lanto

APELURI DE LANTO.

 A/ Apelurile date în timpul discursului lui Bien Aimé Lanto.

  1. Cheamă-ți mintea exterioară la ordine în fiecare zi spunând:
  Puternică Prezență AYAM, ai grijă ca astăzi să nu fac nici o greșeală! Pun în Mâinile Tale toată puterea în planul fizic. Fie ca puternica Ta Inteligență Directoare să stabilească aici o activitate perfectă. Nu mai accept ca eul uman – eul meu uman – să aibă încă puterea de a face greșeli!

  2. De fiecare dată când eul vostru uman încearcă să se impună, spuneți foarte calm :
  O clipă, vă rog! Nu mai există greșeli în lumea mea! Atenție! Puternică Prezență AY M, ia comanda aici și ai grijă ca eu să nu mai fac greșeli! Știu că, făcând acest Apel către Puternica mea Prezență AYAM, facultățile selective, discriminatorii ale Ființei mele acționează cu Putere deplină: în consecință, erorile nu mai sunt posibile!

  3. Această Afirmație este foarte puternică și este vital să o repetați cel puțin o dată la fiecare oră de veghe:
  Puternică Prezență AYAM, fă-mă și menține-mă infinit și exclusiv receptiv la Tine și la Perfecțiunea Ta, și absolut închis față de toată creația umană.

  4. La orice apariție discordantă sau înspăimântătoare, spuneți :
  Ești neputincios! Puternica Prezență AYAM este Singura Autoritate, Singura Putere și Singura Activitate în lumea mea. Dispărea!

5. Când apare o aparență de discordie în grupurile voastre, în familia voastră sau în anturajul vostru, spuneți: 
  Puternică Prezență AYAM, apucă acest lucru, oprește-l și împiedică-l să creeze o imperfecțiune.


 B/ Apeluri de Royal Teton.
   Aceste Apeluri sunt date pentru a vă alătura Reuniunii Maeștrilor Ascensionați și Discipolilor Tetonului Regal.

  1. Iubitul Lanto.
  Prin Numele, Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, cer, poruncesc, insist și EU SUNT acea Puternică Prezență AYAM care poruncește și menține pentru totdeauna că:
  gelozia, egoismul, discordia, îndoiala, frica și privarea de orice lucru bun – ca fiecare impuls emoțional necontrolat din mintea mea sau din corpul meu de dorință, conștient sau inconștient – cauza, efectul, înregistrarea și amintirea lor, să fie anihilate în mine și în întreaga umanitate, înainte ca ele să se apropie sau să afecteze din nou Viața.
  AYAM, Eu Cer ca acest Apel să se manifeste fizic,
  Eu Poruncesc ca ea să fie manifestată fizic, 
  Eu Sunt Puterea care o face să apară în planul fizic,
  O, Atotputernicule AYAM x3.

2. Puternică prezență AYAM, și iubitul Lanto!
  Încărcați, încărcați, încărcați-ne cu Puterea, toată Puterea și Puterile, Puterile, Puterile Titonului Regal!
  Intensificați în Curenții noștri de Viață Activitățile și Puterile Luminii și ale Focului Sacru care sunt necesare pentru a ne conecta la Radiația de Lumină emisă de Titon Royal!
  Faceți din noi un asemenea infern încât să mistuim orice discordie și tot ceea ce susține acțiunea forței sinistre în patria noastră, în iubita noastră Europă și în întreaga umanitate, acum și pentru totdeauna!
  O, Atotputernicule AYAM x3.

  3. Iubitul Lanto.
  Prin Numele, Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Invincibilă a Puternicei mele Prezențe AYAM, Eu Cer, Eu Comand ca Radiația Iubirii Sacre a Focului Sacru să fie intensificată în Acțiunea Sa pentru a forța Purificarea substanței și a energiei în mintea și corpul de dorință al întregii umanități.
  Eu Poruncesc ca Armonia să fie menținută pentru a permite Iubirii Divine să realizeze ceea ce oamenii sunt incapabili să realizeze singuri.
  O, Puternic AYAM x3.

4. Iubitul Lanto.
  Prin Numele, Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Invincibilă a Puternicei mele Prezențe AYAM, Eu Cer, Poruncesc ca toate Puterile și Autoritatea Fluxului meu de Viață să intre în Acțiune în lumea exterioară pentru a vindeca rănile urii, mâniei și egoismului din întreaga umanitate.
  Eu Aduc Laude și Recunoștință pentru Oportunitatea de a fi Una cu Maeștrii Ascensionați. Prin Apelurile mele și prin folosirea Numelui Divin AYAM, Eu Poruncesc ca toată Iubirea Invincibilă necesară pentru a înlătura suferința umană să intre în Acțiune și să fie Prezența Suverană care vindecă lumea, acum și pentru totdeauna.
  O, Atotputernicule AYAM x3.

  5. Iubitul Lanto.
  Prin Numele, Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Invincibilă a Iubitei mele Puternice Prezențe AYAM, Eu Cer, Eu Poruncesc ca Maeștrii Ascensionați să aducă în Acțiune Focul Sacru Invincibil al Titonului Regal, ca această Substanță de Lumină Cosmică să pătrundă în atmosfera Pământului, să forțeze o Purificare Eternă să aibă loc și să ridice vibrația structurii atomice a întregii umanități.
  Fie ca Inspirația acestei Substanțe de Lumină să oblige corpurile să se debaraseze de obiceiurile și dorințele distructive, acum și pentru totdeauna.
  O, Puternic AYAM x3.

 6. Elohim Cyclopea.
  Prin Numele, Iubirea, Înțelepciunea, Puterea, Autoritatea și Victoria Invincibilă a Iubitei mele Prezențe Puternice AYAM și prin Iubirea Invincibilă a Focului Sacru, Eu Încarc prin forma mea fizică în acest moment Magnificile Activități Invincibile dirijate din Titonul Regal – aceste Raze Puternice de Lumină Cosmică și aceste Activități de Foc Sacru!
  Eu Le Direcționez în activitățile fizice ale umanității.
  Eu Mențin această Flacără Invincibilă în Acțiune până când Supremația Justiției Divine se va manifesta în toate lucrurile, acum și pentru totdeauna.
  O, Puternic AYAM x3.

Recunoaștere:
 Iubit Elohim Ciclopea, Iubit Lanto și Iubita Frăție a Titonului Regal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *