EL MORYA

  

Iubit El Morya.

  Atrăându atenția ta mai mult spre marea putere a luminii, sper, dragi studenți ai Europei și ai Lumii, să aveți parte de un umil rol în acest mare serviciu redat de Lumină întregii Lumi. Serviciul pe care îl oferiți Europei, vouă înșivă, Umanității și Lumii este de nedescris, și mă obligă să vă atrag atenția asupra muncii fundamentale a lui Kuthumi și a mea, care a avut loc atunci când noi am răspândit în întreaga lume, prin societate Teosofic, aceasta lumină care putea fi dată. Cu această experiență de teosofie, puteți vedea că nu este posibil să ancoreze ferm oamenii în puterea luminii și a adevărului, fără cunoașterea acestei Prezențe divine individualizate mare, puternica AY AM. Nu există nici o putere, nu există nici un punct focal al concentrării în care puteți fi ancorat, fără puterea de Prezență.
**notă de mm : Morya înseamnă că Morya, Kuthumi și Djwal Kul au transmis învățăturile prin Helena Blavatski (doctrina secretă în 1891), prin Alice Bailey (Raja Yoga sau yoga mentală, în 1950), și prin Leila Chellabi (Agni Yoga sau foc yoga, în 1990). Aceste învățături au explicat multe lucruri și în special știința razelor, dar nu au permis nimănui să se înalte…
În timp ce cu Carta de prezență magică și explicații de Saint-Germain, mii de oameni au făcut ascensiunea rapid…
  Acum, lumina cosmică nu numai că o permite, dar cere ca ființele umane să folosească verbul AY AM cu înțelegerea că este puterea infinită și că toți au în ele această ancorare a Marii prezențe divine individualizate care dă viață și mai multe și mai multe inteligență pentru a acționa.
  Există doar această sursă unică, acest punct unic și foaierul luminii la care vă puteți adresa. În cazul în care atenția voastră nu este fixat pe această foaierul, nu puteți avea libertatea lui și perfecțiunea. Nici tu, nici cineva din lume nu poate extinde lumina mai multe, fără a acorda atenție și menținerea-l pe prezenței sale puternice AY AM.
  Nu vreau să spun că trebuie să vă întrerupeți activitățile zilnice pentru a vă da atenție Prezenței; Dar atunci când există un moment de calm în activitățile voastră extern vă puteți întoarce atenția voastră la puternic Prezența AY AM.
  Nu există nimeni care să nu aibă una sau două minute în care să-și poată întoarce atenția asupra Prezenței sale și să primească în schimb radiația sa în corpul său și în lumea sa. Aceasta este ceea ce se numește exersați Prezența!
  Și dacă o faceți, dragii mei, veți avea rezultate care vor satisface cele mai exigente.
  În moment în care Kuthumi și am încercat să răspândească mai multă lumină și înțelegere în umanitate, ne nu am putut merge dincolo de un anumit punct. Este cert că s-a realizat o mare realizare, dar lumina nu a putut realiza o dezvoltare completă deoarece oamenii nu înțelegea prezența divină individualizată a puternicului AY AM și nevoia absolută de a păstra armonia în Sentimentele.
  Dacă ni s-ar fi permis să atragem atenția oamenilor asupra nevoii convingătoare de armonie în sentimente, de la începutul serviciului nostru, mult mai multă lumină ar fi putut fi eliberată.
  Oh! Desigur, ne am arătat această nevoie într-o oarecare măsură, dar nu am putut, la acea vreme, îi forța de a accepta ceea ce știam ca a fi necesar.
  În prezent, este lumina cosmică în sine, care impune acest lucru, prin serviciul său pentru oameni. Este un lucru complet impersonal. Acum lumina cosmică împinge și forțează sentimentele umane să accepte să preia posesia și să folosească marea putere care este viața lor.
  Toți maestrii Ascensionați v-au spus deja că tot ceea ce, în secolele trecute, este considerat misterios, mistic sau ocult nu mai este așa.
  Este pur și simplu viața ta, care este pus în acțiune într-o măsură mai mare.
  Nu cred că este necesar să-ți arăt cum misticism, ocultism și toate acele lucruri care au părut atât de misterios au fost impuse asupra umanității, v-ar fi foarte surprins.
  Acest lucru nu a fost făcut de noi, ci de conceptele proprii de barbati. Unii oameni au acoperit mare activitate de viață cu misterele, deoarece ei nu știau unde Prezența individualizată AYAM a fost, sau modul în care energia sa, putea fi eliberate.    
  Asta face ceva misterios. Dacă nu-i cunoști sursa, dacă nu știi cu ce ai de-a face, atunci pare misterios, nu-i așa?
  Intelege asta! Un lucru e misterios când nu îl înțelegi! De la cel mai mic la cel mai mare, nimic nu este misterios atunci când îl înțelegeți și știu cum el funcționează.
  Deci, amintiți-vă: este imposibil pentru tine de a face ceva în lume, fără acțione al propria Viață, și este de la propria Prezență care se află deasupra ta că primesti această viață și puterea sa infinită.
  Prin atentia ta fixat pe propria ta mare Prezență a vieții, puteți atrage intens, tot mai mare plinătatea vieții în acțiune în corpul tău și în octavian uman de activitate. Aceasta este în cazul în care această activitate este necesară: Viața are deja suveranitatea completă în partea de sus (în Prezența).
  Toate dintre voi, încercați să simțiți că nu puteți respira, muta un deget, sau au o idee, fără puterea de Prezența voastră puternic AYAM acționează și permițându-vă să facă acest lucru.
  Să explicăm-ne clar despre puterea propriei libertăți care acționează direct aici, și determinăm-ne cu toată puterea și activitatea Prezenței voastre pentru a nu mai accepta aparițiile discordante ale lumii exterioare.
  Dragii mei, de ce ți se pare dificil să te eliberezi de anumite lucruri?
  Cu unele este de sănătate, cu alții este independența financiară.
  Acest lucru este doar din cauza a ceea ce vă permiteți atenția voastră să se concentreze asupra aspectului situației. Pentru că buzunarul tău pare gol, declari că ai fugi de bani. Din punctul de vedere al aparențelor nu o ai în manifestare, ci chiar deasupra ta, o ai.
  Prezența ta are toți banii lumii, tot ce ai putea folosi; Dar pentru că acceptați faptul că buzunarul sau portofelul este gol, atenția rămâne fixată pe apariție.
  Deci, forța de respingere sau teama sau orice actiune te privează de bani pentru că le dai mai multă putere în sfera ta de activitate, centrul fizic tau aici, decât Prezența ta puternică AY AM.
  Voi nu ați dat Prezența, puterea deplină.
  Voi nu-i dai ocazia să acționeze.
  Spune-ți la Prezența: „Prezență puternică AY AM, acest lucru se referă la tine. Ai totul și îmi poți da ceea ce este necesar dacă vrei el.”  
  Prezența va răspunde!
  În orice sănătate, financiare sau alte probleme, trebuie să faci asta, și veți vedea că prezența va răspunde.
  Pentru sănătate, veți spune: „Prezență puternică AY AM, acesta este corpul tau! Fac apel la legea iertării pentru toate greșelile pe care le-am făcut care m-au pus în situația asta. Vreau să îndeplini legea legea. Aici e corpul tau: preia comanda de ea și să-l perfect.”
  Dragii mei, crezi că există ceva în lume care să te priveze de sănătatea ta, dacă faci asta? Ai dat acum toată puterea la Prezența, care este „toată sănătatea”. Raza sa de lumină și energie îți face inima să bată! Deci, cum ai putea fi lipsit de sanatatea lui!
  Faceți același lucru pentru portofel; spune, „Prezență puternică AY AM, sunt aici pentru a servi.”
  Fie că doriți să faceți unele servicii în lumina sau în lumea afacerilor, sunteți întotdeauna în serviciul de lumină în cazul în care activitatea dumneavoastră este constructiv și nu face rău nimănui.
  Există un punct vreau să vă clarific: lumea exterioară are o nevoie imensă de servicii atât în industrie, cât și în comerț. Nu puteți lăsa toate aceste activități pentru a vă dedica exclusiv la serviciul de lumina, pentru că încă mai aveți nevoie de alimente materiale.
  Deci, permite puterea de înțelepciune pentru a ridica treptat tine. Nu încercați prin forța umană să abandoneze activitatea extern. Doar spune: „Prezență puternică AY AM: Iată-mă! AY AM, Eu Sunt gata și dispus! Îndrumă-mă și asigură-te că fac în fiecare moment, lucrul perfect pe care-l dorești.”
  Deci, pas cu pas, vei fi adus în activitatea perfectă a momentului. Asta este ceea ce este necesar acum.
  Este posibil ca mai mare corp mental de mulți studenți dorește să le păstreze ca o punct focal de lumina si putere în industrie și comerț, în scopul de a turna puterea sa în ele pentru a aduce armonie, ordine și justiție divină.
  Este adevărat că prin decretele voastră proiectați aceste calități în mintea și sentimentele tuturor umanității; Dar de multe ori o punct focal este necesară, pentru lumină, și o formă umană poate fi foarte util, într-un oraș, pentru a menține suficientă putere acolo până la o realizare permanentă este atins.
  Nu trebuie să-ți spun că toate civilizațiile au pierit. Acest lucru sa întâmplat pentru că nu a existat nimeni pentru a transforma atenția poporului la această prezență mare a tuturor vieții: puternic Prezența AY AM. Fără ea umanitatea este pierdută, și s-a fost pierdut.
  Să presupunem că unul dintre voi acum se oprește de gândire sau acordând o atenție la prezența puternica  AY AM: vedeți unde voi veți fi în trei luni.
  Dacă ai curajul s-o faci, vei ști.
  Vă spun, dragi studenți, nu aveți idee, nu mai mult decât un copil, din ce s-ar întâmpla. Dacă toată atenția, care a fost acordată în Europa prezenței, încetează: unde vei fi în trei sau șase luni?
  Suntem hotărâți să acordăm mai multă libertate celor care au apelat cu sinceritate și cu loialitate prezența în acțiune, astfel încât să puteți face și mai mult serviciu.
  Ei bine iubitii, daca oricare dintre voi este în dificultate financiară, calcă în picioare acum, și acum stăpânește-l.
  Te asigur că acest lucru nu mai are nici o putere asupra ta. Să punem capăt la calificare voastră umane imediat: „puternica Prezență AYAM, preia comanda în fiecare minte și corp în cazul în care există un sentiment de limitare financiară! Ia acest sentiment, fie că este vorba de orice frică sau dificultate care acționează ca o limitare, îndepărtează-l imediat, și le eliberează! Elimină cauza, efectul, înregistrarea și memoria! Eliberează-i imediat prin puterea prezenței lor, astfel încât răspunsul la apelurile lor să sosească cu viteza fulgerului și puterea unei libertăți complete!”
  O activitate similară va apărea în ceea ce privește sănătatea voastră sau armonia de care aveți nevoie în sentimentele tale.
  Nu există nimeni care, de acum încolo, nu poate menține armonia absolută în sentimentele sale, dacă vrea să se observe și, la cel mai mic indiciu de probleme în sentimentele sale, spune: „stop!”
  Oricine se poate se controla dacă vrea!
  Să nu-ți pară rău pentru tine. Dragii mei! Nu da în sau spune: „Eu nu pot face acest lucru sau că”. Dimpotrivă, spune: „Eu pot face orice, totul, pentru că AY AM, Eu Sunt, Prezență și Putere!”
  Când spui, „Eu nu pot”, spui că Prezența nu poate; pentru că nu poți folosi cuvântul „Eu” și să nu fii puterea Prezenței.
  Când spui, „AYAM”, ve cauzați eliberarea totală a prezenței puternice AY AM până la punctul în care sunteți, de a realiza ceva care este decretat.
  Vrei să te calmezi o vreme și să lași puterea care a fost dezlănțuită, te învăluie? Lasă-l să intre corpul tău fizic și corpul tău emoțional ca și ar fi un burete absorband apă.
  O încărcătură uriașă de putere a fost concentrată pentru că marile ființe vor să vă ofere tot ajutorul posibil. Pentru câteva momente, închideți ochii, și saturează corpul, sentimentele și activitatea voastră această putere. Apoi, în tăcere spuneți la Prezența voastră: „Prezență puternică AY AM, răspândit acest lucru în lumea mea și în activitățile mele pentru aprovizionarea mea financiară; pentru sănătatea mea perfectă, pentru armonia ființei mele și pentru binecuvântarea mea, astfel încât prin armonia permanentă a sentimentelor mele să pot extinde aceste binecuvântări asupra întregii omeniri.”
(tăcere)
  Încercați să vă amintiți acest lucru în restul zilei și mâine, cel puțin în fiecare oră, astfel încât marile ființe vă poate da conștiința libertății dumneavoastră în toate lucrurile!
  Vrem ca tu să fii o punct focal a luminii atât de puternică încât să ați putea da o explicație clară și minunată despre această învățătură.
  Nu știți încă, dar în curând tot mai multe ființe vor fi interesate de această instrucțiune.
  Acest lucru va necesita o înțelegere clară a prezenței AY AM și punerea sa în aplicare.
  Asigurați-vă că răspundeți la întrebări numai cu textele imprimate pe care le aveți.
  Dragii mei, când spui oamenilor, „Acesta este răspunsul pe care Maestrii Ascensionați îl dau întrebărilor tale”, vor fi mai puțin înclinați să discute, că dacă ar crede că răspunsul a venit de la tine.
  Mulți oameni sunt dornici de a argumenta, spune-le: „Acestea sunt cuvintele Maestrilor Ascensionati.”
  Dacă cineva îți răspunde: „Cum pot să știu că acest lucru este adevărat?”, veți răspunde pur și simplu: „ești liber să crezi sau nu. Maestrii Ascensionati sunt singura autoritate pentru ca sunt fiinte libere, complet perfecte.”
  Oamenii se pot întoarce la tine și să spună, „Ei bine, de ce nu ai arătat această perfecțiune încă?”
  Spune-le că nu e treaba lor! Ce știu ei despre ceea ce este în fluxul tau de viață care trebuie să fie purificat?
  Acești oameni vorbesc în cadrul acțiunii perturbatoare care încearcă să te descurajeze. Acest nu are nici o putere.
  Este un prostii real pentru o ființă umană de a spune la altul: „Ei bine! Dacă aplicați acest act, de ce nu aveți rezultate mai bune? ”
  O astfel de întrebare este pur și simplu resentimentele umane, nimic altceva! Ar putea fi o proiecție psihică, dar e la fel.
  Nu vedeți că responsabilitatea dumneavoastră este complet clară atunci când le spuneți acestor „cu întrebări”: „Acestea sunt cuvintele Maestrilor Ascensionati”?
 Îți spun că e un lucru minunat! Nu ai nici o idee de libertatea și eliberarea de orice sentiment uman pe care acest va da, dacă doriți să facă acest lucru.
  Oh! Nu ai nici o idee, dragii mei, cât de repede acest lucru uman este forțat să-i dai drumul.
  Să nu crezi că nu vrea să-și păstreze influența. Dar dacă ați putea vedea mare, foarte mare cantitate de creație umană, care a fost complet dizolvat și consumate de către flacara violet consumatoare, bucuria ta ar fi fără margini.
  Crezi că ai realizat lucruri mari în cererea ta. Deci, ce crezi că am făcut în acest timp? Știu că nu ne acuză de egoism, deoarece un maestru ascensionat nu spune lucruri egoiste, dar vă reamintesc că de fiecare dată când ați numit Prezența în acțiune pentru a dizolva și consuma discordie și limitări, am adăugat Energia noastră, puterea noastră și lumina noastră la ceea ce ați dat, și de cel puțin o sută de ori mai mult pentru că avem înțelegerea și claritatea viziune nelimitată, permițându-ne pentru a vedea ce puterea noastră îndeplineste.
  Nu poți înțelege asta încă. Mulți studenți ar avea dinamism imens dacă ar putea avea adevărata viziune a puterii reale cu care consumă și dizolvă creația umană.
  Ai văzut curcubeu, uneori, ca un cerc complet. El reprezintă o anumită activitate a luminii. Este un simbol al realizării pentru pământ. În prezent este o activitate cosmică.
  Marile ființe cosmice concentrează anumite calități în razele luminii pe care le reprezintă curcubeul. Această activitate traversează și înconjoară pământul cu puterea luminii cosmice; el reglează puterea și activitatea straturilor de gaz prin puterea luminii cosmice.
  Acum aveți o protecție specială pe care ați obținut-o prin darea decretele pentru straturile de gaz.
(notă de mm: extras din ritual…
Straturi de gaz.
Prezență puternică AYAM, corul mare al Maestrilor Ascensionați, nenumărate legiuni de lumina, îngeri, Arhangheli, ființe cosmice mare, zeii munților, Tabor, Méru, Himalaya, și Dumnezeu din Alpi, Dumnezeu al naturii, Dumnezeu de aur!
Veniți! Prin puterea flăcării spontane, prin puterea a 3 x3, prin puterea luminii cosmice și prin autoritatea ta, ia de la controlul tuturor energiei conținute în straturile de gaz și apele poluate care sunt în pământ, și să transforme aceste gaze poluate și apele în aur! Fie ca radiația sa să purifice pământul, atmosfera sa, toate natura și corpurile oamenii! Lăsați totul să fie inundat cu această energie pură și lăsați echilibrul și perfecțiunea să domnească pe planetă!
AY AM, AY AM, AY AM!
Vizualizare:
vezi energia electronica incarcat de fiinte cosmice trece prin tubul tau de lumina, vezi-l penetreaza straturile de gaz și de apă poluate, care sunt în pământ, vezi aceste gaze și această apă poluate transmutăte în aur, vezi acest aur merg în toate munte a planeta. Intensifică această vizualizare.)
  Cu fidelitate neclintită a elevilor Preaiubiți la prezența luminii, Puternic AY AM, și cu determinarea tot mai mare de a dezlănțui puterea lui mare în octavă umane, veți găsi în curând că recompensa este acolo (dacă vrei să o numești așa).   
  Vă rog, însă, să nu faceți nimic în speranța de a fi răsplătiți. Aceasta nu este atitudinea corectă, chiar dacă recompensa vine întotdeauna.
  Nu este expresia potrivită, chiar dacă o folosiți din obișnuință.
  Spune victorie, mai degrabă decât recompensa! Va fi mult mai bine, deoarece este victoria ta care se manifestă.
  Vă spun sincer, dragii mei, nu aveți nici o idee despre modul în care anumite expresii sunt folosite pentru a crea anumite circumstanțe. Orice expresie vocală creează o acțiune vibrațională, și ar fi mult mai bine dacă unele dintre ele s-au schimbat.
  Priviți marea înțelepciune a lui Saint-Germain și a celorlalți maeștri care au creat această activitate și care au ordonat și menținut în mod neșovăielnice că orice terminologie tehnică, orice expresia „Oriental” sau ocultă, este strict exclusă din această Predare.
  Nu vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru: acum aveți înainte de a vă o lume nouă în cazul în care puterea al Prezență ta este în acțiune și totul devine simplu.
  Acest lucru ar putea fi realizat numai prin eliminarea toate expresiile vechi.
  Terminologia tehnică și frazeologia complicată au fost stabilite doar pentru a provoca confuzie în rândul oamenilor. Este de peste acum: Cea mai mare putere de viață răspunde la apelurile și acționează în cea mai mare simplitate; în puritate și cu toate onestitate de intențiile.
  Curățarea și activitate de purificare în lumea studenților este cel mai minunat lucru pe care ne am văzut vreodată.
  Vă repet, dragi studenți, că, dacă ați putea vedea ce apeluri tale către puternica prezență AY AM și utilizarea flăcării violet consumatoare au împlinit, inimile voastre s-ar bucura infinit. Pentru că este imposibil de a face apel, si că prezența nu să pună puterii sale mare de lumină în acțiune pentru tine.
  E minunat.
  Amintiți-vă, dragii mei, că apelul la Prezența AY AM, tubul de lumină, și flacără violet consumatoare sunt lucrurile pe care oamenii liberi.
  În primul rând, activitatea de prezența dumneavoastră vă protejează foarte mult de la lumea emotionala din jurul tău. Ai destule de facut cu tine însuți; și dacă păstrezi armonia, tubul luminii te va izola și exclude toată creația umană. Dacă apoi cereți la Prezența de a trece flacara violet consumatoare prin tine, va veți fi avut realizat tot ceea ce este impus de lege.
  Se pare paradoxal să spun, pe de o parte, că atenția voastră menținut trebuie să realizeze lucruri și, pe de altă parte, să nu se concentreze atenția asupra lucrurilor, dar nu este un paradox. Concentrându-se pe lucruri constructive, nu pe limitarea circumstanțelor, este ceea ce este necesar în acest moment. Dacă faceți acest lucru cererea voastră va produce rezultate excelente.
  Rămâneți neclinți în ceea ce cereți pentru lucruri externe. Nu da putere pentru un moment la limitările aparente din jurul tău; sau despre tine, sau orașul tău, prietenii tăi, sau altceva.
  De îndată ce atenția începe să se concentreze pe asta, spune: „Prezență puternică AY AM, mătură acest lucru și corectați-l”, apoi rândul său atenția departe, și puneți-l pe propria voastră Prezență puternic AY AM .
  E la fel cu corpul și portofelul tău. Daca atentia ta incepe sa se întoarca la ei, spune: „Opreste-te! Atenția mea nu trebuie să fie acolo; acesta trebuie să fie acolo, în partea de sus, unde este puterea care umple portofelul meu. Deci, țineți-l în partea de sus!” Veți găsi că este posibil pentru tine, prin aceste activități foarte simple, pentru a obține în conștiința externă o suveranitate și o autoritate care sunt absolut minunat.
  Știi că poți scăpa de lucruri diferite cât mai repede posibil, ridiculindu-le.
  Deseori este doar un lucru mic pentru a câștiga victoria completă. De exemplu, fraza am citat doar: „Opreste-te! Atenția mea nu trebuie să fie acolo. hai! Pe prezența mea, care deține abundență!”
  Acest lucru vă va oferi o încredere care va produce rezultatul dorit rapid.
  E bine să te reîncarci noaptea. Înainte de a merge la culcare, spune: „Prezență puternică AY AM, umple portofelul meu cu toți banii am nevoie pentru serviciul de lumina.” Apoi adormi cu profunda senzație și încredere că prezența ta vă oferă tot ce ai nevoie și chiar de zece ori mai mult decât aveți nevoie și veți găsi că se întâmplă.
  Nu fi descurajat daca rezultatul nu este la fel de mare ca dorintele inimii tale.
  Persista în inima, întrebând cum ar trebui să faci pentru a controla sentimentele tale despre situația.
  Cred că înțelegi de ce trebuie să faci asta. Dacă nu puteți controla situația, du-te la Prezență, și spune, „puternic Prezență AY AM, permiteți-mi să simt exact ce apeluri am nevoie pentru a face pentru a controla situația.” Apoi, dintr-o dată, ideea va apărea și rezultatul va fi atins.
  Mai presus de toate, nu uitați niciodată că este puterea luminii care face serviciul.
  Este minunat să văd că vă place să rămână în serviciu timp de două ore și chiar mai mult. În cazul în care putem fi mai bine în lume decât în prezența luminii, și maestrii ascensionati?
  Serviciile tale sunt ce este mai mare pe pământ.
  Fiecare oră puteți petrece în adorație sau atenția acordată Prezența, vreau să spun cu bucurie și nu cu un sentimentul de efort, te va duce mai departe în inima al puternica ta prezență AY AM, de unde va veni libertate și tot ce ai nevoie în lumea extern.
  Oamenii sunt de acord să dea opt la douăsprezece ore pentru a contempla tot felul de lucruri distructive. Deci, de ce nu da trei ore la Prezența vieții?
  Acesta este cel mai minunat lucru și atunci când o facem pentru că dragostea noastră pentru Prezență este foarte mare, atunci rezultatele noastre sunt de nedescris.
  Aș vrea să mai am timp să vorbesc pe scurt despre primele noastre experiențe: cu Kuthumi și cu mine. Dacă ai ști cu ce nume ne-au tratat studenții! Oamenilor nu le lipsește îndrăzneala, știi. Ni sa spus orice imaginabil la cap pur și simplu pentru că am cerut să respecte unele reguli de viață.
  Personal am primit unele scrisori destul de greu.
  Deci, veți vedea că nu ar trebui să vă faceți griji dacă sunteți uneori criticat.
  Nu mi-a păsat. Dragii mei, atunci când pot fi numite orice nume și vă păstrați zâmbind și să continue ocupații dumneavoastră în liniște, atunci sunteți liberi și orice altceva va urma rapid.
  De îndată ce lumea exterioară își dă seama că nu te poate deranja sau irita, știe că își irosește timpul și nu mai caută să te chinuie.    
  E ca și copiii; Atunci când un jucăuș mare vede că alții nu reacționează la șicana lui, el se oprește în curând.
  Același lucru este valabil și pentru creația umană, atunci când nu mai are nici o influență asupra ta, merge în altă parte; Dar, apoi, este de până la tine să spui: „puternic violet Flacara, profite de acest lucru, împiedicați să acționeze aici și în altă parte. Consumă-l „
  Dragii mei, poți suna la Prezență și să-i observi acțiunea. Nu trebuie să ai vederea interioară pentru asta. Doar mental a crea imaginea de flacără violet ca daca ar fi venit din mâna ta și a fost regizat de ea; Apoi spune: „puternic violet flacără! Ia chestia aia! Dizolvat și consumă orice impurități, acolo!”
  În acest fel puteți trata orice apariție în corpul tau. Toate acestea au devenit prea înrădăcinate în tine, motiv pentru care nu se poate face cu ea. Ai luat asta prea în serios.
  Dragii mei, nici un fel de limitare aspect poate trăi în lumea ta, dacă nu-l hrănească cu atentia ta, care oferă-o cu energia ta vitală! Nimic nu te poate atinge sau lumea ta și de a trăi în ea, sau în corpul sau în afara, daca atenția voastră nu se atașează la ea, și nu oferă-l o curentul de viață, care dă energie!
  E un lucru imposibil.
  Oh, dragii mei, ia decizia ferm de a retrage atenția ta de la tot ce te tulbura, și să-l păstrați pe prezența prin acceptarea faptului că Prezența direcționează razele sale de lumină pe discordie și se dizolvă. Chestia este apoi rezolvat pentru tine. Prin aceasta intelegere, esti absolut maestru al mintii tale, corpul tau si lumea ta.
  Sunt recunoscător, extrem de recunoscător, pentru tot ce s-a făcut pentru tine.
  Uneori crezi că eu sunt un personaj auster, foarte demn, dar numai atunci când nevoia de asta necesită. Maestrii Ascensionati sunt bucurosi si fericiti. Ei sunt fericirea pe care o dorește fiecare inimă umană. Aveți acum posibilitatea de a se bucura în viața ta, trup și lume această fericire a Maestrilor Ascensionați. Lasă-l să se manifeste cu toată sa puterea creator!
  Invoc puterea luminii, marea lumină cosmică și marele curcubeu al ființelor cosmice pentru a vă încărca ființa și lumea voastră; că ei încărca AYAM activitate în Europa și în întreaga lume, cu toate puterea lor infinit de acțiune și toate calitățile lor, pe care umanitatea are nevoie să fie rapid liber.
  Fie ca voi toți, prin puterea atenției voastre, să păstrați această puterea înrădăcinată în sentimentele și activitatea voastră, astfel încât Gloria luminii să producă rapid și să-și mențină suveranitatea.
  Că toți fie conduși și ținuți în serviciul special care i se potrivește inimii lor. Fii fericit unde viața te-a plasat și lăsați această fericire răspândit în jurul tău. Apoi, toți se vor bucura de fericirea divină, ordine și glorie și justiția divină va domni.
  Când oamenii sunt fericiți, sunt pregătiți să facă dreptate divină.
  Atunci când iritarea și furia să dețină, oamenii devin încăpățânați și tenace în discordie; egoism atunci, uneori împinge oameni buni pentru a face acțiuni rele.
  Nu mai critica și condamna oamenii, lucrurile și circumstanțele.    
  Locul totul în violet flacără consuatoare și să vă întoarceți atenția asupra Prezenței.
  Rugați-l să preia comanda tuturor activităților de pe pământ.
  Umple totul cu perfecțiunea Prezenței și vizualizați suveranitatea luminii pretutindeni pentru totdeauna.
  Eu vă mulţumesc.
El Morya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *