elohim PACEA 1 – 2

  

Iubitul Elohim al păcii.
  Santa Fe, New Mexico, 20 aprilie, 1958.

  Iubit al inima mea, astăzi, mă apropii de circumstanțele fizice externe, si am privilegiul pentru a elibera radiaţii de foc sacru pe care dragostea mea poate oferi și care este dragostea mea pentru pamant. Sper să te fac să înțelegi ca uneori, suntem foarte aproape de tine, și putem fi întotdeauna cu tine atunci când Arată supunere totală față de puternica prezență AYAM – Eu Sunt și pentru noi, astfel încât puteți primi ceea ce vă putem da.
  Aș dori acum să experimentați următoarele: să notați viteza cu care, după efectuarea apelului și de cotitură atenția dumneavoastră, în primul rând pentru a vă dragi prezență AYAM – Eu Sunt, și apoi la noi, cât de repede lumea ta primește radiația iubirii noastre. Vreau să înțelegeți că este nevoie de mai puțin de treizeci de secunde pentru dragostea noastră și pace pentru a ajunge la lumea ta emotionala din momentul în care vă face apel la dumneavoastră iubit AYAM prezență și la noi, pentru ne a vă face res simt pacea noastră și flacăra iubirii inimilor noastre.
  Ascultă-mă bine. După ce faceți acest lucru mai multe ori, dacă vă simțiți doar un anumit calm, încercați să înțelegeți că pacea este în acest calm și că această pace este dragostea noastră. Nu permiteți intelectul dumneavoastră, deoarece ați rămas calm pentru o vreme, să vă spuneți: „spuneți, ați făcut apelul și nu ai simțit nimic!”
  Odată ce ați făcut apel la dumneavoastră dragi prezență AYAM – Eu Sunt, și la noi, trebui deveniți unul cu apelul tau și să fie loial cu tine! Nu permiteți intelectul sau sentimentele voastre să nege porunca divină pe care o faceți! Dacă îți amintești ce-ți spun, vei învăța ce înseamnă manifestarea instantanee. Intelectul și sentimentele au fost de prea mult timp permis să intervină în dragostea care este în mod constant turnarea afară, în dragostea care este întotdeauna pace, în dragostea care este întotdeauna puritate, și care are întotdeauna dorința de a vă oferi de el însuși, mai mult decât niciodată vei fi capabil să folosească.
  Într-o zi va trebui să decidă să stăpânească sinele exterior și niciodată nu permite-l din nou să intervină în pace și dragoste de la marile noastre Regate ale vieții că această lume are nevoie, pe care trebuie să o ai pentru a atinge măiestria ta, și care sunt protecția ta împotriva circumstanțelor discordante.
  Vă asigur că focul sacru al iubirii noastre și pacea iubirii noastre sunt un izolator și armura de protecție în jurul vostru, atunci când înțelegeți că, de îndată ce îl simțiți, focul sacru al nostru octavian te umple, și inunda lumea din jurul vostru, pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie, și pentru a răspunde apelului.
  Am putea, desigur, iubitii mei, să atragem destulă forță electronică în tine și în jurul tău să te scoată din locurile tale, și totuși ne-ar folosi doar Love. Dar a grăbesc sinele extern pentru că este rebel este contrar legii, cu excepția cazului în care devine rău. Dar ceea ce vrem să recunoști, ceea ce vrem să faci, este să te asociezi cu noi în fiecare zi. Ve trebuie să ne simți, să simți dragostea noastră, înainte să ne poți vedea. Deci, atunci când dai dragostea ta pentru a-ți dragi prezență AYAM – Eu Sunt și, apoi, pe exemplu, pentru mine, și cereți-mi să vă completați cu pacea și dragostea de foc sacru al inimii mele, nu va fi treizeci de secunde înainte de a începe să simți calm, fiorul, energie, puterea și pacea pe care eu dau instantaneu în răspuns la apelul dumneavoastră.
  Suntem mai aproape de tine decât respirația ta și mai aproape de tine decât picioarele și mâinile. Prin urmare, dacă comandați sinele vostru exterior să se retragă, și să ne cerți să vă facem să simțiți revărsarea iubirii noastre și pacea focului sacru, vă asigur că suntem perfect capabili de aceasta, indiferent de creația ta umană.
  Ce crezi că se întâmplă, uneori, în atmosfera Pământului, când totul se calmează? Ce crezi că ar putea fi? Este un val al focului sacru al iubirii noastre, puritatea noastră, pacea noastră, care provin de la înălțimile de puritate invincibilă și perfecțiunea invincibilă. Putem trimite acest val în atmosfera pământului, sau într-o persoană și în jurul ei, la fel de ușor ca tine poate directe fascicul de o lampă electrică pe la ceva ce căutați sau doriți să vedeți. Nu există nici un loc în univers că dragostea de focul nostru sacru nu poate ajunge. Nu există nici un loc unde acțiunea vibratorie a luminii noastre și pacea sa nu poate merge. Nu este nimic care poate sta în calea pasajul său, pentru că este focul sacru provenind din inima marelui soare central, și este prezența care controlează totul, peste tot.
  Deci, dacă vrei ca pacea să fie în tine, întoarce-te la iubita ta prezență AYAM – Eu Sunt, apoi la mine, și cer ca dragostea și pacea focului sacru să se manifeste în tine cu o astfel de forță încât să fii forțat să le simți, și că această forță este atât de mare, încât ea obligă totul în jurul tău să se calmeze. Putem să circulăm această forță în tine și în jurul tău, o faci să apară pentru tine, prin tine, o proiecteze în jurul tău și în fața ta. Putem lăsa să curgă pentru a vă proteja. Poate să te preceadă și să-ți limpezesc drumul. Te asigur că ea este atotputernicul.
    Ascultă-mă bine! Vreau să-ți spun un secret astăzi. Dacă doriți să stăpânească sinele exterior atunci când el vrea să agite în toate direcțiile, sau când sunteți înconjurat de toate aceste agitație, intra în obiceiul de a spune tuturor că există în lumea ta emotionala: „în numele de prezență puternică AYAM – Eu Sunt și în numele Elohim păcii, îți poruncesc: pace, taci!” Spune-o cu forța de condamnare, apoi relaxați-vă și începeți să simțiți acest liniște, pentru că, vă asigur, agitația continuă și acțiunea vibratorie a corpului emoțional seamănă cu leagănul permanent al undelor oceanice. Apele planetei sunt supuse unei valurile continue. Pentru că corpul tău emoțional este alcătuit din elementul de apă, orice care tulburi apele planetei va fi simțită de tine într-o oarecare măsură, dacă nu comanzi corpul tău emoțional să nu-l simtă.
  Dacă faci ceea ce spun eu, atunci când simțiți dorința de a lua parte la o discuție sau confruntare, dacă sunteți în stare să comande la sinele extern să stea nemișcat până când ați simțit că puterea păcii noastre și a noastră Dragostea în tine au preluat controlul, tot ce tu va trebui să spun atunci, veți spune cu forța, în stăpânirea deplină de tine, și veți descoperi toate eficiența sa, și veți vedea că acest lucru vă oferă victorie. Dacă nu faci asta, și ca vorbești în emoţie, nu ai nici o idee despre ceea ce care va umple tu, și ceea ce va trebui să se lupte cu uneori de săptămâni. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să spui: „pace, taci!”, până când veți simți această pace venind din prezența voastră, și dragoste și pace venind de la octavian al nostru. Ca regulă generală, vă va lua mai puțin de un minut pentru a fi umplut cu recunoștință imensă pentru a nu avea vorbit, și pentru a începe să se simtă modul în care puterea de tăcere este capabil de a controla turbulențele din lumea ta emotionala, sau cele a celor care sunt aproape de tine.
   Acum, pentru a distra tu, aș dori să încerce o experiență: atunci când doriți să se simtă cu certitudine absolută că este într-adevăr dragostea mea și pacea mea de foc sacru care vin în tine, prin tine și în jurul tău, puteți să vă spun la dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt și spune-mi: „fă-mă să vibra cu pacea ta, fă-mă să vibra cu pacea ta, și să preia controlul pentru totdeauna!”
  În aceste condiții, voi proiecta o anumită intensitate a forței electronice al Octavian nostru și o activitate specială a focului sacru al Templului Păcii. Pe măsură ce deveniți conștienți de ceea ce este acest lucru, și după ce simti acest de multe ori, se va întâmpla frecvent, atunci când va fi prins în circumstanțele din lumea exterioară, că nu vă așteptați la acest, și chiar că nu gandesti la noastră pacea nici la noi, că acest frisson pătrunde în tine și te înfășura: este forța noastră electronică, care va înfășura și umple tine, și care va menține pacea în jurul tău, asigurând Victoria a ceea ce va realiza.
  Vrem să te antrenezi să ne simți, mai degrabă decât să simți agitația lumii exterioare. Asta vă va permite să practică acest exercițiu într-un mod concret. (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.
  Am un alt motiv foarte important pentru a vă ajuta să calma sinele extern tau și să ne simțim în orice moment, în mijlocul de orice circumstanțe. Pentru început, dacă luați acest obicei, va fi mult mai ușor pentru noi să vă punct în mijlocul de circumstanțe care ar putea fi foarte agitat. Dar, mult mai mult decât atât, dacă cereți ca această putere a iubirii noastre și a păcii noastre de foc sacru intră în tine, rămâne în tine, inobiceiurile tu și în cele din urmă devine tu, care este, este parte din curentul tau viații, o putere formidabilă și un formidabil maiestatea sa se va manifesta în voi și vă vor ajuta să stăpâniți toate circumstanțele lumii exterioare cu care veți intra în contact. Acesta va fi apoi umil calm și echilibrat de control al puterii, care va aborda circumstanțele, deschide calea pentru tine și să vă aducă succes în orice moment.
  Și asta va fi extrem de benefic pentru sanatatea ta! Și chiar mai mult, asta va deveni magnetul, care va atrage la tine prin însăși efectul de pace pe care le va menține în tine-care va atrage la tine toate binecuvântările din lumea exterioară că corpul tau superior mentale vrea să lua, pentru a face uz de ele în lume extern, pentru a împlini propriul său măre planul divin.
  Acest lucru va afecta sănătatea dumneavoastră, aceasta va afecta finanțelor dumneavoastră, acesta vă va oferi oportunități în afacerea dumneavoastră, aceasta va influența tot ceea ce faci în lumea exterioară. Nu există nici o putere mai mare de iubire și binecuvântare pe care o puteți oferi prin radiații decât iubirea păcii noastre, deoarece prezența sa a focului sacru, pătrunzând în voi, stabilește în voi, prin voi și în jurul vostru flacăra eternă care vine din Șapte Puternic Elohim al creației. Acest lucru va permite o mare, multe binecuvântări să vină la tine și în tine, de îndată ce focul sacru al octavian nostru curge în tine și în jurul tău, de îndată ce îl iubești, îl recunosc, și știu că el a venit în tine și în jurul tău, să el face acum o parte din curentul tau vieții, și că tu va fi devenit pacea noastră pentru viață oriunde ai fi.
  Aceste binecuvântări, aceste puteri magnifice ale vieții și perfecțiunea sa vă așteaptă pentru voi să le folosiți pretutindeni. Noi suntem Gardienii al acest. Noi suntem donatorii acestui magnific foc sacru pentru fiecare dintre curenții vieții. Prin urmare, dacă doriți o intensificare a unei anumite calități sau activități, și vă întoarceți la preaiubitul dumneavoastră prezență AYAM – Eu Sunt, și la noi, vă asigur că legea cosmică este dispusă să toarne în voi dragostea de foc Sacru de orice calitate, chiar în momentul în care îl cereți, pentru că nu puteți cere mai multă lumină, sau mai multă dragoste, sau mai multă pace a focului sacru, fără ca legea cosmică să răspundă instantaneu la apelul dumneavoastră. Pentru că asta e legea cosmică!
  Indiferent de experiențele pe care le-ați avut în trecut, când cereți ca mai multă lumină, mai multă dragoste și mai multă pace a focului sacru să vină să a sta în voi, marea lege a vieții este astfel făcută încât asta vi se acordă în moment pentru tine de a face uz de ea, și de a ia direcția de ea în lumea exterioară. Dacă vă faceți probleme pentru a lua acest obicei, vom face tot ce putem pentru a vă menține aproape de noi, și să vă învăluie în aceste activități ale focului sacru. Eu vă asigur care aceste activități sunt toate dragoste, toate lumina și toate pacea. Spune-mi, ce ai putea găsi în toate astea care îți pot aduce ceva care să arate ca primejdie?
  Revenind la marea inimă a creației, la preaiubitul dumneavoastră prezență AYAM – Eu Sunt, la maeștri ascensionati și la ființele cosmice, concentrându-vă atenția asupra lor pentru a menține un contact suficient de strâns, nu vedeți că dorința Inima ta va atrage la el binecuvântările fără margini ale marelui nostru octavian al vieții? Din moment ce suntem o prezență soare în mod constant turnarea dragostea, puritatea, și pacea lui sacru foc, la viață, peste tot și pentru totdeauna, puteți primi un flux de acest veșnică revărsare în tine, în viața ta, și intensitatea sa va depinde numai de dorinţa ta.
  Ah, dacă umanitatea, în cazul în care mai mulți oameni în această lume ar putea înțelege care sunt șapte puternic Elohim de creație, și ce binecuvântări ați putea obține, doar cer pentru ea, atunci am putea ridica omenirea mult mai repede, și să-l extragem din circumstanțele discordante care trebuie consumate.
  Deci, dacă vă veți antrena să mă simți instantaneu, în chiar momentul în care dragostea voastră ajunge la prezența voastră puternică AYAM – Eu Sunt, și el ajunge la mine, și veți cere-mi să vă fac să vibra cu dragostea mea și pacea mea de foc sacru , Vă asigur că voi fi capabil de a încărca în tine o forță electronică, care va face să vibra și care va dura în tine pentru mai multe zile, și că se va manifesta de fiecare dată când îi vei da recunoștință! Recunoașterea, acceptarea și utilizarea a ceea ce spun sunt esențiale pentru a-i permite să crească în tine și să-și amplifice puterea, până când prezența sa soare în tine și în jurul tău stăpâneste toate circumstanțele, și face că totul este în regulă.
  Este uneori dificil pentru noi, în timp ce noi dețin aceste puteri magnifice ale vieții întotdeauna gata să binecuvânteze pe toți și de a oferi doar fericirea perfecțiunii, să aibă să aștepte din cauza indocilitatea omenirii, așteptați și așteptați, secol după secol, că indivizii trezi, ajunge la noi, și dorința de binecuvântările pe care le putem da atât de ușor, care dau astfel de fericire la viață, și care sunt stăpânirea de octavian a Maestrilor Ascensionați în întreaga creație.
  Deci, de fiecare dată când greutatea lumii exterioare te zdrobește, când suferința pare să te copleși, sau ca ea încearcă să ajungă la tine, ar trebui să izolează-te pentru o vreme și să-ți recapeți calmul! Atunci cere-ți la prezența puternică AYAM – Eu Sunt, și la mine, să te umplu și să te fac să vibra cu focul sacru al iubirii mele și al păcii mele. Într-o clipă, tot în tine ce veți găsi calm, și veți recâștiga un sentiment de bunăstare și, în timp asta durează, frisson din această putere va crește în intensitate, și cu cât mai mult îl lăsați să curgă, cu atât mai mare puterea sa va fi. Acesta vă poate aduce numai bucuriile cele mai celeste și puterile libertății.
  Sper să simți frisson care umple această cameră chiar acum; Dacă ar fi să rămân aici și să accentuez această presiune asupra ta un pic mai mult, ți-aș da, chiar în acest moment, dovada realizării cuvintelor mele.
  Mulți dintre voi care au participat la clasa de la Chicago, când am venit, prima dată, experimentat ceea ce mă refer la. Dar astăzi, vreau să deschid poarta și să invit dragostea focului sacru și pacea marelui nostru regat al vieții, în tine și în treburile tale, astfel încât binecuvântările și puterea noastră să-ți umple lumea cu perfecțiunea și realizările victorioase. Vă umplem cu puterile care vă vor permite să îndepliniți și să manifestați planul divin și să închideți ușa, prin dragostea și pacea noastră, la ceea ce a fost primejdie și discordia trecutului.
  Ești la intersecția vieții tale; până în prezent, ați ales să urmeze calea luminii, de acum încolo va trebui să urmeze calea păcii pentru a obține cele mai mari puteri de prezența dumneavoastră iubit AYAM – Eu Sunt, sau de maestrii care vă asistă, astfel încât să puteți fi capabil pentru a realiza lucruri mai mari și pentru a oferi servicii națiunii voastre și colegilor voștri ființe umane, care este dreptul dumneavoastră din naștere și obligația dumneavoastră față de țara dumneavoastră. Sperăm că prezența-soare a păcii voastre va fi o ancoră pentru națiunea voastră, împiedicând oamenii voștri să sufere alte distrugeri.
  Nu sunt aici printr-o decizie arbitrară. Nu am venit pentru a vă rugăm să câteva persoane, într-un anumit loc al acestei națiuni. Am venit să ancorez în structura Pământului în sine, aici, și oriunde există studenți AYAM, cu condiția ca acestea să facă acest apel, să ancoreze ca marii piloni, solide ca oțel, al puterea focului nostru sacru pentru a menține pacea, pentru a potoli națiunea, pentru a controla puterile naturii, pentru a menține echilibrul în acest teritoriu, pentru a permite ca planul divin să fie îndeplinit și pentru ceea ce este constructiv să fie protejat.
  De pentru aceea, iubitii mei, voi călători în aceasta țară astăzi. (Aplauze) Un mare mulțumesc, dragii mei. Sper că voi primi suficiente apeluri pentru a ancora pacea mea și puterea sa în această națiune, să-l țină sub control și pentru a preveni necazurile care nu au nimic de-a face cu pacea. Vă mulțumesc foarte mult, dar vă rugăm să stați așezat.
  Dacă fiecare dintre voi este dispusă să facă apelul pe care v-am atras atenția și dacă cereți ca prezența-soare cosmic a iubirii și păcii focului sacru să intre în structura țării voastre, și  ea facă să vibră oamenii cu o forță care necesită menținerea păcii, acest lucru va preveni multe evenimente distructive de la întâmplă.
  Deci, iubitii mei, dacă vă aduce în tine ceea ce eu spun și cer dragostea noastră și pacea noastră de foc sacru pentru a vă face să vibra din interior, și că cereți ca prezența-soare a acțiunii sale cosmice și a controlului sale să facă vibra națiunea cu puterea care menține pacea, ne veți da o oportunitate de a reduce cu siguranță răul – și în timp ca prezența soarelui va creste-pentru a neutraliza o mulțime, mulțime de lucruri pe care oamenii ar fi trebuit să aibă grijă de, și, ca urmare, ei vor rămâne în pace!
  Deci, iubitii mei, de fiecare dată când invoci prezența-soare iubirii noastre și pacea noastră a focului sacru, cere controlul său invincibil, și că nenumărate legiuni victorioase intra națiunii voastre acum și să atragă focul sacru care este lor de măiestrie pentru totdeauna!
  Din Marea noastră împărăție a vieții, tot ce putem face este să oferim tot ce este perfecțiunea focului sacru, și să încercăm să-i ajutăm pe indivizi să-l ceară să acționeze în lumea exterioară și să-l folosească pentru a copleși distrugerea, până când ea este forțată să părăsească pământul sub acțiunea legii cosmice.
  Iubitii mei, ceea ce îți ofer la ora asta e menit să salveze națiunea. Dar, pe măsură ce îl recunoașteți și îl desenați în voi înșivă, veți descoperi că este o prezență vindecătoare pentru fiecare dintre voi în mod individual. Apoi va deveni forța în atmosferă, care va controla ceea ce vă înconjoară și să facă călătoria mult mai confortabil.
  Pe măsură ce vei merge mai departe folosind acest foc sacru, puterile tale puternice se vor manifesta pentru folosirea ta în lumea exterioară, iar ei îți vor da binecuvântările lor și te pot face să realizezi lucruri care vor binecuvânta viața peste tot. Și daca cere ca presiunea cosmică a iubirii noastre și pacea noastră de foc sacru au o astfel de forță că face totul vibra, oriunde l-ai conduce, atunci un număr de oameni vor face experiențe interesante. Și chiar dacă ele nu simt că o simt acum, pe măsură ce trece timpul, vă asigur că va fi cazul; căci o voi obliga să acționeze în toate viețile, dacă un număr suficient de oameni din această țară cer prezența ei cosmică și controlul cosmic al focului sacru asupra tuturor celor care există în granițele voastre.
  Iubitii mei, pot veni foarte aproape de tine. Vă pot da o putere pe care n-ați posedat-o niciodată, și vă pot oferi o asistență care va dura toată eternitatea! Așa că, dacă nu vă deranjez cu prezența mea, vă asigur că voi fi un prieten de mare putere al cărui foc sacru vă va încânta și vă va binecuvânta pentru totdeauna, și el o să vă ridice și o să vă rupă de limitările pe care le-ați experimentat în trecut. Sper să rămân cu voi pentru totdeauna, și să umplu această națiune care este inima lumii păcii a focului sacru care ar fi trebuit să rămână aici fără să fie vreodată eliminat. (Aplauze) Multumesc, iubitii mei.
  Mă gândesc la un lucru mai mult. Cere ca tot ceea ce faci manifeste miracolele păcii eterne și Victoria iubirii noastre a focului sacru al celor șapte măreți Elohim: încearcă, pentru vezi pentru tine, schimbările care vor avea loc în propriul mediu, în propria afacere. Apoi generatorul de octavian al nostru se va manifesta în tine, te va face din ce în ce mai capabil să producă perfecțiunea aici, pentru a controla circumstanțele, pentru a inunda totul cu binecuvântările infinite ale prezenței puternice AYAM – Eu Sunt, și al armata ascensionata. Iar tu, în lumea iubirii propriului tău foc sacru, vei deveni o prezență solară care va fi o binecuvântare a vindecării pentru lume, pacea va deveni, pentru eternitate, o realitate pentru tine, în tine și în jurul tău. Vei avea ocazia să faci un număr infinit de lucruri, iar binecuvântările tale vor fi nelimitate pentru eternitate.
  Fie ca noi toți să aprindem, ca o prezență-soare cosmic, dragoste și pace a focului sacru al celor șapte măreți Elohim de creație, și să le permită să ia în posesia pământului și toți cei care sunt acolo, până la propria lor Prezență-sun îi înalț pe toți, pentru totdeauna, în ascensiune!
  Nu voi fi niciodată mai departe de tine decât chemarea inimii tale, și voi avea ocazia să-ți răspund, cel puțin sper, într-un mod permanent și fără limite. Fie ca iubirea mea să-ți dovedească ce poate face pacea mea pentru tine, și fie ca focul sacru să te învăluie și să fie autoritatea asupra tot ce care aparțin lui.
  Mulțumesc cu toată inima mea.
Despre Elohim de pace, fragmente.
Ei bine iubit Pelleur.
  Când atentia ta a fost atras de mărețul Elohim al păcii, în ziua în care a venit la Chicago cu o zi înainte de Crăciun, în momentul în care atenția ta s-a îndreptat spre el, ai simțit că el îți trimitea dragostea lui. Și absolut toți oamenii care stăteau în camera asta au simțit asta. Este o ființă cosmică cu puterea maiestuoasă și transcendentă, o ființă care poate, într-un fulger, să acopere pământul cu pacea sa și să oprească orice activitate vibrațională de altă natură. De fiecare dată când v-ați îndreptat atenția către el, ați simțit imediat pacea lui și ați primit bunăstare, odihna și fericirea. Ți-a răspuns la dragoste pentru că ți-ai fixat atenția asupra lui.
Ei bine iubit Meru, zeul Anzilor.
  Elohim păcii și frații al tunica de aur rămase pe suprafața Pământului în cele trei Americi, demonstrează expansiunea flăcării de aur în această parte a lumii, așteptând ca epoca de aur permanentă să se materializeze în Americi și ca sa radia învăluie restul Pământului până la eliberarea sa eternă. Am trece pe dragostea lor, recunoștință și binecuvântările pentru tine. Dă-le acceptarea și dragostea ta, și apelul în acțiune flacăra lor de aur, pentru a aduce, la toate, vindecare și pace. Ei sunt ceea ce ne ar numi familia al Elohim păcii.
  Fie ca voi să deveniți copiii săi, iar ei, ca frați mai mari, vă vor arăta calea lor de pace, mulțumită flăcării de aur a iubirii vindecătoare a puternicului Helios și a celor șapte măreți Elohim.
Ei bine iubit Elohim de pace.
  Prin vizualizare sinele vostru exterior înfășurat în flacăra septuplă a inimii mele eterne, simțiți că toate acestea sunt înconjurate de un soare și, oriunde v-ați duce, mișcați-vă în soarele acelei flăcări, și veți deveni apoi o prezență care comandată pacea în lumii extern, oriunde te duci, pentru că atâta timp cât veți menține această viziune, voi fi capabil de a intensifica flacăra la nivel local, în tine și în jurul tău. Acest lucru va forma un soare în jurul tău, care va crește din ce în ce mai mult, iar intensitatea elementului de foc pe care îl conține va deveni mai puternică și mai puternică pe măsură ce o folosești.
  Flacăra septuplă a păcii mele eterne este de aur, centrul – inima este alb, Radiance sale exterioare este Violet, de cotitură albastru pe marginile exterioare. Dacă doriți să păstrați imaginea limpede, nu va dura mult timp pentru ca acesta să se atașeze permanent în jurul vostru sub forma unei activități cosmice care va permite adesea persoanelor fizice să vadă flacăra din jurul vostru. Și chiar și foarte des, o vei vedea și tu.

PACEA 2
DECEMBRIE 23, 2018 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Preaiubitul Elohim al păcii,
Chicago, Illinois, 5 iulie 1970. 
  Iubit de inima mea, iubit de lumină, iubit de acest Land of Liberty, în seara asta am venit să ancoreze în tine și în jurul tău la fel de mult dragostea ca este posibil să ancoreze, pentru a vă proteja, să vă lumineze, pentru a vă purifica, pentru a vă vindeca și de a să ridice toate ființele și lumile voastre în flacăra inimii iubirii noastre, astfel încât tot ceea ce este primejdie și limitare să fie îndepărtat, dizolvat și consumat, și că lumina prezenței voastre mărețe AYAM binecuvântat poate dezvălui dragostea inimii sale pentru restul universului.
  Eu de multe ori vreau să fac totul în puterea mea pentru corpul student AYAM se aminti prezența mea, pentru că atâta timp cât nu recunoașteți că este dragostea de foc sacru care schimbă lucrurile în lumea fizică în mod constructiv și permanente, și atâta timp cât ve nu îl utilizați în mod constant, uneori primiți binecuvântări din lumea exterioară, uneori faci apel la dragostea de foc nostru sacru, și apoi lumea exterioară atrage atentia ta din nou. Există un efect de înainte și înapoi, atunci când ar fi atât de mult mai bine dacă ați făcut un obicei de a vă aminti mereu, atunci când vă apela dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt, pentru a apela în același timp sapte preaiubiti puternic Elohim : Și întrebați-ne că flacăra septuplă a iubirii inimilor noastre, în interiorul și în jurul curentului tău de viață, facă să blaze mai mult de puterea sa în tine, prin tine și în jurul tău, pentru a vă oferi victorie, pentru a vă ține în armonie, și să vă ofere tot ce aveți nevoie din lumea exterioară (fără să fii atras de el din nou).
  Ascultă-mă bine: dragostea noastră al foc sacru are o acțiune dublă. În primul rând tragem de marele soare central și templele noastre de foc sacru, dragostea de foc sacru pe care le introducem în structura de creierul tău prin flacăra septuplă a celor șapte puternic Elohim; există, de asemenea, în această dragoste o putere care ne permite să vedem în lumea exterioară, și tragem de la ea, astfel încât să-l utilizați în lumea exterioară, ce care va ajuta la prezența ta puternica AYAM Eu Sunt pentru a îndeplini planul său divin, atât în și în jurul tău. Este într-adevăr o acțiune dublă, una de la marele soare central, cealaltă fiind utilizarea lucrurilor constructive ale acestei lumi pe care vă putem oferi să le folosiți, când vă aduceți aminte de prezența noastră în voi.
  Cred că nu prea înțelegeți cât de divine sunteți! Știu că nu te-ai gândit până acum, nu mai mult decât crezi de cele mai multe ori pentru alte curenți de viață, cu excepția ocazional. Cu toate acestea, sunteți cu adevărat ființe divine pentru că aveți focul sacru al inimii creației în tine și în jurul tău, și asta este ceea ce ești; și te iubim. Acesta este motivul pentru care vă învăluim în flacăra inimii iubirii noastre de la marele soare central pentru a vă ajuta să amplificați mai repede focul sacru al flăcării din inima voastră, pentru a dezvălui planul său divin, de a trimite binecuvântările sale în restul universului, și de a folosi lucrurile din această lume în mod constructiv, astfel încât să puteți avea chiar mai mult pentru a utiliza. De îndată ce utilizați totul în mod constructiv, dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt și cele șapte puternic Elohim vă va oferi cu mai multe și mai multe activități ale lumii fizice; activități constructive, care puteți utiliza în lumea exterioară, pentru să-i binecuvânteze și să le ridice la tot mai mult de lumină, până când acestea devin de asemenea focul sacru al iubirii noastre.
  Aceasta este o activitate constantă a creșterii substanței structurii Pământului, atmosferei sa și apelor. Este creşterea constantă a tot ce este în această lume la cea mai mare puritate și perfecțiune a iubirii focului nostru sacru.
  De-a lungul secolelor, în multe civilizații și națiuni din această lume, a fost arătat la umanitatea o coroană sau o bandă de susținere în jurul capului său, cu o piatră prețioasă în mijlocul frunții. Aceasta este ceea ce reprezintă lumina pe care o tragem din marele soare central; care simbolizează, în lumea exterioară, focul nostru sacru, iubirea flăcării inimii noastre în structura creierului.
  Umanitatea nu o înțelege; prin urmare, oamenii nu ne dau posibilitatea de a umple structura creierele lor cu dragostea noastră de foc sacru care permite magnifica activități creative ale prezenței lor puternice AYAM – Eu Sunt și cea a Marii ființe cosmice să se manifeste pentru utilizarea lor în lumea exterioară, pentru a crea lucruri frumoase care vor fi constructive și care vor fi binecuvântări pentru toată viața pretutindeni și pentru eternitate.
   Omenirea trebuie să înțeleagă în cazul în care comoara universului este, ceea ce conține, ceea ce ea poate lua de pentru uz extern și modul în care este necesar pentru a amplifica toate acestea prin ea și fiecare dintre voi.
  Ai beneficiat enorm de binecuvântările lumii exterioare, iubitii mei, secol după secol, încorporându-te aici, din nou și din nou. Ați folosit lucrurile din această lume, ați folosit substanța și binecuvântările puterilor naturii și forțelor de elemente și ați folosit un număr mare, mare, foarte mare de lucruri pe care energia conștiinței altor curenți ai vieții a creat, civilizația după civilizație. Lucrurile pe care le-ați folosit sunt darurile altor curenți de viață. Ați folosit-i pentru multe, multe secole de-a lungul veacurilor, fără a înțelege cât de generoasă a fost viața pentru sinele exterior al unuia care este încorporat în lumea fizică.
  Majoritatea umanității ia pur și simplu pentru acordat totul care exista în această lume. Și, uneori, se revoltă pentru că sinele exterior nu are tot ce vrea, în timp ce el este cel care a abuzat continuu ceea ce a fost dat la el în trecut.
  Noi suntem protecția eternă, Atotputernicul inteligență cosmică a iubirii focului sacru al marelui soare central, flacăra inimii universului, flacăra inimii existenței perfecte, flacăra inimii unei civilizații după alta, și flacăra inimii care vă oferă posibilitatea de a accesa Ascensiune. Nimeni nu poate accesa Înălțarea fără dragostea focului sacru al celor șapte măreți Elohim, pentru că atunci când prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt și corpul tău mental superior se atrag la până, și apoi în ele în corpul cauzal, flacăra inimii care este în tine, Suntem prezența soarelui iubirii noastre care te învăluie și ține totul calm și neschimbat, până când victoria ta este completă.
  Tragem continuu din inima creației tot ceea ce este necesar pentru împlinirea marelui plan divin și îl dăm umanității pentru ea-l folosi în lumea exterioară. Și vom continua să facem acest lucru. Dar vine un timp, între două încorporări, atunci când sinele exterior, care nu a urmat calea constructivă a vieții, și nu și-a îndeplinit propriul său plan divin, trebuie să se confrunte cu șoc în schimbul propriei sale creații. Apoi decidem dacă acest curent al vieții ar trebui să-și continue încorporările, sau dacă trebuie să-l punem capăt.
  Puternica prezență AYAM – Eu Sunt și cele șapte puternic Elohim sunt autoritatea, puterea, inteligența și înțelepciunea care iau decizia de a spune la sinele extern, dacă el nu vrea să permită planul nostru divin și că a prezenței sale puternice AYAM – Eu Sunt să se împlinească, noi suntem cei care spun, „ați ajuns atât de aici, dar nu veți merge mai departe în obținerea nimic în această lume. Din moment ce nu lăsa lumina să crească prin dragostea care te-a binecuvântat, ei bine, tu trebui să înceteze să existe!” Această conștiință intelectuală externă este dizolvată și consumată de puritatea eternă a iubirii noastre și corpul mental superior trebuie să facă o altă încercare, să extragă o altă flacără și să creeze o altă identitate, un alt sine extern. Și, din nou, îl împachetăm în flacăra noastră septuplă a celor șapte măreți Elohim.
  Deci, există o perioadă în care unul trebuie să fim responsabili. Umanitatea nu poate continua așa pentru a contesta în mod conștient și continuu marea perfecțiune a universului și inteligența care a creat-o și dragostea care dă toate astea. Conștiința intelectuală externă și sentimentele externe nu pot continua pe termen nelimitat pentru a contesta perfecțiunea iubirii, perfecțiunea care este atât de mare încât umple spațiul infinit cu manifestările sale miraculoase magnifice. Sinele extern care îl contestă trebuie să înțeleagă în mod necesar că, la un moment dat, el va trebui fie să-și arate recunoștința față de viață, fie „Încetează să existe”.
  Este această perfecțiune pe care o aducem umanității atunci când se privească spre lumină de bunăvoie, cu dragoste și recunoștință, și când ea înțelege viața suficient pentru a coopera cu ea, astfel încât sinele exterior să fie în largul lor, să producă perfecțiunea, ajunge măiestrie și să devină co-creator cu noi în atmosfera din această lume și din toate lumile să vină.
  Nu este posibil că persoane disprețuiesc dragostea noastră, că-l încălca, că îl ignoră intenționat, că îl ridiculizează, că îl sfidă și că îl refuză, toți cu impunitate! În timp ce viața este atât de magnific, că viața dă cu astfel de constanţei ceea ce este nevoie pentru a produce manifestarea perfecțiunii de a binecuvânta totul la infinit, umanitatea nu își poate permite să continue să sfideze legea păcii mele, legea iubirii mele, fără  a atrage suferință teribilă.
  Omenirea trebuie să trezească și să arate recunoștință, și să înțeleagă că universul infinit are stăpânirea universului finit, și că dragostea noastră infinită a celor șapte puternic Elohim de creație, că flacăra noastră de inima focului sacru au stăpânirea de egoismul umanității, de natura abjectă și distructivă a creațiilor umane, și că ei au stăpânirea puterilor naturii și a forțelor de elemente care au umplut cu toții sinele personal exterior al binecuvântărilor lor, o încorporare după alta.
  Așa că am venit la voi astăzi pentru a vă dezvolta prin voi, dacă permiteți-mi să fac acest lucru, daca ve amintiți mi, pentru a vă dezvolta prin propria conștiință, prin structura creierului tău, prin mintea ta exterioară, prin conștiința intelectuală externă, pentru a vă dezvolta prin energia corpului tău emoțional, iubirea flăcării inimii mele, dragostea care dă o pace dincolo de înțelegere. Am venit să-ți dau dragostea care te eliberează pe toți, care purifică totul, care face totul perfect, si care ridică totul la o perfecțiune din ce în ce mai mare de această dragoste.
  Dacă umanitatea este dispusă să-și amintească de mine și să permită iubirea flăcării inimii mele pentru a umple sinele exterior cu ceea ce știu care acest ține departe forțele distructive ale lumii exterioare, eu pot deveni de protecție invincibil în lumea ta emoțională, în energia curentului tău de viață, pentru a preveni forțele distructive ale lumii exterioare de la exercitarea greutății presiunii lor asupra ta sau impunerea caracteristicilor lor distructive pe tine, si uneori, nu știti cât de mult sunt responsabili pentru multe eșecuri, distruderi și desecrații.
  AYAM – Eu Sunt maestru al întregului univers prin dragoste, puritate și pace că Eu Sunt. Și asta e puterea fără limite. Este concentrarea de energie care a devenit focul sacru că nimic în această lume nu se poate schimba vreodată. Absolut nimic!
  Vreau să vă explic binecuvântările noastre și slujirea noastră în viață, împlinirea planului nostru divin și eforturile noastre de a-l ajuta pe puternicul Saint-Germain să purifice această națiune și să o salveze pentru că este inima lumii. Și dacă nu-l salvăm, nu va mai exista nici o altă civilizație în lume. Nici o ființă nu va fi încorporată în această lume dacă această națiune nu este purificată, protejată și salvată, astfel încât inima sa să poate conțină dragostea noastră pentru a ajuta restul lumii să progreseze spre Înălțarea sa.
  Omenirea trebuie să înțeleagă ceea ce este flacăra inimii vieții de la care trebuie să vină perfecțiunea, ea trebuie să înțeleagă că este etern, că este în expansiune permanentă și că este victoria și prezența veșnică iluminatoare maestrilor ascensionati.
  Omenirea poate primi dragoste, puritate și putere fără limite pentru a eradica în lume tot ceea ce este inferior la perfecțiune, cu condiția ca aceasta vrea. Omenirea ar trebui să aibă în vedere pentru ceea ce este mai mare decât ea, cere pentru această perfecțiune cea mai mare și să înțeleagă că sinele exterior trebuie să fie purificate în cazul în care este de a fi demn de a folosi că cea mai mare perfecțiune care el dorește, de multe ori fără a fi demn de prezența sa.
  Trebuie să fii demn de a primi binecuvântările vieții, iubitii mei. Când umanitatea face folosirea incorectă cele mai divine daruri existente în spațiul infinit, puterile cele mai divine ale perfecțiunii vieții (umanitatea fiind investite cu aceste binecuvântări și puteri de creație), aceasta implică faptul că individul care este binecuvântat de aceste activități al viață în sinele sale personale exterioare este responsabil pentru aceasta folosirea incorectă.
  Voi dezvolta recunoștință, înțelegere, venerație, și pace în sinele exterior al fiecărui individ care va primi dragostea mea, pentru că ceea ce este mai mare decât umanitatea trebuie să primească onoare, venerație, adorație, iluminare conștientă și Înţelegere. Omenirea trebuie să devină conștient de cea mai mare perfecțiune și binecuvântări pe care numai dragostea poate manifesta; și, aici, pe pământ, umanitatea trebuie să se facă demnă de această iubire, astfel încât discordie, limitările și distrugerea pe care ființele umane le-au creat pot fi consumate. Și ele trebuie să fie consumate.
  Marea lege cosmică este personificată de marile ființe cosmice care au creat acest pământ și acest sistem al lumilor. Dacă ele au plasat în această lume viața magnifică a puterilor naturii și a forțelor de elemente, și dragostea de curentii lor de viață, acest este de a oferi o planeta pe care umanitatea ar putea utiliza să fie încarnat, și extrage puterile de masterat de viata, pentru a face ascensiunea, și să devină, ca aceste ființe cosmice, creatorul unei lumi sau a unui sistem de lumi. Dacă oamenii nu se trezesc la responsabilitățile lor față de univers în jurul lor, în cazul în care nu înțeleg că modul constructiv de viață este singurul mod posibil de viață, în cazul în care nu-mi amintesc că onoarea și reverență sunt datorate la ceea ce este mai mare că ele, dacă bărbații nu doresc să învețe această lecție, atunci creatorii acestui abuz îngrozitoare de viață va primi în schimb greutatea suferinței umane pe care le-au creat.
  Viața este cu adevărat minunat, iubitii mei. Viața de marele soare central conține în sine tot ceea ce aparține perfecțiunii. Viața conține toată inteligența spațiului infinit. Viața conține toată substanța, toată energia, toate conștiința magnifică care creează lumi și sisteme lumilor, iar viața este singurul lucru pe care trebuie să-l folosești pentru a produce orice manifestare.
  Prin urmare, umanitatea trebuie să se trezească la o anumită formă de dragoste și recunoștință, precum și la înțelegerea responsabilităților sale în utilizarea sa de viață! Viața este manifestarea divină nemuritoare a marelui soare central. Sinele personal extern al ființelor umane din această lume folosește în permanență binecuvântările puterilor elementelor și ale forțelor naturii, și le devieze continuu; de aceea el trebuie în mod clar să conștientizeze, înțelege că universul infinit din jurul acestei lumi fizice este viața infinită a perfecțiunii infinite, a inteligenței infinite, și că este considerabil mai mare decât totalitatea ființei umane. Și se va face! (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.
  Omenirea a respins inteligența infinită a perfecțiunii și î-a întors spatele când sinele exterior a devenit discordant. Există un singur lucru în toată eternitatea care poate deschide poarta astfel încât un curent al vieții care s-a îndepărtat de lumină să poată recâștiga utilizarea perfecțiunii infinite a vieții, există un singur lucru care poate aduce lumina care va aduce înapoi individul la perfecțiune de unde a venit de la, de unde tot ce este bun vine de la, și care este singura sursă de pace, fericire, puritate, perfecțiune și victorie.
  Umanitatea trebuie să fie absolut purificată și există o serie de curenți de viață în această lume care, în acest moment, se îndreaptă spre lumină și se străduiește să-l invoce pe Dumnezeu, pentru că ei au înțeles cine este, și ele posedă, în cea mai mare parte, o lumină foarte, foarte mare în corpul lor cauzal, si acest înseamnă că ei au puterea de a se ridica și de a realiza Înălțarea lor, cu condiția ca acestea să primească o anumită doză de asistență de la octavian noastre de maestrii Ascensionați. Acesta este motivul pentru care puternic Saint-Germain v-a adus utilizarea de flăcăra violet consumatoare, astfel încât cât mai mulți curenți de viață posibil să se întoarcă la lumină acum, să înțeleagă existența noastră, să accepte dragostea noastră, utiliza-l pentru a purifica sinele exterior, ajuta la purifica această națiune, și să ne ajute să purifice lumea. Este singura modalitate de a se elibera de primejdie umană, este singura cale care există pentru a se elibera de la crearea îngrozitoare distructive umane, este singurul mijloc care poate reuși vreodată pentru a afară umanitatea din război, și care poate eradica războiul de Pământ.
  Omenirea trebuie să învețe să venereze acest univers infinit care îl înconjoară, care a binecuvântat-o prin aducerea continuă la ea această viață mai mare și această lumină mai mare, care este dragostea de la marele soare central, care iluminează pământul, și care ține tine în viață zi după zi.
  În cazul în care lumina și dragostea de soare fizice au fost luate de la tine, tu nu ar putea exista în această lume. Omenirea trebuie să înțeleagă că există altceva decât propria discordie, și că plinătatea a tot ceea ce este perfecțiunea eternității a Maestrilor Ascensionați este conținută în flacăra septuplă a inimii celor șapte puternic Elohim al Crearea.
  Noi suntem Gardienii puterilor cosmice care au creat această planetă și i-au adus puterile naturii, pentru ca umanitatea să le folosească. Noi suntem constructorii creației. Suntem gardienii flăcării inimii de la marele soare central. Este esențial ca umanitatea să devină conștient, într-un fel sau altul, de existența și puritatea noastră, care este necesară dacă dorește vreodată să înțeleagă adevărul existenței și să coopereze cu marile puteri ale Maestrilor pe care le poate atrage pentru a ridica toți oamenii în ascensiune.
  Tot ce ai nevoie pentru a îndeplini planul divin, sau de a face ceva constructiv, depinde de armonia și puritatea iubirii noastre. Aceasta depinde de armonia, puritatea și dragostea de prezența ta puternica AYAM – Eu Sunt! Depinde de armonia, puritatea și dragostea soarelui fizic. Este timpul ca omenirea să înțeleagă că ființele divine sunt perfecțiunea atotputernică a vieții, care au autoritate asupra acestei lumi, nu distrugerea umană.
  Asta vrem să înțelegeți. Dacă sunteți de acord să păstreze cele flacără al șapte puternic Elohim în frunte și în jurul frunte, cu inima în centru, și faceți acest lucru, de asemenea, pentru toți oamenii pe care le vin în contact cu, de a face nimic altceva dar văzând acest lumina, această flacără care se amplifică în jurul structurii cerebrale a curenților de viață pentru care o faci, vei preveni o mulțime de concepte eronate de la penetrarea conștiinței lor. Și veți preveni sugestiile acestor curenți ai vieții, orice ar fi ei, de a ajunge la tine, dacă veți purta aceeași coroană a focului sacru al iubirii noastre, focul sacru al iubirii celor șapte măreți Elohim care include totul în spațiul infinit, care știe totul despre trecut, despre viitor și despre tot ce aparține prezentului.
  Acest lucru este acum ceea ce am aduce la tine, și eu rog la tine să facă un obicei de a menține această coroană pe fruntea ta, și, de asemenea, pe fruntea celor cu care sunteți în contact, pentru că este ceea ce reprezenta coroane de suveranii din secole în urmă, într-o serie de națiuni ale lumii. Coroana a reprezentat întotdeauna controlul de către maestrii Ascensionați ai conștiinței curentului vieții care o poartă. Și când focul sacru al iubirii noastre este bijuteria care menține în structura creierului dragostea protectoare, puritatea și prezența care permit prezența puternică AYAM – Eu Sunt pentru a menține perfecțiunea în circumstanțele lumii exterioare, atunci, perfecțiunea lui Octavian nostru se răspândește în circumstanțele lumii exterioare. Și pot să vă asigur că puteți folosi orice există în prezent în lumea exterioară, nu veți obține perfecțiunea dacă nu aveți de asistență a flacără de șapte Elohim în conștiința ta, în conștiința intelectuală externă și în conștiința intelectuală externă a tuturor celor cu care trebuie să colaborați.
  Ah! Dacă oamenii ar putea înțelege ceea ce eu spun și să mențină această viziune și să înțeleagă ceea ce înseamnă să folosească dragostea de foc sacru al conștiinței, fie pentru individ însuși sau pentru alții, am putea proiecta foc de o perfecțiune fără limite pentru eternitate. Și fiecare ființă umană de pe pământ posedă focul sacru al iubirii inimilor noastre în structura creierului său.
  Acum ar trebui să-ți faci obiceiul de a chema dragostea edificatoare a celor șapte măreți Elohim ai creației, imediat după ce ai invocat prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt; Dacă sunteți dispuși să apelați dragostea edificatoare și adevărul flamboaiant și Christic al celor șapte măreți Elohim al creației în tot ceea ce faceți, și daca înțelegeți că aveți dreptul de a folosi focul sacru al vieții noastre pentru a vă ajuta să faceți , în lumea fizică, ceea ce vrei să faci pentru a produce perfecțiunea și de a sprijini expansiunea sa continuă, putem, apoi, deschide poarta și de a realiza prin tine miracole, care va depăși înțelegerea dumneavoastră, sigur dacă nu începe să folosiți puterea și aceste miracole pentru o uz personal, miracole care pot veni doar din dragostea noastră. (Aplauze) Un mare multumesc.
  Ascultă-mă, te rog. De regulă, intelectul tău crede că e propriul tău gând care face lucrurile aici. Trebuie să te gândești la ceva și apoi să te plimbi aici si acolo pentru a afla ce-ți va permite să-ți îndeplinești dorința. Dar, atunci când începe să recunoască faptul că este flacăra inimii de puternica prezență AYAM – Eu Sunt, care conține toate perfecțiunea și că este comoara al curentul tau vieti, că flacăra inimii de cele șapte puternic Elohim este comoara de foc sacru , Dragoste și perfecțiune de marele soare central și că acest ultim a fost oferit să vă în tine și în jurul tău pentru a proteja comoara din puternica prezență AYAM – Eu Sunt, veți începe să înțeleagă că, în tot ce vrei să faci, ve utilizați focul vietii noastre pentru a te ajuta sa o faci.
  Tu folosești focul sacru al vieții al puternic prezență ta AYAM – Eu Sunt de fiecare dată când produci ceva constructiv; de fiecare dată când produci perfecțiunea, folosești focul sacru al vieții noastre. Dar când îți folosești conștiința intelectuală externă, care este energia și sugestiile lumii din jurul tău, faci greșeli, produci limitări, ai probleme, știi dezastrul și Suferința: tot ce nu vrei.
  De asemenea, de acum încolo, sper că vă veți aminti să stăpâniți viața voastră, și că veți dori să stăpâniți totul în voi înșivă prin dragostea focului sacru al flăcării inimii prezenței voastre puternice AYAM – Eu Sunt, și prin dragostea focului sacru al celor șapte puternice Elohim de creație, pentru tine de a deveni victoria noastră, stăpânirea noastră de viață în tine, care vă oferă în mod constant puterea de a face aici, pe pământ, în lumea exterioară, tot ceea ce serviciul tau cere, pentru a face întotdeauna la perfecțiune, și pentru a menține perfecțiunea în și în jurul tot ceea ce faci, și să mențină armonie permanent, pentru că focul nostru sacru nu poate produce discordie. Nu-l poți abuza. Nu-l poți recalifica. Nu poți produce decât perfecțiunea când folosești viața noastră al maestru ascensionati, care este iubirea flăcării inimii noastre. Sunt absolut convins că dumneavoastră puternic prezență AYAM – Eu Sunt, va foarte mult aprecia, că tu nu mai experiență greșelile din lumea exterioară. (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.
  Ascultă-mă! Dacă faci experimentele lumii noastre, nu vei putea face o greșeală, pentru că lumea noastră nu conține niciuna! Dacă folosiți puritatea, dragostea și pacea flăcării inimii noastre în tot ceea ce faceți, nimic altceva decât perfecțiunea noastră poate veni în voi. Și dacă vă va spune la prezența ta puternica AYAM – Eu Sunt binecuvântat: „umple-mă cu tine și permiteți-mi să realizeze totul cu puritate, dragoste și pace, Invincibles și Indestructibles de propria flacără a inimii!”, va fi imposibil pentru tine de a crea discordie, în tine și în circumstanțele lumii exterioare. Deci, este pur și simplu o chestiune de a atrage, în tine și în jurul tău, ceea ce știm acest lucru produce perfecțiunea veșnică. Apoi devii similară cu soarele, devii o prezență radiantă a iubirii flăcării inimii noastre, o prezență radiantă a iubirii focului sacru al prezenței tale puternice AYAM – Eu Sunt.
  Armata angelică poate apoi să vă însoțească și să atragă mai mult foc sacru în jurul vostru pentru a stăpâni circumstanțele exterioare pentru a vă asigura protecția, prosperitatea, vindecarea, și pentru te îmbraci cu puterea de a ajuta restul vietii să să se ridice, și să părăsească umbrele de eroare, suferințe, limitări, și morții, pentru că a doua moarte apare doar atunci când umanitatea refuză să se întoarcă și să folosească focul sacru al iubirii noastre pentru a face ceea ce trebuie făcut în corpul fizic și în circumstanțele lumii exterioare pentru a permite armoniei, puritate și dragoste, pentru a pune lucrurile în ordine divină, pentru a le purifica, pentru a pune toți oamenii în ordine divină, pentru a le purifica, pentru a menține un echilibru perfect (aceasta este justiția divină), și pentru a permite care planul divin al Octavian a Maestrilor Ascensionați să fie atrași în circumstanțele fizice ale acestei lumi, să creeze pacea veșnică și iluminarea care amplifică veșnic binecuvântările sale tot mai mari și comoara sa de existență.
  Ai fost binecuvântat, de trei ori binecuvântat, când am furnizat corpul fizic al ființelor umane cu flăcările inimii iubirii noastre, de milioane și de milioane, de miliarde de-a lungul secolelor. Nu crezi că uneori ne am vrut ca tu să te trezești, pentru ca toată omenirea să se trezească, să înțeleagă realitatea prezenței noastre, să înțeleagă ce putem face pentru a-l elibera de propriul său întuneric, de propria sa suferință, de concepția greșită a vieții, până o purificare continuă duce la aducerea conștiinței intelectuale externe la serviciul de corpul mental superior?
  Conștiința ta intelectuală externă poate fi umplută cu lumina, perfecțiunea și victoria corpului mental superior, sau permite intelectul să accepte lucruri din lumea exterioară care nu sunt perfecțiunea vieții. Și dacă îi cereți celor șapte măreți Elohim să vă taxeze cu conștiința lor ascendentă a ceea ce știu ei vă vor face maestrii pe discordie lumii, veți deschide ușa și ne veți da ocazia să vă umplem cu dragostea viața noastră, puritatea noastră și perfecțiunea noastră, lumina noastră, care vă poate spune în avans dacă ceva va fi de succes sau nu.
  Trebuie să proiectați focul luminii asupra viitorului și trebuie să trântiți ușa pe trecut, pe memoria discordiei, a suferință, a distrugerii și a eșecului cauzat de greșelile trecutului. Vă rugăm să nu vă amintiți nimic că în trecut a fost o greșeală. Nu permiteți explicația intelectuală a lumii exterioare să vă spună: „trebuie să învățați din greșelile din trecut.” Nu trebuie să faci așa ceva! Făcând asta, îl faci pe Dumnezeu să depindă de rău. Refuză-l!
  Puteți aduce în voi foarte exact toate dragostea edificatoare a focului sacru, toate inteligența edificatoare a focului sacru, și Atotputernicul etern perfecțiune, să cunoască perfecțiunea care este necesar de tine, astfel încât să puteți stăpâni circumstanțele fizice ale lumii exterioare și te fac stăpâni, asa, de circumstanțe pentru eternitate. Vă cerem să faceți acest lucru pentru că vrem să închidem ușa trecutului. Vrem să te ajutăm să planifici perfecțiunea viitorului, si ve trbuie știi că trăiești doar în prezent! Eternul-acum tău este singura dată în care poți trăi! Eternul-acum este momentul prezent! Trecutul nu mai este, ceea ce va urma nu este încă acolo, astfel încât să puteți trăi numai în eternul-acum.
  Ceea ce dorim este ca tu să-ți umpli sinele exterior cu flacăra inimii planului divin deja realizat din prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, și acest lucru în fiecare moment. Este ca ve umple sinele exterior cu flacăra inimii de perfecțiune de noastre puritate, dragostea noastră, pacea noastră, perfecțiunea noastră, măiestria noastră a eternității, pe care nimeni nu o poate modifica vreodată, astfel încât primejdie voastră să înceteze, să vă exprimați măiestria, să extrageți puterile cosmice pentru ajuta semenii tăi, pentru a ajuta la libera națiunii dumneavoastră de la ceea ce ar distruge altfel, și a ceea ce ar profaneze totul.
  Iubitii mei, vă implor, pur și simplu, să trăiți după flacăra focului sacru al inimilor noastre, astfel încât să puteți trăi în pacea eternă. Este pentru aceasta că eu sunt Elohim de pace, pentru că dragostea mea este indestructibil pace, indestructibil de putere fără limite, iluminare indestructibil, indestructibil înțelepciune și indestructibil stăpânirea de toate manifestarea.
  Deci, atunci când circumstanțele merg împotriva ta, este doar limitările lumii exterioare; Opriți-vă pentru o clipă, invocați flacăra inimii prezenței voastre puternice AYAM – Eu Sunt, și flăcările inimii celor șapte măreți Elohim pentru a te umple cu ceea ce știm care vă va da victoria asupra circumstanțelor lumii care încearcă să lupte cu tine atunci  când doriți să faceți ceva constructiv.
  Sper că vă putem ajuta să triumfe asupra absolut totul, de fiecare dată când încercați să faceți ceva constructiv, și că tu nu va mai fi întârziată în realizarea ceva care merită să fie făcut și care îndeplinește cu adevărat planul divin care ajută restul umanității, să se elibereze. Vrem ca tu să fii acea victorie acum. (Aplauze) Un mare multumesc.
  Acum, voi împărtăși un alt punct, un alt pic de efort! Când ve spun la iubitul tău prezență AYAM – Eu Sunt, seara înainte de a adormi și dimineața trezirea: „iubit puternic prezență AYAM – Eu Sunt și iubit șapte puternic Elohim, face-mi victoria flăcărilor din inimile tale în tot ceea ce ceea ce fac, și opreşte orice altceva pentru eternitate”, nu poți face o greșeală! Poți ca fi doar constructiv! Puteți avea nimic dar perfecțiunea ca dragostea noastră este, și acest lucru va închide ușa la orice incertitudine în viitor. Acest lucru vă va oferi stăpânirea asupra circumstanțelor. Și când vei deveni flacăra inimii mele de iubire și pace pentru a purificarea totul, și vei menține asta în tine, vei deveni manifestarea care controlează, prin focul sacru al nostru Octavian, circumstanțele în care trebuie să trăiască, și ele nu vă va servi mai mult decât pentru a realiza modul constructiv de viață.
  Calea de a trăi viața inimii mele este pace. Nimic altceva nu poate întra în flacăra victoriei mele pe tot ceea ce este în toate creație! Am ajuns la stadiul în care ne puteți ajuta să curățăm națiunea și lumea, să purificăm oamenii și circumstanțele oriunde te duci și în tot ce ai de-a face.
  De aceea, de ce ați ar participa la suferință, distrugere, profanare, nesiguranță și frică de circumstanțele lumii exterioare, deoarece putem proiecta fulgerul flăcării iubirii inimilor noastre în orice loc din circumstanțele lumii exterioare, cu condiția să tu invocați-l? Și e la fel de gratuit ca aerul pe care-l respiri! Este control și perfecțiunea din inima creației. Acesta este pactul tău atotputernic cu puternica ta prezență AYAM – Eu Sunt binecuvântat din Marele soare central. Și vom trimite pentru totdeauna legiunile îngerilor iubirii noastre pentru a ține flacăra lui în tine și în jurul tău, oricând vrei de ei, când circumstanțele din jurul tău trebuie să fie protejate și trebuie să fie sprijinit pentru a îndeplini planul divin, care va ridica restul vieții la puritatea noastră și perfecțiunea în victoria de ascensiune. Nu poate exista pace eternă fără flacăra noastră de puritate, dragoste și măiestrie a tot ceea ce este în lume.
  Astfel, am ajuns să fim atenți la orice ocazie de a planta, ca să spunem așa, prin apelurile voastre, flacăra inimilor noastre în circumstanțele lumii fizice, până când acestea sunt suficient de purificate pentru a deveni Revelația planului Divin manifestat deja Maestrilor Ascensionați, care va purifica această lume și să ridice umanitatea în lumea noastră de perfecțiune pentru eternitate. Aceasta este Victory care este chiar aici înaintea ta. Este calea și mijlocul armonios furnizate, care produc numai control și perfecțiune și care, pentru totdeauna, sunt singura libertate în existență.
  Aceasta este ceea ce puternic Saint-Germain v-a adus oferindu-vă utilizarea flăcării violet consumatoare, deoarece flacăra septuplă a flăcării violet consumatoare este ancorată în structura creierului dumneavoastră, și ea trebuie să fie trage în circumstanțe fizice pentru perfecțiune să aibă loc.
  Prin urmare, vă oferim măiestria indestructibilă și Victoria iubirii focului sacru al inimilor noastre asupra a tot ce puteți intra în contact cu, și vrem, în primul rând, să vă umplem cu dragostea inimilor noastre, astfel încât să puteți fi toți Prezența solară puternică a iubirii noastre în această lume, care toarnă peste restul vieții tot ceea ce aduce iluminare și aduce omenirea înapoi sub controlul pe care maestrii Ascensionați exercita peste circumstanțele din această lume, până la pacea pe care umanitatea pretinde a devenit puritatea și dragostea vieții fiecăruia în această lume pentru eternitate, și că nu există nici un alt plan divin de îndeplinit.
  Astfel, pacea este necesară pentru supraviețuirea voastră, iar flacăra și dragostea focului sacru al inimilor noastre sunt pacea. Și această pace este necesară pentru ca voi să supraviețuiți, pentru a îndeplini planul divin. Este necesar, prin voi, pentru supraviețuirea națiunii voastre, pentru purificarea lumii și pentru întoarcerea sa la modul constructiv de viață.
  Deci, dacă îți vei aminti de noi, ne vom aminti de tine. Plinătatea tuturor victoriei care dragostea noastră purificand, și pacea noastră purificatoare sunt pentru viață, va dezvăluie prin tine stăpânirea, care va aduce pentru totdeauna eliberarea Pământului și Înălțarea pentru totdeauna la toate umanitatea.
  Mulțumesc din toată inima mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *