi atingă lumea.
(Deveniți astfel Autoritatea în condițiile atmosferice din jur, care apoi activeaza Comandamentul pentru perfecțiune.)
5. Preaiubită Prezență puternică AY AM!
Eu comand ca, cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați, Ființe Cosmice și Coruri Angelice, care sunt pentru totdeauna Stăpâni ai tuturor lucrurilor din această lume, victoria mea se manifestă.
6. Iubita mea puternică Prezență AY AM, cu ajutorul Maeștrilor Ascensiți și a corurilor îngerice, mă fac să fac ce care executa Planul divin și obligă Fericirea Nemuritoare și Flacăra Perfecțiunii să se manifeste în lumea fizică cu Porunca Veșnică.
7. AY AM – Eu Sunt – Legea Prevenției Veșnice, care împiedică oameni să acționeze aici, pentru totdeauna!
(Notă: de fiecare dată când emiți acest Decret, vizualizează o Flăcări Veșnice a Prezenței, Păzitorul Protecției Eterne și Victorie, care se manifestă pentru a preveni orice acțiune umană în lumea ta, și vei deveni Autoritatea tuturor Minunilor pe care le dorești în Octave fizică.)
8. Preaiubita mea Prezență puternică AY AM! Vreau totul de la Tine, aici în mine! și AY AM – Eu Sunt – Legea minunilor tale nemuritoare în acțiune fizică de către mine, și pentru mine, ordonând ca totul din Cercul existenței mele să apară în Ordinea Divină Perfectă, îndeplinind Marele Plan Divin în conformitate cu Ordinele Iubirii Nemuritoare. .
(Notă: Prezența voastră vrea să puneți în acțiune Flacăra Iubirii Nemuritoare a propriei sai Inimi, în voi, de către voi și din jurul vostru. Vrea să puneți această Flacăra Iubirii – observați: veșnic victorios – în acțiune în toti cei pe care îi iubești, în afacerile tale și în lumea exterioară, și această Flăcări a iubirii eterne, victorioase este o forță foarte pozitivă și puternică, care nu este niciodată negativă.)
9. Când te ridici în fiecare dimineață spune:
AY AM – Eu ordon ca această zi să fie Ziua Mea de Iubire Victorie Nemuritoare!
10. Iubita mea Puternica Prezență AYAM !
Inundați-mi ființa și lumea mea cu Flacăra Iubirii Victorii Nemuritoare și faceți din această zi cea mai fericită din Viața mea, cea mai invincibilă vizavi de creația umană, deoarece, prin Invincibila și Nemuritoare Ta Iubirea, Prezența mea Iubită AY AM, Eu sunt Legea cosmică a acțiunii victorioase!
AY AM – Eu sunt – Legea cosmică a prevenției nemuritoare care împiedică pentru totdeauna uman să existe în ființa mea și în lumea mea!
11. AY AM – Eu sunt – Iubirea victorioasă nemuritoare a Prezenței mele iubite Puternice AY AM!
AY AM – Eu Sunt – Legea Sa cosmică de Prevenire, care împiedică tot ceea ce este uman să acționeze în lumea mea, deoarece, cu ajutorul Maeștrilor Ascendenți, Ființe Cosmice și Coruri Angelice, eu comand ca lumea mea să fie Flacăra Nemuritorul iubirii miraculoase. Perfecțiunea va manifesta Miracolele Creației și Planul divin împlinit se manifestă în tot ceea ce este în lumea mea pentru totdeauna!
(Notă: Bien Aimé Godfré a emis acest Decret pentru noi. El a spus: „Lasă lumea să remarce Ajutorul pe care Corul Angelice ți le oferă”.)
12. AY AM – Îmi poruncesc ca Iubirea victorioasă nemuritoare a Prezenței mele iubite și puternice AY AM și corurile Îngerulor să fie prezente acum lângă mine. Recunosc că Legea cosmică a prevenției nemuritoare exclude orice altă acțiune din lumea mea. Nu numai că am înființat singura Autoritate divină în lumea mea și am numit Puterea Sacrului Foc în ajutorul meu, dar am poruncit, de asemenea, ca această Iubire Victorie să se stabilească veșnic în lumea mea și astfel lumea mea devine lumea lui ‘Iubire nemuritoare.
Mă atrag automat asupra mea Corurile Angelice, Maeștrii Ascensiți și Ființele Cosmice când fac din lumea mea lumea iubirii victorioase nemuritoare. Îi poruncesc ca Miracolele puterii Sale nelimitate să-și manifeste Binecuvântările lor la viață – așa că Eu am intrat în Unire deplină cu Octava Maeștrilor Ascensionați.
13. AY AM – Eu comand ca Legea iubirii nemuritoare să devină prezența victorioasă în această Octave fizică; poate Legea victoriei, care este Legea iubirii eterne, să devină Legea și Autoritatea în lumea fizică, oriunde omul se pare fi.
14. AY AM – Reclam lucrurile și circumstanțele acestei lumi exterioare în posesia și sub autoritatea iubirii eterne.
(Notă: cel care este înțelept, fără teamă, care îndrăznește să acționeze și care tace, va fi umplut prin Legiunile Îngerilor cu tot ceea ce își dorește Inima. Este suficient să îți concentrezi atenția asupra Prezenței AY AM și corurile din Iubire nemuritoare, pentru a le oferi Iubirea ta în fiecare zi, si a repeta solicitarea: asta întotdeauna îi apropie de tine și îți umple lumea cu Puterile lor.)
15. AY AM – Îmi poruncesc ca propria mea Prezență Puternică Iubită AY AM să anihileze orice dorință umană din mine și din lumea mea prin Puterea Sa nemuritoare a Focului Sacru și să o înlocuiesc cu Dorința divină eternă a Prezenței mele și a Maestrilor Ascensionați, și cu Satisfacția și Mulțumire lor, și ordon ca lumea mea să fie lumea iubirii nemuritoare victorioasă, pentru totdeauna!
16. Îmi poruncesc ca, de astăzi, lumea mea să fie Lumea Iubirii Nemuritoare Victorioase a Prezenței mele și a Octavei Maeștrilor Ascensionați!
Lumea mea este Lumea Miracolelor nemuritoare ale Perfecțiunii Victorioase și a Iubirii Nelimitate!
Lumea mea este Lumea Protecției Nemuritoare împotriva a tot ceea ce este uman!
Acțiunea Victorie Nemuritoare a Legii Cosmice de Prevenire împotriva totului uman care mă ating sau lumea mea este pusă în Acțiune și Garda este instituită pentru totdeauna!
(Notă: dacă creați un Forță-Vie prin acest Decret, veți constata că în viitor lumea voastră va scăpa de limitările actuale.)
17. AY AM – Eu Sunt – Legea Prevenției Nemuritoare care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare de către propria Autoritate Conștientă. Prezență mea Iubită Puternică AY AM este Stăpână oriunde Eu Sunt: Eu Ordon lumii mele să devină Lumea Veșnicilor Lui Miracole!
(Notă: păstrați acest Decret timp de 30 de zile. Creați o Forță-Vie. Nu spuneți nimănui despre asta – pur și simplu, persistați în acest Decret. Fiți hotărât să aveți Manifestarea acestuia – ascultați-vă doar pe dvs., și Manifestarea va veni mult mai repede.)
18 / Bien Aimé Godfré spune:
AY AM – Am Venit! Iar Flacăra Prevenției Nemuritoare împotriva lui uman, care acționează în lumea ta, care stă la pază și care forțează Pacea să fie alături de tine, și Miracolele pe care le dorești devinează acum lumea a propria ta Preaiubita Prezența puternica AY AM.
19. (Ridicați-vă dimineața dând această ordine foarte ferm:)
„AYAM – Eu Sunt si Eu Ordon, ca nimic să nu vină în lumea mea de azi, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare!”
(Aceasta pune în acțiune o anumită activitate a Focului Sacru, care va continua să crească. Când veți simți puterea înălțătoare, revigorantă care menține controlul în timpul zilei, veți începe să înțelegeți ce oportunități sunt ale voastre din oră în oră.)
20. AYAM – Eu sunt Legea cosmică a prevenției nemuritoare, care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Eterne a Iubirii lui Hristos Cosmic! …
(Notă: atunci Îngerii vor veni în ajutorul Tău, Ele vor păzi, și vor respinge tot ceea ce nu este Victoria acestei Iubiri, chiar și atunci când nu știți conscient că aveți nevoie de acest Ajutor. Faceți din acest obicei un cotidian.)
21. (În fața oricărei aparențe a discordiei, nu uitați de Comandă:)
„Iubirea nemuritoare victorioasă a prezenței puternice AY AM este acum lumea mea, iar Legea cosmică a prevenției, care împiedică orice altceva să acționeze în mine, prin mine și în jurul meu, a fost pusă în acțiune pentru a fi Garda mea ”.
(Atunci, dacă discordia persistă, spuneți, în fața de această apariție umană:)
„Foarte bine! Am nevoie de mai mult de această Flamură nemuritoare a Iubirii Victorioase și a acțiunii Legii cosmice care împiedică orice altceva se apropie. ”
(Apoi, unul sau mai mulți dintre Îngeri vor proiecta Flacăra în tine și în jurul tău și în treburile tale – precum o bătăi de inimă care se va intensifica prin folosire și care va deveni Absolut Invincibilă pentru ura, lipsa și limitările din lumea exterioară.)
22. AY AM – Eu Sunt – Legea Iubirii Victorioase Nemuritoare în Acțiune aici, iar Prezența mea puternică și iubită AY AM stă pază în jurul meu și împiedică în lumea mea orice altă acțiune decât Propria Sa Perfecțiune, pentru totdeauna!
23. AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Prevenției nemuritoare a tuturor celorlalte acțiuni din lumea mea, cu excepția celei a Victoriei Prezenței mele Preaiubite, AY AM!
24. Iubita mea Prezență puternică AY AM este Legea Cosmică a Prevenției Nemuritoare aici și interzice abordarea a ceea ce este uman!
În această zi, intru în Inima Sa de Iubire Victorioasă și nemuritoare și, în Bucuria Veșnică, îndeplinesc Marele Său Planul Divin!
(Notă: Bien Aimé Godfré a dat toate aceste decrete pentru toți cei care se află sub această radiație.)
25. AY AM – Eu Sunt – Acțiunea Nemuritoare a Legii Cosmice care împiedică că necinstea este proiectată împotriva Activităților AYAM din Bien Aimé Saint-Germain, sau împotriva celor care se află sub această radiație.
26. AY AM – Eu Poruncesc ca Legea Cosmică a Iubirii Victorioase Nemuritoare să devină acum Autoritatea Cosmică de Prevenire și progresez fără întârziere sau interferențe, pentru totdeauna!
27. AY AM – Eu Sunt – Marea Iubire Nemuritoare, Victorioasă a acestei Prezențe Prețuite Iubite AY AM, care comandă în mod conștient și dinamic, în fiecare zi, care devine Legea Cosmică a Prevenirii, prevenind orice ar provoca suferință sau limitări pentru a intra în ființa mea sau în lumea mea în viitor.
Recunoaștere: Preaiubitii Godfré și Lotus, Îngeri de Prevenire iubiti, vă iubim, vă mulțumim și vă binecuvântăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *