GI. A CINCEA LECȚIE.

  

a cincea lectie: Aplicații zilnice.

  

Nevoia de aplicații zilnice.

  Iubitul Maestru Isus, referindu-se la misiunea sa de acum două mii de ani, le-a spus studenților săi:
„Ministerul meu a fost un minister al acțiunii. În fiecare zi, când eu plecam de acasă, mulți oameni se adunau pentru a fi eliberați de tot felul de afecțiuni și boli ale minții și ale corpului. Foarte puțini veneau să învețe tehnica care mi permiteă să le atenuez suferința. Niciodată, niciodată, nu mi-am început ziua de slujire fără să îmi ancorez mai întâi conștiința în sentimentul și Prezența lui Dumnezeu. Abia când l-aveam contemplat pe Dumnezeu și mi-am stabilit ferm credința, această fortăreață indestructibilă a Puterii lui Dumnezeu și a omniprezenței Sale, m-angajam să comunic, prin cuvinte și acțiuni, fraților mei, oamenii, această conștiință a bunătății lui Dumnezeu. „
            Deci, dacă o Ființă ca Isus ar fi să-și cultive spiritualitatea în fiecare zi, nu ar trebui să fie același lucru pentru noi?           
Aplicarea zilnică ne protejează de diferitele influențe negative din jurul nostru. Trăim în tărâmul psihic, un tărâm plin de forme de gândire negative acumulate de-a lungul veacurilor. Aceste forme de gândire încearcă să ne influențeze dezvoltarea spirituală. Acesta este motivul pentru care aplicarea zilnică și, în special, alinierea noastră cu Prezența noastră EU SUNT și cu Garda noastră Ascensionată, decretele, utilizarea celor instrumentelor harului (Flacăra Violetă și Legea Iertării), contemplarea (rămânând calm și umplerea inimilor noastre cu bucurie și recunoștință pentru binecuvântările lui Dumnezeu) este secretul și poarta către executarea planului nostru divin.
          Aplicarea zilnică aduce alte beneficii. Când decretăm perfecțiunea pentru noi înșine și pentru umanitate, când ne purificăm cele patru corpuri inferioare cu Focul Violet și ne controlăm gândurile și sentimentele, această purificare ne face conductori potriviți pentru a primi radiațiile pe care armată ascensionată deversează prin noi. Această radiație trece apoi prin atmosferă, ajunge la toată lumea și ajută la purificarea celor patru corpuri inferioare.
            Unii se întreabă: de ce trebuie să ne aducem energia către Maeștrii Ascenși prin decrete și vizualizări, când aceștia sunt mai puternici decât noi și pot face orice fără ajutorul nostru? Pentru a răspunde la această întrebare, este suficient să subliniem că, conform Legii Cosmice, umanitatea are deplină autoritate asupra sferei conștiinței în care se află (tărâmul inferior). De aceea, Maeștrii nu pot intra și deveni activi în sfera noastră fără invitația noastră.

Știința invocației.
Utilizarea corectă a decretelor.                 
 Biblia spune: „Ceea ce poruncesti tu se va împlini pentru tine”.
          Invocarea puterilor lui Dumnezeu a fost practicată pe Pământ de când „sfinții nevinovați” (primii locuitori ai Pământului) au acceptat ospitalitatea planetei. După așa-numita cădere a omului, o mare parte din această putere de invocare a fost folosită în mod greșit de cei care se numeau preoți și o mare parte din activitatea distructivă astfel cauzată este încă în noi. Astăzi, prin invocare divină, studenții pot anula o mare parte din acest haos teribil creat de utilizarea abuzivă a puterii de a decreta. Acesta este motivul pentru care știința invocației este esențială pentru a răscumpăra karmele personale și planetare în acest moment de criză globală!
            Invocarea puterilor divine este o adevărată știință. Trebuie studiat cu grijă și metodă. Decretele au fost prezentate în mod conștient intelectului uman, astfel încât acesta să le poată folosi pentru a compensa utilizarea abuzivă a cuvintelor rostite și a modelelor de gândire imperfecte create de el însuși și de ceilalți. Pentru a distruge aceste forme de gândire, este necesar să se utilizeze energia care vibrează la aceeași frecvență, dar calificată într-un mod constructiv. Cu alte cuvinte, un model de gândire creat prin vorbirea falsă trebuie rupt prin acțiunea vibratorie a vorbirii corecte.
            Baza fiecărei scheme de decrete este repetarea. Aceasta se bazează pe faptul că în multe încarnări trecute ne am folosit în mod greșit atâta energie prin cuvântul rostit și am încărcat-o și am încărcat-o în corpurile mentale, emoționale și eterice. Drept urmare, am cristalizat în ele calități de natură negativă și distructivă. Astăzi, pentru a califica din nou această energie în sens pozitiv, trebuie să eliberăm tipul de energie care va exploda și distruge acele tipare, pe care le-am stabilit prin utilizarea cuvântului vorbit, în aceste corpuri și corpul fizic.
             Să vedem care este acțiunea internă care are loc în decretele noastre. Isus ne spune că atunci când un grup de studenți se reunesc pentru o sesiune, există o mare prezență maestră sau o Deva în atmosferă. Pe măsură ce decretele, ordonanțele și cântările se răspândesc într-un ritm rapid, dar echilibrat, frecvența vibrațională a atomilor care constituie corpurile interne și corpurile fizice ale participanților crește, iar o cantitate semnificativă din substanța necalificată este expulzată și imediat transmutată de Marea Ființă care se ocupă de sesiune.
            Când se pronunță un decret în numele lui Dumnezeu EU SUNT, acel decret trăiește veșnic, deoarece are rădăcini într-o inteligență divină și liberă, un înger, un deva, un heruvim, un serafin sau un elementar care îl menține într-o formă vie, pulsând, în folosul omenirii. Când un grup de indivizi cu intenții sincere și dorința divină de a ajuta umanitatea să se reunească și să emită orice tip de chemare, vizualizare sau decret constructiv, îngerii și deva special numiți sunt întotdeauna trimiși la acest grup, iar aceste ființe sunt atât de fericite să vadă această eliberarea de energie decât ele o susțin și o mențin activă mult timp după ce a fost făcută invocarea și mult timp după ce elevii care au vorbit-o au uitat-o.
            Intrăm prin decret în sfera privată a unei persoane și o privăm de liberul arbitru? Nu, pentru că este dreptul nostru divin să vedem perfecțiunea în orice situație. Dacă persoana este bolnavă, cereți Armatei Ascensionate și Prezenței dvs. EU SUNT să vă ajute să vedeți acel individ într-o sănătate perfectă. Aceasta se numește păstrarea Conceptului Imaculat al omului, văzându-l pe om așa cum l-a făcut Dumnezeu, după chipul și asemănarea Sa.
              Iubitul Saint-Germain a spus: „Activitatea decretului pentru noi înșine și pentru umanitate, și pentru toată viața în general, este un privilegiu extraordinar și un exemplu de dragoste și milă de Dumnezeu. El permite să se împlinească făgăduințele lui Dumnezeu, pentru că aceasta este în conformitate cu marea Sa Lege. Exprimarea recunoștinței pentru o astfel de posibilitate aduce binecuvântări mai mari în viața de zi cu zi a fiecăruia, iar viața însăși îi va binecuvânta și le va mulțumi celor care o iubesc suficient pentru a o declara gratuită. „

Utilizarea cuvintelor EU SUNT.
            Cuvintele EU SUNT sunt Cuvântul Creator al Universului, folosit în acest scop peste tot, și nu doar pe Pământ, de către toate Ființele divine. Un apel folosind cuvintele EU SUNT este o instrucțiune pentru a crea o viață inteligentă. Viața, care este inteligența, te ascultă. Apelul necesită răspunsul. A fost întotdeauna așa!
            Fiecare creație care trăiește în lumea voastră, în mod constructiv sau nu, este rezultatul ascultării vieții față de poruncile voastre, undeva, pe calea vieții. Apelează la utilizarea constructivă, pozitivă și conștientă a puterilor vorbirii creative EU SUNT și demonstrează-ți că viața inteligentă se manifestă în conformitate cu decretul tău! Nu există profesor mai mare decât experiența de sine.
            EU SUNT este cel mai intrinsec, cel mai sacru și mai sfânt nume al lui Dumnezeu. Moise a spus-o cu mult timp în urmă. Isus a învățat și a folosit puterea cuvântului creator EU SUNT, bucurându-se de sentimentul optimist și reconfortant al folosirii constructive a oricărei afirmații precedate de cuvintele EU SUNT. De exemplu, el a folosit afirmația: EU SUNT învierea și viața.
             După ce ați spus timp de secole „Sunt neajutorat, sunt bolnav, sufăr”, ați inșcris în veșmântul eteric, în ceea ce lumea numește „subconștientul”, brazde adânci de energie, o conștiință care a acceptat ceea ce ați decretat pentru voi înșivă de milioane de ani. Folosind greșit viața, ați făcut același lucru cu corpurile voastre emoționale și mentale.
            Astăzi, Chelas Marii Frății Albe au ocazia să învețe lumii că folosind cuvintele creative SUNT, acestea ar trebui să fie întotdeauna urmate de o afirmație constructivă și pozitivă.
            Deoarece nu există nicio limită a puterilor de protecție divină care pot fi invocate și, de asemenea, nu există nicio limită a puterii transmutatoare a Iubirii Cosmice Hristice, aveți totul la îndemână pentru a vă realiza, proteja și susține eforturile divine.
            Pe măsură ce avansați în progresul vostru spiritual și în dezvoltarea voastră, deveniți stăpânul oricărei situații. Deci, cu un singur cuvânt, puteți spune valurilor: „Opriți-vă! „; poți spune marilor cutremure: „Oprește-te! „; le puteți spune erupțiilor vulcanice: „Liniștește-te! „. Și așa va fi!
Relația cu Prezența EU SUNT.
            Acum, după ce ne-am reconectat cu Prezența noastră EU SUNT și cu Armata Ascensionată, acea asociație pe care am ignorat-o de mai multe vârste, ar trebui să ne amintim că poate dura ani de zile pentru ca acest canal de comunicare să fie curățat de discordie. Asta poate fi comparat cu stabilirea unei legături radio cu un post îndepărtat. Există „prăjit” pe linie și o mulțime de interferențe.
            Realizați că vocile concertate ale celor patru corpuri inferioare, pe care le numim conștiința noastră, ar putea foarte bine să ne spună cât de mari suntem. Iată un exemplu: într-o zi din anii treizeci, în timp ce domnul Ballard explica elevilor prezența EU SUNT, unii le-au spus altora: „Oh, aud Prezența mea EU SUNT spunându-mi că ar trebui să faci asta sau asta”. Dar amintiți-vă, dragi studenți, că Prezența EU SUNT și Gazda Înălțată vă vorbesc numai direct, ca indivizi, indiferent de mesaj sau prompt! Doar în cele mai excepționale circumstanțe, Armata Ascensionată va folosi serviciile altei persoane pentru a vă sfătui ce ar trebui să faceți! Pentru vocile care ne influențează conștiința, prin urmare, să spunem că, din această zi înainte, doar Prezența noastră și nimeni altcineva este Controlul nostru Maestru!
            Prin invocarea zilnică a Prezenței noastre EU SUNT, cultivăm din nou și reînnoim un fel de asociere de care ne-am lipsit uneori de milioane de ani. Să ne hotărâm acum să fim avanpostul prezenței noastre glorioase EU SUNT !
Programarea unor modele de decrete eficiente.
            Eficacitatea unui decret este determinată atât de gradul de simțire și convingere eliberat, cât și de claritatea imaginii reținute în corpul mental, care constituie într-adevăr modelul în jurul căruia se agregă energiile fizice ale decretului. Fără convingere și sentiment pozitiv, decretul nu poate fi manifestat. În sentimente, nu există loc pentru îndoială cu privire la rezultatul unui decret.
            Cum ar trebui pronunțat un decret? În principiu, un decret mental tăcut nu este la fel de eficient ca un decret rostit cu voce tare, dar un decret emis în tăcere, încărcat cu încredere pozitivă și un sentiment de atotputernicie divină, este mai eficient decât un apel cu strigăte puternice neconfirmate prin sentimente. Volumul sunetului este mai puțin important decât calitatea sunetului. Amintiți-vă, totuși, că, deși decretele pot fi emise în tăcere sau cu voce tare, ele nu trebuie șoptite.
            Unele persoane pot fi în mod natural copleșitor de pozitive folosind un ton scăzut, magistral. Alții pot comunica sentimentele numai prin exercitarea unei anumite cantități de forță fizică, ceea ce oferă fluxului de viață asigurarea împlinirii. Toată lumea este liberă să facă ceea ce consideră potrivit.
            Ce îi conferă decretului puterea?       Este capacitatea studentului de a vizualiza decretul. Aceasta reprezintă peste optzeci la sută din puterea decretului. Aceasta înseamnă că nu puteți emite un decret fără a lua timp pentru l-a vizualiza! Interesul studentului este de a susține decretul, iar energiile sale trebuie să fie pozitive și controlate, dacă vrea să obțină rezultate de natură pozitivă din acesta. Pe scurt, pentru a materializa un decret, avem nevoie de sentiment, convingere și vizualizare!
         Ne putem întreba de ce este necesar să pronunțăm anumite decrete de trei ori. Răspunsul este că, de-a lungul secolelor, prin declarațiile noastre negative, am construit și cristalizat modele eterice negative. O afirmație de pe buzele voastre nu va scutura și transmuta aceste tipare! Pentru aceasta trebuie să folosiți decrete repetate și însoțite de radiații pozitive, care acționează ca un berbec și deschide calea către decretele perfecte ale viitorului!
            Când un decret este pronunțat de trei ori, acesta ajunge mai întâi la conștiința fizică, apoi la Eu Hristic și, în final, la Prezența EU SUNT, care sunt apoi toate la unison pentru a produce aceeași manifestare. Prin pronunțarea unui decret de trei ori, studentul își construiește încrederea și convingerea care duc la manifestarea acestuia.
            O sesiune de decrete ar trebui să fie programată de trei ori pe zi sau, cel puțin, de două ori, dimineața și seara. Funcționează mai bine decât o dată pe săptămână pentru o lungă perioadă de timp. De ce? Din cauza legii aplicării ritmice. Natura vibrațiilor înalte este să crească și, pentru a le folosi în tărâmurile inferioare în care trăim, aceste vibrații trebuie rechemate, trase în jos, cât mai des posibil. Prin urmare, este necesar să se decrete de mai multe ori într-un ciclu de douăzeci și patru de ore.
           Cel mai bun este să alegeți texte menționate într-o colecție de decrete, deoarece, în acest caz, stabilim o relație cu toți cei care au decretat același lucru, contribuind cu o dinamică formidabilă la succesul decretului. Din același motiv, odată ce anumite decrete sunt începute, este mai eficient să le repetăm ​​zilnic. Repetarea aceluiași decret întărește forma de gândire care este produsul său. Cu toate acestea, în unele ocazii poate fi, de asemenea, necesar să se construiască un nou decret pentru a întâlni o nouă lume sau o situație personală. Să nu ne fie frică să o facem, indiferent de ceea ce ar putea spune alții! Avem puterea și autoritatea de a folosi toate facultățile noastre, care sunt de esență divină în orice moment. Să fim mereu pregătiți să recunoaștem de unde vin!
            Decretele scurte, clare și rapide sunt necesare și preferabile declarațiilor lungi. Trebuie să fim capabili să vizualizăm clar ceea ce spunem. Nu este posibil să se facă acest lucru dacă declarațiile sunt prea lungi sau dacă decretele sunt emise prea repede. Unele decrete se încheie cu un „pumn”, cum ar fi: „Fă-o acum! Imediat!”. Acest lucru are efectul de a sigila totul în sentimentul elevilor, precum și în condițiile care trebuie transmutate.
            Faceți decrete bune, fraze ritmice, scurte, adăugați-vă sentimentele, convingerea și vizualizarea și lăsați dinamica să se construiască!
Structurați diagramele decretului.
            Fiecare decret constă din mai multe elemente esențiale care ar trebui pronunțate într-o ordine dată. Acum să vorbim despre structura și succesiunea componentelor majore ale unui decret. Vom da apoi câteva idei pentru decretele zilnice.
Faza 1 – Tăceți în voi înșivă și contemplați prezența voastră EU SUNT! Trimite-i dragostea și recunoștința ta! Prezența voastră EU SUNT este Eul vostru Divin individual; ea te-a susținut de-a lungul veacurilor și te susține astăzi. Relația dvs. cu Prezența voastră I AM este stabilită prin cablul de argint, care este ancorat în inima voastră. Amintiți-vă, într-o zi veți urca la această glorioasă Prezență EU SUNT și vă veți uni cu ea. Cereți la prezența dvs. I AM să fie o prezență activă pentru întreaga zi și să vă ghideze pașii importanți! Apoi, simți-te plin de lumină. Fiți conștienți că toată perfecțiunea divină așteaptă să vă curgă chemarea!
Faza 2 – Oferiți maestrilor autoritatea de a intra în lumea voastră! Omenirea ne-ascensionată stăpânește planul tău de existență. Armatei Ascensionate i se permite să intre numai la invitația omenirei sau la dumneavoastră. Să acordăm această permisiune iubitului Saint-Germain, directorul actualului ciclu de două mii de ani, iubitului El Morya, care a obținut Dispensația de la Podul la Libertate și lui Maha Chohan!
Faza 3 – Introduceți decretele cu un preambul! Chemați prezența voastră I AM și armata ascensionată! De asemenea, este benefic să apelezi la Maeștrii Ascenși specializați într-un anumit domeniu. De exemplu, când invocați Flacăra Violetă, apelați la Maestrul Ascensionat Saint-Germain, Arhanghelul Zadkiel și Ametist, flacăra sa geamănă.
         Cereți protecție pentru voi, pentru cei dragi și pentru toți căutătorii sinceri ai adevărului! În jurul prezenței tale I AM, vizualizează o coloană protectoare de lumină! Această coloană are un diametru de nouă picioare; te protejează de formele de gândire imperfecte care plutesc în atmosfera pământului.
În jurul nostru există entități vii, pulsante, calificate discordant. Maeștrii au observat că suntem conștienți de doar o mică parte din condițiile și lucrurile care ne înconjoară și ne influențează. Această energie calificată discordant se mișcă ca un vârtej de energie de care emană radiații distructive. Acestea sunt cauzele și nucleele secolelor de energie slab calificate de omenire.
Pentru a fi protejați de aceste influențe negative, putem fie să invocăm Sabia cu Flacără Albastră a Arhanghelului Mihail, fie să îi cerem iubitei Astrea să încadreze cauza și nucleul discordiei în Cercul ei Cosmic și să le dizolve prin Sabia sa de Flacără Albastră. Dacă faci asta, ce se va întâmpla? Prin marea asistență a iubitei Astrea, mișcarea rotitoare a acestui centru se va opri și radiația energiei distructive va înceta pur și simplu să existe.
Niciodată, în niciun caz, nu uitați să vă începeți ziua cu un apel către Coloana de Lumină Protectoare!
Etapa 4 – Invocați Legea Iertării! Ar trebui să știți că, în timpul sutelor de încarnări pe care le-am avut în trecut, ne am judecat greșit multă energie. Simplul fapt că suntem astăzi pe Pământ arată că am calificat greșit peste cincizeci la sută din toată energia care ne-a fost alocată. Prin harul divin, ne-a fost pus la dispoziție un singur instrument pe care îl putem folosi pentru a reduce datoria noastră karmică cauzată de greșelile noastre. Acest instrument se numește Legea Iertării și ar trebui să fie utilizat întotdeauna înainte de a emite un decret cu flacără violetă.
Spunând de mai multe ori pe zi: „EU SUNT Legea Iertării pentru mine și pentru întreaga omenire, pentru toată energia necalificată” (vezi decretul complet în secțiunea următoare), va aduce o luminozitate ființei tale și lumii tale pe care nu le-ai putea niciodată au bănuit. Amintiți-vă că este posibil să fi rănit nu numai oamenii din trecut, ci și păsările, animalele și alte vieți. Este posibil să fi abuzat de ființe elementare de pământ, apă sau foc, care au toate inteligența și se străduiesc să evolueze către o perfecțiune tot mai mare.
Când un decret este însoțit de un sentiment real de iertare pentru propriile greșeli și cele ale întregii omeniri, rezultă de aceasta foarte bune, nu numai pentru omenire, ci și pentru voi înșivă.
Prin urmare, cunoscând beneficiile acestei Legi a Harului Divin, nu ar trebui să iertăm pe cei care ne-au jignit? Mama Maria a răspuns odată la întrebarea: „Cum putem progresa spiritual, forțându-ne ritmul, cu pași repezi? Ea a spus pur și simplu: „Iertând pe toți cei care ți-au greșit”. „
Faza 5 – Folosiți Flacăra Violetă! Atotputernicul Dumnezeu, în marea Sa milă și în compasiunea Sa, ne-a dat, pentru folosirea noastră, o radiera magistrală pentru a șterge energia imperfectă și necalificată. Aceasta este Flacăra Violetă a Transmutației.
Până nu demult, Focul Sacru era cunoscut și predat doar în retragerile Maestrilor Ascenși de pe globul terestru. Dar, din cauza scurtului timp rămas pentru realizarea anumitor lucruri, Focul Sacru a fost adus la cunoștința lumii exterioare, unde oricine îl poate studia, folosi și experimenta libertatea pe care o dă.
Sub regimul legii oculte, răscumpărarea energiei necalificate, fie că este înregistrată în corpul fizic, mental sau emoțional, are loc prin suferință și boală. Legea ocultă a fost răsturnată în 1930 de ființei cosmice Victory; iar astăzi acea energie poate fi răscumpărată prin utilizarea Flăcării Violete. Este Legea Divină a Harului în acțiune.
Flacăra Violetă este un flux de energie care a fost calificat să prindă energia imperfectă și să o transmute până când este încărcată din nou în Perfecțiune. Este o activitate de iubire, milă și compasiune, care are puterea de a dizolva cauzele create de umanitate și ale căror efecte sunt cele mai dureroase. Până când omenirea nu înțelege și folosește conștient acest foc violet, va trebui să sufere consecințele acestor cauze care aduc atâtea suferințe lumii.
Când îți ceri zilnic propria Prezență EU SUNT și Maestrul Ascensionat Saint-Germain să sufle această Flacără Violetă a Transmutației prin tine, atunci începi să elimine creațiile malefice din corpurile tale emoționale, mentale, eterice și fizice și vei simți o ușurință și vioiciune în sentimentele tale, claritate în mintea ta și o schimbare în corpul tău fizic. Unii studenți văd această flacără violetă atunci când ea este chemață să acționeze în lumea lor, alții o simt, dar orice simțiți sau vedeți, atunci când este chemată, își face treaba perfect. Poate părea invizibil, dar toate marile puteri pe care le folosim în viața noastră de zi cu zi sunt, de asemenea, invizibile. Nu vă vedeți cablul de argint care vine de la prezența și dă viață, nici electricitate, nici iubire sau ură, dar vedeți efectele lor. Indiferent dacă le puteți vedea, mirosi sau nu este irelevant; sunt foarte reale.
Fiecare dintre noi a avut peste o sută de încarnări și toți am acumulat o mare cantitate de karma. Deoarece noi, ca studenți ai luminii, cunoaștem Flacăra Violetă, Legea Cosmică se așteaptă ca noi să o folosim. Karma se întoarce la elevi cu o viteză accelerată, cel puțin o dată pe zi. Deci, faceți mai bine: utilizați această Flacără a Milostivirii de două ori pe zi, dacă nu chiar trei!
Este mai bine să utilizați această flacără violetă de două sau trei ori pe zi pentru o perioadă scurtă de timp, mai degrabă decât să o utilizați jumătate de oră într-o zi și deloc a doua zi.
Acumularea de suferințe în lumea tuturor se petrece de-a lungul a milioane de ani și, fără un mod de a atenua cauzele distructive stabilite, consecințele ar fi cu adevărat insuportabile. Fericiți cei care găsesc și folosesc acest instrument divin, care le este disponibil astăzi. Flacăra Violetă a Transmutației este instrumentul divin, milostiv, care poate și va schimba totul în lumea ta dacă este folosit suficient! Dar trebuie solicitat! Nu vine de la sine! Folosirea Flăcării Violete a Transmutației și apelarea la Legea Iertării sunt cele mai eficiente modalități de a împiedica discordia să funcționeze în lumea voastră. Atunci când destui oameni folosesc aceste activități, vor preveni suferința peste tot pământul.
La sfârșitul fiecărui an, la Royal Teton Retragerea se află un fel de lac de Foc Violet numit „Chaudron Focului Violet”. Acest Cauldron este folosit pentru a răscumpăra karma rezultată din acțiuni neintenționate produse în ultimul an. Lacul în sine are aproximativ trei sute de metri în diametru. În ultimele zile ale anului, toată lumea este odată scufundată în Cauldronul Focului Violet. Studenții luminii, care îi cunosc și acceptă harul divin, pot solicita să fie scăldat de mai multe ori pentru un beneficiu sporit.
La 1 mai 1954, Saint-Germain a preluat conducerea perioadei de două mii de ani cunoscută sub numele de „Ciclul al șaptea rază”. Acest ciclu va fi cunoscut sub numele de Era Libertății. Deja putem percepe efectele în momentul prezent al istoriei noastre. Domniile multor dictatori au ajuns la sfârșit și, în multe părți ale Pământului, unde, în special, a fost exercitat controlul comunismului, oamenii se confruntă acum cu o libertate mai mare. Eliberarea fiecărui fragment de viață în următorii doi mii de ani este sarcina gigantică a lui Saint-Germain. Acest lucru poate fi realizat dacă suficiente persoane și grupuri colaborează la dizolvarea acestei creații umane care încearcă să înăbușe lumina în atâtea ființe umane.
Doctrina osândirii veșnice, care a dus la controlul oamenilor prin frică, superstiție și ascultare oarbă, nu este adevărul! Orice păcate sau greșeli au existat în trecut, oricare ar fi cauzele imperfecțiunii și impurităților stabilite, există o modalitate conștientă de a transmuta aceste greșeli și de a fi eliberați de ele. Aceasta este utilizarea zilnică a Focului Violet al Iubirii, Harului, Iertării și Transmutației!
Faza 6 – Revendicați-vă Ascensiunea! concentrați-vă asupra scopului întregii vieți, care este de a atinge Înălțarea la sfârșitul acestei întrupări.
Faza 7 – Luați-vă un timp de tăcere trimitându-vă dragostea și recunoștința către Gazda Înălțată, tărâmul îngeresc și tărâmul elementar, îngerul bunătății și elementul trupesc. Portretul și notă cheie al unui Maestru Ascensionat sunt cele două mijloace cele mai eficiente de aliniere.
Scopul acestei perioade de contemplare este de a finaliza serviciul prin acceptarea energiilor invocate. Fii calm, relaxează-te și eliberează-te de orice tensiune!
Puterile tăcerii.
            Elevul sincer are adesea nevoie de liniște în timpul zilei. Acest lucru permite energiei, directivelor, radiației și puterilor Prezenței să curgă și să hrănească cele patru corpuri inferioare, în conștiința exterioară. În est, o meditație asupra Sursei Supreme precede orice activitate. În Occident, unde nevoile orare necesită atenția și energiile elevului, această perioadă de părtășie spirituală este adesea trecută cu vederea sub pretextul că slujba este prea mare și nu lasă timp să tacă și să știe că EU SUNT Dumnezeu!
            Mulți oameni cred că cerințele celor patru corpuri inferioare, apetitul și îndemnurile lor, sunt îndemnuri de la Prezența EU SUNT și le recunosc ca fiind directivele sale. Elevul sincer trebuie să învețe să purifice și să disciplineze aceste vehicule pentru a-și recunoaște situația ca servitori ai Prezenței EU SUNT. Acest lucru se realizează cel mai eficient calmând energiile corpului mental, calmând marea sentimentelor noastre, refuzând corpul eteric să reapară eșecurile și deziluziile din trecut și disciplinând corpul fizic. Desigur, este nevoie de timp, răbdare, consecvență și forță. Când toate acestea sunt realizate și numai atunci, se poate auzi vocea liniștită a Prezenței EU SUNT.
            Maeștrii Înălțați ne spun că invocarea Prezenței EU SUNT și a Gazdei Înălțate a Luminii este esențială pentru a magnetiza un flux direct al energiilor lor prin noi. Cu toate acestea, individul ajunge neapărat la un punct în care, făcându-și cererea, trebuie să rămână tăcut.
            Iubitul Maestru Înălțat Isus a spus: „Astăzi, ca și în timpul lucrării mele, omenirea are nevoie de atât de mult ajutor! Dar există o tendință de a ne grăbi să slujim, fără a lua măsurile de precauție de a bea din sursa cosmică. Îți vei aminti că am mers deseori la munte să mă rog. „
Iubitul Maha Chohan a spus: „Zâmbesc când văd omenirea pământească atât de dornică de călătorii și de vacanță, când ea poate merge în acest tărâm interior pentru a respira și a reveni mai înveseliți decât poate reveni de la nicia stațiunea de sănătate, sau de la nicio soare fizic expunerea. Dragi copii ai inimii mele, vă implor să intrați adânc, foarte adânc în inima tăcerii și să cunoașteți în mod profund că în adâncul vostru există plinătatea vieții pentru sănătatea voastră, plăcerea voastră, prosperitatea și pacea! „
            Saint-Germain a spus: „Înălțarea conștiinței externe prin rugăciune, invocare, decret, vizualizare și cântec este doar jumătate din exercițiul spiritual perfect care ar trebui făcut în mod conștient de către studenți. Acceptarea energiilor invocate de vehicule alerte și receptive și controlate completează acest serviciu. Pentru a fi sfânt, ia-ți timp! „

Sugestii de decrete, și contemplare.
            Acordați-vă atenția Prezenței voastre EU SUNT. Trimite-i dragostea și recunoștința ta. Roagă-l să te ghideze. Apoi, cu un sentiment profund, spuneți următoarele decrete:
               1 – În numele Prezenței mele EU SUNT și în numele întregii umanități, acord autoritate deplină asupra Pământului și a condițiilor sale ambientale îndrăgitilor Maeștri Ascenși Saint-Germain, El Morya și Maha Chohan, pentru ca acolo să realizează manifestarea Planului divin.
            2 – Prezența puternică și iubită EU SUNT și iubitul Arhanghel Mihail! intensifică-ți coloana de protecție de substanță luminoasă pură prin și în jurul meu și încarcă-o cu protecția ta invincibilă, atotputernică și impenetrabilă!
             3 – Prezența iubită EU SUNT, Îngeri ai Flăcării Albastre și iubita Astrea, prin acțiunea puternică a Sabiei tale de Flacără Albastră, încadrează în cercul tău cosmic toate nucleele și toate cauzele energiei calificate într-un mod negativ care se află în mine, în jurul meu, în întreaga omenire și în jurul ei! Prindeți această energie și faceți-o sterilă. Iluminați, iluminați, luminați-i sursa și faceți ca această energie să nu mai poată înterfera cu viață!
               4 – EU SUNT Legea Iertării pentru mine și pentru întreaga omenire, pentru toate greșelile, pentru energia necalificată și pentru a mă abate de la Lumină. (de trei ori)
               5 – Prezență puternică EU SUNT, iubitii Maestrii Ascensionați Saint-Germain, Arhanghel Zadkiel și iubita Ametist, sufla prin mine și în jurul meu Flacăra Violetă Transmutătoare, Focul tău Sacru! Purificați și transmutați orice energie pe care am calificat-o ca negativă! Păstrați această Flacără în acțiune, puternică și susținută!
              6 – Prezență puternică EU SUNT, îmi dirijeaza activitatea, lumea mea și treburile! Preia controlul deplin asupra mea, ghidează-mă și luminează-mă la fiecare pas pe calea mea! Fă-mă să ofer cel mai mare serviciu posibil! În înțelepciunea ta, fă-mă să îmi dau seama Înălțarea mea la sfârșitul acestei întrupări. EU SUNT, Manifest Ascensiunea! Mulțumesc, iubită EU SUNT Prezență.
            Jucați cuvântul cheie al unui Maestru Ascensionat! Taci în tine! Trimite-ți dragostea și sentimentele de recunoștință unuia sau mai multor Maeștri Ascensionați; folosește un portret! Gândiți-vă la conștiința, natura și sentimentele acestui Maestru Ascensionat! Îi mulțumisți pentru asistența sa acordată pentru ziua respectivă! Trimite iubire și recunoștință tărâmurilor angelice și elementare, inclusiv îngerului tău de bunătate și elementului tău corporal! Acceptă întoarcerea energiilor iradiate către tine!
Binecuvântat foc violet.
Binecuvântat foc violet al iubirii de libertate,respiratie, respiratie, respiratie!Binecuvântat Foc Violet de sus,inalța, inalță totul!Coboară! Apăra! Transmutați și dizolvați!Eliberează Pământul cu iubirea Ta înflăcărată!
Binecuvântat foc violet,respirație, respirație și respirație,pe cărările Libertății!

Câteva declarații utile EU SUNT.
            – Aceasta este ziua pe care Dumnezeu a făcut-o, o zi în care voi exprima virtuțile lui Dumnezeu în toată frumusețea și în toată desăvârșirea lor.         
  – EU SUNT la unison cu inima lui Dumnezeu și calific constructiv energia vieții care mi se va da astăzi.           
– EU SUNT în pace și exprim armonie totală și perfectă; Știu că Armata Ascensionață mă va proteja, mă va îndruma și îmi va asigura toate nevoile.           
– EU SUNT Prezența puternică și victorioasă care mă ajută să manifest perfecțiunea în toate situațiile cu care mă voi confrunta astăzi.         
  – EU SUNT hotărât să nu acord atenție sau putere lumii înfățișării și voi încerca să fiu paznitul ușii de gânduri și sentimente. Insist că omul este un Dumnezeu potențial. Pentru tot ceea ce SUNT gata să primesc, sunt profund recunoscător.
Declarații puternice ale lui Isus.
      – EU SUNT Învierea și Viața sănătății mele perfecte!     
– EU SUNT Învierea și Viața puterii și energiei mele nelimitate!    
  – EU SUNT Învierea și Viața abundenței mele infinite de bani și a tuturor lucrurilor bune!      – EU SUNT Învierea și Viața Planului meu divin realizat.

Pentru a solicita extinderea învățăturilor:   
 – EU SUNT victoria extinderii cauzei Libertății din Saint-Germain!   
 – Prezență puternică EU SUNT, fac ca cărțile învățăturilor originale ale Marii Frății Albe să fie traduse în limbi străine și distribuite pe toată planeta! Fie ca toți cei care sunt gata să accepte această minunată învățătură să aibă acces la ea!   
 – Prezența puternică EU SUNT, iubiții Maeștri Ascendenți Saint-Germain, El Morya și Pallas Athena (Zeița Adevărului), atrag la această învățătură pe toți cei care pot beneficia de ea și oferă acest serviciu atât de necesar în acest moment de criză!

Decret pentru ca Lumina să coboare:
            În numele și prin puterea și autoritatea Prezenței Mea EU SUNT, a iubitului Helios, a lui Vesta, a Zeiței Luminii, a Maha Chohan și a Legiunilor Luminii prin infinit, invoc Lumina lui Dumnezeu care nu poate eșua niciodată, și pacea cosmică care este dincolo de înțelegerea minții umane.
           Eu Comand pentru fiecare națiune de pe Pământ, imediat: să fie Lumina să coboare,coboară, coboară, coboară! Protejează, protejează, protejează! Comandă, comandă, comandă! EU SUNT Lumina, EU SUNT Lumina. EU SUNT, SUNT, SUNT Lumina.(Faceți acest decret de trei ori, apoi înlocuiți „Lumina” cu „Pacea”, apoi „Iubirea” etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *