GI. A ZECEA LECȚIE

  

a zecea lectie: PRIMA RAZA.

  

Invocare.

  „Prezența iubită a lui Dumnezeu EU SUNT, puternic și învingător, sursă ancorată în fiecare din inimile noastre, te iubim și te adorăm. Recunoaștem în tine proprietarul și distribuitorul întregii vieți, al inteligenței noastre, al substanței noastre, al entității noastre.
         „Îl invocăm pe iubitul Arhanghel Mihail și pe toate ființele Ascensionate care slujesc sub Prima Rază, în special pe Elohim Hercules și Maestrul Ascensionat El Morya.
         „Exprimând cea mai profundă dragoste și recunoștință Armatei Ascensionate a Luminii pentru că a exteriorizat această învățătură, vă cerem să faceți să strălucească Flacăra voastră albastră a Voinței lui Dumnezeu (x3) prin noi și în jurul nostru și sprijinul veșnic.
         „Sigilează-ne în lumina ta, în dragostea ta și în puterea ta victorioasă a împlinirii. Păzește-ne și protejează-ne, ghidează-ne și conduce-ne, dă-ne iluminare și adevăr care ne eliberează!”
Prezentare generală a lecției.
         Această lecție tratează virtuțile divine ale primei raze, raza voinței lui Dumnezeu în acțiune. Celelalte calități ale acestei raze sunt puterea, protecția, credința și speranța. Liderii din funcțiile guvernamentale și directorii de afaceri fac parte adesea din ea. Culoarea primei raze este albastru regal. Reprezentanții săi principali sunt Arhanghelul Mihail, Elohim Hercules și Chohan El Morya.
         Înainte de a începe lecția, este sugerat să contemplați portretele Arhanghelului Mihail și ale Maestrului El Morya.
Prima rază.
         Există aproximativ zece miliarde de suflete care folosesc Pământul ca sală de clasă, dintre care aproximativ șase miliarde sunt în prezent întrupate. Fiecare ființă umană aparține uneia dintre cele șapte raze sau departamente ale vieții. Aceasta înseamnă că fiecare persoană are o afinitate cu calitățile, talentele și atributele particulare pe care le reprezintă unul dintre aceste șapte departamente majore și, pentru că au creat o dinamică corespunzătoare, se simt fericiți și în largul lor în compania oamenilor cu vibrații similare cu ale sale.
         Indivizii aparținând primei raze sunt de obicei mai ușor de recunoscut decât cei din alte raze, întrucât în ​​general arată energie și putere peste medie; ei sunt cei care „fac ca lucrurile să se întâmple”. Le place acțiunea, sunt lideri născuți, lideri capabili să se ocupe de o varietate de activități. La persoanele mai puțin dezvoltate ale primei raze, dinamismul lor poate deveni uneori neplăcut.
         Oamenii care au nevoie de energie și putere, credință în Dumnezeu și în bunătate, ar trebui să apeleze la marile Ființe ale primei raze, în special Maestrul Ascensionat El Morya, Arhanghelul Mihail și Elohim Hercule pentru a atrage în ele Raza Albastră a energiei, făcând următoarea afirmație: „EU SUNT puterea lui Hercule, EU SUNT energia și puterea lui nelimitate și nu sunt niciodată obosit!” „
Maestrul Ascensionat El Morya.
         El Morya a venit de la Mercur ca gardian. În calitate de Chohan al primei raze, el reprezintă voia lui Dumnezeu, ajută oamenii cu responsabilități guvernamentale și ajută pe oricine dorește să facă voia lui Dumnezeu.
          El Morya s-a întrupat de câteva ori ca rege. El a fost Melchior, unul dintre cei trei magii care și-au găsit drumul către Isus. Mai târziu, a fost regele Arthur al Cavalerilor mesei rotunde. În calitate de Thomas Moore, poet irlandez, a scris versurile melodiei „Believe me in all those endearing young charms”. El a trăit această întrupare pentru a compensa de multe ori pe care le-a întrupat ca conducător. Împreună cu Kuthumi și Djwal Kul (care au fost ceilalți doi regii magi), el s-a străduit să aducă prin mișcarea teosofică înțelegerea Legii Cosmice. El Morya a făcut ascensiunea sa în jurul anului 1888.
         În 1951, El Morya, asistat de Saint-Germain, a primit Dispensarea Podului spre Libertate. Lucrând ca editor al revistei lunare „Le Pont vers la Liberté” (în engleză: The Bridge to Freedom), a folosit numele de stil al lui Thomas Printz (Thomas print = Thomas publica). Maeștrii Ascenși au dictat mesaje prin Geraldine, flacăra geamănă a lui El Morya. Această legătură, precum și serviciul anterior al Geraldine către Fraternitate, a făcut ca dictările să fie mai ușoare.
         Într-un articol intitulat „Caravana spirituală”, publicat în cartea „Prima rază”, El Morya invită studenții sinceri să i se alăture în misiunea sa spirituală de a pune împreună bazele unei noi epoci de aur permanente.
          El Morya se ocupă de Templul Voinței lui Dumnezeu, care se află în Darjeeling, India. Nota cheie templului este „Pomp and Circumstance” de Elgar. Nota cheie său personal și cel al flăcării sale gemene este „Panis Angelicus”.
Mesaj de la El Morya.
         „Vorbesc cu toți oamenii, oriunde s-ar afla. Din Inima Creației a venit decretul că voința lui Dumnezeu trebuie acum să se manifeste prin viața voastră, energiile și simțurile voastre. Îmi îndrept aceste cuvinte în lumea mentală și emoțională a acestei planete, în toate aparențele care învaluiesc un fiu sau o fiică sinceră a tărâmului care a uitat destinul stăpânirii divine.
          „Voia lui Dumnezeu este bună. Voia lui Dumnezeu vrea un popor liber! Voia lui Dumnezeu este ca axa Pământului să se îndrepte și extremitățile climatice să se egalizeze cu milă. Voința lui Dumnezeu dorește ca fiecare să extragă din adâncul său substanța și resursele de care are nevoie zilnic. Voința lui Dumnezeu dorește să nu existe voal între El și om și ca îngerii, devasii și toate Ființele libere și divine să meargă și să vorbească cu evoluțiile Pământului la fel de liber ca umanele care vorbesc între ei astăzi.
         „Iată voința lui Dumnezeu: ca schilodii să-și găsească integritatea, ca cei la pat să se ridice, ca handicapații să găsească ușurința și echilibrul, ca fiecare să pătrundă în cele mai adânci pliuri ale inimii sale pentru a înfrunta propria sa divinitatea si a vede-o, și el să fie subjugat de perfecțiunea magnifică preordonată și devolută fiecărui curent al vieții!
         „Este timpul ca voința lui Dumnezeu să fie imprimată cu o asemenea forță și putere în conștiința umanității încât să nu mai poată zăbovi în umbră sau să accepte orice limitare ca facând parte din marei Cauze Universale. Cei care, în corpuri nu-ascensionate, sunt dispuși să formuleze următorul gând puternic (mental și, dacă este posibil, în cuvinte), timp de cinci minute și de trei ori pe zi, sunt eu însumi în acțiune:
Voia lui Dumnezeu este bună!
Voia lui Dumnezeu este Lumina!
Voia lui Dumnezeu este fericirea!
Voia lui Dumnezeu este pace!
Voia lui Dumnezeu este puritatea!
Voia lui Dumnezeu este echilibru!
Voia lui Dumnezeu este bunătatea!
            „Am petrecut multe secole ascultând oamenii și profesorii lor vorbind despre voia lui Dumnezeu și supunerea la circumstanțe. Trebuie să se oprească! Viața conține puterea stăpânirii și în interiorul energiei mele cosmice depline acumulate se află certitudinea și presiunea credinței în realizarea acestei voințe. „
Arhanghelul Mihail.
         Arhanghelii susțin natura emoțională a Creatorului pentru al hrăni omenire, și pentru ca ea îl folosește. Ele întruchipează o calitate specială a lui Dumnezeu și prin ele curg energiile celor Șapte Raze către cele trei tărâmuri: angelice, umane și elementare.
         Dintre cei șapte puternici Arhangheli care sunt Mesagerii lui Dumnezeu, cel mai cunoscut este Domnul Arhanghelilor, prințul Mihail, care este Arhanghelul credinței, protecției și eliberării de rău. Nenumăratele rugăciuni pe care le-a primit, fiecare cu un răspuns imediat, l-au apropiat de oamenii Pământului.
           De orbitor stralucire, Arhanghelul Mihail are ochi albaștri magnifici și păr blond și auriu; el întruchipează încrederea și credința în Dumnezeu și a răspuns adesea la cerințele oamenilor aflați în suferință de suflet, minte și trup. În timpul primei întrupări a omului pe Pământ, el alege pentru sine să devină păzitorul credinței omenirii în Dumnezeul său. El se grăbește, fie el însuși, fie delegând unul dintre asistenții săi cerești, să aducă ajutor oricui este în primejdie și îl cheamă.
         Templul Domnului Mihail este situat în Munții Stâncoși canadieni, lângă Banff, în provincia Alberta. A existat cândva fizic pe Pământ, dar astăzi este un templu eteric. Are o formă circulară, are proporții gigantice și are patru intrări situate în punctele cardinale. Templul este format dintr-o substanță superbă de aur, incrustată cu safire, iar pe cupola sa este reprezentată Lordul Mihail.
         Când primul grup de oameni a venit să locuiască pe Pământ, Lord Michael i-a însoțit pentru a le servi ca gardian. „Sfinții nevinovați” au fost întruchipați în vecinătatea Munților Teton (acum în Wyoming, SUA). Multe secole mai târziu, după sosirea, de pe alte planete, ale „întârziaților” care aduceau cu ele umbrele discordiei, Arhanghelul Mihail și armata sa îngerească s-au retras din ce în ce mai mult în Templul lui Dumnezeu Credința.
         Din această casă, el și legiunile sale au continuat să păzească, să protejeze și să slujească omenirea. Înainte ca oamenii să înceapă să-și producă creațiile, era în natura lor să se plimbe și să discute cu gazda îngerească și cu directorii lor, să le slujească și să le accepte sfaturile. Din toate părțile globului, oamenii veneau ca să primească strălucirea puternică a marelui Arhanghel și să găsească o nouă putere înainte de a-și continua serviciile respective, umplându-și sufletele cu credința sa în expresia supremă a Împărăției Ceresti a lui Dumnezeu pe Pământ.
            El este, de asemenea, cunoscut sub numele de Arhanghelul Eliberării, deoarece eliberează fluxurile de viață ale creațiilor umane cu Sabia sa de Flacără Albastră. Când, împreună cu gândurile și sentimentele lor distructive, „întârzații” au venit pe Pământ, el a conceput această sabie ca un instrument de serviciu pe care îl va folosi de-a lungul veacurilor.
         Arhanghelul Mihail a lucrat în atmosfera Pământului de la începutul căderii omului, curățându-l de creațiile umane distructive care sunt numite și substanță psihică. Din 1939, a îndeplinit această funcție în fiecare zi, douăzeci de ore pe zi, până în anii 1950. La acea dată, și-a mărit timpul de lucru de la douăzeci la douăzeci și două de ore pe zi. Când intră pe tărâm psihic, își aruncă casca și armura completă pentru a înfrunta forțele distructive. Va rămâne până când Pământul va fi complet liber de el.
         Arhanghelul Mihail a venit la 15 noiembrie 1938 pentru prima dată a slujit în Franța prin Ioana de Arc. În noaptea aceea și-a început serviciul în America. De asemenea, el a predat elevilor măiestrie Sabiei cu Flacără Albastră și scutul protector.
         Arhanghelul Mihai folosește Poliția Montată din Canada ca o casă în lumea exterioară. Are un centru similar în sudul Germaniei.
         Persoanele care trec prin schimbarea numită „moarte” poartă cu ele toate tendințele și obiceiurile de imperfecțiune a gândirii și a sentimentelor. Apelurile dvs. către Lord Michael în numele lor îi vor separa, odată ce au trecut de cealaltă parte, de aceste imperfecțiuni și le vor permite să acceseze o clasă superioară pentru educația lor.
          Vă va fi extrem de util să vă întoarceți, cu o seară înainte de a adormi, către Templul Credinței și Protecției. Roagă-l pe Domnul Mihail să te îndepărteze de cauzele și nucleele diferitelor tale limitări și suferințe, precum și de tot ceea ce te leagă! Acest lucru va permite puterii Luminii să pătrundă mai repede în lumea voastră și să vă aducă perfecțiunea dorită de inima voastră.
         De obicei, Arhanghelul Mihail este îmbrăcat în albastru și auriu. Diagrama sa electronică este un cap de heruvim înaripat. Steagul său este un soare auriu pe un fundal albastru, care poartă figurile celor Șapte Arhangheli. El Este sărbătorit pe 29 septembrie.
         Nota cheie templului arhanghelului Michael este cuprins în melodia „Corul soldaților” lui Gounod, (Faust).
     În cartea „Cei șapte arhangheli”, înainte de discursul fiecărui arhanghel, studenții au auzit o anumită melodie. În mai multe ocazii, această melodie a fost identificată în „Podul către Libertate” drept nota cheie al Arhanghelului Mihail. Se poate deduce că, cel mai probabil, melodia „Sfânt, Sfânt, Sfânt”, de J.B. Dykes, conține nota principală a Arhanghelului Mihail.
    Complementul divin al Arhanghelului Mihail este Archaï Credința.
Către cei Șapte Arhangheli.(Pe melodia „Sfânt, Sfânt, Sfânt” de J.B. Dykes).
Michel! Michel! Michel!Prințul Arhanghelilor,Dintre toate inimile recunoscătoarecântece de laudă urcă.
Toți pe Pământ Te venerează pentru prezența Ta cerească,Dumnezeul Soarelui, cu tot ce implică.Michel! Michel! Michel!
Fie ca toți îngerii păzitori ai legiunilor cereștiapar pentru ca toți să le vadă.
Purifica! Iluminat! Manifestați gloria perfectăa Luminii pe care toată lumea o poate îmbrăca.
Jophiel și Chamuel! Gabriel și Raphaël!Uriel și Zadkiel!și armatele puternice ale luminii,Heruvimi și Serafimi din Regatele Gloriei,acum rupeți vălulcare ne tulbură viziunea umană.
Șapte Arhangheli binecuvântați cu iluminare,invocăm prezența voastraprin imnurile noastre de laudă.
Păstrează-ne în sfințirela împlinirea Planului divin,păstrează-ne în puritate ca să fim slujitori ai Tăi!
Mesaj de la Arhanghelul Mihail.
         „Fie ca omenirea să știe o zi tot ceea ce au făcut îngerii, paznitorii tăcuți și deva în conducerea radiațiilor din cer prin atmosfera inferioară a Pământului:  astfel respirația fizică în plămâni este dispensator de viața și nu umplut cu adevărata otravă care le-ar distruge forma fizică.
          „O, devas strălucitori ai catedrelor, paznici binecuvântați ai bisericilor, îngeri glorioși care locuiesc deasupra misiunilor din districtele Bowery și Chinatown din New York, te iubesc. Vă aduc dragostea casei. Voi care știți că cei Șapte Arhangheli sunt în atmosfera acestui oraș în seara asta, vă aducem curaj.
         „Copii ai Pământului, voi trăiți în mijlocul unui regat locuit de ființe ale desăvârșirii, exilați în mod voit din gloria curții cerești. Amintiți-vă acest lucru în timp ce vă plimbați pe străzi, vizitați bolnavii și participați la bisericile voastre. Fiți conștienți de aceste ființe tăcute deasupra capetelor voastre, de acești puternici Deva a căror slujire a salvat omenirea de nebunia în masă. Vă îndemn să o faceți! Au nume, sentimente, un scop. Au dragoste și speranță, la fel ca tine. Au fost de multe secole, în această țară (S.U.A.) poate nu la fel de mult, dar în Europa de mii de ani, în Asia de sute de mii de ani și își aduc darurile de VIAȚĂ CALIFICATE!
         „Pot să vă spun că nu sunteți în niciun caz TOATE speranțele din lume, ci o parte importantă a acesteia, pentru că vă luminăm cu privire la ceea ce facem, cum o facem și cum toți puteți, individual, să colaborați alături de noi pentru a ajuta pe cei care nu au contact cu noi, chiar daca, uneori, ei au o dinamică mai mare încât tine. Ei nu au suficientă încredere în sine pentru a traversa prăpastia rațiunii și a intra în tărâmul în care locuim. Vă folosim pe voi, corpul studențesc și pe toți cei care au acceptat realitatea Maeștrilor Ascenși, pentru a acoperi această prăpastie, această prăpastie la care se face referire în mod constant în învățăturile voastre oculte și spirituale. Mulți nu o pot traversa. Există în canalele ortodoxe multe ființe foarte evoluate și foarte dezvoltate care, din motive de superstiție, frică de ridicol, fanatism sau alte slăbiciuni ale sufletului, nu sunt în măsură să apucă mâna invizibilă a Maestrului sau să accepte realitatea radiația și puterea că, individual și colectiv, ați reușit să lua. Iată serviciul tău imens și oportunitatea ta!
          „Cum ar putea Ierarhia să realizeze Planul Divin prin intermediul ființelor non-ascensionate fără a vorbi cu ele, fără a le vorbi de ce face, și fără a le oferi posibilitatea de a-l ajuta? Cum ar putea o Ierarhie sacră, înghețată pe un soclu de marmură, lipsit de secole de utilizarea inteligenței și a vorbirii, să acționeze altfel decât prin radiații? Sunteți cei cărora le-am încredințat planurile și speranțele. Cei dintre noi care am parcurs cărările Pământului v-am împărtășit micile noastre experiențe personale și modul în care am obținut victoria noastră. Împărtășind cu dvs. faptul că suntem bărbați și femei ca dvs., am încercat să vă facem să vedeți realitatea și accesibilitatea noastră.
         „Nu ai fi aici dacă nu ai fi acceptat posibilitatea că noi existăm. Nu toți îl acceptați pe deplin, dar mulți o fac. Vă sunt recunoscător pentru fiecare ocazie pe care o acordați oricărui membru al sincerei noastre frații de a ajunge la voi prin văl. Dumnezeu să te binecuvânteze pentru asta!”
Hercule, Elohim al primei raze.
         Elohim Hercules și complementul său divin, iubitul Amazon, au fost primii care au acceptat ocazia de a ajuta Părinții Divini ai acestui sistem, iubiții Helios și Vesta, să creeze planeta Pământ cu Esența prima al vieții. Când au răspuns la chemarea iubiților Helios și Vesta, aceste două mari Ființe, având în vedere Scopul Divin, au spus: „Vrem să ajutăm la crearea Pământului, astfel încât acesta să fie casa planetară a generațiilor care încă nu s-au născut din inima lui Dumnezeu”.
      Voința de a face trebuie să preceadă orice creație constructivă; trebuie să fie însoțit de puterea de a realiza ceea ce este conceput pentru a extinde frontierele împărăției lui Dumnezeu. Hercule și Amazon reprezintă puternica Flacără Albastră a forței, puterii și voinței de a face. Chemându-i să vă învăluie în protecția, putere și puterea lor, le atrageți asistența puternică în lumea și afacerile voastre, pentru că nicio forță nu poate rezista puternicului Hercule!
Mesaj de la Hercule.
         „EU SUNT Elohim-ul care întruchipează voința de a face! EU SUNT Elohim-ul deciziei. Absolut tot ce s-a realizat pe planul pământului a fost realizat de bărbați și femei de decizie, de îngeri, elementali și devas ai deciziei, de ființe care au ales voluntar să combine energiile vieții lor cu voința de a face. Fără această voință de a face, nu există împlinire.
         „Înainte de orice acțiune, orice manifestare, trebuie să existe în conștiință voința de a face. În acest model universal, este privilegiul și onoarea mea să întruchipez focul entuziasmului și voința de a împlini intenția lui Dumnezeu. Este bucuria mea, privilegiul și onoarea mea să vă aduc presiunea dragostei mele și flacăra inimii mele să vă extind pe frunte prezența, conștiința și voința mea de a face ceea ce Dumnezeu dorește.
         „Ești mulțumit de cine ești, de ceea ce arăți astăzi? Vei fi mulțumit de o jumătate de pâine când poți avea o pâine întreagă? Vei fi mulțumit să trăiești în limitări și în corpuri degradate? Ce care vrei, voi faceti !
Cei șapte pași pentru precipitarea.
         1 – Dorința, decizia, și voința de a face, precedă orice manifestare. Înainte de orice activitate, doriți mai întâi, și apoi voi luați decizia de a vă folosi viața pentru a vă strădui să exprimați un scop sau un plan.
         2 – Apoi, puternicul Elohim Cassiopeia aduce darul percepției, iluminării, abilitatea de a cunoaște ideea care trebuie sa fie înțeleg, care trebuie sa fie medita, și abilitatea de a atrage căile și mijloacele prin care o puteți coborâ în forma, cu cel mai rapid mod și în cel mai satisfăcător mod.
         3 – După ce percepeți ideea, vine în slujba puternicul Elohim Orion și a iubirii divine, puterea coeziunii, care atrage energie informa întru formă. Este Puterea cea care atrage viața primara în schemă sau în ideea conținută în minte și o ține acolo atâta timp cât este dorită.
         4 – Apoi vine activitatea puternicului Elohim al Purității, iubita Clare. Acțiunea sa este de a stabiliza imaginea clarificată, de a nu permite nicio distorsiune prin dorință sau opinie a I-ului extern, să fie, într-un fel, o bucată de sticlă pură prin care această idee perfectă este desenată mai întâi ca o matrice, apoi umplută cu Substanță-Lumină, și perfecționată.
         5 – Apoi vine activitatea lui Elohim Vista (Cyclopee), care păstrează concentrarea și dedicarea energiilor până la finalizarea scopului.
         6 – În cazul precipitațiilor, activitățile razelor a șasea și a șaptea sunt inversate. Așa este acum că activitatea puternicului Elohim Arcturus intervine prin utilizarea focului violet, ritmul invocației și preciziei, lustruirea blândă a formei pentru a-și perfecționa armonia.
         7. Când toate acestea sunt realizate, Elohim al Păcii, iubita Liniște, prinde cea forma, crește-o în frumusețe, armonie și slujire, și o sigilează în Flacăra sa cosmică și hristică a păcii. Acest lucru permite creației să fie susținută permanent.
„Urmați procedura noastră pentru a precipită o idee constructivă întru formă, sau un lucru pe care doriți să-l manifestați. Mai întâi, desigur, cereți-i lui Sfantul Eul Hristos să vă ofere imaginea schematică perfectă a ceea ce doriți să manifestați. Ceea ce își dorește un om va obține, pentru că voința este puterea magnetică a Dumnezeirii din inima sa, iar aceasta va invoca și aduce unui om ceea ce dorește.
   Te-am dat foc azi să te fac să-ți dai seama că ceea ce vrei să fii, vei fi! Ceea ce doriți să manifestați va trebui să vină, căci aceasta este Legea!
         „Amintește-ți de Hercule pe măsură ce progresezi! Vă rugăm să refuzați orice limitare a Eurilor dvs. individuale, deoarece știți că trebuie doar să vă exercitați voința în interiorul vostru pentru a atrage tot ce aveți nevoie! Spune des: „Eu Sunt liber în Dumnezeu! În numele și prin puterea lui Hercule, Eu sunt un Stăpân divin! Eu Sunt Dumnezeu Întrupat! ”Și tu vei fi eu însusi în acțiune.”
Decret de grup.
         „Prezență puternică EU SUNT, iubit Arhanghel Mihail, iubit Elohim Hercule, iubit Maestrul Ascensionat El Morya, ne-a tăiat (x3) din toată creația umană, fie că este în noi, în jurul nostru sau îndreptată împotriva cauzei Libertății Saint-Germain sau împotriva elevii săi!
         „Vă cerem asistență pentru a elibera fiecare bucată de viață în acest loc, în această provincie, în această națiune și pe întreaga planetă, de forțe negative și vă cerem să insuflați în toate formele vieții credința voastră în bunătatea lui Dumnezeu și pentru a-L ajuta să facă efortul conștient necesar pentru a-și îndeplini planul Său divin!
         „Eu Sunt Prezența Maestra a Focului Sacru!
         „Eu Sunt Prezența Maestra a Focului Sacru!
         „Eu Sunt Prezența Maestra a Focului Sacru care tolerează numai perfecțiunea!”
Vizualizare.
         1 – Pe o muzică blândă, adaptată circumstanțelor, puneți-vă atenția pe îngerii ceremoniali și pe Îngerii de protecție care v-au ajutat în această lecție și pe Arhanghelul Mihail, Elohim Hercules și Maestrul Ascensionat El Morya.
         2 – Trimite-le dragostea și recunoștința ta pentru serviciile lor.
         3 – Simțiți-vă înconjurat de o coloană a Flăcării Albastre a Voinței Divine.
         4 – Extindeți această flacără pentru a vă acoperi orașul, provincia, națiunea și întregul glob.
Binecuvântare (de către liderul grupului).
         „Sigilați într-o coloană puternică a Flăcării Albastre a Voinței Divine din inimile iubitului Arhanghel Mihail, Elohim Hercules și Maestrului Ascensionat El Morya, mulțumim Armatei Ascensionate a Luminii pentru revărsarea lor continuă de iubire, înțelepciune și pentru a putea .
         „Mulțumim iubitului Arhanghel Mihail, Îngerilor Protecției, Ministerului și Îngerilor Ceremoniali care ne-au ajutat în această lecție. Luați înapoi eforturile noastre umile și amplificați-le cu dragostea voastră puternică. Luați-le spre nord, sud, est și vest și acoperiți Pământul cu revărsarea Flăcării Albastre a Voinței Divine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *