DAVID LLOYD 1

  

Iubitul David Lloyd, discursul numărul 1.

  Instrucțiuni ale Maestrului Ascensat David Lloyd(*) referitoare la acțiunea Razelor de Lumină ale Puternicei Prezențe AY AM.
  
(*) Maestrul David Lloyd a făcut Înălțarea în jurul Muntelui Shasta cu ajutorul lui Saint-Germain și Godfré. Pentru detalii, citiți instrucțiunea generală referitoare la Înălțare (Instrucțiunea Fundației partea a 3-a) și Misterele Dezvăluite (cap. VIII), sau citiți discursul nr. 2.

  Elevii Luminii, atunci când priviți Cartă și vedeți Razele ei de Lumină, încercați să înțelegeți și să simțiți Totalitatea Puterii pe care ei reprezintă.
  Nu există nimic atât de important ca utilizarea acestor Raze. Pe tot Pământul nimic nu are atât de multă valoare în acest moment. 
S-ar putea să nu fiți acele Raze de Lumină; cu toate acestea, în momentul în care chemați Prezența în Acțiune pentru a proiecta o Rază de Lumină pentru a presta un serviciu, instantaneu o Rază este proiectată.
  acă puteți accepta realitatea acestui lucru în toată forța a ceea ce reprezintă, veți putea oferi Servicii de o asemenea importanță încât nu puteți, în acest moment, să vi le reprezentați. 
Deoarece terminați majoritatea Edictelor dvs. ordonând ca acestea să fie permanente, acestea sunt. 
Există multe mărturii ale vindecării instantanee a corpului fizic și corectarea situațiilor dezechilibrate din lumea exterioară. 
Din moment ce veți vedea aceste lucruri, atunci puteți înțelege că nu mai sunteți la mila limitărilor și a discordiei pe care lumea și le-a impus. 
Lumea aparențelor nu este reală. 
Este doar o acumulare de forță descalificată de ignoranța umanității. Acesta nu este ceva etern. 
Puterea Luminii este eternă și are de o mie de ori mai multă putere decât toate aparențele din întreaga lume. 
Acesta este motivul pentru care trebuie să înțelegi și să fii din ce în ce mai ferm în următoarea afirmație: „Când chem aceste Raze de Lumină în Acțiune pentru a-mi face un serviciu sau pentru ajutorul altora, aceste Raze intră în acțiune cu Puterea Infinită a Luminii, și ele rămân în acțiune până când realizarea este completă.”
Dacă odată ați înțeles corect acest punct, nu există nimic în lume pe care să nu îl puteți realiza și amintiți-vă că nu puteți face niciodată rău nimănui prin această activitate. Este imposibil să rănești pe cineva cu o Rază de Lumină pentru că Iubirea, Înțelepciunea și Puterea acționează în echilibru. Razele de Lumină vor dizolva orice discordie, imperfecțiune și malignitate, dar Ele nu vor dăuna a ceea ce este bun pentru ei înșiși, pentru ca Ele Sunt Plenitudinea tuturor Bunătăților.
Trebuie să vă amintiți acest lucru în toată practica Instrucțiunilor și Decretelor voastre.
Ce se întâmplă ca urmare a emiterii acestor Decrete? Acțiunea lor este asemănătoare cu cea a unei pietre aruncate în apă și producând cercuri concentrice care se lărgesc la infinit. Dar aceste Decrete sunt de multe mii de ori mai puternice prin Radiația undelor care se răspândesc. Ei nu numai că emit val de substanță vibrantă, ci se revarsă în mintea și corpul emoțional al umanității, Radiația și Puterea Luminii.
Când întâmpinați opoziție sau rezistență, luați o atitudine veselă și spuneți: „Iată o oportunitate de a aduce în acțiune o putere mai mare a acestor Raze de Lumină și a acestei Forțe de Lumină”. 
Când se prezintă o forță vicioasă, această Energie Puternică pe care o proiectați trebuie calificată drept Forța Luminii. Orice circumstanță adversă este energie distructivă descalificată și acea forță trebuie controlată de o forță mai puternică.
Prin această înțelegere simplă, dar adevărată a Vieții, vei descoperi că nimic nu ți se poate opune cu adevărat. Este un lucru imposibil dacă înțelegeți corect această Lege a lui AY AM. Orice rezistență ar trebui să fie doar un semnal pentru a folosi mai multă putere. 
Multe dintre Puterile pe care le ai sunt triple. Este la fel de simplu ca să rotiți mai întâi comutatorul de alimentare pe „moale”, apoi pe „mediu”, apoi pe „înalt”. Este exact ceea ce faci prin apelurile tale.
La început folosești doar o treime din Puterea ta, asta din cauza obstacolelor formate de lipsa de credință în propria ta abilitate care se acumulează în structura ta atomică. Prin urmare, la început, nu aveți un răspuns total la apelul dvs. Mai târziu folosești două treimi din Puterea ta, deoarece acum un sentiment de încredere începe să înlocuiască îndoiala. În cele din urmă, folosiți trei treimi din Puterea voastră și întreaga Forță a Fluxului Vieții, lipsită de vechile voastre descalificări, intră în acțiune. 
Este ceva magnific și îți oferă Putere deplină și Autoritate completă asupra ta și asupra sferei tale de acțiune. Nu este doar frumos, ci și precis din punct de vedere matematic. 
În lumea mecanicii nimic nu este atât de practic pentru că este o Activitate a Vieții care este eternă și care poate fi întotdeauna folosită.
Dragi Studenți, atâta timp cât vă întoarceți cu sinceritate către Lumină și vă exprimați bunăvoință și bunăvoință, Ne veți găsi mereu stând de pază și gata să aruncăm o Rază de Lumină pentru a vă oferi Curaj, Forță și Asistență de care aveți nevoie. Vreau să vedeți și să acceptați cum simțim. Avem posibilități nelimitate de a vă ajuta. Orice Maestru poate proiecta către fiecare dintre voi o Rază de Lumină de putere egală. Nu interferează cu ceea ce facem, trebuie doar să punem și să ținem Raza în acțiune și știind că aveți astfel de Prieteni, cu siguranță îndoielile și temerile nu vă pot chinui.
Pentru orice situație care trebuie rezolvată, spuneți: „Asta nu are putere”. Apoi trimiteți un fascicul de lumină și, dacă este, proiectați o bombă de fulger albastru în el. Acest lucru va exploda orice calitate discordantă și o va dispersa.
Nu vei face rău oamenilor abordând situația, dar vei distruge și dizolva discordia. Este imposibil să proiectați o bombă fulger albastru într-o formă umană extrem de diabolică, fără a provoca daune formei; dar concentrația de substanță rea care era în această formă este spulberată și dizolvată, iar reparațiile pot fi apoi întreprinse.
Vedeți acum cât de magnifică este Puterea Luminii. Desigur, dacă această bombă ar fi încărcată cu furie, forma ar fi distrusă. Dar Puterea Luminii nu are niciodată furie în sine, nu are niciodată o forță distructivă în sine, ea acționează doar ca o forță dizolvatoare a discordiei.
David Lloyd.
Apeluri de Saint-Germain:
1. Puternica AY AM Prezență, preia comanda ființei mele și a lumii mele! Guvernează apetitul meu, și asigură că eu mănânc mâncarea care mi se potrivește.
2. Prezența puternică AY AM, pune în acțiune Inteligența mea selectivă și discriminativă în creierul meu, corpul meu și sentimentele mele cu toată intensitatea Acțiunii Tale Puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *