CHA ARA

  

Iubit CHA ARA *

  *(notă: Cha Ara este Maestrul care se numește Emile
în Cartea „Viața Maeștrilor” de Thomas S. Spalding)

  Ce fericire, iubiți de lumină, că ați intrat în acest mare curent ascendent care se ridică nesfârșit spre Perfecțiune!
  După ce am călătorit Calea înaintea voastră și știind tot ceea ce este necesar pentru umanitate, suntem întotdeauna la dispoziția ta pentru a acorda toată Asistența în cooperare cu Legea Cosmică. Gândiți-vă la privilegiul de a înțelege Lumina; a fi Lumina; să cheme Lumina în Acțiune; pentru a cere Prezenței voastre puternice AY AM să vă înfășoare în acest puternic Tub de Lumină pentru a vă proteja invincibil.
  Cum am obținut libertatea noastră? Practicând identic ceea ce ești învățat!
1 °) Acceptând realitatea Prezenței noastre puternice divine, Puternicul „AY AM”.
2 °) Apelând Prezența noastră în acțiune pentru a produce acest puternic Tub de Lumină, invincibil pentru toată discordia și toată creația umană.
  Acest lucru ne-a permis să menținem conștiința în echilibru între uman și divin, permițând astfel prezenței noastre puternice să-și toarne energia puternică și inteligentă prin corpurile noastre, inima noastră și în lumea noastră de acțiune, producând Perfecțiunea care este Prezența.
  Iubiți, numai cei care au parcurs Calea Înălțării, pe care toată umanitatea trebuie să o urmeze, știu ce aveți nevoie.
  Cine nu a atins încă obiectivul nu poate ști.
  Este imposibil. Deci, puteți primi instrucțiuni inteligente doar de la cei care au parcurs calea chiar înaintea voastră.
  Am făcut acest lucru și de aceea vă putem oferi asistență, care este încă foarte puțin înțeleasă. Tot ceea ce Inima ta poate înțelege din această Asistență este puțin comparativ cu ceea ce vei ști mai târziu.
  Nu pierdeți niciodată din vedere faptul că, progresând cu atenția ferm fixată asupra puternica Prezență AY AM și asupra Corului Maeștrilor Ascensi, veți urca, că veți urca de la ascensiune la ascensiune, sigur și repede, traversând linia dintre uman și Divin. Atunci, Puterea Prezenței Tale, în tine și în împrejurimile tale, îți va apărea la voi clar în toată Plinătatea sa. Deci, decretele tale, apelurile tale la Prezență vor primi răspuns instantaneu.
  În ceea ce ne privește, conștiința noastră și sfera noastră de acțiune au scăpat curat de tot ceea ce ar putea provoca un efect de imperfecțiune. Drept urmare, toate apelurile noastre sunt acordate instantaneu. Lucrurile dorite sunt grăbite imediat ce avem nevoie de ele. Lumea substanții, în orice octavă, ne ascultă.
  În Octava a experienței umane, substanța este neapărat foarte densă; dar când treci de la o octavă la alta, substanța devine mai flexibilă și ia mai ușor forma dorită. La noi, este suficient ca noi să simțim și să exprimăm dorința, iar forma se manifestă. Și pentru tine, momentul se apropie rapid când va fi suficient să întinzi mâna și să obții manifestarea.
  Când îndoielile și temerile umanității, inclusiv ale tale, au împiedicat Puterea Vieții care îți face inima să bată pentru a-ți exprima Perfecțiunea completă, ai devenit incapabil de avea răspunsuri instantanee la apelurile tale. Unii studenți, astăzi, însă, au răspunsuri imediate la apelurile lor.
  Vrem să aducem acest Adevăr în sentimentele voastre. Prin puterea radiației, Cuvintele mele vor aduce în tine sentimentul Adevărului a ceea ce spun. Va avea rădăcină în tine pentru a vă oferi Serviciul de care aveți nevoie.
  Știu că intelectul uman are mari dificultăți în a înțelege cu ce simplitate Puterea acestor Mari Legi produce manifestări și cum poți manipula această substanță care te înconjoară și să realizezi ceea ce este necesar pentru a satisface nevoile tale prezente și viitoare. .
  Cu toate acestea, dacă persistați să decretați să aveți mai multă perfecțiune, aceasta va crea o forță vie, și veți câștiga încredere și accelerație, ceea ce vă va oferi manifestări mai rapide. Dar este esențial, iubitele mele, să vă reamintim, înainte de a începe apelurile, că Prezența ta nu cunoaște nici rezistență, nici interferențe și că intră în acțiune cu Puterea Universului, pentru a realiza ceea ce este cerut.
  Este imperativ să țineți acest lucru în Conștiința externă, deoarece uman a acceptat contrariul timp de secole, iar acumularea subconștientă în sentimentele tale va continua, aparent și pentru un timp, să creeze obstacole. Este necesar să cunoaștem acest lucru și să facem să acceptăm, prin intelect și prin sentiment, că nicio creație umană nu are Puterea de a crea un obstacol, atunci când numiți Energia prezenței voastre în acțiune în voi, prin voi, și în sfera ta de acțiune.
  Puteți cere Prezenței ta să proiecteze o Rază de Lumină pentru a efectua Serviciul pe care îl solicitați și Prezența îl va face, dar în ceea ce privește Victoria ta, trebuie să treceți Radiație prin corpurile tale pentru a vă elibera.
  De acum, puteți oferi servicii imense, solicitând Prezenței ta să proiecteze raze de lumină pentru o realizare dată. Dar amintiți-vă că trebuie să vă purificați corpurile pentru a obține victoria propriei libertăți.
  După acești ani de asociere cu noi, vă puteți da seama cât de strânsă a devenit această cooperare?
  Este posibil să nu ne vezi, dar asta dovedește că noi nu circulăm între voi? Nu, așa-i?
  Reamintește-ți intelectului tău exterior că folosești multe lucruri care sunt invizibile; de exemplu nu vezi instalațiile, energia electrică sau oamenii care o produc. De ce oamenilor le este atât de dificil să accepte Realitatea Maeștrilor Ascensiți? Este la fel de simplu precum radioul sau utilizarea unui avion a cărui elice devin invizibile atunci când se dezvoltă puterea care ridica avionul.
  Deși sunt invizibile, Maeștrii Ascendenți sunt Reali și devine rapid practic să accepți Realitatea lor, pentru că ei reprezinta singuri Perfecțiunea Prezenței puternice AY AM.
  Într-o zi, vei deveni ca noi. Întrebarea nu este „dacă poți”, dar va trebui. Nu trebuie să alegeți. Într-o zi vei fi forțat să intri în Lumea noastră, în Octava Maeștrilor Ascensi.
  Acceptând acum această Instrucțiune și întreaga putere a Prezenței puternice AY AM, veți ajunge la acest obiectiv cu o viteză care vă va evita multe încorporari.
  Vă dați seama, dragii mei, că prin înțelegerea „Prezenței voastre puternice AY AM” și cu ajutorul pe care vi-l oferă Maeștrii Ascensionați, Legiunile Luminii și Marile Ființe Cosmice, Este suficient să vă mențineți serios atenția asupra Prezenței voastre pentru a dobândi, în această încorporare, ceea ce ar fi necesitat multe încorporari?
  Amintiți-vă că imediat ce atenția ta este ferm fixată pe Prezența ta, Ascensiunea ta a început. Nu permiteți omului, în voi sau în alții, să fie suficient de prost pentru a vă spune: „Nu este posibil”.
  Îți spun că este posibil și cine o cunoaște mai bine decât cei care au parcurs calea înaintea ta?
  Dacă intelectul uman este prea arogant pentru a admite Legea căreia suntem împlinirea, atunci nu putem da asistență. Dar celor care doresc să creadă Adevărurile pe care le explicăm, pentru că suntem cu adevărat Dovezi ale acestor Adevăruri, putem oferi ajutor nelimitat. Aceasta este ceea ce oferim copiilor prețioși ai luminii care au fost atrași sub radiația iubitului nostru Saint-Germain.
  Se pare că arăt ca el, bine! Sunt foarte onorat! Amintiți-vă că este datorită Saint-Germain ca vă este oferită Libertatea. Niciun alt Maestru Ascens nu a înaintat, ținându-și ferm pământul și realizând ceea ce El declarase posibil. El a dovedit că El știa treburile Lui. Răspândind un imens Flot de Dragoste divină, Saint-Germain a putut să-și îndeplinească Lucrarea.
  Apreciem abilitatea ta de a iubi, dar al nostru depășește cu mult al tău. Vi se pare ciudat? Nu este. Când voi veţi fi liber în lumină, veţi vedea cât de fragmentată era abilitatea voastre de a folosi Puterea nelimitată a Dragostei divine pentru a inunda toate binecuvântările sale.
  Înălțându-vă din ce în ce mai sus în Conștiința și activitatea Prezenței voastre, veți înțelege că Iubirea pe care o dați Ființelor care vă sunt cele mai dragi, este doar un mic fragment din această Iubire Divin cu care veți inunda Lumea, atunci când veți avea o mai bună înțelegere și acceptare a Prezenței voastre puternice AY AM.
  Bărbații nu ar trebui să creadă că este esențial să fie împreună sub formă fizică pentru a revarsa această Marea Dragoste. Știți că nu există nicio absență în Prezența și Puterea Iubirii divine. Distanța nu ar trebui să influențeze această emisie a Iubirii tale și a Loialității acestei Iubiri pe care o ai unul față de celălalt.
  Suntem foarte, foarte, foarte fericiți că vă putem ajuta. Inimile tale prețioase tânjesc pentru libertate și înălțare atât de intens! Gândiți-vă la toate cele realizate într-un timp atât de scurt. Ai câștigat convingerea și dorința de a-ți atinge Înălțarea.
  Înainte de a contacta această instrucțiune AY AM, nici măcar nu a fost posibil la voi să concepeți un astfel de lucru. Acum, sunt mulți care acceptă pe deplin posibilitatea de a-și face ascensiunea și nevoia de a lucra serios la această realizare.
  Dacă, din orice motiv, Ascensiunea ta nu a fost atinsă în această încorporare, Înțelegerea, Apelurile și Dorința Puternică pentru Înălțare vă vor permite cu siguranță să urcați în următoarea încorporare. Pentru că nimic din ceea ce s-a obținut spiritual nu se pierde vreodată.
  Folosind conștient Flacară Violetă Consumatoare, puteți dizolva toate creațiile discordante care vă înconjoară. Iar când reveniți la o altă încorporare, veți găsi doar Gloria și Perfecțiunea pe care Prezenței vi-o rezervă. În loc de creația voastră umană, Lumina strălucitoare vă așteaptă și ajungeți repede la Înălțarea voastră în Lumină în această următoare încorporare.
Ne bucurăm datorită Slavii și extinderii Luminii în Inimile tale prețioase. O vedem la fel de clar cum vă vedeți. Știm ce ați obținut și nu ratăm nicio ocazie de a vă încuraja.
  În cuvintele pe care le spunem exista radiația noastră care acționează în sentimentele tale, chiar și fără cunoștința ta și fără înțelegerea ta. Lumina acționează la fel de sigur cum îți spun eu și știu că în Radiația ta experimentezi Glorie și căldură dulce în Inima ta, când te atinge Iubirea divină a Prezenței Tale.
  Nu există nimic imaginar în această Instrucțiune. Nu suntem ființe imaginare. Suntem mai reali decât tine. Perfecțiunea este reală. Este relativ mai real decât ce care conține imperfecțiune.
  Suntem Realitate.
  Dragii mei, este un lucru frumos să poți intra într-un contact atât de intim cu tine, ceea ce ne permite să îți oferim asistență prin Inima și sentimentul tău.
  Acest lucru trebuie făcut pentru toți oamenii, pentru a le permite să obțină un anumit grad de autocontrol. Cu cât înțelegi mai mult acest lucru, cu atât recunoștința ta va crește; și va deschide ușa, nu numai pentru o mai mare răspândire a prezenței voastre, ci și pentru ceea ce vă putem oferi.
  Ne place să vă dăm o mână și uneori ne mișcăm printre voi când vă așteptați cel mai puțin. Oriunde ne-am afla, este suficient să îndreptăm atenția noastra către tine și știm ce ai nevoie. Când te gândești la noi, la prezența ta mai întâi și apoi la noi, radiația ta, raza ta de lumină vine spre noi ca o săgeată. O știm și ne întoarcem, pe raza noastră de lumină, tot ceea ce este necesar sau ceea ce este permis să vă dea.
  Vezi, iubiți mei, cum este totul practic în această activitate? În timp ce Eu vorbesc cu tine, încercați să simți cum fiecare parte a acestei activități așa-zis transcendent este practic. Este transcendent pentru sentimentul uman, dar practic și natural. Activitatea Maeștrilor Ascensionati este cel mai practic lucru din lume. De îndată ce îl simți, vom putea face mult mai mult pentru tine. Vom putea apoi să vă oferim mult mai multă asistență decât dacă ați simți că lucrul este prea transcendent pentru a putea ajunge la el.
  Umanitatea a ajuns în ideea, de când Isus a dat Ministerul Său pe Pământ, că El a fost o Ființă atât de transcendentă, încât a fost imposibil să ajungă la El și să comunicăm cu El. Foarte des, Inima Sa a cunoscut durerea de a nu putea să se apropie și să-i acorde asistență, deoarece sentimentul indivizilor L-a retrogradat la distanțe inaccesibile.
  Odată ce ați înțeles ce este puterea sentimentelor tale, o schimbare majoră va avea loc în viața ta!
  Păstrați Armonie în sentimentele și contactul cu Prezența ta; numiți-l în Acțiune cu mare hotărâre pentru a produce Perfecțiunea Sa și a ține Suveranitatea Sa în lumea ta. Ce va fi atunci Bucuria, Frumusețea, Libertatea și Fericirea care va fi a ta!
  Dragi inimi, nu este nevoie să rămâneți în niciun fel de suferință, nu permiteți la uman să vă facă nefericiți.
  Marea Lumină care îți face inima să bată este Liberă, absolut Liberă. Ignoranța umană încearcă să lege această Lumină, și să spună la ce Lumina produce: „Tu aparții mie: trebuie să mă supui!” Ce prostie! Lumina este absolut liberă pentru a da libertate tuturor ființelor umane. De îndată ce oamenii înțeleg acest lucru, ei vor experimenta Fericirea mare.
  Nu este foarte tragic faptul că ființele umane încearcă, indiferent de motiv, să lanțuri o altă ființă?
  În orice caz, nu este Legea vieții!
  Libertatea ESTE Legea vieții. Bine, asta nu autorizează libertinismul sau o viață licențioasă. Dar asta înseamnă că, în sentimentul, trebuie să lăsăm tuturor libertatea perfectă. Apelați doar Prezența puternică AY AM în acțiune și simțiți-o pentru toate ființele. Apoi, toate vor fi într-un acord perfect armonios.
  Libertatea înseamnă că, în sentimentul tău, recunoști că totul se manifestă Gloria Totală a propriei Prezente Putere AY AM.
  Admirabil, admirabil, este admirabil într-adevăr. Doar noi, care am obținut această libertate, înțelegem cu adevărat cât de admirabil este!
  Lasă-mă din nou să-ți spun cât de admirabile sunt Cântările tale de adorație pe Marile Ființe. Armonia și ritmul adorației și dragostea voastră exprimată de cântec, le permite să facă lucruri transcendente pentru voi. Când cânti cu Inima ta, o Radiatie Glorioasă se ridică de la tine. Cunoașteți fraza poetică: „Două inimi bătând ca unul”. Când cânti la unison, există multe inimi care pulsează ca o singură inimă.
  Nu vedeți că în această acceptare a Marii Prezența puternice AY AM, întreaga lume devine o expresie a Iubirii divine? Toți sunt iubitori care exprimă dragostea divină.
  Iubiți, ați intrat într-o lume a Luminii, Iubirii, Libertății și Perfecțiunii. Acceptați acest lucru pe deplin activ în tine și în lumea voastră și amintiți-vă că nu mai este necesar să acceptați sau să dețineți cea mai mică inarmonie în corpurile voastre.
  Știți acum că Lumina din inima voastră, Inima voastră fizică în corpul vostru, este acțiunea Prezenței voastre puternice AY AM.
  Vă dau următoarea afirmație: „Inima mea este activitatea Presenței mea puternica AYAM în forma mea fizică!”
  În consecință, radiație care se revarsă în toate celulele corpului, de-a lungul canalelor de lumină (aceste canele subtile de energie sunt numiți „nadis”) și în Punctele de lumină ale celulelor, te transformă într-un dinam încărcat de energia inimii tale.
  Astfel, nu este ciudat că oamenii ar fi putut crede că au probleme cu inima? Inima nu cunoaște necazuri, sunt sentimentele care sunt tulburate, nu Inima.
  Deci, pune la ordine sentimentele tale din nou, și amintiți-vă că această inimă, care circulă Viața în corpul vostru, este prezența voastră puternică AY AM în forma voastră umană!
  Nu vedeți voi cât de strâns sunteți legat de Prezența ta puternică AY AM? cât de mult ea este cu adevărat în tine și că ea poate produce instantaneu Perfecțiunea ei în tine? Când o comandați, o activitate intensă trebuie să mătura orice imperfecțiune, în afara ta.
  Nu vă limitați în niciun fel. Te implor!
  Prezenta ta puternică AY AM este rezervorul tău de sănătate, forță, abundență, bani, fericire, bucurie, tot ceea ce ai nevoie. Această plenitudine este ancorată chiar deasupra ta în corpul electronic. Ea se poate vărsa fără limită.
  Nu doriți să considerați Prezența ta ca stocața ta de bani? Modalitățile și mijloacele de a vă aduce acești bani vor funcționa în armonie.
  Nu vedeți că nu poate eșua?
  Dacă nu aveți toți banii de care aveți nevoie, se datorează faptului că, în sentimentele tale, păstrați o conștientia unei limitări. Si în intelectul tău, nu îți dai seama că această obstrucție acționează în sentimentele tale. Așa că, spuneți: „Puternica Prezența AY AM, debarasa-mi de acest sentiment de obstrucție. Dă-mi toți banii de care am nevoie pentru Serviciul Luminii.”
  Este imposibil ca răspunsul nu să vină.
  Realizează că Prezența ta vrea să îți ofere tot ce ai nevoie pentru Fericirea și confortul tău. Dar este nevoie de un sentiment de bucurie și fericire pentru a scoate din Prezență tot ceea ce ține în depozit pentru tine.
  Când contemplați în fiecare zi Carta Prezenței voastre, simțiți că Bucuria și Fericirea Sa apar în voi și în cei din jurul vostru. Acest va face infinit mai mult pentru fericirea tuturor, decât orice ca au inventat oamenii.
  De acum înainte îmi vei lua bucuria, fericirea mea și conștiința mea de plenitudine a tuturor lucrurilor bune pentru folosirea ta. Asta va rămâne activ în sentimentele tale. Eu comand asta pentru tine. Nu doriți să acceptați acest lucru pe deplin pentru a vă grăbi Libertatea?
  Prin Activitatea Luminii din interiorul meu pot realiza dacă acceptați ceea ce am decretat pentru voi. Când am dat Decretul, a existat o extindere a Luminii tale. Sunt recunoscător pentru această acceptare a umilului Meu serviciu.
  Eu apelez la Plinătatea Marii Lumini Cosmice în Activitate pentru a te învălui în minunata Sa radiație, și pentru pentru a vă ridica, pentru a vă ridica, și pentru a vă ridica din nou, până în punctul în care te vei simți brusc liber de orice limitare și unde vei putea, prin propria Înțelegere, răspândește o binecuvântare similară asupra întregii omeniri.
  Iubiți mei, am fost reuniți, în aceste momente, într-un veșnic sanctuar celest al luminii. Extinderea sa va continua la nesfârșit. Dragostea mea te învăluie, și că  puterea acceptarea ta să ne permită să te ajutăm mereu mai mult.
  Multumesc!
Cha Ara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *